RO114431B1 - Dispozitiv si metoda de transmitere a informatiilor prin balize si baliza utilizata intr-un asemenea dispozitiv - Google Patents

Dispozitiv si metoda de transmitere a informatiilor prin balize si baliza utilizata intr-un asemenea dispozitiv Download PDF

Info

Publication number
RO114431B1
RO114431B1 RO95-01539A RO9501539A RO114431B1 RO 114431 B1 RO114431 B1 RO 114431B1 RO 9501539 A RO9501539 A RO 9501539A RO 114431 B1 RO114431 B1 RO 114431B1
Authority
RO
Romania
Prior art keywords
beacon
messages
control device
vehicle
mentioned
Prior art date
Application number
RO95-01539A
Other languages
English (en)
Inventor
Didier Riffaud
Original Assignee
Gec Alsthom Transport Sa
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Application filed by Gec Alsthom Transport Sa filed Critical Gec Alsthom Transport Sa
Publication of RO114431B1 publication Critical patent/RO114431B1/ro

Links

Classifications

    • BPERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING
    • B61RAILWAYS
    • B61LGUIDING RAILWAY TRAFFIC; ENSURING THE SAFETY OF RAILWAY TRAFFIC
    • B61L3/00Devices along the route for controlling devices on the vehicle or train, e.g. to release brake or to operate a warning signal
    • B61L3/02Devices along the route for controlling devices on the vehicle or train, e.g. to release brake or to operate a warning signal at selected places along the route, e.g. intermittent control simultaneous mechanical and electrical control
    • B61L3/08Devices along the route for controlling devices on the vehicle or train, e.g. to release brake or to operate a warning signal at selected places along the route, e.g. intermittent control simultaneous mechanical and electrical control controlling electrically
    • B61L3/12Devices along the route for controlling devices on the vehicle or train, e.g. to release brake or to operate a warning signal at selected places along the route, e.g. intermittent control simultaneous mechanical and electrical control controlling electrically using magnetic or electrostatic induction; using radio waves
    • B61L3/121Devices along the route for controlling devices on the vehicle or train, e.g. to release brake or to operate a warning signal at selected places along the route, e.g. intermittent control simultaneous mechanical and electrical control controlling electrically using magnetic or electrostatic induction; using radio waves using magnetic induction
    • GPHYSICS
    • G08SIGNALLING
    • G08GTRAFFIC CONTROL SYSTEMS
    • G08G1/00Traffic control systems for road vehicles

Landscapes

  • Mechanical Engineering (AREA)
  • Physics & Mathematics (AREA)
  • General Physics & Mathematics (AREA)
  • Engineering & Computer Science (AREA)
  • Train Traffic Observation, Control, And Security (AREA)
  • Radar Systems Or Details Thereof (AREA)
  • Mobile Radio Communication Systems (AREA)
  • Electric Propulsion And Braking For Vehicles (AREA)
  • Multi-Process Working Machines And Systems (AREA)
  • Near-Field Transmission Systems (AREA)
  • Small-Scale Networks (AREA)
  • Management, Administration, Business Operations System, And Electronic Commerce (AREA)
  • General Factory Administration (AREA)

Description

Invenția se referă la un dispozitiv și la o metodă de transmitere a informațiilor, prin balize precum și la o baliză utilizată într-un asemenea dispozitiv, care este utilizat la sisteme automate, la sol și montate pe vehicule, pentru comanda circulației pe rețelele de transporturi urbane.
Dispozitivele de transmitere a informațiilor, din stadiul anterior al tehnicii, fac apel la balize punctiforme. Aceste balize sunt balize pasive și sunt dispuse la sol.
în fig.1, se prezintă un dispozitiv de transmitere a informațiilor din stadiul cunoscut al tehnicii, care cuprinde un echipament montat pe un vehicul feroviar și o instalație la sol.
Dispozitivul de transmitere a informațiilor, reprezentat în fig.1, cuprinde niște instalații la sol 1, 2 și niște dispozitive 3, 4 montate pe un vehicul feroviar
5.
Instalațiile de la sol se compun dintr-o baliză 1 și un dispozitiv de comandă 2 al acesteia, ansamblul fiind legat prin niște mijloace ale unei linii de transmisie 7.
Baliza 1 este fixată pe traverse, pa axa unei căi ferate 6.
Echipamentele montate pe vehicul constau, în principal, dintr-o antenă 3 și o unitate de evaluare 4.
Unitatea de evaluare 4, care poate fi un calculator electronic, este alimentată printr-un convertizor propriu și este legată la o antenă 3.
Antena 3 este situată sub vehiculul feroviar 5, de preferință, în partea din față a acestuia.
Balizele utilizate în sistemele de control, de exemplu, al vitezei unui tren, permit transmiterea de informații cu privire la starea semnalizării în aval de poziția lor geografică.
Recepția acestor informații se efectuează cu ajutorul unei antene situată sub tren.
Balizele emit o serie de biți în serie, de exemplu, cu un debit de 50 kbiți/s, cu ajutorul unui echipament electronic de comandă, ce are sarcina să elaboreze un mesaj.
Aceste balize au o lungime fixă ce definește o zonă de spațiu în care antena montată la bordul unui tren este capabilă să primească mesajul emis.
Această lungime de captare, numită și lungime de contact, permite să se transmită un anumit număr de biți ai unui mesaj ce trebuie transmis.
Citirea unui mesaj binar se efectuează între un dispozitiv de comandă și tren, prin intermediul unei balize. O sincronizare se efectuează între începutul unui mesaj și sosirea trenului deasupra balizei și deci, la începutul citirii balizei.
Fig. 2A...2C ilustrează, respectiv, emiterea de mesaje Mn cu ajutorul unei balize din stadiul anterior al tehnicii, citirea mesajului cu ajutorul antenei montate pe tren și apoi reconstituirea mesajului emis, pornind de la mesajul citit.
în fig.2A, se prezintă o serie de mesaje Mn, identice, emise de un dispozitiv de comandă și transmise printr-o baliză la o antenă montată pe un vehicul.
Antena montată pe vehicul dispune de o fereastră de citire, prestabilită, care depinde de structura sa.
Mesajul binar, citit de antena montată pe vehicul, poate să nu corespundă mesajului Mn complet, însă, cel mai adesea, corespunde unei juxtapuneri de două părți complementare din două mesaje binare Mn succesive.
în fig.2B, se prezintă acel mesaj binar, citit de către antena montată pe vehicul, iar în fig.2C, se prezintă mesajul binar, reconstituit la bordul trenului.
La viteză mare, lungimea de captarea a antenei nu permite deci să se recepționeze mai mult de un mesaj.
O consecință a celor arătate mai înainte constă în aceea că este posibil ca, plecând de la citirea unui singur mesaj emis, să se reconstituie acel mesaj, cu singura condiție ca cele două părți disponibile ale mesajului să aparțină unor mesaje emise succesiv, cu conținuturi identice.
Apare deci o dificultate legată de momentul când echipamentul, care are rolul de a stabili mesajele emise, comută conținutul acestor mesaje, de exemplu, pentru a ține seama de o schimbare a stării de semnalizare.
RO 114431 Bl consecință a acestei comutări a conținutului mesajelor emise constă în aceea că mesajele emise înainte și după acesta comutare au conținut diferit.
Mesajul reconstituit la bordul trenului este, în acest caz, incoerent, deoarece este alcătuit din două părți din care una aparține unui prim mesaj și cealaltă unui al doilea mesaj, aceste două mesaje având conținuturi diferite.
De aceea, scopul invenției este acela de a elabora un dispozitiv de transmitere a informațiilor, care să nu prezinte acest inconvenient.
Un alt scop al invenției este realizarea unui dispozitiv de transmitere a informației prin balize, care asigură, în orice moment, reconstituirea de mesaje coerente.
Dispozitivul conform invenției asigură transmiterea unor informații, cu ajutorul unei balize comandată printr-un dispozitiv de comandă, aceste informații fiind transmise unei antene, cu ajutorul balizei menționată ce este montată pe un vehicul, dispozitivul de comandă fiind susceptibil să efectueze o comutare între primele mesaje imediat următoare, menționate și mesajele imediat următoare și se caracterizează prin aceea că, în timpul prezenței vehiculului menționat, în apropierea balizei menționate, dispozitivul respectiv de comandă întârzie comutarea menționată, între primele mesaje și mesajele imediat următoare, emițând unul sau mai multe prime mesaje suplimentare.
Invenția are ca obiectiv un dispozitiv care satisface în mod egal fiecare din următoarele caracteristici:
- dispozitivul de comandă suprapune, pe o linie de transmisie legată la baliză, o tensiune alternativă, care corespunde mesajelor emise și un curent continuu;
întârzierea comutării se efectuează în timpul prezenței vehiculului menționat, deasupra balizei menționate.
Invenția se referă, de asemenea, la o baliză pentru un dispozitiv de transmitere a informațiilor.
în conformitate cu invenția, baliza pentru dispozitivul de transmitere a informațiilor este conectată la un dispozitiv de comandă, printr-o linie de transmisie și se caracterizează prin mijloace de transmisie, la dispozitivul de comandă menționat, a unui semnal referitor la prezența unui vehicul, în apropierea balizei menționate.
Invenția are ca obiect o baliză pentru un dispozitiv de transmitere a informațiilor, ce comportă:
- o primă interfață, sensibilă numai la semnale alternative, al cărei rol este acela de a recepționa mesajele menționate, emise de către dispozitivul respectiv de comandă, și de a le transmite apoi în așa fel, încât o antenă montată pe un vehicul să poată citi aceste mesaje;
- o a doua interfață sensibilă numai la un curent continuu al cărui rol este de a scurtcircuita linia de transmisie menționată, numai pentru curentul continuu respectiv, în timpul recepției unei informații referitoare la prezența vehiculului menționat, în apropierea balizei menționată.
Invenția se referă, de asemenea, la o metodă de transmitere a informațiilor.
în conformitate cu invenția, metodă de transmitere a unor informații cu ajutorul unei balize comandată printr-un dispozitiv de comandă se caracterizează prin următoarele etape:
-suprapunerea, pe linia menționată de transmisie, care face legătura între baliza menționată și dispozitivul de transmitere menționat, cu ajutorul dispozitivului de transmitere respectiv, a unei tensiuni alternative corespunzătoare mesajelor menționate, emise și a unui curent continuu;
- punerea în scurtcircuit, numai pentru curentul continuu menționat, cu ajutorul mijloacelor de transmitere menționate, a liniei de transmisie respective, în timpul recepției, cu ajutorul mijloacelor de transmitere menționate, a unei informații referitoare la prezența vehiculului menționat în apropierea balizei respective;
- detectarea scurtcircuitului de către dispozitivul de comandă;
- întârzierea, cu ajutorul dispozitivului de comandă menționat, a comutării menționate între primele mesaje și mesajele imediat următoare respective,
RO 114431 Bl prin transmiterea, cu ajutorul dispozitivului de comandă, menționat, a unuia sau mai multor prime mesaje suplimentare.
Alte scopuri, caracteristici și avantaje ale invenției vor deveni evidente, prin prezentarea unui exemplu de realizare, preferat, a dispozitivului de transmitere a informațiilor prin balize, în legătură cu fig.1 ...4 care reprezintă:
- fig.1, dispozitiv de transmitere a informațiilor, din stadiul cunoscut al tehnicii, care cuprinde un echipament montat pe un vehicul feroviar și o instalație pe sol;
- fig.2A...AC, emiterea de mesaje Mn ,cu ajutorul unei balize, din stadiul cunoscut al tehnicii, citirea mesajului cu antena montată pe vehicul și, respectiv reconstituirea mesajului emis, pornind de la mesajul citit, conform unui principiu cunoscut din stadiul anterior al tehnicii;
- fig.3A...3E, emiterea de mesaje Mn, cu ajutorul unei balize din stadiul anterior al tehnicii, apariția unei informații referitoare la prezența trenului, emiterea întârziată a comutării între primele mesaje Mn și mesajele imediat următoare Mn+1 cu ajutorul unei balize conform principiului invenției, citirea mesajului cu ajutorul antenei montate pe vehicul și, respectiv, reconstituirea mesajului emis pornind de la mesajul citit;
- fig.4, schema bloc a unei balize folosite în dispozitivul pentru transmiterea de informații prin balize, conform unui exemplu preferat de realizare.
Fig.1 și 2 au fost descrise ceva mai înainte.
Fig.3A...3E prezintă emiterea întârziată a comutării C între primele mesaje Mn și mesajele imediat următoare Mn+1 cu ajutorul unei balize 1 în conformitate cu principiul invenției.
Pentru a se evita situația ca mesajul reconstituit să fie incoerent, este posibil ca dispozitivul de comandă 2 să fie ținut informat de prezența unui tren 5 deasupra balizei 1.
Această informație referitoare la prezența unui tren 5 permite să se producă o întârziere în comutarea C a conținutului mesajelor.
Atunci când un tren 5 ajunge deasupra balizei 1, aceasta transmite dispo zitivului de comandă 2 o informație referitoare la prezența trenului care permite dispozitivului de comandă să întârzie comutarea C a conținutului mesajelor emise.
în acest scop, dispozitivul de comandă 2 emite unul sau mai multe mesaje Mn, suplimentare Mns către baliza 1 în așa fel încât să întârzie comutarea C între mesajele Mn și mesajele Mn+1.
Din cele de mai sus, rezultă că cele două semimesaje citite de către antena 3 montată pe vehicul sunt coerente și vor permite deci, reconstituirea unui mesaj de asemenea coerent.
în fig.4, se prezintă schema bloc a unui exemplu preferat, de realizare a unei balize folosite în dispozitivul de transmite a informațiilor prin balize conform invenției.
Baliza 1 folosită în sistemul de transmitere a informațiilor este un echipament pasiv, adică un echipament care nu dispune de o sursă proprie, permanentă de energie electrică.
Mai mult decât atât, baliza 1 este alimentată de la distanță numai atunci când trenul se află deasupra balizei 1. Alimentarea de la distanță se face într-un mod în sine cunoscut, prin cuplaj între antena 3 a trenului și baliza 1.
Deci, baliza 1 nu poate să furnizeze energie pentru a alimenta o linie electrică 7 de transmisie către dispozitivul de comandă 2.
Informația referitoare la prezența trenului este elaborată, în conformitate cu invenția, prin suprapunerea, de către dispozitivul de comandă 2, a două semnale pe linia de transmisie 7 către baliza 1.
Aceste semnale suprapuse sunt constituite dintr-o tensiune alternativă corespunzătoare mesajelor emise Mn și unei polarizări în curent continuu, a liniei de transmisie corespunzătoare informației referitoare la prezența trenului 5.
în prezența trenului 5, baliza 1 scurtcircuitează extremitatea liniei de transmisie care provine de la dispozitivul de comandă 2 numai pentru curentul continuu.
RO 114431 Bl
Dispozitivul de comandă 2 detectează deci un scurtcircuit pe linia de transmisie 7 numai pentru curentul continuu și deduce prin aceasta o informație referitoare la prezența trenului 5 deasupra balizei 1 conectată la linia scurtcircuitată.
Tensiunea alternativă, corespunzătoare mesajelor emise, nefiind scurtcircuitată de către baliza 1, mesajele vor putea să fie emise de către dispozitivul de comandă 2 către antena 3, montată pe vehicul, prin intermediul balizei 1.
Baliza 1 este deci conectată la dispozitivul de comandă 2 prin intermediul unei linii de transmisie 7 și se compune din:
- o primă interfață 8, sensibilă numai la semnale alternative și
- o a doua interfață 9, sensibilă numai la curent continuu.
Prima interfață 8, sensibilă numai la semnale alternative, are rolul de a recepționa mesaje emise de către dispozitivul de comandă 2 și destinate a fi citite de către antena 3 montată pe vehicul.
A doua interfață 9, sensibilă numai la curent continuu, are rolul de a scurtcircuita linia de transmisie 7 numai pentru curentul continuu.
Din cele de mai sus, rezultă o metodă de transmitere a informațiilor Mn cu ajutorul unei balize 1 comandată cu ajutorul unui dispozitiv de comandă 2.
Metoda de transmitere a informațiilor Mn comportă o primă etapă care constă în a suprapune pe o linie de transmisie 7 care leagă baliza 1 și dispozitivul de transmisie 2, prin intermediul dispozitivului de comandă 2, o tensiune alternativă corespunzătoare unor mesaje emise și un curent continuu.
a doua etapă constă în a pune în scurtcircuit, numai pentru curent continuu, cu ajutorul unor mijloace de transmisie 9, linia de transmisie 7, în timpul recepției, cu ajutorul mijloacelor de transmisie 9, a unei informații 10 referitoare la prezența vehiculului 5 în apropierea balizei 1.
Etapa următoare constă în a detecta scurtcircuitul cu ajutorul unui dispozitiv de comandă 2.
a patra etapă constă în a întârzia, cu ajutorul dispozitivului de comandă 2, comutarea C între mesajele Mn și mesajele Mn+1, prin intermediul transmisiei, întotdeauna cu ajutorul dispozitivului de comandă 2, a unuia sau a mai multor mesaje Mn suplimentare Mns.

Claims (6)

Revendicări
1. Dispozitiv de transmitere a informațiilor prin balize, care conține o baliză (1) comandată printr-un dispozitiv de comandă (2), mesajele respective (Mn) fiind transmise unei antene (3), prin intermediul balizei menționate (1), această antenă (3) fiind montată pe un vehicul (5), dispozitivul de comandă (2) fiind susceptibil să efectueze o comutare (C) între primele mesaje menționate (Mn) și niște mesaje imediat următoare (Mn+1), caracterizat prin aceea că, în timpul prezenței vehiculului menționat (5), în apropierea balizei (1), dispozitivul de comandă (2) întârzie comutarea (C) între primele mesaje (Mn) și mesajele imediat următoare (Mn+1) menționate, emițând una sau mai multe prime mesaje (Mn) suplimentare (Mns).
2. Dispozitiv conform revendicării 1 caracterizat prin aceea că dispozitivul de comandă (2) suprapune, pe o linie de transmisie (7), legată la baliză (1), o tensiune alterantivă corespunzătoare mesajelor (Mn) emise și un curent continuu.
3. Dispozitiv conform unei a din revendicările 1 sau 2 caracterizat prin aceea că întârzierea comutării (C) se efectuează în timpul prezenței vehiculului menționat (5), deasupra balizei menționate (1).
4. Baliză pentru dispozitivul de transmitere a informațiilor, prin balize, legată la un dispozitiv de comandă (2), printr-o linie de transmisie (7), și care se utilizează cu dispozitivul prezentat la revendicările 1...3, caracterizată prin aceea că prezintă niște mijloace de transRO 114431 Bl mitere (9), care transmit dispozitivului de comandă menționat (2), un semnal referitor la prezența unui vehicul (5) în apropierea balizei menționate (1).
5. Baliză conform revendicării 4, caracterizază prin aceea că aceasta comportă:
- o primă interfață (8) sensibilă numai la semnale alternative, al cărei rol este acela de a primi mesajele menționate, emise de către dispozitivul de comandă, menționat (2) și de a le transmite apoi, în așa fel, încât o antenă (3) montată pe un vehicul (5) să poată citi aceste mesaje (Mnj;
- o a doua interfață (9), sensibilă numai la un curent continuu, al cărei rol este acela de a scurtcircuita linia de transmisie, menționată (7) numai pentru curentul continuu menționat, în timpul recepției unei infromații (10) referitoare la prezența vehiculului menționat (5) în apropierea balizei (1).
6. Metodă de transmitere a informațiilor prin balize, care este aplicată de dispozitivul prezantat la revendicările 1...5, ce utilizează o baliză (1) comandată printr-un dispozitiv de comandă (2), caracterizată prin aceea că prezintă următoarele etape:
- suprapunerea pe linia de transmisie, menționată (7). care leagă baliza d) și dispozitivul de transmisie (2) prin intermediul dispozitivului de comandă (2), a unei tensiuni alternative alternative corespunzătoare mesajelor menționate [Mn, Mn+1, Mns] emise și a unui curent continuu;
- punerea în scurtcircuit numai pentru curent continuu, cu ajutorul mijloacelor de transmitere menționate O) a unei informații (10) referitoare la prezența vehiculului menționat (5) în apropierea balizei, menționate (1);
- detectarea scurtcircuitului prin dispozitivul de comandă (2) și întârzierea, cu ajutorul dispozitivului de comandă (2), a comutării menționate (C) între primele mesaje (Mn) și mesajele imediat următoare (Mn+1) menționate, prin transmiterea cu ajutorul dispozitivului de comandă (2), menționat, a unuia sau a mai multor prime mesaje (Mn) suplimentare (Mns).
RO95-01539A 1994-08-31 1995-08-30 Dispozitiv si metoda de transmitere a informatiilor prin balize si baliza utilizata intr-un asemenea dispozitiv RO114431B1 (ro)

Applications Claiming Priority (1)

Application Number Priority Date Filing Date Title
FR9410476A FR2724075B1 (fr) 1994-08-31 1994-08-31 Dispositif et procede de transmission d'informations par balises et balise utilisee dans un tel dispositif

Publications (1)

Publication Number Publication Date
RO114431B1 true RO114431B1 (ro) 1999-04-30

Family

ID=9466601

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
RO95-01539A RO114431B1 (ro) 1994-08-31 1995-08-30 Dispozitiv si metoda de transmitere a informatiilor prin balize si baliza utilizata intr-un asemenea dispozitiv

Country Status (20)

Country Link
EP (1) EP0699573B1 (ro)
KR (1) KR100344604B1 (ro)
CN (1) CN1135181C (ro)
AT (1) ATE167837T1 (ro)
AU (1) AU699130B2 (ro)
BG (1) BG62867B1 (ro)
BR (1) BR9503850A (ro)
CZ (1) CZ287266B6 (ro)
DE (1) DE69503200T2 (ro)
DK (1) DK0699573T3 (ro)
ES (1) ES2119334T3 (ro)
FI (1) FI107793B (ro)
FR (1) FR2724075B1 (ro)
GR (1) GR3027692T3 (ro)
HU (1) HU221080B1 (ro)
NO (1) NO310799B1 (ro)
PL (1) PL178868B1 (ro)
RO (1) RO114431B1 (ro)
SK (1) SK281145B6 (ro)
ZA (1) ZA957274B (ro)

Families Citing this family (5)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
EP1562304A1 (de) * 2004-02-06 2005-08-10 Siemens Schweiz AG Verfahren zur Datenübertragung mittels Feldpolarisation bei Nahfeldübertragung
US20070078574A1 (en) * 2005-09-30 2007-04-05 Davenport David M System and method for providing access to wireless railroad data network
US20080042015A1 (en) * 2006-08-15 2008-02-21 Plawecki Daniel W System and Method for Acquiring Position of Rolling Stock
FR3078310A1 (fr) * 2018-02-27 2019-08-30 Alstom Transport Technologies Procede de controle de vehicules ferroviaires, dispositif et systeme associes
CN113844504B (zh) * 2021-08-31 2024-03-29 通号城市轨道交通技术有限公司 车载atp控制方法及系统

Family Cites Families (3)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
DE2902238C2 (de) * 1979-01-20 1986-07-24 Standard Elektrik Lorenz Ag, 7000 Stuttgart Einrichtung zur Zugschlußüberwachung
JP2549385B2 (ja) * 1987-07-15 1996-10-30 日本信号株式会社 情報伝送装置
FR2640570B1 (fr) * 1988-12-21 1991-06-14 Matra Transport Dispositif d'identification de vehicule pour installation de transport

Also Published As

Publication number Publication date
FR2724075B1 (fr) 1997-01-03
NO310799B1 (no) 2001-08-27
HU221080B1 (hu) 2002-07-29
DK0699573T3 (da) 1998-11-09
EP0699573B1 (fr) 1998-07-01
KR960008648A (ko) 1996-03-22
FI954027A0 (fi) 1995-08-28
ES2119334T3 (es) 1998-10-01
FR2724075A1 (fr) 1996-03-01
AU3027095A (en) 1996-03-14
NO953399L (no) 1996-03-01
BR9503850A (pt) 1996-09-17
BG99891A (bg) 1996-04-30
DE69503200D1 (de) 1998-08-06
FI107793B (fi) 2001-10-15
CZ221695A3 (en) 1996-03-13
EP0699573A1 (fr) 1996-03-06
CN1135181C (zh) 2004-01-21
AU699130B2 (en) 1998-11-26
GR3027692T3 (en) 1998-11-30
CZ287266B6 (en) 2000-10-11
PL178868B1 (pl) 2000-06-30
SK108095A3 (en) 1996-04-03
SK281145B6 (sk) 2000-12-11
HU9502419D0 (en) 1995-10-30
ATE167837T1 (de) 1998-07-15
PL310230A1 (en) 1996-03-04
NO953399D0 (no) 1995-08-30
BG62867B1 (bg) 2000-09-29
ZA957274B (en) 1996-04-04
KR100344604B1 (ko) 2006-03-27
CN1127714A (zh) 1996-07-31
FI954027A (fi) 1996-03-01
DE69503200T2 (de) 1999-01-07
HUT73544A (en) 1996-08-28

Similar Documents

Publication Publication Date Title
EP2250066B1 (en) Railway sensor communication system and method
CA1286763C (en) Train communication system
RO120476B1 (ro) Sistem de reglare a traficului, folosirea acestuia şi metodă de comandă a deplasării unei unităţi mobile
CN106143539B (zh) 基于环形线圈的有轨电车道岔区段占用检查系统及方法
RO114431B1 (ro) Dispozitiv si metoda de transmitere a informatiilor prin balize si baliza utilizata intr-un asemenea dispozitiv
CN101486348B (zh) 火车机车临时限速的方法
Matsumoto et al. The new ATC system with an autonomous speed control with on-board equipment
EP0513129A1 (en) RAILWAY SWITCHING SYSTEM.
CN104802831A (zh) 调车应答器装置
JP4145456B2 (ja) 自動列車制御装置の地上装置
US3021506A (en) Communication system
CN207559988U (zh) 铁路钢轨断轨监测系统的载波设备
JPH09301176A (ja) 列車検知装置
RU2159716C2 (ru) Устройство для маневровой автоматической локомотивной сигнализации
JPS62254607A (ja) 列車の自動運転装置
RU2781704C1 (ru) Способ передачи информации о состоянии рельсовых цепей на скоростные поезда
US2515855A (en) Means for by-passing a fault of a line circuit and for telephoning to railway trains
AU617555B2 (en) A system for transmitting initialization information between fixed installations and trains
WO1993021544A1 (en) A marker system with markers of the electromagnetical type, and a marker and a detector therefor
JP2001010498A (ja) 車両制御装置、地上装置及び車上装置
Yun et al. A new train real-time dispatching system
JP3654419B2 (ja) 列車接近情報伝送システム
Miyachi et al. The Development Of A Cost-effective Automatic Train Protection System For Safety Operation On Suburban Lines In The Tokyo Metropolitan Area
Matsumoto et al. Advanced signaling systems based on transmission technology for high-density traffic
JPH0310258B2 (ro)