FI80356C - Lindad kondensator. - Google Patents

Lindad kondensator. Download PDF

Info

Publication number
FI80356C
FI80356C FI860537A FI860537A FI80356C FI 80356 C FI80356 C FI 80356C FI 860537 A FI860537 A FI 860537A FI 860537 A FI860537 A FI 860537A FI 80356 C FI80356 C FI 80356C
Authority
FI
Finland
Prior art keywords
cup housing
capacitor
cup
housing
coupling elements
Prior art date
Application number
FI860537A
Other languages
English (en)
Swedish (sv)
Other versions
FI860537A (fi
FI860537A0 (fi
FI80356B (fi
Inventor
Dieter Mayer
Kurt Joehnk
Original Assignee
Westermann Wolfgang
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Family has litigation
First worldwide family litigation filed litigation Critical https://patents.darts-ip.com/?family=6263043&utm_source=google_patent&utm_medium=platform_link&utm_campaign=public_patent_search&patent=FI80356(C) "Global patent litigation dataset” by Darts-ip is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Application filed by Westermann Wolfgang filed Critical Westermann Wolfgang
Publication of FI860537A0 publication Critical patent/FI860537A0/fi
Publication of FI860537A publication Critical patent/FI860537A/fi
Application granted granted Critical
Publication of FI80356B publication Critical patent/FI80356B/fi
Publication of FI80356C publication Critical patent/FI80356C/fi

Links

Classifications

    • HELECTRICITY
    • H01ELECTRIC ELEMENTS
    • H01GCAPACITORS; CAPACITORS, RECTIFIERS, DETECTORS, SWITCHING DEVICES, LIGHT-SENSITIVE OR TEMPERATURE-SENSITIVE DEVICES OF THE ELECTROLYTIC TYPE
    • H01G4/00Fixed capacitors; Processes of their manufacture
    • H01G4/002Details
    • H01G4/228Terminals
    • H01G4/248Terminals the terminals embracing or surrounding the capacitive element, e.g. caps
    • HELECTRICITY
    • H01ELECTRIC ELEMENTS
    • H01GCAPACITORS; CAPACITORS, RECTIFIERS, DETECTORS, SWITCHING DEVICES, LIGHT-SENSITIVE OR TEMPERATURE-SENSITIVE DEVICES OF THE ELECTROLYTIC TYPE
    • H01G2/00Details of capacitors not covered by a single one of groups H01G4/00-H01G11/00
    • H01G2/02Mountings
    • H01G2/06Mountings specially adapted for mounting on a printed-circuit support
    • H01G2/065Mountings specially adapted for mounting on a printed-circuit support for surface mounting, e.g. chip capacitors
    • HELECTRICITY
    • H01ELECTRIC ELEMENTS
    • H01GCAPACITORS; CAPACITORS, RECTIFIERS, DETECTORS, SWITCHING DEVICES, LIGHT-SENSITIVE OR TEMPERATURE-SENSITIVE DEVICES OF THE ELECTROLYTIC TYPE
    • H01G4/00Fixed capacitors; Processes of their manufacture
    • H01G4/002Details
    • H01G4/224Housing; Encapsulation
    • YGENERAL TAGGING OF NEW TECHNOLOGICAL DEVELOPMENTS; GENERAL TAGGING OF CROSS-SECTIONAL TECHNOLOGIES SPANNING OVER SEVERAL SECTIONS OF THE IPC; TECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER USPC CROSS-REFERENCE ART COLLECTIONS [XRACs] AND DIGESTS
    • Y10TECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER USPC
    • Y10TTECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER US CLASSIFICATION
    • Y10T29/00Metal working
    • Y10T29/43Electric condenser making
    • Y10T29/435Solid dielectric type

Landscapes

  • Engineering & Computer Science (AREA)
  • Power Engineering (AREA)
  • Microelectronics & Electronic Packaging (AREA)
  • Manufacturing & Machinery (AREA)
  • Fixed Capacitors And Capacitor Manufacturing Machines (AREA)
  • Medicines Containing Plant Substances (AREA)
  • Acyclic And Carbocyclic Compounds In Medicinal Compositions (AREA)

Description

Käämitty kondensaattori 1 80356 Käsiteltävä keksintö koskee muovikalvokondensaatto-ria, nimenomaan metalloitua, litteää, käämittyä konden-5 saattoria, jossa on kosteuden estävä kotelo ja levymäiset kytkentäelementit, jotka on kiinnitetty kondensaattorin etusivuihin ja tulevat ulos kotelon läpi, ja myös sen valmistusmenetelmää .
Esimerkiksi DE-hakemusjulkaisusta 3 320 257 tunne-10 taan palarakenteiset käämityt muovikalvokondensaattorit, jotka on koteloitu muottipuristettuihin kovamuoviosiin ja joiden päätypinnoissa on kytkentäelementit ohuesta metallilevystä. Koteloa ja metallilevykytkentäelementtejä käytetään suojaamaan herkkä, käämitty kondensaattorirunko 15 niiltä rasituksilta, jotka syntyvät kastojuottamista suoritettaessa, kun koko käämitty kondensaattorirunko tulee suoraan kosketukseen nestemäisen tinan kanssa noin 260°C lämpötilassa noin viiden sekunnin pituisena juotosaikana. Kovamuovikotelo, joka pysyy juotoslämpötilassa mitoiltaan 20 muuttumattomana, estää käämityn kondensaattorirungon pullistumisen, mikä johtuu muuten ilman jäämisestä eri käämi-kerrosten väliin, ja jännitettyjen muovikalvojen kutistumisen. Kytkentäelementit, jotka on tehty ohuesta metalli-levystä, jonka vahvuus on mieluimmin 0,1 mm tai enemmän, 25 muodostavat hyvän lämpövastuksen käämittyyn kondensaatto-rirunkoon nähden.
Muovikalvokondensaattorien ollessa kysymyksessä edellä selostettuun tekniikkaan, jonka mukaan palarakenteiset kondensaattorit koteloidaan muottipuristetuilla 30 kovamuoviaineilla, liittyy kuitenkin monia epäkohtia. Ko-telointiprosessi on suoritettava korkeissa paineissa ja 150-180°C lämpötiloissa, mistä johtuen esimerkiksi erittäin ohuen kalvon käsittävissä polyesterikondensaattoreis-sa voi esiintyä muovikalvojen kutistumista ja lämpö voi 35 vahingoittaa eristysmateriaalia. Kun on kysymys metalloi- 2 80356 duista, käämityistä kondensaattoreista, jotka voidaan regeneroida käämittyyn kondensaattorirunkoon kohdistuva lisääntynyt kerrospaine, jonka kotelon paine aiheuttaa, heikentää myös regenerointikykyä ja aiheuttaa näin ollen mah-5 dollisesti myös eristyskyvyn vähenemisen.
Pienien komponenttien, esimerkiksi palakondensaat-torien, ollessa kyseessä kotelomateriaalin erittäin tehoton hyödyntäminen vähentää myös tämän kotelointitekniikan tehoa. Lopullisen tuotteen kotelossa on alle 10 % sitä 10 varten itse asiassa käytetystä kotelomateriaalista lopun kotelomateriaalin jäädessä seittimäiseksi jätemateriaalik-si. Tätä seittimäistä jätettä ei voida kuitenkaan käyttää uudestaan ruiskupuristukseen, koska kyseessä on kovamuovi-materiaali. Näin ollen yli 90 % kalliista muottipuristus-15 muovimateriaalista jää valmistuksen jälkeen ilman muuta jätteeksi.
Käsiteltävän keksinnön tavoitteena on siis saada aikaan sellaisia koteloituja, palarakenteisia, käämittyjä muovikalvokondensaattoreita, jotka voidaan valmistaa yk-20 sinkertaisemmin ja taloudellisemmin kuin jo tunnetut pala-kondensaattorit .
Käsiteltävän keksinnön tavoitteena on myös saada aikaan sellainen sähköominaisuuksiltaan parannettu pala-kondensaattori, joka pysyy mitoiltaan muuttumattomana juo-25 tettaessa palajohdinlevyyn ja jolla on muodostuvissa lii-tännöissä hyvä lämpövastus.
Edellä esitettyihin tavoitteisiin pyrittäessä käsiteltävän keksinnön erään sovellutuksen mukaan on kehitetty käämitty kondensaattori, jossa on metalloituja muovikal-30 voja ja valuhartsivalettu kuppikotelo, jossa on konden-saattorikäämin otsapinnoille sovitetut, kuppikotelosta ulos viedyt levymäiset kytkentäelementit ja jolle on tunnusomaista, että kuppikotelon vaippapinnan kahdessa vastakkaisessa kapeassa sivussa on huulimaiset raot, jotka 35 avautuvat kuppikotelon avoimeen otsapintaan, että levy-
II
3 80356 mäiset kytkentäelementit on viety ulos raoista, ja että levymäisten kytkentäelementtien ulos viedyt osat on taivutettu kuppikotelon kapeille sivuille palakondensaattori-liitäntöjen muodostamiseksi.
5 Käsiteltävän keksinnön toisen näkökohdan mukaan on kehitetty käämityn kondensaattorin valmistusmenetelmä, jolle on tunnusomaista, että (a) käämi sijoitetaan kuppikoteloon, jolloin levymäiset kytkentäelementit asettuvat rakoihin, 10 b) käämi esivaletaan kuppikoteloon pienellä määräl lä valuhartsia kiinnityksen aikaansaamiseksi siten, että valuhartsi kapillaarivaikutuksen johdosta nousee raoissa kuppikotelon avoimen otsapinnan reunoihin, c) kuppikotelo valetaan avoimen otsapinnan yläreu-15 naan, kun esivalu on kovettunut, ja d) kuppikotelosta esiin työntävät kytkentäelementtien osat saatetaan kuppikotelon vaippapintaa vasten taivuttamalla.
Käsiteltävän keksinnön muita tavoitteita, rakenne-20 piirteitä ja etuja esitetään seuraavassa yksityiskohtaisessa selostuksessa. On kuitenkin huomattava, että tämä yksityiskohtainen selostus ja erikoisesimerkit, jotka liittyvät keksinnön suositettaviin rakenteisiin, on esitetty vain asian havainnollistamiseksi, koska alan asian-25 tuntijat voivat tämän selostuksen perusteella todeta erilaisia muutoksia ja muunnelmia keksinnön ajatuksen ja suo-japiirin puitteissa.
Kuvio 1 esittää paljasta käämittyä kondensaattori-runkoa levymäisine kytkentäelementteineen.
30 Kuvio 2 esittää käsiteltävän keksinnön mukaisen kuppikotelon erästä rakennetta.
Kuvio 3 esittää kuvion 2 mukaista kotelorakennetta, kun siihen on sijoitettu kuvion 1 mukainen käämitty kondensaattorienko .
35 Kun tavanomaisista johdinkäämitetyistä muovikalvon- 4 80356 densaattoreista tunnettua valupäällysteistä valuhartsikup-pikoteloa käytetään palakondensaattoreille, joissa on kotelon läpi suuntautuvat levymäiset kytkentäelementit, voidaan palakondensaattoreissa hyödyntää tunnetun kuppivalu-5 menetelmän mukaan valmistettujen kondensaattorien kaikki edut. Tätä valumenetelmää on käytetty yleisesti johdinkää-mityille muovikalvokondensaattoreille, koska se voidaan suorittaa huokealla, materiaalin tarve on pieni ja jätettä muodostuu vähän, ja koska se voidaan automatisoida suur-10 tehoiseksi, niin että saadaan korkealuokkainen kotelo, esimerkiksi sen hyvän kosteuseristyksen vuoksi. Alalla tunnetaan nykyaikaiset valuhartsien annostusjärjestelmät. Näillä järjestelmillä lasketaan tarkasti ne määrät, jotka tarvitaan valamalla päällystettäviä kondensaattoreita var-15 ten, jolloin eliminoidaan tarpeettoman jätteen muodostuminen. Myös kuppikotelon valmistus tapahtuu pääasiassa ilman jätettä; jos käytetään termoplastimateriaaleja, seitti-mäinen valujäte voidaan jauhaa hienoksi ja ruiskuvalaa uudestaan. Käytettäessä sopivaa kotelomateriaalia, kuten 20 polyesteri- tai polymeteriaalia (fenyleenisulfidia), taataan yhtä hyvä mitanpitävyys kuin tunnetussa kovamuovipu-ristusmassakotelossa keksinnön mukaisen palakondensaatto-rin valupäällysteistä valuhartsikuppikoteloa varten joh-dinlevyyn tapahtuvan juottamisen aikana ja sen jälkeen 25 myös silloin, kun lopulliset seinämävahvuudet ovat 0,3 mmtstä ylöspäin. Käsiteltävän keksinnön mukaisen pa-lakondensaattorin valupäällystetty valuhartsikuppikotelo ei heikennä käämityn muovikalvokondensaattorin sähköomi-naisuuksia. Valupäällystetty valuhartsikuppikotelo ympä-30 röi käämityn kondensaattorirungon käytännöllisesti katsoen ilman painetta eikä näin ollen heikennä regenerointikykyä. Koska valuhartsin kovettuminen tapahtuu suunnilleen 100°C tai alhaisemmissa lämpötiloissa, herkkä eristysmateriaali ei pääse myöskään vahingoittumaan lämmön vaikutuksesta.
35 Kuvio 1 esittää paljasta, käämittyä muovikalvokon- ii 5 80356 densaattoria 1, esimerkiksi metalloiduilla muovikalvoilla varustettuna, jossa on levymäiset kytkentäelementit 2, jotka on yhdistetty otsapintoihin ja valmistettu esimerkiksi uushopeasta.
5 Kuvio 2 esittää kuppikoteloa 3, jossa on aukot 6, jotka suuntautuvat molemmille kapeille sivuille 4 kuppiko-telon aukosta 5. Nämä aukot 6 voidaan muodostaa huulimaisiksi. Kuten kuviossa 3 esitetään, paljas, käämitty muovi-kalvokondensaattorirunko 1, joka esitetään kuviossa 1, 10 pannaan aukosta 5 kuppikoteloon 3, jolloin aukot 6 ottavat vastaan levymäiset kytkentäelementit 2 ja toimivat niiden ulostuloaukkona. Kun käämitty muovikalvokondensaattorirun-ko 1 on pantu kuppikoteloon 3, suoritetaan esivalu pienellä hartsimäärällä. Tämä pieni hartsimäärä kiinnittää kää-15 mityn muovikalvokondensaattorirungon kuppikoteloon ja saa kapillaarivoimasta johtuen aikaan samalla valuhartsin nousemisen aukkoihin 6 kuppikotelon 3 yläreunaan asti. Esiva-lun kovettumisen jälkeen käytännössä on yllättäen todettu, ettei hartsia ole mennyt aukon 6 läpi eikä ulossuuntautu-20 van levymäisen kytkentäelementin 2 ympärille. Aukossa 6 oleva valuhartsi saa kapillaarivoimasta johtuen aikaan kuppikotelon 3 täydellisen tiivistymisen. Tämän jälkeen tapahtuva jälkivalu täyttää kuppikotelon 3 sen yläreunaan saakka ja sulkee käämityn muovikalvokondensaattorirungon 25 kosteuden eristäväksi. Tämän jälkeen levymäiset kytkentäelementit 2 sijoitetaan kuppikotelon 3 ulkopintaan vastaavasti taivuttamalla ja kääntämällä.
Suositetaan, että aukon 6 leveys on yhtä suuri tai vähän pienempi kuin elementtien 2 vahvuus. Elementtien 2 30 vahvuus on mieluimmin 0,1-0,5 mm.
Esimerkkejä tämän keksinnön mukaisen kondensaattorin eri elementtien materiaaleista esitetään seuraavassa.
Kuppi 3: polyesteri, mieluimmin poly(fenyleenisul fidi).
35 Valuhartsi: epoksihartsi, polyesterihartsit.
6 80356
Levymäiset kytkentäelementit 2: kupari, messinki, teräs, nikkeli, mieluimmin uushopea, kaikki mieluimmin tinattuina.
il

Claims (2)

7 80356 1. Käämitty kondensaattori, jossa on metalloituja muovikalvoja ja valuhartsivalettu kuppikotelo (3), jossa 5 on kondensaattorikäämin (1) otsapinnoille sovitetut, kup-pikotelosta ulos viedyt levymäiset kytkentäelementit (2), tunnettu siitä, että kuppikotelon (3) vaippapinnan kahdessa vastakkaisessa kapeassa sivussa (4) on huulimaiset raot (6), jotka avautuvat kuppikotelon (3) avoimeen 10 otsapintaan (5), että levymäiset kytkentäelementit (2) on viety ulos raoista (6), ja että levymäisten kytkentäele-menttien (2) ulos viedyt osat on taivutetttu kuppikotelon (3) kapeille sivuille (4) palakondensaattoriliitäntöjen muodostamiseksi. 2. Menetelmä patenttivaatimuksen 1 mukaisen käämi- tetyn kondensaattorin valmistamiseksi, tunnettu siitä, että a) käämi (1) sijoitetaan kuppikoteloon (3), jolloin levymäiset kytkentäelementit (2) asettuvat rakoihin (2), 20 b) käämi (1) esivaletaan kuppikoteloon (3) pienellä määrällä valuhartsia kiinnityksen aikaansaamiseksi siten, että valuhartsi kapillaarivaikutuksen johdosta nousee raoissa (6) kuppikotelon (3) avoimen otsapinnan (5) reunoihin, 25 c) kuppikotelon (3) valetaan avoimen otsapinnan (5) yläreunaan, kun esivalu on kovettunut, ja d) kuppikotelosta (3) esiin työntyvät kytkentäele-menttien (2) osat saatetaan kuppikotelon vaippapintaa vasten taivuttamalla. 8 80356
1. Lindad kondensator med metalliserade plastfoiler och en gjuthartsgjuten koppinkapsling (3), med ρά konden-5 satorlindningens (1) ändytor anordnade, frän koppinkaps-lingen utförda skivformiga koppiingselementet (2), k ä n-neteeknad därav, att tvä motstäende smala sidor (4) av koppinkapslingens (3) mantelyta uppvisar läppaktiga slltsar (6), vilka öppnar slg till koppinkapslingens (3) 10 öppna ändyta (5), att de skivformiga koppiingselementen (2) är förda ut genom slitsarna (6), och att de utförda partierna av de skivformiga koppiingselementen (2) är bockade Over koppinkapslingens (3) smala sidor (4) för bildning av chipkondensatoranslutningar. 15
2. Förfarande för framställning av en lindad kon densator enligt patentkravet 1, kännetecknat därav, att a) lindningen (1) placeras i en koppinkapsling (3), varvid skivformiga kopplingselement (2) placerar sig i 20 slitsar (2), b) lindningen (1) förgjutes i koppinkapslingen (3) med en liten mängd gjutharts för ästadkommande av fästning s& att gjuthartset som följd av kapillärverkan stiger i slitsarna (6) tili kanterna av koppinkapslingens (3) öppna 25 ändyta (5), c) koppinkapslingen (3) gjutes tili den öppna änd-ytans (5) Övre kant dä förgj utet har stelnat, och d) den ur koppinkapslingen (3) framsträdande partierna av kopplingselementen (2) bringas i anliggning mot 30 koppinkapslingens mantelyta genom bockning. Il
FI860537A 1985-02-20 1986-02-06 Lindad kondensator. FI80356C (fi)

Applications Claiming Priority (2)

Application Number Priority Date Filing Date Title
DE3505883A DE3505883C1 (de) 1985-02-20 1985-02-20 Flachwickelkondensator mit metallisierten Kunststoffolien in Chipbauweise und Verfahren zu seiner Herstellung
DE3505883 1985-02-20

Publications (4)

Publication Number Publication Date
FI860537A0 FI860537A0 (fi) 1986-02-06
FI860537A FI860537A (fi) 1986-08-21
FI80356B FI80356B (fi) 1990-01-31
FI80356C true FI80356C (fi) 1990-05-10

Family

ID=6263043

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
FI860537A FI80356C (fi) 1985-02-20 1986-02-06 Lindad kondensator.

Country Status (5)

Country Link
US (1) US4670816A (fi)
EP (1) EP0191914B2 (fi)
AT (1) ATE41262T1 (fi)
DE (2) DE3505883C1 (fi)
FI (1) FI80356C (fi)

Families Citing this family (6)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
DE3505883C1 (de) * 1985-02-20 1986-07-24 Westermann, Wolfgang, Dipl.-Ing., 6800 Mannheim Flachwickelkondensator mit metallisierten Kunststoffolien in Chipbauweise und Verfahren zu seiner Herstellung
DE19710963C1 (de) * 1997-03-17 1998-09-17 Wolfgang Westermann SMD-Folienkondensator
JPH10276056A (ja) * 1997-03-28 1998-10-13 Seiko Instr Inc 表面実装水晶振動子およびその製造方法
JP3564994B2 (ja) * 1997-08-25 2004-09-15 株式会社村田製作所 電子部品およびその製造方法
US7656670B2 (en) * 2004-11-04 2010-02-02 Koninklijke Philips Electronics, N.V. Electronic blast with remote capacitor placement
WO2006109732A1 (ja) * 2005-04-08 2006-10-19 Matsushita Electric Industrial Co., Ltd. 金属化フィルムコンデンサ及びこれを用いたケースモールド型コンデンサ並びにインバータ回路及び車両駆動用モータの駆動回路

Family Cites Families (15)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
DE7331717U (de) * 1973-11-29 Ero Tantal Kondensatoren Gmbh Kondensator Schutzgehäuse
DE7839001U1 (de) * 1982-06-09 Ero Tantal Kondensatoren Gmbh, 8300 Landshut Elektrisches Bauelement
GB484925A (en) * 1936-11-16 1938-05-12 John Henry Fisher Improvements in or relating to the manufacture of fixed condensers
US3585468A (en) * 1968-11-27 1971-06-15 Spraque Electric Co Thermoplastic jacketed thermoplastic capacitor
DE2353154B2 (de) * 1973-10-19 1979-03-01 Wilhelm 6800 Mannheim Westermann Regenerierfähiger elektrischer Wickelkondensator
DE2607083A1 (de) * 1976-02-21 1977-09-01 Standard Elektrik Lorenz Ag Kunststoffgehaeuse mit elektrischem bauelement
DE7700688U1 (de) * 1977-01-12 1977-05-12 Lang, Rudolf, Ing.(Grad.), 5870 Hemer Fassung fuer elektrische und elektronische bauteile wie kondensatoren, widerstaende, transistoren
DE2844830C3 (de) * 1978-10-14 1981-07-09 Standard Elektrik Lorenz Ag, 7000 Stuttgart Verfahren zur Herstellung eines Kondensators mit einem geschlossenen, aus zwei Halbschalen gebildeten Kunststoffgehäuse
US4205365A (en) * 1978-12-28 1980-05-27 Western Electric Company, Inc. Boxed capacitor with bimetallic terminals and method of making
US4255779A (en) * 1978-12-28 1981-03-10 Western Electric Company, Inc. Package machine insertable rolled metallized film capacitor
US4417298A (en) * 1980-05-16 1983-11-22 Koreaki Nakata Chip type tantalum capacitor
DE3320257A1 (de) * 1983-02-28 1984-08-30 Wolfgang Dipl.-Ing. 6800 Mannheim Westermann Kunststoffolien-wickelkondensator
EP0130386B1 (de) * 1983-06-03 1987-09-09 Wolfgang Westermann Kunststoffolien-Wickelkondensator
DE3332293A1 (de) * 1983-09-07 1985-03-21 Ernst Roederstein Spezialfabrik für Kondensatoren GmbH, 8300 Landshut Elektronisches oder elektrisches bauelement
DE3505883C1 (de) * 1985-02-20 1986-07-24 Westermann, Wolfgang, Dipl.-Ing., 6800 Mannheim Flachwickelkondensator mit metallisierten Kunststoffolien in Chipbauweise und Verfahren zu seiner Herstellung

Also Published As

Publication number Publication date
US4670816A (en) 1987-06-02
FI860537A (fi) 1986-08-21
FI860537A0 (fi) 1986-02-06
DE3568667D1 (en) 1989-04-13
ATE41262T1 (de) 1989-03-15
DE3505883C1 (de) 1986-07-24
EP0191914B2 (de) 1992-08-19
EP0191914B1 (de) 1989-03-08
EP0191914A1 (de) 1986-08-27
FI80356B (fi) 1990-01-31

Similar Documents

Publication Publication Date Title
CN1969383B (zh) 用于引脚模塑封装的倒装芯片的有窗孔或凹槽的引脚框架结构
US4710419A (en) In-mold process for fabrication of molded plastic printed circuit boards
US7142433B2 (en) Method of embedding at least one flexible conductive track foil, a conductive track unit as well as an embedding unit therefor
US6320128B1 (en) Environmentally-sealed electronic assembly and method of making same
JPH01315122A (ja) 回路板に固定するためのチツプ形デバイス
FI80356C (fi) Lindad kondensator.
US6128195A (en) Transfer molded PCMCIA standard cards
JP2002110121A (ja) 電池パック
CA1209653A (en) Solid electrolyte capacitor
US4656556A (en) Plastic film capacitor in chip constructional form
EP0196229B1 (en) A capacitor for surface mounting
US3436610A (en) Encapsulated capacitor
JP4620303B2 (ja) 半導体装置及びその製造方法
JP2000243768A (ja) Icのパッケージ成形方法
JPS59129447A (ja) 樹脂製キヤツプを有する半導体装置
US4914547A (en) Process for making capacitors
EP0184439B1 (en) Surface mountable electrical device and method of making the device
KR940016718A (ko) 성형 반도체장치 및 성형 반도체장치의 제조방법
JPS61237403A (ja) 電子部品
US3537173A (en) Method of encapsulating an electrolytic capacitor
EP0182319A2 (en) Electrolytic capacitor and method for the manufacture of the same
JP3206839B2 (ja) Icカードのモジュール構造
US20030103316A1 (en) Capacitor and manufacturing method of capacitor
JP2582256Y2 (ja) 複合半導体装置
KR880001650B1 (ko) 전해콘덴서 및 그 제법

Legal Events

Date Code Title Description
MM Patent lapsed
MM Patent lapsed

Owner name: WESTERMANN, WOLFGANG