FI59936B - Siktmaskin - Google Patents
Siktmaskin Download PDFInfo
- Publication number
- FI59936B FI59936B FI780708A FI780708A FI59936B FI 59936 B FI59936 B FI 59936B FI 780708 A FI780708 A FI 780708A FI 780708 A FI780708 A FI 780708A FI 59936 B FI59936 B FI 59936B
- Authority
- FI
- Finland
- Prior art keywords
- springs
- cross
- sealing machine
- machine according
- spring
- Prior art date
Links
Classifications
-
- B—PERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING
- B07—SEPARATING SOLIDS FROM SOLIDS; SORTING
- B07B—SEPARATING SOLIDS FROM SOLIDS BY SIEVING, SCREENING, SIFTING OR BY USING GAS CURRENTS; SEPARATING BY OTHER DRY METHODS APPLICABLE TO BULK MATERIAL, e.g. LOOSE ARTICLES FIT TO BE HANDLED LIKE BULK MATERIAL
- B07B1/00—Sieving, screening, sifting, or sorting solid materials using networks, gratings, grids, or the like
- B07B1/46—Constructional details of screens in general; Cleaning or heating of screens
- B07B1/50—Cleaning
- B07B1/54—Cleaning with beating devices
Landscapes
- Combined Means For Separation Of Solids (AREA)
- Vibration Prevention Devices (AREA)
- Apparatuses For Generation Of Mechanical Vibrations (AREA)
- Investigating Strength Of Materials By Application Of Mechanical Stress (AREA)
- Soil Working Implements (AREA)
Description
UW.l [B] (11)KUUUUTUSjULKAISU
l 'UTLÄGGNI NGSSKRIFT O
" (45) . atent) ^ T ^ (51) Kv.lk?/>nt.CI.3 B 07 B 1/42 * SUOMI—FINLAND (21) ρ**“**λ««“—λ*·"***®·»»»* 780708 (22) HatMffltapUv><~AMBknlnfMtag 02.03.78 ' ' (23) AlkMp«iv«—Glltlgh«ada| 02.03-78 (41) Tullut julklMksI ·—Blivit offwttllg 09 78
Patentti- ja rekisterihallitut (44) NihtivUulpanon Ja kuuL|ultuiwn pvm. — „ Λ_ Q.
Patentr och registerstyrelsen Ansetan utligd och utl^kriftan pubtlcorod il. UT. oi (32)(33)(31) Pyydetty otuoikous—Bogird priorltcc 23*03*77
Itävalta-Österrike(AT) A 203^/77 (71) Binder + Co Aktiengesellschaft, Grazer Strasse 19-25» A-8200 Gleisdorf, Itävalta-Österrike(AT) (72) Peter Grunbaum, Graz, Itävalta-Österrike(AT) (7^) Oy Kolster Ab (5^) Koneseula - Siktmaskin
Keksinnön kohteena on koneseula, jossa on seulaa alasivulta koskettavat työnninelementit, jotka niihin yhdistetyn, koko seulan pituuden yli ulottuvan ja käyttimen kanssa yhteydessä olevan, seulan alapuolelle järjestetyn putken käyttä-minä saattavat seulan värähdysliikkeeseen.
Tunnetuissa laakeroinneissa on työnninelementtien molemmat päät laakeroitu seulakehykseen kiilloinkin kumiholkilla. Toinen suoritusmuoto on selitetty julkaisussa DT-Gbm. 7 206 763 ja siinä on heilurilaakerin käytön ansiosta tietty parannus. Molemmat tunnetut rakenteet ovat epätyydyttäviä. Hyvin hieno seulakudos on seulontavaikutuksen saamiseksi saatettava suuritaajuiseen värähtelyyn. Koska koko seulakehyksen herättämiseen suurtaajuudella tarvitaan suuri käyttöteho, on siirrytty siihen, että seulalaatikon annetaan olla levossa ja seulakudos herätetään suoraan työnninelementeillä. Tällaiset työnninelementit on selitetty esimerkiksi julkaisussa OE-PS 322 kjj. Toinen työnninelementin suoritusmuoto esitetään julkaisussa 0E-PS 301 U7I. Molemmissa suoritusmuodoissa on sama haitta. Työnninelementit tekevät nimittäin kiertoliikkeen ja hankaavat sameilla seulan, varsinkin pienisil-mäisen seulan, kosketuskohdasta puhki.
Tunnettujen laakerointien toisena haittana on tämän värähtelevin'putken ympärillä kiertokohdassa oleva kumiholkki, joka lyhyen ajan kuluttua on kulumisen vuoksi käyttökelvoton.
59936 2
Keksinnön tehtävänä on kehittää johdannossa mainittua koneseulaa niin, ettei seula tuhoudu työnninelementtien kosketuskohdista ja toisaalta niin, että kaikenlainen holkkuma jää pois koneen koko käyttöajaksi.
Tämä tehtävä ratkaistaan keksinnön mukaan siten, että putki yhdistetään koneseulaan ristiniveijousilla niin, että niiden risteyspisteet ovat suunnilleen seulan tasossa, että putki voidaan panna liikkeeseen ainoastaan vaakasuunnassa pitkittäisulottuvuutta vastaan poikittain ja että ristiniveljousien risteyspisteet ovat samalla putken ja työnninelementtien kiertokeskiöinä, jotka työnninelementit siten voivat liikkua vain pystysuoraan. Laakeroimalla liikkuvien osien kiertopiste seulan tasoon, jää jäljelle vain työnninelementtien pystysuora liike ja seulan kosketuskohdat säästyvät - koska mitään hankausliikettä ei synny.
Keksintö käsittää myös sen, että työntöelementit on yhdistetty pystylistoina putkeen järjestettyihin varsiin, joiden läpi putki työntyy. Ristiniveljouset on edullisesti muodostettu keskenään ristikkäin olevista jousitangoista.
Tällöin jousitangot ovat putkenakselin suuntaisissa tasoissa, jolloin toinen jousi menee välyksellä toisen jousen läpi. Täten saadaan aikaan liikkuvien osien vakaa rakenne ja jousien pienikitkainen holkkumaton liike. Ristiniveijouset voivat olla myös muodostettu kolmesta jousesta siten, että ristinivelessä kahden ulommaisen kapean jousen väliin on järjestetty välyksellisesti leveämpi jousi. Keksinnön mukaan on mahdollista myös se, että ristiniveljouset on kiinnitetty koneen ylä-sivuun pukkien välityksellä, esimerkiksi ruuveilla ja että jousien alapäät on kiinnitetty pukkeihin, jotka kannattavat putkea sekä varsia ja työnninelementtejä. Keksintöön sisältyy edelleen se, että ristiniveljouset on kiinnitetty pukkien viisteisiin lisäkkeiden avulla, esimerkiksi ruuveilla. Tällä ristinivelellä voidaan siirtää useiden satojen kilopondien suuruisia voimia. Hienomekaniikan tuntemat ristinivelet siirtävät sitä vastoin parhaimmassa tapauksessa pondin luokkaan olevia voimia.
Piirustuksessa on verrattu keksinnön tekniikan tilaa.
Kuvio 1 esittää koneseulan työnninelementtien tunnetun laakeroinnin otsa- kuvaa.
Kuvio 2 esittää kaaviollisesti työnninelementtien keksinnön mukaista laakerointia, kuvio 3 koneseulan laakeroinnin vastaavaa otsakuvaa, kuvio h ristijousien kahta muunnosta ja kuviot 5 ja 6 ristinivelen kulma- ja pituustietojen yksityiskohtia.
Kuviossa 1 näkyvässä tunnetussa laakeroinnissa koskettavat työnninelementit 7 seulakudosta S pisteessä A ja ovat vivuilla 6 yhdistetyt putkeen 5, joka voi tehdä nuolen mukaisen kiertoliikkeen pisteen D ympäri. Pisteen A liikerata muodostaa yhdysjanan AD normaalin V, joka voidaan jakaa seulakudoksen suuntaiseksi liikkeeksi V ja seulakudoksen normaalin suuntaiseksi liikkeeksi V„. Seulakudoksen π V
59936 3 värähtelyn synnyttäni!seen tarvitaan vain normaalin suuntainen liike V^., kun taas yhdensuuntainen liike V aiheuttaa työnninelementin 7 hankausliikkeen seulakudok- n sella S. Työnninelementin 7 ja seulakudoksen S välisten suhteellisten liikkeiden mittauksen jälkeen oli pakko todeta, että tämä yhdensuuntainen liike V tuhosi - n varsinkin pienisilmäisen - seulakudoksen hyvin nopeasti.
Tietenkin putki 5 voidaan asentaa yhä lähemmäksi seulakudosta S, mutta sitä rajoittaa rakenteellisesti putken halkaisija niin että pisteen D ja seulakudoksen S välillä on aina välimatka, joka aiheuttaa yhdensuuntaisen liikkeen V .
H
Putken 5 pisteeseen D kumiholkkeja käyttämällä tapahtuvien tunnettujen laakerointien lisähaittana on se tosiasia, että laakerointia ei voida suorittaa radi- kaalisesti niin jäykästi, että se estäisi lisähankausliikkeen V . Tunnetuissa n vaappulaakereissa on valmistajan ilmoituksen mukaan noin 6 kuukauden käyttöajan jälkeen kulumisesta johtuva holkkuma, joka voi olla jo pisteen A suunnassa Vy tarvitseman iskun amplitudin suuruusluokkaa, joten jälleen syntyy työnninelementin 7 ja seulakudoksen S välinen vahvistunut hankaus.
Sitä vastoin keksinnön mukaan koneseulan työnninelementtien laakerointiin käytetään ristijousiniveliä. Hienomekaniikassa nämä ristijousinivelet ovat päässeet käyttöön pienikääntökulmaisten mittauskojeosien tai heilureiden käytännöllisesti katsoen tehoa vaatimattomassa ja holkkumattomassa laakeroinnissa. Nivelen kinematiikka ja kiertokeskiön poikkeama tunnetaan laskelmista ja mikroskooppi-havainnoista.
Kuvioissa 2 on esitetty, millä tavalla varsinainen herätin muodostuu listoista 7 (piirretty osittain pois leikattuna), varsista 6 (vain yksi kuvattu), putkesta 5 ja alhaalla olevista, putkeen kiinteästi yhdistetyistä pukeista ^ ja jotka on yhdistetty seulalaatikkoon kiinnitettyjen pukkeihin 1 tai Ϊ molemmilla ristiin asetetuilla jousilla 3 tai 3 ja 2 tai 2. Lisäkkeet 8 ja ruuvit 12 (vain merkitty) sallivat samalla irrotettavien pukkien U, ¢, 1. I ja ristiin pantujen jousien 2, 2, 3, 3 välisen liitoksen.
Kuviosta 3 nähdään edelleen, miten kuvion 2 mukainen laite yhdistetään seulalaatikkoon 9 ruuveilla 11 niin, että kiertokeskiön D ja työnninelementtien 7 yläreunan A yhdysviiva osuu tarkasti yhteen samoin piirretyn seulakudoksen S kanssa. Siis keksinnön mukaan on onnistuttu ensi kerran kehittämään kiertonivei niin, että pisteen A liikesuunta V (ks. kuviota l) on tarkalleen kohtisuorassa seula-kudosta S vastaan. Kuvio 3 osoittaa myös sen, että putken keskiö RM, joka tunnetussa laitteessa yhtyy kuvion 1 mukaan kiertokeskiöön D, on nyt kaukana kierto-keskiön D alapuolella ja siitä huolimatta liikesuunta V on seulakudoksen S normaalilla pisteessä A. Jos nyt ajatellaan, että putki h pannaan lähemmin esittämättä jätetyllä käyttimellä edestakaiseen liikkeeseen X, joka on etupäässä muutamien millimertrien suuruusluokkaa, tekee piste A edestakaisen liikkeen V·, joka pakottaa seulan S heilahtamaan - koska kiertyvän, osat U, 5> 6 ja 7 käsittävän järjestelmän 1+ 59936 kaikki pisteet kiertyvät tarkasti pisteen D ympäri.
Kuviossa h olevat jouset 2 ja 3 muodostavat parin, kuten kuviosta 3 nähdään, jolloin jousen 3 uuma sopii välyksellisesti jousen 2 rakoon, jotta asennuksen epätarkkuudet voitaisiin tasoittaa niin, ettei pienissä suhteellisissa liikkeissä esiinny jousien 2 ja 3 välistä hankausta.
Toinen suoritusmuoto 2a ja 3a voi käsittää poikkileikkaukseltaan pyöreät, neliömäiset tai suorakulmaiset tangot, jolloin kuitenkin mahdollisesti kulloinkin 1 ulkopuolella olevan jousen 2a vastustusmomentti on puolta suurempi kuin sisäpuolella olevan jousen 3a vastustusmomentti. Järjestely suoritetaan näin, koska nivel on silloin symmetrinen.
Kuviossa 5 on esitetty muutamia nivelen päämittoja. Aukko- tai risteyskulma 2 Oi voi teoreettisesti olla arvojen 0-l80° välillä, jolloin käytännöllinen käyttökelpoisuus on kuitenkin vain arvojen 30-150° välillä ja suositussa tapauksessa valmistusteknillisistä syistä 90°. Pituuksien L^/Lg suhde vaihtelee käytännöllisessä merkityksessä arvojen 0,15 ja 1 välillä. Voidaan matemaattisesti osoittaa, että suhde L^/Lg = 0,25 on optimaalinen jousen risteyspisteen jo muutenkin äärimmäisen pienen kiertokeskiön kulun suhteen.
Kuvio 6 havainnollistaa kaaviollisesti sitä, miten molemmat ristiin asetetut jouset taipuvat kiinteässä pukissa 1, kun pukki b heilahtaa kulman /3 verran. Kulma /3 on käytännöllisessä käytössä noin 2° tai pienempi.
Claims (10)
- 5 59936
- 1. Koneseula (9)» jossa on seulaa (s) alasivulta koskettavat työnninelemen-tit (7), jotka niihin yhdistetyn, koko seulan (s) pituuden yli ulottuvan ja käyt-timen kanssa yhteydessä olevan seulan (S) alapuolelle järjestetyn putken (5) käyt-täminä saattavat seulan (S) värähdysliikkeeseen, tunnettu siitä, että putki (5) on yhdistetty koneseulaan (9) ristiniveljousilla (2, 3, 2, 3) niin, että niiden risteyspisteet ovat suunnilleen seulan (S) tasossa, että putki (5) voidaan saattaa liikkeeseen vain vaakasuunnassa (X, X) poikittain pituusulottuvuutta vastaan ja että ristiniveljousien (2, 3, 2, 3) risteyspisteet (D) ovat samalla putken (5) ja työnninelementtien (7) kiertokeskiöinä, jotka työnninelementit voivat siten liikkua vain pystysuoraan.
- 2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen koneseula, tunnettu siitä, että ristinäveijouset on muodostettu keskenään ristikkäin olevista jousitangoista (2, 2a, 3, 3a)
- 3. Patenttivaatimuksen 1 tai 2 mukainen koneseula, tunnettu siitä, että jousitangot (2, 2a, 3, 3a) ovat putkenakselin suuntaisissa tasoissa. k. Patenttivaatimuksen 1, 2 tai 3 mukainen koneseula, tunnettu siitä, että ristinäveljouset on muodostettu kahdesta jousesta, joista toinen jousi (3) menee välyksellä toisen jousen (2) läpi, jolloin toisen jousen kavennettu keskiosa tarttuu toisen jousen läpi, pitkittääsrakoon (kuvio h).
- 5. Patenttivaatimuksen 1, 2 tai 3 mukainen koneseula, tunnettu siitä, että ristinäveijouset on muodostettu kolmesta jousesta ja että ristinävelessä kahden ulommaisen kapean jousen (2a, 2a) väliin on järjestetty välykselläsesti leveämpi jousi (3a) (kuvio U).
- 6. Patenttivaatimuksen 1, 2, 3, *+ tai 5 mukainen koneseula, tunnettu siitä, että ristinäveljouset (2, 3, 2, 3) on kiinnitetty koneen yläsivuun pukkien (l) välityksellä esimerkiksi ruuveilla (li) ja että jousien alapäät tarttuvat puk-keihin (U), jotka kannattavat putkea (5) sekä varsia (6) ja työnninelementtejä (7) (kuviot 2, 3).
- 7· Patenttivaatimuksen 6 mukainen koneseula, tunnettu siitä, että ristinäveijouset on kiinnitetty pukkien (l, k) Viistepintoihin lisäkkeiden (8) avulla esimerkiksi ruuveilla (12) (kuviot 2, 3).
- 8. Patenttivaatimuksen 1, 2, 3, 5, 6 tai 7 mukainen koneseula, tun nettu siitä, että jousien (2, 2, 3, 3) risteyskulma on arvojen 30° ja 150° välillä ja on ensi sijassa 90°.
- 9. Patenttivaatimuksen 1 mukainen koneseula, tunnettu siitä, että työnninelementit (7) pystyyn asetettuina listoina on yhdistetty putkeen (5) siihen poikittain järjestettyjen varsien (6) välityksellä, joiden läpi putki (5) työntyy. 6 59936
- 10. Jonkin patenttivaatimuksen 1-9 mukainen koneseula, tunnettu siitä, että kulma (/S), jonka piikit (¾) sekä putki (5) käytössä kääntyvät toiselle sivulle, on noin 2° (kuvio 6). 7 59936
Applications Claiming Priority (2)
Application Number | Priority Date | Filing Date | Title |
---|---|---|---|
AT203477 | 1977-03-23 | ||
AT203477A AT345645B (de) | 1977-03-23 | 1977-03-23 | Siebmaschine |
Publications (3)
Publication Number | Publication Date |
---|---|
FI780708A FI780708A (fi) | 1978-09-24 |
FI59936B true FI59936B (fi) | 1981-07-31 |
FI59936C FI59936C (fi) | 1981-11-10 |
Family
ID=3526378
Family Applications (1)
Application Number | Title | Priority Date | Filing Date |
---|---|---|---|
FI780708A FI59936C (fi) | 1977-03-23 | 1978-03-02 | Siktmaskin |
Country Status (20)
Country | Link |
---|---|
US (1) | US4169788A (fi) |
JP (1) | JPS53117857A (fi) |
AT (1) | AT345645B (fi) |
BR (1) | BR7801822A (fi) |
CA (1) | CA1090297A (fi) |
CH (1) | CH631641A5 (fi) |
CS (1) | CS209500B2 (fi) |
DD (1) | DD135039A5 (fi) |
DE (1) | DE2805089C2 (fi) |
ES (1) | ES467998A1 (fi) |
FI (1) | FI59936C (fi) |
FR (1) | FR2384556A1 (fi) |
GB (1) | GB1593706A (fi) |
HU (1) | HU179423B (fi) |
IT (1) | IT1102621B (fi) |
PL (1) | PL110621B1 (fi) |
RO (1) | RO76717A (fi) |
SE (1) | SE432208B (fi) |
YU (1) | YU39414B (fi) |
ZA (1) | ZA78944B (fi) |
Families Citing this family (9)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
US4288320A (en) * | 1980-05-05 | 1981-09-08 | Litton Systems, Inc. | Vibrating screen with screen deck unclogging mechanism |
AT379969B (de) * | 1983-05-04 | 1986-03-25 | Rheinische Werkzeug & Maschf | Siebmaschine |
FR2585419B1 (fr) * | 1985-07-26 | 1989-06-30 | Bertin & Cie | Dispositif de support et de guidage d'un element mobile a rotation autour d'un axe |
AT386767B (de) * | 1986-10-24 | 1988-10-10 | Voest Alpine Ag | Ballistischer sichter |
AT386766B (de) * | 1986-10-30 | 1988-10-10 | Ife Gmbh | Einrichtung fuer muellsortieranlagen |
GB2198664B (en) * | 1986-12-10 | 1990-10-24 | Vni Pi Mekh Obrabotki | Vibratory screening machine |
US5397002A (en) * | 1993-05-14 | 1995-03-14 | Lambert; Gene F. | Variable control screen apparatus |
CN110281466A (zh) * | 2019-07-03 | 2019-09-27 | 三威塑胶电子(珠海)有限公司 | 一种水口分离设备及其控制方法 |
CN116871160B (zh) * | 2023-09-05 | 2023-11-28 | 山西中农化生物技术股份有限公司 | 一种土壤调理剂分级筛分装置 |
Family Cites Families (11)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
FR15873E (fr) * | 1911-03-31 | 1912-10-10 | Societe Daverio Henrici & Cie S A | Batteur pour tamis à secousses |
US1904032A (en) * | 1931-01-16 | 1933-04-18 | Benjamin F Roberts | Apparatus for screening materials |
DE605300C (de) * | 1932-01-23 | 1934-11-08 | Carl Schenck Eisengiesserei | Schwingsieb, bei welchem eine Selbstreinigung durch Schwingungen eines oder mehrererSiebgewebe stattfindet |
US2236341A (en) * | 1937-01-29 | 1941-03-25 | George E Markley | Vibratory material handling screen mechanism |
US2920498A (en) * | 1954-03-17 | 1960-01-12 | Schenck Gmbh Carl | Linking device for movable parts |
GB771128A (en) * | 1954-09-07 | 1957-03-27 | Lucas Industries Ltd | Means for pivotally supporting an angularly movable member |
US3483974A (en) * | 1968-02-09 | 1969-12-16 | Universal Oil Prod Co | Bar type screening unit with resilient edge sealing means |
DE7006692U (de) * | 1970-02-24 | 1970-05-27 | Rheinische Werkzeug & Maschf | Siebmaschine. |
DE2135323A1 (de) * | 1971-07-15 | 1973-01-25 | Kloeckner Humboldt Deutz Ag | Schwingsieb, insbesondere schwingsieb fuer die feinabsiebung |
US3932442A (en) * | 1973-08-27 | 1976-01-13 | Lundy Electronics & Systems, Inc. | Process for screening materials with vibrating screens |
AT322477B (de) * | 1973-10-24 | 1975-05-26 | Binder Co Ag | Siebmaschine |
-
1977
- 1977-03-23 AT AT203477A patent/AT345645B/de not_active IP Right Cessation
-
1978
- 1978-02-07 DE DE2805089A patent/DE2805089C2/de not_active Expired
- 1978-02-08 CH CH138578A patent/CH631641A5/de not_active IP Right Cessation
- 1978-02-17 ZA ZA00780944A patent/ZA78944B/xx unknown
- 1978-02-17 GB GB6413/78A patent/GB1593706A/en not_active Expired
- 1978-02-23 HU HU78BI563A patent/HU179423B/hu unknown
- 1978-02-27 SE SE7802203A patent/SE432208B/sv unknown
- 1978-02-28 IT IT48221/78A patent/IT1102621B/it active
- 1978-03-02 RO RO7893375A patent/RO76717A/ro unknown
- 1978-03-02 FI FI780708A patent/FI59936C/fi not_active IP Right Cessation
- 1978-03-02 US US05/882,822 patent/US4169788A/en not_active Expired - Lifetime
- 1978-03-06 CS CS781408A patent/CS209500B2/cs unknown
- 1978-03-11 PL PL1978205253A patent/PL110621B1/pl unknown
- 1978-03-15 JP JP2881078A patent/JPS53117857A/ja active Granted
- 1978-03-17 ES ES467998A patent/ES467998A1/es not_active Expired
- 1978-03-17 CA CA299,225A patent/CA1090297A/en not_active Expired
- 1978-03-17 FR FR7807865A patent/FR2384556A1/fr active Granted
- 1978-03-21 DD DD78204309A patent/DD135039A5/xx unknown
- 1978-03-22 BR BR7801822A patent/BR7801822A/pt unknown
- 1978-03-22 YU YU679/78A patent/YU39414B/xx unknown
Also Published As
Publication number | Publication date |
---|---|
BR7801822A (pt) | 1978-10-17 |
SE432208B (sv) | 1984-03-26 |
FI59936C (fi) | 1981-11-10 |
JPS5525909B2 (fi) | 1980-07-09 |
JPS53117857A (en) | 1978-10-14 |
CS209500B2 (en) | 1981-12-31 |
US4169788A (en) | 1979-10-02 |
DE2805089A1 (de) | 1978-10-05 |
FI780708A (fi) | 1978-09-24 |
YU67978A (en) | 1982-10-31 |
FR2384556A1 (fr) | 1978-10-20 |
RO76717A (ro) | 1981-05-30 |
PL205253A1 (pl) | 1978-12-04 |
ZA78944B (en) | 1979-01-31 |
YU39414B (en) | 1984-12-31 |
SE7802203L (sv) | 1978-09-24 |
FR2384556B1 (fi) | 1984-04-20 |
ATA203477A (de) | 1978-01-15 |
CA1090297A (en) | 1980-11-25 |
CH631641A5 (de) | 1982-08-31 |
IT7848221A0 (it) | 1978-02-28 |
ES467998A1 (es) | 1978-11-16 |
IT1102621B (it) | 1985-10-07 |
GB1593706A (en) | 1981-07-22 |
HU179423B (en) | 1982-10-28 |
PL110621B1 (en) | 1980-07-31 |
AT345645B (de) | 1978-09-25 |
DE2805089C2 (de) | 1982-03-18 |
DD135039A5 (de) | 1979-04-11 |
Similar Documents
Publication | Publication Date | Title |
---|---|---|
FI59936B (fi) | Siktmaskin | |
Jarchow et al. | Supramolecular structure of a new family of circular proteoglycans mediating cell adhesion in sponges | |
JPH05306971A (ja) | ケーブル挙動試験装置 | |
US4861125A (en) | Suspension assembly for a scanning mirror | |
ATE32674T1 (de) | Schwerkraftausgleichsvorrichtung fuer einen roboterarm. | |
US4019375A (en) | Means for inducing vibration in an airfoil | |
DE68906149T2 (de) | Inertialwaage mit gefesselter linearbewegung. | |
ES2036385T5 (es) | Columpio volteable con filas de asientos paralelas. | |
FR2471257A1 (fr) | Dispositif pour la rectification sans pointes de surfaces symetriques de revolution de pieces a travailler | |
CN109061232A (zh) | 原子力显微镜探针装置 | |
US2545908A (en) | Flexure plate scale | |
DE3524106A1 (de) | Oberflaechenpruefeinrichtung | |
Divis et al. | Uniformity of specimen and response of liquefiable sand model in a large centrifuge shaker | |
SU909399A1 (ru) | Опора горизонтально колеблющегос трубопровода | |
SU1327817A1 (ru) | Устройство дл резани навоза | |
US1971562A (en) | Dynamic balancing of rotating bodies | |
JPH0457972B2 (fi) | ||
US2484821A (en) | Gimbal and other bearings | |
JP2522670B2 (ja) | ベルトコンベヤのスクレ−パ装置 | |
RU98114597A (ru) | Устройство для испытания образцов на чистый изгиб | |
SU712734A1 (ru) | Машина дл испытаний на усталость при изгибе с раст жением | |
GB506584A (en) | Improvements in or relating to the mechanical generation of impulses | |
CH615072GA3 (en) | Vibrating unit for timepiece | |
FI116948B (fi) | Järjestely oskillointilaitteessa | |
Berezhnitskii et al. | Stress distribution near elastic inclusions with points of return at the contour |
Legal Events
Date | Code | Title | Description |
---|---|---|---|
MM | Patent lapsed |
Owner name: BINDER + CO AG |