FI112101B - Puristuslaite - Google Patents
Puristuslaite Download PDFInfo
- Publication number
- FI112101B FI112101B FI951825A FI951825A FI112101B FI 112101 B FI112101 B FI 112101B FI 951825 A FI951825 A FI 951825A FI 951825 A FI951825 A FI 951825A FI 112101 B FI112101 B FI 112101B
- Authority
- FI
- Finland
- Prior art keywords
- press
- bearing
- members
- axial direction
- pressing device
- Prior art date
Links
Classifications
-
- D—TEXTILES; PAPER
- D21—PAPER-MAKING; PRODUCTION OF CELLULOSE
- D21F—PAPER-MAKING MACHINES; METHODS OF PRODUCING PAPER THEREON
- D21F7/00—Other details of machines for making continuous webs of paper
- D21F7/001—Wire-changing arrangements
-
- B—PERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING
- B30—PRESSES
- B30B—PRESSES IN GENERAL
- B30B9/00—Presses specially adapted for particular purposes
- B30B9/02—Presses specially adapted for particular purposes for squeezing-out liquid from liquid-containing material, e.g. juice from fruits, oil from oil-containing material
- B30B9/20—Presses specially adapted for particular purposes for squeezing-out liquid from liquid-containing material, e.g. juice from fruits, oil from oil-containing material using rotary pressing members, other than worms or screws, e.g. rollers, rings, discs
-
- D—TEXTILES; PAPER
- D21—PAPER-MAKING; PRODUCTION OF CELLULOSE
- D21F—PAPER-MAKING MACHINES; METHODS OF PRODUCING PAPER THEREON
- D21F3/00—Press section of machines for making continuous webs of paper
- D21F3/02—Wet presses
-
- D—TEXTILES; PAPER
- D21—PAPER-MAKING; PRODUCTION OF CELLULOSE
- D21F—PAPER-MAKING MACHINES; METHODS OF PRODUCING PAPER THEREON
- D21F3/00—Press section of machines for making continuous webs of paper
- D21F3/02—Wet presses
- D21F3/04—Arrangements thereof
Landscapes
- Engineering & Computer Science (AREA)
- Mechanical Engineering (AREA)
- Paper (AREA)
- Press Drives And Press Lines (AREA)
Description
112101
Puristuslaite
Keksinnön kohteena on puristuslaite veden poistamiseksi vesipitoisesta rainanmuo-toisesta tavarasta, erityisesti veden poistamiseksi paperiradasta, jossa laitteessa on 5 kaksi puristustelaa, jotka muodostavat puristuskohdan, jolloin ensimmäinen puris-tustela on laakeroitu molemmista päistään ensimmäisten laakeripukkien välityksellä ja ainakin toisesta päästään kiinnitetty kiinteästi, ja jolloin toinen puristustela on laakeroitu molemmista päistään toisten laakeripukkien välityksellä, jotka ovat jännitettävissä veto-osien avulla ensimmäisiä laakeripukkeja vasten, jolloin veto-osat salli-10 vat puristustelojen suhteellisen liikkeen puristustelojen aksiaalisuunnassa kuormitettuina. Tällainen puristuslaite on tunnettu WO-A-92/17641:stä.
Tunnetussa puristuslaitteessa on sijoitettu keskenään yhdensuuntaisesti kaksi puristustelaa, joiden väliin on muodostettu puristuskohta. Koska ensimmäisiä ja toisia laakeripukkeja jännitetään keskenään veto-osien avulla, muodostuu puristusvoimien 15 siirtyessä puristuskohdassa lyhyempi voimavirtaus, joka ei rasita mitään tukiosia (Stuhlungsteile). Tuen (Stuhlung) täytyy siten siirtää ainoastaan puristimen omapai-no, ei kuitenkaan suuria puristusvoimia. Siten muodostuu yksinkertaisempi, kevyempi ja tilaasäästävämpi rakenne. Veto-osat muodostuvat tunnetussa puristuslaitteessa lattajousimaisesta keskiosasta ja päissä olevista vasarapäistä, joita pidetään • · 20 laakeripukeissa olevissa urissa. Laakeripukit on siten liitetty jäykästi veto-osien va- \j sarapäihin. Tällöin puristustelojen aksiaalisuunnassa taivutusjoustavat veto-osat sallivat puristustelojen taipumisen keskenään ja tietyn puristustelojen keskinäisen ...: aksiaalisen siirtymisen käytön aikana johtuen suurista puristusvoimista tai johtuen ; pituusmuutoksista, jotka voivat olla esimerkiksi lämpötilariippuvia. Puristuslaitteen V 25 kuormittamattomassa tilassa veto-osat ovat tällöin joko täysin tai vain hyvin vähän jännitettyinä.
,·' Tällöin ovat edelleen molemmat puristustelat toisesta päästä aksiaalisuunnassa : ' ’: kiinnitetty laakeripukeistaan runkoon kiinteästi. Vaikka tämän lisäksi ensimmäisessä '. t puristustelassa laakeripukki on kiinnitetty jäykästi runkoon, on tämän lisäksi toisen !!! 3O puristustelan vastakkainen pää varustettu liukuohjaimella, jonka avulla toisen puris- ;· tustelan laakeripukki on kiinnitetty koneen runkoon aksiaalisuunnassa, kuitenkin •, · · pystysuunnassa siirrettävästi.
Aiemmin tunnetussa puristuslaitteessa on kuitenkin osoittautunut, että veto-osat, joiden avulla siirretään molempien puristustelojen välisiä puristusvoimia käytön 112101 2 aikana, voivat olla huomattavien taivutusrasitusten kohteena, mikä vaikuttaa haitallisesti veto-osien kuormitettavuuteen.
Keksinnön tehtävänä on sen mukaisesti parantaa aiemmin mainitun tyyppistä puris-tuslaitetta, jotta suurin taivutuskuormitus, joka voi kohdistua veto-osiin käytön 5 aikana, pienenee.
Tämä tehtävä ratkaistaan patenttivaatimuksessa 1 esitetyllä tavalla keksinnön mukaisesti siten, että aiemmin mainitun tyyppisessä puristuslaitteessa toinen toisista laake-ripukeista, joka on toisen ensimmäisistä laakeripukeista päällä, on varmistettu aksi-aalisuuntaista siirtymistä vastaan.
10 Muissa vaatimuksissa esitetään keksinnön eräitä suoritusmuotoja.
Keksinnön tehtävä ratkaistaan tällä tavoin täydellisesti, koska veto-osien taivutus-kuormitus pienenee huomattavasti nykyisiin laitteisiin nähden.
Tämä saavutetaan oleellisesti siten, että toinen puristustela ei enää ole välittömästi kiinnitetty koneen runkoon aksiaalisuunnassa, vaan sitä ohjataan ensimmäisen puris-15 tustelan laakeripukissa aksiaalisuunnassa.
Näin veto-osien taivutuskuormitus, jota aksiaalivoimista johtuen voi esiintyä veto-osien välityksellä kiinnitetyissä puristusteloissa, pienenee huomattavasti, koska tai-. : vutusrasitus ei voi esiintyä enää yksipuolisesti, vaan veto-osien pituudelle jakaantu- ; neena.
‘ 20 Periaatteessa on mahdollista liittää veto-osat päistään ensimmäisiin tai toisiin laake- . , ripukkeihin nivelillä, niin että muodostuu kaikkiaan nelinivel.
• > t : : Keksinnön edullisessa edelleen kehitelmässä veto-osat ovat kuitenkin puristustelojen aksiaalisuunnassa taivutuselastisesti muovautuvia ja kiinnitetty päistään jäykästi : ’ '; ensimmäisiin tai toisiin laakeripukkeihin.
’ ; ' 25 Siten muodostuu erityisen yksinkertainen ja tilaa säästävä rakenne, koska lisänivel- ; liitokset voidaan jättää pois.
'! ‘ Keksinnön edullisessa edelleen kehitelmässä toinen toisista laakeripukeista on kyt- ;, · · ketty puristustelojen aksiaalisuunnassa kiinnitetyn, kuitenkin veto-osien pituussuun- :i; nassa liikkuvan nivelliitoksen välityksellä ensimmäiseen laakeripukkiin.
112101 3 Tällä tavoin on mahdollista toteuttaa toisen laakeripukin aksiaalinen kiinnitys ensimmäiseen laakeripukkiin erityisen yksinkertaisella tavalla.
Keksinnön edullisessa edelleen kehitelmässä nivelliitos tarttuu veto-osan pituusulot-tuvuuden keskeltä.
5 Näillä toimenpiteillä on se etu, että veto-osien suurin taivutuskuormitus pienenee edelleen, koska veto-osan jokaisessa kiinteästi kiinnitetyssä päässä voi esiintyä ainoastaan puolet taivutusjännityksestä. Siten voidaan veto-osien tietyllä mitoituksella tuottaa myös puristustelojen suurempia taipumia kuormitettaessa puristuskoh-dassa, koska tästä tuloksena olevat taivutuskuormitukset jaetaan tasan veto-osien 10 molempiin päihin.
Eräs erityisen yksinkertainen nivelliitoksen suoritusmuoto muodostuu, jos tämä käsittää tapin, jota pidetään pystysuunnassa siirrettävästi ohjaimen sisäpuolella.
Keksinnön erään lisäsuoritusmuodon mukaan laakeripukit on kiinnitetty käyttöpuo-lelta toisiinsa.
15 Tällä toimenpiteellä on se etu, että nivelliitos ei ole tiellä vaihdettaessa toisen molemmista puristusteloista päälle vietyä puristusvaippaa tai vaihdettaessa puristuskoh-dan läpi vietyä päätöntä huopahihnaa.
• Keksinnön erään lisäsuoritusmuodon mukaan veto-osat on muodostettu lattajousi- .: maisiksi vetotangoiksi, joilla on oleellisesti I-muotoinen poikkileikkaus ja vasara- . 20 päät päissään, jolloin vasarapäiden sivupintoihin on muodostettu aksiaalisuuntaan . | nähden poikittain olevat kevennysurat.
' ; : Tosin periaatteessa on tunnettua WO-A-92/17641:n mukaan muodostaa lattajousi- ' * maiset vetotangot, joilla on oleellisesti I-muotoinen poikkileikkaus ja vasarapäät päissään. Kuitenkin vasarapäiden sivupintoihin lisäksi muodostettavien aksiaali-• ’,· 25 suuntaan nähden poikittain olevien kevennysurien ansiosta on saavutettavissa vasa- rapäissä ulkoa sisäänpäin varovasti kohoava pintapuristus, niin että lovivaikutus minimoidaan vasarapäissä ja siten veto-osien lujuutta nostetaan edelleen myös !; .* pitkäaikaiskäytössä.
; , -. On selvää, että edellä mainitut ja jäljempänä vielä selitettävät tunnusmerkit ovat ’ 30 käytettävissä eivät ainoastaan kyseisessä esitetyssä yhdistelmässä, vaan myös muis sa yhdistelmissä tai yksittäisasetuksessa poikkeamatta keksinnön rajoista.
112101 4
Keksinnön erästä edullista suoritusesimerkkiä selitetään seuraavassa lähemmin viittaamalla piirustukseen. Siinä esittää:
Kuvio 1 sivukuvaa keksinnön mukaisesta puristuslaitteesta voimakkaasti yksinkertaistettuna, kaaviollisena esityksenä ja 5 Kuvio 2 suurennettua leikkausta keksinnön mukaisesta veto-osasta leikattuna esityksenä hammaspäänsä alueessa, joka pää tarttuu laakeripesän T-muotoi-seen uraan.
Kuviossa 1 on keksinnön mukaista puristussiteitä merkitty kokonaisuutena numerolla 10.
10 Puristuslaite 10 käsittää ensimmäisen puristustelan 14, joka on muodostettu niin kutsutuksi taipumansäätötelaksi, sekä ensimmäisen puristustelan 14 yläpuolelle sijoitetun toisen, tämän kanssa yhdensuuntaisesti sijoitetun puristustelan 16, joka on muodostettu kenkäpuristustelaksi, jossa on hydraulisesti puristettava puristuskenkä. Taipumansäätötelan ja kenkäpuristustelan rakenne on periaatteessa tunnettu, mitä 15 varten viitataan DE 41 23 115 AI :een ja DE 92 03 395 Ul:een.
Ensimmäisen puristustelan 14 ja toisen puristustelan 16, jonka yli sinänsä tunnetulla tavalla viedään puristusvaippa 17, väliin muodostuu puristuskohta 12, jonka läpi kuivattava paperiraina viedään yhdessä yleensä vähintään yhden huoparadan kanssa ; ; (ei esitetty).
: 20 Esitetyssä tapauksessa ensimmäinen puristustela 14 on laakeroitu molemmista päis- : ·· tään ensimmäisten laakerien 22, 23 avulla, joiden laakeripesät on muodostettu laa- : .·. keripukeiksi 18, 19, jotka on kiinnitetty perustukseen 42 kiinteästi kiinnitettyyn run- koon 44, 45.
Ensimmäistä puristustelaa 14 käytetään käyttöliitännän 46 ja niiden välissä olevan j ’.·1 25 käytön välityksellä käyttöpuolelta 38.
’ Kun ensimmäisen puristustelan 14 ensimmäinen käyttöpuolen laakeri 22 on muo- ' dostettu kiintolaakeriksi, joka ei salli ensimmäisen puristustelan 14 laakeritapin 52 liikkua yhtään aksiaalisuunnassa 28, on ensimmäisen puristustelan 14 toinen laakeri : .1. 23 muodostettu ohjauspuolella 40 irtolaakeriksi, joka sallii laakeritapin 53 siirtymi- .·1, 30 sen laakerin 23 sisällä lämpötilasta johtuvien pituudenmuutosten ja vastaavien ta soittamiseksi. Tarkasti sanottuna toinen laakeri 23 on DE 42 10 685 C1 :n mukaisesti 112101 5 liitetty alustan välityksellä runkoon 45, kun laakerin 23 ja rungon välinen aksiaalinen siirrettävyys on toteutettu (ei esitetty).
Toisessa puristustelassa 16 on molemmissa päissään kiinteät laakeritapit 54, 55, jotka on yhdistetty jäykästi toisiin laakeripukkeihin 20 tai 21 käyttöpuolella 38 tai oh-5 jauspuolella 40. Toisen puristustelan 16 puristusvaippa 17 on sinänsä tunnetulla tavalla laakeroitu toisten laakerien 24, 25 välityksellä kiinteään kannattimeen 15, jonka molemmat päät muodostavat toisiin laakeripukkeihin 20, 21 kiinteästi liitetyt toiset laakeritapit 54, 55.
Toiset laakeripukit 20, 21 on kiinnitetty toisen puristustelan 16 kummastakin päästä 10 pareittain veto-osilla 26 alla oleviin ensimmäisiin laakeripukkeihin 18, 19.
Kun veto-osat 26 normaalitapauksessa eivät ole esijännitettyinä tai ovat hyvin vähän esijännitettyjä, nämä ottavat kuormitettuina, kun toisen puristustelan 16 puristusken-kä puristetaan ensimmäistä puristustelaa 14 vasten, kuormituksen vastaan ja siirtävät sen välittömästi ensimmäisiin laakeripukkeihin 18, 19. Siten on varmistettu välitön 15 voimavirtaus toisista laakeripukeista 20, 21 veto-osien 26 välityksellä ensimmäisiin laakeripukkeihin 18, 19 kuormitettuna.
Kuormitettuna on edelleen periaatteessa mahdollinen ensimmäisen puristustelan 14 ja toisen puristustelan 16 välinen aksiaalisiirtymä.
1 ] Keksinnön mukaisesti toinen käyttöpuolen laakeripukki 20 on yhdistetty nivelliitok- ‘ 20 sella 32 ensimmäiseen käyttöpuolen laakeripukkiin 18. Tämä nivelliitos 32 muodos- ’’’ * tuu yksinkertaisimmassa tapauksessa varresta 35, joka tarttuu veto-osan 26 pitkit- täisulottuman keskeltä a/2, ja tässä päässä pidetään tappia 34 pyöritettävästi pysty-. i i suunnassa olevassa ohjaimessa ja pystysuunnassa 30 siirrettävästi. Ohjain 36 on yh- : distetty jäykästi ensimmäiseen käyttöpuolen laakeripukkiin 18. Siten toinen käyttö- 25 puolen laakeripukki 20 on liitetty aksiaalisuunnassa 28 sen alla olevaan ensimmäi-seen laakeripukkiin 18, voi kuitenkin liikkua pystysuunnassa 30, mikäli esimerkiksi : ’": veto-osat 26 venyvät kuormitettuina.
v,: Kiinnittämällä toinen puristustela 16 nivelliitoksen 32 välityksellä käyttöpuolella 38 ensimmäiseen laakeripukkiin 18 minimoidaan veto-osiin 26 vaikuttava taivutusjän-,:, 30 nitys ja sijoittamalla nivelliitos 32 veto-osien 26 pitkittäisulottuman keskelle jaetaan ’!!' _ tasan veto-osien 26 päihin.
I I I
Tällaiset aksiaalivoimat voivat johtua letkuliitoksista tai toisen puristustelan 16 pu-ristusvaipan epäsäännöllisyyksistä.
112101 6
Veto-osien 26 taivutusrasitus minimoidaan selitetyllä nivelliitoksella 32, niin että veto-osien 26 samanlaisella mitoituksella ovat puristustelojen suuremmat taipumat kuorrutettuina sallittuja ilman, että veto-osia 26 ylirasitetaan taivuttamalla.
Veto-osien 26 molemmissa päissä on vasarapäät 48, 49 ja niiden alempia vasara-5 päitä 48 pidetään ensimmäisten laakeripukkien 18, 19 T-muotoisissa urissa 50 niiden ylempien vasarapäiden 49 tarttuessa toisten laakeripukkien 20, 21 yksinkertaisiin uriin 51.
Taivutusjännitysten mahdollisimman varovaisen johtamisen varmistamiseksi veto-osien 26 päihin ja lovijännitysten muodostumisen estämiseksi vasarapäiden 48 tai 10 49 sivupinnoissa 70 (ks. kuvio 2) on poikkileikkaukseltaan puoliympyränmuotoiset kevennysurat 56, jotka ulottuvat poikittain aksiaalisuuntaan 28 nähden sivupinnoissa 70. Näiden kevennysurien 56 avulla tapahtuu erityisen varovainen voimanjohtami-nen vasarapäiden 48 tai 49 päätypintojen 58 yli, jotka ovat vasten laakeripukkien 18 tai 20 vastaavia päätypintoja 60.
15 Veto-osien 26 varmistamiseksi siirtymistä vastaan lovien 50 tai 51 sisällä aksiaali-suunnassa 28 veto-osissa 26 on vasarapäiden 48 tai 49 välittömässä läheisyydessä vahvistusvulstit 64, joiden sivupinnat ovat vasten urien 50 tai 51 sivukylkiä. Vahvis-tusvulstien 64 ja vasarapäiden 48 tai 49 alkuosan välissä on poikkileikkaukseltaan puoliympyränmuotoiset takaleikkuut 62. Vahvistusvulstit 64 muuttuvat vasarapäistä : 20 48 tai 49 poispäin olevalla puolella kaarevien osien 68 kautta veto-osien 26 keski- : alueeksi 66.
Kaiken kaikkiaan tällä rakenteella ja tällä kiinnityksellä mahdollistuu taivutusjännitysten varovainen johtaminen vasarapäiden 48 tai 49 kautta veto-osien 26 kapeam-!. ’ paan keskialueeseen 66.
25 On selvää, että kuviossa 1 esitetyn puristuslaitteen 10 rakenteen ohella, jossa on : ’ "leijuva" kenkäpuristustela 16, myös lukuisat muut rakenteet ovat mahdollisia kek- : * ”: sinnön rajoista poistumatta.
\v Siten ensimmäinen puristustela 14 voi olla muodostettu taipumansäätötelan ase- • t, t' mesta myös massiivitelaksi. Tässä tapauksessa voi molempien puristustelojen 14, 16 30 pienemmän taipuman vuoksi pienemmistä puristusvoimista johtuen mahdollisesti molempien laakeripukkien 18, 20 välinen nivelliitos 32 tarttua myös laakeripukkien toisessa kohdassa, siis epäkeskisesti veto-osiin 26 nähden, yksinkertaisen rakenteen mahdollistamiseksi, koska taivutusrasitukset ovat pienemmän taipuman johdosta lisäksi pienempiä.
7 112101
Lisäksi on luonnollisesti ajateltavissa sijoittaa kenkäpuristustela alle ja toinen tela tämän yläpuolelle "leijuvaksi" vastatelaksi. Myös tässä tapauksessa on suositeltavaa sijoittaa nivelliitos 32 veto-osien 26 pitkittäisulottuman keskelle.
Vastaavalla tavalla menetellään edullisesti myös silloin, kun vastatela on muodos-5 tettu ei taipumansäätötelaksi vaan massiivitelaksi.
* * *
Claims (7)
1. Puristuslaite veden poistamiseksi vesipitoisesta rainanmuotoisesta tavarasta, erityisesti veden poistamiseksi paperiradasta, jossa laitteessa on kaksi puristustelaa (14, 16), jotka muodostavat puristuskohdan (12), jolloin ensimmäinen puristustela 5 (14) on laakeroitu molemmista päistään ensimmäisten laakeripukkien (18, 19) välityksellä ja ainakin toisesta päästään kiinnitetty kiinteästi aksiaalisuunnassa (28), ja jolloin toinen puristustela (16) on sidottu molemmista päistään toisten laakeri-pukkien (20, 21) välityksellä, jotka ovat jännitettävissä veto-osien (26) avulla ensimmäisiä laakeripukkeja (18, 19) vasten, jolloin veto-osat (26) sallivat puristustelojen 10 (14, 16) suhteellisen siirtymisen aksiaalisuunnassa (28) kuormitettuina, tunnettu siitä, että toinen toisista laakeripukeista (20), joka on toisen ensimmäisistä laakeri-pukeista (18) päällä, on varmistettu aksiaalisuuntaista (28) siirtymistä vastaan.
2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen puristuslaite, tunnettu siitä, että veto-osat (26) ovat puristustelojen (14, 16) aksiaalisuunnassa (28) taivutuselastisesti muovau- 15 tuvia ja kiinnitetty päistään jäykästi ensimmäisiin (18, 19) tai toisiin (20, 21) laake-ripukkeihin.
3. Patenttivaatimuksen 1 tai 2 mukainen puristuslaite, tunnettu siitä, että toinen toisista laakeripukeista (20) on kytketty puristustelojen (14, 16) aksiaalisuunnassa (28) kiinnitetyn, kuitenkin veto-osien (26) pituussuunnassa (30) liikkuvan nivel- 1: 20 liitoksen (32) välityksellä ensimmäiseen laakeripukkiin (18).
/ 4. Patenttivaatimuksen 3 mukainen puristuslaite, tunnettu siitä, että nivelliitos ' · ] (32) tarttuu veto-osan (26) pituusulottuvuuden keskeltä (a/2).
: 5. Patenttivaatimuksen 4 mukainen puristuslaite, tunnettu siitä, että nivelliitos i : (32) käsittää tapin (34), jota pidetään pystysuunnassa (30) siirrettävästi ohjaimen 25 (36) sisäpuolella. I
* ; ·’ 6. Yhden tai useamman edeltävän patenttivaatimuksen mukainen puristuslaite, ...: tunnettu siitä, että laakeripukit (18, 20) on kiinnitetty käyttöpuolelta toisiinsa.
;; 7. Yhden tai useamman edeltävän patenttivaatimuksen mukainen puristuslaite, ; ' tunnettu siitä, että veto-osat (26) on muodostettu lattajousimaisiksi vetotangoiksi, : ’: 30 joilla on oleellisesti I-muotoinen poikkileikkaus ja vasarapäät (48, 49) päissään, ja : '; että vasarapäiden (48, 49) sivupintoihin (70) on muodostettu aksiaalisuuntaan (28) nähden poikittain olevat kevennysurat (56). 9 112101
Applications Claiming Priority (2)
Application Number | Priority Date | Filing Date | Title |
---|---|---|---|
DE4413544A DE4413544C2 (de) | 1994-04-19 | 1994-04-19 | Preßvorrichtung |
DE4413544 | 1994-04-19 |
Publications (3)
Publication Number | Publication Date |
---|---|
FI951825A0 FI951825A0 (fi) | 1995-04-13 |
FI951825A FI951825A (fi) | 1995-10-20 |
FI112101B true FI112101B (fi) | 2003-10-31 |
Family
ID=6515845
Family Applications (1)
Application Number | Title | Priority Date | Filing Date |
---|---|---|---|
FI951825A FI112101B (fi) | 1994-04-19 | 1995-04-13 | Puristuslaite |
Country Status (6)
Country | Link |
---|---|
US (1) | US5577441A (fi) |
JP (1) | JP3825065B2 (fi) |
CA (1) | CA2147225C (fi) |
DE (1) | DE4413544C2 (fi) |
FI (1) | FI112101B (fi) |
SE (1) | SE509639C2 (fi) |
Families Citing this family (3)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
DE19629885A1 (de) * | 1996-07-24 | 1998-01-29 | Voith Sulzer Papiermasch Gmbh | Preßvorrichtung |
DE10209267A1 (de) * | 2002-03-01 | 2003-09-11 | Voith Paper Patent Gmbh | Pressanordnung |
CN102862310A (zh) * | 2012-09-26 | 2013-01-09 | 苏州互强工业设备有限公司 | 水份挤出机 |
Family Cites Families (8)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
US811527A (en) * | 1904-08-10 | 1906-01-30 | Alonzo Aldrich | Paper-making machine. |
US3055242A (en) * | 1960-07-05 | 1962-09-25 | Morgan Construction Co | Rolling mills |
US3856461A (en) * | 1973-10-18 | 1974-12-24 | Xerox Corp | Reproduction machine fuser |
DE4110205C2 (de) * | 1991-03-28 | 2000-09-21 | Voith Gmbh J M | Walzenpresse |
DE4123115A1 (de) * | 1991-07-12 | 1993-01-14 | Voith Gmbh J M | Hydrostatisch gestuetzte durchbiegungsausgleichswalze, insbesondere fuer papiermaschinen |
DE9203395U1 (de) * | 1992-03-13 | 1992-05-07 | J.M. Voith Gmbh, 7920 Heidenheim | Preßvorrichtung |
DE4210685C1 (fi) * | 1992-04-01 | 1993-04-08 | J.M. Voith Gmbh, 7920 Heidenheim, De | |
DE4242022A1 (de) * | 1992-12-12 | 1994-06-16 | Voith Gmbh J M | Walzenpresse, insbesondere für die Papierindustrie |
-
1994
- 1994-04-19 DE DE4413544A patent/DE4413544C2/de not_active Expired - Fee Related
-
1995
- 1995-03-14 JP JP08084095A patent/JP3825065B2/ja not_active Expired - Fee Related
- 1995-03-27 SE SE9501086A patent/SE509639C2/sv not_active IP Right Cessation
- 1995-04-13 FI FI951825A patent/FI112101B/fi not_active IP Right Cessation
- 1995-04-18 CA CA002147225A patent/CA2147225C/en not_active Expired - Fee Related
- 1995-04-18 US US08/423,888 patent/US5577441A/en not_active Expired - Lifetime
Also Published As
Publication number | Publication date |
---|---|
CA2147225A1 (en) | 1995-10-20 |
SE509639C2 (sv) | 1999-02-15 |
CA2147225C (en) | 2005-12-27 |
SE9501086D0 (sv) | 1995-03-27 |
SE9501086L (sv) | 1995-10-20 |
FI951825A (fi) | 1995-10-20 |
FI951825A0 (fi) | 1995-04-13 |
JP3825065B2 (ja) | 2006-09-20 |
DE4413544A1 (de) | 1995-10-26 |
DE4413544C2 (de) | 1999-08-12 |
JPH0839291A (ja) | 1996-02-13 |
US5577441A (en) | 1996-11-26 |
Similar Documents
Publication | Publication Date | Title |
---|---|---|
US5291826A (en) | Tension bars for roll press for paper making machine | |
JPH05195475A (ja) | 広ニップ型ウエブプレス及びその圧力輪郭の制御方法 | |
US7862492B2 (en) | Expander roller | |
FI112101B (fi) | Puristuslaite | |
KR100347728B1 (ko) | 제지기계또는판지기계의프레스용컴팩트프레임조립체 | |
US5399242A (en) | Machine frame for supporting dewatering elements | |
FI112264B (fi) | Puristinlaite | |
US5535670A (en) | Cantileverable roll for roll pair of paper making machine | |
DE4242022A1 (de) | Walzenpresse, insbesondere für die Papierindustrie | |
US5558018A (en) | Support frame for nip rollers | |
FI104097B (fi) | Paperikoneen puristinosa ja menetelmä sen puristuskudosten vaihdossa | |
US4406139A (en) | Roller arrangement for dewatering fabrics | |
CA2097107C (en) | Tension bars for roll press for paper making machine | |
JPH07500657A (ja) | 軸受組立体 | |
US5049239A (en) | Frame construction for a compact press section of a paper machine | |
FI105705B (fi) | Menetelmä ja laitteisto paperikoneen kantileveerauksessa | |
FI82127C (fi) | Foerfarande och anordning foer daempning av vibrationer i valsarna av ett valspar som bildar ett nyp. | |
US5256256A (en) | Frame construction for a press section of a paper machine | |
EP2342380A1 (en) | Twin wire press and method for dewatering a fibre suspension | |
JP2582332B2 (ja) | ローラプレス | |
FI81852C (fi) | Foerfarande vid den kantilevrade stomdelen av presspartiet och/eller viradelen av en pappersmaskin foer inspaenning av kantilevringsbalken och kantilevringsbalk. | |
FI117903B (fi) | Monitelakalanterin kalanteritelan laakereiden kuormittaminen | |
FI114937B (fi) | Menetelmä monitelakalanterin välitelan lukitsemiseksi | |
SU1576604A1 (ru) | Отжимной вал дл машин отделочного и бумажного производства | |
FI85606B (fi) | Foerfarande och anordning i ett kompakt pressparti av en pappersmaskin. |
Legal Events
Date | Code | Title | Description |
---|---|---|---|
MM | Patent lapsed |