FI83805C - Saekerhetsbehaollare. - Google Patents
Saekerhetsbehaollare. Download PDFInfo
- Publication number
- FI83805C FI83805C FI881553A FI881553A FI83805C FI 83805 C FI83805 C FI 83805C FI 881553 A FI881553 A FI 881553A FI 881553 A FI881553 A FI 881553A FI 83805 C FI83805 C FI 83805C
- Authority
- FI
- Finland
- Prior art keywords
- safety
- container
- wall
- conductor
- cover
- Prior art date
Links
Classifications
-
- E—FIXED CONSTRUCTIONS
- E05—LOCKS; KEYS; WINDOW OR DOOR FITTINGS; SAFES
- E05G—SAFES OR STRONG-ROOMS FOR VALUABLES; BANK PROTECTION DEVICES; SAFETY TRANSACTION PARTITIONS
- E05G1/00—Safes or strong-rooms for valuables
- E05G1/14—Safes or strong-rooms for valuables with means for masking or destroying the valuables, e.g. in case of theft
-
- G—PHYSICS
- G08—SIGNALLING
- G08B—SIGNALLING OR CALLING SYSTEMS; ORDER TELEGRAPHS; ALARM SYSTEMS
- G08B13/00—Burglar, theft or intruder alarms
- G08B13/02—Mechanical actuation
- G08B13/14—Mechanical actuation by lifting or attempted removal of hand-portable articles
- G08B13/1445—Mechanical actuation by lifting or attempted removal of hand-portable articles with detection of interference with a cable tethering an article, e.g. alarm activated by detecting detachment of article, breaking or stretching of cable
Landscapes
- Physics & Mathematics (AREA)
- General Physics & Mathematics (AREA)
- Burglar Alarm Systems (AREA)
- Shielding Devices Or Components To Electric Or Magnetic Fields (AREA)
- Purses, Travelling Bags, Baskets, Or Suitcases (AREA)
- Details Of Rigid Or Semi-Rigid Containers (AREA)
Description
1 83805
Turvasäiliö. - Säkerhetsbehällare.
Keksinnön kohteena on patenttivaatimuksen 1 johdanto-osan mukainen turvasäiliö.
Tällaisia tmvasäiliöitä, jotka ovat tunnettuja esimerkiksi US-patenttijulkaisuista 35 59 593 ja 38 51 602, on käytetty jo kauan salaisten asiakirjojen tai rahan kuljettamiseen. Tällaiset turvasäiliöt on muotoiltu esimerkiksi asiakirja-salkuiksi, jotka ulkonäöltään vastaavat tavanomaista muovista kovakuorista laukkua. Tavallisesti metallista tai muovista muodostuvassa turvasäiliön seinässä on yleensä useita tiuhasilmäisesti turvasäiliön seinään järjestettyjä johtimia, jotka on liitetty tunnistuspiiriin. Jos asiaankuulumaton henkilö yrittää avata turvasäiliön väkivaltaisesti särkemällä turvasäiliön seinämän, katkaisten tällöin jonkin johtimen tai aiheuttaa oikosulun viereisten johtimien välillä. Tämän normaalitilasta poikkeavan tilan havaitsee tunnistuspiiri, joka antaa toimintasignaalin. Toiminta-signaalia käytetään yleensä siihen, että toisaalta aktivoidaan hälytyslaite ja toisaalta tuhotaan tai merkitään I turvasäiliössä olevat dokumentit tai setelit. Tämä tapahtuu tavallisesti siten, että toimintasignaalin avulla sytytetään • ; räjähdyspanos, jonka avulla happo tai merkintäneste syö tetään ulos sopivasta säiliöstä dokumenttien tai setelien päälle. Tällä tavoin merkitään turvasäiliöön murtautumisen yhteydessä siellä säilytettävät setelit tai dokumentit joko pysyvästi väriaineella tai ne voidaan myös tuhota täysin hapolla, mikä erityisesti salaisten asiakirjojen yhteydessä on suotavaa.
Suuressa osassa tunnetuista, markkinoilla olevista turva-säiliöistä on muoviseinä, johon johtimet, tavallisesti johdinristikon muotoon järjestettynä, on upotettu. Täl-: laisissa turvasäiliöissä voi kuitenkin säiliöseinän staat tisen varautumisen vuoksi tapahtua kytkennän vahingossa 2 83805 tapahtuva aktivoituminen siten, että myös turvasäiliön seinän ollessa vahingoittumaton tapahtuu kuljetettavien seteleiden tai asiakirjojen merkitseminen tai tuhoaminen. Samoin voi esiintyä sellainen tapaus, jossa turvasäiliön ulkopuolelta vaikuttava hajakenttä johtaa jännitteen indusoi-tumiseen seinässä olevaan johtimeen, mikä samoin voi aiheuttaa virheellisellä tavalla kytkentäpiirin aktivoitumisen.
Lisäksi on olemassa turvasäiliöitä, jotka turvasäiliön seinän iskunkestävyyden lisäämiseksi on varustettu metallista valmistetulla seinällä. Näissä turvasäiliöissä on turvakytkentäpiirin maadoitusnapa liitetty metalliseen säiliöseinään. Tällaisissa säiliöissä, joissa johdin, joka suorittaa laukaisun seinän hajoamisen yhteydessä tapahtuvan katkeamisen tai oikosulun vuoksi, ei johtimen täydellisen suojauksen vuoksi esiinny tahatonta laukaisua ulkopuolisten hajakenttien vaikutuksesta. Kuitenkin on mahdollista, että kohdistamalla jännite turvasäiliön metal-liseinään voi tunnistuspiiri rikkoutua tai tulla siten manipuloiduksi, että myöhemmin tapahtuvan seinän rikko-·': misen yhteydessä ei muodostu toimintasignaalia kytkentä- piirin avulla. Nykyisin pääasiassa käytettävissä turvasäiliöissä on ei-suojattu eristetty muoviseinä.
Julkaisu DE-OS 19 23 185 koskee pintamaista, kiemurte-levaa johdinjärjestelyä, joka on liitetty valvontalaitteeseen siten, että johdinjärjestelyssä esiintyvä katkos tai oikosulku voidaan havaita. Kuten erityisesti tämän julkaisun kuviosta 2a ilmenee, voi johdinjärjestely olla järjestettynä kassakaappiin metallisen ulkoseinän ja metallisen sisäseinän väliin. Luonnollisestikaan tällaisissa metallisissa kassakaapeissa ei esiinny sähkökenttien aiheuttamia ongelmia, joten tämä julkaisu ei anna mitään viitteitä sähköisten kenttien aiheuttamien ongelmien poistamiseen kannettavissa turvasäiliöissä, joissa on oleellisesti muovista muodostuva seinä.
3 83805
Julkaisu DE-OS 24 41 054 koskee turvatasoa, jossa samoin on johdinrakenne, jonka katkaiseminen aktivoi hälytyslaitteen. Minkäänlaisia viitteitä maadoituslaitteen järjestämiseksi ei tästä julkaisusta ilmene.
Julkaisu DE-PS 15 91 087 koskee metallikudostiivistettä korkeataajuusalueelle, joka on tarkoitettu suojaamaan korkeilta taajuuksilta. Viitteitä kenttäongelmiin muovisten turvasäi1iöiden yhteydessä ei tästä julkaisusta ole löydettävissä.
Tämän tekniikan tason suhteen oheisen keksinnön tehtävänä on kehittää edelleen alussa mainitunlaista turvasäiliötä siten, että turvasäiliön seinämän rikkoutumisen havaitse-misluotettavuus kytkentäpiirin avulla kasvaa.
Tämä tehtävä ratkaistaan alussa mainitunlaisessa turva-säiliössä patenttivaatimuksen 1 tunnusmerkkiosassa esitetyillä tunnusmerkeillä.
Keksinnön mukaisesti turvasäiliössä on suojus, joka kuitenkin on galvaanisesti erotettu kytkentäpiiristä. Jättämällä pois kytkentätekniikassa yleensä tavallinen liitos kotelon maadoituksen ja kytkentäpiirimaadoituksen välillä on tullut mahdolliseksi yhdistää tunteettomuus induktiokenttien suhteen sekä, kuten tekniikan tason mukaisissa metallitur-vasäiliöissä, varmuusmanipulointia vastaan, mikä tähän saakka on saavutettu ainoastaan eristetyllä seinällä varustetuissa muovisissa turvasäiliöissä. Keksinnön mukainen toimenpide mahdollistaa saavutettavan turvallisuuden huomat-tavan kohoamisen turvasäiliön seinämän rikkoutumisen havaitsemisen suhteen ilman minkäänlaista kytkentäteknistä lisä-kulutusta.
Suositeltavat sovellutusmuodot on esitetty alivaatimuk-sissa.
4 83805
Seuraavassa selostetaan keksinnön mukaisen turvasäiliön suositeltavaa sovellutusmuotoa viittaamalla oheiseen piirustukseen.
Kuvio 1 esittää turvasäiliön kytkentäpiirin lohkokaaviota.
Kuvio 2 esittää avatun turvasäiliönperspektiivikuvantoa.
Kuvio 3 esittää kuviossa 2 esitetyn turvasäiliön poikki-leikkauskuvantoa säiliön ollessa suljettuna.
Kuvio 4 esittää säiliön pitkittäisleikkausta.
Kuvio 5 esittää turvasäiliön seinän osan poikkileikkausta.
Kuten kuviossa 1 on esitetty, on keksinnön mukaisessa turvasäiliössä 1 suojus 2, joka ympäröi turvasäiliön ainakin niitä seinäosia, joissa on johtimet 3, 4, jotka reagoivat seinämän rikkoutumiseen aikaansaamalla oikosulun tai katkeamalla.
Johdin, joka seinämän vahingoittuessa reagoi aikaansaamalla oikosulun, on merkitty viitenumerolla 3 ja esitetty - kaaviollisesti kuviossa 1. Tämän johtimen käytännön toteu tuksessa se muodostetaan kahden tiiviisti vierekkäin olevan johdinosan avulla, jotka on järjestetty toistensa suhteen ja kierretty tavanomaisella tavalla toistensa suhteen.
Seinän vahingoittuminen tämän kaksoisjohtimen 3 kohdalla johtaa pakosta molempien johtimien yhteenliittymiseen.
Samoin johdin voi olla katkeamiseen reagoiva johdin, kuten viitenumerolla 4 on merkitty. Tämä johdin osoittaa seinämän vahingoittumisen katkeamalla liitosnapojensa välistä. Lisäksi turvasäiliössä on vähintään yksi sulkukytkin 6, joka osoittaa turvasäiliön luvattoman avaamisen ilman seinämän rikkomista.
5 83805
Molemmat johtimet 3, 4 samoinkuin sulkukytkin 6 on liitetty kytkentäpiiriin 5, joka johtimen 3 oikosulun yhteydessä tai johtimen 4 katkeamisen yhteydessä tai sulkukyt-kimen 6 käytön yhteydessä käyttää sytytyslaitetta 8.
Tällaiset tunnistuspiirit ovat sinänsä tekniikan tasosta tunnettuja, joten tarkempi selvitys näistä sinänsä yksinkertaisista piireistä voidaan jättää. Tässä yhteydessä voidaan viitata esimerkiksi mainittuihin US-patenttijulkaisuihin 35 59 593 sekä 38 51 602.
Seinän väkivaltaisen rikkomisen yhteydessä, joka havaitaan esimerkiksi johtimen 4 katkeamisena, aktivoi tunnistuspiiri 5 sytytys laitteon 8, jonka avulla sinänsä tunnetulla tavalla syötetään merkitsemisväriä tai happoa sisältävästä neste-säiliöstä käyttöaineen välityksellä tai heikon räjähdys-panoksen avulla siten, että merkitsemisneste tai happo leviää turvasäiliön sisälle siellä säilytettävien dokumenttien tai seteleiden päälle.
Suojus 2 ei ole galvaanisesti yhteydessä kytkentäpiirin 5 maadoitukseen. Suojus 2 aikaansaa sen, että ei-suotavat :: induktiovaikutukset johtimiin 3, 4 eivät voi esiintyä, : · mutta koska suojus 2 on galvaanisesti erotettu kytkentäpii- ·: rin 5 maadoituksesta, ei kytkentäpiirin 5 manipulointi ; kohdistamalla suojukseen 2 jännite ole mahdollista.
Kuvio 2 esittää peispektiivisesti turvasäiliötä 1, jonka kansi 9 on käännötty avoimeen asentoon pohjaosan 10 suhteen. Kanteen 9 on jäljestetty avaimella käytettävät salpaosat 11, jotka varmistavat kannen 9 varman lukinnan tarttumalla vastaosiin 12 turvasäiliön 1 ollessa suljettuna. Turva-säiliön pohjaosaan 10 on järjestetty useita sulkukytkimiä 6, joiden ulostulosignaalit osoittavat, onko kansi 9 suljettu vai ei. Sähköinen liitos kannen 9 ja pohjaosan 10 välillä kansiosassa ja pohjaosassa olevia johtimia 3, 4 varten 6 83805 aikaansaadaan 1 attanauhaklapilla 13. Kytkentäpiiri 5 on pohjaosan 10 sivusyvennyksessä. Toiseen syvennykseen on järjestetty pai istopaketti 14. Pohjaosaan 10 on lisäksi järjestetty kantokahva 15.
Kytkentäpiiri voi olla yhdistettynä sähköisesti avaimen avulla käytettäviin salpaosiin salpaosien 11 lukkojen käytön havaitsemiseksi. Suositeltavassa sovellutusesimerkissä tunnistuspiirissä 5 on aikahidastuskytkentä (ei esitetty), joka molempien salpaosien käyttämisen avulla, ts. vapauttamalla salpaosiin liittyvä lukko, aktivoituu.
Jos aikahidastuskytkentään asetetun ajan puitteissa toinen salpansa avataan siilien liittyvän lukon välityksellä, palautuu aikahidastuskytkentä lähtöasentoon. Mikäli näin ei ole, muodostuu toimintasignaali, jonka jälkeen sytytys-laite 8 akt i voi t uu.
Lisäksi voidaan järjestää akustinen hälytyslaite 7, joka sen jälkeen, kun ensimmäiseen salpaosaan järjestettyä lukkoa on käytetty, aikaansaa signaalin, joka akustisen signaalin laadun perusteella ilmoittaa käyttäjälle, onko tunnistuskytkentä käyttövalmis. Näin poistetaan mahdolliset virhetoiminnot .
Turvasäiliön 1 pitkittäis- ja poikittaisesityksissäkuvioissa 3 ja 4 sekä ei i l yisesti turvasäiliön 1 seinärakenteen suurennetussa leikkauskuvannossa kuviossa 5 on nähtävissä, että turvasäiliön seinä muodostuu ulkokerroksesta 17, joka on muodostettu nahkaa muistuttavasta materiaalista tai muovimateriaalista, jolla on nahkamainen pinta, tätä kerrosta seuraavasta suojuksesta 2, joka voi muodostua alumiinifoliosta, ruiskutetusta alumiinijauhekerroksesta tai johtavasta väristä, ja kerroksesta lasikuituvahvis-tettua muovia 19, johon johtimet 3 ja/tai 4 on upotettu. Sopivimmin johtimet 3, 4 ovat rakenteeltaan erittäin tiiviisti järjestettyjä johdinpunoksia, jotka voivat olla 7 83805 järjestetyt johdinristikon tai epäsäännöllisen johdinkerroksen muotoon. Kuviossa 5 esitetystä seinärakenteesta poiketen voi suojus 2 olla muodostettu myös moninkertaisesti ohuemmaksi kuin lasikuituvahvistetusta muovista 19 oleva seinämä. Samoin on mahdollista järjestää lasikuituvahvistetusta muovista 19 oleva seinämä kaksikuoriseksi, jolloin johtimet 1, 4 tuleval molempien lasikuituvahvistetusta muovista 19 olevien kuorien väliin.
Kuten erityisesti kuvioista 3 ja 4 ilmenee, on kannen 9 ja pohjaosan lo reunaosat jäykistetty kovavaahtomuovista 18 oleville» kappaleilla.
Suojus ? on <ja Ivaanisessa yhteydessä kahvan 15 ja jalka-osien Ib kanssa. Suojus 2 on samoin sähköisesti yhteydessä saranoiden 2.1 kanssa, jotka muodostuvat johtavasta materiaalista, esimerkiksi metallista. Myös kahva 15 ja jalkaosat 16 on sopivimmin valmistettu metallista ja ne muodostavat johtavat liitokset. Näiden osien vuoksi on mahdollista johtaa mahdolliset varaukset pois suojuksesta 2 niin pian kuin turvasäiliö 1 asetetaan joko maahan tai sitä kantaa V käyttäjä kahvasta kiinnipitäen.
Kuten kuviossa 3 ja myös sen suhteen kohtisuorassa leikkauksessa kuviossa 4 on esitetty, on turvasäiliön sisällä sytytyslaite 8, joka on liitetty kytkentäpiiriin 5. Syty-tyslaitteesecn liittyy sähköisen kytkentäpiirin 5 toimin-t. asignaa 1 i 1 n reagoiva käyttö- tai rä jäytyspanos , joka levittää merkitsemisnestettä tai happoa turvasäiliössä olevien dokumenttien päälle.
Kuviosta 2 voidaan lisäksi havaita skissimäisesti esitetyt :: rakosuuttimet 20 sytytyslaitteessa 8, joista toiminnan yhteydessä merkitsemisneste tai happo leviää.
;· Turvasäiliö!lä 1 on sopivimmin tavanomaisen asiakirjasalkun s 83805 ulkoinen muoto, jotta turvasäiliötä 1 kantava henkilö pysyisi tuntemattomana ja siten ei joutuisi vaaralle alttiiksi .
Selostetusta sovellutusesimerkistä poiketen, jossa esimerkissä suojus 2 on muodostettu ohuesta, metallifoliomai-sesta suojuskeiroksesta, voidaan suojus 2 muodostaa myös metallilovykotelon avulla.
Claims (4)
1. Kannettava turvasäiliö, jossa on oleellisesti muovista muodostettu seinä, jossa on vähintään yksi johdin, joka seinän vahingoittuessa joko katkeaa tai joutuu oikosulkuun toisen johtimen kanssa, ja seinän sisällä oleva, johtimen sisältävän seinäosan ympäröivä suojus, sekä johtimen katkeamiseen tai oikosulkuun joutumiseen reagoiva kytkentä-piiri toimintasignaalin aikaansaamiseksi erityisesti tietyn laitteen käyttämiseksi muuttamaan turvasäiliössä säilytettäviä dokumentteja, tunnettu siitä, että suojus (2) on galvaanisesti erotettu kytkentäpiiristä (5).
2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen turvasäiliö, tunnettu siitä, että suojus (2) on muodostettu seinän sisään upotetuksi metallifolioksi.
3. Patenttivaatimuksen 1 mukainen turvasäiliö, tunnettu siitä, että suojus (2) on muodostettu seinän sisään upotetuksi metalliristikoksi.
3 83805
4. Jonkin patenttivaatimuksen 1-3 mukainen turvasäiliö, :: tunnettu siitä, että suojus (2) on liitetty sähköi- sesti johtaviin osiin (15, 16), jotka on järjestetty turva-**: säiliön (1) pinnalle. 11’ 83805 Patentkrau
Applications Claiming Priority (4)
Application Number | Priority Date | Filing Date | Title |
---|---|---|---|
DE3627105 | 1986-08-06 | ||
DE19863627105 DE3627105A1 (de) | 1986-08-06 | 1986-08-06 | Sicherheitsbehaelter |
PCT/EP1987/000386 WO1988001003A1 (en) | 1986-08-06 | 1987-07-16 | Safety container |
EP8700386 | 1987-07-16 |
Publications (4)
Publication Number | Publication Date |
---|---|
FI881553A0 FI881553A0 (fi) | 1988-04-05 |
FI881553A FI881553A (fi) | 1988-04-05 |
FI83805B FI83805B (fi) | 1991-05-15 |
FI83805C true FI83805C (fi) | 1991-08-26 |
Family
ID=6307101
Family Applications (1)
Application Number | Title | Priority Date | Filing Date |
---|---|---|---|
FI881553A FI83805C (fi) | 1986-08-06 | 1988-04-05 | Saekerhetsbehaollare. |
Country Status (8)
Country | Link |
---|---|
US (1) | US4852502A (fi) |
EP (1) | EP0255885B1 (fi) |
JP (1) | JPS6343603A (fi) |
DE (2) | DE3627105A1 (fi) |
DK (1) | DK159586C (fi) |
ES (1) | ES2015013B3 (fi) |
FI (1) | FI83805C (fi) |
WO (1) | WO1988001003A1 (fi) |
Families Citing this family (41)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
DE3739717C1 (de) * | 1987-11-24 | 1989-03-16 | Kober Ag | Vorrichtung zur UEberbrueckung von Dehnungsfugen |
US4884507A (en) * | 1988-11-21 | 1989-12-05 | Levy Isy R | Security container |
ATE101682T1 (de) * | 1988-12-05 | 1994-03-15 | Catusafe Ab | Sicherheitsgehaeuse fuer den einbau in einen safe. |
AU632303B2 (en) * | 1989-01-19 | 1992-12-24 | Cecil Grant Breeze | Safe custody container |
BE1002842A6 (nl) * | 1989-02-16 | 1991-06-25 | Bitcom Europ Nv | Elektronisch beveiligde houder voor waardepapieren. |
DE3915068C1 (en) * | 1989-05-09 | 1990-08-09 | Thomas 7316 Koengen De Matouschek | Safe with alarm and monitor - has narrow lead(s) broken by rod-shaped locking elements in retention region if forced open |
DE3906808A1 (de) * | 1989-03-01 | 1989-12-21 | Thomas Matouschek | Sicherheitsbox |
EP0524928A1 (en) * | 1989-12-14 | 1993-02-03 | ANDERSSON, Per-Olof | Anti-theft clip with bursting fluid |
DE4006881A1 (de) * | 1990-03-05 | 1991-09-12 | Peters Hans Jakob | Vorrichtung zum aufbewahren von geld in einem taxi |
FR2665283B1 (fr) * | 1990-07-26 | 1992-11-13 | Fichet Bauche | Dispositif de maculage de documents de valeur et cassettes pour distributeur automatique de billets de banque equipees de ce dispositif. |
SE468659B (sv) * | 1990-10-23 | 1993-03-01 | Faergklaemman Svenska Ab | Laasbar saekerhetsbehaallare med utloesbara faergampuller |
DE4115703C1 (fi) * | 1991-05-14 | 1992-08-27 | Siemens Nixdorf Informationssysteme Ag, 4790 Paderborn, De | |
GB2264378A (en) * | 1992-02-11 | 1993-08-25 | Transalarm Ltd | A frangible sensor for a secure enclosure |
SE501675C2 (sv) * | 1992-05-10 | 1995-04-10 | Kjell Lindskog | Laminatskiva och användning av dylik |
US6215397B1 (en) | 1996-08-13 | 2001-04-10 | Lindskog Innovation Ab | Electrical manually portable security case for the storage of theft attractive articles with an electrical mat having at least one elongated electrically conductive wire in a substantially continuous mesh, loop or eye structure |
SE9302390D0 (sv) * | 1993-07-12 | 1993-07-12 | Kjell Jaegerskog | Portabel saekerhetsbehaallare |
DE19512266C2 (de) * | 1994-09-23 | 1998-11-19 | Rainer Jacob | Diebstahlschutzsystem für Fahrzeuge |
US5598792A (en) * | 1995-01-09 | 1997-02-04 | Wales; Forrest A. | Credit card security device having card invalidating electromagnet |
US5617799A (en) * | 1995-03-28 | 1997-04-08 | Kaczorowski; Paul | Marking material-spraying anti-theft system |
GB2306034A (en) * | 1995-08-10 | 1997-04-23 | Jignesh Amin | Alarm device for a container |
SE508554C2 (sv) * | 1996-07-10 | 1998-10-12 | Kjell Lindskog | Förfarande och anordning för destruktion av föremål |
JP2000514888A (ja) * | 1996-07-22 | 2000-11-07 | アイシーアイ ベルギウム エヌ.ヴィ./エス.エー. | 貴重品への液体分配装置 |
FR2764487B1 (fr) * | 1997-06-11 | 1999-08-27 | Val Protect Sa | Dispositif de denaturation d'articles de valeur et conteneur le comportant |
GB9727515D0 (en) * | 1997-12-31 | 1998-02-25 | Spinnaker Int Ltd | Security system |
FR2779173B1 (fr) * | 1998-05-29 | 2000-08-11 | Val Protect Sa | Conteneur de securite |
DE20001198U1 (de) * | 2000-01-25 | 2001-06-07 | Siemens Metering Ag, Zug | Batteriespeisung für einen elektronischen Apparat |
GB0001975D0 (en) * | 2000-01-29 | 2000-03-22 | Neopost Ltd | Packaging provided with means to check integrity thereof |
FR2827001B1 (fr) * | 2001-07-03 | 2004-03-05 | Brinks France | Dispositif de securite pour le transport et/ou le stockage de valeurs papier |
FR2827903B1 (fr) * | 2001-07-25 | 2004-04-23 | Alain Richard | Dispositif de maculage de haute pression |
DE102004007581B4 (de) * | 2004-02-17 | 2006-08-24 | Wincor Nixdorf International Gmbh | Wertkassette zur Aufnahme von Wertscheinen mit Sicherungsvorrichtung |
FR2872613B1 (fr) * | 2004-06-30 | 2007-03-30 | Axytrans Sa | Procede de transport securise de documents ou d'objets de valeurs et caissette utilisable lors de la mise en oeuvre dudit procede |
US7707950B2 (en) * | 2004-10-01 | 2010-05-04 | Peter Villiger | Multifunctional, portable security system |
FR2876137B1 (fr) * | 2004-10-04 | 2007-04-13 | Brink S France Sa | Dispositif de securite pour le transport et/ou le stockage de valeurs imprimees. |
EP1848874B1 (de) * | 2005-02-14 | 2011-08-10 | Peter Villiger | Einbau-kit zum ausstatten eines koffers als multifunktionales, tragbares sicherheitssystem und mit einem solchen einbau-kit ausgestattete koffer |
UA107688C2 (en) * | 2009-12-08 | 2015-02-10 | 3Si Security Systems N V | Protection and tracking system for valuables |
UA107206C2 (uk) * | 2009-12-08 | 2014-12-10 | Багатокомпонентна система офарблення для захисту цінностей | |
DE102010012578A1 (de) * | 2010-03-23 | 2011-09-29 | Abdelmajed Dalhoumi | Sicherheitsaktentasche und Verfahren zum sicheren Transport von Gegenständen |
DE102010016970A1 (de) * | 2010-05-17 | 2011-11-17 | Wincor Nixdorf International Gmbh | Vorrichtung zum Ungültigmachen von Wertscheinen |
DE102010021515A1 (de) | 2010-05-26 | 2011-12-01 | Beb Industrie-Elektronik Ag | Überfallsfarbe zur Markierung von Dokumenten |
BR102015024375B1 (pt) * | 2015-09-22 | 2023-04-04 | Tarcísio Caddah Melo | Método e aparelho para conferir proteção de nível duplo a recintos físicos |
IT202100009449A1 (it) * | 2021-04-14 | 2022-10-14 | M I B S R L | Cassetto per banconote e valori per atm, bancomat e simili |
Family Cites Families (15)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
US181078A (en) * | 1876-08-15 | Improvement in electric burglar-alarms | ||
FR1489739A (fr) * | 1965-12-23 | 1967-07-28 | Dispositif pour la protection hyperfréquence dans des matériels électroniques, tels que radars ou autres | |
GB1248763A (en) * | 1968-07-18 | 1971-10-06 | Vigil Security Ltd | Security container |
DE1923185A1 (de) * | 1969-05-07 | 1970-11-19 | Siemens Ag | Anordnung zur UEberwachung von grossflaechigen Waenden,Decken u.dgl. |
AT315019B (de) * | 1971-02-23 | 1974-05-10 | Gao Ges Automation Org | Sicherheitsbehälter od.dgl. |
US3763795A (en) * | 1972-06-28 | 1973-10-09 | Mosler Safe Co | Alarm condition sensor |
US3825920A (en) * | 1972-11-16 | 1974-07-23 | Sierracin Corp | Laminated security window system |
DE2441054A1 (de) * | 1974-08-27 | 1976-03-18 | Robi Rushing | Sicherheitsplane |
FR2379870A1 (fr) * | 1977-02-03 | 1978-09-01 | Gehin Chireix Pierre | Blindages contacteurs pour parois |
SE405754B (sv) * | 1977-03-01 | 1978-12-27 | Ericsson Telefon Ab L M | For verdehandlingar avsedd berbar anordning |
FR2411294A1 (fr) * | 1977-12-08 | 1979-07-06 | Houplain Marcel | Revetement de securite pour panneaux de portes ou similaires |
DE3035872C2 (de) * | 1980-09-23 | 1984-12-06 | Siemens AG, 1000 Berlin und 8000 München | Gehäuse mit Wänden aus Kunststofflaminat |
AT373152B (de) * | 1981-08-31 | 1983-12-27 | Grass Alfred Metallwaren | Abschirmfolie |
DE8419330U1 (de) * | 1984-06-27 | 1985-04-04 | Humfeldt, Ernst-Adolf, 2361 Kükels | Transportkoffer |
EP0190778A1 (fr) * | 1985-01-18 | 1986-08-13 | Marc Mareels | Siège avec mirroir de courtoisie |
-
1986
- 1986-08-06 DE DE19863627105 patent/DE3627105A1/de not_active Withdrawn
-
1987
- 1987-07-16 WO PCT/EP1987/000386 patent/WO1988001003A1/de active IP Right Grant
- 1987-07-16 ES ES87110293T patent/ES2015013B3/es not_active Expired - Lifetime
- 1987-07-16 DE DE8787110293T patent/DE3761994D1/de not_active Expired - Fee Related
- 1987-07-16 US US07/196,630 patent/US4852502A/en not_active Expired - Fee Related
- 1987-07-16 EP EP87110293A patent/EP0255885B1/de not_active Expired - Lifetime
- 1987-08-06 JP JP62197231A patent/JPS6343603A/ja active Pending
-
1988
- 1988-03-25 DK DK165188A patent/DK159586C/da active
- 1988-04-05 FI FI881553A patent/FI83805C/fi not_active IP Right Cessation
Also Published As
Publication number | Publication date |
---|---|
DE3761994D1 (de) | 1990-04-26 |
JPS6343603A (ja) | 1988-02-24 |
DK165188A (da) | 1988-03-25 |
DE3627105A1 (de) | 1988-02-11 |
EP0255885B1 (de) | 1990-03-21 |
DK165188D0 (da) | 1988-03-25 |
FI881553A0 (fi) | 1988-04-05 |
DK159586C (da) | 1991-04-15 |
DK159586B (da) | 1990-11-05 |
WO1988001003A1 (en) | 1988-02-11 |
EP0255885A1 (de) | 1988-02-17 |
FI83805B (fi) | 1991-05-15 |
US4852502A (en) | 1989-08-01 |
ES2015013B3 (es) | 1990-08-01 |
FI881553A (fi) | 1988-04-05 |
Similar Documents
Publication | Publication Date | Title |
---|---|---|
FI83805C (fi) | Saekerhetsbehaollare. | |
US4884507A (en) | Security container | |
US4722435A (en) | Case for documents | |
US20090235847A1 (en) | Installation Kit for Equipping a Case as a Multifunctional, Portable Security System and Case Equipped with Such an Installation Kit | |
US3763795A (en) | Alarm condition sensor | |
US3772645A (en) | Vehicle alarm system | |
EP0347209B1 (en) | Security enclosure | |
US4853676A (en) | Security device | |
EP1105611B1 (en) | Method and device for marking of objects | |
CA2096793A1 (en) | Battery cartridge having a recess for detecting misuse and/or recessed terminals | |
AU2007255262B2 (en) | Device to shield against interference from electrical appliances | |
GB1138104A (en) | Improved security container | |
US3559593A (en) | Security container | |
CN108128549A (zh) | 一种箱盒锁扣机构 | |
RU2230168C2 (ru) | Сейф для ценных документов | |
US3914756A (en) | Portable alarm actuated by attempted theft | |
GB2018959A (en) | Electric Safety Squib | |
US5406896A (en) | Security box for installation in a safe | |
FI81919C (fi) | Foerfarande foer detektering av inbrottsfoersoek och anordning foer utfoering av foerfarandet. | |
GB2224771A (en) | Anti-theft device; padlocks | |
AU2005239678B2 (en) | Device for the protection of data stored in a circuit arrangement consisting of electronic components and a processor | |
FR2764628A1 (fr) | Conteneur de stockage de valeurs muni d'un systeme de denaturation interne | |
DK0385206T3 (da) | Værdibeholder | |
EP2235702A1 (en) | Anti-theft device, particularly for pallets loaded with goods | |
DE3915068C1 (en) | Safe with alarm and monitor - has narrow lead(s) broken by rod-shaped locking elements in retention region if forced open |
Legal Events
Date | Code | Title | Description |
---|---|---|---|
MM | Patent lapsed |
Owner name: SVENSKA ARKIVATOR AB |