FI81069B - Lastbehandlingsanordning. - Google Patents

Lastbehandlingsanordning. Download PDF

Info

Publication number
FI81069B
FI81069B FI862777A FI862777A FI81069B FI 81069 B FI81069 B FI 81069B FI 862777 A FI862777 A FI 862777A FI 862777 A FI862777 A FI 862777A FI 81069 B FI81069 B FI 81069B
Authority
FI
Finland
Prior art keywords
load
handling device
box
suction cup
conveyor
Prior art date
Application number
FI862777A
Other languages
English (en)
Swedish (sv)
Other versions
FI862777A0 (fi
FI862777A (fi
Inventor
Jukka Pohjonen
Pekka Heikkilae
Jouko Tolonen
Original Assignee
Kone Oy
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Application filed by Kone Oy filed Critical Kone Oy
Priority to FI862777A priority Critical patent/FI81069B/fi
Publication of FI862777A0 publication Critical patent/FI862777A0/fi
Priority to DE8787109397T priority patent/DE3785702T2/de
Priority to EP87109397A priority patent/EP0254888B1/en
Publication of FI862777A publication Critical patent/FI862777A/fi
Application granted granted Critical
Publication of FI81069B publication Critical patent/FI81069B/fi
Priority to US07/630,806 priority patent/US5129777A/en
Priority to US07/910,880 priority patent/US5380139A/en

Links

Classifications

    • BPERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING
    • B65CONVEYING; PACKING; STORING; HANDLING THIN OR FILAMENTARY MATERIAL
    • B65GTRANSPORT OR STORAGE DEVICES, e.g. CONVEYORS FOR LOADING OR TIPPING, SHOP CONVEYOR SYSTEMS OR PNEUMATIC TUBE CONVEYORS
    • B65G1/00Storing articles, individually or in orderly arrangement, in warehouses or magazines
    • B65G1/02Storage devices
    • B65G1/04Storage devices mechanical
    • B65G1/0407Storage devices mechanical using stacker cranes
    • B65G1/0435Storage devices mechanical using stacker cranes with pulling or pushing means on either stacking crane or stacking area

Description

81069
KUORMANKÄSITTELYLAITE - LASTBEHANDLINGSANORDNING
Tämän keksinnön kohteen^ on kuormankäsittelylaite kuorman käsittelemiseksi kaksipuoleisesti, johon kuormankäsittely-laitteeseen kuuluu kuljetusalusta kuorman liikuttamiseksi, jossa kuormankäsittelylaitteessa on yksi tai useampi kuorman laidassa tai päädyssä olevaan kiinnittymispintaan kiinnittyvä kiinnittymiselin kuorman vetämiseksi varastointialustalta kuljetusalustalle tai työntämiseksi kuljetusalustalta varastointialustal le .
Nykyään käytetään kuorman käsittelemiseksi esimerkiksi hyl-lyvarastoissa kuormankäsittelylaitteita, joissa kuorma siirretään hyllylle tai muulle varastointialustalle tai sieltä pois kuorman alle työnnettävillä teleskooppihaarukoilla tai kuorman alle sijoitettavilla hihna- tai ketjukuljettimilla. Kuorman alle työntyvillä haarukoilla tai kuljettimilla on se ; ” haittapuoli, että tällöin hyllystä tulee tarpeettoman kor kea, koska hyllyjen ja kuorman väliin on jätettävä tyhjää tilaa kuorman käsittelyä varten. Haittapuolena on myös turhista liikkeistä johtuva hitaus, koska haarukan tai kuljet-·' timen on työnnyttävä kuorman alle ennen kuorman käsittelyä, ja lopuksi on haarukan tai kuljettimen siirryttävä kuorman alta pois.
.···. Nykyään käytetään myös kuorman käsittelyssä laitteita, jotka --- tarttuvat kuorman päätyyn tai laitaan tehtyyn ripaan tai *- · vastaavaan. Tällöin vältytään turhilta liikkeiltä, kun kuor- "** : mankäsittelylaitteen ei tarvitse työntyä kuorman alle. Hait- tana on kuitenkin se, että esimerkiksi tällaiseen käyttöön tarkoitettu laatikon valmistaminen on hankalaa tarvittavan .···. laatikon ulkopuolella sijaitsevan rivan tai vastaavan vuok si. Lisäksi ulkoneva ripa tai vastaava estää laatikoitten pinoamisen päällekkäin niiden ollessa tyhjiä.
Kaksipuoleisesti toimiva kuormankäsittelyjärjestelmä on tunnettu Electrolux Constructor GmbH:n tuote-esitteestä 2 81069 "MLS 200 Mini-Load System". US-patenttijulkaisussa 3 782 565 on esitetty sähkömagneettiyksiköllä varustettu, kaksipuolei-sesti toimiva kuormankäsittelyjärjestelmä. Vielä US-patentti julkaisusta 3 674 159 tunnetaan yksipuoleisesti toimiva, imukupilla varustettu kuormankäsittelylaite.
Tämän keksinnön tarkoituksena on poistaa tunnetun tekniikan epäkohdat. Keksinnön mukaiselle kuormankäsittelylaitteelle on tunnusomaista se, että kuormankäsittelylaitteessa on kuljetusalustasta erillinen, yhdellä tai useammalla veto-/työn-töliikkeen suuntaisilla kiskoilla varustettu kiinnittymis-yksikkö, jossa on veto-/työntöliikkeen suunnassa kiskoja pitkin kulkeva kelkka, johon kahdella, mainitussa suunnassa kuormankäsittelylaitteen vastakkaisilla puolilla oleviin kuormiin kiinnittyvät kiinnittymiselimet on sijoitettu.
Keksinnön mukaisen kuormankäsittelylaitteen eräälle edulliselle sovellutusmuodolle on tunnusomaista se, että kelkassa on parillinen määrä kiinnittymiselimiä, jotka on sijoitettu parittain veto-/työntöliikkeen suunnassa kelkan vastakkaisiin päihin.
Keksinnön mukaisen kuormankäsittelylaitteen eräälle toiselle sovellutusmuodolle on tunnusomaista se, että kuormankäsitte-lyelimet on sijoitettu veto-/työntöliikkeen suunnassa kelkan samaan päähän, ja että kelkka on siten kääntyvä, että kiinnittymiselimet kykenevät kiinnittymään veto-/työntöliikkeen suunnassa kuormankäsittelylaitteen vastakkaisilla puolilla •; oleviin kuormiin.
Tällöin voidaan samalla laitteella yksinkertaisesti käsitellä kuormaa esimerkiksi varastokäytävän molemmilla puolilla.
Seuraavassa keksintöä selostetaan yksityiskohtaisemmin esimerkin avulla viittaamalla oheisiin piirustuksiin, jossa 3 81069
Kuvio 1 esittää keksinnön mukaista kuormankäsittelylaitetta ja varastohyllyä laatikoineen sivulta päin katsottuna.
Kuvio 2 esittää keksinnön mukaista kuormankäsittelylaitetta, joka toimii varastokäytävän molemmilla puolilla olevissa varastohyllyissä, sivulta päin katsottuna.
Kuvio 3 esittää kääntyvää kelkkaa imukuppeineen.
Kuvio 4a esittää kahta keksinnön mukaista kuormankäsittely-yksikköä ja varastohyllyä laatikoineen päältä päin katsottuna .
Kuvio 4b esittää kahta keksinnön mukaista kuormankäsittely-yksikköä, jotka siirtävät samaa laatikkoa päältä päin katsottuna.
Selvitetään keksinnön mukaisen kuormankäsittelylaitteen toimintaa aluksi kuvion 1 perusteella. Kuviossa 1 on esitetty sivulta päin katsottuna kuormankäsittelylaite, joka siirtää laatikkoa la varastohyllyltä kuljettimelle 3a, jolla laatikko la voidaan siirtää haluttuun paikkaan varastossa. Laatikko la vedetään hyllyltä 2a kuljettimen "· hihnalle 6a imukupilla 5a, joka on sijoitettu kiinnitty- misyksikössä 7a olevaan kelkkaan 8a. Kelkka 8a kulkee kiskoilla 9a. Kiinnittymisyksikkö 7a ja kuljetin 3a sijoitetaan esimerkiksi hyllystöhissiin, jolla ne ovat liikuteltavissa ja ohjattavissa sinänsä tunnetulla tavalla laatikon la kohdalle. Tämän jälkeen imukuppi 5a ohjataan kelkalla 8a kiinni laatikkoon la. Imukuppiin 5a synnytetään alipaine sinänsä tunnetulla tavalla, jonka avulla imukuppi 5a kiinnittyy laatikon la päätyyn 4a, joka toimii kiinnittymis-pintana.
Laatikko la vedetään tämän jälkeen hyllyltä 2a kuljettimel-le 3a. Tilan säästämiseksi ei laatikkoa la vedetä kuljetus-paikalleen kuljettimen keskelle imukupilla la, vaan siirtä 4 81069 minen kuljettimen 3a keskelle tapahtuu kuljettimen hihnan 6a ja hihnaa 6a pyörittävän koneiston avulla. Ennen kuljettimen 3a käyttämistä on alipaine poistettava imukupista 5a ja ohjattava imukuppi 5a pois laatikon la tieltä. Kun imukuppia la ei käytetä kuin alkuvaiheessa, voidaan säästää varastokäytävän leveydessä, koska tarvittava leveys on silloin vain kuljettimen 6a leveys, eikä kuljettimen 6a ja kelkan 8a yhteinen leveys.
Siirrettäessä laatikkoa la kuljettimelta 6a hyllylle 2a ohjataan imukuppi 5a ensin kiinni laatikkoon la ja synnytetään imukuppiin alipaine. Tämän jälkeen työnnetään kuorma la hyllylle 2a. Tarvittavan käytävänleveyden pienentämiseksi siirretään laatikkoa la ensin hihnalla 6a, jonka jälkeen laatikko la työnnetään imukupilla 5a lopulliselle paikalleen. Tämän jälkeen poistetaan alipaine ja siirretään imukuppi 5a toiseen paikkaan. Toisen laatikon Ib siirtäminen hyllylle ja hyllyltä 2b tapahtuu vastaavalla tavalla siirtämällä ensin kiinnittymisyksikkö 7a kelkkoineen 8a laatikon Ib lähelle ja käyttämällä hyväksi päätyä 4b kiinni ttyrnispintana.
Kun käytetään imukuppia 5a kuorman siirtämiseen , voi kuormana olla esimerkiksi tavallinen muovi- tai pahvilaatikko. Nykyisillä imukupeilla on mahdollista saavuttaa suuria alipaineita, joten kuorman kiinnittymispinnalle ei tarvitse asettaa suuria vaatimuksia. Myös laatikot, joissa koko pääty tai laita ei ole tasainen, soveltuvat keksinnön mukaiseen kuormankäsittelyyn. Kuormassa tulee olla ainoastaan imukupin kokoinen kiinnittymispinta siinä päädyssä tai laidassa, josta työntö tai veto tapahtuu, niin että alipaine säilyy imukupissa vuotamaan. Yhden imukupin sijasta voidaan käyttää useita imukuppeja suurien kuormien käsittelyssä.
Jos imukuppi 5a on kuorman mukaan asettuva, ei kiinnitty-mispinnan 4a ja 4b tarvitse olla aivan imukupin 5a kiinnit- 5 81 069 tyvän tason mukainen alkuvaiheessa. Asettuva imukuppi voidaan tehdä esimerkiksi imukupin 5a varressa olevan nivelen avulla. Imukuppi 5a asettuu tässä tapauksessa oikein kiinnittymispintaan, niin että siirtämiseen tarvittava alipaine saavutetaan. Useissa tapauksissa on edullista sijoittaa kuljetin 3a siirrettäessä laatikkoa la ja Ib kuljettimelle 3a hyllylle 2a ja 2b tai päinvastoin siten, että kuljetin 3a sijoitetaan hieman ylemmäksi kuin hylly 2a ja 2b, koska tällöin laatikko la ja Ib liikkuu helpommin. Tällöin vedettäessä laatikoa la ja Ib hyllyltä 2a ja 2b sitä nostetaan samalla imukupin 5a avulla, jotta laatikko la ja Ib ei jää kiinni kuljettimen 3a reunaan. Eräissä tapauksissa on myös mahdollista käyttää varastointialustana toista laatikkoa, jolloin laatikon sijoittaminen toisen laatikon päälle helpottuu, jos kuljetusalusta on hieman ylempänä kuin varastointialustana toimiva toinen laatikko.
Kuviossa 2 on esitetty sivulta päin katsottuna keksinnön mukainen kuormankäsittelylaite, joka mahdollistaa kuorman käsittelyn varastokäytävän molemmilla puolilla yhdellä laitteella. Kuviossa 2 olevien laatikoitten le - lf siirtely tapahtuu sijoittamalla kiinnittymisyksikössä 7b olevaan kiskoilla 9b liikkuvaan kelkkaan parillinen määrä imukuppe-ja 5b ja 5c, jotka sijaitsevat parittain kelkan 8b kulkusuunnan suuntaisella akselilla 10 kelkan 8b vastakkaisissa päissä, niin että toinen imukuppi 5b siirtää käytävän toisella puolella olevia laatikoita le ja Id hyllylle 2c ja 2d kuljettimelta 3b, jossa on hihna 6b, ja päinvastoin käyttäen hyväksi kiinnittymispintoja 4c ja 4d, ja toinen imukuppi 5c siirtää käytävän toisella puolella olevia laatikoita le ja lf hyllylle 2e ja 2f kuljettimelta 3b ja päinvastoin käyttäen hyväksi päätyjä 4e ja 4f. Kuviossa 3 on esitetty toinen sovellutus, jolla kuorman käsitely myös tapahtuu käytävän molemmilla puolilla. Kuviossa 3 on esitetty kääntyvä kelkka 8c, jossa on imukuppi 51. Kelkka 8c voi kääntyä esimerkiksi nivelen avulla vaakatasossa siten, että imukuppi 51 voi kiinnittyä käytävän molemmilla puolilla oleviin kuormiin.
6 81 069
Kuvioissa 4a ja 4b on esitetty kuormankäsittelylaite päältä päin katsottuna, jossa on kaksi kiinnittymisyksikköä 7c - 7f. Kuvion 4a mukaisessa tapauksessa kuormankäsittely-laitteen kaksi imukuppia 5d ja 5e kiinnittyy laatikon lg, joka on varastointialustan muodistavalla hyllyllä 2g, päätyyn 4g, ja toisen yksikön 7d kaksi imukuppia 5f ja 5g kiinnittyy toisen laatikon lh, joka on varastointialustan muodstavalla hyllyllä 2h, päätyyn 4h. Kuviossa 4b olevan kuormankäsittelylaitteen kaksi imukuppia 5h ja 5i kiinnittyy hyllyllä 2i olevan laatikon li päätyyn 4i. Kuvion 4b tapauksessa toisen yksikön 7f imukupit 5j ja 5k kiinnittyvät saman laatikon 2i päätyyn 4i. Kuvion 4a tapauksessa yksi yksikkö siirtää yhtä laatikkoa lg ja lh, kuvion 4b tapauksessa taas kaksi yksikköä siirtää yhtä laatikkoa li. Näin erikokoisia kuormia voidaan siirtää samoilla laitteilla vaihtelemalla siirtämiseen käytettävien kiinnittymisyk-siköitten lukumäärää.
Keksinnön mukaisen kuormankäsittelylaitteen ohjaus tapahtuu yksinkertaisesti ohjelmoitavan logiikan avulla. Logiikalla voidaan esimerkiksi synnyttää alipaine imukuppeihin tai . . poistaa alipaine imukupeista halutulla hetkellä.
Alan ammattimiehelle on selvää, että keksinnön eri sovellu-tusmuodot eivät rajoitu ainoastaan edelläkuvattuun esimerkkiin, vaan voivat vaihdella jäljempänä esitettävien patenttivaatimusten puitteissa. Esimerkiksi työstökoneyksiköissä käytettävien konepallettien käsittelyssä voidaan imukupppi-en sijasta käyttää sähkömagneetteja, jolloin kuorman sivussa tai päädyssä olevien kiinnittymispintojen on oltava magneettista ainetta, kuten konepalleteissa. Tällöin kuorma vedetään varastointialustalta kuljetusalustalle sähkömagneeteilla ohjaamalla sähkömagneetit kiinni magneettiseen kiinnittymispintaan, kytkemällä sähkömagneetteihin jännite, jolla jännitteellä sähkömagneetit kiinnittyvät kiinnitty-mispintaan, vetämällä kuorma sähkömagneeteilla varastointi- 7 81 069 alustalta kuljetusalustalle, poistamalla jännitesyöttö sähkömagneeteista sekä ohjaamalla sähkömagneetit irti kiinnittymispinnasta. Vastaavasti kuorma työnnetään kuljetusalustalta varastointialustalle sähkömagneeteilla ohjaamalla sähkömagneetit kiinni kiinnittymispintaan, kytkemällä sähkömagneetteihin jännite, työntämällä kuorma sähkömagneeteilla varastointialustalle, poistamalla jännitesyottö säähkömagneeteista sekä ohjaamalla sähkömagneetit irti ki innittymispinnoista.

Claims (3)

1. Kuormankäsittelylaite kuorman käsittelemiseksi kaksipuo-leisesti, johon kuormankäsittelylaitteeseen kuuluu kuljetus-alusta (3a-3b) kuorman (la-li) liikuttamiseksi, jossa kuor-mankäsittelylaitteessa on yksi tai useampi kuorman laidassa tai päädyssä olevaan kiinnittymispintaan (4a-4i) kiinnittyvä kiinnittymiselin (5b-51) kuorman (la-li) vetämiseksi varas-tointialustalta (2a-2i) kuljetusalustalle (3a-3b) tai työntämiseksi kuljetusalustalta (3a-3b) varastointialustalle (2a-2i), tunnettu siitä, että kuormankäsittelylait-teessa on kuljetusalustasta erillinen, yhdellä tai useammalla veto-/työntöliikkeen suuntaisilla kiskoilla (9a-9b) varustettu kiinnittymisyksikkö (7a-7f), jossa on veto-/työn-töliikkeen suunnassa kiskoja pitkin kulkeva kelkka (8b 8c), johon kahdella, mainitussa suunnassa kuormankäsittelylait-teen vastakkaisilla puolilla oleviin kuormiin kiinnittyvät kiinnittymiselimet (5b-51) on sijoitettu.
2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen kuormankäsittelylaite, tunnettu siitä, että kelkassa (8b) on parillinen määrä kiinnittymiselimiä (5b, 5c), jotka on sijoitettu parittain veto-/työntöliikkeen suunnassa kelkan vastakkaisiin päihin.
3. Patenttivaatimuksen 1 mukainen kuormankäsittelylaite, tunnettu siitä, että kuormankäsittelyelimet (5d-51) on sijoitettu veto-/työntöliikkeen suunnassa kelkan samaan päähän, ja että kelkka (8c) on siten kääntyvä, että kiinnittymiselimet kykenevät kiinnittymään veto-/työntöliikkeen suunnassa kuormankäsittelylaitteen vastakkaisilla puolilla oleviin kuormiin. 9 81069
FI862777A 1986-06-30 1986-06-30 Lastbehandlingsanordning. FI81069B (fi)

Priority Applications (5)

Application Number Priority Date Filing Date Title
FI862777A FI81069B (fi) 1986-06-30 1986-06-30 Lastbehandlingsanordning.
DE8787109397T DE3785702T2 (de) 1986-06-30 1987-06-30 Verfahren zur handhabung von lasten und mittel zur durchfuehrung desselben.
EP87109397A EP0254888B1 (en) 1986-06-30 1987-06-30 Procedure in load management, and load management means for applying same
US07/630,806 US5129777A (en) 1986-06-30 1990-12-24 Load handling method and system
US07/910,880 US5380139A (en) 1986-06-30 1992-07-10 Load handling method and system

Applications Claiming Priority (2)

Application Number Priority Date Filing Date Title
FI862777A FI81069B (fi) 1986-06-30 1986-06-30 Lastbehandlingsanordning.
FI862777 1986-06-30

Publications (3)

Publication Number Publication Date
FI862777A0 FI862777A0 (fi) 1986-06-30
FI862777A FI862777A (fi) 1987-12-31
FI81069B true FI81069B (fi) 1990-05-31

Family

ID=8522860

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
FI862777A FI81069B (fi) 1986-06-30 1986-06-30 Lastbehandlingsanordning.

Country Status (4)

Country Link
US (1) US5129777A (fi)
EP (1) EP0254888B1 (fi)
DE (1) DE3785702T2 (fi)
FI (1) FI81069B (fi)

Families Citing this family (21)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
US5468110A (en) * 1990-01-24 1995-11-21 Automated Healthcare, Inc. Automated system for selecting packages from a storage area
US5880443A (en) * 1990-01-24 1999-03-09 Automated Healthcare Automated system for selecting packages from a cylindrical storage area
US5452981A (en) * 1991-03-06 1995-09-26 Leland D. Blatt Automatic tool changer
US5421685A (en) * 1992-01-10 1995-06-06 Stanley-Vidmar, Inc. Vacuum-type gripping apparatus
DE9309252U1 (de) * 1993-06-22 1993-11-18 Systraplan Gmbh Regalförderzeug zum Einlagern und Auslagern von Plattenstapeln und Einzelplatten in Regalen mit der Zugriffsmöglichkeit auf mehrere hintereinander im selben Regalfach angeordnete Lagerplätze
JP2762928B2 (ja) * 1994-05-17 1998-06-11 村田機械株式会社 物品移載装置
US5471445A (en) * 1994-06-20 1995-11-28 International Business Machines Corporation Apparatus and method for sensing and holding an item
FR2727843B1 (fr) * 1994-12-13 1997-01-17 Danel Ferry Dispositif de rangement de caisses ou caissettes dans un rayonnage
EP0775650A1 (de) * 1995-11-24 1997-05-28 André Dr. von Froreich Fördersystem, insbesondere für Materialträger für den labormedizinischen Einsatz
DE19719748C2 (de) * 1997-05-09 2001-03-29 Fraunhofer Ges Forschung Vorrichtung zum Handhaben von Stückgütern, insbesondere von Paketen, für das Be- und Entladen eines Laderaumes sowie Verfahren zum Entladen eines Laderaumes
US6217273B1 (en) * 1997-08-04 2001-04-17 Exper S.A.S. Di Peroni G.&C. Method and apparatus for transferring objects
US6625953B1 (en) 1999-12-02 2003-09-30 Ibp, Inc. Item handler for sorting and packing
US6409451B1 (en) 2000-04-13 2002-06-25 Ibp, Inc. Item handler and method for flow through storage
US20040197183A1 (en) * 2001-06-22 2004-10-07 Cho Jae Hyuk Exchanger for tray feeder
GB0201981D0 (en) * 2002-01-29 2002-03-13 Bradman Lake Ltd Improvements relating to carton filling apparatus
ITMI20021919A1 (it) * 2002-09-10 2004-03-11 Salmoiraghi S P A Dispositivo di prelievo e collezione temporanea di unita' di prodotto selezionate, presenti in celle, vani o ripiani di un magazzino che le contiene
DE102006007359A1 (de) 2006-02-15 2007-08-23 Gollmann Kommissioniersysteme Gmbh Verfahren einer modifizierten, automatischen, dreidimensionalen Lagerhaltung, insbesondere für Apotheken und Einrichtung zur Durchführung des Verfahrens
DE102012102075A1 (de) * 2012-03-12 2013-09-12 Kardex Produktion Deutschland Gmbh Lager, insbesondere Kommissionierungslager sowie Lagerverwaltungssystem und Verfahren für dessen Betrieb
US10815056B2 (en) * 2016-04-22 2020-10-27 Daniel Kropp Method and device for automatically receiving, storing and dispensing of articles and/or article commissions received in a packaging, and packaging
US11292667B2 (en) 2018-08-14 2022-04-05 Jasci Robotics, LLC. Method and system for automated transport of items
US11130242B1 (en) * 2020-01-23 2021-09-28 Amazon Technologies, Inc. Container transporter

Family Cites Families (16)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
DE116126C (fi) *
US3101852A (en) * 1960-06-14 1963-08-27 Pearne And Lacy Machine Compan Rack unloader
US3805973A (en) * 1968-06-14 1974-04-23 Interlake Steel Corp Storage and retrieval arrangement
US3750804A (en) * 1969-03-07 1973-08-07 Triax Co Load handling mechanism and automatic storage system
US3674159A (en) * 1969-03-07 1972-07-04 Triax Co Load handling mechanism and automatic storage system
US3630319A (en) * 1969-12-12 1971-12-28 San Francisco Elevator Co Inc Elevator and door and loading mechanisms therefor
US3762531A (en) * 1971-08-26 1973-10-02 Eaton Corp Load stacker
US3782565A (en) * 1971-12-23 1974-01-01 J Doran Automated handling system for container held material
JPS4941976A (fi) * 1972-03-06 1974-04-19
US3820667A (en) * 1972-12-12 1974-06-28 Materials Management Syst Inc Article handling machine
LU71614A1 (fi) * 1975-01-10 1976-11-11
US4492504A (en) * 1981-12-07 1985-01-08 Bell & Howell Company Materials handling system
EP0116126A1 (de) * 1982-12-21 1984-08-22 J. Sandt AG Regal mit wenigstens einem Regalbediengerät
US4789295A (en) * 1985-02-26 1988-12-06 International Business Machines Corp. Article manipulator for robot
DE3539115A1 (de) * 1985-11-04 1987-05-14 Siemens Ag Paternoster fuer durchlaufregale mit automatischer entnahmevorrichtung
EP0235488B1 (fr) * 1986-09-19 1990-01-24 REDOUTE CATALOGUE Société Anonyme: Installation de manutention robotisée

Also Published As

Publication number Publication date
FI862777A0 (fi) 1986-06-30
US5129777A (en) 1992-07-14
EP0254888A1 (en) 1988-02-03
DE3785702D1 (de) 1993-06-09
FI862777A (fi) 1987-12-31
DE3785702T2 (de) 1993-08-19
EP0254888B1 (en) 1993-05-05

Similar Documents

Publication Publication Date Title
FI81069B (fi) Lastbehandlingsanordning.
JP7125616B2 (ja) 注文準備用システム
US11208264B2 (en) System for storing and transporting objects stored in racks of a warehouse
US5380139A (en) Load handling method and system
EP2441709B1 (en) Gripper for picking palletized goods
CN114302854A (zh) 物流塔
US11130633B2 (en) Automated warehouse system
WO2007021246A1 (en) Inter-box connector (ibc) storage and handling system
JP2692414B2 (ja) トレーへの荷積み卸し設備
EP0059477A1 (en) Apparatus for loading objects
CN108454933B (zh) 全自动编带机
WO2001047792A2 (en) Storage and transport system and transport trolley therefor
CN211003005U (zh) 一种用于料箱的无人存储拣选组件
JPS62126001A (ja) コイル保管倉庫設備
CN210456128U (zh) 一种货架上的搬运设备
JPH0225779Y2 (fi)
JPH0798582B2 (ja) 荷積み方法
FI87339B (fi) Lagringssystem i automatlager.
SE1450272A1 (sv) A method and a device for moving objects on shelves
CN219313663U (zh) 仓储货物转运系统
CN210682006U (zh) 一种料箱抓取平台组件
CN113859837B (zh) 一种采用立面运载装置的自动式多任务存取系统
CN220222253U (zh) 一种便于装卸料的运输装置
JP3489300B2 (ja) ハンガー装置の搬送保管設備
KR100277999B1 (ko) 셀 라인용 이송장치

Legal Events

Date Code Title Description
FC Application refused

Owner name: KONE OY