RO112965B1 - Ac component al unui set de ace si set de ace cu suport lineal aferent pentru masinile de pieptanat - Google Patents

Ac component al unui set de ace si set de ace cu suport lineal aferent pentru masinile de pieptanat Download PDF

Info

Publication number
RO112965B1
RO112965B1 RO95-01223A RO9501223A RO112965B1 RO 112965 B1 RO112965 B1 RO 112965B1 RO 9501223 A RO9501223 A RO 9501223A RO 112965 B1 RO112965 B1 RO 112965B1
Authority
RO
Romania
Prior art keywords
needles
needle
linear support
support
section
Prior art date
Application number
RO95-01223A
Other languages
English (en)
Inventor
Josef Egerer
Original Assignee
Staedtler & Uhl
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Application filed by Staedtler & Uhl filed Critical Staedtler & Uhl
Publication of RO112965B1 publication Critical patent/RO112965B1/ro

Links

Classifications

    • DTEXTILES; PAPER
    • D01NATURAL OR MAN-MADE THREADS OR FIBRES; SPINNING
    • D01GPRELIMINARY TREATMENT OF FIBRES, e.g. FOR SPINNING
    • D01G19/00Combing machines
    • D01G19/06Details
    • D01G19/10Construction, mounting, or operating features of combing elements
    • DTEXTILES; PAPER
    • D01NATURAL OR MAN-MADE THREADS OR FIBRES; SPINNING
    • D01HSPINNING OR TWISTING
    • D01H5/00Drafting machines or arrangements ; Threading of roving into drafting machine
    • D01H5/02Gill boxes or other drafting machines employing fallers or like pinned bars
    • D01H5/12Details
    • D01H5/14Pinned bars
    • DTEXTILES; PAPER
    • D01NATURAL OR MAN-MADE THREADS OR FIBRES; SPINNING
    • D01GPRELIMINARY TREATMENT OF FIBRES, e.g. FOR SPINNING
    • D01G19/00Combing machines
    • D01G19/06Details
    • D01G19/10Construction, mounting, or operating features of combing elements
    • D01G19/105Combing cylinders

Landscapes

  • Engineering & Computer Science (AREA)
  • Textile Engineering (AREA)
  • Mechanical Engineering (AREA)
  • Preliminary Treatment Of Fibers (AREA)
  • Spinning Or Twisting Of Yarns (AREA)
  • Nonwoven Fabrics (AREA)

Description

Invenția se referă la un ac component al unui set de ace, precum și la setul de ace format prin gruparea acestora pe un suport lineal.
Se cunosc ace obținute prin ștanțare (DE 1936323 A1) , a căror zonă de fixare prezintă un locaș de extragere, deschis sau închis spre exterior, în scopul împingerii lor pe un suport lineal. Locașul de extragere corespunde secțiunii transversale a suportului de lineal și este prevăzut cu pinteni sau cu crestături pentru împiedicarea rotirii față de suportul lineal.
In timpul funcționării mașinilor textile, aceste seturi de ace, supuse uzurii, se pot rupe. De aceea, este necesară înlocuirea setului de ace după o anumită perioadă de funcționare. De asemenea, aceste seturi de ace trebuie să poată fi asamblate la lineal, să fie înlocuite cu ușurință și detașate simplu, iar pe de altă parte, trebuie să fie asigurate în timpul funcționării, să garanteze o poziționare stabilă în lineal. In acest scop, s-au dezvoltat diverse soluții tehnice de fixare. In mod special, este cunoscut un set de ace, având din fabricație grupul de ace solidarizat prin sudare cu canalul longitudinal al linealului. Mai este de asemenea cunoscută o soluție de fixare a acelor prin lipire. Alte soluții preconizează amplasarea pe pereții laterali ai zonei de fixare a acelor a unor pinteni de formă nodulară, care pot fi fixați ca o baionetă în canalul profilat corespunzător al suportului lineal.
Aceste soluții cunoscute până în prezent sunt totuși dezavantajoase pentru că manevrarea lor manuală nu este suficient de simplă și nu garantează o fixare sigură. Un astfel de ac nu este apt pentru gruparea în set decât prin adaptarea unui picior din material plastic.
Conform cererii de brevet germane 40 33 262 A1 (corespunzător patentului american US 5 201 098), se preconizează o soluție de fixare a acelor pe un lineal, care spre deosebire de soluțiile cunoscute, facilitează schimbabilitatea.
In acest caz, acele individuale, fa bricate și prelucrate în mod elastic convențional, se prelungesc cu un picior din material plastic. Setul de ace astfel alcătuite sunt asamblate într-un suport lineal. Ținând seama de cele relatate, față de soluțiile tehnice cunoscute până în prezent, este necesar un procedeu de fixare mai avantajos, la care în prealabil, să se realizeze gruparea acelor. Desigur, chiar la o astfel de soluție, față de celelalte soluții cunoscute, cu moduri de fixare mai avantajoase, este necesară, mai întîi, asamblarea acelor individuale.
Pentru scopuri practice, în locul setului de ace individuale care trebuie aranjate în modul descris anterior, a devenit deja cunoscută utilizarea unei garnituri de ace prevăzută cu piese în forma dinților de fierăstrău. Pentru aceasta, au fost grupate fie sârme profilate continuu în dinți de fierăstrău, fie piese individuale ștanțate cu secțiune dinte de fierăstrău. Pentru asamblare, a fost folosită profilarea în formă de coadă de rândunică a pieselor ștanțate în scopul alinierii și fixării acestora, de exemplu pe un cilindru pieptănător. O astfel de soluție tehnică este utilizată în cadrul brevetului de invenție european O 179 158. S-a demonstrat desigur că, în cazul aplicării acestei soluții la mașinile da laminat, utilizarea linealului cu ace este mai avantajoasă față de utilizarea pieselor ștanțate.
Conform brevetului DE 19 36 323 A1, se preconizează piepteni cu ace construite din șaibe de tablă, aliniate și fixate una față de cealaltă pentru strângerea fibrelor în fuior. In acest caz, fiecare șaibă rotundă din tablă prezintă un adaos care se extinde în direcție radială pe o mică porțiune din diametrul șaibei. La aceste forme constructive, cunoscute, a fost demonstrat în principal faptul că, în procesul de fabricație al acelor, pentru valțul cu pieptene, este necesar să se utilizeze tablă subțire pentru a putea menține un spațiu redus între vârfurile acelor. Astfel de valțuri nu sunt însă apte pentru utilizarea ca piepteni.
La utilizarea acelor descrise anteRO 112965 Bl rior pe mașinile de laminat, este necesară o lungime relativ mare a părții active a vârfurilor de pieptănare, corelată cu o distanțare corespunzătoare și o secțiune specială, cu muchii rotunjite, a acelor.
Problema tehnică, pe care o rezolvă invenția, constă în realizarea unor ace, a unor seturi de ace și respectiv a unui lineal de ace, cu o acțiune de pieptănare eficientă, ușor schimbabile și la care înlocuirea să fie posibilă cu un timp minim de imobilizare a mașinii.
Invenția rezolvă problema pusă prin aceea că, zona părții active a acelor este substanțial mai înaltă decât cea a zonei de fixare a acestora și are în urma ștanțării o secțiune aproximativ ovală, iar zona de fixare prezintă un locaș de extragere, de formă aproximativ ovală sau rectangulară, închis sau prevăzut cu o deschidere către exterior, a cărui formă corespunde secțiunii unui suport lineal, locașul fiind prevăzut cu pinteni pentru ghidare și asigurare contra rotirii pe acesta, respectiv, un al doilea locaș pentru alinierea acelor înaintea grupării și montării lor pe suportul lineal pentru a forma un set de ace, suportul lineal conținând cel puțin un nut longitudinal, respectiv un canal longitudinal pentru ancorarea și ghidarea pintenilor corespunzători ai acelor, că zona de fixare a acelor este încorporată cel puțin parțial într-un suport de masă plastică ce asigură între două ace învecinate un spațiu echidistant, că acele sunt grupate pe o țeavă de confecționare, de secțiune egală cu cea a suportului lineal, care poate fi poziționată coaxial cu acesta pentru împingerea acelor de pe țeava de confecționare pe suportul lineal, acele grupate pe țeava de confecționare putând fi astfel expediate utilizatorului.
Acul, respectiv setul de ace conform invenției, prezintă ca avantaje eliminarea clasicei incompatibilități între setul de ace și linealul de ace, prin faptul că acele pot fi asamblate individual pe lineal, iar acesta poate fi montat direct pe mașină printr-o prindere mecanică, de exemplu prin înșurubare. Locașul de ex tragere poate fi executat într-o formă aproximativ ovală sau în unghiuri drepte și poate prezenta o deschidere spre exterior, creând astfel posibilitatea lărgirii elastice la extragere și corespunzător, facilitarea așezării și montării fixe la montaj.
Se poate observa alternativ sau simultan că zona de fixare a acului mai prezintă o a doua deschidere, necesară pentru alinierea acelor la montarea pe linealul suport. 0 altă soluție poate fi realizarea unei garnituri constând dintrun set de ace deja asamblate corespunzător unui suport lineal, în acest mod, fiind posibilă înlocuirea în scurt timp a vechii garnituri de ace cu o nouă garnitură.
Invenția se referă de asemenea la un set de ace care se poate ajusta la un lineal de ace corespunzător și care se diferențiază de soluția clasică prin prezența unei zone de prindere a cărei configurații a secțiunii transversale de extragere corespunde celei a locașului de extragere a acelor.
Locașul poate fi prevăzut cu cel puțin un nut longitudinal, respectiv un canal longitudinal, pentru angrenarea vârfurilor corespunzătoare ale acelor. Se poate ușor realiza un astfel de lineal dintr-o țeavă crestată longitudinal.
Pentru fabricarea unui set de ace și a unui lineal corespunzător cu ace distanțate optim în direcție axială, se pot monta piese de distanțare a căror formă să fie aproximativ de forma zonei de fixare, pentru ca acestea să poată fi ușor extrase sau introduse.
Cu toate că nu este necesară dezvoltarea invenției, menționăm o variantă clasică a setului de ace, gruparea făcându-se prin fixarea parțială a rădăcinii acelor într-un suport din material plastic, astfel încât se obține o fixare ușoară și avantajoasă la suportul linealului, cu montare simplă pe mașina textilă.
La formele constructive anterioare, suportul din material plastic al acelor poate fi prevăzut cu spațiu echidistant între două ace învecinate.
Invenția se referă de asemenea și
RO 112965 Bl la un procedeu de grupare, respectiv de schimbare a unei garnituri de ace de felul celor descrise anterior. Acesta prevede din fabricație ca acele să fie extrase prin împingere laterală pe o țeavă, prevăzută de fabricant, a cărei secțiune transversală corespunde cu cea a suportului linealului instalat pe mașina de pieptănat. Lucrătorul de la mașina de pieptănat, după ce îndepărtează vechea garnitură de ace, țeava de confecționare fiind așezată coaxial cu suportul lineal, poate forma setul de ace dintr-o singură mișcare de împingere laterală (ansamblul fiind format din anumite ace corespunzătoare suportului lineal). Este apoi necesar numai să se deschidă siguranțele de capăt, de exemplu șuruburile, și suportul linealului poate fi imediat folosit în continuare.
Se dau, în continuare, cinci exemple de realizare a invenției, în legătură și cu fig. 1...17, care reprezintă:
- fig. 1, vedere laterală a unui ac conform invenției, într-o primă variantă constructivă;
- fig.2, vedere din față, pe cant, a acului din fig. 1;
- fig.3, secțiune cu un plan III - III prin acul din fig. 1;
- fig.4, vedere în perspectivă a unui set de ace conform fig. 1 ...3, încorporate într-un suport din masă plastică;
- fig.5, vedere frontală a setului de ace din fig.4;
- fig.6, vedere laterală a unui ac, conform unei a doua variante constructive;
- fig.7, secțiune cu un plan VI - VI prin acul din fig.6;
- fig.8, vedere laterală a unui ac, conform unei a treia variante constructive;
- fig.9, secțiune cu un plan XI - XI prin acul din fig.8;
- fig. 10, vedere frontală a acului din fig.6.. .8;
- fig.11, vedere laterală a unui distanțier, conform invenției;
-fig. 12, vedere laterală a unui ac, conform unei a patra variante constructive;
-fig. 13, vedere frontală a unui set format din ace și distanțiere, conform fig. 11 și 12;
- fig. 14, vedere laterală a unui ac, conform unei a cincea variante constructive, cu zonă extinsă de fixare;
- fig. 15, vedere frontală a unui set format din ace, conform fig. 14;
- fig. 16, vedere în perspectivă a unui suport lineal, conform invenției;
- fig. 17, vedere în perspectivă a unui suport lineal, ca cel din fig. 16, pe care urmează să fie împinse acele montate pe o țeavă de confecționare, conform invenției.
Acul 1a, conform unui prim exemplu de realizare a invenției, se caracterizează printr-o parte activă de pieptănare, prevăzută cu un vârf 2a și o zonă de fixare 3a. Partea activă de pieptănare, cu vârful 2a, este realizată, așa cum arată fig. 1 și fig.2, în forma unui ac clasic. Zona de fixare 3a conține un locaș mare pentru extragere 4a, cu o deschidere 5, către exterior. Locașul de extragere 4a este de formă ovală alungită, în așa fel încât oferă o montare elastică sigură pe suportul lineal profilat similar. Pentru alinierea părții active a acului 1a, este prevăzut un al doilea locaș de extragere G, prin care se introduce o tijă subțire, facilitând operația de înlocuire a acelor. Așa cum este reprezentatîn fig.4 și fig.5, locașul de extragere 6 poate fi utilizat de asemenea pentru montarea unei vergele din material plastic, în cazul când în zona de fixare a acelor 3a este injectată o masă plastică, realizând astfel un set stabil de ace. In acest caz, zonele 7, dintre acele 1a, injectate cu masă plastică, îndeplinesc funcția de șaibe de distanțare.
Conform unei a doua variante de realizare a invenției, acul 1b are o zonă de fixare 3b, prevăzută cu un locaș de extragere 4b cu un perimetru închis și conține în interior un pinten 8b, a cărui secțiune este de formă rectangulară.
Conform unei a treia variante de realizare a invenției, acul 1c are un pinten 8c, a cărui secțiune este de
RO 112965 Bl formă triunghiulară. Proiecția laterală a variantelor de ace reprezentate în fig.6 și 8 rezultă din fig. 10, iar secțiunile transversale ale vârfurilor 2b, respectiv
2c, sunt prezentate în fig.7 și 9.
Conform unei a patra variante de realizare a invenției, acul 1d este prevăzut, în mod similar, cu un pinten 8d de secțiune triunghiulară. Pentru distanțare, se utilizează o piesă de distanțare 9, de formă similară cu a zonei de fixare 3d a acului 1d, astfel încât prezența acestora asigură ca vârfurile acelor 1d să fie riguros aliniate și paralele.
Conform unei a cincea variante de realizare a invenției, acul 1e are o zonă de fixare 3e a cărei lățime este mai mare decât a zonei de vârf, vârfurile 2e obținându-se prin ștanțare. In acest caz, pentru formarea unui set, acele 1e se pot înseria fără a folosi piese de distanțare, așa cum reiese și din fig. 15.
In fig. 16, este reprezentat un suport lineal 10, conform invenției, realizat dintr-o țeavă prevăzută cu un canal longitudinal 11, a cărui lățime poate corespunde, de exemplu, cu lățimea pintenului 8b al acului 1b, realizând astfel o fixare bună a acestuia și asigurarea contra rotirii.
Pentru realizarea setului de ace, se poate utiliza o țeavă suplimentară 12 (de confecționare) de formă similară cu suportul lineal 10 care poate servi la ușurarea ghidării garniturii de ace, întrucât în această zonă garnitura de ace este grupată și apoi împinsă cu ușurință de-a lungul suportului lineal.

Claims (10)

  1. Revendicări
    1. Ac component al unui set de ace pentru mașinile de pieptănat, având o zonă de fixare și un vârf, caracterizat prin aceea că, zona vârfului este substanțial mai înaltă decât zona de fixare (3a, 3b, 3c, 3d, 3e) care prezintă un locaș de extragere (4a, 4b), deschis către exterior sau închis, pentru împingerea acului (1a, 1b, 1c, 1d, 1e) pe un suport lineal (10), la care locașul de extragere (4a, 4b) corespunde secțiunii suportului lineal (10) și este prevăzut cu pinteni (8b, 8c, 8d, 8e) pentru ghidare și asigurarea contra rotirii acestora pe suportul lineal (10).
  2. 2. Ac conform revendicării 1, caracterizat prin aceea că, locașul de extragere (4a) este de formă aproximativ ovală sau rectangulară și prezintă o deschidere (5) către exterior.
  3. 3. Ac conform revendicării 1, caracterizat prin aceea că, în vecinătatea locașului (4a), se află un al doilea locaș (6) destinat alinierii acelor (1a) înaintea grupării și montării lor pe suportul lineal (10).
  4. 4. Set de ace, cuprinzând mai multe ace, conform revendicărilor 1, 2 sau 3, caracterizat prin aceea că este prevăzut cu un suport lineal (10) profilat corespunzător secțiunii transversale a locașului de extragere (4a, 4b) a acului (1a, 1b, 1c, 1d, 1e)
  5. 5. Set de ace, conform revendicării 4, caracterizat prin aceea că, suportul lineal (10) conține cel puțin un nut longitudinal (11), respectiv un canal longitudinal pentru ancorarea și ghidarea pintenilor (8b, 8c, 8d, 8e) corespunzători ai acelor (1b, 1c, 1d, 1e)
  6. 6. Set de ace, conform revendicării 4, caracterizat prin aceea că, zona de fixare (3a) a acelor (1a) este încorporată cel puțin parțial într-un suport de masă plastică (7).
  7. 7. Set de ace, conform revendicării 6, caracterizat prin aceea că, suportul din masă plastică (7) asigură, între două ace învecinate (1a), un spațiu echidistant.
  8. 8. Set de ace, conform revendicării 6, caracterizat prin aceea că,
    RO 112965 Bl acele (1e) prezintă o zonă de fixare mai largă.
  9. 9. Set de ace, conform revendicării 6, caracterizat prin aceea că, acele (1a, 1b, 1c, 1d, 1e) sunt grupate pe o țeavă de confecționare (12), de secțiune egală cu cea a suportului lineal (10), care poate fi poziționată coaxial cu acesta pentru împingerea acelor de pe țeava de confecționare (12) pe suportul lineal (10).
  10. 10. Set de ace, conform revendicării 10, caracterizat prin aceea că, 5 acele (1a, 1b, 1c, 1d, 1e) grupate de fabricant pe țeava de confecționare (12) pot fi astfel expediate utilizatorului.
RO95-01223A 1994-06-30 1995-06-28 Ac component al unui set de ace si set de ace cu suport lineal aferent pentru masinile de pieptanat RO112965B1 (ro)

Applications Claiming Priority (1)

Application Number Priority Date Filing Date Title
DE4422955A DE4422955A1 (de) 1994-06-30 1994-06-30 Nadel für einen Nadelstreifen bzw. -stab für Textil-Kämm-Maschinen und Nadelstreifen mit derartigen Nadeln

Publications (1)

Publication Number Publication Date
RO112965B1 true RO112965B1 (ro) 1998-02-27

Family

ID=6521934

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
RO95-01223A RO112965B1 (ro) 1994-06-30 1995-06-28 Ac component al unui set de ace si set de ace cu suport lineal aferent pentru masinile de pieptanat

Country Status (13)

Country Link
US (1) US5560085A (ro)
EP (1) EP0690156B1 (ro)
JP (1) JP3478905B2 (ro)
KR (1) KR100358781B1 (ro)
CN (1) CN1057805C (ro)
AT (1) ATE162235T1 (ro)
AU (1) AU686787B2 (ro)
CZ (1) CZ285296B6 (ro)
DE (2) DE4422955A1 (ro)
HU (1) HUT72380A (ro)
RO (1) RO112965B1 (ro)
RU (1) RU2097453C1 (ro)
TW (1) TW313156U (ro)

Families Citing this family (7)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
DE10252098A1 (de) * 2002-11-08 2004-05-27 Staedtler + Uhl Kg Fixkamm und Fixkammhalter für eine textile Kämm-Maschine
DE50306267D1 (de) * 2003-10-21 2007-02-22 Staedtler & Uhl Kg Garnitur an einem Fixkamm einer textilen Kämm-Maschine
US20080022493A1 (en) * 2006-07-27 2008-01-31 Drei-S-Werk Prazisionswerkzeuge Gmbh & Co. Fertigungs-Kg Needle bar for chain drawing frame
CN102409437A (zh) * 2011-09-19 2012-04-11 福兴织造(苏州)有限公司 组合式梳棉机
CN102409446A (zh) * 2011-09-19 2012-04-11 福兴织造(苏州)有限公司 带蒸汽喷口的防缠花装置
CN102409447A (zh) * 2011-09-19 2012-04-11 福兴织造(苏州)有限公司 纺织机皮辊的防缠花装置
CN102704051B (zh) * 2012-05-22 2015-01-21 山东济宁如意毛纺织股份有限公司 一种针梳机针圈维修更换装置

Family Cites Families (21)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
US431174A (en) * 1890-07-01 Frederick g
GB220479A (en) * 1923-09-10 1924-08-21 Gill Screw Associates Inc Improvements in gill drawing frames
NL30681C (ro) * 1928-09-06
US1963365A (en) * 1932-12-08 1934-06-19 Andrew B Herold Distributing roll
US2927347A (en) * 1954-06-04 1960-03-08 Schiess Ag Gill bar
US2790386A (en) * 1954-10-21 1957-04-30 John B Klaus Rotary printing device
DE1936323A1 (de) * 1969-07-17 1971-01-28 Rhodiaceta Ag Neue Nadeln fuer Nadelkaemme
US3718959A (en) * 1971-02-11 1973-03-06 V Sailas Roll for dewatering presses of paper making machines
DD125423A1 (ro) * 1976-04-23 1977-04-20
GB1571494A (en) * 1976-04-23 1980-07-16 Mackie & Sons Ltd J Faller bars
DE3007245C2 (de) * 1980-02-27 1982-08-12 Staedtler & Uhl, 8540 Schwabach Zahnbesatz für Walzen und Tragsegmente von Textilmaschinen
GB2090880B (en) * 1981-01-09 1984-05-31 Mackie & Sons Ltd J Textile gill boxes
JPS5891828A (ja) * 1981-11-28 1983-05-31 Kanai Hiroyuki コ−マ用シリンダハ−フラツプ
DE3222600A1 (de) * 1982-06-16 1983-12-22 Nordischer Maschinenbau Rud. Baader GmbH + Co KG, 2400 Lübeck Nadelstabstreckwerk
DE3336876A1 (de) * 1983-10-11 1985-04-25 Staedtler & Uhl, 8540 Schwabach Kaemmsegment fuer eine kaemm-maschine
DE8430562U1 (de) * 1984-10-18 1985-02-21 Staedtler & Uhl, 8540 Schwabach Saegezahn-stanzteil als garnitur fuer ein kaemmsegment einer kammwalze fuer textilmaschinen
US4627131A (en) * 1985-07-11 1986-12-09 Kanai Juyo Kogyo Co., Ltd. Combing roller for an open-end spinning machine
EP0322472B1 (en) * 1987-12-27 1993-08-04 Graf + Cie AG A card clothing for flats of a carding machine
EP0342450B1 (de) * 1988-05-20 1992-01-08 Maschinenfabrik Rieter Ag Rundkammsegment zur Befestigung auf einer Rundkammwalze einer Kämmaschine
IT1234009B (it) * 1989-01-05 1992-04-23 Giuseppe Gasparotto Barretta per pettini riportati per stiratoi di fibre tessili.
DE4033262A1 (de) * 1990-10-19 1992-04-23 Staedtler & Uhl Nadelstreifentraeger

Also Published As

Publication number Publication date
CZ285296B6 (cs) 1999-06-16
JPH0813257A (ja) 1996-01-16
DE59501258D1 (de) 1998-02-19
DE4422955A1 (de) 1996-01-04
HUT72380A (en) 1996-04-29
US5560085A (en) 1996-10-01
ATE162235T1 (de) 1998-01-15
JP3478905B2 (ja) 2003-12-15
HU9501929D0 (en) 1995-08-28
KR970001630A (ko) 1997-01-24
CZ167495A3 (en) 1996-04-17
AU686787B2 (en) 1998-02-12
EP0690156B1 (de) 1998-01-14
CN1120607A (zh) 1996-04-17
RU2097453C1 (ru) 1997-11-27
EP0690156A1 (de) 1996-01-03
KR100358781B1 (ko) 2003-02-07
AU2179195A (en) 1996-01-18
RU95111311A (ru) 1997-05-27
TW313156U (en) 1997-08-11
CN1057805C (zh) 2000-10-25

Similar Documents

Publication Publication Date Title
RO112965B1 (ro) Ac component al unui set de ace si set de ace cu suport lineal aferent pentru masinile de pieptanat
JPH03167323A (ja) 紡績機械用コーミング部材
US20040025301A1 (en) Mounting for a combing cylinder
US5228173A (en) Method for cleaning a needle bar, in particular a top comb for textile machinery, and needle bars for putting the method into practice
JPH09111541A (ja) コーマ用のトップコーム
JP7030130B2 (ja) コーミングセグメント及び整列セグメントを有する円形コーム
KR101050627B1 (ko) 직물 소모기의 상단 코움 또는 원형 코움용 피팅
JP4686012B2 (ja) コーミング装置のトップコーマ
TR199901548T2 (xx) Geli�mi� filaman kesitleri i�in a��kl�kl� iplik memecikleri.
GB2343200B (en) Yarn guide unit especially for circular double cylinder hosiery machines
BR0204784A (pt) Fio dental
CN219289604U (zh) 一种可快速更换组织垫片的超声刀
JPH06207354A (ja) かぎ針の固定装置
CN111088564A (zh) 一种纺织清弹机用细化分梳齿辊
KR200167958Y1 (ko) 예비 권취구가 결합된 보빈
US3413795A (en) Flyer for spinning machines
DE10084607T1 (de) Halbautomatische Anspinnvorrichtung einer Arbeitstelle einer Offen-End-Spinnmaschine
CN212574812U (zh) 清洁地刷
RU2077872C1 (ru) Устройство для чистки межзубных промежутков
DE29819815U1 (de) Fadengestell für eine Strickmaschine
ID22026A (id) Peralatan penggintiran benang fancy multi fungsi
DE60102412D1 (de) Garndrallauffangelement in einer Offenend-Spinnmaschine
KR870000932Y1 (ko) 보빈의 텐션 커버
ITMI991263A0 (it) Raccoglitore di torsione del filato in un filatoio finale-aperto
CS316291A3 (en) Comb