FI77706C - Anordning och foerfarande foer att avvatna en filt genom konstant vakuum. - Google Patents

Anordning och foerfarande foer att avvatna en filt genom konstant vakuum. Download PDF

Info

Publication number
FI77706C
FI77706C FI803766A FI803766A FI77706C FI 77706 C FI77706 C FI 77706C FI 803766 A FI803766 A FI 803766A FI 803766 A FI803766 A FI 803766A FI 77706 C FI77706 C FI 77706C
Authority
FI
Finland
Prior art keywords
vacuum
felt
gap
suction tube
permeability
Prior art date
Application number
FI803766A
Other languages
English (en)
Swedish (sv)
Other versions
FI803766L (fi
FI77706B (fi
Inventor
Joseph A Bolton
Original Assignee
Albany Int Corp
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Application filed by Albany Int Corp filed Critical Albany Int Corp
Publication of FI803766L publication Critical patent/FI803766L/fi
Publication of FI77706B publication Critical patent/FI77706B/fi
Application granted granted Critical
Publication of FI77706C publication Critical patent/FI77706C/fi

Links

Classifications

    • DTEXTILES; PAPER
    • D21PAPER-MAKING; PRODUCTION OF CELLULOSE
    • D21FPAPER-MAKING MACHINES; METHODS OF PRODUCING PAPER THEREON
    • D21F1/00Wet end of machines for making continuous webs of paper
    • D21F1/48Suction apparatus
    • DTEXTILES; PAPER
    • D21PAPER-MAKING; PRODUCTION OF CELLULOSE
    • D21FPAPER-MAKING MACHINES; METHODS OF PRODUCING PAPER THEREON
    • D21F7/00Other details of machines for making continuous webs of paper
    • D21F7/08Felts
    • D21F7/12Drying

Landscapes

  • Paper (AREA)
  • Drying Of Solid Materials (AREA)
  • Drying Of Gases (AREA)
  • Treatment Of Fiber Materials (AREA)

Description

77706
Laite ja menetelmä veden poistamiseksi huovasta vaklotyhjöllä. -Anordning och förfarande för att awatna en filt genom konstant vakuum.
Esillä olevan keksinnön kohteena on patenttivaatimuksen 1 johdanto-osan mukainen laite sekä patenttivaatimuksen 10 johdanto-osan mukainen menetelmä veden poistamiseksi huovasta vakiotyhjön avulla.
Paperiteollisuudessa on tavallista käyttää imuputkijärjestelmiä ja erityisesti imuputkia, joissa on pitkittäiset raot huopea kohti. Kukin imuputki on sijoitettu siten, että huopa kulkee raon yli js imu suorittaa huovan kuivauksen. Vesi kerääntyy imuputkeen ja johdetaan sopivaan kokoomiskohtaan. Sopivia erottimia voidaan käyttää hyväksi sen veden kokoamisen helpottamiseksi, Joka huovasta imetään tyhjökuivaualaitteen avulla.
Tyhjöpumppuja on useita perustyyppejä, joita käytetään vedenpoisto- tai kuvauslaitteissa, jolloin valinta riippuu monistakin parametreistä, joita ovat esimerkiksi kustannukset, koneen hyötysuhde ja paperikoneen tyyppi.
Kolme tyhjöpumpun perustyyppiä paperiteollisuudessa ovat vesirengaspumppu, vakiouppoumalla varustettu pumppu ja puhaltava tai imevä keskipakopumppu. Kullekin pumppu-tyypillä on etunsa ja haittapuolensa toisiinsa verrattuna sekä verrattuna ilmavirran eri maksimaalisiin hyöty-tai tehoarvoihin tyhjölaitteiden suhteen. Tästä syystä on tärkeätä se, että tiettyä tyhjöpumpputyyppiä ei valita ainoastaan jotakin tiettyä käyttöä varten, vaan otetaan huomioon myös koko aukot, vaiheiden määrä js muut kriteerit halutun ilmavirran alhaisimman tarvittavan tehon saavuttamiseksi. Alhainen teho vähentää luonnollisesti valmistuskustannuksia, kokoonpanokuetannuksia ja käyttökustannuksia sekä vaatii entistä vähemmän energiaa, mikä nykyään on erityisen tärkeää.
2 77706
Muita tekijöitä mahdollisimman vähäisen energiatarpeen lisäksi, jotka pitää aina ottaa huomioon valittaessa tyhjöpumppulaitetta, ovat ostohinta, kokonaisasennus-kustannukset, huolto, vesitiivistystarve, eisääntulevassa ilmavirrassa oleva nestemäärä ja tiettyjen epäpuhtauksien, kuten kiinteiden hiukkasten tai kuitujen esiintyminen.
Ts. joku tyhjöpumpputyyppi saattaa vaikuttaa erittäin hyvältä teho- tai hyötysuhteen kannalta, mutta johtuen yllä mainituista muista näkökohdista se kenties ei olekaan käytännöllinen tai lisää koko laitoksen kustannukset suuremmiksi kuin jonkin muun tyyppinen pumppu.
Ottaen huomioon yllä esitetyt parametrit perustuu eräs tärkeä tasapainotuskriteeri riittävään tehoon, jotta huopaa voitaisiin käyttää kuivausterkoituksiin mahdollisimman pitkän ajan ennen välttämätöntä vaihtoa. On tunnettu tosiasia, että huopa kuluu ajan myötä ja pitää lopulta vaihtaa. Huovan käyttö vähentää sen läpäisevyyttä käytettäessä sitä kuivaustarkoituksiin jonkin aikaa. Tämä läpäisevyyden väheneminen vaikuttaa luonnollisesti kuivaus-tai vedenpoistolaitteen tehoon. Tämän seurauksena nykyisissä vedenpoistolaitteissa käytetään huomattavan tehokkaita tyhjöpumppuja, jotta huopia voidaan käyttää pidempi aika myös läpäisevyyden huomattavan vähenemisen jälkeenkin. Nämä suuritehoiset tyhjöpumput ovat luonnollisesti huomat-tavatsi ylimitoitettuja laitteeseen huovan ollessa uusi, jolloin laite on tehoton ja huomattavasti turhan kallis huomattavan osan sitä aikaa, jona huopaa käytetään. Ylimääräistä tehoa tarvitaan ainoastaan silloin, kun läpäisevyys on vähentynyt huomattavasti.
Vaihtoehtoisesti huovat voidaan vaihtaa useammin, mutta tämä on kustannuksia ja aikaa vaativa toimenpide eikä mitenkään edullinen teollisuudesaa,
Edelleen voidaan todeta, että edes tehonäkökulmasta ylimitoitetulla tyhjöpumpulla saavutettu lisäteho ei 3 77706 riitä kuivaamaan tehokkaasti käytettäessä yhtä ainoata imupump-pua ja määrättyä rakoleveyttä. On osoittautunut, että lisätty vaikutusaika on myös tehokas tapa tehostaa kuivatusta samoin kuin paine-eron lisäys.
Esillä olevan keksinnön tarkoituksena on saada aikaan laite ja menetelmä huovan kuivaamiseksi vakiotyhjön avulla, jossa laitteessa tyhjöpumppua koskevat vaatimukset ovat erityisesti tehontarpeen kannalta pienimmät mahdolliset. Tyhjöpumpun mitoitus perustuu vain yhteen imuputkeen ja uusiin huopajärjestelyihin. Tämän tarkoituksen toteuttamiseksi keksinnön mukaiselle laitteelle on tunnusomaista patenttivaatimuksen 1 ja vastaavalle menetelmälle patenttivaatimuksen 10 tunnusmerkkiosassa esitetyt tunnusmerkit.
Keksinnön tarkoituksena on myös saada aikaan laite, jossa huopaan vaikutetaan kauemmin imuputken rakojen päällä, jolloin laitteen hyötysuhde lisääntyy ja saadaan parempi kuivatusteho.
Edelleen tarkoituksena on saada aikaan laite, jossa on kaksi välimatkan päähän toisistaan järjestettyä imuputkea ja kummassakin putkessa on rako. Johtoelimillä putket on yhdistetty imulaitteeseen, joka voi olla esimerkiksi nesterengaspumppu. Huopa kulkee imuputkien yli ja toisessa putkessa on säätövent-tiili, jota käytetään säätölaitteen avulla, joka puolestaan on sovitettu reagoimaan toisessa imuputkessa esiintyvään suurempaan tyhjötarpeeseen sen tyhjön asettamiseksi tai säätämiseksi, joka on saatu aikaan toisessa putkessa.
Eräs tapa tämän säädön aikaansaamiseksi on järjestää asetettava säätöventtiili, joka on järjestetty reagoimaan sähköiseen säätölaitteeseen, joka puolestaan on järjestetty reagoimaan tyhjö-anturiin, joka on kytketty toiseen imuputkeen. Imutarpeen muutos saattaa anturin lähettämään signaalin säätölaitteeseen, joka puolestaan saattaa asetettavan säätöventtiilin signaalin mukaisesti säätämään toisen imuputken imun. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää tunnettuja pneumaattisia tai mekaanisia tasa-arvoisia 4 77706 säätöelimiä säätöventtiilin asettamiseksi sähköisten säätöelimien asemasta.
Esillä olevan keksinnön mukaisessa laitteesssa ja kuivattavassa huovassa on säätöventtiili suljettu siten, että vain toinen imuputki on yhdistetty käytettyyn pumppuun ja kaikki vedenpoisto tai kuivaus tapahtuu tässä imuputkesaa olevan raon kautta. Jälkeenpäin huovan läpäisevyyden vähetessä halutaan nosaa tyhjötasoa mainitusta toisesta imuputkesta. Tyhjöanturin kautta säätölaite havaitsee tämän suuremman tyhjön tarpeen ja saattaa asetettavan säätöventtiilin avaamaan toisen imuputken. Tätä tarkoitusta varten voidaan käyttää paineilmalla toimivaa säätövent-tiiliä. Huopa kuivataan kahdesta kohdasta sen kulkiessa ensimmäisen imuputken yli ja tämän jälkeen toisen imuputken yli, jolloin jälkimmäisessä on juuri avattu johtojärjes-telmä. Kokeillussa laitteessa säätöventtiili oli täysin auki sillä hetkellä, kun huovan läpäisevyys saavutti noin 50 % uuden huovan läpäisevyydestä.
Tämän tyyppisessä laitteessa ovat tyhjöpumpun tehotarpeet minimaaliset, koska tyhjöpumpun tai nesterengaspumpun mitoitus perustuu uusia huopia käytettäessä mahdollisimman lyhyihin vaikutusaikoihin. Kun huovan kuivaus muodostuu vaikeammaksi, eli sen läpäisevyys alenee, vaikutusaika pitenee.
Vaikutusaika on se aika, jonka huopa tai määrätty osa huopaa sijaitsee avoimen raon päällä. Vaikutusajan lisäys voidaan suorittaa joko suurentamalla raon leveyttä tai pienentämällä huovan liikenopeutta. Eräs tapa tämän aikaansaamiseksi on käyttää ennalta määrättyä rakokonfi-guraatiota uusissa huopaolosuhteissa. Huovan vanhetessa käytetään jotakin toista rakokonfiguraatiota, jolloin mukana voi olla ainakin toinen imuputki.
5 77706
Laitteen eräässä lisäsuoritusmuodossa, jossa mukaan kuuluu nesterengaspumppu ja kaksi imuputkea, säädetään imu toisessa putkessa putkessa olevan säädettävän raon avulla. Sopivaa mekanismia käytetään hyväksi raon avaamiseksi ja sulkemiseksi ja mekanismi on järjestetty reagoimaan säätölaitteeseen, joka puolestaan reagoi ensimmäisessä putkessa olevaan tyhjöanturiin. On osoittaunut tehokkaammaksi käyttää sähköjärjestelmää, jossa sähkömoottori on kytketty säädettävään rakoon ja sähköisesti kytketty yhteen säätölaitteen kanssa, joka on järjestetty reagoimaan ensimmäisessä putkessa tapahtuvaan tyhjötarpeen muutokseen, jolloin kytkeminen on suoritettu sähköliitän-nöillä. Vaihtoehtoisesti voidaan sähköisen järjestelmän sijasta käyttää pneumaattista tai mekaanista järjestelmää. Huovan ollessa uusi säädetään toisen putken säädettävä rako minimileveyteensä. Tällöin ensimmäisen imuputken kautta saadaan aikaan maksimi kuivatusteho nesterengaspumpun avulla ja säädettävällä raolla varustetun toisen imuputken avulla saadaan minimi kuivatusteho. Jälkeenpäin huovan läpäisevyyden vähetessä pitää ensimmäisen imuputken tyhjötasoa nostaa, koska pumppulaite on vakioarvotyyppiä. Anturi reagoi tähän kasvaneeseen tyhjötarpeeseen ja säätölaite havaitsee tämän tarpeen ja saattaa moottorin avaamaan säädettävän raon tyhjötason nostamiseksi toisessa putkessa ja vakiotyhjötason ylläpitämiseksi tällä tavoin laitteessa. Laiteparametrejä voidaan säätää tämän mukaisesti ja on osoittaunut tehokkaaksi, että laitteessa, jossa huovan läpäisevyys aikaa myöten tulee arvoon noin 50 % uuden huovan alkuperäisestä läpäisevyydestä, voi säädettävä rako olla yhtä suuri kuin ei-säädettävän raon leveys.
Myös tässä tapauksessa tyhjöpumpulle tulevat vaatimukset ovat minimaaliset, koska mitoitus perustuu pääasiallisesti yhteen imuputkeen huovan ollessa uusi. Toinen imuputki lähtee toimimaan ainoastaan siinä tapauksessa, että 6 77706 huovan läpäisevyys pienenee. Esillä olevan keksinnön kaikissa suoritusmuodoissa on laite konstruoitu siten, että voidaan käyttää teholtaan mahdollisimman vähäistä nesterengaspumppua ja kun käytetyn huovan läpäisevyys vähenee, laitteen teho säilytetään lisäämällä toisen imuputken käyttöä imutason ylläpitämiseksi säätämällä toisen putken imu huovan läpäisevyyden vähenemisen tahdissa, joka läpäisevyyden heikkeneminen on seurausta huovan kulumisesta vedenpoisto- tai kuivatuslaitteesea.
Tällöin saadaan aikaan vakiotyhjöllä toimiva huovan kuxvatuslaite. Laitteeseen kuuluu ensimmäinen ja toinen imuputki, jolloin kummassakin putkessa on ainakin yksi rako. Huopa on sovitettu kulkemaan ensimmäisessä ja toisessa imuputkessa olevien rakojen yli. Tyhjön aikaansaava elin on kytketty ensimmäiseen ja toiseen imuputkeen johtoelinten avulla. Käyttölaitteet saattavat tyhjönmuodoe-tuselimen kehittämään tyhjön ensimmäiseen ja toiseen imuputkeen. Mukaan on järjestetty elimet siirtämään huopaa putkien yli, jolloin kehittyy tyhjö huovan kuivaamiseksi. Säätöelimet on sovitettu reagoimaan huopa-olosuhteiden muutokseen sen ajan säätämiseksi, jonka huopa sijaitsee rakojen päällä.
Vanhoja huopia varten tapahtuu vaikutusajassa pitenemistä verattuna uusiin huopiin. Tähän liittyy tyhjötason muutoksen havaitseminen ja raon säätäminen ja/tai muut toimenpiteet pääasiallisesti vakiotyhjon ylläpitämiseksi huovan koko käyttöiän ajan.
Kuvio 1 esittää kaaviomaisesti esillä olevan keksinnön mukaista kuivauslaitetta huovan ollessa uusi, jolloin nuolet esittävät virteuseuuntaa.
Kuvio 2 esittää kaaviomaisesti kuviossa 1 esitettyä laitetta huovan läpäisevyyden vähennyttyä huomattavasti, jolloin nuolet esittävät virtaussuunnan.
7 77706
Kuvio 3 on kaaviokuva keksinnön mukaisen kuivauslaitteen vaihtoehtoisesta suoritusmuodosta, jolloin nuolet esittävät virtaussuunnan ja huopa on uusi.
Kuvio 4 esittää kaaviomaisesti kuviossa 3 esitettyä kuivauelaitetta huovan läpäisevyyden vähennettyä huomattavasti, jolloin nuolet esittävät virtaus-suunnan.
Esillä olevaa keksintöä selvitetään eeuraavasea lähemmin viittaamalla oheisiin piirustuksiin. Kuvioissa 1 ja 2 on esitetty vakiopaineella toimiva huovankuivauslaite 20, jolloin kuvion 1 mukaisessa laitteessa huopa on uusi ja kuvion 2 mukaisessa laitteessa huovan läpäisevyys on vähentynyt.
Laitteeseen 20 kuuluu tavanomainen tunnettua tyyppiä oleva nesterengaspumppu tai joku muu tavallinen tyhjöpumppu, jolla nesterengaspumppu voidaan tunnetusti korvata.
Eräs esimerkki on nesterengaspumppu, jota valmistaa Nash Engineering of Norwalk, Connecticut. Tavalliset 3 virtausnopeudet ovat alueella (56,64 - 198,24 m /tolin). Nesterengaspumppu 22 on kytketty käyttömoottoriin 24 tavanomaisen käyttöakseliaggregaatin 26 avulla.
Tavanomaista paperiteollisuudessa käytettyä huopaa syötetään laitteen läpi sen kuivaamiseksi. Nuolet esittävät huovan liikesuuntaa vasemmalta oikealle kuviossa 1. Huovan kuljettamiseksi voidaan käyttää tavanomaista tunnettua käyttömekaniemia (ei esitetty).
Ensimmäinen imuputki 30 on sijoitettu laitteen alkupäähän ja siinä on ontto tila 32. Imuputki 30 on ylhäältä avoin imuputkiraon 34 kohdalta. Rako 34 avautuu kohti sen yli kulkevaa huopaa. Imuputki 30 on asennettu laitteen sisään tavanomaisesti ja siitä ulottuu putki 36, joka on yhteydessä putken 30 onttoon tilaan 32. Putken 36 8 77706 toinen pää on yhteydessä erottimen 38 onttoon tilaan. Erottimesta tai separaattorista ulottuu alaspäin tiputus-varsi 40, joka päättyy avoimeen päähän 42. Avoin pää 42 päättyy säiliöön 44.
Erottimen 38 yläpäästä ulottuu putki, joka on yhteydessä erottimen sisään ja edelleen putkeen 48. Putki 48 on yhdistetty nesterengaspumppuun 22.
Huovan kulkusuunnassa imuputken 30 perään on sijoitettu toinen imuputki 50. Imuputkessa 50 on ontto tila 52 ja ylöspäin suunnattu rako 54, joka on yhteydessä onttoon tilaan 52, jolloin huopa kulkee pinnan 2QA yli. Putki 56 ulottuu imuputkesta 50 onttoon erottimeen 58 ja on yhteydessä erottimen sisään ja imuputken 50 onttoon tilaan 52. Erottimessa 58 on tiputusvarsi 60, joka työntyy alaspäin ja jonka avoin pää 62 päättyy kokoojasäiliöön 64. Putki 66 on yhteydessä erottimen 58 sisään ja edelleen putkeen 48, jonka kautta se on yhteydessä nesterengaspumppuun 22.
Asetettava säätöventtiili 68 voi olla esimerkiksi sähköisesti käytetty paineilmaventtiili ja se on asennettu putkeen 66. Vaihtoehtoisesti venttiiliä voidaan käyttää paineilmalla tai mekaanisesti sinänsä tunnetulla tavalla. Kuristusventtiili 70 on asennettu putkeen 46 ja neste-rengaspumpun 22 läheisyyteen putkeen 48 on asennettu tyhjöntasausventtiili 71.
Säätöventtiili 68 on liitetty tyhjön säätölaitteseen 78 johdolla 76. Säätölaite 78 voi olla tavanomainen tuntoelin, joka on sovitettu reagoimaan esimerkiksi tyhjössä tapahtuviin muutoksiin. Säätölaite 78 on johdolla 82 kytketty tyhjöanturiin 83. Säätölaitetta voidaan käyttää sähköisesti, pneumaattisesti tai mekaanisesti sinänsä tunnetulla tavalla.
9 77706
Kuviossa 1 laite on esitetty käynnistyshetkellä, jolloin uusi huopa syötetään laitteeseen liikkumaan nuolen suuntaan. Aloitettaessa uusi huopa on säätöv/enttiili 68 kiinni, jolloin imuputken 50 ja pumpun 22 välinen putkiyhteys on suljettu, josta syystä raon 54 kautta ei tapahdu imua eikä tällöin myöskään putkessa 66 ole virtausta.
Toisaalta kuristusventtiili 70 on auki ja imu tapahtuu imuputken 30 rakoon 34. Tällä tavoin vettä erotetaan huovasta rakoon 34 ja imetään putken 30 onttoon tilaan 32. Tämän jälkeen vesi vedetään putken 36 kautta erottimeen 38, jossa tapahtuu tavanomainen erotus ja vesi kerääntyy säiliöön 44 tiputusputken 40 kautta. Imurata on jatkuva putkien 46 ja 48 kautta nesterengaspumppuun 22, kuten kuviossa 1 olevilla nuolilla on esitetty.
Huopaa käytettäessä edelleen sen läpäisevyys vähenee ja imuputken 30 tilassa 32 pitää nostaa tyhjötasoa.
Tyhjösäatölaite 78 reagoi ja avaa automaattisesti venttiilin 68. Tulos on esitetty kuviossa 2. Säätöventtiili 68 avautuu asteettain vastaten tyhjön muutosta putkessa 30 aina kunnes huovan läpäisevyys saavuttaa noin 50 % alkuperäisestä uuden huovan läpäisevyydestä, jolloin säätöventtiili on täysin auki. Tämä menetelmä säätövent-tiilin 68 avaamiseksi on havaittu tehokkaaksi laitteen 20 käyttötarkoitusten kannalta. Kuitenkin säätimet voidaan asettaa siten, että ne avaavat venttiilin millä tahansa halutulla nopeudella vastaten tyhjötarvetta putkessa 30, joka tarve luonnollisesti liittyy huovan läpäisevyyteen.
Kuvion 2 mukaisesti on rata nesterengaspumpun 22 ja imuputken 32 raon 34 välillä jatkuvasti avoin ja sitä paitsi on nesterenagaspumpun 22 ja imuputken 50 raon 54 välinen virtausrata avoin. Tästä syystä muodostuu kummankin imuputken raoista tyhjö, jonka avulla saadaan helpommin ylläpidetyksi vakiotyhjötaso myös silloin, kun huovan läpäisevyys on heikentynyt ja lisäksi saadaan 77706 ίο aikaan lisäkiiivausrakoalue, jolloin saadaan lisää vaikutusaikaa ja entistä parempi vedenpoisto huovasta, jonka läpäisevyys on heikentynyt.
Kuten yllä mainittiin, on laite edullinen siinä mielessä, että on mahdollista käyttää minimaalisia tyhjöpumppumittoja, koska mitoitus perustuu yhteen imuputkeen ja uuteen huopaan. Kun huopa muodostuu vaikeammaksi kuivata, eli sen läpäisevyyden heiketessä, etu saavutetaan lisätyllä vaikutusalalla johtuen siitä, että huopa kulkee kahden imuputken yli.
Kuvioissa 3 ja 4 on esitetty keksinnön mukaisen laitteen eräs vaihtoehtoinen järjestely. Pääosa komponenteista on samoja kuin kuvioissa 1 ja 2 esitetyssä suoritusmuodossa ja samoja osia on merkitty samoilla viitenumeroilla lisäämällämiihin kirjain s.
Muutokset liittyvät toisen imuputken 50A säätimiin. Aikaisemmin esitetyssä suoritusmuodossa olevan kiinteän rakolevyden 54 asemesta käytetään säädettävää rakoa 84. Säädettävä rako on tavanomainen ja esimerkikei mekaanisesti säädettävä konstruktio, jonka avulla raon leveyttä voidaan tarvittaessa säätää. Raon leveyden muuttamiseksi käytetään moottoria 85, joka tavanomaisen mekaanisen tai vastaavan kytkimen 86 kautta on yhdistetty rakoon 84 siten, että raon leveys muuttuu moottorin käynnistyessä. Sähköjohto 76a on kytketty säätimeen 78a, joka puolestaan on kytketty tyhjöanturiin 83a sähköjohdolla 82a. Tässä suoritusmuodossa on säätöventtiili 68 ja sähkötoimielin 72 jätetty pois.
Kuvio 3 esittää suoritusmuodon aloitettaessa uusi huopa. Säädettävän raon 84 leveys tai aukko on pienimmillään.
Kun uutta huopaa siirretään kuviossa 3 olevan nuolen suuntaan, imu tapahtuu raon 34a kautta veden vetämiseksi pois huovasta imuputken 30a onttoon tilaan 32a. Vesi 11 77706 syötetään edelleen erottimeen 38a, jossa se erotetaan tavanomaisesti ja syötetään tiputusvarren 40a kautta säiliöön 44a. Virtausrata pysyy auki putken 46a kautta venttiilin 78 ollessa auki ja tämän jälkeen putken 48a kautta, koska tasausventtiili 71a mahdollistaa nuolien mukaisen virtauksen vesirengaspumppuun 22a.
Samanaikaisesti on raossa 84 pienimmän mahdollisen leveyden aikaansaama tyhjö pienen vesimäärän imemiseksi huovasta. Vesi imetään toisen imuputken 50a onttoon tilaan 52a ja sen jälkeen putken 56a kautta erottimeen 58a. Erotettu vesi kulkee tiputusvarren 60a kautta säiliöön 64a. Putket 66a ja 48a pysyvät auki vesirengaspumppuun 22a. Kuviossa 3 olevat nuolet esittävät imuputkien 30a ja 50a yhdistetyn virtausradan.
Jälkeenpäin huovan läpäisevyyden vähetessä pitää tyhjöä korottaa imuputken 30a tilassa 32a vakiotyhjön ylläpitämiseksi tyhjöpumppulaitteessa. Anturi 83a reagoi tarpeeseen ja saattaa 5.iät imen 78a ilmaisemaan tyhjötarve ja käynnistämään moottorin 85 säädettävän raon 86 avaamiseksi automaattisesti, jolloin huopaan raon kautta vaikuttava tyhjö suurenee. Raon 86 avautusminopeus on mielipidekysymys samalla tavoin kuin aikaisemmassa suoritusmuodossa olevan säätöventtiilin avautumisen kohdalla ja se voidaan siis avata asteettain vastaten huovan läpäisevyyden muutosta.
On osoittautunut tehokkaaksi käyttää sellaista raon 86 avautumisnopeutta, joka aiheuttaa tilan, jossa säädettävän raon leveys on sama kuin ensimmäisen imuputken 30a raon 34a silloin, kun huovan läpäisevyys on noin 50 % sen alkuperäisarvosta. Tämä tila on esitetty kuviossa 4, jolloin nuolet esittävät molempien imuputkien jatkuvia virtausrakoja ja säädettävän raon 86 avautumista. Tässä suoritusmuodossa on ensimmäisen suoritusmuodon tapaan edullista säilyttää vakiotyhjö laitteessa ja tätä helpotetaan lisäraon avulla silloin, kun huovan läpäisevyys on vähentynyt. Nuolten osoittamalla tavalla ovat virtaus- 12 77706 radat samat kuviossa 4 kuin kuviossa 3, jolloin tyhjötason ero tapahtuu raossa 86 johtuen sen suuruudesta.
Myös tässä suoritusmuodossa on vaikutusaika se aika, jonka huopa tai tietty osa huopaa on avoimen raon päällä. Vaikutusalan lisäys voidaan saada aikaan joko suurentamalla raon leveyttä tai pienentämällä huovan liikenopeutta.
Eräs tapa on käyttää vain toista imuputkea, jossa on ennalta määrätty rakoleveye huovan ollessa uusi. Kun huopa vanhenee, käytetään toista rakoleveyttä ja tällöin tulee kysymykseen myös toisen imuputken käyttö.
Kun huopa pitää vaihtaa, palautetaan yllä selvitetyt suoritusmuodot luonnollisesti kuvioiden 11 ja 3 mukaiseen # alkuasentoon. Sillä hetkellä, kun uusi huopa on asennettu, tapahtuu käynnistyminen. Kierto toistuu ja .huovan läpäisevyyden heiketessä palautuvat molemmat suoritusmuodot kuvioissa 2 ja 4 esitettyihin tiloihin.
Esitetyissä suoritusmuodoissa on kiinteällä raolla varustettu ja kiinteät ja olosuhteet omaava imuputki sijoitettu huovan liikesuunnassa säädettävillä olosuhteilla varustetun imuputken eteen. Luonnollisestikaan tämä ei estä sitä, että imuputket voidaan vaihtaa keskenään tai järjeetää' jollain muulla tavalla.
Voidaan myös todeta, että mekaaniset ja sähköiset säätimet voidaan vaihtaa keskenään.
Laitetta voidaan käyttää myös muissa teollisuuksissa, jotka käyttävät mattoja, kudottuja ja kutomattomia tuotteita, tekstiilejä, jotka pitää kuivata ja joissa esiintyy suuria läpäisevyyseroja.
Tällöin mainitut tarkoitukset ja edut saavutetaan erityisen tehokkaasti. Vaikkakin tässä on esitetty ja kuvattu edullisia suoritusmuotoja yksityiskohtaisesti, on selvää, 13 77706 että keksintö ei rajoitu millään tavoin niihin, vaan oheisissa patenttivaatimuksissa esitetyn keksintöäjatuksen puitteissa voidaan tehdä monia muutoksia.

Claims (17)

1. Laite veden poistamiseksi huovasta vakiotyhjöllä, johon laitteeseen kuuluu ainakin yksi imuputki (30, 50), jossa on ainakin yksi rako (34, 54), jonka yli huopa kulkee, tyhjöeli-met (22), putkielimet (36, 46, 48), jotka yhdistävät imuput-ken (30) tyhjöelimiin (22), käyttöelimet (24, 26) tyhjölait-teiden (22) käyttämiseksi ja tyhjön muodostamiseksi imuput-keen (30), ja elimet huovan kuljettamiseksi imuputken (30) yli, jolloin kehittyy tyhjö huovan kuivaamiseksi, tunnettu säätöelimistä (68, 78, 83), jotka on sovitettu reagoimaan huovan läpäisevyyden muutoksiin raon (34) säätämiseksi ja/tai vaikutusajan muuttamiseksi olennaisesti vakio-tyhjön ylläpitämiseksi.
2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen laite, tunnettu siitä, että säätöelimiin kuuluu toisen imuputken (50) ja tyh-jöelinten (22) välisessä putkessa (66) oleva automaattinen säätöventtiili (68), säätöventtiiliin (68) kytketty tyhjösää-din (78), tyhjöanturi (83), joka on kytketty ensimmäiseen imuputkeen (30) ja joka havaitsee muutoksen ensimmäisen imu-putken (30) tyhjötasossa säätimen saattamiseksi toimimaan ja säätöventtiilin (68) asettamiseksi olennaisesti vakiotyhjön ylläpitämiseksi.
3. Patenttivaatimuksen 2 mukainen laite, tunnettu siitä, että säätöventtiili (68) on pääasiallisesti kiinni käytetyn huovan ollessa uusi ja huovan läpäisevyyden vähetessä huopaa käytettäessä ja vastaavasti tarvittaessa tyhjötason korottamista saattaa tyhjöanturi (83) säätöventtiilin (68) avautumaan huopaan kohdistuvan vakiotyhjön ylläpitämiseksi.
4. Patenttivaatimuksen 3 mukainen laite, tunnettu siitä, että säätöventtiili (68) on täysin auki silloin, kun huovan läpäisevyys on noin 50 % uuden huovan arvosta. 15 77706
5. Patenttivaatimuksen 1 mukainen laite, tunnettu siitä, että ensimmäisen imuputken (30) ja tyhjöelimen (22) välisiin putkiosiin (36, 46) kuuluu erotin (38) veden erottamiseksi huovasta, tiputusvarsi (40) erottimesta (38) säiliöön (44), johon poistettu vesi kerätään, sekä kuristusventtiili (70) ensimmäisen imuputken (30) ja tyhjöelimen (22) välisten putkiosien (36, 46) kautta kulkevan virtausradan säätämiseksi.
6. Patenttivaatimuksen 1 mukainen laite, tunnettu siitä, että säätöelimiin kuuluu toisessa imuputkessa (50a) oleva rako (84), joka on säädettävä, raon käyttölaitteet (85), jotka on kytketty rakoon (84) sen avaamiseksi ja sulkemiseksi tarvittaessa, raon käyttölaitteisiin (85) kytketty säädin (78a, 83a), joka havaitsee tyhjötason nousun ensimmäisessä imuputkessa (30a) käynnistäen automaattisesti raon käyttö-elimet (85) ja säätäen toisen imuputken (50a) raon (84) vakio-tyhjön ylläpitämiseksi.
7. Patenttivaatimuksen 6 mukainen laite, tunnettu siitä, että raon käyttöelin on moottori (85), jolloin säädin on tyhjösäädin (78a), joka on kytketty raon käyttöelimiin (85) ja tyhjöanturiin (83a), joka havaitsee tyhjötason ensimmäisessä imuputkessa (30).
8. Patenttivaatimuksen 6 mukainen laite, tunnettu siitä, että säädettävän raon (84) aukko on pienimmillään huovan ollessa uusi ja jälkeenpäin huovan läpäisevyyden vähetessä todetaan tyhjötason korotustarve vakiotyhjön ylläpitämiseksi, jolloin raon käyttöelin (85) käynnistyy säädettävän raon (84) avaamiseksi.
9. Patenttivaatimuksen 8 mukainen laite, tunnettu siitä, että säädettävän raon (84) rakoleveys on konstruoitu 77706 yhtä suureksi kuin ensimmäisen imuputken (30a) raon (34a) leveys silloin, kun huovan läpäisevyys on noin 50 % uuden huovan läpäisevyydestä.
10. Menetelmä veden poistamiseksi huovasta vakiotyhjöllä jonkin edellä olevan patenttivaatimuksen mukaisella laitteella, jossa menetelmässä ainakin yksi imuputki (30,50) varustetaan ainakin yhdellä raolla (34,54), että imuputki (30) yhdistetään tyhjölaitteeseen (22) tyhjön kehittämiseksi ainakin tähän imuputkeen (30), ja että huopaa siirretään imputken (30) raon (34) yli, jolloin tyhjö poistaa vettä huovasta, tunnettu siitä, että raon asetusta ja/tai rakojärjestystä säädetään huovan läpäisevyyden muuttumisen mukaisesti toiminta-ajan muuttamiseksi olennaisesti vakiotyhjön ylläpitämiseksi.
11. Patenttivaatimuksen 10 mukainen menetelmä, tunnet-t u siitä, että tyhjötasoa säädetään toisen imuputken (50) ja tyhjöelimen (22) välisessä putkessa (66) olevan automaattisen säätöventtiilin (68) avulla, että säädin (78) kytketään säätö-venttiiliin (68) ja mainittu säädin reagoi tyhjöanturiin (83) säätöventtiilin (68) käyttämiseksi ensimmäisessä imuputkessa (30) esiintyvän tyhjön lisäystarpeen mukaisesti ja vastaten toisen imuputken (50) raossa (54) tapahtuvaa tyhjötason muutosta vakiotyhjön ylläpitämiseksi.
12. Patenttivaatimuksen 10 mukainen menetelmä, tunnettu siitä, että säätöventtili (68) suljetaan aluksi huovan ollessa uusi ja avataan säätimen (78) avulla huovan läpäisevyyden pienentyessä sitä käytettäessä, jolloin avautuminen tapahtuu ensimmäisessä imuputkessa (30) esiintyvän tyhjötason lisäystarpeen mukaisesti ja siis toiseen imuputkeen (50)johtavassa putkessa (66)esiintyvän tarpeen mukaisesti siten, että toisen imuputken (50) rakoon (54) kehittyy lisätyhjö.
13. Patenttivaatimuksen 12 mukainen menetelmä, tunnet- ti 77706 t u siitä, että säätöventtiili (68) pysyy kokonaan auki silloin kun huovan läpäisevyys on noin 50 % uuden huovan läpäisevyydestä .
14. Patenttivaatimuksen 10 mukainen menetelmä, tunnet-t u siitä, että toisen imuputken (50a) tyhjötasoa säädetään toisen imuputken (50a) säädettävällä raolla (84) ja raon käyttöelimillä (85), jotka on kytketty rakoon (84) sen avaamiseksi ja sulkemiseksi tarvittaessa, että säädin (78a) on kytketty raon käyttöelimiin (85) ja ensimmäisen imuputken (30) tyhjöanturiin (83a), joka anturi havaitsee lisätyhjön tarpeen ensimmäisessä imuputkessa (30) käynnistäen raon käyttöelimet (85) ja säätäen toisen imuputken (50) raon (84).
14 77706
15. Patenttivaatimuksen 14 mukainen menetelmä, tunnet-t u siitä, että raon käyttöelimet (85) muodostuvat moottorista, että säädin (78) on anturi ja että tyhjöanturi (83a) kytketään säätimeen.
16. Patenttivaatimuksen 14 mukainen menetelmä, tunnet-t u siitä, että toisen imuputken (50) säädettävä rako (84) on minimaalisesti auki huovan ollessa uusi, ja kun huovan läpäisevyys vähenee, on seurauksena korkeamman tyhjötason tarve ensimmäisessä imuputkessa (30), jolloin säädin (78a) käynnistää raon käyttöelimet (85) toisen imuputken (50) säädettävän raon (84) avaamiseksi.
17. Patenttivaatimuksen 14 mukainen menetelmä, tunnet-t u siitä, että toisen imuputken (50) säädettävän raon (84) leveys pidetään yhtä suurena kuin ensimmäisen imuputken (30) raon (34) leveys silloin, kun huovan läpäisevyys on noin 50 % uuden huovan läpäisevyydestä. is 7770 6
FI803766A 1979-12-06 1980-12-03 Anordning och foerfarande foer att avvatna en filt genom konstant vakuum. FI77706C (fi)

Applications Claiming Priority (2)

Application Number Priority Date Filing Date Title
US06/100,814 US4329201A (en) 1979-12-06 1979-12-06 Constant vacuum felt dewatering system
US10081479 1979-12-06

Publications (3)

Publication Number Publication Date
FI803766L FI803766L (fi) 1981-06-07
FI77706B FI77706B (fi) 1988-12-30
FI77706C true FI77706C (fi) 1989-04-10

Family

ID=22281679

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
FI803766A FI77706C (fi) 1979-12-06 1980-12-03 Anordning och foerfarande foer att avvatna en filt genom konstant vakuum.

Country Status (7)

Country Link
US (1) US4329201A (fi)
DE (1) DE3043315A1 (fi)
FI (1) FI77706C (fi)
FR (1) FR2470821A1 (fi)
GB (2) GB2064613B (fi)
IT (1) IT1133111B (fi)
SE (1) SE440096B (fi)

Families Citing this family (40)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
US4398996A (en) * 1981-06-19 1983-08-16 Albany International Corp. Vacuum control system and method for dewatering fabrics
US4447924A (en) * 1982-02-18 1984-05-15 Albany International Corp. Moisture control system for controlling the amount of chemical added to a fabric
US4551202A (en) * 1984-01-31 1985-11-05 Albany International Corporation Vacuum control system and method for dewatering fabrics
ZA851049B (en) * 1984-04-27 1985-10-30 Albany Int Corp Priority vacuum control system
AU570120B2 (en) * 1984-10-26 1988-03-03 Albany International Corp. Surge control system in dewatering press felts
US4897202A (en) 1988-01-25 1990-01-30 Pure-Chem Products, Inc. Process and apparatus for recovery and recycling conveyor lubricants
US4897203A (en) 1988-02-26 1990-01-30 Pure-Chem Products, Inc. Process and apparatus for recovery and recycling conveyor lubricants
GB8914438D0 (en) * 1989-06-23 1989-08-09 Atomic Energy Authority Uk An improved fluidic control system
US5274930A (en) * 1992-06-30 1994-01-04 The Procter & Gamble Company Limiting orifice drying of cellulosic fibrous structures, apparatus therefor, and cellulosic fibrous structures produced thereby
GB9325925D0 (en) * 1993-12-18 1994-02-23 Consarc Eng De-oiling method
FI96788C (fi) * 1994-10-12 1996-08-26 Ecopump Oy Menetelmä ja laitteisto veden poistamiseksi paperikoneen tai vastaavan viira- ja/tai puristinosasta
CH690332A5 (de) * 1994-10-14 2000-07-31 Kuesters Eduard Maschf Verfahren und Vorrichtung zum Behandeln einer Warenbahn mit Vakuum.
FI97244C (fi) * 1994-11-16 1996-11-11 High Speed Tech Ltd Oy Menetelmä paperin valmistuksen vedenpoistossa
US5840101A (en) * 1995-05-27 1998-11-24 Wet Tex Maschinenbau Gmbh Method and apparatus for treatment of an endless web of material with vacuum
US5584128A (en) * 1995-06-07 1996-12-17 The Procter & Gamble Company Multiple zone limiting orifice drying of cellulosic fibrous structures, apparatus therefor, and cellulosic fibrous structures produced thereby
US5581906A (en) * 1995-06-07 1996-12-10 The Procter & Gamble Company Multiple zone limiting orifice drying of cellulosic fibrous structures apparatus therefor, and cellulosic fibrous structures produced thereby
US5539996A (en) * 1995-06-07 1996-07-30 The Procter & Gamble Company Multiple zone limiting orifice drying of cellulosic fibrous structures, apparatus therefor, and cellulosic fibrous structures produced thereby
US5746891A (en) * 1996-07-25 1998-05-05 Withers; William David Wear indicators for seal strip of a suction roll of a paper making machine
DE19648850A1 (de) * 1996-11-26 1998-05-28 Voith Sulzer Papiermasch Gmbh Saugvorrichtung und Pressenpartie einer Papiermaschine sowie Verfahren zum Besaugen eines Bahnabschnitts einer Papiermaschine
US6072309A (en) * 1996-12-13 2000-06-06 Honeywell-Measurex Corporation, Inc. Paper stock zeta potential measurement and control
US6087837A (en) * 1996-12-13 2000-07-11 Honeywell-Measurex Compact high resolution under wire water weight sensor array
US6341522B1 (en) 1996-12-13 2002-01-29 Measurex Corporation Water weight sensor array imbedded in a sheetmaking machine roll
US5928475A (en) * 1996-12-13 1999-07-27 Honeywell-Measurex, Corporation High resolution system and method for measurement of traveling web
US5853543A (en) * 1997-01-27 1998-12-29 Honeywell-Measurex Corporation Method for monitoring and controlling water content in paper stock in a paper making machine
US6105276A (en) * 1997-06-19 2000-08-22 The Procter & Gamble Company Limiting orifice drying medium, apparatus therefor, and cellulosic fibrous structures produced thereby
US5942322A (en) * 1997-09-11 1999-08-24 The Procter & Gamble Company Reduced surface energy limiting orifice drying medium process of making and process of making paper therewith
US6021583A (en) * 1997-09-18 2000-02-08 The Procter & Gamble Company Low wet pressure drop limiting orifice drying medium and process of making paper therewith
US5944955A (en) * 1998-01-15 1999-08-31 Honeywell-Measurex Corporation Fast basis weight control for papermaking machine
US6092003A (en) * 1998-01-26 2000-07-18 Honeywell-Measurex Corporation Paper stock shear and formation control
US6076022A (en) * 1998-01-26 2000-06-13 Honeywell-Measurex Corporation Paper stock shear and formation control
US6080278A (en) * 1998-01-27 2000-06-27 Honeywell-Measurex Corporation Fast CD and MD control in a sheetmaking machine
US6149770A (en) * 1998-04-14 2000-11-21 Honeywell-Measurex Corporation Underwire water weight turbulence sensor
US6168687B1 (en) 1998-04-24 2001-01-02 Honeywell-Measurex Corporation System and method for sheet measurement and control in papermaking machine
US6006602A (en) * 1998-04-30 1999-12-28 Honeywell-Measurex Corporation Weight measurement and measurement standardization sensor
US6086716A (en) * 1998-05-11 2000-07-11 Honeywell-Measurex Corporation Wet end control for papermaking machine
US6592340B1 (en) 1998-06-11 2003-07-15 Sulzer Pumpen Ag Control system for a vacuum pump used for removing liquid and a method of controlling said pump
FI20075472L (fi) * 2007-06-20 2008-12-21 Metso Paper Inc Menetelmä paperikoneen tai vastaavan puristinhuovan kunnon/tilan arvioinnissa
FI121605B (fi) * 2009-11-06 2011-01-31 Metso Paper Inc Tyhjöjärjestelmä kuiturainakonetta varten ja menetelmä kuiturainakoneen tyhjöjärjestelmässä
FI122422B (fi) * 2010-06-08 2012-01-13 Metso Paper Inc Puristinhuovan imuri
CN114646204B (zh) * 2022-01-29 2023-11-07 呼伦贝尔安泰热电有限责任公司海拉尔热电厂 真空炉渣脱水机

Family Cites Families (11)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
DE1066858B (fi) *
GB643582A (en) * 1947-05-29 1950-09-20 Sulzer Ag Improvements relating to machines for making sheet material from a pulp
US2745322A (en) * 1954-01-14 1956-05-15 Arthur E Broughton Diaphragm operated vacuum control system
US2965168A (en) * 1957-06-04 1960-12-20 Beloit Iron Works Instrument control of freeness on the fourdrinier wire
FI40360B (fi) * 1965-11-11 1968-09-02 Valmet Oy
FR2031631A5 (fi) * 1969-01-16 1970-11-20 Neyrpic Bmb
DE2058461A1 (de) * 1970-11-27 1972-05-31 Bird Machine Co Vorrichtung zum Entziehen von losen Materialien,insbesondere von Fluessigkeiten,aus einer laufenden Materialbahn,insbesondere Vorrichtung zum Konditionieren von Papiermaschinen-Filz
US3836428A (en) * 1972-08-25 1974-09-17 Albany Int Corp Adjustable slot suction box cover
CA985543A (en) * 1973-01-05 1976-03-16 James Haythornthwaite Felt cleaner with moisture control for paper making machines
IT1001849B (it) * 1973-11-21 1976-04-30 Rimar Spa Dispositivo di aspirazoone regola bile ed autopulente
SU565964A1 (ru) * 1975-11-03 1977-07-25 Ленинградский технологический институт целлюлозно-бумажной промышленности Отсасывающа сукномойка

Also Published As

Publication number Publication date
SE440096B (sv) 1985-07-15
IT8024751A0 (it) 1980-09-18
GB2064613A (en) 1981-06-17
SE8008319L (sv) 1981-06-07
DE3043315A1 (de) 1981-07-02
GB2129026B (en) 1984-10-10
GB8323853D0 (en) 1983-10-05
FI803766L (fi) 1981-06-07
FI77706B (fi) 1988-12-30
FR2470821A1 (fr) 1981-06-12
GB2064613B (en) 1984-11-07
IT1133111B (it) 1986-07-09
GB2129026A (en) 1984-05-10
FR2470821B1 (fi) 1984-12-21
US4329201A (en) 1982-05-11

Similar Documents

Publication Publication Date Title
FI77706C (fi) Anordning och foerfarande foer att avvatna en filt genom konstant vakuum.
EP0383486A2 (en) Improvements in and relating to paper making machines
CA2599584C (en) A device for removing liquid from a moving fabric or web
US4308077A (en) Constant flow felt dewatering system
FI69136B (fi) Malningsanordning foer i suspension foereliggande materialfibrer foer pappersframstaellning
FI96623B (fi) Kaksiviiraformeri, etenkin nopeille paperikoneille
JPH0979746A (ja) 織物を浮かして乾燥するための乾燥機ハウジングおよび織物を浮かせて案内する方法
US2622492A (en) Selective web transfer control for paper machinery
US4672711A (en) Vacuum extraction apparatus
US5879513A (en) Method and apparatus for the drainage of the wire and/or press section of a paper machine
US4466873A (en) Vacuum dual control system for the flat box section of a papermaking machine
US3266975A (en) Automatically controlled pressure flow suction flatbox for paper-making machine
FI81147C (fi) Styrsystem foer vattenslag.
SE445123B (sv) Anordning for konditionering av en pappersmaskinfilt samt sett vid konditionering av en pappersmaskinfilt
US4391673A (en) Basementless separator system
CA2563127C (en) Method and arrangement in a paper machine or the like close to a moving web to be dried and usually supported against a wire, sealing device, and paper machine
WO1996015319A1 (en) Method for dewatering in paper manufacture
EP0433434A4 (en) Improved dewatering system with vortex valve
JPH066465U (ja) 風綿集中処理装置
EP0439571A4 (en) Improved system and method for forming and dewatering a web on a fourdrinier fabric
FI120980B (fi) Järjestelmä ja menetelmä nesteen poistamiseksi liikkuvasta rainasta
NO904382L (no) Avvanningssystem for en papirmaskin.
SE525144C2 (sv) Förfarande och anordning vid en dubbelvirapress
CA2361942A1 (en) Method and arrangement in tail threading in a paper machine
WO2011154598A1 (en) Suction device of a press felt

Legal Events

Date Code Title Description
MM Patent lapsed

Owner name: ALBANY INTERNATIONAL CORP.