NO823042L - Spolelegeme for elektriske apparater - Google Patents

Spolelegeme for elektriske apparater

Info

Publication number
NO823042L
NO823042L NO823042A NO823042A NO823042L NO 823042 L NO823042 L NO 823042L NO 823042 A NO823042 A NO 823042A NO 823042 A NO823042 A NO 823042A NO 823042 L NO823042 L NO 823042L
Authority
NO
Norway
Prior art keywords
core
coil body
flange edges
body according
windings
Prior art date
Application number
NO823042A
Other languages
English (en)
Inventor
Helmut Lemmer
Original Assignee
Gummersbach Starkstrom
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Family has litigation
First worldwide family litigation filed litigation Critical https://patents.darts-ip.com/?family=8189094&utm_source=google_patent&utm_medium=platform_link&utm_campaign=public_patent_search&patent=NO823042(L) "Global patent litigation dataset” by Darts-ip is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Application filed by Gummersbach Starkstrom filed Critical Gummersbach Starkstrom
Publication of NO823042L publication Critical patent/NO823042L/no

Links

Classifications

    • HELECTRICITY
    • H01ELECTRIC ELEMENTS
    • H01FMAGNETS; INDUCTANCES; TRANSFORMERS; SELECTION OF MATERIALS FOR THEIR MAGNETIC PROPERTIES
    • H01F5/00Coils
    • H01F5/02Coils wound on non-magnetic supports, e.g. formers

Landscapes

  • Power Engineering (AREA)
  • Engineering & Computer Science (AREA)
  • Coils Or Transformers For Communication (AREA)
  • Details Of Television Scanning (AREA)
  • Windings For Motors And Generators (AREA)
  • Injection Moulding Of Plastics Or The Like (AREA)
  • Addition Polymer Or Copolymer, Post-Treatments, Or Chemical Modifications (AREA)
  • Processes Specially Adapted For Manufacturing Cables (AREA)
  • Moulds For Moulding Plastics Or The Like (AREA)
  • Organic Insulating Materials (AREA)
  • Storage Of Web-Like Or Filamentary Materials (AREA)
  • Insulating Of Coils (AREA)
  • Coupling Device And Connection With Printed Circuit (AREA)

Description

Oppfinnelsen angår et spolelegeme for elektriske apparater især elektromagnetisk drevne koblingsapparater, bestående av minst én kjerne og minst én på kjernen lagt vikling, idet kjernen har en til de to overfor hverandre motsatt liggende endeflater.åpne hullegemer for opptak av viklingen og ved endeflatene vinkelrett utad ragende flenskanter.
Spolelegemer av forannevnte type benyttes innenfor flere områder iteknikken i stor utstrekning. Som spesielt tek-nisk fagområde kommer elektromagnetisk betjente koblingsapparater, eksempelvis automatbrytere, i betraktning. Fremstillingen av spolelegemene har hittil vært forbundet med en stor innsats, noe som har. vist seg meget kostbart i praksis spesielt på grunn av det store stykktallbehov. Især er det nødven-dig med en meget komplisert sprøyteform for fremstillingen av spolelegemets kjerne. Først må to bevegelige formdeler anord-nes som bestemmer de ytre flater av kjernens hullegeme og de mot hverandre vendende indre flater av flenskantene. Videre må det foreligge to ytterligere formdeler som utformer flenskantenes ytterflater og. endelig må der foreligge en tapp som bestemmer hullegemets hulrom. Disse komplisert utformede sprøytegodsformdeler. må ikke bare passe meget nøyaktig til hverandre, men må også kunne beveges meget nøyaktig i forhold til hverandre for lukking og åpning av formen. Til tross for den mest nøyaktige fremstilling og føring av disse enkelte deler i sprøytegodsformen, er det ikke til å unngå at det oppstår gråter på spolelegemets fremstilte kjerner da den plass som kjernen består av, og som sprøytes inn under trykk, kan trenge inn i fugene mellom formdelene. Denne graddannelse på omkretsen av kjernens hullegeme er spesielt uheldig da den vikling som bringes på kjernens hullegeme herved kan beska-diges. En maskinell etterbearbeiding, eksempelvis avsliping av gråtene er omstendelig og vanskelig gjennomførbar på grunn av de på siden anordnede flenskanter på hvilke det likeledes kan oppstå slike gråter. På den annen side kan de på begge sider anordnede og utad ragende flenskanter ikke unngås da de er nødvendige for begrensningen og den sideveis beskyttelse av den vikling som bringes på hullegemet.
Oppfinnelsen tar sikte på å frembringe et spolelegeme som er slik utformet at det oppnås en enklest mulig fremstilling.
Med utgangspunkt i det innledningsvis beskrevne spolelegeme løses den stilte oppgave ifølge oppfinnelsen ved at kjernen er delt i et plan som forløper vinkelrett til flenskantene og at kjernedelene er forbundet med hverandre via minst et fleksibelt hengselbånd. På denne måte oppnås den vesentlige fordel at det for fremstillingen av hele.spolelegemets kjerne kun er behov for to formdeler slik at bevegelsesforholdene for de to formdeler er meget enkle og at åpningen og lukkingen av formen kan foregå i løpet av meget kort tid. I tillegg oppstår ingen gråter eller skillekanter ved kjernens flater hvor den vikling som skal pålegges, ligger an.
Fordelaktige utforminger av oppfinnelsen fremgår av underkravene.
Tegningen viser utførelser av oppfinnelsen skjematisk og figur 1 viser et perspektivriss av en kjerne i utslått stilling, slik fremstillingen foregår ved hjelp av sprøytestøping, figur 2 viser et perspektivriss av kjernen på figur 1 i sammenlagt tilstand, figur 3 viser et sideriss ifølge pilen III på figur 2, figur 4 viser et perspektivriss ifølge figur 1 hvor imidlertid to kjerner er vist i utslått stilling ifølge figur 1, anordnet ved siden av hverandre til en enhet, figur 5 viser et grunnriss ifølge pilen V på figur 4, figur 6 viser et sideriss ifølge pilen VI på figur 5, figur 7 viser et enderiss ifølge pilen VII på figur 5, figur 8 viser et enderiss i sammenslått stilling av kjernen på figur 7, figur 9 viser et sideriss langs pilen IX på figur 8, figur 10 viser et perspektivriss ifølge figur 8, hhv. 9, figur 11 viser et perspektivriss i henhold til figur 10, men med de to viklinger pålagt, figur 12 viser et perspektivriss av det ferdige spolelegeme og figur 13 viser et perspektivriss tilsvarende figur 12, men med en ytre plastomstøping..
Figur 1-3 viser en utførelse med en enkelt kjerne av et spolelegeme for opptak av en enkelt vikling. Kjernen består av to kjernehalvdeler 1 og 2, dvs. kjernen er ifølge oppfinnelsen delt. i et plan som forløper rettvinklet til de i de følgende beskrevne flenskanter. Delingsplanet er. på figur 3 betegnet med 13. Kjernedelen 1 og 2 er i.denne utførelse forbundet med hverandre med to fleksible hengselbånd 16 og 17.
I detalj har kjernen et hullegeme med i det vesentlige rektan- gulært tverrsnitt. Dette hullegeme dannes ifølge figur 2 av de overfor hverandre liggende rektangulære sider 3 og 4 og de rektangulære sidehalvdeler 5, 6, 7 og 8. Disse sider går ifølge figur 2 over i hverandre med avrundede kanter. Fordelaktig forløper delingsplanet 13 ifølge utførelsen på figur 1-3 slik at to overfor hverandre liggende rektangulære sider med rektangulære sidehalvdeler 5-8 og således symmetriske kjerne-deler 1 og 2 dannes. Tilsvarende er også flenskantene 9, 10, 11 og 12 som rager utad i rett vinkel ved det foran beskrevne hullegemes endekantsider, oppdelt symmetrisk. På flenkantenes ytre flater er forsterkningsribber 14 og. 15 fordelaktig anordnet. Ved virkningen av de to fleksible hengselbånd 16 og 17 som hver er anordnet mellom to overfor hverandre liggende deler av flenskantene 9,. 10, 11 og 12 i delingsplanets 13 område, kan de to kjernehalvdeler fra.en utklappet stilling ifølge krav 1 svinges mot hverandre 180° til en sammenklappet stilling på figur 2.
Slik figur 1 viser har kjernen i den utklappede stilling ingen bakskjæringer slik at fremstillingen av kjernen i denne utklappede stilling kan utføres på enkel måte ved hjelp av kun to formdeler i en sprøytestøpeform, nemlig med en form-del som tilsvarer formen av oversiden og en ytterligere form-del som tilsvarer undersiden. Kjernen med de to kjernehalvdeler 1 og 2 og de fleksible hengselbånd 16 og 17 består av ett stykke av et seigt plast, idet de fleksible hengselbånd 16 og 17 fremkommer ved at plasten i dette område er utformet så tynn at på den ene siden fleksibiliteten, hhv. bøyeligheten opprettholdes, på den annen side at det foreligger en fast sammenbinding mellom de to kjernehalvdeler 1 og 2. Slik figur 1 viser er de to fleksible henselbånd 16 og 17 hvert anordnet mellom to hjørner av de to flenskanter 9, 10, 11 og 12 som er dannet av delingsplanet. Etter at kjernen er tatt ut i den på figur 1 viste utklappede stilling, fra sprøytestøpeformen kan de to kjernehalvdeler 1 og 2, slik det er antydet stiplet med pilene 22 og 23, svinges mot hverandre 180° og slås sammen tilsvarende figur 2. For å oppnå en fast sammenbinding i denne sammenslåtte stilling er det fordelaktig utformet stiftformede fremspring 20 på den ene kjernedel 2 i delingsplanets 13 område og i den andre kjernedel 1 er tilsvarende hull 21 utformet slik
at fremspringene i sammenslått tilstand griper inn i hullene.
En spesielt fast sammenbinding av de to kjernehalvdeler oppnås når det er anordnet fire fremspring 20 og tilsvarende hull 21
ved endene av hullegemets delingsplan 18, dvs. nær det område hvor flenskanthalvdelene 9-12 med disses delingsflater, hhv. snittflater 19' er tilsluttet hullegemet. I sammenslått tilstand kan kjernen utstyres på vanlig måte med en vikling.
En i praksis spesielt viktig og foretrukket utførelse
av oppfinnelsen er vist på figur 4-12. Her er to.delte hullegemer 24, 25 og 26, 27, hver med to delte flenskanter, sam-menlukket til en enhet ved hjelp av et fleksibelt hengselbånd 36 (figur 5). De to hullegemer, hhv. kjernehalvdeler 24, 25
og 26, 27 tilsvarer i alle enkeltheter kjernehalvdelen 1, 2
på figur 1-3 .slik at den forangående. beskrivelse også gjelder for utførelsen ifølge figur 4-12. Hjernehalvdelene 24, 25 er ifølge dette også forbundet med hverandre ved hjelp av fleksible hengselbånd .28 og 29 og kjernehalvdelen 26 og 27 ved hjelp av fleksible hengselbånd 30 og 31. Også her er stiftformede fremspring 32. og 34 samt tilsvarende anordnede hull 33
og 35 anordnet. Fremstillingen av dobbeltkjernen foregår som beskrevet i forbindelse med figur 1 i den utslåtte stilling ifølge figur 4. Da dobbeltkjernen som nevnt holdes sammen av det fleksible hengselbånd 36 kan den tas ut av sprøytestøpe-formen som en enhet.
Deretter kan kjernehalvdelen 24, 25 og 26, 27 svinges mot hverandre 180° omkring de fleksible hengselbånd 28-31 og slås sammen slik det er vist på figur 8. Ved den spesielle anordning av det fleksible hengselbånd 36 mellom de ytre kantområder av to hosstående flenskanter, blir denne sammenslåing ikke hindret. I denne sammenslåtte tilstand, slik det er vist på figur 8-10, forløper flenskantene parallelt med hverandre og hullegemet, hhv. de to kjerner befinner seg koaksialt ved siden av hverandre. Når forsterkningsribber som ovenfor beskrevet er anordnet på flenskantenes ytterflater, tjener disse forsterkningsribber i området mellom de to kjerner samtidig som avstandsholdere. I denne sammenslåtte stilling kan nå viklingene 40 og 41 samtidig bringes på de to kjerner slik det er vist på figur 1. Dette gir i forhold til teknikkens stand den vesentlige fordel at viklingstiden halveres da det uten videre er mulig å innspenne de to ved siden av hverandre anordnede kjerner på en oppviklingsmaskin og som nevnt pålegge viklingene samtidig.
Etter at den beskrevne sammenslåing i pilens 39 retning ifølge figur 8 er utført omkring de fleksible hengselbånd 28-31 og viklingene 40 og 41 er pålagt, utføres en ytterligere sammenklapping, nemlig omkring det fleksible hengselbånd 36 i pilens 42 retning på figur 11. Det fleksible hengselbånd 36 er, slik det fremgår av figur 5 og 9 slik anordnet og utformet at de to hullegemer hhv. kjerner kan svinges med deres viklinger 180° mot hverandre slik at det.oppstår en ny stilling tilsvarende figur 12. I denne stilling forløper de to hullegemers, hhv. kjerners midtakser og disses viklinger parallelt og med avstand fra hverandre. For å holde spolelegemet i denne stilling er. det fortrinnsvis ved flenskantenes randområder som ligger overfor det fleksible hengselbånd 36,
på den ene side anordnet, et stiftformet fremspring 37 og på
den annen side et passende hull 38 som i sammenslått tilstand ifølge figur 12 griper inn i hverandre.
Trådendene 43 for elektrisk forbindelse av de to viklinger 4 0 og 41 kan. nå på enkel måte tvinnes sammen med hverandre og loddes. De to ytterligere trådender av viklingene er hensiktsmessig'hver forbundet med en bøyle 44 med en utad ragende opphøyning- 45 som danner en elektrisk ledende tilkoblingsflate som rager så langt ut at den strømledende forbindelse med ikke viste strømtilkoblinger, eksempelvis fjærende skinner, er opprettet etter innsetting av spolelegemet i vedkommende apparat, eksempelvis en automatbryter.
For beskyttelse av de to viklinger 40, 41 og for å sikre en enda bedre sammenholding av spolelegemet kan de to viklinger omgis av et felles klebebånd. Det er herved under-forstått av klebebåndet.må ha mindre utsparinger gjennom hvilke bøylene 45 rager ut gjennom.
Istedenfor klebebåndet kan man også i henhold til figur 13 anordne en ytre omstøpt plaststøping 46 gjennom hvilke de på begge sider anordnede bøyler 45 rager. I det ferdige spolelegeme ifølge figur 12 eller 13 forblir de to hulrom 47 og 48 åpne fra begge endesider slik at spolelegemet pa kjent måte kan skyves på benene i en U-formet elektromagnetkjerne.
De vesentlige fordeler som fremkommer ved utførelsen ifølge figur 4-13 er for det første at■fremstillingsprosessen som beskrevet er vesentlig forenklet slik at formhalvdelene i sprøytestøpeformen kan utformes slik at det ikke oppstår skade-lige gråter eller skillekanter i kjernens område hvor viklingene skal ligge. Ved delingen av kjernene kan det eventuelt anord-nes meget enkle innføringslommer for begynnelsen og avslutnin-gen av den enkelte vikling. De to viklinger kan fremstilles samtidig i en enhet. De hittil benyttede slanger for beskyttelse av de enkelte loddesteder ved viklingenes trådender kan bortfalle og det er heller ikke lengre nødvendig å pålodde egne fleksible, ledninger til viklingenes trådender. De oppviklede spolelegemer er fast forbundet med hverandre ved hjelp av de beskrevne fleksible hengselbånd og de stiftformede fremspring og tilsvarende hull slik at de tynne tråder for forbindelse.av de to viklinger ikke utsettes for belastning.
Da de to kjerner er forbundet til en enhet med deres viklinger fremkommer et enklere lagerhold, en større sikkerhet mot beska-digelse ved transport og endelig kan innsettingen og fremstillingen av de elektriske tilkoblinger i vedkommende apparatur utføres enklere.
Det skal her fremheves at de ovenfor beskrevne fleksible hengselbånd 28-31 og 36 ved i sprøytestøpningen muliggjør en massestrøm av plastmateriale slik at det altså på et egnet sted kun er nødvendig med en innsprøyting, hhv. innsprøytings-kanal for det plastmateriale som skal tilføres. Derved for-enkles fremstillingen og utformingen av sprøytestøpeformen i praksis vesentlig.

Claims (14)

1. Spolelegeme for elektriske apparater, især elektromagnetisk drevne koblingsapparater, bestående av minst en kjerne og minst en på kjernen lagt vikling, idet kjernen har et mot begge overfor hverandre liggende endeflater åpent hullegeme for opptak av viklingen og ved endeflatene vinkelrett utad ragende flenskanter, karakterisert ved at kjernen er delt i et vinkelrett til flenskantene (9, 10, 11, 12) forløpende plan (13) og at kjernedelene (1, 2) er forbundet med hverandre ved minst et fleksibelt hengselbånd (16, 17).
2. Spolelegeme ifølge krav 1, karakterisert ved at kjernens hullegeme (3-8) har i det vesentlige rek-tangulært tverrsnitt og at delingsplanet (13) forløper slik at to overfor hverandre liggende rektangulære sider (5, 6, 7, 8) i hullegemet halveres og det dannes symmetriske kjernehalvdeler (1, 2) som fra en utklappet stilling kan svinges mot hverandre 180° og klappes sammen og at minst to hengselbånd (16, 17) er anordnet, hver mellom to overfor hverandre liggende deler av flenskantene (9, 10, 11, 12) i delingsplanets (13) område.
3. Spolelegeme ifølge krav 2, karakterisert ved at de to fleksible hengselbånd (16, 17) hver er anordnet mellom to hjørner i de to flenskanter (9, 10, 11, 12) som er dannet av delingsplanet (13).
4. Spolelegeme ifølge krav 1-3, karakterisert ved at stiftformede fremspring (20) er utformet i delingsplanets (13) område ved den ene kjernedel (2) og ved den annen, kjernedel (1) er hull (21) . anordnet slik at fremspringene i sammenlagt tilstand av kjernen griper inn i hullene .
5. Spolelegeme ifølge krav 4, karakterisert ve d at det er anordnet fire fremspring (20) og fire hull (21) ved endene av hullegemedelenes delingsflate (18).
6. Spolelegeme ..ifølge krav 1-5, karakterisert ved at forsterkningsribber (14, 15) er anordnet ved flenskantenes (9-12) ytterflater.
7. Spolelegeme ifølge krav 1-6, karakterisert ved at to delte hullegemer (24, 25, 26, 27), hver med to delte flenskanter.er forbundet til en enhet ved hjelp av et fleksibelt hengselbånd.
8. Spolelegeme ifølge krav 2-7, karakterisert ved at det fleksible hengselbånd (36) er anordnet mellom de ytre kantområder i to ved siden av hverandre anordnede flenskanter slik at kjernehalvdelen (24, 25, 26, 27) kan slås sammen slik at flenskantene forløper parallelt med hverandre og at hullegemene befinner, seg koaksialt ved siden av hverandre og at viklingene (40, 41) kan bringes samtidig på begge hullegemer.
9. Spolelegeme ifølge krav 8, karakterisert ved at det fleksible hengselbånd (36) er slik anordnet og utformet at de to.hullegemer med deres viklinger (40, 41) kan svinges mot hverandre 180° slik at hullegemenes og.viklingenes midtakse forløper parallelt og i avstand fra hverandre.
10. Spolelegeme ifølge krav 9, karakterisert ved at trådendene (43) for elektrisk forbindelse av de to viklinger (40, 41) er tvunnet sammen med hverandre og sammen-loddet og at de to ytterligere trådender i viklingene hver er forbundet med en påklembar bøyle (44).
11. Spolelegeme ifølge krav 10, karakterisert ved at hver bøyle (44) har en utad ragende bøyning (45) med en elektrisk, ledende tilkoblingsflate.
12. Spolelegeme ifølge krav 9-11, karakterisert ved at de to viklinger (40, 41) er omgitt av et felles klebebånd.
13. Spolelegeme ifølge krav 8-9, karakterisert ved at' flenskantenes randområder som ligger overfor det fleksible hengselbånd (36), har et stiftformet fremspring (37) og et tilpasset hull (38).
14. Spolelegeme ifølge krav 1-11 eller 13, karakterisert ved at det har en ytre plast-omstøping (46).
NO823042A 1982-06-19 1982-09-08 Spolelegeme for elektriske apparater NO823042L (no)

Applications Claiming Priority (1)

Application Number Priority Date Filing Date Title
EP82105391A EP0098887B1 (de) 1982-06-19 1982-06-19 Spulenkörper für elektrische Geräte

Publications (1)

Publication Number Publication Date
NO823042L true NO823042L (no) 1983-12-20

Family

ID=8189094

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
NO823042A NO823042L (no) 1982-06-19 1982-09-08 Spolelegeme for elektriske apparater

Country Status (10)

Country Link
EP (1) EP0098887B1 (no)
AT (1) ATE22189T1 (no)
AU (1) AU562401B2 (no)
BR (1) BR8303235A (no)
CA (1) CA1208322A (no)
DE (1) DE3273162D1 (no)
DK (1) DK388682A (no)
ES (1) ES274744Y (no)
MX (1) MX153675A (no)
NO (1) NO823042L (no)

Families Citing this family (3)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
DE3407765C1 (de) * 1984-03-02 1990-01-25 Deutsche Basaltsteinwolle GmbH, 3406 Bovenden Verfahren und Vorrichtung zur Herstellung von insbes. schalen- oder rohrartigen Formkoerpern,insbes. Hohlkoerpern
DE102004006712B4 (de) * 2004-02-11 2006-08-31 Tyco Electronics Amp Gmbh Spulenkörper für einen elektromechanischen Aktor
JP6885100B2 (ja) * 2017-02-23 2021-06-09 スミダコーポレーション株式会社 フィルタ部品組立用キット、フィルタ部品、及び、フィルタ部品の製造方法

Family Cites Families (9)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
DE478876C (de) * 1929-07-09 Aeg Elektrizitaetszaehler
GB621210A (en) * 1946-04-10 1949-04-06 Standard Telephones Cables Ltd Improvements in or relating to spools and coils for electrical devices
DE1614632A1 (de) * 1966-01-12 1970-12-03 It Tecnomeccanica La Precisa D Elektromagnetisches Ventil,z.B.fuer eine Gassicherheitsvorrichtung und Verfahren zu dessen Herstellung
DE2053941A1 (de) * 1970-10-29 1972-05-04 Siemens Ag Aus mehreren Teilen bestehende Spulenkörper
DE2138987B2 (de) * 1971-08-04 1974-08-29 Swf-Spezialfabrik Fuer Autozubehoer Gustav Rau Gmbh, 7120 Bietigheim Wickelkörper für zwei Erregerwicklungen
US3846725A (en) * 1973-04-30 1974-11-05 Gen Instrument Corp Coil retainer
DE2360411C3 (de) * 1973-12-04 1981-10-15 Siemens AG, 1000 Berlin und 8000 München Spulenanordnung mit einem Spulenkörper für Doppelspulen
DE2430034A1 (de) * 1974-06-22 1976-01-08 Hartmann & Braun Ag Verfahren zur herstellung eines elektromagneten und danach hergestellter magnet
FR2290748A1 (fr) * 1974-11-07 1976-06-04 Centre Techn Ind Mecanique Bobine electrique ouvrante

Also Published As

Publication number Publication date
AU1561383A (en) 1983-12-22
ES274744Y (es) 1984-12-16
MX153675A (es) 1986-12-16
DK388682A (da) 1983-12-20
BR8303235A (pt) 1984-01-31
DE3273162D1 (en) 1986-10-16
EP0098887A1 (de) 1984-01-25
EP0098887B1 (de) 1986-09-10
ES274744U (es) 1984-05-16
ATE22189T1 (de) 1986-09-15
AU562401B2 (en) 1987-06-11
CA1208322A (en) 1986-07-22

Similar Documents

Publication Publication Date Title
CA1064234A (en) Manufacture of coil bobbins
NO823042L (no) Spolelegeme for elektriske apparater
US1427324A (en) Process for manufacturing electric transformers of small power
US4075395A (en) Hybrid framework consisting of metallic plate and projections made of synthetic resin
AU4531689A (en) Flexible bar for spectacles and manufacturing method
US2958060A (en) Inductor devices
JPS60244506A (ja) 注型装置
ATE46415T1 (de) Vorrichtung zum herstellen eines elektrodenkammes.
JPS59138317A (ja) 点火コイル用の一次ボビン
JPH10135034A (ja) ソレノイドのコイル本体ケース
KR810000576Y1 (ko) 변압기용 케이스
JPS5810344Y2 (ja) 極小型高圧トランス
SU1581546A1 (ru) Устройство дл сборки и сварки полых коротких балок коробчатой формы
JP2604017B2 (ja) モールド形電気機器の製造方法
JPS561753A (en) Production method of and apparatus for solidly molded coil
KR100237811B1 (ko) 칠러 세팅구조
US616518A (en) Mold for shaping coiled wire
SE7408211L (no)
JP2551811B2 (ja) スイッチ及びその製造方法
JPS5681055A (en) Mold motor
JPH03167810A (ja) 注型金型装置
FR2431986A1 (fr) Touret demontable, notamment pour l'enroulement des cables ou fils
JPH05267089A (ja) 注型コイルの製造方法
JPH10234165A (ja) 固定子の絶縁用成形金型
JPS63240351A (ja) モールドモータの製造方法