FI85353C - Anordning foer faestande av pappersark. - Google Patents

Anordning foer faestande av pappersark. Download PDF

Info

Publication number
FI85353C
FI85353C FI872996A FI872996A FI85353C FI 85353 C FI85353 C FI 85353C FI 872996 A FI872996 A FI 872996A FI 872996 A FI872996 A FI 872996A FI 85353 C FI85353 C FI 85353C
Authority
FI
Finland
Prior art keywords
pin
levers
longitudinal edges
arms
branches
Prior art date
Application number
FI872996A
Other languages
English (en)
Swedish (sv)
Other versions
FI872996A0 (fi
FI85353B (fi
FI872996A (fi
Inventor
Kurt Lorber
Original Assignee
Kurt Lorber
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Application filed by Kurt Lorber filed Critical Kurt Lorber
Publication of FI872996A0 publication Critical patent/FI872996A0/fi
Publication of FI872996A publication Critical patent/FI872996A/fi
Publication of FI85353B publication Critical patent/FI85353B/fi
Application granted granted Critical
Publication of FI85353C publication Critical patent/FI85353C/fi

Links

Classifications

    • BPERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING
    • B42BOOKBINDING; ALBUMS; FILES; SPECIAL PRINTED MATTER
    • B42FSHEETS TEMPORARILY ATTACHED TOGETHER; FILING APPLIANCES; FILE CARDS; INDEXING
    • B42F1/00Sheets temporarily attached together without perforating; Means therefor
    • B42F1/02Paper-clips or like fasteners
    • YGENERAL TAGGING OF NEW TECHNOLOGICAL DEVELOPMENTS; GENERAL TAGGING OF CROSS-SECTIONAL TECHNOLOGIES SPANNING OVER SEVERAL SECTIONS OF THE IPC; TECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER USPC CROSS-REFERENCE ART COLLECTIONS [XRACs] AND DIGESTS
    • Y10TECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER USPC
    • Y10TTECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER US CLASSIFICATION
    • Y10T24/00Buckles, buttons, clasps, etc.
    • Y10T24/20Paper fastener
    • Y10T24/202Resiliently biased
    • Y10T24/203Resiliently biased including means to open or close fastener
    • YGENERAL TAGGING OF NEW TECHNOLOGICAL DEVELOPMENTS; GENERAL TAGGING OF CROSS-SECTIONAL TECHNOLOGIES SPANNING OVER SEVERAL SECTIONS OF THE IPC; TECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER USPC CROSS-REFERENCE ART COLLECTIONS [XRACs] AND DIGESTS
    • Y10TECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER USPC
    • Y10TTECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER US CLASSIFICATION
    • Y10T24/00Buckles, buttons, clasps, etc.
    • Y10T24/44Clasp, clip, support-clamp, or required component thereof
    • Y10T24/44641Clasp, clip, support-clamp, or required component thereof having gripping member formed from, biased by, or mounted on resilient member
    • Y10T24/44684Clasp, clip, support-clamp, or required component thereof having gripping member formed from, biased by, or mounted on resilient member with operator for moving biased engaging face
    • YGENERAL TAGGING OF NEW TECHNOLOGICAL DEVELOPMENTS; GENERAL TAGGING OF CROSS-SECTIONAL TECHNOLOGIES SPANNING OVER SEVERAL SECTIONS OF THE IPC; TECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER USPC CROSS-REFERENCE ART COLLECTIONS [XRACs] AND DIGESTS
    • Y10TECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER USPC
    • Y10TTECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER US CLASSIFICATION
    • Y10T24/00Buckles, buttons, clasps, etc.
    • Y10T24/44Clasp, clip, support-clamp, or required component thereof
    • Y10T24/44966Clasp, clip, support-clamp, or required component thereof having gripping member shifted by operator

Landscapes

  • Sheet Holders (AREA)
  • Advancing Webs (AREA)
  • Feeding Of Articles By Means Other Than Belts Or Rollers (AREA)
  • Biological Depolymerization Polymers (AREA)
  • Discharging, Photosensitive Material Shape In Electrophotography (AREA)
  • Load-Engaging Elements For Cranes (AREA)
  • Clamps And Clips (AREA)
  • Photographic Developing Apparatuses (AREA)
  • Folding Of Thin Sheet-Like Materials, Special Discharging Devices, And Others (AREA)
  • Dovetailed Work, And Nailing Machines And Stapling Machines For Wood (AREA)
  • Particle Formation And Scattering Control In Inkjet Printers (AREA)

Description

1 ^5353
Laite paperiarkkien kiinnittämiseksi
Keksinnön kohteena on laite paperiarkkien tms. ni-tomiseksi ja kiinnittämiseksi irrotettavasti, joka käsit-5 tää poikkileikkaukseltaan osapuilleen U-muotoisen profiilin muodostaman pinnen, jolloin profiilin haarojen päät muodostavat pinnen kaksi pitkittäisreunaa, jotka painautuvat joustavasti toisiaan vasten ja kaksi pinnen pitkit-täisreunojen alueelle nivellettyä, pinnen sivuja vasten 10 painettavaa vipua, joilla pinneä voidaan levittää.
Tällaiset pinnet ovat tunnettuja jousipidikkeinä tai "klemmareina" ja niitä käytetään erityisesti Japanissa ja Yhdysvalloissa. Nämä pinnet muodostuvat taivutetusta pellistä, jonka pitkittäisreunat on kääritty ulospäin 15 ja muodostavat pyöreät holkit, joihin langasta taivutettujen vipujen päät voidaan työntää keskeltä rakojen kautta. Kun vivut halutaan poistaa, on niiden päitä painettava voimakkaasti pitkittäisreunojen pituussuunnassa. Tämä on erittäin hankalaa, koska vipujen asento on lisäksi va-20 kaa ainoastaan silloin, kun ne nojaavat profiilin sivuja tai paperinipun pintaa vasten. Tämän vuoksi vipuja ei useimmiten poisteta.
Keksinnön tarkoituksena on saada aikaan laite paperiarkkien tms. kiinnittämiseksi irrotettavasti, joka on 25 yksinkertainen ja helppo valmistaa ja jota on myös helppo käyttää.
Tämä tehtävä on ratkaisu keksinnön mukaan siten, että pinne ja vivut on ruiskuvalettu muovista ja vivut on nivelletty pinnen otsapäätyihin. Kun vivut nivelletään 30 pinnen otsapäätyihin, voidaan varmistaa, että vivut ovat helposti kiinnitettävissä ja poistettavissa. Tämän lisäksi jakautuvat pinneä levitettäessä syntyvät voimat geometrisista syistä edullisemmin siten, että pinnellä on pitkä käyttöikä, vaikka se onkin valmistettu muovista. Pinne ei 35 aiheuta häiriöitä tietokonealalla päinvastoin kuin metal- 2 85353 lipinnet, siinä ei ole teräviä särmiä ja se on magnetoitu-maton.
Erään sovellutusmuodon mukaisesti voidaan pinnen pitkittäisreunojen otsapäätyihin järjestää sen kanssa sa-5 maa kappaletta olevat tapit, joihin sivuttaisilla lovilla varustetut vivut ovat erityisesti painikkeen tavoin kytkettävissä. Vipujen paikalleen asettamiseen ei siis tarvita enää pitkittäisreunojen pituussuunnassa vaikuttavaa voimaa, vaan vivut voidaan kytkeä sivulta eli kohtisuoras-10 sa suunnassa paperin tasoon nähden painikkeen tavoin. Tämä helpottaa sekä vipujen asettamista että poistamista ja siten keksinnön mukaisen pinnen käsittelyä.
Keksinnön mukaisesti vivut voivat olla muodoltaan sankamaisia siten, että niissä on kaksi osapuilleen pin-15 nen otsareunojen suuntaista haaraa ja yksi poikittaissa-kara ja haarat on yhdistetty keskenään levyllä. Tällöin koskettavat vivut haaroja yhdistävän levyn välityksellä pinnan sivuseiniin ja näin muodostuu suurempi kosketuspinta ja siten pienemmät pintapaineet. Levyn ei tarvitse 20 tällöin koskettaa pinnen koko sivupintaan, vaan ainoastaan siihen osaan, joka on pitkittäisreunaan nähden vastakkaisessa päässä, koska esiintyvät voivat ovat tässä kohdassa pienimmillään.
Tästä sovellutusmuodosta on lisäksi se etu, että 25 haarojen päät ovat hieman joustavampia siten, että ne ovat helpommin kiinnitettävissä.
Keksinnön mukaisesti voidaan järjestää siten, että vipujen haarojen sisäpuolinen välys on yhtä suuri kuin pinnen profiilin pituus. Tässä tapauksessa voivat haaro-30 jen sisäreunat tukeutua pinneä levitettäessä sen otsareu-noihin siten, että ne ohjaavat toisiaan.
Keksinnön mukaisesti voidaan järjestää siten, että vivun haaroja yhdistävä levy on haaroja ohuempi, jolloin levy on edullisesti järjestetty siten, että se on samassa 35 tasossa haarojen sen sivun kanssa, joka levitysasennossa sijaitsee ulkopuolella. Näin voidaan pinnen sivuja ohjata li 3 35353 levitettäessä joka puolelta.
Paremman tartunnan aikaansaamiseksi yhdistettäviin paperiarkkeihin voidaan pinnen pitkittäsreunojen niille sivuille, jotka sijaitsevat vastatusten, muodostaa ulok-5 keitä. Nämä on sopivimmin järjestetty pitkittäisreunojen muodostaman raon kummallekin puolelle, jolloin ne vuorot-televat keskenään tai ulkonevat vuorotellen pinnasta. Näin muodostuu eräänlainen polvekelinja, jonka ansiosta pinne pysyy erittäin hyvin kiinni.
10 Jotta levitetty pinne on helpompi työntää paperi- nipun päälle, voivat pinnen pitkittäisreunat olla poikkileikkaukseltaan paksunnetut ja erityisesti ympyrälieriön muotoiset. Tämä helpottaa myös keskiötappien muodostamista otsareunoille.
15 Keksinnön muut tunnusmerkit, yksityiskohdat ja edut käyvät selville seuraavasta keksinnön edullisen sovellu-tusmuodon kuvauksesta, jossa viitataan oheisiin piirustuksiin.
Kuvio 1 esittää otsapuolelta nähtyä kuvantoa sulje- 20 tussa asennossa olevasta pinnestä.
Kuvio 2 esittää sivukuvantoa pinnestä vivun ollessa irrotettuna.
Kuvio 3 esittää vastakkaiselta puolelta nähtyä kuvantoa vivusta.
25 Kuvio 4 esittää pinnen pitkittäisreunojen kuvantoa kuviossa 1 alhaalta nähtynä.
Kuvio 5 esittää osittain leikattua kuvantoa vivuilla varustetusta pinnestä samasta suunnasta kuin kuviossa 1.
30 Kuvio 6 esittää avatussa asennossa olevaa pinneä.
Kuvio 1 esittää otsapuolelta nähtyä kuvantoa pinnestä 11, jolla voidaan kiinnittää irrotettavasti yhteen nippu paperiarkkeja. Pinne 11 muodostuu profiilista, joka on osapuilleen U-muotoinen. Profiiliin kuuluu kaksi haaraa 35 12, jotka on yhdistetty toisiinsa hieman kaarevalla poi- kittaisseinällä 13. Haarojen 12 vapaat päät muodostavat 4 65353 pinnen 11 pitkittäisreunat 14. Pirinen 11 pitkittäisulottu-vuus on kuviossa 1 kohtisuorassa paperin tasoa vastaan. Molemmat pitkittäisreunat 14 ovat paksunnetut ja poikkileikkaukseltaan osapuilleen ympyrän muotoiset. Pinnen 11 5 pitkittäisreunojen 14 toisiaan vasten oleville sivuille 15 on muodostettu ulokkeita 16, joista kuviossa 1 voidaan nähdä ainoastaan ensimmäinen uloke 16.
Pinnen 11 esitetylle otsapuolelle on paksunnettujen pitkittäisreunojen 14 samanakselisiksi jatkeiksi muo-10 dostettu niiden kanssa samaa kappaletta olevat tapit 17. Tapit toimivat nivelinä vivuille, joilla pinneä 11 voidaan levittää kuviossa 1 esitetystä asennosta sillä tavoin, että pinnen 11 pitkittäisreunojen 14 väliin muodostuu rako, jonka kautta paperin reuna voidaan työntää pinnen 11 15 sisään. Pinnen 11 joustavan rakenteen ansiosta painautuvat pitkittäisreunat 14 esitettyyn asentoon, jossa niiden vastakkaiset sivut 15 nojaavat toisiaan vasten.
Kuvio 2 esittää pinneä 11 sivulta nähtynä eli kuviossa 1 oikealta tai vasemmalta, jolloin pinnen 11 ylä-20 puolella on esitetty toinen vivuista. Pinnen 11 sivupinnat 18 ulottuvat pituussuunnassa toiselta otsapinnalta 19 toiselle otsapinnalle 20. Otsapinnat 19, 20 ulottuvat kuvion 2 sivukuvannossa keskenään yhdensuuntaisesti. Pitkittäisreunojen 14 otsapäädyt 21 sijaitsevat samassa tasossa 25 pinnen 11 otsapintojen 19, 20 kanssa. Tapit 17 ulkonevat pitkittäisreunojen 14 otsapäädyistä 21 kumpaankin suuntaan .
Molemmat toistensa kaltaiset, pinnen 11 yhteydessä käytettävät vivut 22 käsittävät osapuilleen U-muotoisen 30 sangan, jossa on kaksi haaraa 23, joita yhdistää poikit-taissakara 24, jolloin liittymäkohdat 25 ovat pyöristettyjä. Haarojen 23 poikittaissakaraan 24 nähden vastakkaisissa päissä 26 on lovet 27, jotka avautuvat kuviossa 2 sivupinnalle. Näiden lovien 27 avulla, joiden sisähalkai-35 sija vastaa suunnilleen tappien 17 ulkohalkaisijaa ja on hieman pienempi kuin tämä, voidaan vivut 22 kytkeä haa- 5 85353 roistaan 23 tappeihin 17 sivulta päin eli kuviossa 2 yläpuolelta.
Vivun 22 haaroja 23 ja poikittissakaraa 24 yhdis5 tää levy 28, joka on valmistettu yhtenä kappaleena haaro-5 jen 23 ja poikittaissakaran 24 kanssa. Levyn 28 pitkit-täisreunan 29 etäisyys lovien 27 keskiakselista on pienempi kuin tappien 17 keskiakselin 17 ja pinnen 11 poikit-taisseinän 13 ulkosivun 30 välinen etäisyys. Tällöin levy 28 nojaa pinnen 11 sivupintoja 18 vasten, kun vivut on 10 kytketty lovien 27 välityksellä tappeihin 17 ja pinneä 11 levitetään vivuilla. Syntyvä paine jakautuu pinnen 11 sivupintojen 18 koko pituudelle.
Vivun 22 kummankin haaran 23 sisäreuna 31 kulkee yhdensuuntaisesti pinnen 11 vastaavan otsapinnan 19, 20 15 kanssa. Haarojen 23 sisäreunojen 31 välinen etäisyys on samalla yhtä suuri kuin pinnen 11 otsapintojen 19, 20 välinen pitkittäisetäisyys.
Kuvio 3 esittää vipua 22 toisalta puolelta nähtynä. Koska levy 28 on ohuempi kuin haarat 23 ja poikittais-20 sakara 24 ja koska levy 28 sijaitsee kuviossa 2 haarojen 23 ja poikittaissakaran 24 yläpinnan tasossa, muodostuu yläpinnalle kuviossa 3 ympäri kulkeva reunus 32. Kun vivut 22 painetaan pinneä levittävään asentoon, sijaitsevat pinnen 11 sivupinnat 18 reunuksen 32 sisäpuolella siten, 25 että otsapinnat 19, 20 koskettavat haarojen 23 sisäreunoihin 31 ja pinta 18 levyn 28 sisäpintaan. Näin saadaan hyvä voimansiirto mahdollisimman suurelle pinnalle.
Kuvio 4 esittää pinneä 11 nähtynä alapuolelta kuviossa 1. Neljä tappia 17 sijaitsevat samanakselisesti 30 pinnen lieriömäisesti laajennettujen pitkittäisreunojen 14 kanssa. Pitkittäisreunojen vastatusten sijaitseville sivuille on järjestetty ulokkeita 16, jolloin esitetyssä sovellutusmuodossa yläpuolisessa pitkittäisreunassa 14 on kolme uloketta 16 ja alapuolisessa kaksi uloketta 16. 35 Ulokkeet on sijoitettu vuorotellen molempiin pitkittäis-reunoihin 14 ja niiden välille muodostuu aaltomaisesti 6 85353 kulkeva aukko. Pinnen 11 pituussuunnassa ulokkeilla 16 on toistensa suhteen tietty välys.
Kuvio 5 esittää leikkausta vivuilla varustetusta 5 pinnestä. Vivut on käännetty sellaiseen asentoon, että 5 levyn 28 sisäpinta nojaa pinnen 11 sivupinnan 18 ulkosivuun. Pinnen 11 sivupinnat 18 koskettavat kuviossa 5 alhaalta ja ylhäältä eli otsapinnoista 19, 20 haarojen 23 sisäpuolella olevaan reunukseen 32. Lovet 27 avautuvat nyt vipujen 22 ulospäin suunnatuille sivupinnoille ja 10 ottavat vastaan tapit 17. Kun vipujen 22 vapaita, poikit-taissakaroiden 24 muodostamia päitä painetaan nyt toisiaan vasten, ne levittävät pinneä 11 siten, että sen pitkit-täisreunat 14 erkanevat toisistaan ja muodostavat välilleen pitkittäisen raon. Tällöin voidaan levitetty pin-15 ne työntää paperinipun tms. päälle. Kun vivut 22 päästetään irti, tarttuu pinne 11 joustavuutensa ansiosta paperinippuun. Vivut 22 voidaan kääntää sitten vastakkaiseen kiertosuuntaan, kunnes ne nojaavat paperin pintaa vasten. Sitten ne voidaan helposti poistaa siten, että kohdiste-20 taan pieni voima kohtisuoraan paperin tasoa ja siten pinnen 11 pitkittäisreunaa 14 vasten. On tietysti myös mahdollista poistaa vain toinen vivuista 22 ja ripustaa paperinippu toisen vivun avulla, jonka levyssä 28 on reikä 33, naulaan tai koukkuun.
25 Jos paperinippu halutaan lähettää yhteen liitetty nä esim. postitse eteenpäin voidaan molemmat vivut poistaa.
Vivun uudelleenasettaminen paperinipun avaamiseksi on erittäin helppoa. Vipu tuodaan sillä tavoin pinnen vie-30 reen, että sen lovi 27 sijaitsee tappia 17 vastapäätä. Tässä asennossa voidaan vipu 22 työntää haarojen 23 sisäreunojen mittojen ansiosta paikalleen pinneen, joten vipujen kytkeminen uudelleen ei tuota mitään vaikeuksia. Kuvio 6 esittää pinneä avatussa asennossa, johon se on 35 mahdollista saada kohdistamalla siihen nuolten suuntaiset voimat.
li

Claims (10)

1. Laite paperiarkkien tms. sitomiseksi ja kiinnittämiseksi irrotettavasti, joka käsittää poikkileikkauk- 5 seitaan osapuilleen U-muotoisen profiilin muodostaman pin-nen (11), jolloin profiilin haarojen päät muodostavat pin-nen (11) kaksi pitkittäisreunaa (14), jotka painautuvat joustavasti toisiaan vasten ja kaksi pinnen (11) pitkit-täisreunojen (14) alueelle nivellettyä, pinnen (11) sivuja 10 (18) vasten painettavaa vipua (22), jolloin pinneä (11) voidaan levittää, tunnettu siitä, että pinne (11) ja vivut (22) on ruiskuvalettu muovista ja vivut (22) on nivelletty pinnen (11) otsapäätyihin (21).
2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen laite, t u n-15 n e t t u siitä, että pinnen (11) pitkittäisreunojen (14) otsapäätyihin (21) on muodostettu sen kanssa samaa kappaletta olevat tapit (17), joihin sivuttaisilla lovilla (27) varustetut vivut (22) ovat erityisesti painikkeen tavoin kytkettävissä.
3. Patenttivaatimuksen 1 tai 2 mukainen laite, tunnettu siitä, että vivut (22) ovat muodoltaan sankamaisia siten, että niissä on kaksi osapuilleen pinnen (11) otsareunojen (19, 20) suuntaista haaraa (23) ja yksi poikittaissakara (24) ja haarat (23) on yhdistetty 25 keskenään levyllä (28).
4. Patenttivaatimuksen 3 mukainen laite, tunnettu siitä, että levyn (28) se reuna (29), joka on pinnen (11) pitkittäisreunojen (14) puolella, sijaitsee tietyn välimatkan päässä lovista (27).
5. Patenttivaatimuksen 3 tai 4 mukaine laite, tunnettu siitä, että vivun (22) haarojen (23) sisäpuolinen välys on yhtä suuri kuin pinnen (11) profiilin pituus.
6. Jonkin patenttivaatimuksen 3-5 mukainen lai-35 te, tunnettu siitä, että vivun (22) haaroja (23) yhdistävä levy (28) on haaroja (23) ohuempi. 8 ______7 _ __ 6 5 353
7. Jonkin patenttivaatimuksen 3-6 mukainen laite, tunnettu siitä, että haaroja (23) yhdistävä levy (28) on samassa tasossa haarojen (23) sen sivun kanssa, joka levitysasennossa sijaitsee ulkopuolella.
7 85353
8. Jonkin edeltävän patenttivaatimuksen mukainen laite, tunnettu siitä, että pinnen (11) pitkittäis-reunojen (14) niille sivuille (15), jotka sijaitsevat vastatusten, on muodostettu ulokkeita (16).
9. Patenttivaatimuksen 8 mukainen laite, t u n-10 n e t t u siitä, että ulokkeet (16) on sovitettu vuorotellen kummallekin sivulle (15).
10. Jonkin edeltävän patenttivaatimuksen mukainen laite, tunnettu siitä, että pinnen (11) pitkittäis-reunat (14) ovat poikkileikkaukseltaan paksunnetut ja ovat 15 erityisesti ympyrälieriön muotoiset. li 9 85353
FI872996A 1986-07-15 1987-07-07 Anordning foer faestande av pappersark. FI85353C (fi)

Applications Claiming Priority (2)

Application Number Priority Date Filing Date Title
DE3623766A DE3623766C1 (fi) 1986-07-15 1986-07-15
DE3623766 1986-07-15

Publications (4)

Publication Number Publication Date
FI872996A0 FI872996A0 (fi) 1987-07-07
FI872996A FI872996A (fi) 1988-01-16
FI85353B FI85353B (fi) 1991-12-31
FI85353C true FI85353C (fi) 1992-04-10

Family

ID=6305172

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
FI872996A FI85353C (fi) 1986-07-15 1987-07-07 Anordning foer faestande av pappersark.

Country Status (10)

Country Link
US (1) US4802263A (fi)
EP (1) EP0253154B1 (fi)
JP (1) JPS6328696A (fi)
AT (1) ATE57339T1 (fi)
DE (2) DE3623766C1 (fi)
DK (1) DK163223C (fi)
ES (1) ES2018209B3 (fi)
FI (1) FI85353C (fi)
GR (1) GR3001024T3 (fi)
NO (1) NO172732C (fi)

Families Citing this family (21)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
US4908935A (en) * 1989-03-22 1990-03-20 American Telephone And Telegraph Company, At&T Bell Laboratories Method for fabricating electronic devices
US5079808A (en) * 1990-09-24 1992-01-14 Brown Dwight C Spring biased paper clip
DE9216896U1 (de) * 1992-12-11 1993-09-02 Schmid, Dieter, 86199 Augsburg Klammer aus Kunststoff zum Einklemmen blattförmiger Gegenstände
US6088889A (en) * 1997-09-03 2000-07-18 Edward Elson Clamp operable as a hemostasis valve
US6327749B1 (en) 2000-05-19 2001-12-11 Lawrence Emest Antinone Money clip
JP4655423B2 (ja) * 2001-07-05 2011-03-23 株式会社フジキン 流体制御装置
CA2410335A1 (en) * 2001-11-06 2003-05-06 Systems Investments Ltd. Method of manufacturing a clip with planar levers and a clip made therefrom
US20050072701A1 (en) * 2002-02-26 2005-04-07 Allan Scott W. Lock installation kit
EP1653824B1 (en) * 2003-03-28 2011-06-08 Beza L.P. Devices for holding paper, cards, and wallets
US20040216283A1 (en) * 2003-05-02 2004-11-04 Terry Cassaday Clip
US7318293B2 (en) * 2003-09-19 2008-01-15 Ardern Ii William B Binder clip sleeve
US7770263B2 (en) * 2004-11-18 2010-08-10 Beza, L.P. Non-metallic devices for holding paper, cards, and wallets
US8240010B2 (en) * 2009-09-02 2012-08-14 O'donnell Charles J Money clip having interchangable covers with logo surfaces
US20110047762A1 (en) * 2009-09-02 2011-03-03 O'donnell Charles J Money clip having interchangeable covers with logo surfaces
FR2950946A1 (fr) * 2009-10-01 2011-04-08 Nelson Bregiero Ressort pour pince
JP1433462S (fi) * 2011-03-23 2015-02-02
WO2014016568A1 (en) 2012-07-23 2014-01-30 Butler, Michael Binder clip
DE102012016636A1 (de) * 2012-08-20 2014-02-20 Daniel Bästel Abdeckvorrichtung für eine Bild- und/oder Tonerfassungseinheit eines elektronischen Gerätes
DE102012018367A1 (de) * 2012-09-18 2014-03-20 Alf Heil Befestigungsvorrichtung
US9634445B1 (en) * 2016-06-15 2017-04-25 Delphi Technologies, Inc. Electrical bus bar connector system
US11909153B1 (en) 2021-06-18 2024-02-20 Joshua Koehn Safety cap device

Family Cites Families (26)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
DE7429295U (de) * 1975-02-13 Gebrueder Leicht Einbaukuechen Gmbh Aufsteckzapfen
US622610A (en) * 1899-04-04 Uriah dudley
AT55298B (de) * 1911-09-27 1912-09-10 Louis Edwin Baltzley Klammer zum Halten von Schriften oder dgl.
GB191313383A (en) * 1913-06-10 1914-06-10 Jackson Bros Ltd Improvements in Loose-leaf Books and Folios.
US1435917A (en) * 1921-03-07 1922-11-21 Spengler Loomis Mfg Co Paper-binding clip
US1671725A (en) * 1926-03-29 1928-05-29 Harry S Jones Clamp
US1865453A (en) * 1930-02-27 1932-07-05 Louis E Baltzley Binder clip
US1965554A (en) * 1933-12-26 1934-07-03 White Cable Ltd Binder clip
FR830792A (fr) * 1937-12-14 1938-08-09 Pince perfectionnée
GB609201A (en) * 1938-12-15 1948-09-27 Acle Ets Improvements in or relating to assembling and pivoting means
FR868055A (fr) * 1940-12-12 1941-12-15 Perfectionnements à une pince articulée destinée notamment au groupement et à lareliure de documents
DE802340C (de) * 1949-12-04 1951-02-08 Louis Schlingmann Klemmfeder-Mappe fuer Schriftgut
US2740897A (en) * 1951-04-05 1956-04-03 Polaroid Corp Apparatus for processing radiation detection devices
GB744958A (en) * 1952-11-20 1956-02-15 Henry Frank Heywood Improvements in or relating to the bindings of loose papers, catalogues and the like
FR1232473A (fr) * 1959-04-22 1960-10-10 Pince de retenue et d'assemblage destinée à relier des feuilles de papier, des documents ou analogues et ses diverses applications
GB1058094A (en) * 1964-12-08 1967-02-08 Conway Stewart & Co Ltd Improvements in and relating to paper clips
US3402442A (en) * 1967-05-11 1968-09-24 Scovill Manufacturing Co Spring clamp
JPS5547355B2 (fi) * 1972-01-12 1980-11-29
JPS5321018B2 (fi) * 1973-02-23 1978-06-30
JPS5270024U (fi) * 1975-11-19 1977-05-25
JPS5924374B2 (ja) * 1976-01-21 1984-06-08 ジェイエスアール株式会社 浮力の測定装置
JPS5321018U (fi) * 1976-07-30 1978-02-22
JPS5547355U (fi) * 1978-09-23 1980-03-28
JPS584698Y2 (ja) * 1979-04-28 1983-01-26 佐藤 久夫 綴じ具
JPS5924374U (ja) * 1982-08-06 1984-02-15 株式会社大洋発條製作所 事務用ダブルクリップの見出しキャップ
FR2540789B1 (fr) * 1983-02-11 1986-10-31 Kingjim Co Ltd Pince a papiers

Also Published As

Publication number Publication date
US4802263A (en) 1989-02-07
DK347587D0 (da) 1987-07-06
ATE57339T1 (de) 1990-10-15
NO872928D0 (no) 1987-07-14
NO172732B (no) 1993-05-24
DK347587A (da) 1988-01-16
JPS6328696A (ja) 1988-02-06
GR3001024T3 (en) 1991-12-30
DK163223B (da) 1992-02-10
FI872996A0 (fi) 1987-07-07
NO872928L (no) 1988-01-18
DK163223C (da) 1992-06-29
NO172732C (no) 1993-09-01
FI85353B (fi) 1991-12-31
ES2018209B3 (es) 1991-04-01
DE3623766C1 (fi) 1987-06-11
JPH0588679B2 (fi) 1993-12-24
FI872996A (fi) 1988-01-16
DE3765478D1 (de) 1990-11-15
EP0253154B1 (de) 1990-10-10
EP0253154A3 (en) 1988-08-03
EP0253154A2 (de) 1988-01-20

Similar Documents

Publication Publication Date Title
FI85353C (fi) Anordning foer faestande av pappersark.
US5709014A (en) Three-way-strapped buckle
US4061299A (en) Cord clamp
US4526333A (en) Holding device
US5309605A (en) Spring clip
JPH0689861B2 (ja) 物品保持装置
JP3179479B2 (ja) 物体を互いに連結するための締着装置
US3937548A (en) Device for splicing wire
JPH0556723B2 (fi)
JPH074998B2 (ja) 製本方法及び製本用ストリツプ
KR20040014269A (ko) 버클
JPS5812033B2 (ja) スキ−用クリツプ
JPH09220113A (ja) 髪止めクリップ
EP0002844B1 (en) Clamp binder and a method of mounting the same
US5457618A (en) Rear combination lamp bulb body fixing structure
EP0651179A1 (en) Cord fastening device
JPH047148Y2 (fi)
JPS6341345Y2 (fi)
JP2620682B2 (ja) 埋め込み型照明器具
JP2001327051A (ja) バンドクランプ
KR200166167Y1 (ko) 사무용 클립 어셈블리
JPS646795Y2 (fi)
JPH0139505Y2 (fi)
JPH0524808Y2 (fi)
JPS6024623Y2 (ja) 綴じ具

Legal Events

Date Code Title Description
MM Patent lapsed
MM Patent lapsed

Owner name: LORBER, KURT