DK142929B - Elektrisk relae med reset-anordning - Google Patents

Elektrisk relae med reset-anordning Download PDF

Info

Publication number
DK142929B
DK142929B DK217476AA DK217476A DK142929B DK 142929 B DK142929 B DK 142929B DK 217476A A DK217476A A DK 217476AA DK 217476 A DK217476 A DK 217476A DK 142929 B DK142929 B DK 142929B
Authority
DK
Denmark
Prior art keywords
actuator
feedback
spring
relay according
contact
Prior art date
Application number
DK217476AA
Other languages
English (en)
Other versions
DK217476A (da
DK142929C (da
Inventor
F H Madsen
Original Assignee
Danfoss As
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Application filed by Danfoss As filed Critical Danfoss As
Publication of DK217476A publication Critical patent/DK217476A/da
Publication of DK142929B publication Critical patent/DK142929B/da
Application granted granted Critical
Publication of DK142929C publication Critical patent/DK142929C/da

Links

Classifications

    • HELECTRICITY
    • H01ELECTRIC ELEMENTS
    • H01HELECTRIC SWITCHES; RELAYS; SELECTORS; EMERGENCY PROTECTIVE DEVICES
    • H01H50/00Details of electromagnetic relays
    • H01H50/16Magnetic circuit arrangements
    • H01H50/18Movable parts of magnetic circuits, e.g. armature
    • H01H50/32Latching movable parts mechanically
    • H01H50/326Latching movable parts mechanically with manual intervention, e.g. for testing, resetting or mode selection

Landscapes

  • Physics & Mathematics (AREA)
  • Electromagnetism (AREA)
  • Electromagnets (AREA)
  • Lock And Its Accessories (AREA)
  • Relay Circuits (AREA)
  • Control Of Motors That Do Not Use Commutators (AREA)

Description

(11) FREMLÆGGELSESSKRIFT 1^+2929 DANMARK (»» lnt.CI.· H 01 H 80/32 (21) Ansøgning nr. 2174/76 (22) Indleveret den 1 8. maj 1976 m (24) Løbedeg 18. maj I976 (44) Ansøgningen fremlegt og fremlæggelsesskriftet offentliggjort den 25 · feb. 1961'
Dl REKTORATET FOR
PATENT- OG VAREMÆRKEVÆSENET <30> Prioritet beøæret fre den
20. maj 1975* 2522297, DE
(71) DANFOSS A/S, 64^0 Nordborg, DK.
(72) Opfinder: Finn Hauge Madsen, Fredensvej 15, 7900 Nykøbing Mors, DK.
(74) Fuldmægtig under segens behendling: (54> Elektrisk relæ med res et-anordning.
Opfindelsen angår et elektrisk relæ med et af et anker forskydeligt, af en returfjeder belastet kontakt-aktiveringsorgan, som til låsning opviser en støtteflade, der ved enden af forskydningsvejen griber bag en på tværs af forskydningsretningen forløbende modlejeflade, og som kan åbnes ved hjælp af et tilbagekoblingselement.
Sådanne relæer har den fordel, at de som følge af låsningen kan bibeholde deres arbejdsstilling i en vilkårlig valgt tid, også når der ikke er magnetiseringsstrøm til stede. Tilsvarende ringe er det nødvendige effektforbrug.
Ved et kendt relæ af denne art (DE-PS 10 27 795) er et stang- 2 142929 formet aktiveringsorgan fæstnet i den ene ende på en retur-bladfjéder, mens et klapanker kan angribe i den anden ende. Støttefladen er anordnet i en udsparing. Modlejefladen befinder sig på en i tværretning forskydelig indrastningsstift, som er belastet af en låsefjeder. Til forberedelse af tilbagekoblingen stilles aktiveringsorganet efter frigivelse af ankeret skråt ved hjælp af indrastningsstiften. Ved fornyet magnetisering af relæet stilles aktiveringsorganet ved hjælp af en skråflade på ankeret endnu mere skråt, indtil åbningen sker.
Også ved andre kendte konstruktioner (DE-PS 5 60 804, DE-PS 10 78 663, GB-PS 4 36 619) er foruden returfjederen også låsefjedre nødvendige.
Opfindelsen har til hensigt at angive et relæ af den i indledningen beskrevne art, som ved bortfald af en låsefjeder har en simplere opbygning.
Denne opgave løses ifølge opfindelsen ved, at returfjederens angrebssted på aktiveringsorganet i forhold til ankerets angrebssted er forskudt på en et drejningsmoment fremkaldende måde, at der på overfor hinanden liggende sider af aktiveringsorganet med afstand er anordnet to føringsflader, mod hvilke aktiveringsorganet under indflydelse af drejningsmomentet trykkes under forskydningsbevægelsen, at modlejefladen slutter sig til den ene føringsflade, således at støttefladen som følge af aktiveringsorganets drejning griber bag modlejefladen, og at tilbagekoblingselementet bevirker en tilbagedrejning.
Ved denne konstruktion behøves ingen låsefjeder, fordi dens funktion overtages af returfjederen. Låsningen sker ved en lille drejning, som under udnyttelse af de alligevel på det forskydelige aktiveringsorgan angribende kræfter sker ved hjælp af ankeret og returfjederen. Modlejefladen er fast anbragt på relæet, støttefladen er fast anbragt på aktiveringsorganet. Dette giver en meget simpel konstruktion. Også tilbagekoblingselementet kan være udformet meget simpelt, da det kun behøver at dreje aktiveringsorganet ubetydeligt tilbage, indtil aktiveringsorganet under indflydelsen af returfjederen vender tilbage til dets hvilestilling.
3 142929
Med særlig fordel er aktiveringsorganet en fladglider, ved hvilken angrebsstedet for ankeret er udformet på endefladen, og angrebsstedet for returfjederen er udformet på en på siden fremspringende arm. Virkningslinien for de to modsat virkende kræfter har da en afstand fra hinanden, som fører til det ønskede drejningsmoment.
Endvidere kan støttefladen være dannet af et trin på aktiveringsorganet. Herved begrænses drejevinklen samtidig på grund af trinnets dybde. En sådan drejevinkelbegrænsning kan også ske ved, at modlejefladen er udformet som trin.
Det er endvidere gunstigt, når returfjederen er en den bevægelige kontakt bærende bøjningsfjeder, især en bladfjeder. Herved bortfalder en særlig returfjeder.
Ved et foretrukket udførelseseksempel er der anordnet et kontaktfjederhus med en i forskydningsretning forløbende bærevæg, udfra hvilken der til siden rager to i afstand fra hinanden anordnede tværvægge, som hver opviser en en føringsflade dannende slids, og en befæstigelsesanordning for retur-kontakt-bladfjederen og mindst en yderligere kontakt-bladfjeder. På denne måde tilordnes aktiveringsorgan og kontakter på simpel måde nøjagtigt til hinan den.
Endvidere kan aktiveringsorganet opvise en næse med skråflade, på hvilken tilbagekoblingselementet angriber, og tilbagekoblingselementet kan være anbragt på en parallelt med aktiveringsorganet ført, fortrinsvis af en anden returfjeder belastet tilbagekoblingsglider. Ved den parallelle forskydelighed af aktiveringsorganet og tilbagekoblingsglideren opnås et ringe pladsbehov. Omsætningen af parallelforskydningen i tilbagedrejningen sker over næsens skråflade.
Herved anbefales det, at bærevæggen på den over for aktiveringsorganet liggende side opviser to tværvægge med slidser til føring af tilbagekoblingsglideren og en befæstigelsesanordning for den anden retur-bladfjeder, at tilbagekoblingselementet rager gennem 4 142929 et gennembrud i bærevæggen, og at tilbagekoblingsglideren opviser et ud af kontaktfjederhuset ragende trykstykke. Kontaktfjederhuset med bærevæg, tværvæggene og befæstigelsesanordningerne kan på denne måde få en vidtgående eller nøjagtig symmetrisk opbygning. Aktiveringsorgan og tilbagekoblingsglider er sikkert skilt fra hinanden; kun ved hjælp af det bærevæggen gennemgående tilbagekoblingselement bliver den mekaniske forbindelse etableret.
En stor lettelse ved sammenbygningen opnås, når slidserne er åbne i siden, og henholdsvis aktiveringsorganet og tilbagekoblingsglideren bærer en mellem tværvæggene anordnet føringslaske, som er holdt mellem bærevæggen og mindst en af bladfjedrene. De forskydelige dele kan derfor simpelt indsættes fra siden i tværvæggene og ved efterfølgende indføjelse af bladfjedrene sikres i denne stilling.
Endvidere kan tilbagekoblingselementet være et vinkelstykke, som over en forlængelse af det i glideretning forløbende ben er forbundet med tilbagekoblingsglideren, og at gennembruddet i bærevæggen er en slids til optagelse af denne forlængelse med en udvidelse på den ene side til gennemstikning af vinkelstykkets andet ben. På denne måde kan tilbagekoblingsglideren også uafhængigt af en bladfjeder være sikret mod at falde ud.
Med særlig fordel samvirker den af aktiveringsorganet medtagne bevægelige kontakt foruden med en arbejdskontakt med en hvilekontakt, over hvilken relæspolens magnetiseringsstrøm er ført. Så snart relæet går i arbejdsstillingen og udløser en proces med sin arbejdskontakt, fx lægger spænding på en signallampe, adskilles relæspolen fra spændingen, uafhængigt af om magnetiseringsstrømkredsen i øvrigt stadig tilføres spænding eller ikke. På denne måde bliver relæet kun aktiveret i ganske kort tid. Varmebelast-ningen er tilsvarende ringe. Relæet kan derfor - med hensyn til magnetiseringseffekten - dimensioneres meget lille.
Fordelagtigt er der på tilbagekoblingsglideren anbragt en medbringer, som ved aktivering af tilbagekoblingsglideren fører hvilekontakten til en uvirksom stilling. Skulle der ved denne 5 142929 aktivering stadig ligge en spænding på magnetiseringsstrømkred-sen, magnetiseres relæet ikke straks, men først efter frigivelse af tilbagekoblingsglideren. Derved sikres det, at relæet også i dette tilfælde ikke kan overbelastes af en for lang nedtrykning af tilbagekoblingsg1ideren.
En meget pladsbesparende udførelsesform fås, når kontaktfjederhuset danner en opsats, som er fæstnet til en med relæets magnetspole parallel længdestiver af et åg og griber ud over et vinkelformet ankers ene ben.
Opfindelsen bliver nedenfor nærmere forklaret ved hjælp af et på tegningen vist udførelseseksempel, der viser i fig. 1 et relæ i hvilestillingen set fra siden, delvis i snit langs linien A-A i fig. 5, fig. 2 en fremstilling svarende til fig. 1 af det i arbejdsstillingen låste relæ, fig. 3 relæet i fig. 1 set fra den anden side, delvis i snit langs linien B-B i fig. 5, fig. 4 aktiveringsorganet set forfra, fig. 5 et snit gennem huset i føringsslidsens plan, og fig. 6 tilbagekoblingsglideren set forfra.
Det viste relæ opviser en magnetspole 1 med to tilslutninger 2 og 3. Et åg 4 opviser en længdestiver 5, på hvis forkant 6 et vinkelformet anker 7 er lejret. På længdestiveren 5 er ved hjælp af en skrue 8 fastgjort et kontaktfjederhus 9 som opsats, som med en nedholder 10 fastholder ankeret 7 på lejet 6. Det under huset 9 gribende ben 11 af ankeret 7 omstiller ved sin aktivering (fig.
2) et som fladglider udformet aktiveringsorgan 12. Dette medtager med en på siden udragende arm 13 en bladfjeder 14, som bærer en bevægelig kontakt 15 og er således forspændt, at den virker som returfjeder på aktiveringsorganet 12. Den bevægelige kontakt 15 står i hvilestillingen i berøring med en hvilekontakt 16 og i sin arbejdsstilling med en arbejdskontakt 17, som ligeledes er anbragt på bladfjedre henholdsvis 18 og 19. Som følge heraf fås kontakttilslutningerne 20, 21 og 22.
142929 6
Kontaktfjederhuset 9 opviser en midterbærevæg 23, på hvilken der er anbragt på begge sider forløbende øvre tværvægge 24 og 25, nedre tværvægge 26 og 27, holdere 28 og 29 med slidser 30 til optagelse af bladfjedrene og anslag 31 og 32 til begrænsning af bevægelsen af kontakt-bladfjedrene 18 og 19. Kontaktfjederhuset kompletteres af en endevæg 33 og en bundvæg 34. Dette hus er i det væsentlige symmetrisk udformet omkring bærevæggen 23.
Ved en aktivering af magnetspolen 1 udøver ankeret 7 på den nedre endeflade af aktiveringsorganet 12 en kraft P^. Denne kraft modvirker den på armen 13 angribende tilbagekoblingskraft Der fremkommer derfor et kraftpar, som på aktiveringsorganet 12 udøver et drejningsmoment i retning mod uret. Aktiveringsorganet er ført i en slids 35 i den øvre tværvæg 24 og i en slids 36 i den nedre tværvæg. Derfor fås føringsflader 37 og 38, som gør modstand mod drejningen. Så snart aktiveringsorganet 12 har nået den i fig. 2 viste stilling, drejes det omkring et af føringsfladen 37 dannet omdrejningspunkt, indtil en anslagsflade 39 støder mod føringsfladen 38. Bliver nu magnetspolen 1 magnetiseret, trykker tilbagekoblingskraften en på aktiveringsorganet udformet støtteflade 40 mod en på tværvæggen 26 udformet modleje-flade. Aktiveringsorganet 12 er derfor låst i den i fig. 2 viste arbejdsstilling og beholder denne arbejdsstilling, også når magnetspolen 1 ikke længere fører nogen magnetiseringsstrøm.
I fig. 2 er der antydet en koblingsudformning, ved hvilken der på klemmerne 42 og 43 ligger en vekselspænding. Ved indkobling af kontakten 44 magnetiseres relæet og går i arbejdsstillingen. Men da samtidig den bevægelige kontakt 15 skilles fra hvilekontakten 16, fås kun en kort strømbelastning af relæet. Derefter forbliver den bevægelige kontakt 15 ved arbejdskontakten 17, hvorved der eksempelvis indkobles en signallampe 45.
Til tilbagekobling er der anordnet et tilbagekoblingselement 46 i form af et vinkelstykke, som kan forskydes i et slidsformet gennembrud 47 i bærevæggen 23. Dette tilbagekoblingselement formår at samvirke med en næses 49 skråflade 48 på aktiveringsorganet 12 for at dreje dette tilbage. Så snart tilbagedrejningen er 7 142929 sket, vender aktiveringsorganet under indflydelse af bladfjederen 14 tilbage i stillingen i fig. 1. Tilbagekoblingselementet 46 er del af en tilbagekoblingsglider 50, der er ført i slidser 51 i tværvæggen 25 og 52 i tværvæggen 27. Den har et ud af huset 9 ragende trykstykke 53, som fx kan trykkes nedad manuelt eller ved hjælp af en anordning. En i retning af den øvre tværvæg 25 forspændt bladfjeder 54 griber ind i en udsparing 55 og tjener som returfjeder. Tilbagekoblingselementet 46 er over en forlængelse 56 af vinkelstykkets ene ben forbundet med tilbagekoblingsglideren 50. Men desuden har det et andet vinkelben 57, som kun i den nederste stilling passer i en tilsvarende udvidelse 58 af gennembruddet 47. Når tilbagekoblingsglideren 50 fra siden er skubbet ind i slidserne 51 og 52, og tilbagekoblingselementet 46 samtidig er skubbet i den nederste stilling ved hjælp af gennembruddet 47 og så ført opad, kan denne tilbagekoblingsglider ikke mere føres til siden.
Tilbagekoblingsglideren bærer på en laske 61 en gennem en slids 62 i bærevæggen 23 gribende medbringer 59. Med denne medbringer bliver hvilekontakten 16 anbragt i en uvirksom stilling, når tilbagekoblingsglideren 50 til opnåelse af tilbagekoblingen trykkes nedad. En genindkobling af magnetspolen er derfor først mulig, når tilbagekoblingsglideren er blevet frigivet.
Aktiveringsorganet opviser en føringslaske 60, som befinder sig mellem bærevæggen 23 og kontaktfjedrene 14 og 19. Aktiveringsorganet 12 kan derfor fra siden skubbes ind i slidserne 35 og 36, hvorpå bladfjedrene 14, 18 og 19 indsættes. På denne måde er det gjort umuligt, at aktiveringsorganet 12 falder ud. På tilsvarende måde kan der også ved tilbagekoblingsglideren 50 ses bort fra vinkelbenet 57, da føringslasken 61 er sikret ved hjælp af returfjederen 54.

Claims (10)

1. Elektrisk relæ med et af et anker forskydeligt, af en returfjeder belastet kontakt-aktiveringsorgan, som til låsning opviser en støtteflade, der ved enden af forskydningsvejen griber bag en på tværs af forskydningsretningen forløbende modlejeflade, og som kan åbnes ved hjælp af et tilbagekoblingselement, kendetegnet ved, at returfjederens (14) angrebssted på aktiveringsorganet (12) i forhold til ankerets (7) angrebssted er forskudt på en et drejningsmoment fremkaldende måde, at der på overfor hinanden liggende sider af aktiveringsorganet med afstand er anordnet to føringsflader (37, 38), mod hvilke aktiveringsorganet under indflydelse af drejningsmomentet trykkes under forskydningsbevægelsen, at modlejefladen (41) slutter sig til den ene føringsflade (38), således at støttefladen (40) som følge af aktiveringsorganets drejning griber bag modlejefladen, og at tilbagekoblingselementet (46) bevirker en tilbagedrejning.
2. Relæ ifølge krav 1, kendetegnet ved, at aktiveringsorganet (12) er en fladglider, ved hvilken angrebsstedet for ankeret (7) er udformet på endefladen, og angrebsstedet for returfjederen (14) er udformet på en på siden fremspringende arm (13).
3. Relæ ifølge krav 1 eller 2, kendetegnet ved, at en støtteflade (40) er dannet af et trin (39, 40) på aktiveringsorganet (12) .
4. Relæ ifølge et af kravene 1-3, kendetegnet ved, at returfjederen (14) er en den bevægelige kontakt (15) bærende bøjningsfjeder, især en bladfjeder.
5. Relæ ifølge et af kravene 1-4, kendetegnet ved, at der er anordnet et kontaktfjederhus (9) med en i forskydningsretning forløbende bærevæg (23), udfra hvilken der til 142929 9 siden rager to i afstand fra hinanden anordnede tværvægge (24, 26)/ som hver opviser en en føringsflade (37, 38) dannende slids (35, 36), og en befæstigelsesanordning (28) for retur-kontakt-bladfjederen (14) og mindst en yderligere kontakt-bladfjeder (18, 19).
6. Relæ ifølge et af kravene 1-5, kendetegnet ved, at aktiveringsorganet (12) opviser en næse (49) med skråflade (48), på hvilken tilbagekoblingselementet (46) angriber, og at tilbagekoblingselementet er anbragt på en parallelt med aktiveringsorganet ført, fortrinsvis af en anden returfjeder (54) belastet tilbagekoblingsglider (50).
7. Relæ ifølge krav 5 eller 6, kendetegnet ved, at bærevæggen (23) på den over for aktiveringsorganet (12) liggende side opviser to tværvægge (25, 27) med slidser (51, 52. til føring af tilbagekoblingsglideren (50) og en befæstigelsesanordning (29) for den anden retur-bladfjeder (54), at tilbagekoblingselementet (46) rager gennem et gennembrud (47) i bærevæggen, og at tilbagekoblingsglideren opviser et ud af kontaktfjederhuset (9) ragende trykstykke (53).
8. Relæ ifølge et af kravene 5-7, kendetegnet ved, at slidserne (35, 36, 51, 52) er åbne i siden, og henholdsvis aktiveringsorganet (12) og tilbagekoblingsglideren (50) bærer en mellem tværvæggene (24, 26; 25, 27) anordnet føringslaske (60; 61), som er holdt mellem bærevæggen (23) og mindst en af bladfjedrene (14, 18, 19; 54).
8 142929
9. Relæ ifølge krav 7 eller 8,kendetegnet ved, at tilbagekoblingselementet (50) er et vinkelstykke, som over en forlængelse (56) af det i glideretning forløbende ben er forbundet med tilbagekoblingsglideren (50), og at gennembruddet (47) i bærevæggen (23) er en slids til optagelse af denne forlængelse med en udvidelse (58) på den ene side til gennemstikning af vinkelstykkets andet ben (57).
10. Relæ ifølge et af kravene 1-9, kendetegnet ved,
DK217476A 1975-05-20 1976-05-18 Elektrisk relae med reset-anordning DK142929C (da)

Applications Claiming Priority (2)

Application Number Priority Date Filing Date Title
DE19752522297 DE2522297B2 (de) 1975-05-20 1975-05-20 Elektrisches relais
DE2522297 1975-05-20

Publications (3)

Publication Number Publication Date
DK217476A DK217476A (da) 1976-11-21
DK142929B true DK142929B (da) 1981-02-23
DK142929C DK142929C (da) 1981-09-28

Family

ID=5946972

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
DK217476A DK142929C (da) 1975-05-20 1976-05-18 Elektrisk relae med reset-anordning

Country Status (8)

Country Link
CH (1) CH600545A5 (da)
DE (1) DE2522297B2 (da)
DK (1) DK142929C (da)
FR (1) FR2312101A1 (da)
GB (1) GB1548983A (da)
NL (1) NL7605304A (da)
NO (1) NO143720C (da)
SE (1) SE419144B (da)

Families Citing this family (4)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
DE2813822C2 (de) * 1978-03-31 1982-11-18 Rausch & Pausch, 8672 Selb Elektromagnetisches Schaltrelais
NL174779C (nl) * 1978-04-19 1984-08-01 Haller & Co E Contactinrichting voor een elektrisch relais.
DE3177113D1 (en) * 1981-12-14 1989-11-09 Weg Legrand Gmbh Bistable magnetic device
JP2549515Y2 (ja) * 1991-05-21 1997-09-30 オムロン株式会社 動作確認用押ボタン付き電磁継電器

Family Cites Families (9)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
DE560804C (de) * 1930-05-22 1932-10-07 Siemens & Halske Akt Ges Relais, insbesondere fuer Fernsprechzwecke, mit stufenweise beeinflusstem Anker
GB436619A (en) * 1933-12-22 1935-10-15 Morten Balthazar Richter Improvements in electromagnetic relays
US2279811A (en) * 1940-06-19 1942-04-14 Bell Telephone Labor Inc Relay
NL66064C (da) * 1946-04-29
US2534797A (en) * 1949-10-14 1950-12-19 James A Rugh Switch holding and release mechanism
DE1027795B (de) * 1956-12-13 1958-04-10 Haller & Co E Stromstossrelais
US2928917A (en) * 1958-05-21 1960-03-15 Harry M Crain Self de-energizing relay
DE1078663B (de) * 1958-08-19 1960-03-31 Fritz Hahn Dr Ing Stromstossschalter
FR2216664B1 (da) * 1973-01-31 1976-05-14 Merlin Gerin

Also Published As

Publication number Publication date
NO143720B (no) 1980-12-22
DE2522297C3 (da) 1982-09-02
FR2312101B1 (da) 1981-10-09
CH600545A5 (da) 1978-06-15
NO143720C (no) 1981-04-01
DK217476A (da) 1976-11-21
SE7605630L (sv) 1976-11-21
FR2312101A1 (fr) 1976-12-17
DK142929C (da) 1981-09-28
SE419144B (sv) 1981-07-13
DE2522297A1 (de) 1976-12-02
GB1548983A (en) 1979-07-18
NL7605304A (nl) 1976-11-23
NO761669L (da) 1976-11-23
DE2522297B2 (de) 1978-01-05

Similar Documents

Publication Publication Date Title
US9013084B2 (en) Induction generator
EP3420573B1 (en) Magnetically actuated switch
KR840006553A (ko) 주형 케이스형 회로 차단기
NO163384B (no) Fremgangsmaate ved automatisk partikkelanalyse og anordning for dens utfoerelse.
DK142929B (da) Elektrisk relae med reset-anordning
EP2976776B1 (en) Magnetic actuating device for a current switching device
NO178586B (no) Elektromagnetisk låseinnretning for en lås med låsesylinder
US6831535B1 (en) Bistable electromagnetic relay
US4314217A (en) Locking device
US5258732A (en) Overload relay
NO159126B (no) Kontaktanordning innbefattende automatisk aapningsorgan oget lokalt styreelement.
US2932704A (en) Electromagnetic device
JPH0668772A (ja) 保護スイッチ装置
US2492762A (en) Electric switch
US5179364A (en) Overload relay
US5543766A (en) Operating device for a circuit breaker
US3071010A (en) Shaft rocking mechanism
CN113871246A (zh) 一种储能脱扣装置和旋转开关
US2405014A (en) Snap action mechanism
HU186779B (en) Power relay
CN109360753A (zh) 中压双电源自动切换开关的机械连锁装置及双电源装置
US2803719A (en) Switch
GB2160362A (en) Electromagnetic device
BRPI0503707A (pt) dispositivo de disparo eletromagnético e aparelho de comando elétrico de manobra compreendendo o mesmo
CN220821341U (zh) 用于电气装置的闭锁模块和包括该闭锁模块的接触器

Legal Events

Date Code Title Description
PBP Patent lapsed