NO165029B - Fremgangsmaate for kontinuerlig fremstilling av halogenerte polymerer. - Google Patents

Fremgangsmaate for kontinuerlig fremstilling av halogenerte polymerer. Download PDF

Info

Publication number
NO165029B
NO165029B NO843910A NO843910A NO165029B NO 165029 B NO165029 B NO 165029B NO 843910 A NO843910 A NO 843910A NO 843910 A NO843910 A NO 843910A NO 165029 B NO165029 B NO 165029B
Authority
NO
Norway
Prior art keywords
chamber
rings
magnets
concentrate
wall
Prior art date
Application number
NO843910A
Other languages
English (en)
Other versions
NO843910L (no
NO165029C (no
Inventor
Ronald Charles Kowalski
William Myers Davis
Neil Frederick Newman
Zisis Andrew Foroulis
Francis Paul Baldwin
Original Assignee
Exxon Research Engineering Co
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Application filed by Exxon Research Engineering Co filed Critical Exxon Research Engineering Co
Publication of NO843910L publication Critical patent/NO843910L/no
Publication of NO165029B publication Critical patent/NO165029B/no
Publication of NO165029C publication Critical patent/NO165029C/no

Links

Classifications

    • CCHEMISTRY; METALLURGY
    • C08ORGANIC MACROMOLECULAR COMPOUNDS; THEIR PREPARATION OR CHEMICAL WORKING-UP; COMPOSITIONS BASED THEREON
    • C08FMACROMOLECULAR COMPOUNDS OBTAINED BY REACTIONS ONLY INVOLVING CARBON-TO-CARBON UNSATURATED BONDS
    • C08F8/00Chemical modification by after-treatment
    • C08F8/18Introducing halogen atoms or halogen-containing groups
    • C08F8/20Halogenation
    • CCHEMISTRY; METALLURGY
    • C08ORGANIC MACROMOLECULAR COMPOUNDS; THEIR PREPARATION OR CHEMICAL WORKING-UP; COMPOSITIONS BASED THEREON
    • C08CTREATMENT OR CHEMICAL MODIFICATION OF RUBBERS
    • C08C19/00Chemical modification of rubber
    • C08C19/12Incorporating halogen atoms into the molecule

Landscapes

  • Chemical & Material Sciences (AREA)
  • General Chemical & Material Sciences (AREA)
  • Health & Medical Sciences (AREA)
  • Chemical Kinetics & Catalysis (AREA)
  • Medicinal Chemistry (AREA)
  • Polymers & Plastics (AREA)
  • Organic Chemistry (AREA)
  • Addition Polymer Or Copolymer, Post-Treatments, Or Chemical Modifications (AREA)
  • Polymerisation Methods In General (AREA)
  • Compositions Of Macromolecular Compounds (AREA)

Description

Apparat til magnetisk separering av materialer med forskjellig magnetiserbarhet. •
Denne oppfinnelse vedrører et apparat til]
magnetisk separering av materialer med forskjellig magnetiserbarhet fra småstykkeformet
eller pulverformet utgangsmateriale, omfattende
flere utenfor og langs et rørformet, kontinuerlig
med utgangsmaterialet beskikket kammer anordnede i forhold til kammeret bevegelige magneter med vekslende polaritet som innvirker på
kammerets indre og frembringer et magnetfelt
som strekker seg på tvers gjennom kammeret
som har i det vesentlige rektangulært tverrsnitt.
Det har vist seg at de tidligere kjente appa-rater av nevnte art har den alvorlige ulempe at
innersiden av kammeret slites forholdsvis raskt
ned på grunn av friksjonskreftene mellom det
separerte materiale og vegginnerflaten. Forhol-dene blir særlig vanskelige når det separeres
under anvendelse av forholdsvis stor magnetisk
feltstyrke, f. eks. opp til 50 000 Gauss. Friksjonen
skyldes det forhold at materialpartiklene av de
bevegelige magneter trekkes mot kammerets vegg.
Hensikten med oppfinnelsen er å unngå den nevnte ulempe og tilveiebringe et apparat hvor slitasjen på de faste sidevegger som befinner seg mellom magnetene unngås. Dette har man iføl-ge oppfinnelsen oppnådd ved at kammeret er sirkelformet og på innersiden utstyrt med to roterbare innervegger i form av flate ringer av ikke magnetiserbart materiale som er anordnet ved hver sin innerside av kammerets sidevegger.
For å hindre materialet fra å komme mellom ringene og ytterveggene er ringene i nærheten av omkretskanten og på den mot kammerveggen vendende side utstyrt med spor med deri anordnede tetninger som ligger an mot kammerets vegg. I bunnen av hvert spor som er ringformet, er det anbragt en ring av magnetiserbart materiale. Tetningene kan være av asbest og grafitt, og innerveggen kan utføres av polytetrafluor-ethylen. De kan være forsynt med riller på ytter-siden.
De store magnetfeltstyrker som man kan benytte i forbindelse med apparatet ifølge oppfinnelsen, kan bevirke at apparatet ikke lengre kan tømmes tilfredsstillende for sortert gods bare ved hjelp av tyngdekraften. Denne ulempe unngås ifølge oppfinnelsen ved at oppsamlingen av konsentratet utføres ved utkobling eller reversering av strømmen til en forutbestemt gruppe magneter etter at konsentreringen langsetter kammeret har skjedd.
De store feltstyrker samt den store kapasitet som oppnås ved hjelp av apparatet kan ifølge oppfinnelsen økes ytterligere ved at magnetene på kjent måte utstyres med passende kjøleinn-retninger.
Oppfinnelsen skal forklares nærmere ved hjelp av et eksempel under henvisning til teg-ningene, hvor: Fig. 1 viser skjematisk og i perspektiv en separator ifølge oppfinnelsen, fig. 2 skjematisk et aksialsnitt gjennom separatoren ifølge fig. 1 hvor også U-formede magneter er vist, fig. 3 viser et tverrsnitt av separeringskammeret med ringformede innervegger i samsvar med oppfinnelsen, fig. 4 og 5 viser foretrukne utførelser av innerringene, fig. 6 viser utløpspartiet av det sirkelformede kammer, fig. 7 et snitt langs linjen 7—7 på fig. 6 og fig. 8 et snitt langs linjen 8—8 på fig. 7. Fig. 9 illustrerer skjematisk frem-gangsmåten ved tømning av konsentrat, hvor magnetiseringsstrømmen avbrytes eller reverseres, og fig. 10 viser et snitt gjennom et sepa-reringskammer og de tilstøtende partier av med kjøleinnretninger utstyrte magneter.
På fig. 1 er vist en rotasjonsseparator med et sirkelformet eller ringformet rørkammer 20 med rektangulært tverrsnitt og med magneter 36 med polene anbragt rett overfor hverandre på hver sin side av rørkammeret 20. Rørkammeret har et innløp 27 for massen som skal separeres, et utløp 28 for avfallet og et utløp 172 for konsentratet. I dette tilfelle omfatter utløpspartiet et hus 171 med et skovlhjul 167 som tjener til bortføring av konsentratet fra kammeret 20 etter som konsentratet skrapes av fra kammerets vegger ved hjelp av skovlene og faller i skovl-mellomrommene 166. For å hindre konsentratet i å blandes sammen med avfallet er det i kammeret anordnet en stengeblokk 30 hvis ene ende-parti er utformet med en flate som stemmer overens med skovlhjulets 166, 167 ytre omkrets. Skovlhjulet drives fra en motor 170 som er vist på fig. 2. Et parti av skovlhjulet med en kranse-ring 168 og to skovler 167 kan sees på fig. 6.
Separeringskammeret 20 kan være utstyrt med innsprøytningsinnretninger 35 for væske-formig (f. eks. vann) eller gassformig medium, og et utløp for mediet er vist ved 34b.
Av fig. 1 og 2 fremgår at magnetene 36 er utført U-formede. Magnetene er festet på et hjul 39 med nav 40 som sitter på en aksel 41 som er lagret i lagre 41, 43 på lagerbukker 44, 45. Klaringen mellom magnetenes 36 poler og kammerets 20 sidevegger er minst mulig. En innret-ning til magnetisering av magnetviklingene og regulering av magnetfeltstyrken er vist ved 57, 57a på fig. 2. Magnethjulets aksel 41 drives over en kobling 46 og en utveksling 47 fra en motor 49.
Et tverrsnitt av separeringskammeret utstyrt med en anordning ifølge oppfinnelsen er vist på fig. 3. Som nevnt er hensikten med anordningen å bevirke at det magnetiske materiale som av magnetene trekkes til kammerets sider, dvs. i dette tilfelle til de bevegelige innervegger eller ringer, tvinger ringene til å rotere sammen med materialet og magnetene. Det vil derfor i det vesentlige ikke finnes noen relativ bevegelse mellom de tiltrukne magnetiserbare partikler og de bevegelige kammerflater slik at slitasjen på de faste kammervegger i det vesentlige unngås.
På, fig. 3 er rørkammeret eller separeringskammeret betegnet med 175 og er av samme art som kammeret 20 på fig. 1 og 2. Kammerets 175 sidevegger 176, 177 er praktisk talt helt omgitt av magnetenes 178 syd- og nordpoler. Magnetene 178 er av samme art som magnetene 36 på fig. 1 og 2. Innenfor rørkammeret 175 er det anordnet to roterbare, i det vesentlige plane ringer 176a og 177a, som i det vesentlige understøttes av og ligger inntil sideveggene 175 og 177 som skal forklares nærmere nedenfor. Ringene 176a og 177a er fortrinnsvis utført av ikke magnetiserbart materiale med liten overflatefriksjon som «Teflon» (polytretra-fluorethylen). Ringenes sideflater som vender mot kammerets sidevegg er riflet eller forsynt med spor 179 eller riller slik at anlegget mellom sideveggene og ringene begrenses til toppene mellom disse riller (bølgetopper ifølge fig. 3). På denne måte begrenses friksjonen til minimum. Som også vist på fig. 4 og 5 er ringene på den mot kammerveggene vendende side utformet med ringformede spor 181 for indre og ytre tetninger 180 som er innrettet til å gli langsetter kammerets indre veggflater 176 og 177. Tetningene 180 er fortrinnsvis utført av asbest som er er impregnert med grafitt. I bunnen av hvert tetningsspor er anbragt en ring 182 av magnetiserbart materiale, såsom jern, og hensikten med dette er å tvinge tetningen til å legge seg an mot kammerets vegg når ringene 182 tiltrekkes av magnetene 178. Sporene 181 er fortrinnsvis un-derskåret i bunnen som vist på fig. 5 for å sikre tetningsfeste, idet tetningenes ettergivenhet alli-kevel er tilstrekkelig til at det oppnås tilfredsstillende anlegg mellom kammerveggen og tetningen.
Når apparatet er i drift, vil magnetiserbar masse 56 trekkes til ringenes 176a og 177a inner-flater og holdes fast der. Når magnetene 178 roterer, vil de magnetiske krefter som utøves mot massepartiklene tvinge de bevegelige ringer til å roteres sammen med det fastholdte materiale.
Fig. 6 viser utførelsen av kammerets utløps-parti med stengeblokken 30 (se også fig. 1) under hensyntagen til anordningen av de bevegelige ringvegger 176a og 177a. Ytterligere detaljer fremgår av fig. 7 og 8. På fig. 6 kan sees de bevegelige ringer 176a og 177a, stengeblokken 30, kammerets sidevegger 176 og 177 samt en del av skovlhjulet 168 med skovler 167 for avskrapning og bortføring av konsentratet som samler seg opp på stengeblokken. Mellom stengeblokken 30 og sideveggene 176, 177 er det så meget plass at ringene 176a og 177a kan passere. For å hindre konsentratet og eventuelt fluidet i å komme forbi blokken er det anordnet avstrykertetninger som tvinges til anlegg med de roterende ringer. En foretrukken tetningsutførelse er vist på fig. 8 som viser et snitt langs linjen 8—8 på fig. 7.
Ifølge fig. 8 har stengeblokken 30, sett i tverrsnitt, diagonalt anordnede fingre eller tet-ningslepper 183 som hver over en kanal 184 er forbundet med et kammer 185 som overfører trykkluft fra en tilførselsledning (ikke vist) til hver av tetningsleppene 183 som kan være utført av gummi. Derved presses leppene mot de bevegelige ringer og stryker av konsentratet fra samme.
Som nevnt ovenfor er det i noen tilfelle, særlig når man arbeider med meget store feltstyrker, vanskelig å oppnå tilfredsstillende bort-føring av det separate materiale. Ved de kjente fremgangsmåter opprettholdes et kontinuerlig magnetisk felt langs kammerets hele lengde og særlig ved avløpsenden. Ifølge oppfinnelsen kob-les fra eller reverseres magnetiseringsstrømmen automatisk til en utvalgt gruppe magneter ved separeringssonens avløpsende. Dette er skjematisk illustrert på fig. 9, hvor apparatet har et utløpsparti 186. Når magnetene nærmer seg ut-løpssonen og strømmen til en forutbestemt gruppe magneter reverseres vil sentrifugalkraften bevirke utkastning av konsentratet. I forbindelse med denne utførelse kan man selvfølgelig benytte skovlhjulet ifølge fig. 1 og 2 eller andre lignende innretninger for å øke bortføringen av konsentratet.
Det parti hvor magnetiseringsstrømmen slåes av eller reverseres, er på fig. 9 antydet med X o X.
I de tilfelle hvor det er aktuelt med meget stor flukstetthet, kan man benytte viklingsma-teriale fremstilt av såkalte cryogenmetaller hvis elektriske motstand reduserer perceptibiliteten ved suksessivt synkende temperatur. Etter som materialet blir mer overledende (superconduc-tive), øker dets evne til å transportere mere strøm, og strømstyrken er da begrenset ved den ledende tråds størrelse og størrelsen av det magnetiske felt. Det foretrekkes formbare ledere.
Som eksempel på materialer som er formbare ved- lave temperaturer, f. eks. — 35° C og lavere, kan nevnes niob, zirkonium, tinn samt deres legeringer, såsom niob-zirkonium, niob-tinn osv. Med viklinger av N-Zr med 25 % Zr har man frembragt felter med opp til 68 kg gauss styrke. En magnet på noen få kg og bestående av Nb-Zr-tråd kan ved meget lave temperaturer frembringe et magnetisk felt på 50 kg gauss, mens et ekvivalent mangetisk felt fremstilt ved hjelp av kobbertråd ville kreve en materialvekt på flere tonn.
Ved drift ved omtrent —35° C kan benyttes saltlake som sirkulerende kjølemedium. Ved lavere temperaturer kan benyttes flytende nitro-gen, helium, hydrogen osv.
På fig. 10 kan sees polpartiene av en magnet med et kjølerør 187 av kobber viklet rundt mag-
netene og skilt fra magnetenes viklinger ved hjelp av et tynt isolasjonslag 188. Kobberrør-spiralene eller viklingene er isolert fra omgi-velsene ved hjelp av et isolerende lag 189.

Claims (9)

1. Apparat til magnetisk separering av materialer med forskjellig magnetiserbarhet fra småstykkeformet eller pulverformet utgangsmateriale, omfattende flere utenfor og langs et rør-formet, kontinuerlig med utgangsmateriale beskikket kammer anordnede i forhold til kammeret bevegelige magneter med vekslende polaritet som innvirker på kammerets indre og frembringer et magnetfelt som strekker seg på tvers gjennom kammeret som har i det vesentlige rektangulært tverrsnitt, karakterisert ved at kammeret (20, 175) er sirkelformet og på innersiden er utstyrt med to roterbare innervegger i form av flate ringer (176a, 177a) av ikke magnetiserbart materiale som er anordnet ved hver sin innerside av kammerets sidevegger (176, 177).
2. Apparat ifølge krav 1, karakterisert v e d at ringene i nærheten av omkretskanten og på den mot kammerveggen vendende side er utstyrt med spor (181) med deri anordnede tetninger (180) som ligger an mot kammerets vegg.
3. Apparat ifølge krav 2, karakterisert ved at i bunnen av hvert spor som er ringformet, er det anbragt en ring (182) av magnetiserbart materiale.
4. Apparat ifølge krav 3, karakterisert v e d at tetningen (180) i det vesentlige består av asbest og grafitt.
5. Apparat ifølge et eller flere av de foregående krav, karakterisert ved at ringenes mot kammerveggen vendende flate er forsynt med rifler, bølger e. 1.
6. Apparat ifølge et eller flere av de foregående krav, karakterisert ved at inner-veggene eller ringene er utført av polytetrafluor-ethylen.
7. Apparat ifølge et eller flere av de foregående krav, med en stengeblokk som skiller appa-ratets parti for uttagning av konsentrat fra partiet for uttagning av avfall, karakterisert ved at stengeblokken (30) er utstyrt med tetningsinnretninger (183) som tetter mot og avstryker de roterende ringer (176a, 177a).
8. Fremgangsmåte til magnetisk separering av materialer med forskjellig magnetiserbarhet under anvendelse av et apparat i samsvar med et eller flere av de foregående krav, karakterisert ved at oppsamlingen av konsentratet utføres ved utkobling av strømmen til en forutbestemt gruppe magneter etter at konsentreringen langsetter kammeret har skjedd.
9. Fremgangsmåte til magnetisk separering av materialer med forskjellig magnetiserbarhet, under anvendelse av et apparat i samsvar med et eller flere av de foregående krav, karakterisert ved at oppsamlingen av konsentratet skjer ved reversering av strømmen til en valgt gruppe magneter etter at konsentreringen langsetter kammeret har skjedd.
NO843910A 1984-09-17 1984-09-28 Fremgangsmaate for kontinuerlig fremstilling av halogenerte polymerer. NO165029C (no)

Applications Claiming Priority (1)

Application Number Priority Date Filing Date Title
US06/651,621 US4548995A (en) 1983-04-01 1984-09-17 Process for the manufacture of halogenated polymers

Publications (3)

Publication Number Publication Date
NO843910L NO843910L (no) 1986-03-18
NO165029B true NO165029B (no) 1990-09-03
NO165029C NO165029C (no) 1990-12-12

Family

ID=24613564

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
NO843910A NO165029C (no) 1984-09-17 1984-09-28 Fremgangsmaate for kontinuerlig fremstilling av halogenerte polymerer.

Country Status (8)

Country Link
US (1) US4548995A (no)
EP (1) EP0179170A1 (no)
JP (1) JPS6173702A (no)
KR (1) KR920009630B1 (no)
AU (1) AU3369684A (no)
BR (1) BR8404938A (no)
ES (1) ES8605540A1 (no)
NO (1) NO165029C (no)

Families Citing this family (50)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
US4554326A (en) * 1983-04-01 1985-11-19 Exxon Research & Engineering Co. Process for the manufacture of halogenated polymers
US5162445A (en) * 1988-05-27 1992-11-10 Exxon Chemical Patents Inc. Para-alkylstyrene/isoolefin copolymers and functionalized copolymers thereof
US5548023A (en) * 1987-11-12 1996-08-20 Exxon Chemical Patents, Inc. Graft copolymers of para-alkylstyrene/isoolefin copolymers as blend compatibilizers
US5654379A (en) * 1987-11-27 1997-08-05 Exxon Chemicals Patent, Inc. Process for selective bromination of para-alkylstyrene/isoolefin copolymers
US6013727A (en) 1988-05-27 2000-01-11 Exxon Chemical Patents, Inc. Thermoplastic blend containing engineering resin
US4994308A (en) * 1988-05-31 1991-02-19 Tarancon Corporation Direct fluorination of polymeric materials by using dioxifluorine fluid (mixture of CO2 and F2)
US5086028A (en) * 1988-09-15 1992-02-04 Exxon Chemical Patents Inc. Selective catalytic process for preparing N-halothiosulfonamide modified terpolymers and catalysts therefor
US5034467A (en) * 1988-09-15 1991-07-23 Exxon Chemical Patents, Inc. N-halothiosulfonamide-modified non-rubbery thermoplastic polyolefins
US4956420A (en) * 1988-09-15 1990-09-11 Exxon Chemical Patents Inc. Selective catalytic process for controlled modification of ethylene-(alpha-olefin)-diene monomer terpolymer with halothisulfonamide
US5037896A (en) * 1988-09-15 1991-08-06 Exxon Chemical Patents Inc. Selective catalytic process for preparing N-halothiosulfonamide modified polyolefins
US5034468A (en) * 1988-09-15 1991-07-23 Exxon Chemical Patents Inc. N-halothiosulfonamide modified rubber products
US5017662A (en) * 1988-09-15 1991-05-21 Exxon Chemical Patents, Inc. Selective catalytic process for preparing N-halothiosulfonamide modified EPDM terpolymers
US5021509A (en) * 1989-09-01 1991-06-04 Exxon Chemical Patents Inc. Butyl rubber compositions having improved adhesion to polyester
US5015696A (en) * 1989-11-01 1991-05-14 Davis Stephen C Chlorinated EPDM with superior stability
US4959420A (en) * 1989-11-01 1990-09-25 Polysar Limited Chlorinated EPDM with superior stability
US5045603A (en) * 1989-11-01 1991-09-03 Polysar Limited Chlorinated EPDM with superior stability
US5102958A (en) * 1989-12-22 1992-04-07 Exxon Chemical Patents Inc. Partially crosslinked elastomeric polymers and process for producing the same
US5075387A (en) * 1989-12-22 1991-12-24 Exxon Chemical Patents Inc. Partially crosslinked elastomeric polymers and process for producing the same
USH1475H (en) * 1990-07-02 1995-08-01 Newman Neil F Process for halogenating para-alkyl styrene/isoolefin copolymers
US5333662A (en) * 1990-07-18 1994-08-02 Exxon Chemical Patents Inc. Tire innerliner composition
US5532312A (en) * 1990-08-15 1996-07-02 Exxon Chemical Patents, Inc. Tire sidewall composition
WO1992011322A2 (en) * 1990-12-20 1992-07-09 Exxon Chemical Patents Inc. Uv/eb curable butyl copolymers for lithographic and corrosion-resistant coating applications
US5206303A (en) * 1990-12-27 1993-04-27 Exxon Chemical Patents Inc. Entanglement-inhibited macromolecules
US6303691B1 (en) 1992-07-31 2001-10-16 Exxon Mobil Chemical Patents Inc. Impact modification of polyamides
US5296553A (en) * 1992-11-20 1994-03-22 E. I. Du Pont De Nemours And Company Process for isolation of low molecular weight chlorinated and chlorosulfonated resins
US5376438A (en) * 1993-02-08 1994-12-27 Exxon Chemical Patents Inc. Multilayer tire sidewall
US5637650A (en) 1996-06-14 1997-06-10 Ferro Corporation Brominated polysytrene having improved thermal stability and color and process for the preparation thereof
US6518368B2 (en) 1996-06-14 2003-02-11 Albemarle Corporation Brominated polystyrene having improved thermal stability and color and process for the preparation thereof
US5686538A (en) * 1996-09-26 1997-11-11 Albemarle Corporation Process for brominating polystyrenic resins
US5677390A (en) * 1996-09-26 1997-10-14 Albemarle Corporation Process for brominating polystyrenic resins
US6232393B1 (en) 1996-09-26 2001-05-15 Albemarle Corporation Polymers flame retarded with brominated polystyrenic resins
US6235831B1 (en) 1996-09-26 2001-05-22 Albemarle Corporation Polymer compositions containing brominated polystyrenic resins
US6232408B1 (en) 1996-09-26 2001-05-15 Albemarle Corporation Brominated polstyrenic resins
DE69701997T2 (de) 1996-09-26 2000-11-09 Albemarle Corp., Baton Rouge Verfahren zur bromierung von styrolpolymeren
US6326439B1 (en) 1996-09-26 2001-12-04 Albemarle Corporation Process for brominating polystyrenic resins
US6133381A (en) * 1996-09-26 2000-10-17 Albelmarle Corporation Brominated polystyrenic flame retardants
US6235844B1 (en) 1996-09-26 2001-05-22 Albemarle Corporation Brominated polystyrenic resins
US6521714B2 (en) 1996-09-26 2003-02-18 Albemarle Corporation Brominated polystyrenic resins
US5767203A (en) * 1996-09-26 1998-06-16 Albemarle Corporation Process for brominated styrenic polymers
EP0981581B1 (en) 1997-05-05 2002-12-11 ExxonMobil Chemical Patents Inc. Composition for tire sidewalls and other rubber constructions
CA2308442C (en) 1997-10-28 2009-09-01 Castrol Limited Processes for preparing grafted copolymers
FR2870848B1 (fr) * 2004-05-25 2008-10-03 Valeo Systemes Dessuyage Materiau polymerique a base de propylene ou d'ethylene de surface chloree, preparation et utilisations
KR100644879B1 (ko) 2005-01-14 2006-11-14 금호폴리켐 주식회사 할로겐화 반응을 이용한 이피디엠의 극성 향상 방법
WO2007005233A1 (en) * 2005-06-30 2007-01-11 Albemarle Corporation Brominated styrenic polymers and their preparation
EP1963377B1 (en) * 2005-12-21 2016-08-10 Albemarle Corporation Brominated anionic styrenic polymers and their preparation
US20070227966A1 (en) * 2006-03-31 2007-10-04 Koo Ja-Young Composite polyamide reverse osmosis membrane showing high boron rejection and method of producing the same
US9416073B2 (en) 2014-10-06 2016-08-16 Honeywell International Inc. Method to improve halogenation reactions
EP3288735B1 (en) * 2015-04-30 2024-07-03 ExxonMobil Chemical Patents Inc. Process for halogenating olefinic-derived elastomers in the bulk phase
WO2018164776A1 (en) 2017-03-10 2018-09-13 Exxonmobil Chemical Patents Inc. Graft polymers for dispersing graphene and graphite
CN115403920B (zh) * 2022-08-24 2024-02-09 金旸(厦门)新材料科技有限公司 一种高填充聚酰胺材料及其制备方法

Family Cites Families (13)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
BE610390A (no) * 1956-12-03
BE624565A (no) * 1961-11-09
US3364187A (en) * 1964-12-30 1968-01-16 Du Pont Halogenation of olefin/unsaturated carboxylic acid and derivatives thereof by kneading
DE1934584A1 (de) * 1968-07-20 1970-09-17 Manifattura Ceramica Pozzi S P Trockenchlorierungsverfahren fuer Polyvinylchlorid
FR2194727A2 (en) * 1970-10-23 1974-03-01 Veba Chemie Ag Halogenated olefin polymers
US3784531A (en) * 1971-12-23 1974-01-08 Cities Service Co Processing of rubber
BE793236A (fr) * 1971-12-23 1973-06-22 Stamicarbon Procede de preparation de copolymeres caoutchouteux halogenes
DE2430325A1 (de) * 1973-06-28 1975-01-16 Dover Chemical Corp Chlorbromiertes polybutadien und butadien-isopren-copolymere
AU7032374A (en) * 1973-06-28 1976-01-08 Dover Chemical Corp Chlorbrominated polyisoprene
US4185057A (en) * 1974-05-15 1980-01-22 W Bar E, Inc. Dewatering of plastic materials with controlled gaseous injection
US4384072A (en) * 1981-09-30 1983-05-17 Exxon Research & Engineering Co. Process for the manufacture of halogenated elastomers
EP0124278B1 (en) * 1983-04-01 1989-11-02 Exxon Research And Engineering Company Improved process for the manufacture of halogenated polymers
JP2834856B2 (ja) * 1990-06-26 1998-12-14 松下電工株式会社 テーブルタップ

Also Published As

Publication number Publication date
EP0179170A1 (en) 1986-04-30
NO843910L (no) 1986-03-18
KR920009630B1 (ko) 1992-10-22
AU3369684A (en) 1986-03-27
BR8404938A (pt) 1986-05-06
KR860002533A (ko) 1986-04-26
US4548995A (en) 1985-10-22
NO165029C (no) 1990-12-12
JPS6173702A (ja) 1986-04-15
ES8605540A1 (es) 1986-03-16
ES536393A0 (es) 1986-03-16

Similar Documents

Publication Publication Date Title
NO165029B (no) Fremgangsmaate for kontinuerlig fremstilling av halogenerte polymerer.
EP3024585B1 (en) Filter device and method for removing magnetizable particles from a fluid
EP3590351A1 (de) Zubereitungsgefäss mit einer kühleinrichtung
US2597561A (en) Magnetic separator
EP0060262A1 (en) MAGNETIC CENTRIFUG SEAL FOR MULTIPLE LIQUID FLOWS.
US4668383A (en) Magnetic separator
NO115571B (no)
JP2001314777A (ja) 磁気固液分離装置
JP2002066375A (ja) 被除去物の磁気分離装置
CN216703398U (zh) 冷凝装置
CN110002525A (zh) 一种利用lng冷能简易自动化的冷冻法海水淡化装置
CA1149776A (en) Apparatus for electrokinetically separating drilling mud
CN111229462B (zh) 一种集成式金属矿物分选机
CN110657613A (zh) 一种低温-40—-50℃以下的化工流体冰制冰机
JPH1024249A (ja) 磁性流体を封入した磁気分離器
JPS5474558A (en) A non-magnetic metal selector
CN213943515U (zh) 一种高效磁选分离机
JP2000005525A (ja) 超電導磁気分離装置
RU2036015C1 (ru) Магнитный сепаратор
JPH07303810A (ja) 磁気分離機
CN112371359B (zh) 一种多级伸缩按压式旋流分离装置
CN2215952Y (zh) 圆盘型永磁磁选机
CN111111907A (zh) 分离装置
SU863976A1 (ru) Устройство дл обезвоживани измельченных ферромагнитных материалов
JP2006110433A (ja) 磁気分離回収装置