FI82788B - Fraonkopplare med kopplingslock. - Google Patents

Fraonkopplare med kopplingslock. Download PDF

Info

Publication number
FI82788B
FI82788B FI870902A FI870902A FI82788B FI 82788 B FI82788 B FI 82788B FI 870902 A FI870902 A FI 870902A FI 870902 A FI870902 A FI 870902A FI 82788 B FI82788 B FI 82788B
Authority
FI
Finland
Prior art keywords
cover
housing
bearing elements
coupling
arms
Prior art date
Application number
FI870902A
Other languages
English (en)
Swedish (sv)
Other versions
FI82788C (fi
FI870902A0 (fi
FI870902A (fi
Inventor
Karl Kuebler
Franz Schmitt
Werner Amann
Harald Bruening
Original Assignee
Pfisterer Elektrotech Karl
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Application filed by Pfisterer Elektrotech Karl filed Critical Pfisterer Elektrotech Karl
Publication of FI870902A0 publication Critical patent/FI870902A0/fi
Publication of FI870902A publication Critical patent/FI870902A/fi
Application granted granted Critical
Publication of FI82788B publication Critical patent/FI82788B/fi
Publication of FI82788C publication Critical patent/FI82788C/fi

Links

Classifications

    • HELECTRICITY
    • H01ELECTRIC ELEMENTS
    • H01HELECTRIC SWITCHES; RELAYS; SELECTORS; EMERGENCY PROTECTIVE DEVICES
    • H01H31/00Air-break switches for high tension without arc-extinguishing or arc-preventing means
    • H01H31/02Details
    • H01H31/12Adaptation for built-in fuse
    • H01H31/122Fuses mounted on, or constituting the movable contact parts of, the switch

Landscapes

  • Switch Cases, Indication, And Locking (AREA)
  • Breakers (AREA)
  • Supplying Of Containers To The Packaging Station (AREA)
  • Cookers (AREA)
  • Push-Button Switches (AREA)

Description

82788
Kytkentäkannella varustettu erotuskytkin -Fränkopplare med kopplingslock Tämä keksintö koskee erotuskytkintä, erityisesti eristettyjä avosähköjohtoja varten, joka täyttää patenttivaatimuksen l johdannon määreet.
Eräässä tunnetussa erotuskytkimessä (DE-GM 85 06 149.2) on kytkentäkansi varustettu lisälaakerielementeillä, joiden avulla on mahdollista kiinnittää kytkentäkansi nivel-tyvästi koteloon siten, että kytkentäkosketuskappaleet ovat suunnatut ulospäin. Kytkentäkansi voidaan tämän vuoksi saattaa sulkuasentoonsa kytkintä sulkematta koska kytkentäkosketuskappaleet tällöin sijaitsevat kiinteistä kosketuskappaleista poispäin suunnatulla kytkentäkannen puolella. Kun kytkin on auki ovat tällöin kuitenkin vain koteloon sijoitetut kiinteät kosketuskappaleet suojatut ulkopuolisia vaikutuksia vastaan, mutta kytkentäkosketuskappaleet ovat suojaamattomat, jotka tällaisissa kytkimissä yleensä ovat NH-varokkeita.
Tunnetaan myös varmuuserotuskytkin (DE-AS 11 84 835), jossa varokkeita kannattava kansi on varustettu luisteillä, jotka ovat kannen sisäpuolta vasten ja ulottuvat tämän korotetun reunan yli kohtisuoraan vastepintaan nähden. Jousi pyrkii pitämään näitä luisteja asemassa, jossa ne ovat koteloreunaa vasten ja pitävät varokkeet koteloon sijoitetuista kytkimistä sellaisella etäisyydellä, että varmuuserotuskytkin on avatussa tilassaan. Luistit voidaan siirtää jousen vaikutusta vastaan sellaiseen asemaan kahvojen avulla, jotka lisäksi ovat varustetut kytkentä-tapahtumaa varten tarvittavalla, kannessa olevalla kahvalla, missä asemassa ne voidaan työntää koteloon. Vain tässä siirtoasemassa voidaan kansi työntää koteloa vasten ja kytkin sulkea. Huomioonottaen, että sellaisessa kannen asennossa, missä luistit ovat kotelon reunaa vasten, kytkimet ovat kannen ja kotelon välisen etäisyyden vuoksi vain riittämättömästi ulkoisilta vaikutuksilta suojattu- 2 82788 ja, on tämänkaltainen ratkaisu erotuskytkimelle, jonka kantta on usein käsiteltävä suhteellisen pitkällä tangolla, käyttökelvoton, koska käsittelytangolla kannen tarvittava asemointi koteloon nähden olisi erittäin vaikeaa, ja luistien käyttö olisi mahdotonta.
Tämän keksinnön tehtävänä on saada aikaan erotuskytkin ja kytkentäkansi, jossa mahdollisimman pienellä panoksella on mahdollista suojata kytkimen kosketuskappaleita ulkopuolisia vaikutuksia vastaan kytkimen ollessa auki ilman että yleensä tangon avula suoritettava käyttö tämän vuoksi vaikeutuu. Tämän tehtävän ratkaisee erotuskytkin, jolla on patenttivaatimuksen 1 tunnusmerkit.
Pidentämällä kytkentäkannen etäisyyttä sitä päin suunnatusta kotelon sivusta toisessa sovitusasennossa niin paljon, että ylilyönti- tai jopa kosketusmahdollisuus kiinteiden kytkinkappaleiden kanssa on poissuljettu, on kummassakin kytkentäkannen ja kotelon välisessä sovitusmuo-dossa mahdollista sijoittaa kytkentäkosketuskappale tai kytkentäkosketuskappaleet kytkentäkannen kiinteitä kosketuskappaleita päin olevalle puolelle. Tästä syystä kaikki kosketuskappaleet ovat suojatut kytkinkannen sulkuasennos-sa kummassakin sovitusasennossa. Käyttö on, kuten ennenkin, helppo koska sovitustavan muuttamiseksi on kytkentäkansi vain nostettava kotelon laakerielementeistä ja toisten laakerielementtien avulla jälleen niveltyvästä kiinnitettävä koteloon.
Eräs erotuskytkin on tosin jo tunnettu (DE-AS 1 184 835), jossa kansi on varustettu pystyreunalla, joka yhdessä kotelon seinämän kanssa muodostaa teleskooppimaisen ohjauksen, jonka avulla on mahdollista siirtää kansi kytkentä-asennosta katkaisuasentoon, jossa sen etäisyys kiinteistä kosketuskappaleista on suurempi. Tällainen kannen ohjaus on toleranssivaatimuksien vuoksi monimutkainen. Lisäksi on
II
3 82788 kannen asennon perusteella vaikeata todeta onko kytkin suljettu tai auki kun taas keksinnön mukaisessa ratkaisussa kannen eri kääntöasennot suljetulla vast, avoimella kytkimellä ovat helposti todettavissa, mikä turvallisuussyistä on tärkeätä.
Kannen laakerielementit voivat patenttivaatimuksen 2 mukaan olla sijoitetut tukiosiin, jotka on muodostettu kannen toisiaan vastapäätä oleviin reunaosiin. On erityisen sopivaa jos nämä tukiosat patenttivaatimuksen 3 mukaisesti ovat parittaisia varsia. Yhden varsiparin rakenne voi tällöin vastata tällaisten erotuskytkimien yleistä rakennetta, jonka vuoksi keksinnön mukaista kytkintä varten tarvittavaa lisäpanosta voidaan pitää hyvin pienenä. Tämän lisäksi voidaan tunnettujen erotuskytkimien kytkentäkannet tällöin ilman muuta vaihtaa keksinnön mukaisiin kytkentä-kansiin, jonka vuoksi vältytään koko kytkimen huomattavasti kalliimmasta vaihtamisesta.
Sen sijasta, että laakerielementeillä varustetut tukiosat muodostetaan kytkentäkannen kahdelle toisiaan vastapäätä olevalle reunalle, voidaan laakerielementit kuitenkin myös patenttivaatimuksen 5 mukaisesti muodostaa kannen samalle puolelle eripituisten välimatkojen päähän siitä yhteen tai useampaan tukiosaan. Kun kansi patenttivaatimuksen 6 mukaisesti on varustettu sinänsä tunnetulla tavalla tukiosa-na toimivalla tukivarsiparilla on vain ne laakerielementit, jotka saavat aikaan suurimman kannen välimatkan, sijoitettava suuremman välimatkan päähän kannesta kuin muut laakerielementit.
Keksintö selitetään seuraavassa yksityiskohtaisesti kahden piirustuksessa esitetyn rakenne-esimerkin perusteella, jossa: 4 82788
Kuv. 1 esittää leikkausta ensimmäisestä rakenne-esimerkistä kytkentäkannen sulkuasennossa kytkimen sulkevassa sovitusasennossa kotelon suhteen,
Kuv. 2 esittää ensimmäistä rakenne-esimerkkiä päältä katsottuna ,
Kuv. 3 esittää kuviota 1 vastaavaa leikkausta kytkentäkannen sulkuasennossa, jolloin sen sovitustapa kotelon suhteen kuitenkin on toinen,
Kuv. 4 esittää leikkausta toisesta rakenne-esimerkistä kytkentäkannen sulkuasennossa kytkintä avattuna pitävässä sovitusasennossa.
Nelinapainen varoke-erotuskytkin on varustettu muovisella kytkinkotelolla 1, jonka kuten kuviossa 2 on esitetty, pohjapinta on suorakaiteenmuotoinen ja joka, kuten kuvioissa 1 ja 3 on esitetty, pohjapintaa vastapäätä olevalta puolelta on avoin. Kytkinkotelon 1 sisätilassa sen pohja-pinnalla on neljä paria kiinteitä kosketuskappaleita 2.
Kukin kosketuskappale 2 on mekaanisesti lujasti ja sähköä johtavasti yhdistetty ruuviliitoslaitteeseen 3, jolloin, kuten kuvioissa 1 ja 3 on esitetty, kohdakkain kunkin ruu-viliitoslaitteen 3 kanssa on kytkinkotelon 1 sivuseinä-mässä oleva aukko 4. Näiden aukkojen 4 läpi viedään kiinteisiin kosketuskappaleisiin 2 yhdistettävät johtimet, jotka yleensä ovat eristettyjä avosähköjohtoja, kytkinkoteloon 1. Koska kytkimet kiinnitetään monasti ulkosalla kuviossa 1 esitetyssä asennossa, so. asennossa, jossa se alaspäin avoimella kytkinkotelolla 1 kannattimen 5 avulla kiinnitetään telineeseen tai vastaavaan, jolloin kukin aukko 4 ylhäältä ja sivuilta on suojattu kytkinkotelon 1 sivuseinämään muodostetun, ulospäin työntyvän lipan 6 avulla.
Kytkinkotelo 1 voidaan sulkea myös muovista valmistetun ja kuten kytkinkotelo l saippuakotelonmuotoisen kytkentäkan- 5 82788 nen 7 avulla, joka kotelon pohjan muodostavan osan sisäpinnasta on varustettu kiinnityslaitteilla 8 kytkentäkos-ketuskappaleina toimivia NH-varokkeita 9 varten. Näiden NH-varokkeiden kosketusterät voidaan viedä sisään kyseisten kiinteiden kosketuskappaleiden 2 vastaaviin rakoihin.
Kytkentäkannen 7 irroitettavaksi ja käännettäväksi kiinnittämiseksi kytkinkoteloon 1 on kotelo varustettu kiinteiden kosketuskappaleparien 2 kanssa samansuuntaisesti kulkevan kummankin sivuseinämän jatkeeksi muodostetulla laakerielementillä 10, joka on lipoilla 6 varustetun sivu-seinämän yli, ylöspäin suunnatun, siis kytkinkotelon 1 pohjapinnan määräämää tasoa päin avoimen hakasen muotoinen. Kytkentäkanteen 7 on muodostettu kaksi varsista 11 vast. 12 muodostuvaa paria, jotka muodostavat NH-varokkeiden 9 suuntaisten, kytkentäkannen 7 reuna-alueiden jatkeita. Varret 11 ulottuvat tällöin yhden sitä vastaan poikki-suunnassa kulkevan reuna-alueen yli ja varret 12 toisen sitä vastaan poikkisuunnassa kulkevan reuna-alueen yli. Kaikki varret 11 ja 12 ovat kulmavarsia, jolloin suoraan kytkentäkanteen 7 liittyvä haara on NH-varokkeiden pituussuunnan suuntainen ja vapaa haara muodostaa kulman samaan suuntaan kuin kytkentäkannen 7 reuna-alueet, siis kytken-täkoteloa 1 päin. Kuten kuvio 2 esittää, on varsien 11 välimatka toisistaan kuten myös varsien 12 välimatka toisistaan valittu siten, että nämä varret voivat työntyä kytkinkotelon 1 laakerielementtien 10 väliin pienellä välyksellä. Kunkin varren 11 ja 12 vapaaseen päähän on muodostettu ulospäin työntyvä laakeritappi 13 vast. 14, jolloin laakeritapit 13 ovat samalla viivalla, mikä myös pätee laakeritappien 14 osalta.
Varsien 11 haarapituus on valittu siten, että kun laakeri-tapit 13 sijoitetaan laakerielementteihin 10 ja kytkentä-kansi 7 sijaitsee kuviossa 1 esitetyssä sulkuasennossa, jossa se on kytkinkotelon 1 pohjapinnan suuntainen, NH-varokkeet 9 koskettavat kyseisiä kiinteitä kosketuskappa-leita 2 maksimaalisella kosketuspinnalla.
6 82788
Kytkentäkannen 7 sulkuasennossa kytkinkoteloon 1 työntyvän kytkentäkannen 7 reuna-alueen ulkopinnassa oleva pidätys-uloke 15 ja kytkinkotelon 1 sivuseinämässä oleva pidätys-syvennys 16 ovat kytkentäkannen 7 sulkuasennossa keskenään yhteydessä ja lukitsevat kytkentäkannen 7 tähän asentoon myös silloin kun ei käytetä mitään NH-varokkeita 9 tai muita kytkentäkosketuskappaleita. Kytkentäkanteen 7 muodostetun ja sen ulkopinnasta pystysuoraan ulkonevan kiin-nityskorvakkeen 17 tehtävänä on yhdistää kytkentäkansi 7 käyttötankoon.
Varsien 12 haarapituus on, kuten kuviossa 3 on esitetty, valittu siten, että kun niissä olevat laakeritapit 14 sijoittuvat laakerielementteihin 10, sulkee kytkentäkansi 7 tosin kytkinkotelon 1 sulkuasennossaan, jossa kansi on kytkinkotelon 1 pohjapinnan suuntainen, mutta pitää kuitenkin NH-varokkeita 9 niin pitkän välimatkan päässä kyseisistä kiinteistä kosketuskappaleista 2, että kytkin on auki. Tätä tarkoitusta varten on vain varsien 12 vapaiden haarojen oltava vastaaavasti pidemmät kuin varsien 11 vapaat haarat, kuten kuviossa 3 on esitetty. Jotta kytkentäkansi 7 tässä sen toisessa sovitusasennossa kytkinkotelon 1 suhteen pysyisi sulkuasennossaan, on kytkentäkannen 7 reuna-alueella toinen pidätysuloke 18, joka sulkuasennossa työntyy kytkinkotelon l pidätyssyvennykseen 16.
Kuviossa 1 esitetyn kytkentäkannen 7 ja kytkinkotelon 1 välisen sovitustavan, jossa kytkin kytkentäkantta 7 kääntämällä laakeritappien 13 ja laakerielementtien 10 avulla määritetyn kääntöakselin ympäri voidaan avata ja sulkea, muuttamiseksi kuviossa 3 esitetyksi sovitustavaksi, jossa kytkentäkansi 7 sulkuasennossaan sulkee kytkinkotelon 1 mutta kuitenkin pitää kytkintä aukiasennossa, on laakeri-tapit 13 vain nostettava ulos laakerielementeistä 10 ja laakeritapit 14 sijoitettava niiden paikalle. Käyttö on tästä syystä yksinkertainen. Tästä huolimatta ovat sekä kiinteät kosketuskappaleet 2 että myös NH-varokkeet tai
II
7 82788 niiden paikalla olevat kytkentäkosketuskappaleet aina suojatut ulkopuolisia vaikutuksia vastaan.
Kuviossa 4 esitetty, muunnettu rakenne-esimerkki, eroaa pääasiassa kuvioissa 1-3 esitetystä rakenne-esimerkistä vain siinä, että kytkentäkansi 107 on varustettu vain yhdellä varsiparilla 112. Tästä syystä on seuraavassa esitetty vain poikkeamat. Muilta osin viitataan ensimmäisen rakenne-esimerkin rakennemuotoihin.
Varret 112 vastaavat muodoltaan ja pituudeltaan ensimmäisen rakenne-esimerkin varsia 12. Kun varsien 112 vapaisiin päihin muodostetut laakeritapit 114 sijoittuvat kytkinko-telon 101 laakerielementteihin 110 ja kytkentäkansi 107 sijaitsee kuviossa 4 esitetyssä sulkuasennossaan, ovat NH-varokkeet 109 suunnatut kyseisiä kiinteitä kosketuskappa-leita 102 päin. Ne sijaitsevat kuitenkin riittävän välimatkan päässä niistä. Kuviossa 4 esitetty kytkentäkannen 107 sovitusasento vastaa tästä syystä kuviossa 3 esitettyä kytkentäkannen 7 sovitusasentoa kytkinkotelon 1 suhteen, so. kytkinkotelo 101 on kytkentäkannen 107 sulkuasennossa suljettu ja kaikki kosketuskappaleet ovat suojatut ulkopuolista vaikutusta vastaan.
Varsien 112 vapaisiin päihin on laakeritappien 114 lisäksi muodostettu laakeritappeja 113, joiden sijainti kytkentäkannen 107 suhteen vastaa ensimmäisen rakenne-esimerkin laakeritappeja 13. Kun laakeritapit 113 sijoitetaan laakerielementteihin 110, jolloin siis valitaan toinen kytkentäkannen 107 sovitusasento kytkinkotelon 101 suhteen, ovat NH-varokkeet 109 kytkentäkannen 107 sulkuasennossa kosketuksessa kyseisten kiinteiden kosketuskappaleiden 102 . V kanssa maksimaalisella kosketuspinnalla.
Jotta vältyttäisiin siitä, että varsien 112 vapaiden haarojen ylityöntyvä päätyosa ei koskettaisi kytkinkoteloa 101 kun laakeritapit 113 on sijoitettu laakerielementtei- β 82788 hin 110, on suoraan kytkinkoteloon 101 yhdistetyn laake-rielementin 114 haaraa taivutettu ulospäin niin pitkälle, että varsi 112 voi ohittaa kytkinkotelon 101 ulkopuolelta.

Claims (6)

9 82788
1. Erotuskytkin, erityisesti eristettyjä avosähköjohtoja varten, jossa on toiselta sivulta avoin kotelo (1;101), johon kiinteät kosketuskappaleet (2;101)) on sijoitettu, ja kytkentäkansi (7;107), joka irroitettavasti toisiinsa tarttuvien laakerielementtien (10;110) avulla on nivelty-västi irroitettavasti kiinnitetty koteloon kahdessa eri sovitusasennossa, jossa kummassakin sovitusasennossa toisessa ääriasennossaan sulkee kotelon ja kannattaa ainakin yhtä siihen kiinnitettyä kytkentäkosketuskappaletta (9;109), joka kytkentäkannen sulkuasennossa toisessa sovitusasennossa on kosketuksessa kiinteiden kosketuskappa-leiden kanssa ja toisessa sovitusasennossa on välimatkan päässä kiinteistä kosketuskappaleista, tunnettu siitä, että kytkentäkannen (7; 107) kytkentäkosketuskappaletta (9; 109) kannattava sivu kummassakin sovitusasennossa kannen sulkuasennossa osoittaa koteloa (l; 101) päin mutta että se kuitenkin toisessa sovitusasennossa on suuremman välimatkan päässä sitä päin suunnatusta kotelon (1; 101) sivusta kuin toisessa sovitusasennossa.
2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen erotuskytkin, tunnettu siitä, että kannen (7) toisessa sovitusasennossa kotelon (1) laakerielementtien (10) kanssa yhteydessä olevat laakerielementit (13) sekä ne kannen (7) laakeri-elementit (14), jotka toisessa sovitusasennossa ovat yhteydessä kotelon (1) samojen laakerielementtien (10) kanssa on kiinnitetty tukiosiin (11, 12), jotka on muodostettu kannen (7) kahdelle toisiaan vastapäätä olevalle reuna-alueelle.
3. Patenttivaatimuksen 2 mukainen erotuskytkin, tunnettu siitä, että tukiosat (li, 12) ovat parittaisia, joista yhden parin osat (12) ovat pidemmät kuin toisen parin osat (11). ίο 82788
4. Patenttivaatimuksen 3 mukainen erotuskytkin, tunnettu siitä, että osat (11, 12) ovat kulmavarsia ja lyhyemmät (11) ovat rakenteeltaan sinänsä tunnettuja.
5. Patenttivaatimuksen 1 mukainen erotuskytkin, tunnettu siitä, että kannen (107) laakerielementit (113, 114) on kiinnitetty eripituisten välimatkojen päähän kannesta (107) ainakin yhteen tukiosaan (112).
6. Patenttivaatimuksen 5 mukainen erotuskytkin, tunnettu siitä, että kansi (107) tukiosana on varustettu sinänsä tunnetulla tavalla toimivalla tukivarsiparilla (112) ja laakerielementit (113, 114) ovat näiden tukivarsien (112) pituussuunnassa keskenään siirretyt näiden suhteen.
FI870902A 1986-03-04 1987-03-02 Fraonkopplare med kopplingslock. FI82788C (fi)

Applications Claiming Priority (2)

Application Number Priority Date Filing Date Title
DE19863606960 DE3606960A1 (de) 1986-03-04 1986-03-04 Trennschalter mit schaltdeckel
DE3606960 1986-03-04

Publications (4)

Publication Number Publication Date
FI870902A0 FI870902A0 (fi) 1987-03-02
FI870902A FI870902A (fi) 1987-09-05
FI82788B true FI82788B (fi) 1990-12-31
FI82788C FI82788C (fi) 1991-04-10

Family

ID=6295417

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
FI870902A FI82788C (fi) 1986-03-04 1987-03-02 Fraonkopplare med kopplingslock.

Country Status (6)

Country Link
AT (1) AT402577B (fi)
BE (1) BE1002119A3 (fi)
DE (1) DE3606960A1 (fi)
FI (1) FI82788C (fi)
IL (1) IL81731A0 (fi)
NO (1) NO167695C (fi)

Family Cites Families (6)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
DE1249375B (fi) * 1967-09-07
US1429275A (en) * 1918-08-02 1922-09-19 Sears B Condit Electric service switch
NL105654C (fi) * 1957-05-02
DE1184835B (de) * 1963-03-26 1965-01-07 Leopold Neu Sicherungstrennschalter
BE674343A (fi) * 1965-12-27 1966-06-27
DE8506149U1 (de) * 1985-03-04 1985-05-02 Dr. Kurt Göhre KG, 6368 Bad Vilbel Trennschalter für elektrische Freileitungen

Also Published As

Publication number Publication date
FI82788C (fi) 1991-04-10
IL81731A0 (en) 1987-10-20
AT402577B (de) 1997-06-25
NO870873L (no) 1987-09-07
FI870902A0 (fi) 1987-03-02
NO167695C (no) 1991-11-27
FI870902A (fi) 1987-09-05
BE1002119A3 (fr) 1990-07-17
DE3606960C2 (fi) 1989-06-01
NO870873D0 (no) 1987-03-03
DE3606960A1 (de) 1987-09-10
ATA45587A (de) 1996-10-15
NO167695B (no) 1991-08-19

Similar Documents

Publication Publication Date Title
US6013885A (en) Rocker switch with lamp module
FI97429C (fi) Suojattu kontaktorikatkaisinlaite
CA1070399A (en) Circuit interrupter stab assembly
US5406449A (en) Pullout type electric disconnect switch
EP1982341B1 (de) Elektrischer schalter
KR940025398A (ko) 플렉시블기판용 전기 커넥터
JPS59230273A (ja) 配列端子
JPH01286270A (ja) 導体接続装置
KR900017064A (ko) 회로차단기용 투피스 크레들 래치, 핸들배리어 록킹 인서트 및 커버 인터록
US5933319A (en) Electrical panelboard having an enclosure over an exposed terminal of circuit breaker mounted to a panel of the electrical panelboard
FI95089C (fi) Suojakosketinpistorasia
ATE15570T1 (de) Klappdeckel fuer gehaeuse elektrischer geraete.
FI82788B (fi) Fraonkopplare med kopplingslock.
CA2619705A1 (en) Electrical switching device
US5296663A (en) Electric switch
KR100195824B1 (ko) 레버 스위치
US6103981A (en) Tumbler switch
US20090066471A1 (en) Fuse arrangement
GB2310768A (en) Distribution equipment for a wall mountable consumer unit
KR900005519A (ko) 커버 인터록을 가진 전기 개폐장치
GB2171564A (en) Covers for limiting access to contactor terminals
KR0123209Y1 (ko) 안전콘센트
KR970012844A (ko) 스위치
CA1089545A (en) Bus bar outlet cover with protective means
KR200146782Y1 (ko) 휴즈박스 개폐장치

Legal Events

Date Code Title Description
MM Patent lapsed
MM Patent lapsed

Owner name: KARL PFISTERER ELEKTROTECHNISCHE