NO167669B - Fast katalysatorkomponent inneholdende en treverdig titanforbindelse - Google Patents

Fast katalysatorkomponent inneholdende en treverdig titanforbindelse Download PDF

Info

Publication number
NO167669B
NO167669B NO871715A NO871715A NO167669B NO 167669 B NO167669 B NO 167669B NO 871715 A NO871715 A NO 871715A NO 871715 A NO871715 A NO 871715A NO 167669 B NO167669 B NO 167669B
Authority
NO
Norway
Prior art keywords
screening
cloth
strips
sieve
holes
Prior art date
Application number
NO871715A
Other languages
English (en)
Other versions
NO871715L (no
NO167669C (no
NO871715D0 (no
Inventor
Toshio Sasaki
Takeshi Ebara
Kiyoshi Kawai
Akinobu Shiga
Original Assignee
Sumitomo Chemical Co
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Application filed by Sumitomo Chemical Co filed Critical Sumitomo Chemical Co
Publication of NO871715D0 publication Critical patent/NO871715D0/no
Publication of NO871715L publication Critical patent/NO871715L/no
Publication of NO167669B publication Critical patent/NO167669B/no
Publication of NO167669C publication Critical patent/NO167669C/no

Links

Classifications

    • CCHEMISTRY; METALLURGY
    • C08ORGANIC MACROMOLECULAR COMPOUNDS; THEIR PREPARATION OR CHEMICAL WORKING-UP; COMPOSITIONS BASED THEREON
    • C08FMACROMOLECULAR COMPOUNDS OBTAINED BY REACTIONS ONLY INVOLVING CARBON-TO-CARBON UNSATURATED BONDS
    • C08F4/00Polymerisation catalysts
    • C08F4/42Metals; Metal hydrides; Metallo-organic compounds; Use thereof as catalyst precursors
    • C08F4/72Metals; Metal hydrides; Metallo-organic compounds; Use thereof as catalyst precursors selected from metals not provided for in group C08F4/44
    • C08F4/74Metals; Metal hydrides; Metallo-organic compounds; Use thereof as catalyst precursors selected from metals not provided for in group C08F4/44 selected from refractory metals
    • C08F4/76Metals; Metal hydrides; Metallo-organic compounds; Use thereof as catalyst precursors selected from metals not provided for in group C08F4/44 selected from refractory metals selected from titanium, zirconium, hafnium, vanadium, niobium or tantalum
    • CCHEMISTRY; METALLURGY
    • C08ORGANIC MACROMOLECULAR COMPOUNDS; THEIR PREPARATION OR CHEMICAL WORKING-UP; COMPOSITIONS BASED THEREON
    • C08FMACROMOLECULAR COMPOUNDS OBTAINED BY REACTIONS ONLY INVOLVING CARBON-TO-CARBON UNSATURATED BONDS
    • C08F10/00Homopolymers and copolymers of unsaturated aliphatic hydrocarbons having only one carbon-to-carbon double bond

Landscapes

  • Chemical & Material Sciences (AREA)
  • Health & Medical Sciences (AREA)
  • Chemical Kinetics & Catalysis (AREA)
  • Medicinal Chemistry (AREA)
  • Polymers & Plastics (AREA)
  • Organic Chemistry (AREA)
  • Engineering & Computer Science (AREA)
  • Materials Engineering (AREA)
  • Transition And Organic Metals Composition Catalysts For Addition Polymerization (AREA)
  • Addition Polymer Or Copolymer, Post-Treatments, Or Chemical Modifications (AREA)
  • Exhaust Gas Treatment By Means Of Catalyst (AREA)

Description

Sikt-element.
Foreliggende oppfinnelse angår et sikt-element som omfatter en sikteduk av elastomert material fortrinnsvis slitesterk gummi og som er forsynt med rekker av hull. Sikt-elementet er beregnet til å spennes inn i en vibrerende sikt*
Det er tidligere kjent å anvende sikteduker av gummi. De har bestått av perforerte frittsvingende gummiduker. Duken understbttes av flate stenger som er stillet på kant og hvis overside er forsynt med et gummibelegg.
Disse kjente sikteduker har vært fastspent i en vibrert sikt. Dette har foregått ved at duken festes i en passende ramme ved å klemmes fast mellom vinkel- og flate stenger.
Disse sikteduker har imidlertid vært beheftet med en del mangler hvorav fblgende skal nevnes.
Ved tynnere sikteduker er det lagt merke til at kapasiteten er avtatt på grunn av at duken har flagret på de kantstillede flate stenger, hvorved duken ikke har kunnet folge med i siktens vibrasjoner.
Sikteduken slites ofte både på undersiden ved de kantstillede flate stenger og på oversiden i området ovenfor disse stenger. Når grovt gods blir siktet knuses gummiduken der hvor den er understøttet av flattjern og dette har gjort det nbdvendig å overdimensjonere tykkelsen, noe som igjen har medfort at sikte-effekten har avtatt sterkt.
De kantstillede flate stenger dekker en del av hullene i sikteduken
og nedsetter dermed den effektive sikte-flate. Hullene nærmest de underliggende flate stenger tettes av gods på grunn av butt underlag. 30-50JÉ av hullflaten er normalt tettet på disse duker. Sikteduken kan som oftest ikke anbringes med tilstrekkelig forspenning slik som det er nødvendig for en effektiv sikting.
Foreliggende oppfinnelse går ut på å unngå disse mangler eller nedsette dem til et minimum og det vesentlige ved oppfinnelsen går ut på at elastiske armeringer er fast anbragt mellom hullrekkene og at disse armeringer er festet i en stiv ramme langs kantene av sikteduken.
Ved hjelp av disse elastiske armeringer unngås praktisk talt all form-forandring av duken under siktens bevegelse, vibrasjon, frem og tilbake, bortsett fra den som automatisk overfores til duken gjennom vibrasjonen. Flagring av duken blir herved forhindret. Der hvor det stilles store fordringer til stabiliteten av sikteduken er det hensiktsmessig å for-syne denne med lister mellom hullrekkene og & legge de elastiske armeringer inn i disse lister og forspenne.og forankre dem i de stive rammer langs kantene av sikteduken.
På grunn av den elastiske armering kreves intet underlag som sliter på duken og som virker forstyrrende for gjennomstrømning av godset i hullene med derav følgende tetning av disse.
Det er fordelaktig om sikteduken på oversiden er forsynt med fast an-bragte lister. Disse lister kan strekke seg i retning fra innførings-enden til utføringsenden for det gods som ikke passerer gjennom sikteduken. Den nevnte dempning av ikke ønskelige svingninger, flagring, forsterkes ved hjelp av listene på oversiden av duken. Disse lister medvirker dessuten i høy grad til å holde hullene i sikteduken fri,
slik at ikke grovt gods sperrer dem. Det grove gods vil såledés flyte ovenpå listene og hullene i duken blir fritt tilgjengelige for finere gods. Den langsgående anbringelse, i sikteretningen av listene er en praktisk foranstaltning som bidrar til å oppnå disse fordeler. På grunn av den helt fri overflate kan listene anbringes mellom hver hull-rekke. Dette er ikke mulig å oppnå funksjonsslkkert på stål-sikteduker eller gummi-sikteduker som er understøttet på stål, da godset ved sik^'.. 4 ting straks setter seg fast mellom listene. Ved slike sikter er det vanlig at slike lister anbringes med minst to hullrekker mellom seg og i alminnelighet tre hullrekker. Den store avstand mellom listene med-fører den ulempe at det praktisk talt ikke blir noen dobbeltdekk-virkning, da det gods som skal siktes får plass mellom listene.
For å sikre at finere gods skal få plass mellom listene og således ikke blokkere det grove gods når det glir langs listene, bør listene gis en høyde som kan gå opp til diameteren for sikthullene, eller ved ovale eller uregelmessige hull, opp til en største dimensjon for sikthullene. For at listene ikke skal bli for svicke bør høyden ikke overstige tre ganger bredden av listen.
Den stive ramme består fortrinnsvis av en ramme som er vulkanisert fast i kantene. Ved å vulkanisere den stive ramme fast i kantene av duken oppnås en sikker forankring av de elastiske armeringer, som i denne utførelsesform, legges rundt den stive ramme og som dermed også blir vulkanisert fast. I denne utførelsesform begrenses hele duken således av den stive ramme. Derved oppnås at det ikke trenges noe spenn-organ for å gi duken en tilstrekkelig spenning, da gummien etter vulkaniseringen krymper mellom 1 og 2#.
Oppfinnelsen skal nå beskrives nærmere under henvisning til vedfb'yde tegninger.
Pig. 1 viser et tverrsnitt gjennom en del av et sikt-element i henhold til oppfinnelsen.
Pig. 2 viser et hjbrne av sikt-elementet i henhold til oppfinnelsen, sett ovenfra.
Fig. 3 viser et lengdesnitt etter linjen III-III i fig. 1.
Fig. h og 5 viser forskjellige festemåter for sikt-elementet i en sikt.
Det sikt-element som er vist i fig. 1-3 består av en plan del 1 med sikt-åpninger 7, som på undersiden er forsynt med lister 2 og på oversiden med lister 3. Langs kantene er det anordnet en L-formet tykkere list h. I den ene gren av den L-formede list er det vulkanisert inn en stålramme 5« Den plane del 1 og listene 2,3 og h er ved form-pressing fremstilt i ett stykke av en slitekraftig gummi. Ved frem-stillingen er en elastisk armering 6 av f.eks. kord lagt inn i lengde-retningen, dvs. sikteretningen for elementet med forankring i de to motstående sider av stålrammen 5» Disse elastiske armeringer gjenfinnes i det ferdige, formpressede sikt-element nederst i de lister 2 som er anordnet på undersiden. De elastiske armeringer og den stive armering er således anbragt i samme hbydeplan.
De elastiske armeringer 6 er således i denne foretrukkede, utforelses-form for oppfinnelsen ikke anordnet i den plane del 1 av sikteduken og ligger heller ikke mot undersiden av denne, da en slik kord-armering medfbrer b'ket slitasje på sikteduken. Elastiske armeringer kan selv-sagt også anbringes i eller på undersiden av sikteduken, men slike sikte-elementer er bare beregnet for sikting som medfbrer bare liten slitasje. Ved å anbringe de elastiske armeringer i den nederste del av lister på undersiden av duken oppnås at duken blir flere ganger så slitesterk, selv ojp korden er anbragt i eller direkte under den plane del 1 av duken.
Videre oppnås den store fordel at de forholdsvis hbye lister motvirker flagring.
Avstanden mellom de elastiske armeringer og den plane del av duken er ikke direkte kritisk og bestemmes dels av at de fordeler som er nevnt ovenfor skal oppnås, dels at listene ikke blir for svake. Gode resul-tater er oppnådd for grovere siktere når hbyden av listen er lik tykkelsen av duken, og for finere sikter når hbyden av listen er lik fire ganger tykkelsen av duken. Bredden ay^listene har i begge tilfeller vært omtrent lik tykkelsen av duken.
På visse sikteområder, f.eks. ved finsikting, stilles store fordringer til planheten av sikteduken. Dette kan oppnås ved at listene og de elastiske armeringer ved formpressingen av sikt-elementet gjbres ned-bbyet. Ved krympingen av gummien etter vulkaniseringen minskes ned-bbyningen, hvorved oversiden av duken i ubelastet tilstand får en opp-overbbyet, bulet form. Når gods fores inn på sikt-elementet utjevnes den bulede form og sikteduken blir plan. Det har vist seg at den forspenning som innfores på denne måten bidrar til å bke sikt-elementets virkningsgrad.
Listene 3 på oversiden av sikt-elementet er anbragt rett over listene 2 og mellom hullene 7.
Det er ikke nbdvendig å fremstille hele sikt-elementet i ett stykke. Deler derav, f.eks. listene 3» kan fastsettes senere ved vulkanisering eller fastliming.
Fig. h og 5 viser to eksempler på hvorledes sikt-elementet kan spennes inn i en sikt. De samme henvisningsbetegnelser som er brukt i fig.
1 og 2 gjenfinnes i fig. h og 5.
I fig. h er sikt-elementet spent inn i en slktramme med loddrette
vegger 8. Som stbtte for sikt-elementet er det anordnet et vinkeljern 9. En gummiskinne 10 med en innvendig sliss 11 er anbragt over kantlisten h på sikt-elementet og klemmer kantlisten-fast mot vinkeljernet 9 ved hjelp av festeorganer 12 som består av en skinne 13 med fast-sveiset pinnebolt lh og mutter 15. For å fylle ut den L-formede kant-llst legges det inn en gummillst 21 med tilsvarende form. For å få et plant underlag for mutteren er et vinkeljern 16 sveiset fast til veggen 8.
I fig. 5 vises hvorledes to sikt-elementer er skjott sammen ved hjelp av en felles innspenning mot en stålskinne 17. Sikt-elementene er,
i denne utførelsesform, plane på oversiden, dvs. de er ikke forsynt med noen lister 3. En låsbjelke 18 av gummi med innvendig sliss 19 klemmer på tilsvarende måte kantlisten h på sikt-elementet fast ved hjelp av festeorganer 20.
En sikt som er forsynt med sikt-elementer i henhold til oppfinnelsen kan, når det gjelder siktresultatet og levetid, sammenlignes med både en vanlig stålsikt og en sikt med gummisiktduk understøttet på stålskinner.
Slktegodset besto av malm som kom fra en grovtygger med en maksimal stykke-storrelse på 300 mm. Stykker under 70 mm skulle sorteres bort.
Den vanlige stålsikt ble slitt ut og måtte erstattes etter at 70.000 tonn malm var ført inn. Sikten med sikt-elementer i henhold til oppfinnelsen var ikke helt utslitt etter at 2.190.000 tonn malm var fort inn på sikten. Ved sikten med gummisikteduk, 60 mm tykkelse, under-støttet av stålskinner ble gummisikteduken knust av det grove gods etter en kort tids bruk. For denne sikt ble derfor forsøksbetingelsene endret slik at det groveste gods mellom 300 mm og 100 mm først.ble skil fra, slik at gods med en maksimal stykkestorrelse på 100 mm ble fort inn på sikten. Levetiden for gummiduken ble da 130.000 tonn siktet gods.
Samtlige sikter var like lange. Ved bruk av sikt-elementer i henhold til oppfinnelsen var godset ferdigsiktet, dvs. det grove IhnhcQdtIkkeliengi noen stykker under 70 mm etter den halve sikt-strekning. Ved begge de to andre sikter! ble godset ikke fullt ferdigsiktet, dvs. det grove gods inneholdt stadig en mindre del fint material da det forlot sikten. Dette betyr at sikter med sikt-elementer i henhold til oppfinnelsen kan gjøres mindre enn tidligere, dvs. de tar mindre plass, eller at større godsmengder kan siktes under bibehold av sikt-elementenes dimensjoner.

Claims (2)

1. Sikt-element som omfatter en sikteduk av elastomert material, fortrinnsvis slitesterk gummi, og hvor sikteduken er forsynt med hullrekker, karakterisert ved at elastiske armeringer (6) er fast anbragt mellom hullrekkene og at disse armeringer er forankret 1 en stiv ramme (5) langs kantene av sikteduken (1).
2. Sikt-element som angitt i krav 1, karakteriser<*>t ved at lister (2) er fast anbragt mellom hullradene på undersiden av sikteduken.;3. Sikt-element som angitt i krav 2, karakterisert ved at de elastiske armeringer (6) er anbragt i listene (2). Sikt-element som angitt i krav 1, karakterisert ved at de elastiske armeringer (6) er forspent for formpressingen av sikteduken.;5. Sikt-element som angitt i krav 3, karakterisert ved at de elastiske armeringer (6) er forspent for formpressingen av sikteduk og lister.;6. Sikt-element som angitt i krav 1, karakterisert ved at lister (3) er fast anbragt mellom hullrekkene på oversiden av sikteduken.;7. Sikt-element som angitt i krav 6, karakterisert ved at listene (3) på oversiden av sikteduken har en hbyde over siktedukens plati som hbyst går opp til den stbrste bredde av sikte-hullene, idet hbyden av listen forholder seg til dens bredde som hbyst 3:1, fortrinnsvis hbyst 2:1.;8. Sikt-element som angitt i krav 6, karakterisert ved at listene (3) på oversiden strekker seg i retning fra inn-foringsenden for godset til utfbringsenden for det gods som ikke passerer gjennom sikteduken. 9- Sikt-element som angitt i i, duken. <» er vulkanisert fast i 1 S e r t Je* at^stiveramme f"' kara^teris 1 kantene av sikte.
NO871715A 1986-04-28 1987-04-24 Fast katalysatorkomponent inneholdende en treverdig titanforbindelse NO167669C (no)

Applications Claiming Priority (1)

Application Number Priority Date Filing Date Title
JP61099211A JPS62256802A (ja) 1986-04-28 1986-04-28 α−オレフイン重合体の製造法

Publications (4)

Publication Number Publication Date
NO871715D0 NO871715D0 (no) 1987-04-24
NO871715L NO871715L (no) 1987-10-29
NO167669B true NO167669B (no) 1991-08-19
NO167669C NO167669C (no) 1991-11-27

Family

ID=14241319

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
NO871715A NO167669C (no) 1986-04-28 1987-04-24 Fast katalysatorkomponent inneholdende en treverdig titanforbindelse

Country Status (10)

Country Link
EP (1) EP0244678B1 (no)
JP (1) JPS62256802A (no)
KR (1) KR940004714B1 (no)
CN (1) CN1008908B (no)
CA (1) CA1293497C (no)
DE (1) DE3763532D1 (no)
ES (1) ES2016588B3 (no)
HU (1) HU207870B (no)
NO (1) NO167669C (no)
SG (1) SG88890G (no)

Families Citing this family (23)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
US4900706A (en) * 1987-03-17 1990-02-13 Sumitomo Chemical Company, Limited Process for producing olefin polymers and catalyst used therein
JPH0780968B2 (ja) * 1987-09-09 1995-08-30 住友化学工業株式会社 オレフィン重合体の製造法
CA1329801C (en) * 1987-09-21 1994-05-24 Charles K. Buehler Modified silica based catalyst
US5143883A (en) * 1987-09-21 1992-09-01 Quantum Chemical Corporation Modified silica based catalyst
US5145821A (en) * 1990-05-09 1992-09-08 Quantum Chemical Corporation Silica supported polymerization catalyst system
US5034365A (en) * 1990-05-09 1991-07-23 Quantum Chemical Corporation Silica supported polymerization catalyst
JPH0660216B2 (ja) * 1988-06-20 1994-08-10 住友化学工業株式会社 オレフィン重合用固体触媒の製造法
JPH072799B2 (ja) * 1988-12-16 1995-01-18 住友化学工業株式会社 高立体規則性a―オレフィン重合体の製造方法
SG42868A1 (en) * 1989-05-08 1997-10-17 Sumitomo Chemical Co Process for producing solid catalyst for use in polymerization of olefins
US5037789A (en) * 1990-03-23 1991-08-06 Quantum Chemical Corporation Non-supported catalyst
US5232998A (en) * 1990-05-09 1993-08-03 Quantum Chemical Corporation Olefin polymerization using silica supported catalyst
JP2952695B2 (ja) * 1990-09-04 1999-09-27 東ソー株式会社 立体規則性ポリオレフィンの製造方法
JPH04272907A (ja) * 1991-02-27 1992-09-29 Mitsubishi Petrochem Co Ltd オレフィン重合体の製造法
JP3521550B2 (ja) 1995-06-15 2004-04-19 住友化学工業株式会社 α−オレフィン重合用触媒ならびにα−オレフィン重合体の製造方法
US6187883B1 (en) * 1996-08-23 2001-02-13 Sumitomo Chemical Company, Limited Solid catalyst component for α-olefin polymerization, catalyst for α-olefin polymerization, and process for producing α-olefin polymer
CN1077577C (zh) * 1997-10-31 2002-01-09 中国石油化工总公司 乙烯二聚催化剂及由其与乙烯聚合催化剂组成的催化剂体系
JP3885336B2 (ja) 1998-02-19 2007-02-21 住友化学株式会社 α−オレフィン重合用触媒ならびにα−オレフィン重合体の製造方法
KR100771273B1 (ko) * 2005-12-20 2007-10-29 삼성토탈 주식회사 분자량 분포가 좁은 폴리올레핀 제조용 촉매 및 그를사용한 폴리올레핀 제조방법
US9175100B2 (en) 2010-11-26 2015-11-03 Saudi Basic Industries Corporation Process for making a solid catalyst component for ethylene polymerization and copolymerization
CN103665230B (zh) * 2012-09-18 2016-02-10 中国石油天然气股份有限公司 一种乙烯/α-烯烃共聚催化剂及其制备和应用
WO2016091872A1 (en) * 2014-12-12 2016-06-16 Sabic Global Technologies B.V. Process for the production of high density polyethylene
EP3397660B1 (en) 2015-12-30 2023-04-26 SABIC Global Technologies B.V. Process for making a solid catalyst component for ethylene polymerization and copolymerization
WO2017114814A1 (en) 2015-12-30 2017-07-06 Sabic Global Technologies B.V. Process for making a solid catalyst component for ethylene polymerization and copolymerization

Family Cites Families (7)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
JPS5724361B2 (no) * 1974-03-27 1982-05-24
JPS5817204B2 (ja) * 1979-09-21 1983-04-05 宇部興産株式会社 α−オレフィンの重合法
US4335016A (en) * 1981-02-23 1982-06-15 Chemplex Company Catalyst and method
CA1206137A (en) * 1982-12-16 1986-06-17 Sumitomo Chemical Company, Limited Catalyst and process using same for producing olefin polymer
US4525555A (en) * 1983-01-14 1985-06-25 Nippon Oil Company, Limited Process for preparing polyolefins
CA1263370A (en) * 1985-03-25 1989-11-28 Masaaki Katao CATALYST AND PROCESS FOR PRODUCING .alpha.-OLEFIN POLYMERS USING THE SAME
JPS61296007A (ja) * 1985-06-25 1986-12-26 Sumitomo Chem Co Ltd オレフイン重合体の製造法

Also Published As

Publication number Publication date
NO871715L (no) 1987-10-29
JPS62256802A (ja) 1987-11-09
JPH0341082B2 (no) 1991-06-21
DE3763532D1 (de) 1990-08-09
KR940004714B1 (ko) 1994-05-28
SG88890G (en) 1990-12-21
NO167669C (no) 1991-11-27
KR870010088A (ko) 1987-11-30
ES2016588B3 (es) 1990-11-16
NO871715D0 (no) 1987-04-24
HU207870B (en) 1993-06-28
HUT44276A (en) 1988-02-29
EP0244678B1 (en) 1990-07-04
CA1293497C (en) 1991-12-24
EP0244678A1 (en) 1987-11-11
CN87103082A (zh) 1988-03-30
CN1008908B (zh) 1990-07-25

Similar Documents

Publication Publication Date Title
NO167669B (no) Fast katalysatorkomponent inneholdende en treverdig titanforbindelse
NO116655B (no)
US4140630A (en) Sorting apparatus for fragmented materials
CA1320471C (en) Vibrating screening apparatus
US5490598A (en) Screen for vibrating separator
US8875900B2 (en) Replaceable screen panel seal strip
US8252181B2 (en) Horizontal ore filter with replaceable filter elements
US6736271B1 (en) Screen apparatus and method
CA2618809C (en) Screening machine
CA2891628A1 (en) Snap fit fixing system for screen panels
US6019228A (en) Vibrating screen deck support framework system
NO312445B1 (no) Sikt
NO854172L (no) Siktanordning.
US20020195379A1 (en) Method and apparatus for separating excavated material
EP0238455A2 (en) Simple or multiple type vibrating screen
US3101314A (en) Screen deck construction
RU2428264C2 (ru) Гибкий просеивающий мат для мелких фракций
CA2269314C (en) Wear resistant screen, screen panel or the like
US5248044A (en) Screen fitting and automatic tensioning of suspended and pivoting type system
US5143223A (en) Reinforced screen rail
US3508650A (en) Cover members for fasteners in screen plate assemblies
US3857751A (en) Composite sheet capable of withstanding impingement by particulate materials
US4906352A (en) Improved tensioning assembly for vibratory screens
NO311503B1 (no) Monterings- og strekkanordninger for siler
US5028316A (en) Mounting system for screen rails