FI73093C - Modifierad av tonvaerdet beroende bottenfaergsborttagning. - Google Patents
Modifierad av tonvaerdet beroende bottenfaergsborttagning. Download PDFInfo
- Publication number
- FI73093C FI73093C FI831875A FI831875A FI73093C FI 73093 C FI73093 C FI 73093C FI 831875 A FI831875 A FI 831875A FI 831875 A FI831875 A FI 831875A FI 73093 C FI73093 C FI 73093C
- Authority
- FI
- Finland
- Prior art keywords
- color
- tone
- black
- gray
- ink
- Prior art date
Links
Classifications
-
- H—ELECTRICITY
- H04—ELECTRIC COMMUNICATION TECHNIQUE
- H04N—PICTORIAL COMMUNICATION, e.g. TELEVISION
- H04N1/00—Scanning, transmission or reproduction of documents or the like, e.g. facsimile transmission; Details thereof
- H04N1/46—Colour picture communication systems
- H04N1/56—Processing of colour picture signals
- H04N1/60—Colour correction or control
- H04N1/6027—Correction or control of colour gradation or colour contrast
Landscapes
- Engineering & Computer Science (AREA)
- Multimedia (AREA)
- Signal Processing (AREA)
- Luminescent Compositions (AREA)
- Color Image Communication Systems (AREA)
- Facsimile Image Signal Circuits (AREA)
- Solid-Sorbent Or Filter-Aiding Compositions (AREA)
- Duplication Or Marking (AREA)
- Ink Jet (AREA)
- Color, Gradation (AREA)
- Treatments Of Macromolecular Shaped Articles (AREA)
- Organic Low-Molecular-Weight Compounds And Preparation Thereof (AREA)
Description
73093
Modifioitu sävyarvosta riippuva alivärinpoisto
Esillä oleva keksintö koskee modifioitua sävyarvosta riippuvaa alivärinpoistoa neliväripainossa, jolloin kirjopaino-värien keltaisen (Y), magentan (M) ja syaanin (C) väriosuuk-sia vähennetään ja tämän vähentämisen kompensoimiseksi kohotetaan mustan (K) painovärin värimäärää.
Esillä oleva keksintö koskee painotekniikan aluetta, erityisesti neliväripäinoa.
Fogra-tutkimusselosteesta 1.203 ovat jo tunnettuja tutkimukset väriainerakenteen muuttamiseksi muuttamalla värin-erottelua mustaa osaväriä varten, Gunter Otschik, sivu 4, oikea palsta, kappaleen 3.1 alapuolella, jotta voidaan työskennellä alivärinpoistossa neliväripainossa mahdollisimman ei-kirjavalla rakenteella, kun käytettävissä on voimakas musta, se tarkoittaa voimakas mutta kallis painoväri "musta". Reproduktiotekniikasta ymmärretään täysin ei-kirjavalla rakenteella, että harmaa-arvojen reproduktiossa ja äärimmäisen tummissa sävyissä painetaan vain "mustalla", se tarkoittaa, että värinerottelussa keltainen, magenta ja syaani näissä kuvakohdissa ei sisällä mitään moniväristä väri-osuutta eikä niitä tällöin myöskään paineta.
Halvimmissa käytännössä enimmäkseen käytetyissä painoväreissä esiintyy mustan värin kohdalla harmaa vivahdus, kun painetaan 100 % mustalla. Tästä syystä kirjopainovärien värin-erottelut eivät vähene nollaan, vaan koko harmaiden sävyjen värisävyalueella aina tummimpaan mustaan asti painetaan tietty loppuosa kirjoväreillä, joka johtaa äärimmäisiin tummuuksiin, jolloin tämän loppuosan osuus vaaleita sävyjä kohti asteittain vähenee.
Tällöin on olemassa vaara harmaa-arvojen reproduktiossa, että koko sävyalueella esiintyy värivivahteita, kun poikkeamia 73093 kirjopainovärien Y, M, C tasapainosta es i i.ntvv, mikä oaino-prosessin aikana helposti voi tapahtua, katse» io kerran mainittua Fogr a- tutki mu s r.o 1 o s t e 11 u, sivut ?. ja '> kappaleet 1 ja 2.
Edelleen epäkohtana täydelliseen alivär » npois Leon nähden voidaan pitää sitä, että tapauksessa, jossa harmaat sävy1 kirjo-osuuksien kautta vielä painetaan , es i intvv ki r i<»värien kohdalla suurempaa vär ienkulutus ta, kuin y i 1 loin kun työ skenne11ään vo imakkaa11a mu s tall a.
Varmemman harmaatasapainon saavuttane seksi vähemmällä vä-rinkulutuksella , on tällöin suomalaisessa on I. ont t.i-hakemuksessa n:o 831186 ehdotettu noliväripainoon sävyarvosta riippuvaa alivärinpoistoa, jossa kirjovarien keltaisen (Y) , magentan {M}, ja syaanin (e) vär j.osuuk siä vähennetään ja tämän vähentämisen kömpi nisu imisek s.i mustan (K) painovärin värimäärää kohotetaan, jolloin siihen harmaa-arvoon asti, joka vastaa käytetyn mustan painovärin täyssävyä, työskennellään lähes täysin ei-kirjorakenteella, ja tästä harmaa-arvosta lähtien aina äärinunäi seen kuva tummuu i con asti kohotetaan kirjopainovärien väriosuuksia.
Tällä menetelmällä saavutetaan erittäin hyviä tuloksin, mutta on osoittautunut, että on tapauksia, joissa kuvaan voi tulla niin sanottuja rajauksia. Eräs esimerkki sellaisesta rajauksesta esiintyy pastellisävyjen reproduktiossa, esim. magentan alueella, kuu kyseisellä välialueella tapahtuu siirtyminen harmaa-arvoon. Täysin o i-k ir j orakeni oc :s,t painetaan magentavärisillä alueilla niin ikään myös vähemmän magentaa, mutta harmaa-alueella ei ole muqentua tarjolla, niin että kuvauksessa näkyy rajalinja, jota u l.kupernisku-vassa ei ole. Kyseiset ilmiöt voivat reprodnkt\ossa osua häiritsevästi silmään.
Esillä olevassa keksinnössä on siten tarkoituksena toteuttaa menetelmä, jossa myös korkea-asteisessa a 1ivärinpoistossa 3 73093 voidaan välttää edellä mainitunlaiset ilmiöt kuvan laadun parantamiseksi.
Keksinnössä saavutetaan tämä patenttivaatimuksen 1 tunnusmerkkien mukaisesti. Keksintöä kuvataan seuraavassa lähemmin kuvioiden 1-5 pohjalta. Kuvioissa on esitetty: kuvio la värinerottelusignaalin kulku värisävyarvosta riippuvassa alivärinpoistossa ilman tai harmaatasapainon kanssa (tekniikan taso), kuvio 2a värinerottelusignaalin kulku muunnetussa harmaa-sävyarvosta riippuvassa alivärinpoistossa ilman harmaa tasapainoa , kuvio 2b suurennettu otos kuviosta 2a, kuvio 3a värinerottelusignaalin kulku modifioidussa harmaa-sävyarvosta riippuvassa alivärinpoistossa harmaatasapainon kanssa, 3b suurennettu otos kuviosta 3a, kuvio 4 signaalin kulku väriskannerissa ja kuviossa 5 kytkentärakenne alivärinpoiston suorittamiseksi.
Kuviossa 1 on esitetty värinerottelusignaalit yli koko sävy-arvoalueen vaaleista sävyistä täysin tummiin sävyihin 0-100 rasteripistesuuruuksilla.
Käyrä Y = M = C esittää kirjovärien syaanin, magentan ja keltaisen värinerottelusignaalin kulkua, niin kuin se tulostuu alivärinpoistossa mustaa väriä varten, merkitään K:lla, tarkoitetun värinerottelusignaalin yhteydessä.
Kuten myös kuviosta on nähtävissä, pysytetään täydellisen ei-monivärinen rakenne harmaa-arvojen reproduktiossa tummia sävyjä kohti mahdollisimman pitkälle, ja siihen harmaa-arvoon asti, joka vastaa käytetyn mustan painovärin täyssävyä. Tästä harmaa-arvosta lähtien otetaan kirjopainovärien Y, M, C väriosuudet jälleen mukaan ja aina siihen täyssävyarvoon asti, joka joko vastaa sitä arvoa, jonka kirjovärit ilman alivärinpoistoa tämän tummuussävyn reproduktiossa ottaisivat 4 73093 tai johonkin edellä annettuun arvoon asti, joka on tuloksena kulloisestakin painomenetelmästä ja käytetyistä painoväreistä. Kuviossa 1 esitetyssä käyrän Y = M - C tapauksessa työskennellään ilman harmaatasapainoa, se tarkoittaa, että tämä tapaus on käytettävissä painomenetelmiin, joissa päällekkäin painettaessa samojen osien kanssa ei ole tuloksena värivivahteita. Edelleen esitetyssä käyrien Y', M' ja C tapauksessa on toteutettu harmaatasapaino.
Kuvio 2a osoittaa kirjopainovärien kulkua tapauksessa, jossa työskennellään modifioidulla alivärinpoistolla ilman harmaa-tasapainoa. Yhtenäinen käyräviiva Y = M = C on eräällä osa-alueellaan hieman kohonnut, tässä vaalealla alueella, jota vastoin mustan painovärin kohdalla tässä kohdassa on laskeuma, koska kirjopainovärit Y, M, C tuottavat tässä jo mustan osuuden.
Osa-alueiden sijainti, jossa kirjovärit kohoavat tai musta väri laskee, riippuu kuvasta tai kulloisestakin painomenetelmästä .
Käyräviivan kulun tarkemmaksi kuvaamiseksi alueella, jossa käyräviivan kohoaminen tapahtuu, on kuviossa 2b esitetty suurennettu otos kuviosta 2V Huomataan selvemmin, että mustan painovärin laskeutumisen määrä on tulosta kirjopainovärien nousun kompensoimisesta.
Kuvio 3a osoittaa saman käyräviivakulun kuin kuvio 2a, mutta harmaatasapainon kanssa se tarkoittaa, että tummien neut-raalisävyjen kohdalla painetaan eri määrät kutakin kirjovä-riä, värisävyjen, jotka ovat tulosta kulloisestakin painomenetelmästä ja/tai käytetyistä painoväreistä, tasoittamiseksi.
Kuvio 3b näyttää yksityiskohdittain, kuinka harmaatasapaino ilmenee kirjovärien kohoamisen osa-alueella tai mustan painovärin laskemisen osa-alueella.
73093
Kirjovärien kohoamista vastaten tummissa neutraalisävyissä, kohoaa myös tässä esitetyssä osa-alueessa kirjopainoväri C suhteessa painoväriin M ja painoväri M suhteessa painoväriin Y. Originaalikohtainen tai myös kulloisestakin painomenetelmästä riippuen voi myös olla tuloksena toinen vuoro-järjestys yksittäisten painovärien nostamiseksi tai laskemiseksi.
Kuviossa 4 on esitetty signaalinkulku skannerissa alivärin-poiston suorittamiseksi. Skannauspäästä 1, joka tuottaa primääriset värinmittausarvosignaalit R, G ja B kuten myös kenttäsignaalin, joka palvelee elektronista ei-terävää mas-kinmuodostusta, kulkevat väriarvosignaalit värilaskijaan 2, kuten esimerkiksi US-patentissa n:o 3 885 244 on kuvattu. Värilaskijan 2 ulostulosta tulevat painovärisignaalit keltainen (Y), magenta (M), syaani (C) ja musta (K). Analogia/ digitaali-muuntimen 3 kautta menevät painovärisignaalit digitaalimuodossa alivärinpoistokytkentään 4. Tässä kytkennässä, joka koostuu rekisterijärjestelystä, joka saa sisääntulon 41 kautta kullekin korjaustermille tyypilliset arvot, muutetaan painovärisignaalit Y, M, C ja K keksinnön mukaisesti modifioiduiksi painovärisignaaleiksi Y', M', C' ja K', jotka viedään edelleen kirjoituspäähän 5, joka kirjoituspää suorittaa modifioitujen painovärisignaalien kuvauksen. Tämä kytkentä esittää yksinkertaistettua versiota kuviossa 4 esitetystä aiemmin mainitusta US-patentissa esitetystä skannaus-laitteesta.
Alivärinpoistokytkentä on edelleen esitetty yksityiskohtaisesti kuviossa 5. Painovärisignaalit Y, M, C joutuvat rekis-terisäätöyksikköön 42, jossa nämä signaalit muunnetaan sisääntulo-osoitteiksi muunnosrekisteriä 43 varten. Suoritetaan esimerkiksi 8-bittinen analogia/digitaalimuunnos. Tässä tapauksessa käytetään neljä korkeinarvoista bittiä muunnosre-kisterin osoitteita varten. Muunnosrekisterin 43 ulostulosignaalit, se tarkoittaa värikorjauksella modifioidut painovärisignaalit Y', M', C' menevät kirjoituspäähän, jota 6 73093 vastoin muunnosrekisterin ulostulosignaali mustaa väriä varten annetaan summaimelle 44, jonka toisessa sisääntulossa analogia/digitaalimuuntimelta tuotettu painovärisig-naali musta sijaitsee. Mustan kokonaissignaali on siis summa ei-korjatuista mustan painovärisignaal1sta ja muunnosrekisterin mustan ulostulosignaalista, ja ilmestyy sum-maimen 44 ulostulosta. Muunnosrekisteri 43 voidaan toteuttaa esim. useiden lukutaulukoiden avulla, mutta se voi olla myös osoitteellinen rekisteri vastaavine monine rekisteri-paikkoineen. Korjausarvojen sisäänanto tapahtuu sisääntulon 41 kautta.
Kyseisenlainen rekisteri on esitetty esim. brittiläisessä patenttijulkaisussa n:o 1 541 554 kuviossa Ib, jolloin kor-jausdatojen sisäänotto tapahtuu reikänauhanlukijän avulla.
Applications Claiming Priority (2)
Application Number | Priority Date | Filing Date | Title |
---|---|---|---|
EP82104745A EP0095518B1 (de) | 1982-05-29 | 1982-05-29 | Verfahren zur tonwertabhängigen Farbrücknahme im Vierfarbendruck |
EP82104745 | 1982-05-29 |
Publications (4)
Publication Number | Publication Date |
---|---|
FI831875A0 FI831875A0 (fi) | 1983-05-25 |
FI831875L FI831875L (fi) | 1983-11-30 |
FI73093B FI73093B (fi) | 1987-04-30 |
FI73093C true FI73093C (fi) | 1987-08-10 |
Family
ID=8189062
Family Applications (1)
Application Number | Title | Priority Date | Filing Date |
---|---|---|---|
FI831875A FI73093C (fi) | 1982-05-29 | 1983-05-25 | Modifierad av tonvaerdet beroende bottenfaergsborttagning. |
Country Status (11)
Country | Link |
---|---|
US (1) | US4590515A (fi) |
EP (1) | EP0095518B1 (fi) |
JP (1) | JPS58211757A (fi) |
AT (1) | ATE14944T1 (fi) |
AU (1) | AU572454B2 (fi) |
CA (1) | CA1222160A (fi) |
DE (1) | DE3265413D1 (fi) |
DK (1) | DK236283A (fi) |
FI (1) | FI73093C (fi) |
SU (1) | SU1371510A3 (fi) |
ZA (1) | ZA833862B (fi) |
Families Citing this family (35)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
GB2154094B (en) * | 1983-12-30 | 1988-10-12 | Dainippon Screen Mfg | A multi-colour printing process |
US4701790A (en) * | 1984-06-13 | 1987-10-20 | Dainippon Screen Manufacturing Co., Ltd. | Method and apparatus for color separation in an image reproduction scanner |
JP2677283B2 (ja) * | 1984-06-14 | 1997-11-17 | キヤノン株式会社 | カラー画像処理装置 |
JPH069371B2 (ja) * | 1984-06-29 | 1994-02-02 | キヤノン株式会社 | カラ−画像処理方法 |
US4680625A (en) * | 1984-07-18 | 1987-07-14 | Konishiroku Photo Industry Co., Ltd. | Method and apparatus for multicolor image forming |
US4805013A (en) * | 1984-09-05 | 1989-02-14 | Canon Kabushiki Kaisha | Image data conversion system |
US4796086A (en) * | 1984-11-30 | 1989-01-03 | Fuji Photo Film Co., Ltd. | Method for converting color picture signals |
JPH0783423B2 (ja) * | 1985-06-28 | 1995-09-06 | 株式会社東芝 | 多階調カラー画像記録方法 |
JP2534678B2 (ja) * | 1986-08-08 | 1996-09-18 | キヤノン株式会社 | カラ―画像処理装置 |
EP0259981B2 (en) * | 1986-08-13 | 1999-05-06 | Canon Kabushiki Kaisha | Colour image processing method and apparatus |
JP2624660B2 (ja) * | 1987-01-06 | 1997-06-25 | キヤノン株式会社 | カラー画像処理方法 |
US5172223A (en) * | 1987-12-29 | 1992-12-15 | Canon Kabushiki Kaisha | Method of processing a color image to obtain color and black reproduction signals |
US4959790A (en) * | 1988-06-28 | 1990-09-25 | F & S Corporation Of Columbus, Georgia | Apparatus and method for producing color corrected reproduction of colored original images |
JPH06101799B2 (ja) * | 1988-10-28 | 1994-12-12 | 富士ゼロックス株式会社 | 画像形成装置のグレイバランス制御方式 |
US5121196A (en) * | 1988-11-18 | 1992-06-09 | Konica Corporation | Color processing method and apparatus with a color patch |
CA2055058C (en) * | 1990-12-31 | 1996-08-06 | Anthony Joseph Dattilo | Automatic correction for color printing |
US5841955A (en) * | 1991-12-02 | 1998-11-24 | Goss Graphic Systems, Inc. | Control system for a printing press |
JP3273204B2 (ja) * | 1993-02-15 | 2002-04-08 | コニカ株式会社 | 4色カラープリンタの色分解画像処理方法及び装置 |
EP0615379B1 (en) * | 1993-03-08 | 1999-05-19 | Canon Kabushiki Kaisha | Colour conversion apparatus |
JPH0787346A (ja) * | 1993-09-10 | 1995-03-31 | Fuji Xerox Co Ltd | カラー画像処理方法および装置 |
US5729360A (en) * | 1994-01-14 | 1998-03-17 | Fuji Xerox Co., Ltd. | Color image processing method and system |
US5767980A (en) * | 1995-06-20 | 1998-06-16 | Goss Graphic Systems, Inc. | Video based color sensing device for a printing press control system |
US5805280A (en) * | 1995-09-28 | 1998-09-08 | Goss Graphic Systems, Inc. | Control system for a printing press |
US6275302B1 (en) * | 1995-12-27 | 2001-08-14 | Xerox Corporation | Color printing yielding a background dependent neutral gray image (i.e. intelligent gray) |
US5978506A (en) * | 1995-12-28 | 1999-11-02 | Ricoh & Company, Ltd. | Colorant-independent color balancing methods and systems |
US6833937B1 (en) * | 2000-01-21 | 2004-12-21 | Lexmark International, Inc. | Methods and apparatus for color mapping |
US6867883B1 (en) | 2000-01-21 | 2005-03-15 | Lexmark International, Inc. | Method and apparatus for expanding a color gamut |
US7019868B2 (en) | 2000-12-19 | 2006-03-28 | Sharp Laboratories Of Ameirca, Inc. | Black generation method for CMYK color printer using multiple lookup tables and interpolation |
JP3870143B2 (ja) * | 2002-09-27 | 2007-01-17 | キヤノン株式会社 | 情報処理方法 |
JP4619749B2 (ja) * | 2004-11-05 | 2011-01-26 | 富士フイルム株式会社 | 色変換定義作成装置、および色変換定義作成プログラム |
US7847975B2 (en) * | 2007-07-02 | 2010-12-07 | Xerox Corporation | Converting black to composite black in digital printing |
JP4945361B2 (ja) * | 2007-07-30 | 2012-06-06 | 富士フイルム株式会社 | 画像処理方法及びその装置、並びにcpu読取可能な記録媒体 |
US8294951B2 (en) * | 2010-02-19 | 2012-10-23 | Kuo-Ping Yang | Method of reducing the amount of black in an image |
US8326034B2 (en) * | 2010-08-05 | 2012-12-04 | Kuo-Ping Yang | Method of reducing the amount of black in an image |
US11258926B2 (en) * | 2018-04-27 | 2022-02-22 | Hewlett-Packard Development Company, L.P. | Color resources |
Family Cites Families (10)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
BE530710A (fi) * | 1953-07-30 | |||
US2981792A (en) * | 1957-10-31 | 1961-04-25 | Fairchild Camera Instr Co | Color correction computer for engraving machines |
US3885244A (en) * | 1970-12-17 | 1975-05-20 | Hell Rudolf Dr Ing | Method of producing color correction signals and color separation signals |
DE2621008B2 (de) * | 1976-05-12 | 1978-10-26 | Dr.-Ing. Rudolf Hell Gmbh, 2300 Kiel | Verfahren zur Gewinnung und Verwertung von Farbkorrekturdaten für die Farbbildaufzeichnung |
DE2848376C2 (de) * | 1978-11-08 | 1983-12-15 | Dr.-Ing. Rudolf Hell Gmbh, 2300 Kiel | Einrichtung zur Nachkorrektur von Standardfarbkorrekturen bei der Farbbildaufzeichnung |
AU538242B2 (en) * | 1979-05-18 | 1984-08-02 | Dr.-Ing Rudolf Hell G.M.B.H. | Switching process and device by partial electronic retouchingduring the reproduction of colour images |
DE3020201A1 (de) * | 1979-05-30 | 1980-12-11 | Crosfield Electronics Ltd | Bildreproduktionsvorrichtung |
JPH0795803B2 (ja) * | 1980-09-10 | 1995-10-11 | ライノタイプーヘル アクチェンゲゼルシャフト | カラ−画像複製の際の画像構造部の部分電子補正方法および部分電子補正装置 |
DE3109190C2 (de) * | 1981-03-11 | 1985-07-11 | Dr.-Ing. Rudolf Hell Gmbh, 2300 Kiel | Verfahren zur Reproduktion farbiger Vorlagen im Vierfarbendruck unter Farbrücknahme |
JPS5846341A (ja) * | 1981-09-16 | 1983-03-17 | Dainippon Screen Mfg Co Ltd | 多色印刷物再現色表示時における再現色変換方法 |
-
1982
- 1982-05-29 EP EP82104745A patent/EP0095518B1/de not_active Expired
- 1982-05-29 DE DE8282104745T patent/DE3265413D1/de not_active Expired
- 1982-05-29 AT AT82104745T patent/ATE14944T1/de not_active IP Right Cessation
-
1983
- 1983-05-02 AU AU14133/83A patent/AU572454B2/en not_active Ceased
- 1983-05-13 US US06/494,460 patent/US4590515A/en not_active Expired - Lifetime
- 1983-05-19 CA CA000428528A patent/CA1222160A/en not_active Expired
- 1983-05-25 JP JP58090832A patent/JPS58211757A/ja active Granted
- 1983-05-25 FI FI831875A patent/FI73093C/fi not_active IP Right Cessation
- 1983-05-26 DK DK236283A patent/DK236283A/da not_active Application Discontinuation
- 1983-05-27 SU SU833596250A patent/SU1371510A3/ru active
- 1983-05-27 ZA ZA833862A patent/ZA833862B/xx unknown
Also Published As
Publication number | Publication date |
---|---|
AU1413383A (en) | 1983-12-01 |
DK236283D0 (da) | 1983-05-26 |
DK236283A (da) | 1983-11-30 |
FI831875L (fi) | 1983-11-30 |
FI831875A0 (fi) | 1983-05-25 |
JPS58211757A (ja) | 1983-12-09 |
CA1222160A (en) | 1987-05-26 |
ZA833862B (en) | 1984-02-29 |
JPH0210407B2 (fi) | 1990-03-08 |
AU572454B2 (en) | 1988-05-12 |
US4590515A (en) | 1986-05-20 |
ATE14944T1 (de) | 1985-08-15 |
DE3265413D1 (en) | 1985-09-19 |
EP0095518B1 (de) | 1985-08-14 |
SU1371510A3 (ru) | 1988-01-30 |
FI73093B (fi) | 1987-04-30 |
EP0095518A1 (de) | 1983-12-07 |
Similar Documents
Publication | Publication Date | Title |
---|---|---|
FI73093C (fi) | Modifierad av tonvaerdet beroende bottenfaergsborttagning. | |
FI73092B (fi) | Foerfarande foer tonvaerdes beroende faergdaempning. | |
JP2919768B2 (ja) | カラー印刷方法 | |
US4656505A (en) | Method for color correction for multi-color printing plate pictures | |
DE2637055C2 (de) | Farbkorrekturanordnung für Reproduktionszwecke | |
KR940005349B1 (ko) | 화상가공장치 | |
US5359437A (en) | Method for under-color removal in color image forming apparatus | |
DE19856574C2 (de) | Verfahren zum Optimieren von Druckerfarbpaletten | |
JPH0515105B2 (fi) | ||
US4789892A (en) | Color adjusting device including matrix-masking circuitry | |
CN101166225A (zh) | 图像处理装置和图像处理方法 | |
US5751326A (en) | Color printing process and product | |
US7088470B2 (en) | All-device-space automatic black replacement | |
US4803496A (en) | Method for recording a color image | |
KR930003551B1 (ko) | 채도조정방법 | |
US5196927A (en) | Method for electronic color processing | |
CA2151093A1 (en) | Method for Producing Gradient Tonal Representations and a Printhead for Producing the Same | |
US5095819A (en) | Method for the printed reproduction of continuous-tone polychrome originals | |
AU693184B2 (en) | Colour printing process and product | |
KR950004251B1 (ko) | 칼라화상의 색보정 장치 | |
JPS63169172A (ja) | カラー画像処理方法 | |
JPH01194675A (ja) | カラー画像形成装置、カラー画像処理装置及び方法 | |
JPH01194757A (ja) | カラー画像処理システム |
Legal Events
Date | Code | Title | Description |
---|---|---|---|
MM | Patent lapsed |
Owner name: DR.-ING. RUDOLF HELL GMBH |