FI89702B - System foer anropstilldelning av flerfackshissar - Google Patents
System foer anropstilldelning av flerfackshissar Download PDFInfo
- Publication number
- FI89702B FI89702B FI861478A FI861478A FI89702B FI 89702 B FI89702 B FI 89702B FI 861478 A FI861478 A FI 861478A FI 861478 A FI861478 A FI 861478A FI 89702 B FI89702 B FI 89702B
- Authority
- FI
- Finland
- Prior art keywords
- level
- call
- car
- control device
- group control
- Prior art date
Links
Classifications
-
- B—PERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING
- B66—HOISTING; LIFTING; HAULING
- B66B—ELEVATORS; ESCALATORS OR MOVING WALKWAYS
- B66B1/00—Control systems of elevators in general
- B66B1/24—Control systems with regulation, i.e. with retroactive action, for influencing travelling speed, acceleration, or deceleration
- B66B1/2408—Control systems with regulation, i.e. with retroactive action, for influencing travelling speed, acceleration, or deceleration where the allocation of a call to an elevator car is of importance, i.e. by means of a supervisory or group controller
- B66B1/2458—For elevator systems with multiple shafts and a single car per shaft
-
- B—PERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING
- B66—HOISTING; LIFTING; HAULING
- B66B—ELEVATORS; ESCALATORS OR MOVING WALKWAYS
- B66B2201/00—Aspects of control systems of elevators
- B66B2201/20—Details of the evaluation method for the allocation of a call to an elevator car
- B66B2201/212—Travel time
- B66B2201/213—Travel time where the number of stops is limited
-
- B—PERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING
- B66—HOISTING; LIFTING; HAULING
- B66B—ELEVATORS; ESCALATORS OR MOVING WALKWAYS
- B66B2201/00—Aspects of control systems of elevators
- B66B2201/20—Details of the evaluation method for the allocation of a call to an elevator car
- B66B2201/222—Taking into account the number of passengers present in the elevator car to be allocated
-
- B—PERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING
- B66—HOISTING; LIFTING; HAULING
- B66B—ELEVATORS; ESCALATORS OR MOVING WALKWAYS
- B66B2201/00—Aspects of control systems of elevators
- B66B2201/20—Details of the evaluation method for the allocation of a call to an elevator car
- B66B2201/231—Sequential evaluation of plurality of criteria
-
- B—PERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING
- B66—HOISTING; LIFTING; HAULING
- B66B—ELEVATORS; ESCALATORS OR MOVING WALKWAYS
- B66B2201/00—Aspects of control systems of elevators
- B66B2201/30—Details of the elevator system configuration
- B66B2201/306—Multi-deck elevator cars
-
- Y—GENERAL TAGGING OF NEW TECHNOLOGICAL DEVELOPMENTS; GENERAL TAGGING OF CROSS-SECTIONAL TECHNOLOGIES SPANNING OVER SEVERAL SECTIONS OF THE IPC; TECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER USPC CROSS-REFERENCE ART COLLECTIONS [XRACs] AND DIGESTS
- Y10—TECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER USPC
- Y10S—TECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER USPC CROSS-REFERENCE ART COLLECTIONS [XRACs] AND DIGESTS
- Y10S187/00—Elevator, industrial lift truck, or stationary lift for vehicle
- Y10S187/902—Control for double-decker car
Landscapes
- Engineering & Computer Science (AREA)
- Automation & Control Theory (AREA)
- Elevator Control (AREA)
- Indicating And Signalling Devices For Elevators (AREA)
Description
89702
Moniosastoisen hissin kutsuosoitusjärjestely
Esillä oleva keksintö kohdistuu kaksitasoisia koreja, joita joskus kutsutaan myös moniosastoisiksi koreiksi, käsittävän hissiryhmän kutsuosoitusjärjestelyyn.
5 Kaksitasoiset hissit ovat erityistä tyyppiä, joita tavallisesti käytetään korkeissa ja kapeissa rakennuksissa, pääasiassa siksi koska ne minimoivat korin vaatiman tilan jakamalla matkustajakuorman pystysuunnassa päällekkäisiin osastoihin erillisten korien sijaan.
10 Tavallisesti palvelu rajoittuu kahdesta aulan pysähdys- tasanteesta, ylemmästä ja alemmasta, vuorottaisiin kerroksiin. Parittomiin kerroksiin matkalla olevien matkustajien tulee valita yksi osasto; parillisiin kerroksiin matkalla olevien matkustajien tulee valita toinen osasto. Siten mat-15 kustajät kanavoidaan oikeaan osastoon tai tasoon auloissa, minkä seurauksena ylöspäin tapahtuvan huippuliikenteen aikana on vähemmän pysähdyksiä verrattuna yksikoriseen järjestelmään. Täysin rajoitetussa järjestelmässä kukin taso voi palvella vain vierekkäisiä kerroskutsuja. Kaksitaso-20 järjestelmien kehityksen alkuvaiheessa käytettiin täysin rajoittamatonta toimintaa, mutta se ei aikaansaanut tehokasta ylöspäin tapahtuvaa huippuliikennettä.
Ideaalisesti järjestelmän tulisi olla rajoitetun ja rajoittamattoman toiminnan sekoitus. Sen tulisi sallia 25 kerroksesta kerrokseen tapahtumia ajoja kummallakin tasolla sekä rajoitetun toiminnan auloista, ja US-patenttijulkaisussa US 36 25311, Nowak et ai, joka on kuten esillä oleva hakemus yhtiön Otis Elevator Company on selostettu tämän tyyppinen järjestelmä. Rajoittamaton toiminta välipysähdys-30 tasanteiden välillä merkitsee, että matkustajien ei tarvitse kävellä vierekkäisten kerrosten välillä, mikä heidän täytyy tehdä jos toiminta on rajoitettua.
Esillä oleva keksintö kohdistuu' parhaan tason valitsemiseksi kaikista tasoista välipysähdystasanteen kerroskut- 2 p5702 suun vastaamiseksi rajoittamattomassa toimintatilanteessa.
Esillä olevan keksinnön mukaisesti käytetään kunkin tason asema-, kuormitus- ja kutsutilannetta etu- ja sakko-pisteiden osoittamiseksi, jotka ilmaisevat tason kykyä 5 palvella kerroskutsua. Koska kullakin korilla on kaksi tasoa osoitetaan kummallekin tasolle tietyt etu- ja sakko-pisteet, jotka liittyvät pikemminkin koriin kuin tasoihin sinänsä. Korin kahdesta tasosta annetaan etusija etäisem-mälle tasolle, joka on kauimpana kutsusta. Korien välillä 10 annetaan etusija sen sijaan korille, jolla on eniten etupisteitä ja vähiten sakkopisteitä. Etu- ja sakkopisteet painotetaan niiden suhteellisen tärkeyden mukaisesti. Osoituskaavio pyrkii osoittamaan kahden kerroksen mittaisia ajoja jokaiselle tasolle kunkin korin välipysähdysten 15 lukumäärän ja järjestelmän kokonaisvastaajan pienentämiseksi .
Piirustuksissa:
Kuva 1 esittää lohkokaaviona hissiä, jossa on kaksitasoisia koreja.
20 Kuva 2 esittää käsittelyjärjestelmän vuokaaviota kerroskutsun osoittamiseksi esillä olevan keksinnön mukaisesti .
Esillä oleva keksintö on selostettu tässä järjestelmän yhteydessä, jossa käytetään yhtä tai useampaa digitaalista 25 tietokonetta, jotka voivat olla mitä tahansa tunnettua tyyppiä. Esillä olevassa suoritusmuodossa käytetään tietokonetta keksinnön mukaisen järjestelmän kokonaistoimintojen toteuttamiseksi tietyn tyyppisen hissitoiminnan aikaansaamista varten. Siten tietokoneen oheislaitteet, kuten 30 otto/anto-portit (1/0) on esitetty yksinkertaisesti kek sinnön toteuttamiseksi tarvittavien yleispuitteiden luomiseksi. Lisäksi ei ole väliä sillä, onko tietokone analoginen tai digitaalinen, vai mikrotietokone, tai vieläpä sillä onko se tiettyyn yhteen sovellukseen rakennettu 35 vai yleiskäyttöinen, vaikka digitaalista vaihtoehtoa on r\ n 3 ";/U- pidettävä kustannuksiltaan edullisena. Lukuisia esityksiä ja patentteja on saatavilla kaikkien tunnettua tyyppiä olevien tietokoneiden käyttöä varten esillä olevan keksinnön suorittamiseksi.
5 Kuvassa 1 kaksi hissikoria 1 ja 2 palvelevat useita pysähdystasanteita rakennuksessa (numeroitu satunnaisesti 20-27). Kerroskutsupainike 10 "ylös" ja "alas" sijaitsee jokaisella pysähdystasanteella kerroskutsun syöttämiseksi, joka sen jälkeen osoitetaan yhteen koreista esillä olevan 10 keksinnön mukaisen osoituskaavion mukaisesti, jota kaaviota selostetaan seuraavassa yksityiskohtaisesti.
Jokaisessa korissa 1, 2 on ylempi osasto UC ja alempi osasto LC. Jokainen osasto sisältää korin toimintataulun 12, joka sisältää korin kutsupainikkeet, joiden avulla matkusta-15 jät syöttävät palvelupyynnön yhteen rakennuksen kerroksista. Kutsut lähetetään liikkuvan kaapelin TC kautta korin ohjaimeen 14, joka sisältää tietokoneen CPU ja siihen liittyvät otto/anto-portit I/O. Korikutsut CC syötetään siten korin ohjaimeen, joka johtaa CC:t ryhmäohjaimeen 20, joka käsittää 20 CPU:n ja vastaavat Ι/0-portit. Ryhmäohjäin vastaanottaa myös kerroskutsut HC kerrospainikkeista 10.
Osoitusmenettely alkaa vaiheella SI kun prosessori määrittää, että kerroksessa "N" on rekisteröity kerros-kutsu, esimerkiksi kutsu "ylös" kerroksessa 27, johon kut-25 suun ei ole vastattu. Positiivinen vastaus vaiheen SI testiin johtaa siirtymiseen osoitusrutiiniin, joka alkaa vaiheessa S2. Vaiheessa S2 ryhmäohjäin määrittää ne korit .. . "CARS", jotka on käytettävissä kutsua varten, koska ne ovat periaatteessa palveluksessa, ja liikkuvat siten kohti 30 kerrosta oikeaan suuntaan tai ovat pysähdyksissä. Alkaen : ; : vaiheessa S3 tehdään tutkimus kullekin korille CARS.
Ensin tehdään yhdelle tasolle "A", kerros N (kerroskutsu) ensisijaiseksi kerrokseksi; sen jälkeen aikaansaadaan ***. N' toiselle tasolle "B". N' on toissijaisen tason vie- 35 ressä oleva kerros silloin kun ensisijainen taso on ker- . ( -: *7 Γ 4 " ν / ,, roksessa N. Vaiheessa S4 muodostetaan vierekkäinen kori-kutsuvyöhyke korille. Tämä on N + 2 ja N'_+ 2 eli kahden (a) pysähdyksen verran kerroksista N ja N'. Vaiheessa S5 tehdään testi sen määrittämiseksi, onko kummassakin tasossa 5 A, B vierekkäistä kutsua vastaaviin vierekkäisiin kerroksiin. Etupiste BP1 osoitetaan vaiheessa S6 ensisijaiselle tasolle, jos kummallakin tasolla on jatkuva kutsu.
Vaiheessa S7 tehdään testi yhtäaikaisille kutsuille.
Tämä on korikutsu kummassakin tasossa joko kerrokseen 10 N, tasolle A, tai kerrokseen N' tasolle B, tai osoitettu kerroskutsu kerroksessa E' tasolle B. Etupiste BP2 ensisijaiselle tasolle osoitetaan vaiheessa S8 jos yhtäaikainen kutsu on osoitettu kummallekin tasolle. Siten vaiheessa S9 etupisteet summataan ja talletetaan SCA:na; 15 tämä on ensisijaisen tason palvelukyky. Seuraavaksi vaiheessa S10 vaihdetaan A ja B vastakkaisiksi; toisesta tasosta (taso B) tulee ensisijainen taso. Tämä menettely toistetaan kullekin CARSrille. Kun tämä on suoritettu siirtyy toimintajärjestys S2:sta Sll:een.
20 Vaiheessa Sll tehdään testi sille onko taso täysin kuormitettu, ja se ilmaistaan LWS-signaalilla. Vaiheessa S12 osoitetaan sakkopiste PNl jos taso on täysin kuormitettu. Tämä tehdään kunkin CARS;iin kullekin tasolle, minkä jälkeen aloitetaan vaihe S13.
25 Etu- ja sakkopisteet (BP:t ja PN:t) summataan vai heessa S15, mikä antaa kunkin tason palvelukyvyn.
Vaiheessa S14 valitaan suurimman SC:n (paras palvelykyky) omaava taso todennäköiseksi kutsuosoituksen ehdokkaaksi.
Sen jälkeen vaiheessa S15 annetaan korin etäisemmälle 30 tasolle sakkopiste BP3. Jos valittu taso on sopivassa asemassa CP (vaihe S16), annetaan etupiste BP4 sille vaiheessa S17, minkä jälkeen kunkin tason kaikki etu- ja sakkopisteet summataan vaiheessa S18, mikä aikaansaa tason kokonaispalvelukyvyn SCB. Jos se ei ole CPrssä 35 toimintajärjestys lopetetaan ja aloitetaan uudestaan 5 89702 myöntävällä vastauksella vaiheen SI testiin. Vaiheessa S19 annetaan suurimman SCB:n omaavalle tasolle osoitus.
Jcs kunkin tason palvelukyky on muutoin yhtä suuri, annetaan etupiste etäisemmälle tasolle, mikä antaa sille kor-5 keamman SCB:n sekä osoituksen, antaen etusijan kahden kerroksen mittaiselle ajolle.
Tason valintamenettely voidaan siten yleistää ymmärrettäväksi menettelynä, jossa kaikkien käytettävissä olevien korien jokainen taso tehdään alustavasti ensi-10 sijaiseksi tasoksi (tasoksi joka vastaa kutsuun), josta tason kokonaispalvelukyky kutsuun vastaamiseksi määritetään suhteessa kaikkiin muihin tasoihin. Eräässä tapauksessa ajo on yhden kerroksen lyhyempi kuin toisessa tapauksessa, mutta menettelyn avulla tehdään molempien 15 tasojen laskettu ajoaika yhtä suureksi, jotta etummaiselle tasolle ei annettaisi etusijaa. Sen jälkeen tehdään valinta kyseisen kahden tason välillä siten,että etusija annetaan etäisemmälle tasolle. Lopullinen osoitus tehdään kun korin valitun tason sopiva asema on kerroskutsun kerroksessa. 20 Esillä oleva keksintö voidaan toteuttaa muilla tavoin mainittujen tapojen lisäksi, ja alan ammattimiehen on mahdollista tehdä muunnoksia selostettuun suoritusmuotoon poikkeamatta esillä olevan keksinnön puitteista.
Claims (4)
1. Hissi, joka käsittää useita kaksitasoisia koreja (1, 2) useiden pysähtymistasanteiden palvelemiseksi raken-5 nuksessa; kuhunkin koriin liittyvän käyttölaitteen (22); kerroskutsulaitteen (10) ja korikutsulaitteen (12) kussakin tasossa kutsujen rekisteröimiseksi, ryhmäohjauslait-teen (20) sekä käyttölaitteen ohjaustoiminnan (24); korin asemalaitteen (26) kunkin korin aseman osoittamiseksi ryh-10 mäohjauslaitteelle (20); ja laitteen (LW) kunkin tason (UC, LC) kuorman osoittavan signaalin (LWS) aikaansaamiseksi ryhmäohjauslaitteelle; tunnettu siitä, että mainittu ryhmäohjauslaite (20) käsittää: signaalin käsittelylaitteen ensimmäisen signaalin aikaansaamiseksi, joka 15 ilmaisee kunkin korin usean vastetekijän summan jos kullekin tasolle en osoitettu kerroskutsu, tekijöiden edustaessa tason kykyä palvella kutsua tilanteessa, joka perustuu sen korin sen hetkiseen toimintatilaan johon taso liittyy; toisen signaalin aikaansaamiseksi, joka osoittaa 20 ylimääräistä vastetekijää sen korin etäisemmälle tasolle, jolla on edullisin vastetekijöiden summa; kolmannen signaalin aikaansaamiseksi, joka ilmaisee mainitun korin kullekin tasolle useiden vastetekijöiden summan perustuen tasojen sen hetkiseen toimintatilaan; neljännen signaalin 25 aikaansaamiseksi kutsuosoituksen valitsemiseksi mainitun korin sille tasolle, jolla on edullisin vastetekijöiden summa.
- 2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen hissi, tun nettu edelleen siitä, että mainittu ryhmäohjauslaite 30 (20) käsittää signaalinkäsittelylaitteen viidennen signaa lin aikaansaamiseksi, joka osoittaa sakkotekijän tasolle, joka on täysin kuormitettu.
3. Patenttivaatimuksen 1 mukainen hissi, tunnettu edelleen siitä, että mainittu ryhmäohjauslaite 35 (20) käsittää sigaalinkäsittelylaitteen kuudennen signaa- *, r-ι r i : " - Iin aikaansaamiseksi, joka osoittaa etutekijää kutsusta kauimpana olevalle tasolle.
4. Patenttivaatimuksen 1 mukainen hissi, tunnettu edelleen siitä, että mainittu ryhmäohjauslaite 5 (20) käsittää signaalin käsittelylaitteen seitsemännen signaalin aikaansaamiseksi, joka osoittaa etutekijää kun valittu taso on sopivassa asemassa kutsuun nähden. 8 '' Patentkrav
Applications Claiming Priority (2)
Application Number | Priority Date | Filing Date | Title |
---|---|---|---|
US06/722,953 US4632224A (en) | 1985-04-12 | 1985-04-12 | Multicompartment elevator call assigning |
US72295385 | 1985-04-12 |
Publications (4)
Publication Number | Publication Date |
---|---|
FI861478A0 FI861478A0 (fi) | 1986-04-07 |
FI861478A FI861478A (fi) | 1986-10-13 |
FI89702B true FI89702B (fi) | 1993-07-30 |
FI89702C FI89702C (fi) | 1993-11-10 |
Family
ID=24904147
Family Applications (1)
Application Number | Title | Priority Date | Filing Date |
---|---|---|---|
FI861478A FI89702C (fi) | 1985-04-12 | 1986-04-07 | System foer anropstilldelning av flerfackshissar |
Country Status (10)
Country | Link |
---|---|
US (1) | US4632224A (fi) |
JP (1) | JPH08657B2 (fi) |
CN (1) | CN1006294B (fi) |
AU (1) | AU575473B2 (fi) |
CA (1) | CA1249887A (fi) |
CH (1) | CH669949A5 (fi) |
DE (1) | DE3611173C2 (fi) |
FI (1) | FI89702C (fi) |
FR (1) | FR2580268B1 (fi) |
GB (1) | GB2173922B (fi) |
Families Citing this family (27)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
ES2047073T3 (es) * | 1988-10-28 | 1994-02-16 | Inventio Ag | Procedimiento y dispositivo para el control de grupos de ascensores con cabinas dobles. |
ATE109748T1 (de) * | 1990-06-01 | 1994-08-15 | Inventio Ag | Gruppensteuerung für aufzüge mit doppelkabinen mit sofortzuteilung von zielrufen. |
FI86836C (fi) * | 1990-12-17 | 1992-10-26 | Kone Oy | Hiss och dess styrsystem |
US5419414A (en) * | 1993-11-18 | 1995-05-30 | Sakita; Masami | Elevator system with multiple cars in the same hoistway |
US5625176A (en) * | 1995-06-26 | 1997-04-29 | Otis Elevator Company | Crowd service enhancements with multi-deck elevators |
US5584364A (en) * | 1995-08-28 | 1996-12-17 | Sakita; Masami | Elevator system |
JP3893638B2 (ja) * | 1996-06-10 | 2007-03-14 | 三菱電機株式会社 | エレベータの群管理装置 |
FI111929B (fi) | 1997-01-23 | 2003-10-15 | Kone Corp | Hissiryhmän ohjaus |
US5861587A (en) * | 1997-11-26 | 1999-01-19 | Otis Elevator Company | Method for operating a double deck elevator car |
US5844179A (en) * | 1997-11-26 | 1998-12-01 | Otis Elevator Company | Method of operation for double-deck elevator system |
BR9806649A (pt) * | 1997-11-27 | 2002-07-09 | Jaime Cruciani Ortiz | Sistema de elevador, tipo multi-cabina, que permite aumentar a capacidade de transporte em uma instalação existente ou projetada, destinado ao transporte de pessoas ou carga, e correspondente elevador tipo multi-cabina |
TW448125B (en) * | 1997-12-26 | 2001-08-01 | Toshiba Corp | Controlling apparatus for double deck elevator |
KR100511376B1 (ko) * | 1998-12-28 | 2006-02-28 | 오티스엘지엘리베이터 유한회사 | 더블데크 엘리베이터의 운전 제어장치 |
JP2001048431A (ja) * | 1999-08-06 | 2001-02-20 | Mitsubishi Electric Corp | エレベータ装置およびかご割当て制御方法 |
EP1193207A1 (de) * | 2000-09-20 | 2002-04-03 | Inventio Ag | Verfahren zur Steuerung einer Aufzugsanlage mit Mehrfachkabinen. |
JP4131456B2 (ja) * | 2001-11-26 | 2008-08-13 | 三菱電機株式会社 | エレベーター群管理制御装置 |
SG111198A1 (en) * | 2003-10-09 | 2005-05-30 | Inventio Ag | Lift installation for zonal operation in a building, method for zonal operation of such a lift installation and method for modernisation of a lift installation |
EP1526103B1 (de) * | 2003-10-09 | 2012-01-11 | Inventio AG | Aufzugsanlage mit mehrstöckigen Kabinen für den Zonenbetrieb in einem Gebäude |
CA2557727A1 (en) * | 2004-03-02 | 2005-09-15 | Mitsubishi Denki Kabushiki Kaisha | Elevator control apparatus |
US20070221507A1 (en) * | 2006-02-23 | 2007-09-27 | Greatbatch Ltd. | Anodizing Electrolytes Using A Dual Acid System For High Voltage Electrolytic Capacitor Anodes |
IL184194A (en) * | 2006-07-25 | 2012-02-29 | Inventio Ag | Method of modernizing a lift installation |
US9663324B2 (en) * | 2011-11-28 | 2017-05-30 | Mitsubishi Electric Corporation | Elevator system with an elevator group-control device for controlling a plurality of cars |
KR101631787B1 (ko) * | 2012-05-01 | 2016-06-17 | 미쓰비시덴키 가부시키가이샤 | 엘리베이터 시스템 |
JP6212290B2 (ja) * | 2013-06-05 | 2017-10-11 | 株式会社日立製作所 | エレベーターシステムの群管理制御方法 |
CN106414293B (zh) * | 2014-06-16 | 2019-11-19 | 奥的斯电梯公司 | 包括轿厢定位监测系统的目标调度覆盖 |
CN106698122A (zh) * | 2016-12-22 | 2017-05-24 | 日立电梯(中国)有限公司 | 电梯外召登录的方法 |
JP6505887B1 (ja) * | 2018-02-16 | 2019-04-24 | 東芝エレベータ株式会社 | エレベータ群管理装置 |
Family Cites Families (4)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
US3625311A (en) * | 1970-04-21 | 1971-12-07 | Otis Elevator Co | Controls for multicompartment elevators |
US4363381A (en) * | 1979-12-03 | 1982-12-14 | Otis Elevator Company | Relative system response elevator call assignments |
CH660585A5 (de) * | 1983-08-12 | 1987-05-15 | Inventio Ag | Gruppensteuerung fuer aufzuege mit doppelkabinen. |
ATE34154T1 (de) * | 1984-10-09 | 1988-05-15 | Inventio Ag | Einrichtung zur steuerung von aufzuegen mit doppelkabinen. |
-
1985
- 1985-04-12 US US06/722,953 patent/US4632224A/en not_active Expired - Fee Related
-
1986
- 1986-03-20 CA CA000504645A patent/CA1249887A/en not_active Expired
- 1986-04-01 AU AU55399/86A patent/AU575473B2/en not_active Ceased
- 1986-04-03 DE DE3611173A patent/DE3611173C2/de not_active Expired - Fee Related
- 1986-04-03 FR FR868604751A patent/FR2580268B1/fr not_active Expired - Lifetime
- 1986-04-07 FI FI861478A patent/FI89702C/fi not_active IP Right Cessation
- 1986-04-08 CN CN86102471.0A patent/CN1006294B/zh not_active Expired
- 1986-04-08 GB GB8608502A patent/GB2173922B/en not_active Expired
- 1986-04-10 CH CH1420/86A patent/CH669949A5/de not_active IP Right Cessation
- 1986-04-11 JP JP61084010A patent/JPH08657B2/ja not_active Expired - Fee Related
Also Published As
Publication number | Publication date |
---|---|
CN86102471A (zh) | 1986-10-08 |
DE3611173A1 (de) | 1986-10-16 |
GB2173922B (en) | 1989-04-19 |
FI861478A (fi) | 1986-10-13 |
GB2173922A (en) | 1986-10-22 |
CN1006294B (zh) | 1990-01-03 |
FI89702C (fi) | 1993-11-10 |
CA1249887A (en) | 1989-02-07 |
US4632224A (en) | 1986-12-30 |
FR2580268B1 (fr) | 1990-02-02 |
CH669949A5 (fi) | 1989-04-28 |
FI861478A0 (fi) | 1986-04-07 |
AU575473B2 (en) | 1988-07-28 |
FR2580268A1 (fr) | 1986-10-17 |
AU5539986A (en) | 1986-10-16 |
DE3611173C2 (de) | 1996-06-13 |
GB8608502D0 (en) | 1986-05-14 |
JPS61238668A (ja) | 1986-10-23 |
JPH08657B2 (ja) | 1996-01-10 |
Similar Documents
Publication | Publication Date | Title |
---|---|---|
FI89702B (fi) | System foer anropstilldelning av flerfackshissar | |
FI74265B (fi) | Pao ett relativt systemsvar barerade hissanropsstyrningar. | |
FI871504A (fi) | Gruppstyrning av hissar. | |
US8978833B2 (en) | Double-deck elevator group controller | |
US7108106B2 (en) | Control for allocating main floor destination calls to multiple deck elevator | |
FI803952L (fi) | Gruppstyrningsanordning foer hissar | |
CN1046918C (zh) | 电梯自由吊舱的多组分配 | |
FI97215C (fi) | Menetelmä ja laitteisto kaksoiskoristen hissien ryhmäohjaukseen | |
JPH07106840B2 (ja) | 一群のエレベータかごの割当方法 | |
CA2042971C (en) | Group control for lifts with double cages with immediate allocation of target calls | |
KR930004754B1 (ko) | 엘리베이터의 군관리장치 및 그 군관리방법 | |
KR100946353B1 (ko) | 승강로 내의 2 대의 카 중 어느 한 쪽에 부과되는 지연을최소화시키기 위하여 상기 2 대의 카 중 하나의 카에할당되는 호출들 | |
CA1216084A (en) | Group control for elevators with double cabins | |
US6508333B2 (en) | Method of controlling elevator installation with multiple cars | |
JPH01271380A (ja) | 隣接階呼び出し指定式エレベータ並びに該エレベータに用いる群制御装置及びそのエレベータかごの優先割り当て方法 | |
JPH07252033A (ja) | 層間ホール呼びシステム | |
US4046228A (en) | Elevator system | |
JPH03216472A (ja) | エレベータの群管理制御装置 | |
US4047596A (en) | Elevator system | |
Al-Sharif | The Design of Elevator Systems in High Rise Buildings, Part 1 | |
JPH01275383A (ja) | エレベーター・カーへのホール・コール割り当て方法 | |
JP4053344B2 (ja) | 独立上下かご式エレベーターの群管理装置 | |
JPS6259032B2 (fi) | ||
JP3019456U (ja) | ダブルデッキエレベータ | |
KR100830260B1 (ko) | 승강기 교통 컨트롤 |
Legal Events
Date | Code | Title | Description |
---|---|---|---|
FG | Patent granted |
Owner name: OTIS ELEVATOR COMPANY |
|
BB | Publication of examined application | ||
MM | Patent lapsed | ||
MM | Patent lapsed |
Owner name: OTIS ELEVATOR COMPANY |