FI69795C - Paosfyllnings- och foerseglingsanordning - Google Patents

Paosfyllnings- och foerseglingsanordning Download PDF

Info

Publication number
FI69795C
FI69795C FI811332A FI811332A FI69795C FI 69795 C FI69795 C FI 69795C FI 811332 A FI811332 A FI 811332A FI 811332 A FI811332 A FI 811332A FI 69795 C FI69795 C FI 69795C
Authority
FI
Finland
Prior art keywords
bag
slider
movement
nozzle
axially
Prior art date
Application number
FI811332A
Other languages
English (en)
Swedish (sv)
Other versions
FI69795B (fi
FI811332L (fi
Inventor
Nino Imperiale
Original Assignee
Grace W R & Co
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Application filed by Grace W R & Co filed Critical Grace W R & Co
Publication of FI811332L publication Critical patent/FI811332L/fi
Publication of FI69795B publication Critical patent/FI69795B/fi
Application granted granted Critical
Publication of FI69795C publication Critical patent/FI69795C/fi

Links

Classifications

    • BPERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING
    • B65CONVEYING; PACKING; STORING; HANDLING THIN OR FILAMENTARY MATERIAL
    • B65BMACHINES, APPARATUS OR DEVICES FOR, OR METHODS OF, PACKAGING ARTICLES OR MATERIALS; UNPACKING
    • B65B31/00Packaging articles or materials under special atmospheric or gaseous conditions; Adding propellants to aerosol containers
    • B65B31/04Evacuating, pressurising or gasifying filled containers or wrappers by means of nozzles through which air or other gas, e.g. an inert gas, is withdrawn or supplied
    • B65B31/06Evacuating, pressurising or gasifying filled containers or wrappers by means of nozzles through which air or other gas, e.g. an inert gas, is withdrawn or supplied the nozzle being arranged for insertion into, and withdrawal from, the mouth of a filled container and operating in conjunction with means for sealing the container mouth

Landscapes

  • Chemical & Material Sciences (AREA)
  • Dispersion Chemistry (AREA)
  • Engineering & Computer Science (AREA)
  • Mechanical Engineering (AREA)
  • Vacuum Packaging (AREA)
  • Package Closures (AREA)
  • Supplying Of Containers To The Packaging Station (AREA)
  • Packages (AREA)

Description

69795
Pakkauskoneen pussin täyttö- ja sulkulaite Tämän keksinnön kohteena on yhdistetty pussintäyttö-ja sulkemiskone/ jota käytetään tuotteiden pakkauksessa muovipusseihin. Termi "pussi" on tarkoitettu merkitsemään mitä tahansa päästään avointa, joustavaa, rakenteeltaan pussimaista säiliötä eikä rajoittamaan keksintöä mihinkään tietyntyyppiseen, pussimaiseen säiliöön. Keksintöä voidaan esimerkiksi yhtä hyvin soveltaa kul-mataitteella varustettuihin ja kulmataitteettomiin pusseihin. Laitteen yhteydessä käytetyt pussit voivat esimerkiksi olla monikerroksisia pusseja, joissa on ainakin yksi pussille mekaanista lujuutta antava kerros ja/tai ainakin yksi kuumahitsauksen avulla saumattavuuden takaava kerros ja/tai ainakin yksi kaasunpitävä esto-kerros .
Pakkauskoneissa käytetään tunnetusti pussintäyttölait-teita, jotka ottavat tyhjän pussin ja pitävät pussia auki, kun tuote sijoitetaan pussiin. Tämä tuote sijoitetaan tavallisesti pussiin mekaanisesti käytetyllä työn-timellä, joka liikkuu edestakaisin ensimmäisen takaisin vetäytyneen aseman, jossa tuote voidaan sijoittaa työn-timen ja pussintäyttöpöydän väliseen tilaan, ja toisen edenneen aseman välillä, jossa työnnän on siirtänyt tämän tuotteen täyttöpöydän päälle ja avoimen pussin sisään.
Kun pussi on täytetty tällä tavoin, pussia siirretään tavallisesti eteenpäin joko itse työntimen jatkoliikkeen avulla tai vaihtoehtoisella kuljetinlaitteella perässä seuraavalle sulkuasemalle. Tällaisen järjestelmän eräs esimerkki on esitetty GB-patenttijulkaisussa 1 516 498, jossa pussin sisäosan kaasukehä konditioidaan evakuoinnin 2 69795 avulla onton työntimen läpi.
Tällainen pussintäyttölaite valmistaa pussin käyttöön pin-teitys- tai sidontasulkuvaiheessa, joka on tarkoituksenmukaisin käytettäväksi em. patentissa esitetyn siipikarjatuot-teen yhteydessä, mutta joka ei voi valmistaa täytettyä pussia kuumasaumaukseen ja pinteitys- ja hitsaustankojen välissä.
Tämän keksinnön tarkoituksena on saada aikaan entistä parempi kuumasaumauksen kanssa käytettävä pussintäyttö- ja sulkemis-järjestelmä, jota voidaan käyttää esimerkiksi kun tuote todennäköisesti on harkkomainen tai suhteellisen litteä (esim. pinotut tai erilliset elintarvikeviipaleet, kuten juusto tai viipaloitu liha).
Keksintö tarjoaa siis pussintäyttö- ja sulkulaitteen, joka käsittää elimet avoimen pussin pitämiseksi valmiina ottamaan vastaan tuotteen; työntöelimen, jota käytetään liikkumaan edestakaisin rataa pitkin kahden aseman välillä, jotka ovat (a) ensimmäinen asema, jossa se vedetään pussin täyttöaseman taakse ja se voi ottaa vastaan tuotteen mainitun ensimmäisen asemansa ja mainittujen pussin pitoelimien pitämän pussin avoimen suun välissä, ja (b) toinen asema, jossa se on siirtänyt tuotteen pussin pitoelimien päällä olevaan avoimeen pussiin; konditioihtisuuttimen, joka voi kohdistaa imua ja/tai syöttää huuhtelukaasua pitoelimien päällä pidetyn pussin sisäosaan; laitteen poikittais- ja pituussuunnassa liikkuvat pussin levityselimet; ja välineet pussin sulkemiseksi sen sisältämän tuotteen ympärille konditiointisuuttimen toiminnan jälkeen, ja keksinnön mukainen laite on tunnettu siitä, että pussin levityselimet on sijoitettu symmetrisesti työntöelimen liikeradan ympärille sen ensimmäisen ja toisen aseman välillä, että levityselimet on sovitettu liikkumaan toisiaan kohti ja toisistaan pois sivusuunnassa edenneiden asemien, joissa ne sijaitsevat kohdakkain työntöelimen mainitun liikeradan kanssa sen toisessa asemassa, ja sivusuunnassa takaisin vetäytyneen aseman välillä, jossa ne ovat poissa työntöelimen liikkeen tieltä, ja myös liikkumaan työntöelimen liikkeen suunnan suuntaisessa suunnassa kahden aseman välillä, joista toinen on aksiaalisesti edennyt asema työntöelintä ympäröivän 3 69795 pussin kaulan sisäpuolella työntöelimen toisessa asemassa ja toinen on aksiaalisesti takaisin vetäytynyt asema erillään pussin kaulasta, jolloin työntöelimessä on urat, joissa pussin levityselimet voivat liikkua sivusuunnassa takaisin vetäytyneiden asemiensa ja sivusuunnassa edenneiden asemiensa välillä; ja että pussin sulkuvälineet käsittävät sinänsä tunnetulla tavalla yhdensuuntaiset sulkutangot pussin kaulan kuumasaumaamiseksi ja pussin kaulan puristamiseksi oleellisesti litteäksi, niin että pussin kaula ympäröi levityselimiä, kun levityselimet sijaitsevat aksiaalisesti edenneessä asemassaan ja työntöelin on kaukana toisesta asemastaan.
Tällaisen laitteen avulla täytetty pussi voidaan kuumasaumata käyttämällä konditiointia tai ilman sitä joko pussin täyttö-pöydällä tai aivan pussin täyttöpöydän pääteosan jälkeen, jolloin pussi edullisesti siirretään sulku- ja/tai konditiointi-asemalle pussintäyttölaitteen työntöelimen avulla.
Edullisesti konditiointi on ilmanpoisto eli evakuointi, ja konditiointisuutin on tyhjölähteeseen yhdistetty suutin. Vaihtoehtoisesti konditiointina voi olla kaasuhuuhtelu, ja suutin voi olla yhdistetty huuhtelukaasulähteeseen. Haluttaessa voidaan käyttää kaasuhuuhtelun ja ainakin pussin sisäosan osittaista evakuointia.
Pussin levityselimet voivat mennä sivulta työntöelimen sivu-uriin liikkumalla toisiaan vastaan ja vetäytyä takaisin ja siirtyä eteenpäin aksiaalisen liikkeen avulla työntöelimen liikeradan suuntaa pitkin. Vaihtoehtoisessa sovitelmassa pussin levityselimet voivat levittää pussin suun oleellisen litteäksi samalla, kun se 4 69795 taitetaan kulmataitteeksi. Tässä sovitelmassa voi olla neljä levityselintä, jotka muodostavat suorakulmaisen muodostelman, jolloin yksi pari sijaitsee suorakulmion pääakselin kummallakin puolella ja toinen kunkin parin tangoista sijaitsee pikkuakselin toisella puolella ja toinen kunkin parin tangoista sijaitsee mainitun pikkuakselin toisella puolella. Laitteessa voi olla pari pussin taittoelimiä, jotka voivat liikkua toisiaan kohti ja pois toisistaan kahden levityselinparin muodostaman suorakulmion mainittua pääakselia pitkin. Työntimessä voi olla sopivat urat, niin että mainitut elimet voidaan sivulta viedä työntimeen ja vetää pois siitä.
Laite voidaan sovittaa toimimaan siten, että työnnin tarvittaessa vetäytyy pois ennen levityselimien levitystä. Vaihtoehtoisesti työntöelin voi alkaa vetäytyä takaisin samalla, kun levityselimet aloittavat erotusliikkeensä. Edullisesti työntöelin vetäytyy takaisin ennen levitys-elimien toimintaa ja ainakin ennen konditiointivaihetta, niin että työntöelin voi vetäytyä yllä mainittuun ensimmäiseen asemaansa, jolloin toinen tuote voidaan sijoittaa paikalleen ja toinen pussi on valmiina täyttöön ensin mainittua täytettyä pussia levitettäessä ja kondi-tioitaessa.
Laitteessa voi olla välineet työntöelimen iskun säätämiseksi, niin että työntöelin aina siirtää tuotteen pussin suljettuun päähän täyttöasemalla, jolloin laitetta voidaan tarvittaessa säätää eri pussipituuksia ja tuotemit-toja varten. Samalla se kuitenkin takaa konditiointi-suuttimen ja levityselimien ehdottoman tarkan sijoituksen.
Jotta keksintöä voitaisiin helpommin ymmärtää, selitetään seuraavassa vain esimerkin vuoksi keksinnön mukaisen pussintäyttölaitteen erästä suoritusmuotoa. Tämä laite on esitetty kaaviollisesti oheisissa piirustuksissa, joissa 5 69795 kuvio 1 on kaaviollinen perspektiivikuva, joka esittää täyttöasemalla levitettyä pussia ja työntöelintä valmiina sijoittamaan tuotteen levitettyyn pussiin, kuvio 2 on kaaviollinen perspektiivikuva, joka esittää kuvion 1 eri elementtien asemaa työntöelimen siirrettyä tuotteen pussin sisään, kuvio 3 on kaaviollinen perspektiivikuva, joka esittää pussin ja työntöelimen samaa asemaa, mutta ilman kondi-tiointisuutinta ja levityselimien edettyä asemaan, jossa ne ovat valmiina siirtymään aksiaalisesti työntö-elimeen, kuvio 4 on kaaviollinen perspektiivikuva, joka esittää konditiointisuuttimen ja levityselimien asemaa niiden siirryttyä työntöelimen uriin, kuvio 5 on kaaviollinen perspektiivikuva, joka esittää pussin muotoa, kun pussin levityselimet ovat levittäneet pussin suun oleellisen litteäksi konditiointisuuttimen jäädessä asemaan pussin suun ylemmän ja alemman kerroksen väliin, jolloin työntöelin on aloittanut paluuliik-keensä ennen seuraavan tuotteen sijoitusta pussiin, ja kuvio 6 on kaaviollinen sivukuva, joka esittää pussin kulmataittovaihetta pussintäyttö- ja sulkulaitteen vaihtoehtoisessa suoritusmuodossa.
Kuviossa 1 nähdään pussi 3 levitettynä kahden pussin pi-toelimen 4 päälle, jotka pitävät pussin suun auki suorakulmaisena ja valmiina tuotteen 2 sisäänvientiä varten työntöelimen 1 vasemmalle tapahtuvan liikkeen avulla. Pussin yläpuolella on konditiointisuutin 8, tässä tapauksessa litteä suutin, joka on yhdistetty tyhjölähtee-seen ilman poistamiseksi pussista ennen sulkuvaihetta, niin että suorakulmaisen suuntaissärmiön muotoisen tuotteen 2 päälle saadaan siisti tyhjöpussipakkaus 3.
Pussin 3 sivuilla on kaksi litteää levityselintä, jotka muodostuvat lieriömäisistä tukitangoista ja päätelevyis-tä 7, jotka muodostavat litteät, pussiin tarttuvat 6 69795 elimet, jotka pussin levityselimien 7 levitysliikkeen aikana näiden elimien liikkuessa lieriömäisten osiensa 6 yhteistä akselia pitkin levittävät pussin suun oleellisesti litteäksi valmiina sulkemista varten.
Pussin täyttöpöydän 5 vasemmalla puolella on rullakulje-tin 10, jonka päällä suljettu ja ilmaton pakkaus lepää ennen poistoa pussintäyttölaitteen työn päätyttyä.
Kuvio 2 esittää kuvion 1 elementtejä pussin täyttövai-heen lopussa, kun työntöelin 1 on aluksi siirtänyt tuotteen 2 avattuun pussiin 3 pussin täyttöasemalla B, minkä jälkeen se vie pussin mukanaan pois pussin pito-levyiltä 4a ja rullakuljettimen 10 päälle sulku- ja kon-ditiointiasemalla C.
Työntöelimen 1 saapuessa kuviossa 2 esitettyyn asemaan kaksi pussin pitoelintä 4 on vielä kuvion mukaisissa asemissaan kuten myös konditiointisuutin 8 ja kaksi pussin levityselintä 7. Tällä välin pussi on saapunut asemaan, jossa sen kaulasta 3a vielä pidetään kiinni, niin että muodostuu avoin suu (pussin sisällä olevan työntöelimen vaikutuksesta) ja kaula on samalla linjalla sulkuelimien kanssa, tässä tapauksessa ylemmän ja alemman vaakasuoran sulkutangon 14 ja 15 kanssa (ks. kuvio 5).
Kuvion 3 asemassa työntöelin 1, tuote 2 ja pussi 3 ovat kaikki samassa asemassa, jossa ne on kuvattu kuviossa 2, mutta kaksi pussin levityslevyä 7 ao. lieriömäisillä käyttötangoillaan 6 on yhdessä siirtynyt vastakkaissuuntaisten, samalla linjalla olevien nuolien 11a, 11b suuntia pitkin, kun taas konditiointisuutin 8 on käyttö-putkensa 8a aksiaalisen liikkeen vaikutuksesta siirtynyt alaspäin nuolen 11c suuntaa pitkin. Tällöin kaksi pussin levityslevyä 7 ja konditointisuutin 8 sijaitsevat täsmälleen samalla linjalla työntimen 1 vastaavien urien 7 69795 la. Ib ja le kanssa. Näiden urien tarkkaa geometriaa ja toimintaa selitetään seuraavassa.
Kuvion 3 aseman ja kuvion 4 aseman välillä kaksi pussin levityslevyä 7 ja konditointisuutin 8 ovat liikkuneet eteenpäin yhdensuuntaisia suuntia pitkin, joita esittävät nuolet 12a, 12b ja 12c ja jotka kulkevat työntöeli-men 1 edestakaisen liikkeen suuntaa pitkin. Nämä kaksi levityselintä ja konditiointisuutin ovat saapuneet lopulliseen asemaan, joissa ne joutuvat vastaaviin uriin la,
Ib ja le. Tässä vaiheessa työntöelin on suorittanut työnsä loppuun, ja konditiointisuutin 8 samoin kuin kaksi pussin levityselintä 7 ovat joutuneet pussin kaulan 3a muodostamaan, nyt avoimeen suuhun.
Keksinnön mukaisen pussintäyttö- ja sulkulaitteen sykli-nopeuden parantamiseksi työntöelin 1 peräytyy nyt pussin sisään sijoitettujen levityselimien 7 ja konditiointi-suuttimen 8 ohi saapuen kuviossa 5 esitettyyn asemaan, jossa työntöelin yhä jatkaa paluuliikettään tuotteen syöttöasemaa A kohti ja on kuviossa 5 esitetyllä hetkellä ohittamassa pussitusasemaa B. Tällä välin pussi 3 ja sen sisältämä tuote 2 sijaitsevat vielä rullakuljettimel-la 10.
Nyt pussin aiemmin avoin kaula on kuitenkin litistetty oleellisen vaakasuoraksi, pitkänomaiseksi, lähes suljetuksi suuksi litteän konditiointisuuttimen 8 sijaitessa lähellä keskustaa ja litteiden pussin levitys-elimien 7 sijaitessa suuttimen 8 molemmin puolin. Tässä asemassa pussin kaula 3a on lähes valmiina evakuointi-vaiheeseen. Tämä vaatii kuitenkin pussin suun pingotusta, joka saadaan aikaan vetämällä kaksi pussin levityselintä 7 erilleen toisistaan niiden tukitankojen 6 liikkeen avulla nuolien 13a ja 13b esittämiä vastakkaisia, samalinjäisiä suuntia pitkin, kunnes pussin suun 8 69795 pingotus on riittävä, niin että levityselimien jatko-liike pysähtyy.
Levityselimet voidaan pysäyttää loppuasemaansa joko pussin pingotuksen avulla, joka käynnistää jonkinlaisen rajakytkimen, tai yksinkertaisesti säätämällä laitetta siten,että se levittää pussin kaulan kaksi reunaa tietyn, käsiteltävän pussin kokoa vastaavan välimatkan päähän toisistaan. Pussin pingotusta käytettäessä on tietysti etuna, että pussin koon muuttuessa levityselimien 7 sivu-suuntaista liikettä ei tarvitse säätää, koska pussin kaulan pingotus pysäyttää automaattisesti levityselimien erotusliikkeen niiden suoritettua tehtävänsä loppuun.
Kuvio 5 esittää myös ylemmän ja alemman kiristys- ja sul-kutangon 14 ja vastaavasti 15, joissa on joustavat, esittämättä jätetyt sisäkkeet, jotka ulottuvat niitä pitkin yhdessä toimivalla kiristyspinnalla, niin että litteä konditiointisuutin ja kaksi litteää pussin levityselintä voidaan sijoittaa kahden tangon 14 ja 15 väliin joustavien sisäkkeiden kokoonpuristettavuuden avulla. Kun pussin levityselimet 7 ja konditiointisuutin 8 ovat erillään kiristys- ja sulkutangoista, näiden tankojen 14 ja 15 joustavat sisäkkeet tulevat yhteen pitäen pussin suun suljettuna.
Kun eri osat ovat lopulta saapuneet kuvion 5 asemiin, konditiointisuuttimeen kohdistetaan tyhjö sen onton käyttöputken 8a avulla. Tällöin pussin 3 sisällä oleva ilma poistetaan, ennen kuin lämpöimpulssi lopuksi kohdis- / tetaan ylemmän ja alemman tangon 14 ja 15 sekä kuviossa 5 esitetyn, suun muodostavan pussin kaulan päällekkäisten kerrosten välisiin kosketusalueisiin.
Sulkutoimenpide voidaan suorittaa kahdessa vaiheessa siten, että ennen kahden levityselimen 7 ja konditiointi-suuttimen 8 poistoa pussin suulta suljetaan litteän suun 9 69795 vielä kosketuksessa olevat alueet, minkä jälkeen suu-tin 8 ja levyt 7 voidaan vetää pois, niin että pussin päällekkäisten suukerrosten viimeiset alueet voidaan puristaa kosketukseen ja sulkea. Edullisemmin sulku-toimenpidettä viivytetään, kunnes suutin ja levyt 7 on vedetty pois (ilmanpoiston jälkeen), jolloin sulkeminen tapahtuu samanaikaisesti koko pussin kaulaa pitkin.
Kaksi pussin levityselintä 7 ja suutin 8 vedetään aluksi pois aksiaalisesti peräytyvänä liikkeenä (ts. kuvion 4 kolmen nuolen 12a, 12b ja 12c vastakkaisiin suuntiin). Tämän jälkeen ne erotetaan peräytyvällä sivuliikkeellä päinvastaisia suuntia pitkin kuin nuolien 11a, 11b ja 11c esittämät suunnat, niin että tuotteen etenemisrata jää vapaaksi, niin että seuraava tuote 2 voi siirtyä syöttöasemalta A rullakuljettimelle 10 sulkuasemalla C osumatta kahteen levityselimeen 7 tai suuttimeen 8.
Kuvion 5 evakuointi- ja sulkuvaiheen ollessa käynnissä työntöelin 1 lopettaa peräytymisliikkeensä ja saapuu tuotteen syöttöaseman taakse valmiina tarttumaan seu-raavaan tuotteeseen ja työntämään sitä eteenpäin pussin pitoelimiä 4 kohti, joiden päälle on nyt levitetty uusi pussi kuvion 1 mukaisesti.
Tarvittaessa voidaan käyttää useampia kuin yhtä kondi-tiointisuutinta. Tällöin voidaan käyttää joko kahta tai useampia erillisiä suuttimia 8, jotka on sijoitettu symmetrisesti työntöelimen 1 liikkeen vaikutusviivan suhteen (ts. symmetrisesti työntimen 1 käyttötangon 9 akselin suhteen), tai pussin levityselimet 7 voivat olla onttoja, niin että ne myös suorittavat jonkin verran konditiointia (esim. kohdistavat imua tai syöttävät inerttiä kaasua pussiin). Suutin 8 voi esim. poistaa ilmaa pussista 3, kun taas inerttiä huuhtelukaasua syötetään pussiin onttojen levityselimien 7 kautta. Toisena mahdollisena järjestelynä on, että suutin 8 toimii 10 69795 huuhtelukaasun suihkutussuuttimena tilanteessa, jossa pakkauksen sisäosa ei ole tarkoitettu olemaan tyhjön alaisena vaan konditointiympäristössä, joka muodostuu kaasusta (esim. typestä), joka on kemiallisesti inertti pakkauksessa olevalle tuotteelle.
Työntimen 1 kahdella sivu-uralla la ja Ib voi olla erilaisia muotoja edellyttäen, että ne kussakin tapauksessa mahdollistavat pussin levityselimien pääsyn työnti-meen 1 takaapäin ja poistumisen työntimestä sen sivu-alueen läpi pussin levitysvaiheen aikana. Levityselimet eivät myöskään saa estää työnnintä 1 sitä takaisin vedettäessä, kun kaksi levityselintä 7 pitää pussin suuta kuvion 5 mukaisena muodostelmana.
Työntimen yläura le ei saa mahdollistaa konditiointi-suuttimen 8 pääsyä työntöelimeen takaapäin eikä sen poistumista työntöelimestä edestä, kun työnnin vedetään pois liikkumattoman, nyt sisään sijoitetun konditiointi-suuttimen suhteen kuvion 4 tilanteessa. Tämä ura on ylöspäin avoin, niin että käyttöputki 8a pitää kiinni suut-timesta 8 suuttimen liikkuessa uran le koko pituutta pitkin.
Kuten kuvioissa 1-5 esitetään, kolme uraa la. Ib ja le ulottuu työntöelimen koko pituutta pitkin, ja selvyyden vuoksi sivu-urien la ja Ib pohja on leikattu pois. Tämän ansiosta samaa työntöelintä voidaan käyttää yhdessä kahden pussin levityselimen 7 ja seuraavassa kuvioon 6 viitaten selitetyn kulmataitejärjestelmän kanssa.
Vaikka tätä ei ole edellä mainittukaan, liikkuvien komponenttien eri käyttöelimiä, tässä tapauksessa työntö-elimen 1 tankoa 9, kahden levityselimen 7 tankoja 6 ja konditiointisuttimen 8 käyttöputkea 8a käyttävät sopivat iskumännät tai muut käyttömekanismit. Kun näitä käyttöelimiä käyttävät iskumännät, tangot/putket 6, 8a 11 69795 ja 9 voivat itse toimia mäntien varsina.
Työntimen 1 liikkeen ajoitusta levityselimien 7 ja konditiointisuuttimen 8 käytön suhteen voidaan vaihdella. Käytännössä on kuitenkin edullista, että työn-töelin 1 vedetään takaisin, ennen kuin levityselimet 7 ovat suorittaneet pussin levityksen loppuun. Tämä varmistaa sen, ettei pussin kaula 3a laahaa työntimen 1 yläreunojen päällä, jolloin pussi saattaa repeytyä. Ihannetilanteessa työntöelin peräytyy mahdollisimman aikaisin, niin että seuraava pussitusjakso alkaa mahdollisimman nopeasti. Samalla on kuitenkin varmistettava, että työntöelin 1 pysyy paikallaan ainakin, kunnes kaksi pussin levityselintä 7 ja konditiointisuutin 8 ovat päättäneet aksiaalisen etenemisliikkeensä kuvion 3 asemasta kuvion 4 asemaan, jotta varmistetaan, että pussin kaula 3a sijaitsee oikeassa asennossa kiristys- ja sul-kuelimien 14 ja 15 suhteen ennen työntöelimen pois vetämistä. Tarvittaessa työntöelimen paluu voi kuitenkin alkaa juuri ennen levityselimien ja konditiointisuuttimen aksiaalisen etenemisliikkeen päättymistä nuolien 12a, 12b ja 12c toimintaviivoja pitkin kuvion 3 asemasta kuvion 4 asemaan.
Lopuksi suljettu pussi 3 ja sen sisältämä tuote 2 poistetaan sulkuasemalta joko käyttämällä rullia lO aktiivisen rullakuljettimen ollessa kysymyksessä tai jonkin muun kuljetusmekanismin avulla, kun kysymyksessä on passiivinen rullakuljetin tai muu kuljetusjärjestelmä.
Vaikka esillä olevan keksinnön kannalta ei olekaan oleellista, että kaksi pussin pitoelintä 4 vetäytyy pois työntöelimen 1 liikeradalta suoritettuaan loppuun kuviossa 1 esitetyn pussin pitotoimintansa, tällainen erotusliike voi olla eduksi, kun on suotavaa voida muuttaa työntöelimen kokoa, esim. jotta voidaan käyttää eri pussikokoja ja tuoteleveyksiä. Lisäksi vaikka yllä 12 69795 kuvatussa suoritusmuodossa sulkuasema C on erillään pussitusasemasta B siten, että työntöelin 1 työntää pussin pois pitoelimiltä 4a, on vaihtoehtoisesti mahdollista sovittaa työntöelimen etenemisliike pysähtymään heti, kun tuote 2 on avoimessa pussissa 3. Tämän jälkeen pussi voidaan erottaa pitoelimestä 4a vetämällä tämä elin takaisin liikkumattoman työntöelimen 1 estäessä pussia 3 ja tuotetta peräytymästä.
Vaikka kuvioissa 1-5 esitetyssä tyypillisessä suoritusmuodossa käytetään yhtä ainoaa konditiointisuutinta 8 sekä kahta pussin levityselintä 7, on tietysti mahdollista jättää mainitut levityselimet pois ja turvautua siihen, että kuviossa 5 esitetyn kahden tangon 14 ja 15 puristusvaikutus riittää litistämään pussin suun.
Pussitusasemalle tuleva pussivarasto voi olla mitä tahansa tavanomaista tyyppiä, esim. limittäisten, liimanau-halla kiinnitettyjen pussien muodostama ketju. Pussit voidaan avata automaattisesti puhallusilmasuihkuilla tai pussit voidaan tarvittaessa sijoittaa erikseen pito-elimien 4a päälle. Jälkimmäinen tapa pyrkii kuitenkin hidastamaan laitteen toimintaa.
Tuotteet 2 syötetään syöttöasemalle A millä tahansa sopivalla kuljetuslaitteella tai käsin.
Työntöelimen 1 pituus on edullisesti aina suurempi kuin pussin pituuden ja tuotteen pituuden välinen ero, niin että työntöelimen takimmainen osa (ts. lähempänä sen käyttötankoa 9 sijaitseva osa) on aina pussin ulkopuolella. Tästä syystä, kun tarvitaan useita erilaisia pussin pituuksia ja tuotteen pituuksia, työntöelin 1 sovitetaan siten,että sillä on kiinteä pituus, joka on suurempi kuin pussin pituuden ja tuotteen pituuden välinen, suurin odotettavissa oleva ero.
69795
Työntöelimen poikkileikkaus on riittävän leveä, niin että muodostuu urat, joihin pussin levityselimet sijoitetaan .
Työntöelimen 1 leveys on pienempi kuin tuotteen leveys, niin että työntöelin voi aina työntää tuotteen pussiin ilman, että pussikoon tarvitsee olla niin suuri, että siihen mahtuu tuotetta suurempi työnnin. Tämän tarkoituksena on varmistaa, että pienintä mahdollista pussikokoa rajoittava tekijä on tuotteen ympärys eikä työntöelimen ympärys.
Piirustuksissa esitetyn koneen etuihin verrattuna tunnettuihin pussintäyttö- ja tyhjennyskoneisiin kuuluu mm. se seikka, että koska työntöelin 1 voi aina suorittaa määrätyn iskun tarvitsematta pelätä suuttimen tai pussin levitystankojen 7 likaantumista, tuotteen 2 takapinta sijoitetaan aina täsmälleen tunnettuun asemaan, niin että konditiointisuutin 8 saadaan aina sijoitetuksi asemaan, jossa sen etäisyys tuotteen 2 takapinnasta on optimaalinen, kun suutin 8 on liikkunut kuvion 4 asemaan. Tällä tavoin voidaan vaivatta rekisteröidä tankojen 14 ja 15 muodostaman sulkusauman sijainti joko pussin suun reunan suhteen tai konditiointisuutti-men 8 aseman suhteen kuvion 5 mukaisesti. Tämän ansiosta ei ainoastaan sauman sijoitus ole paljon luotettavampi, vaan myös konditiointimahdollisuuksia voidaan käyttää paljon tehokkaammin pussin pienen sisätilavuuden takia tankojen 14 ja 15 sulkuvaikutusviivan takana (ts. vasemmalle näistä tangoista kuviossa 5 nähtynä).
Kun pussin sisään kehitetään tyhjö tai pussia huuhdellaan sisäpuolelta inertillä kaasulla, tyhjön alainen tilavuus, joka on tuloksena tuotteen 2 optimaalisesta sijoituksesta tankojen 14 ja 15 suhteen, on tärkeä taloudellinen tekijä.
14 69795
Piirustuksissa esitetty laite sopii erityisesti sellaisten tuotteiden kuten juustopalojen pakkaukseen, jotka voivat painaa jopa 20 kg. Muita suurikokoisia tuotteita voidaan myös erittäin kätevästi käsitellä tällä laitteella.
Jos pussin suuhun on sulkemisen jälkeen muodostettava kulmataite, sovitelmaa muunnellaan hieman. Kuvion 6 kuvan, nähtynä työntimen käyttötangon 9 toimintaviivan suunnassa (mutta jättämällä pois kaikki muut komponentit lukuunottamatta konditiointisuutinta ja pussin suun levitys- ja taittoelimiä), esitetään käsittävän ylemmän parin pussin levitystankoja 16a ja 16b, jotka on sijoitettu symmetrisesti imusuuttimen 8 keskustan molemmille puolille, ja alemman parin vastaavia pussin levitystan-koja 17a ja 17b, jotka on taas sijoitettu suuttimen 8 keskustan 21 molemmille puolille ja suoraan ensimmäisen parin tankojen 16a ja 16b alapuolelle. Tangot 16a, 16b, 17a ja 17b rajoittavat siis suorakulmion kulmat, jossa suorakulmiossa on vaakasuora pääakseli ja pystysuora pik-kuakseli.
Pari pussin taittoelimiä 18a ja 18b on sijoitettu ylempien elinparien 16a, 16b ja 17a, 17b keskivälillä sijaitsevalle tasolle (ts. suorakulmion pääakselille), ja niitä käytetään siten, että ne aina sijaitsevat symmetrisesti suuttimen 8 keskiosan kummallakin puolella.
Kuvio 6 esittää eri pussin levityselimien liikettä, kun ne ovat suorittaneet osan pussin levitystoiminnastaan. Alussa ylempien ja alempien parien 16a, 16b ja 17a, 17b levitystangot sijaitsevat kaikki lähempänä toisiaan kuin mitä kuviossa 6 esitetään, ja pussin taittoelimet 18a ja 18b sijaitsevat enemmän erillään sellaisen välimatkan päässä, joka on suurempi kuin toisaalta tankojen 16a ja 16b ja toisaalta tankojen 17a ja 17b välinen etäisyys.
69795
Taittoelimet 18a ja 18b liikkuvat sisäänpäin nuolien 20a ja 20b suuntia pitkin ylempien ja alempien elimien 16a, 16b ja 17a, 17b liikkuessa erilleen toisistaan nuolien 19a, 19b ja vastaavasti 19c, 19d suuntia pitkin.
Kun pussin levitystangot 16 ja 17 lopulta sijaitsevat suurimman välimatkan päässä toisistaan ja taittotangot 18a ja 18b sijaitsevat pienimmän välimatkan päässä toisistaan, pussin suu 3a on täysin venytetty ja taitettu kulmataitteeksi, jolloin se on valmiina suljettavaksi.
Kuviossa 6 ylemmän ja alemman tankoparin 16a, 16b ja 17a, 17b välistä etäisyyttä on liioiteltu, jotta selvemmin havainnollistettaisiin, miten kulmataitovaihe tapah tuu. Käytännössä ylemmät ja alemmat pussin levitystangot sijaitsevat kuitenkin pienemmän pystysuoran välimatkan päässä toisistaan.
Kun kulmataittovaihe on suoritettu loppuun, kuvion 5 sulkutangot 14 ja 15 sulkeutuvat yhteen puristaen pussin suun 3a ylemmän ja alemman päällekkäisen kerroksen kosketukseen toistensa kanssa levitystankojen 16a, 16b, 17a, 17b ja 18a, 18b päällä suuttimella 8.
Vaikka pussi yllä kuvatussa suoritusmuodossa suljetaan kuumahitsisaumalla, voidaan kuitenkin käyttää myös jotakin muuta sulkemistapaa (tavallisesti ilman pussin le-vityselintä 7); pussi voidaan esim. sulkea pinteellä konditiointisuuttimen poisvedon jälkeen.

Claims (11)

16 69795
1. Pussin täyttö- ja sulkulaite, joka käsittää elimet (4) avoimen pussin (3) pitämiseksi valmiina ottamaan vastaan tuotteen (2); työntöelimen (1), jota käytetään liikkumaan edestakaisin rataa pitkin kahden aseman välillä, jotka ovat (a) ensimmäinen asema, jossa se vedetään pussin (3) täyttö-aseman taakse ja se voi ottaa vastaan tuotteen (2) mainitun ensimmäisen asemansa ja mainittujen pussin pitoelimien (4) pitämän pussin (3) avoimen suun välissä, ja (b) toinen asema, jossa se on siirtänyt tuotteen (2) pussin pitoelimien (4) päällä olevaan avoimeen pussiin (3); konditiointisuuttimen (8), joka voi kohdistaa imua ja/tai syöttää huuhtelukaasua pitoelimien päällä pidetyn pussin sisäosaan; laitteen poikittais- ja pituussuunnassa liikkuvat pussin levityselimet (7); ja välineet (14, 15) pussin sulkemiseksi sen sisältämän tuotteen ympärille konditiointisuuttimen (8) toiminnan jälkeen, tunnettu siitä, että pussin levityselimet (7) on sijoitettu symmetrisesti työntöelimen (1) liikeradan ympärille sen ensimmäisen ja toisen aseman välillä, että levityselimet (7) on sovitettu liikkumaan toisiaan kohti ja toisistaan pois sivusuunnassa edenneiden asemien, joissa ne sijaitsevat kohdakkain työntöelimen (1) mainitun liikeradan kanssa sen toisessa asemassa, ja sivusuunnassa takaisin vetäytyneen aseman välillä, jossa ne ovat poissa työntö-elimen (1) liikkeen tieltä, ja myös liikkumaan työntö-elimen (1) liikkeen suunnan suuntaisessa suunnassa kahden aseman välillä, joista toinen on aksiaalisesti edennyt asema työntöelintä ympäröivän pussin (3) kaulan sisäpuolella työntöelimen toisessa asemassa ja toinen on aksiaalisesti takaisin vetäytynyt asema erillään pussin kaulasta, jolloin työntöelimessä (1) on urat (1a, 1b), joissa pussin levitys-elimet (7) voivat liikkua sivusuunnassa takaisin vetäytyneiden asemiensa ja sivusuunnassa edenneiden asemiensa välillä; ja että pussin sulkuvälineet käsittävät sinänsä tunnetulla tavalla yhdensuuntaiset sulkutangot (14, 15) pussin kaulan kuumasaumaamiseksi ja pussin kaulan puristamiseksi 69795 oleellisen litteäksi, niin että pussin kaula ympäröi levityselimiä (7), kun levityselimet sijaitsevat aksiaalisesta edenneessä asemassaan ja työntöelin (1) on kaukana toisesta asemastaan.
2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen laite, t u n n e· t-t u siitä, että konditiointisuutin (8) voi liikkua ensimmäisessä suunnassa, joka on kohtisuora työntöeli-men (1) liikkeen suuntaa vastaan sen ensimmäisen ja toisen aseman välillä, sivusuunnassa takaisin vetäytyneen aseman, jossa se on poissa työntöelimen liikeradalta, ja sivusuunnassa edenneen aseman välillä, jossa se on työntöelimen liikeradalla* että konditiointisuutin (8) voi myös liikkua työntöelimen liikeradan kanssa samansuuntaisessa suunnassa aksiaalisesti edenneen aseman, jossa se on kohdakkain työntöelimen toisen aseman kanssa, ja aksiaalisesti takaisin vetäytyneen aseman välillä, jossa se on vetäytynyt työntöelimen toisen aseman taakse; ja että lisäura (le) on muodostettu työn-töelintä (1) pitkin ja sovitettu siten, että työntöelimen (1) ja konditiointisuuttimen (8) suhteellisen aksiaalisen liikkeen aikana konditiointisuuttimen (8) sijaitessa sivusuunnassa edenneessä asemassaan mainittu suutin voi mennä sisään lisäuran (le) pään läpi ja kulkea sitä pitkin asemaan, jossa se voi konditioida pussin (3) kaasukehän.
3. Patenttivaatimuksen 2 mukainen laite, t u n n e t-t u siitä, että konditiointisuutin (8) on yhdistetty tukielimeen (8a), joka ulottuu samansuuntaisesti konditiointisuuttimen liikkeen suunnan kanssa sen sivusuunnassa takaisin vetäytyneen ja sivusuunnassa edenneen aseman välillä, ja että työntöelimen (1) lisäura (le) avautuu työntöelimen (1) sivupintaan, niin että konditiointisuuttimen (8) tukielin (8a) voi mennä työntöelimen (1) mainitun avoimen pinnan läpi konditiointisuutti- 18 69795 men ja työntöelimen suhteellisen aksiaalisen liikkeen aikana.
4. Patenttivaatimuksen 2 tai 3 mukainen laite, tunnettu siitä, että ensimmäiset pussin levi-tyselimet (7) vastaanottavat urat (la. Ib) on muodostettu työntöelimen (1) vastakkaisille sivuille ja kon-ditiointisuuttimen (8) vastaanottava lisäura (le) on muodostettu työntöelimen (1) yläosaan.
5. Jonkin patenttivaatimuksista 2-4 mukainen laite, tunnettu siitä, että konditiointisuutinta (8) käytetään liikesyklinä, joka käsittää ensiksi sivusuunnassa etenevän liikkeen suuttimen sivusuunnassa takaisin vetäytyneen aseman ja sivusuunnassa edenneen aseman välissä, toiseksi aksiaalisen liikkeen sen aksiaalisesta takaisin vetäytyneen aseman ja aksiaalisesta edenneen aseman välissä, kolmanneksi sivuperäytysliik-keen sen sivusuunnassa edenneen aseman ja sivusuunnassa takaisin vetäytyneen aseman välissä ja neljänneksi aksiaalisesti peräytyvän liikkeen sen aksiaalisesta edenneen aseman ja aksiaalisesti takaisin vetäytyneen aseman välissä.
6. Patenttivaatimuksen 5 mukainen laite, tunnet-t u siitä, että pussin levityselimiä (7) käytetään liikesyklinä, joka käsittää ensiksi samanaikaisesti konditiointisuuttimen (8) sivusuunnassa etenevän liikkeen kanssa sivusuunnassa etenevät liikkeet sivusuunnassa takaisin vetäytyneen aseman ja sivusuunnassa edenneen aseman välissä, toiseksi samanaikaisesti konditiointisuuttimen aksiaalisesti etenevän liikkeen kanssa aksiaalisesti etenevät liikkeet aksiaalisesti takaisin vetäytyneen aseman ja aksiaalisesti edenneen aseman välissä, kolmanneksi samanaikaisesti konditiointisuuttimen sivusuunnassa peräytyvän liikkeen kanssa sivu- 69795 19 suunnassa peräytyvät liikkeet sivusuunnassa edenneiden asemien ja sivusuunnassa takaisin vetäytyneiden asemien välissä ja neljänneksi samanaikaisesti konditioin-tisuuttimen (8) aksiaalisesti peräytyvän liikkeen kanssa aksiaalisesti peräytyvät liikkeet aksiaalisesti edenneen aseman ja aksiaalisesti takaisin vetäytyneen aseman välissä.
7. Jonkin patenttivaatimuksista 1-6 mukainen laite, tunnettu siitä, että työntöelimen (1) toinen asema on asema, jossa työntöelin on edennyt pussin pito-elimien (4) ohi pussin (3) poistamiseksi pitoelimiltä.
8. Jonkin edellisen patenttivaatimuksen mukainen laite, tunn ettu siitä, että konditiointisuutin (8) on huuhtelukaasun suihkusuutin.
9. Jonkin patenttivaatimuksista 1-7 mukainen laite, tunnettu siitä, että konditiointisuutin (8) on tyhjösuutin.
10. Patenttivaatimuksen 8 tai 9 mukainen laite, tunnettu siitä, että pussin levityselimet (7) ovat onttoja ja toimivat itse lisäkonditiointilaitteina.
11. Jonkin edellisen patenttivaatimuksen mukainen laite, tunnettu siitä, että pussin levityselimiä (16a, 16b, 17a, 17b) on neljä kappaletta sovitettuina suorakulmaiseksi muodostelmaksi ja liikkumaan pareittain (16a, 17a) (16b, 17b) toisiaan kohti ja pois toi sistaan, ja että laitteeseen lisäksi kuuluu pussin taittoelimet (18a, 18b), jotka voivat liikkua vastaavia pussin levityselimiä (16a, 17a) (16b, 17b) vastaan toisiaan kohti ja pois toisistaan pussin levityselimien muodostaman suorakulmion (16a-16b-17b-17a) pääakselia pitkin. 20 6 9 7 9 5
FI811332A 1980-05-02 1981-04-29 Paosfyllnings- och foerseglingsanordning FI69795C (fi)

Applications Claiming Priority (2)

Application Number Priority Date Filing Date Title
GB8014769 1980-05-02
GB8014769A GB2074972B (en) 1980-05-02 1980-05-02 Bag loader for packaging machine

Publications (3)

Publication Number Publication Date
FI811332L FI811332L (fi) 1981-11-03
FI69795B FI69795B (fi) 1985-12-31
FI69795C true FI69795C (fi) 1986-05-26

Family

ID=10513191

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
FI811332A FI69795C (fi) 1980-05-02 1981-04-29 Paosfyllnings- och foerseglingsanordning

Country Status (13)

Country Link
AU (1) AU538959B2 (fi)
CH (1) CH652367A5 (fi)
DE (1) DE3116530A1 (fi)
DK (1) DK152982C (fi)
FI (1) FI69795C (fi)
FR (1) FR2481671B1 (fi)
GB (1) GB2074972B (fi)
IT (1) IT1169250B (fi)
NL (1) NL8102118A (fi)
NO (1) NO155924C (fi)
NZ (1) NZ196887A (fi)
SE (1) SE456985B (fi)
ZA (1) ZA812786B (fi)

Families Citing this family (13)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
DE3204773A1 (de) * 1982-02-11 1983-08-18 Altstädter Verpackungs-Vertriebsgesellschaft mbH, 6102 Pfungstadt Vorrichtung zum verschliessen einer fluessigkeitspackung
DE4015189A1 (de) * 1990-05-11 1991-11-14 Beck Hugo Maschinenbau Verfahren und maschine zum verpacken von gegenstaenden in beschichteten folienschlauchabschnitten
US5265397A (en) * 1991-12-20 1993-11-30 Eastman Kodak Company Flexible apparatus and process for loading and sealing pouches
IT1263923B (it) * 1993-02-16 1996-09-05 Dispositivo tenditore-iniettore per la chiusura a tenuta e lo scambio di gas in confezioni ad atmosfera modificata
DE4327828A1 (de) * 1993-08-19 1995-03-02 Schmermund Maschf Alfred Folieneinschweißeinrichtung
NZ329864A (en) 1998-02-27 1998-09-24 Equipment Technology Ltd Packaging apparatus with bag fitted over mouth of station where product is ejected horizontally into bag
GB0109445D0 (en) 2001-04-17 2001-06-06 Smithson Martin D Apparatus and method for vacuum packing products
DE10350602A1 (de) * 2003-10-26 2005-06-16 Stregel, J.K.Hans, Dipl.-Ing. Vakuumabfüllvorrichtung
AU2005210587A1 (en) * 2004-02-05 2005-08-18 Carter Holt Harvey Limited Apparatus and method of reducing gas in a filled and sealed bag
CN105857660B (zh) * 2015-01-21 2019-02-15 深圳市富云帝科技有限公司 入袋机构及其入袋工艺
CN105438530B (zh) * 2015-11-27 2017-12-29 怡富包装(深圳)有限公司 一种衬板抽真空机构
CN105730777B (zh) * 2016-03-16 2017-11-14 苏州和瑞科自动化科技有限公司 一种热封设备
CN116674804B (zh) * 2023-06-16 2024-03-15 山东鸿毅食品有限公司 一种用于速食食品加工的全自动真空包装机

Family Cites Families (7)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
GB728239A (en) * 1951-09-26 1955-04-13 Emhart Mfg Co Improvements in or relating to a machine for and method of vacuum packing a product
DE1018778B (de) * 1954-05-06 1957-10-31 August Schwarzkopf Vorrichtung zum maschinellen Evakuieren und Verschliessen von gefuellten Kunststoffbeuteln
DE1252574B (de) * 1964-03-12 1967-10-19 Chemische Werke Hüls Aktiengesellschaft, Mari Vorrichtung zum Herstellen, Füllen und Verschließen von Kunststoffsäcken
DE7006443U (de) * 1970-02-23 1970-06-18 Herfurth Gmbh Vorrichtung zum evakuieren und/oder begasen von frischhaltebeuteln.
DE2008981A1 (en) * 1970-02-26 1971-09-16 Gohlfennen & Spicka GmbH, 4442 Bent heim Evacuation and welding of plastics film packaging pouches
DE7233150U (de) * 1972-09-08 1973-05-10 Suedpack Verpackungs Gmbh & Co Kg Vakuumverpackungsvorrichtung zum Verpacken von größeren Stücken, insbesondere Käsestücken in Beuteln aus thermoplastischem Material
US3971191A (en) * 1975-07-11 1976-07-27 Thurne Engineering Company Limited Machine for inserting objects into bags

Also Published As

Publication number Publication date
CH652367A5 (de) 1985-11-15
NZ196887A (en) 1984-03-16
ZA812786B (en) 1982-04-28
GB2074972A (en) 1981-11-11
AU6992281A (en) 1981-11-05
SE8102595L (sv) 1981-11-03
DK192881A (da) 1981-11-03
DE3116530C2 (fi) 1991-06-13
IT1169250B (it) 1987-05-27
NO155924B (no) 1987-03-16
NO811489L (no) 1981-11-03
FR2481671A1 (fr) 1981-11-06
AU538959B2 (en) 1984-09-06
FI69795B (fi) 1985-12-31
SE456985B (sv) 1988-11-21
FR2481671B1 (fr) 1985-11-22
IT8121490A1 (it) 1982-10-30
DK152982B (da) 1988-06-06
NO155924C (no) 1987-06-24
DK152982C (da) 1988-10-17
FI811332L (fi) 1981-11-03
GB2074972B (en) 1983-10-05
NL8102118A (nl) 1981-12-01
IT8121490A0 (it) 1981-04-30
DE3116530A1 (de) 1982-02-04

Similar Documents

Publication Publication Date Title
FI69795C (fi) Paosfyllnings- och foerseglingsanordning
CA2249628C (en) Method and apparatus for treating flexible bags
CA1299085C (en) Form-fill-seal machine and method with capability for providing a vacuumor inert gas atmosphere within the package
US4183194A (en) Apparatus for producing a wrapper closed by a weld seam for balls of yarn
WO2017166380A1 (zh) 预制袋包装机
EP1201546A1 (en) Apparatus and method for feeding spout-equipped bags to a bag filling machine
RU2516134C2 (ru) Упаковочная машина и способ упаковывания продуктов
CN107848642A (zh) 包装机
NO153768B (no) Analogifremgangsmaate for fremstilling av 2-2(2-benzyl-3-merkapto-propionylamino)-derivater av 1-alkanoler og av 4-metyltiosmoersyre.
US4524564A (en) Cartoning method
JPH1045103A (ja) 包装装置
PL168095B1 (pl) Urzadzenie do napelniania i zamykania opakowan ze srodkiem plynnym PL PL PL
US4344270A (en) Method and apparatus for packaging commodities
US7334384B2 (en) Method and a system for packaging objects in tubular film
US4033096A (en) Apparatus for opening bags
JP4863907B2 (ja) 肉部位の真空包装方法及びその装置
EP0965521A1 (en) Machine for packaging a bulk product or groups of articles in a tubular bag
JP2003221019A (ja) 粉剤の分包包装機のための分包分離装置
US20200189774A1 (en) Process for operating a machine for wrapping products with a thermoplastic film
CN221024462U (zh) 塑料袋装袋机
JP3045279B2 (ja) 包装装置
KR102458740B1 (ko) 자동 충전 포장 장치
US4769972A (en) Flexible bag taping machine
JP4156046B2 (ja) 内容物充填方法およびその装置
DE19642057A1 (de) Verfahren und Vorrichtung zum Öffnen, Füllen und Verschließen von einem Schlauch abgezogener Verpackungen

Legal Events

Date Code Title Description
MM Patent lapsed

Owner name: W.R. GRACE & CO.-CONN