FI76769C - Saett att faesta en hisskorg i en gripram. - Google Patents

Saett att faesta en hisskorg i en gripram. Download PDF

Info

Publication number
FI76769C
FI76769C FI865375A FI865375A FI76769C FI 76769 C FI76769 C FI 76769C FI 865375 A FI865375 A FI 865375A FI 865375 A FI865375 A FI 865375A FI 76769 C FI76769 C FI 76769C
Authority
FI
Finland
Prior art keywords
elevator car
support members
fastening
head according
ring
Prior art date
Application number
FI865375A
Other languages
English (en)
Swedish (sv)
Other versions
FI865375A (fi
FI76769B (fi
FI865375A0 (fi
Inventor
Mikko Sissala
Original Assignee
Kone Oy
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Application filed by Kone Oy filed Critical Kone Oy
Priority to FI865375A priority Critical patent/FI76769C/fi
Publication of FI865375A0 publication Critical patent/FI865375A0/fi
Priority to AU82078/87A priority patent/AU591002B2/en
Priority to GB8728546A priority patent/GB2199303B/en
Priority to US07/136,124 priority patent/US4865157A/en
Priority to DE19873743984 priority patent/DE3743984A1/de
Priority to JP62336710A priority patent/JPS63176284A/ja
Publication of FI865375A publication Critical patent/FI865375A/fi
Application granted granted Critical
Publication of FI76769B publication Critical patent/FI76769B/fi
Publication of FI76769C publication Critical patent/FI76769C/fi

Links

Classifications

    • BPERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING
    • B66HOISTING; LIFTING; HAULING
    • B66BELEVATORS; ESCALATORS OR MOVING WALKWAYS
    • B66B11/00Main component parts of lifts in, or associated with, buildings or other structures
    • B66B11/02Cages, i.e. cars
    • B66B11/026Attenuation system for shocks, vibrations, imbalance, e.g. passengers on the same side
    • B66B11/0266Passive systems
    • B66B11/0273Passive systems acting between car and supporting frame

Landscapes

  • Physics & Mathematics (AREA)
  • Fluid Mechanics (AREA)
  • Engineering & Computer Science (AREA)
  • Civil Engineering (AREA)
  • Mechanical Engineering (AREA)
  • Structural Engineering (AREA)
  • Cage And Drive Apparatuses For Elevators (AREA)
  • Lift-Guide Devices, And Elevator Ropes And Cables (AREA)
  • Vehicle Cleaning, Maintenance, Repair, Refitting, And Outriggers (AREA)

Description

76769
TAPA KIINNITTÄÄ HISSIKORI TARRAAJAKEHÄÄN - SÄTT ATT FÄSTA EN HISSKORG I EN GRIPRAM
Tämän keksinnön kohteena on tapa kiinnittää hissikori joustavasti tarraajakehän sisään, jossa hissikorin kiinnitys on joustava sivusuunnassa ja oleellisesti jäykempi pystysuunnassa.
Pikahissien ajomukavuus yleensä huononee nopeasti ajonopeuden kasvaessa. Tämä johtuu hissin vaakasuuntaisesta tärinästä. Yleisimpiä tärinälähetteitä ovat johteiden epäsuoruus ja kori- ja tasausköysien sekä korikaapeleiden heilahtelut. Selvästi suurin heräte tulee johteissa olevista mutkista ja epäsuoruuksista. Perinteisesti näiden herätteiden eteneminen hissikoriin on pyritty estämään käyttämällä joustavia oh-j ainrullia.
Hyvän ajomukavuuden saavuttaminen edellyttää yleensä korin alimman vaakasuuntaisen ominaistaajuuden laskemista alle 2 Hz:in. Jos tähän pyritään pelkästään ohjainten jousivakiota pienentämällä, tulee hissikori yleensä hyvin pehmeästi jou-sitetuksi vaakasuunnassa, jolloin kori helposti kallistuu ja siirtyy sivuun johteiden. keskilinjalta. Tästä on vaarana esim. tarraajakiilojen tahaton kontakti johteisiin (tarraus-vaara) tai korin ovien mukaanottajien törmäys ajon aikana kuilun osiin. Tästä syystä hissikorin alustan jousitus pystysuunnassa on pidettävä suhteellisen jäykkänä liiallisen kallistuksen estämiseksi. Hissikorin siis täytyy olla mahdollisimman joustavasti kiinnitetty vaakasuunnassa, mutta suhteellisen jäykästi pystysuunnassa.
Eräs keino laskea systeemin alinta poikittaista ominaistaajuutta on kiinnittää hissikori sivusuunnassa hyvin joustavasti erillisen hissikoria kantavan kehyksen, eli ns. tarraajakehän sisään. Tämäntyyppisiä ratkaisuja esitetään esim. yhdysvaltalaisissa patenteissa 4,113,064 ja 4,428,460.
2 7 6 7 6 9
Tarraajakehässä olevat tavanomaiset rullaohjaimet kuiluun päin voidaan mitoittaa suhteellisen jäykiksi, jolloin epä-keskiset kuormat eivät aiheuta tarrakiilojen kontaktivaaraa johteisiin. Myös korin ovet tulee kiinnittää tarraajakehään, jotta oven mukaanottajat eivät törmää kuilulaitteisiin.
Tänä päivänä laajasti käytössä oleva menetelmä on käyttää korin alla kumieristimiä. Käytännössä riittävän pehmeän sivusuuntaisen jouston omaavat elementit on kuitenkin vaikea saada riittävän jäykiksi pystysuunnassa.
Toisaalta, koska hissiin kohdistuvat herätteet riippuvat monesta tekijästä, kuten ajonopeudesta, johdekiinnitysvälistä, käytetyistä johteista ja niiden valmistusmenetelmästä, on ennalta vaikea tietää mikä on tarkasti oikea jäykkyys hissi-korin kiinnityselimille. Lisäksi johdelinjan suoruus voi muuttua ajan kuluessa rakennuksen elämisen ja muodonmuutosten takia. Näistä syistä johtuen olisi toivottavaa, että kiinnityksen jäykkyyttä voitaisiin mahdollisimman nopeasti muuttaa ja säätää myös hissin asennuksen jälkeen.
Jotta tarraajakehällä varustettu hissikori joustaisi sivusuunnassa vaimentaen esim. johteiden epäsuoruudesta johtuvia iskuja sivusuunnassa, mutta ei suuremmassa määrin kallistuisi epäkeskisen kuormituksen alla, on ratkaistava samantapaisia ongelmia tarraajakehän sisällä kuin mitä tarraajakehä itse on ratkaisemassa hissikuilussa. Hissikorin kallistumista ei voida sallia sen etenkin pikahisseissä aiheuttaman epämukavan tunteen takia.
Mainitussa yhdysvaltalaisessa patentissa 4,113,064 annetaan hissikorin liikkua vapaasti vaakatason toisessa suunnassa tarraajakehän sisällä, samalla kun itse kori on jousitettu tarraajakehään nähden. Hissikori on ripustettu eräänlaiseen keinuun, koska se liikkuessaan sivusuuntaisesti pakotetaan 3 76769 ympyrankaaren muotoisella radalla liikkumaan myös pystysuunnassa. Ripustusta on patentin eri suoritusmuodoissa tuettu altapäin. Koska sivusuuntainen heilahtelu on sallittu ainoastaan yhteen suuntaan, tulee hissikorin alla olevista rakenteista melko mutkikkaita, vaikka ne eivät hissikorin painoa kannakaan. Lisäksi vaakasuuntainen heilahtelu kompensoi tässä tapauksessa hissikorin johteiden epäsuoruutta vain hissikuilun seinämien tasossa, kun epäsuoruutta yhtä hyvin voi esiintyä tasoa vastaan kohtisuorassa suunnassa.
Toisessa mainitussa patentissa US 4,428,460 käytetään hissien ripustuksessa tarraajakoriin nivelmekanismeja, joiden haittana on monimutkaisuus ja huoltotarve. Lisäksi nivelten toimintaa ei voida säätää muutoin kuin nivelmekanismin geometriaa muuttamalla, mikä on työlästä.
Tämän keksinnön tarkoituksena on aikaansaada tapa hissikorin kiinnittämiseksi tarraajakehään, jolloin tunnettujen ratkaisujen haitoista vältytään ja joka täyttää edellä mainitut vaatimukset. Keksinnön mukaiselle hissikorin kiinnitystaval-le, johon kuuluu olennaisesti pystysuunnassa olevia pitkänomaisia kannatinelimiä, jotka kulkevat hissikorissa olevaan kiinnityskohtaan siten, että mainitut kannatinelimet kantavat ainakin osan hissikorin painosta, on siten tunnusomaista se, että kannatinelimien molemmat päät on kiinnitetty tarraajakehän tai vastaavan runkoon.
Koska kannatinelimet ovat pystysuunnassa, on hissikorin pystysuuntainen jousitus tarraajakehässä erittäin jäykkä. Vaakasuunnassa elimet rasitetaan taivutuksella, jolloin vaakasuuntainen jousitus on huomattavasti pystysuuntaista joustavampi. Lisäksi kannatinelimien kiinnitystäpä (molemmista päistä) takaa sen, että hissikori heilahtaessaa liikkuu vain sivusuunnassa.
4 76769
Keksinnön suurin etu on se, että koska etukäteen ei voida tarkasti tietää hissin johteista tulevien tärinäherätteiden luonnetta, on hyvä että kannatinelimien jäykkyys on helposti säädettävissä. Perussäätömahdollisuuksia on runsaasti ja voidaan tehdä sekä kannattimien materiaalin, pituuden ja muodon valinnalla, koska kannatinelimien kimmomoduli ja tai-vutusvastus suoraan vaikuttavat hissikorin vaakasuuntaisen heilahtelun vaimentamiseen, että niiden esikiristystä muuttamalla.
Keksinnön eräälle edulliselle sovellutusmuodolle on tunnusomaista se, että kannatinelimet on viety läpi hissikorin ulokkeen muotoisesta kiinnityskohdasta hissikorin tarraaja-kehässä olevaan ulokkeeseen, joka on yhtä kappaletta tai jäykän liitoksen avulla yhdistetty vastaavan, tarraajakehän rungossa olevan kannatinelimen kiinnityspisteen kanssa.
Tämä sovellutusmuoto lisää säätömahdollisuuksia, koska myös kannatinelimien toinen pää on varustettavissa säätöelimillä.
Keksinnön eräälle toiselle edulliselle sovellutusmuodolle on tunnusomaista se, että kannatinelimien kiinnityskohdat on muodostettu siten, että kannatinelimien jännitystila on säädettävissä ruuviliitoksen tms. avulla.
Esim. perussäädön jälkeen tarvittava hienosäätö on helppo tehdä tämän sovellutusmuodon mukaisella järjestelyllä.
Keksinnön eräälle toiselle edulliselle sovellutusmuodolle on tunnusomaista se, että kiinnityselimet on hissikorin tarraa-jakehän ulokkeeseen päin olevassa päässä varustettu joustavalla elimellä, joka säätelee kiinnityselimien poikittaista jäykkyyttä.
Tämän sovellutusmuodon erityispiirre on se, että kannatinelimien sivuttaisesta joustokäyrästä saadaan progressiivinen 5 76769 jousen avulla. Jousen kireyttä säätämällä on myös systeemin alin ominaistaajuus säädettävissä.
Keksintöä selostetaan seuraavassa yksityiskohtaisesti esimerkkien avulla viittamalla oheisiin piirustuksiin, joissa
Kuv. 1 esittää tunnettua tapaa kiinnittää hissikori tarraa-jakehään,
Kuv. 2 esittää keksinnön erään edullisen sovellutusmuodon mukaista tapaa kiinnittää hissikori tarraajakehään,
Kuv. 3 esittää erästä kuvion 2 mukaisesta sovellutusmuodosta kehitettyä ratkaisua,
Kuv. 4 esittää erästä toista kuvion 2 mukaisesta sovellutus-muodosta kehitettyä ratkaisua.
Kuviossa 1 tarraajakehään 2 on sijoitettu hissikori 1. Hissikuilun (ei piirretty) johteet on merkitty viitenumerolla 3 ja tarraajakehän sivusuunnassa jousitetut ohjauspyörät numerolla 4. Hissikorin alla on yleensä kumia olevat jousipalat 5 tai vastaavat, ja ylhäältä se on kiinnitetty laipoilla 6 tarraajakehään 2. Jousipalat 5 ovat kumieristi-miä, jotka riittävän pehmeän sivusuuntaisen jouston omaavina on vaikea saada riittävän jäykiksi pystysuunnassa. Tämähän edellyttäisi aineelta anisotrooppisia ominaisuuksia jouston suhteen.
Kuviossa 2 on esitetty keksinnön mukainen hissikorin kiinnitystäpä tarraajakehään, jossa hissikorin 1 pohjan kulmiin on muodostettu neljä kappaletta ulokkeita 7, ja tarraajakehän 2 rungon alaosaan vastaavat kannatinelimien kiinnityskohdat kehän 2 rungossa ja ulokkeessa 8. Kannatinelimien vähimmäismäärä on kolme, ja ne voivat tästä esimerkistä poiketen sijaita myös hissikorin yläosassa.
6 76769
Kannatinelimet 9 on hissikorin 1 ulokkeen 7 kohdalla viety läpi ja hitsattu kiinni. Tarraajakehän 2 uloke 8 on yhtä kappaletta tarraajakehän rungossa olevan kannatinelimen 9 kiinnityspisteen 10 kanssa.
Kuviossa 3 esitetään kuvion 2 mukaisen ratkaisun vasenta puolta yksityiskohtaisemmin. Havaitaan, että hissikorin uloke 7 muodostuu pystysuorasta osasta 11 ja vaakasuorasta osasta 12, jonka läpi kulkevasta reiästä kannatintanko 9 on viety läpi ja hitsattu kiinni. Tanko 9 jakautuu näin rakenteellisesti kahteen osaan A ja B, joiden pituuksien suhteesta tangon 9 vaakasuuntainen jäykkyys riippuu. Lisäksi vaakasuuntainen jäykkyys riippuu osien A ja B kimmomoduleista, taivutusvastuksista sekä niihin kohdissa 10 ja 13 säädetystä esikiristyksestä. Kimmomoduli vaikuttaa asiaan sen takia, että kun hissikori ja sen uloke 7 liikkuu vaakatasossa ja taivuttaa kannatinelintä 9, kohdistaa se samalla vetovoiman kannatinelimeen sen kiinnityspisteissä 10 ja 13, koska se ei tarrajakehän rakenteisiin tehdyissä läpivienneissä mahdu taipumaan, vaan se näkee taivutuksen vetorasituksena.
Kohdissa 10 ja 13 olevilla muttereilla voidaan tangoissa A ja B oleva aksiaalinen esijännitys ja siten kannatinelimen 9 vaakasuuntainen jäykkyys hienosäätää tai korjata jälkeenpäin mitään osia irroittamatta tai vaihtamatta.
Kuviossa 4 on esitetty kuviota 3 vastaava kuva keksinnön toisesta sovellutusmuodosta. Siinä käytetään kannatinelimenä teräsvaijeriä tai muuta taivutusvastukseltaan pientä kannatinelintä 14, joka on kiinnitetty hissikorin ja tarraajakehän välille kuten edellä on selostettu. Esikiristys on säädettävissä kiristysmuttereilla 15 ja 16 edellä selostettuiin tapaan. Vaijerin läpivienti hissikorin ulokkeessa 7 on toteutettu pystysuunnassa säädettävällä ruuviliitoksella, joka rakenteellisesti jakaa vaijerin kahteen osaan A* ja B'.
Il 7 76769
Koska teräsvaijerillä ei juurikaan ole taivutusvastusta, on edullista sijoittaa kokoonpuristuva jousi 17 ohjaamaan vaijerin 14 vaakasuuntaista jäykkyyttä. Sopivasti mutterilla 16 esikiristetty jousi antaa hissikorin pienille liikkeille sopivan jouston, mutta puristuessaan kokoon kokonaan, kasvaa sivuttainen joustovoima jyrkästi, koska osien A' ja B' aksiaalinen jäykkyys on huomattavasti suurempi kuin jousen. Katkoviivoin on esimerkinomaisesti esitetty hissikorin osien ja vaijerin siirtymää oikeassa ääriasennossaan.
Jousen 17 kireyttä säätämällä voidaan säätää systeemin alinta ominaistaajuutta, ja jousen puristuspituutta muuttamalla säädetään korin suurinta sivuttaissiirtymää. Kyseeseen voi myös tulla muunlainen jousi kuin kierrejousi, tai esim. is-kunvaimennin, jolloin progression luonne muuttuu jatkuvaksi funktioksi kokoonpuristuneisuudesta.
Alan ammattimiehelle on selvää, että keksinnön eri sovellu-tusmuodot eivät rajoitu yllä esitettyihin esimerkkeihin, vaan että ne voivat vaihdella jäljempänä esitettävien patenttivaatimusten puitteissa. Niinpä kannatinelimet voivat sijaita myös hissikorin yläosassa tai sekä ylä- että alaosassa.

Claims (6)

8 76769
1. Tapa kiinnittää hissikori joustavasti tarraajakehän (2) sisään, jossa hissikorin (1) kiinnitys on joustava sivusuunnassa ja oleellisesti jäykentpi pystysuunnassa ja johon on järjestetty olennaisesti pystysuunnassa olevia pitkänomaisia kannatinelimiä (9,14), jotka kulkevat hissikorissa (1) olevaan kiinnityskohtaan (7) siten, että mainitut kannatineli-met (9,14) kantavat ainakin osan hissikorin painosta, tunnettu siitä, että kannatinelimien (9,14) molemmat päät on kiinnitetty tarraajakehän (2) tai vastaavan runkoon.
2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen hissikorin kiinnitystäpä, tunnettu siitä, että kannatinelimet (9,14) on viety läpi hissikorin ulokkeen (7) muotoisesta kiinnityskohdasta hissikorin (1) tarraajakehässä (2) olevaan ulokkeeseen (8), joka on yhtä kappaletta tai jäykän liitoksen avulla yhdistetty vastaavan, tarraajakehän (2) rungossa olevan kannatin-elimen (9,14) kiinnityspisteen (10) kanssa.
3. Patenttivaatimuksen 1 tai 2 mukainen hissikorin kiinnitystäpä, tunnettu siitä, että kannatinelimien (9, 14) kiinnityskohdat (10, 13) on muodostettu siten, että kannatinelimien jännitystila on säädettävissä ruuviliitoksen (15,16) tms. avulla.
4. Jonkin patenttivaatimuksen 1-3 mukainen hissikorin kiinnitystäpä, tunnettu siitä, että kiinnityselimet muodostuvat metallitangoista (9).
5. Jonkin patenttivaatimuksen 1-3 mukainen hissikorin kiinnitystäpä, tunnettu siitä, että kiinnityselimet muodostuvat metalliköysistä eli vaijereista (14). Il 9 76769
6. Jonkin patenttivaatimuksen 2-5 mukainen hissikorin kiinnitystäpä, tunnettu siitä, että kiinnityselimet (9,14) on hissikorin (1) tarraajakehän (2) ulokkeeseen (8) päin olevassa päässä varustettu joustavalla elimellä (17), joka säätelee kiinnityselimien poikittaista jäykkyyttä. 10 76769
FI865375A 1986-12-31 1986-12-31 Saett att faesta en hisskorg i en gripram. FI76769C (fi)

Priority Applications (6)

Application Number Priority Date Filing Date Title
FI865375A FI76769C (fi) 1986-12-31 1986-12-31 Saett att faesta en hisskorg i en gripram.
AU82078/87A AU591002B2 (en) 1986-12-31 1987-12-03 Way of mounting a lift car in a car sling
GB8728546A GB2199303B (en) 1986-12-31 1987-12-07 Method of mounting a lift car in a car sling
US07/136,124 US4865157A (en) 1986-12-31 1987-12-21 Mounting for an elevator car in a car sling
DE19873743984 DE3743984A1 (de) 1986-12-31 1987-12-23 Aufhaengung eines aufzugfahrkorbes in einer fahrkorbschleife
JP62336710A JPS63176284A (ja) 1986-12-31 1987-12-29 昇降かごの装着構造

Applications Claiming Priority (2)

Application Number Priority Date Filing Date Title
FI865375 1986-12-31
FI865375A FI76769C (fi) 1986-12-31 1986-12-31 Saett att faesta en hisskorg i en gripram.

Publications (4)

Publication Number Publication Date
FI865375A0 FI865375A0 (fi) 1986-12-31
FI865375A FI865375A (fi) 1988-07-01
FI76769B FI76769B (fi) 1988-08-31
FI76769C true FI76769C (fi) 1988-12-12

Family

ID=8523734

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
FI865375A FI76769C (fi) 1986-12-31 1986-12-31 Saett att faesta en hisskorg i en gripram.

Country Status (6)

Country Link
US (1) US4865157A (fi)
JP (1) JPS63176284A (fi)
AU (1) AU591002B2 (fi)
DE (1) DE3743984A1 (fi)
FI (1) FI76769C (fi)
GB (1) GB2199303B (fi)

Families Citing this family (12)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
US4899852A (en) * 1988-11-03 1990-02-13 Otis Elevator Company Elevator car mounting assembly
JPH02233492A (ja) * 1989-02-28 1990-09-17 Otis Elevator Co エレベータのかごの横吊り構造
FR2629436B1 (fr) * 1989-03-28 1990-11-16 Kone Elevator Gmbh Procede de commande du mouvement d'une cabine d'ascenseur sur les rails de guidage, et cabine pour sa mise en oeuvre
US5325937A (en) * 1993-05-13 1994-07-05 Otis Elevator Company Elevator platform isolation
US5490577A (en) * 1994-06-22 1996-02-13 Otis Elevator Company Flexible elevator hitch
FI108024B (fi) * 1997-11-06 2001-11-15 Kone Corp Hissin johdekenkä
CN101139062A (zh) * 2006-09-06 2008-03-12 因温特奥股份公司 引导装置、具有这种引导装置的电梯及其操作方法
JP5879166B2 (ja) * 2012-03-21 2016-03-08 株式会社日立製作所 エレベーター
US9718644B2 (en) * 2013-04-26 2017-08-01 Mitsubishi Electric Corporation Elevator car
CN106477431B (zh) * 2015-09-01 2020-01-21 奥的斯电梯公司 电梯轿厢的轿厢室隔离
EP3176121B1 (en) * 2015-12-02 2018-08-08 KONE Corporation An elevator car arrangement and method for dampening vibrations
US11267678B2 (en) 2020-03-23 2022-03-08 Kone Corporation Elevator car installation including car roof safety latch

Family Cites Families (8)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
US1873834A (en) * 1928-05-01 1932-08-23 Gen Electric Support for electric discharge devices
US2246732A (en) * 1939-11-07 1941-06-24 Otis Elevator Co Elevator cab isolation
JPS5344737B2 (fi) * 1972-12-01 1978-12-01
ES208143Y (es) * 1974-12-04 1976-07-16 Azurmendi Inchausti Cabina autoportante para ascensores.
JPS56103079A (en) * 1979-10-15 1981-08-17 Elevators Pty Ltd Suspension device for lifting chamber
JPS59153792A (ja) * 1982-11-10 1984-09-01 エレベ−タ−ズ・ピ−テイ−ワイ・リミテツド エレベ−タの支持構造
AU553967B2 (en) * 1982-11-10 1986-07-31 Elevators Pty. Ltd. Lift support frame
US4713714A (en) * 1985-11-26 1987-12-15 Motorola Computer Systems, Inc. Computer peripheral shock mount for limiting motion-induced errors

Also Published As

Publication number Publication date
US4865157A (en) 1989-09-12
GB8728546D0 (en) 1988-01-13
FI865375A (fi) 1988-07-01
JPH0339953B2 (fi) 1991-06-17
GB2199303B (en) 1990-01-31
FI76769B (fi) 1988-08-31
AU591002B2 (en) 1989-11-23
DE3743984C2 (fi) 1990-10-18
GB2199303A (en) 1988-07-06
FI865375A0 (fi) 1986-12-31
DE3743984A1 (de) 1988-07-14
JPS63176284A (ja) 1988-07-20
AU8207887A (en) 1988-07-07

Similar Documents

Publication Publication Date Title
FI76769C (fi) Saett att faesta en hisskorg i en gripram.
AU598975B1 (en) Elevator car mounting assembly
US5490577A (en) Flexible elevator hitch
KR100393158B1 (ko) 엘리베이터롤러가이드
KR100416682B1 (ko) 엘리베이터 히치 조립체
US20060254865A1 (en) Elevator compensating cable having a selected loop radius and associated system and method
KR20100005057A (ko) 비선형 스프링 분리 디바이스
US20220227602A1 (en) Elevator passenger car and elevator having same car
US5127493A (en) Linear motor elevator system
JP2004115184A (ja) エレベータの釣合補償用索状体案内装置
JP2000238975A (ja) エレベーターのガイド装置
CN1267695C (zh) 用于测量纵向尺寸的测量柱
US5181586A (en) Noise and vibration reduction at elevator cab hitch
US5199529A (en) Self aligning supports for elevator cab
JP2001050335A (ja) 制振装置
KR102130225B1 (ko) 엘리베이터의 가이드 롤러 장치
CN220184325U (zh) 一种建筑调质阻尼器
JP2870380B2 (ja) エレベーターの移動ケーブル懸垂装置
US5401103A (en) Guide seat for an elevator car for dampening of structure-borne noise
FI80434C (fi) Skjutled i en hiss.
CN216377060U (zh) 一种新型的电梯补偿绳张紧装置
CN211088059U (zh) 一种减振结构
JP2002104755A (ja) エレベータのガイド装置
SU1717433A1 (ru) Подвеска сидень водител транспортного средства
RU2105677C1 (ru) Подвеска движителя транспортного средства

Legal Events

Date Code Title Description
MM Patent lapsed

Owner name: KONE OY