FI77134B - Foerfarande och anordning vid slaeppning av en elektrod. - Google Patents

Foerfarande och anordning vid slaeppning av en elektrod. Download PDF

Info

Publication number
FI77134B
FI77134B FI830460A FI830460A FI77134B FI 77134 B FI77134 B FI 77134B FI 830460 A FI830460 A FI 830460A FI 830460 A FI830460 A FI 830460A FI 77134 B FI77134 B FI 77134B
Authority
FI
Finland
Prior art keywords
electrode
gripping parts
gripping
fins
around
Prior art date
Application number
FI830460A
Other languages
English (en)
Swedish (sv)
Other versions
FI830460A0 (fi
FI830460L (fi
FI77134C (fi
Inventor
Knut Evensen
Original Assignee
Elkem As
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Application filed by Elkem As filed Critical Elkem As
Publication of FI830460A0 publication Critical patent/FI830460A0/fi
Publication of FI830460L publication Critical patent/FI830460L/fi
Publication of FI77134B publication Critical patent/FI77134B/fi
Application granted granted Critical
Publication of FI77134C publication Critical patent/FI77134C/fi

Links

Classifications

    • HELECTRICITY
    • H05ELECTRIC TECHNIQUES NOT OTHERWISE PROVIDED FOR
    • H05BELECTRIC HEATING; ELECTRIC LIGHT SOURCES NOT OTHERWISE PROVIDED FOR; CIRCUIT ARRANGEMENTS FOR ELECTRIC LIGHT SOURCES, IN GENERAL
    • H05B7/00Heating by electric discharge
    • H05B7/02Details
    • H05B7/06Electrodes
    • H05B7/08Electrodes non-consumable
    • H05B7/085Electrodes non-consumable mainly consisting of carbon
    • H05B7/09Self-baking electrodes, e.g. Söderberg type electrodes
    • HELECTRICITY
    • H05ELECTRIC TECHNIQUES NOT OTHERWISE PROVIDED FOR
    • H05BELECTRIC HEATING; ELECTRIC LIGHT SOURCES NOT OTHERWISE PROVIDED FOR; CIRCUIT ARRANGEMENTS FOR ELECTRIC LIGHT SOURCES, IN GENERAL
    • H05B7/00Heating by electric discharge
    • H05B7/02Details
    • H05B7/10Mountings, supports, terminals or arrangements for feeding or guiding electrodes
    • H05B7/109Feeding arrangements

Landscapes

  • Physics & Mathematics (AREA)
  • Engineering & Computer Science (AREA)
  • Plasma & Fusion (AREA)
  • Furnace Details (AREA)
  • Discharge Heating (AREA)
  • Vertical, Hearth, Or Arc Furnaces (AREA)
  • Resistance Heating (AREA)
  • Electrical Discharge Machining, Electrochemical Machining, And Combined Machining (AREA)
  • Polarising Elements (AREA)

Description

771 34
Menetelmä ja laite elektrodin säätämiseksi
Nyt esiteltävä keksintö koskee menetelmää ja laitetta oleellisesti pystysuoraan sovitetun elektrodin sää-5 tämiseksi, joka on varustettu metallisilla pystyrivoilla tai "evillä”, jotka ulkonevat säteittäisesti ulospäin elektrodista, joka säätölaite käsittää useita tartuin-osia, jotka on sovitettu puristumaan säteittäisten pystysuorien evien ympäri siten, että elektrodiin kohdistetaan 10 vain oleellisesti tangentiaalinen puristus. Keksintö on tarkoitettu nimenomaan, mutta ei kuitenkaan yksinomaan itsepalaviin elektrodeihin liittyväksi, esimerkkinä näistä on "Söderberg"(r)-elektrodi.
Elektrodeja säädettäessä tarvitaan sellainen ra-15 kenneratkaisu, joka eliminoi elektrodin mielivaltaisen siirtymisliikkeen. Lisäksi edellytetään valmistuksen kannalta mahdollisimman yksinkertaista rakennetta sekä myös sellaista rakennetta, joka tekee mahdolliseksi säätölaitteen huollon, ilman että uunin toiminta joudutaan py-20 säyttämään. Elektrodin liikkeen iskupituus on myös pystyttävä säätämään. Jokaisen syöttösyklin välinen aika on myös voitava säätää.
Nykyään käytettävissä järjestelmissä on useimmiten kaksi rengasta, jotka ovat elektrodin ympärillä ja 25 puristuvat siihen säteen suunnassa. Pitovoima on siis säteen suuntainen. Kun elektrodia syötetään alaspäin, on ainakin toisen renkaan kuormitus poistettava, jolloin menetetään 50 % elektrodilta edellytetystä pitovoimasta. Tätä laitetta käytettäessä toisen renkaan puristus siis 30 vähenee, niin että tämä rengas pääsee liikkumaan pystysuunnassa toiseen renkaaseen nähden, minkä jälkeen tämän renkaan säteispuristus aktivoidaan jälleen. Ensimmäisen renkaan puristus vähenee sitten, niin että ensimmäinen rengas saadaan liikkumaan ylöspäin/alaspäin tois-35 ta rengasta vasten, minkä jälkeen myös tämän renkaan sä- 2 771 34 teispuristusvoima aktivoidaan jälleen elektrodin pitämiseksi paikallaan. Elektrodin taipumisvaara, jolloin menetetään kokonaan säätölaitteesta tuleva pitovoima, on sitäpaitsi aina olemassa. Nykyään sovellettavissa 5 järjestelmissä säätö- tai syöttöpituus vaihtelee liian paljon, joten tätä parametriä ei voida käyttää elektrodin kulumisen mittana. Lisäksi tätä jo tunnettua rakennetta käytettäessä on huolto- ja korjaustöitä suoritettaessa pysäytettävä elektrodin toiminta säätölaitteen 10 poistoajaksi.
Nyt selostettavalla keksinnöllä on nämä epäkohdat pystytty eliminoimaan. Tämä on mahdollista siten, että jokainen tartuinosa koostuu kahdesta yksiköstä, jotka on nivelöity toisiinsa keskeisen akselitapin ym-15 pari, ja että jokainen tartuinosa on varustettu laitteella, joka tilapäisesti kumoaa tartuinosan puristusvoiman evien ympäriltä.
Keksinnön mukaiselle säätömenetelmälle on puolestaan tunnusomaista, että elektrodia säädetään siten, 20 että tartuinosia siirretään yksitellen pystysuunnassa elektrodiin nähden, jolloin jokaisen tartuinosan puristusvoima kumotaan hetkeksi pystysiirtymisliikkeen aikana, minkä jälkeen puristusvoima jälleen kytketään, ja että kaikkia tartuinosia siirretään yhdessä pystysuun-25 nassa, kun kaikki tartuinosat ovat siirtyneet yksitellen pystysuunnassa, pidettäessä tartuinosien puristusvoima yllä mainitun yhteisliikkeen aikana, jolloin koko elektrodia siirretään pystysuunnassa yhdessä tartuinosien kanssa.
30 Keksinnön mukaan on kehitetty siis säätölaite, jo ka syöttää elektrodia varmasti alaspäin sen pitimeen nähden, sekä samalla tukee elektrodia joko kokonaan tai osittain.
Syöttösykli on seuraava: jokainen pääsylinteri 35 on etukäteen säädetty tarkasti sille pituudelle, jolle il 771 34 3 elektrodi halutaan säätää. Tätä nimitetään säätöiskuksi (slippeslaget). Elektrodissa olevaan ripaan kohdistuva ote alkaa, kun apusylinteria käynnistetään. Tämän jälkeen käynnistetään pääsylinteri, jolloin kiristin siir-5 tyy yläasentoonsa, jossa apusylinterin toiminnan lakatessa jousivoima huolehtii elektrodissa olevaan ripaa kohdistettavasta puristuksesta. Tämä tapahtuu jokaisessa säätöyksikössä elektrodin koko kehän ympäri siten, että yksiköiden toiminta on ajoitettu etukäteen. Vain yksi 10 säätöyksikkö ei tue elektrodia sillä hetkellä, jolloin yksiköt alkavat siirtyä ylöspäin. Xun kaikki yksiköt ovat yläasennossa ja ovat jälleen jousen/jousien puristamina, käynnistetään kaikki kehällä olevat pääsylin-terit ja elektrodia syötetään/puristetaan alaspäin.
15 Tämän liikkeen pituus voidaan säätää etukäteen halutulle syöttöiskulle, esim. 3-30 mm. Jokaisen iskun välinen aika voidaan myös säätää, esim. 10 minuutista 4 tuntiin. Näillä säätömahdollisuuksilla voidaan pitää yllä jatkuva, elektrodin kulumista vastaava ja 20 alaspäin tapahtuva syöttö. Keksinnön mukainen rakenne takaa elektrodille tarkasti yhtä suuren syöttöpituuden joka iskun aikana. Jokaisen iskun laskemiseksi jatkuvana toimintona voidaan rekisteröidä kunakin ajankohtana tapahtuvan syötön pituus tai elektrodin kuluminen, 25 mikä onkin uunin käytön kannalta tärkeää.
Jo ennestään tunnettuihin rakenteisiin nähden ja käytettäessä esim. kuutta säätöyksikköä jokaisen yksikön liikkuessa elektrodin pitovoimasta häviää keksinnön mukaisen rakenteen ansiosta vain 17 %, kun 30 taas jo käytössä olevissa rakenteissa vastaava prosentti on 50 %. Lisäksi kitkavoimaa/pitovoimaa, joka kohdistuu elektrodissa oleviin ripoihin, voidaan lisätä tuntuvasti, ilman että vaipan taipuminen on pelättävissä, koska siihen kohdistuu lähinnä vain tangentiaalinen 35 puristus.
4 771 34
Huollon yhteydessä voidaan jokainen säätöyksikkö irrottaa uunin toimintaa pysäyttämättä ja tarvitsematta pelätä elektrodin siirtyvän omia aikojaan alaspäin. Tällöinkin säätölaitteen pitovoimasta häviää vain 17 %. Lisä-5 etuna on, että säätöyksiköitä voidaan käyttää kaikille elektrodin halkaisijoille. Yksiköiden tilantarve on pieni sekä pituus- että leveyssuunnassa. Yksiköiden korkeus on n. 400 mm, kun taas tavanomaisten, jo käytössä olevien säätölaitteiden korkeus on jopa 4 000 mm.
10 Keksintöä selostetaan nyt lähemmin viittaamalla tällöin oheisiin kuviin.
Kuva 1 esittää vaipan käsittävää elektrodia, jossa on kuusi säätölaitetta, ylhäältä katsottuna; yksi niistä on kuvattu yksityiskohtaisesti, 15 kuva 2 esittää keksinnön mukaisen säätölaitteen pystyleikkausta, ja kuva 3 on tasokuva säätölaitteesta.
Kuva 1 on tasokuva elektrodin vaipasta 5, jossa on ulokerivat 6.
20 Kuvan 1 havainnollistamassa rakenteessa on kuusi säteen suuntaista, pystysuoraa ulokeripaa 6, joissa jokaisessa on säätölaite 1. Tämä merkitsee sitä, että kuvassa esitetyssä rakenteessa on kuusi säätöyksikköä, joita selostetaan kuvien 2 ja 3 avulla.
25 Kuvissa 2 ja 3 nähdään keksinnön mukaisen säätö laitteen 1 eräs suositettava rakenne. Säätölaitteessa 1 on nosto- ja laskuosa 8 sekä kiristysosa 2, joka käsittää kaksi pystyakselin 3 avulla yhteenliitettyä yksikköä. Ki-ristysosat 2 ovat elektrodin vaipasta 5 ulospäin suuntau-30 tuvia ripoja 6 vasten. Tätä varten säätölaite 1 on varustettu jousto-osilla 4, jotka puristavat kiristysosat 2 ripoihin 6, jolloin saadaan riittävä pitovoima. Jousto-osat 4 ovat mieluimmin jousia, joihin liittyy mutterin tai vastaavan osan käsittävä ja jousen läpi menevä pultti-35 runko 11. jouset on sijoitettu mieluimmin samalle puolelle akselia 3 kuin rivat 6. Tässä yhteydessä voidaan maili 77134 nita, että jousto-osa 4 on rakenteeltaan sellainen, että kiristysvoimaa voidaan säätää/muuttaa. Kuvien 2 ja 3 mukaisessa rakenteessa tämä kiristysvoiman muuttaminen/sää-tö tapahtuu kiristämällä ja löysäämällä pulttia 11.
5 Säätölaitteessa 1 on jousto-osiin 4 ja akseliin 3 nähden kiristysosien 2 vastakkaisella puolella laitteet, jotka voivat tarvittaessa kumota jousto-osan 4 synnyttämän jousitehon. Kuvien 2 ja 3 rakenteessa käytetään sylinteriä 7, jonka männänvarsi 10 on ulommasta päästään kiin-10 nitetty puristusosien toiseen puoliskoon, niin että män-nänvarren 10 työntyessä sisään puristusosan puoliskot kääntyvät toisiinsa nähden vastakkain akselissa 3 ja kumoavat tällöin hetkellisesti jousien 4 ripoihin 6 kohdistaman puristusvoiman. Koska puristusosakin pääsee 15 kääntymään akselissa, se on myös itsesäätöinen ripaan 6 nähden.
Keksinnön mukaan kiristysosien akselitappina on nosto- ja laskulaitteen 8 männänvarsi. Kyseessä on siis hydraulinen sylinteri 8, joka on alapäästään kiinnitetty 20 levyyn 9. Tämä voi olla puolestaan kiinnitetty joko elekt-rodinpitimen kiinnitysvaippaan tai -kehykseen (ei esitetty kuvissa). Vaihtoehtoisesti levy 9 voidaan kiinnittää uunin lattiaan (ei kuvissa).
Normaaliasennossa nosto- ja laskulaitteen 8 mäntä 25 on ala-asennossa jousivoiman ollessa tällöin päällä. Sää-tösykli on seuraava: Ripaan 6 kohdistuva ote alkaa sylinterin 7 käynnistyessä ja varren 10 työntyessä sisään, jolloin jousien puristusvoima lakkaa hetkeksi. Tämän jälkeen sylinteri 8 käynnistyy ja puristusosa 2 siirtyy ylä-30 asentoon, jolloin ripaan 6 kohdistuva puristus alkaa uudestaan jousen 4 vaikutuksesta. Tämä tapahtuu jokaisessa säätöyksikössä 1 koko kehän ympäri, mutta jokaisen nos-toliikkeen välillä tapahtuu tietty alaspäin suuntauva liike. Todellisuudessa tämä merkitsee sitä, että vain yksi 35 säätöyksikkö 1 ei ylöspäin suuntauvan liikkeen aikana osallistu elektrodin painon kannattamiseen. Kun kaikki 6 771 34 säätöyksiköt 1 on siirretty yläasentoon ja jousivoima on alkanut vaikuttaa, käynnistetään kaikki pääsylinterit 8 samalla kertaa koko kehän osalla ja elektrodi puriste-taan/syötetään alaspäin.
5 On huomattava, että edellä on selostettu ja ku vattu vain tärkeimmät elektrodin ja sen pitimen osat.
Il

Claims (8)

1. Menetelmä sähkötermisessä sulatusuunissa olevan, oleellisesti pystysuoraan sovitetun elektrodin säätämisek- 5 si elektrodin käsittäessä elektrodivaipan (5) sekä useita siitä (5) säteen suunnassa ulospäin ulkonevia pystysuoria, edullisesti yhtäjaksoisia ripoja tai eviä (6), jolloin elektrodia pidetään kiinni useiden tartuinosien (2) avulla, joista jokainen tarttuu omaan ripaansa (6) ja siirtää 10 tällä tavoin lähinnä tangentiaalisen puristuksen elektrodiin, tunnettu siitä, että elektrodia säädetään siten, että tartuinosia (2) siirretään yksitellen pystysuunnassa elektrodiin nähden, jolloin jokaisen tartuin-osan (2) puristusvoima kumotaan hetkeksi pystysiirtymis-15 liikkeen aikana, minkä jälkeen puristusvoima jälleen kytketään, ja että kaikkia tartuinosia (2) siirretään yhdessä pystysuunnassa, kun kaikki tartuinosat ovat siirtyneet yksitellen pystysuunnassa, pidettäessä tartuinosien (2) puristusvoima yllä mainitun yhteisliikkeen aikana, jolloin 20 koko elektrodia siirretään pystysuunnassa yhdessä tartuinosien (2) kanssa.
2. Laite oleellisesti pystysuoraan sovitetun elektrodin säätämiseksi, joka on varustettu metallisilla pys-tyrivoilla tai "evillä" (6), jotka ulkonevat säteittäises- 25 ti ulospäin elektrodista, joka säätölaite käsittää useita tartuinosia (2), jotka on sovitettu puristumaan säteittäis-ten pystysuorien evien (6) ympäri siten, että elektrodiin kohdistetaan vain oleellisesti tangentiaalinen puristus, tunnettu siitä, että jokainen tartuinosa (2) koos-30 tuu kahdesta yksiköstä, jotka on nivelöity toisiinsa keskeisen akselitapin (3) ympäri, ja että jokainen tartuinosa (2) on varustettu laitteella (7), joka tilapäisesti kumoaa tartuinosan (2) puristusvoiman evien (6) ympäriltä.
3. Patenttivaatimuksen 2 mukainen laite, t u n -35 n e t t u siitä, että akselitapit (3) muodostuvat hydrau- 8 77134 listen sylinterien tai paineilmasylinterien (8) männän-varsista.
4. Patenttivaatimuksen 2 tai 3 mukainen laite, tunnettu siitä, että tartuinosat (2) voivat liik- 5 kua pystysuoraan hydraulisten sylinterien tai paineilmasylinterien (8) avulla.
5. Patenttivaatimusten 2-4 mukainen laite, tunnettu siitä, että sylinterit (8) on kiinnitetty levyllä (9) elektrodinkosketusleukojen ripustuskehyk- 10 seen, vaihtoehtoisesti rakennukseen.
6. Patenttivaatimuksen 2 mukainen laite, tunnettu siitä, että laitteet (7) tartuinosien (2) puristusvoiman tilapäiseksi kumoamiseksi pystysuorien evien (6) ympäriltä on sijoitettu tartuinosien (2) keskeisen 15 akselitapin (3) vastakkaiselle puolelle tartuinosien (2) siihen osaan nähden, joka on sovitettu puristumaan pystysuorien evien (6) ympärille.
7. Patenttivaatimuksen 2 tai 6 mukainen laite, tunnettu siitä, että laitteet (7) tartuinosien (2) 20 puristusvoiman tilapäiseksi kumoamiseksi pystysuorien evien (6) ympäriltä muodostuvat hydraulisista sylintereistä tai paineilmasylintereistä.
7 77134
8. Patenttivaatimusten 2-7 mukainen laite, tunnettu siitä, että tartuinosat (2) säätyvät it- 25 se akselitappien (3) ympärillä elektrodin ulkokehään nähden. I! , 77134
FI830460A 1982-02-12 1983-02-10 Foerfarande och anordning vid reglering av en elektrod. FI77134C (fi)

Applications Claiming Priority (2)

Application Number Priority Date Filing Date Title
NO820417 1982-02-12
NO820417A NO149485C (no) 1982-02-12 1982-02-12 Anordning ved elektrode

Publications (4)

Publication Number Publication Date
FI830460A0 FI830460A0 (fi) 1983-02-10
FI830460L FI830460L (fi) 1983-08-13
FI77134B true FI77134B (fi) 1988-09-30
FI77134C FI77134C (fi) 1989-01-10

Family

ID=19886428

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
FI830460A FI77134C (fi) 1982-02-12 1983-02-10 Foerfarande och anordning vid reglering av en elektrod.

Country Status (21)

Country Link
US (1) US4481637A (fi)
JP (1) JPS58184286A (fi)
AU (1) AU542201B2 (fi)
BR (1) BR8300560A (fi)
CA (1) CA1197540A (fi)
DE (1) DE3304099A1 (fi)
EG (1) EG15504A (fi)
ES (1) ES519729A0 (fi)
FI (1) FI77134C (fi)
FR (1) FR2521811B1 (fi)
IN (1) IN157681B (fi)
IS (1) IS1227B6 (fi)
MX (1) MX159234A (fi)
NO (1) NO149485C (fi)
NZ (1) NZ203256A (fi)
PH (1) PH19448A (fi)
SE (1) SE451525B (fi)
TR (1) TR22137A (fi)
YU (1) YU43150B (fi)
ZA (1) ZA83431B (fi)
ZW (1) ZW3083A1 (fi)

Families Citing this family (7)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
US4964114A (en) * 1986-11-26 1990-10-16 Mannesmann Ag Electrode positioning mechanism
DE3737488A1 (de) * 1987-11-02 1989-05-11 Mannesmann Ag Positionieren von fuellelektroden an elektroreduktions- und lichtbogenoefen
IT1243899B (it) * 1989-11-14 1994-06-28 Elkem Technology Procedimento e mezzi per la produzione continua di corpi di carbone.
BR9900253A (pt) 1999-02-02 2000-08-29 Companhia Brasileira Carbureto Recipiente de alumìnio e aço inoxidável a formação de eletrodos de autocozimento para a utilização em baixos-fornos elétricos de redução
BR9900252A (pt) 1999-02-02 2000-08-29 Companhia Brasileira Carbureto Recipiente de aço inoxidável para a formação de eletrodos de autocozimento para a utilização em baixos-fornos elétricos de redução
US7075966B2 (en) * 2004-05-20 2006-07-11 Hatch, Ltd. Electrode column
ITBG20080017A1 (it) * 2008-04-01 2009-10-02 Piccardi S R L Dispositivo per la regolazione del punto di bloccaggio di un elettrodo

Family Cites Families (7)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
DE1068401B (fi) * 1959-11-05
US1928854A (en) * 1930-07-23 1933-10-03 Norske Elektrokemisk Ind As Electrode suspension means
US1892109A (en) * 1931-06-02 1932-12-27 Electro Metallurg Co Apparatus for feeding electric furnace electrodes
GB387585A (en) * 1931-07-07 1933-02-09 Norske Elektrokemisk Ind As Improvements in or relating to electrodes for electric furnaces
DE1440461A1 (de) * 1957-07-24 1969-10-23 Knapsack Ag Vorrichtung zum Halten und Vorschieben von vorgebrannten Elektroden
US4154974A (en) * 1977-09-16 1979-05-15 Lectromelt Corporation Clamp for arc furnace electrode
FR2514981B1 (fr) * 1981-10-19 1985-08-23 Elkem As Dispositif de porte-electrode pour electrodes auto-durcissantes

Also Published As

Publication number Publication date
IS1227B6 (is) 1986-09-25
ES8407641A1 (es) 1984-09-16
DE3304099C2 (fi) 1987-10-22
EG15504A (en) 1986-03-31
NO149485C (no) 1985-03-05
MX159234A (es) 1989-05-08
ZA83431B (en) 1984-09-26
PH19448A (en) 1986-04-18
IN157681B (fi) 1986-05-17
JPS58184286A (ja) 1983-10-27
AU1120883A (en) 1983-08-18
SE451525B (sv) 1987-10-12
ZW3083A1 (en) 1983-09-07
DE3304099A1 (de) 1983-08-25
SE8300575L (sv) 1983-08-13
FI830460A0 (fi) 1983-02-10
FI830460L (fi) 1983-08-13
ES519729A0 (es) 1984-09-16
NZ203256A (en) 1986-02-21
TR22137A (tr) 1986-05-20
FR2521811B1 (fr) 1986-05-09
AU542201B2 (en) 1985-02-14
FR2521811A1 (fr) 1983-08-19
YU43150B (en) 1989-04-30
NO149485B (no) 1984-01-16
JPH033354B2 (fi) 1991-01-18
YU33383A (en) 1986-02-28
SE8300575D0 (sv) 1983-02-03
CA1197540A (en) 1985-12-03
IS2781A7 (is) 1983-08-13
US4481637A (en) 1984-11-06
NO820417L (no) 1983-08-15
FI77134C (fi) 1989-01-10
BR8300560A (pt) 1983-11-08

Similar Documents

Publication Publication Date Title
FI77134B (fi) Foerfarande och anordning vid slaeppning av en elektrod.
JPH0445250B2 (fi)
CN109505553B (zh) 连续油管四闸板防喷器悬挂径缩自动补偿装置的使用方法
RU2010691C1 (ru) Пресс для удержания ярма магнитопровода при сварке
CN211874415U (zh) 一种新型的游梁式抽油机吊绳固定结构
CN212240777U (zh) 一种回转轴承用安装组件
CN109339731B (zh) 连续油管四闸板防喷器悬挂径缩自动补偿装置及方法
CN109403906B (zh) 连续油管四闸板防喷器悬挂径缩自动补偿装置
CN209598688U (zh) 一种机械机床的支撑装置
CN209363980U (zh) 一种桥梁钢绞丝定位孔夹具
JPS6114038A (ja) 床下構造形式の鍛造プレス
CN109292613A (zh) 用于在车轴上安装凸轮轴的辅助支架
RU2217261C2 (ru) Способ изготовления изделия
CN213733526U (zh) 一种单柱式油压机
CN208966217U (zh) 抽油杆升降装置
CN215558349U (zh) 翻转装置及安装装置
CN215968330U (zh) 一种钢结构夹具
CN212665514U (zh) 工程机械中领蹄的摆臂压紧组件
CN220259340U (zh) 一种大口径钢管自动扩孔机
CN209210201U (zh) 用于在车轴上安装凸轮轴的辅助支架
CN216503241U (zh) 一种用于大直径筒体焊接的快速对口装置
CN213330084U (zh) 钢结构厂房施工用辅助夹持装置
CN219858934U (zh) 一种钢丝绳张紧装置
CN220689558U (zh) 一种机动车刹车片用烘干夹具
CN214373995U (zh) 一种沥青混凝土与水泥混凝土粘结强度测试装置

Legal Events

Date Code Title Description
MM Patent lapsed

Owner name: ELKEM A/S