FI92340C - Muunnettu saumahuopa - Google Patents
Muunnettu saumahuopa Download PDFInfo
- Publication number
- FI92340C FI92340C FI895274A FI895274A FI92340C FI 92340 C FI92340 C FI 92340C FI 895274 A FI895274 A FI 895274A FI 895274 A FI895274 A FI 895274A FI 92340 C FI92340 C FI 92340C
- Authority
- FI
- Finland
- Prior art keywords
- felt
- flap
- press
- hinge
- seam
- Prior art date
Links
Classifications
-
- D—TEXTILES; PAPER
- D21—PAPER-MAKING; PRODUCTION OF CELLULOSE
- D21F—PAPER-MAKING MACHINES; METHODS OF PRODUCING PAPER THEREON
- D21F7/00—Other details of machines for making continuous webs of paper
- D21F7/08—Felts
- D21F7/10—Seams thereof
-
- Y—GENERAL TAGGING OF NEW TECHNOLOGICAL DEVELOPMENTS; GENERAL TAGGING OF CROSS-SECTIONAL TECHNOLOGIES SPANNING OVER SEVERAL SECTIONS OF THE IPC; TECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER USPC CROSS-REFERENCE ART COLLECTIONS [XRACs] AND DIGESTS
- Y10—TECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER USPC
- Y10T—TECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER US CLASSIFICATION
- Y10T428/00—Stock material or miscellaneous articles
- Y10T428/19—Sheets or webs edge spliced or joined
- Y10T428/192—Sheets or webs coplanar
-
- Y—GENERAL TAGGING OF NEW TECHNOLOGICAL DEVELOPMENTS; GENERAL TAGGING OF CROSS-SECTIONAL TECHNOLOGIES SPANNING OVER SEVERAL SECTIONS OF THE IPC; TECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER USPC CROSS-REFERENCE ART COLLECTIONS [XRACs] AND DIGESTS
- Y10—TECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER USPC
- Y10T—TECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER US CLASSIFICATION
- Y10T428/00—Stock material or miscellaneous articles
- Y10T428/19—Sheets or webs edge spliced or joined
- Y10T428/192—Sheets or webs coplanar
- Y10T428/195—Beveled, stepped, or skived in thickness
Landscapes
- Paper (AREA)
- Diaphragms For Electromechanical Transducers (AREA)
- Soft Magnetic Materials (AREA)
- Treatments For Attaching Organic Compounds To Fibrous Goods (AREA)
- Mechanical Operated Clutches (AREA)
- Pens And Brushes (AREA)
- Adhesives Or Adhesive Processes (AREA)
- Nonwoven Fabrics (AREA)
- Treatment Of Fiber Materials (AREA)
Description
Muunnettu saumahuopa )? Z. 540 Tåmå keksintd kohdistuu saumattuihin puristinhuopiin ja liittyy varsinkin sellaiseen saumattuun puristinhuopaan, jota on muunnettu paperirainan markkeerauksen våhentåmi-seksi tai eliminoimiseksi olennaisessa måårin.
Paperikoneessa vastamuodostetun rainan jattaessa rainaus-osan on sen kosteus tyypillisesti 70 - 80 % kåytetyn pape-rikonetyypin mukaan. Rainausosan jåttåessaan kulkee nåin muodostettu raina låpi puristinosan, jossa raina etenee puristinhuovan varassa puristintelojen vålisen puristin-nipin låpi, jossa lisåå vettå puristuu pois rainasta. Puristinosa voi kåsittåå useita puristinnippejå mahdol-lisimman suuren jåånnosvesimåårån poistamiseksi tåsså osassa.
Tyypillinen puristinhuopa kåsittåå pehmeån osan, joka on paperirainaan påin ja suojaa tåtå, ja kokoonpuristumattoman osan, joka on suunniteltu ottamaan vastaan paperirainasta puristinnipisså poistuva vesi ja johtamaan se pois. Olen-naista puristinhuovassa on, ettå sen ominaisuuksien tulisi olla jokseenkin tasalaatuisia estååkseen paperin markkeerauksen.
On selva, ettå puristinhuopien yhdiståmisesså syntyy ongel-ma, koska huovat on tehty joko letkumaisiksi, tai pitkit-tåisiksi kappaleiksi, jotka tåytyy sitten liittåå yhteen. Tåhån asti on arveltu, ettå hyvåksyttåviå ovat vain huovat, joiden saumat ovat kudottuja, koska nåin helposti voitetaan selvå epåjatkuvuus, joka tavataan toisentyyppisisså puris-tinhuopaliitoksissa. Lenkkisaumoja puristinhuopiin on ehdotettu esimerkiksi US-patenttijulkaisuissa 2 883 734 ja 2 907 093, mutta lenkkien luonteen vuoksi on ilmeistå, ettå tavanomaiseen tapaan kudotuissa yksikerroksisissa huovissa, jotka antavat vain våhåisen suojan saumalenkeille, on paperirainan markkeerautuminen melkein våiståmåtdntå.
Markkeerauksen eståmiseksi on ehdotettu, ettå pehmeå pååli- 2 92340 tai vanukerros muotoillaan sellaisen låpån saamiseksi, joka menee lenkkisaranan påålle suojellakseen paperirainaa suoralta kosketukselta huovan lenkkisauman kanssa.
Tållå on se huono puoli, ettå puristinhuovan pehmeån påålikerroksen ominaisuuksissa ja puristukselle luon-teenomaisissa piirteisså on edelleen epåjatkuvuus, mistå seuraa, ettå paperirainan markkeerautumista yhå tapahtuu jossain måårin.
Olemme US-patenteissamme 4 601 785 ja 4 683 624 tehneet aiempia ehdotuksia tåmån markkeerautumisongelman ratkaise-miseksi. Nåmå ehdotukset, vaikkakin ne auttavat olennaises-ti lieventåmåån esiintyvåå markkeerautumista, eivåt ole lopullisesti ratkaisseet ongelmaa. Tåmån keksinnon tavoit-teena on siksi aikaansaada vielå entistå parempi saumattu huopa, joka våhentåå markkeerautumista tai poistaa sen olennaisessa måårin.
Tåmån keksinto tuottaa puristinhuovan sauman, joka kåsittåå ensimmåisen huovanpåån ja toisen huovanpåån, jotka on yhdistetty keskenåån saranalla, jolloin ensimmåisen huovanpåån pehmeå påålikerros on muotoiltu mainitun saranan peittåvåksi låppåelementiksi, ja toisen huovanpåån pehmeå påållikerros on muotoiltu tukemaan mainittua låppåå ja jossa låppåelementti on muodostettu pehmeåstå påållikerrok-sesta leikkaamalla påållikerros alla olevan kudottuun pohjakerrokseen asti ja irroittamalla pehmeå påållikerros saranaelinten molemmille puolille ulottuvalta alueelta. Låpån saranan låheisyydesså oleva pinta on varustettu kimmoisalla tukimateriaalilla, jotta sauma-alueelle saataisiin puristuksestapalautumispaksuus, joka on olennai-sesti yhtå suuri tai hieman suurempi kuin huovan muun osan.
Sarana voi olla sinånså tunnetun tyyppinen lenkkisauma. Låppå voi kulkusuuntaan katsottuna ulottua ensimmåisen påån etupååstå taaksepåin. Låpån paksuus pienenee taaksepåin mentåesså ja saumaliitoksen toinen påå voi olla viistottu, jotta låppå mahtuu paikoilleen.
II
3 9 2540
Kimmoisan materiaalin måara on riippuvainen materiaalin ominaisuuksista ja sen tulisi olla riittåvå kohdistamaan låppåån puristuksen, joka on yhtå suuri tai hieman suurempi kuin huovan perusosan puristus kokonaisuudessaan.
Tåmån keksinnon tyypillisesså toteutusmuodossa, jossa huopa kåsittåå peruskerroksen ja siihen neulatun vanun, on vanukerros leikattu sauman takaa huovan tulevaan kulkusuun-taan aina kudotun pohjakerroksen tasolle asti ja on sitten irrotettu kudotusta pohjakerroksesta vyohykkeeltå, joka sijaitsee ajatellun sauman molemmin puolin. Sauman liitin tai saranalanka on senjålkeen poistettu ja huopa asennettu puristimeen paperikoneen puristinosaan, minkå jålkeen huovan pååt on liitetty jålleen yhteen viemållå saranalanka tai liitin uudelleen lenkkisauman sisåån. Tehokas måårå kimmoisaa materiaalia tai tåytemateriaalia on levitetty sauman påålle ja/tai låpån alle.
Kimmoisa materiaali voi olla monenlaista ja se voi kåsittåå monofilamentteja, multifilamentteja (jatkuvia tai kehråtty-jå lankoja), kudottuja kankaita ja kuitukankaita. Nåmå materiaalit voidaan pitåå paikoillaan sopivalla liimalla tai muilla fysikaalisilla keinoilla. Tåytemateriaali voidaan esimerkiksi pitåå paikoillaan liimalla, kuten polyuretaaniliimalla tai matalassa låmpotilassa sulavalla polyamidiliimalla. Matalassa låmpotilassa sulavaa polyami-dilankaa voidaan myos kåyttåå, ja sitå voitaisiin kåyttåå sitomaan tåytemateriaali vanuun sopivasti låmmittåmållå. Keksinnon vaihtoehtoisessa toteutusmuodossa voi tåytemateriaali kåsittåå matalassa låmpotilassa sulavan polyamidi-kuidun, esmerkiksi Grilon K-140, tai T100 polyamidikuidun, kuten sellaisen, jota E. I. Du Pont de Nemours & Co. myy, tai jonkin niiden yhdistelmån.
Asiaa on havainnollistettu muutamilla kokeilla, joissa tåytemateriaaleina on kåytetty karkeita polyamidimultifila-menttilankoja (100 - 150 den/kuitu), kerrattuja polyamidi-monofilamentteja ja sulatettuja polyamidivanuja. Nåmå tåytemateriaalit kiinnitettiin låpån ja lenkkisaumojen våliin polyamidi- tai polyuretaaniliimalla tai ompelemalla 4 ? λ o 4 ϋ lappa kiinni langalla. Naiden menetelmien lisahyoty on se, etta vanulappå pysyy paikoillaan, mikS potentiaalisesti pienentåå ISpån kulumista paperikoneessa. Ylla mainituilla menetelmilla tehtyja nåytteitå muokattiin olosuhteita vastaaviksi kodistamalla niihin 500 puristusjaksoa 1000 psi:ssa ja arvioitiin senjalkeen arkin markkeerautumista Albany International Research Co:n dynaamisessa puristin-nippisimulaattorissa kåyttåen 100 g/m2 valkaistusta havu-puusulfaattisellusta kåsintehtyja arkkeja. Kukin ’’tayte-tyista" huopanaytteistå johti huomattavasti alentuneeseen arkin markkeerautumiseen samalla tavalla valmistettuun tayttåmattomåån sauma.ttuun huopaan verrattuna.
Seuraava on ainoastaan esimerkinomainen selostus keksinnon toteutusmenetelmista.
Vertailuesimerkki 1
Vertailuna kåytettiin halkaisijaltaan 10 cm:n (neljan tuuman) pyoreåS nSytekappaletta Albany Internationalin OMS-2000 saumatusta puristinhuovasta. NSyte leikattiin siten, ettå saumatun huovan reuna muodosti ympyrSn halkaisijan.
TSmS nayte muokattiin olosuhteita vastaavaksi huovan 500 jakson poikkisuuntaisella puristuksella 1000 psiissS siten, etta se saavutti tasapainopaksuuden. Huopaa kaytettiin sitten dynaamisessa puristinnippisimulaattorissa (DPNS) paperiarkkien markkeerautumistaipumuksen testaamiseen. Kokeessa kaytetty paperi oli 100 g/m2 valkaistusta havupuu-sulfaattisellusta tehty arkki, jonka sakeus oli 25 %. Huovan kosteussuhde oli 0,5. Huopanayte puristettiin pape-riarkkinåytetta vasten 450 psi:n paineella 15 millisekuntia paperikoneen puristinosan paineiskun simuloimiseksi. Pape-riarkki poistettiin senjalkeen ja tutkittiin kosteana ja myohemmin kuivana. Puristetussa paperiarkissa havaittiin selva varjomerkki seka kosteana etta kuivana lapåisyvalossa tarkasteltaessa. Tama merkki sijaitsi paperiarkissa pitkin huovan sauma-alueen kosketuslinjaa.
Esimerkki 1
Otettiin toinen 10 cm:n (neljSn tuuman) nåyte samasta vertailuesimerkissa 1 kåytetysta OMS-2000 saumatusta li 5 /2540 puristinhuovasta. TSmS nSyte esikåsiteltiin asettamalla siile pdyheaa jatkuvaa polyamidifilamenttilankaa, joka oli sulakehrMtty, venytetty ja teksturoitu sullokammiokiharti-messa. Lanka muodostui 30 filamentista, 100 - 150 den kukin filamentti. Lankasåiettå kierrettiin puoli kierrosta ja se pantiin lapan ja lenkkisauman vSliin. Langan paikoillaanpi-tSmiseen kaytettiin TC118 polyuretaaniliimapisaraa. Låpån paikoilleenkiinnittåmiseen kaytettiin toista liimapisaraa. Lappa suljettiin kiinni puristamalla sita useita minuutte-ja, kunnes liima oli kuivunut. Tåma tåytetty huopanåyte testattiin sitten DPNSissa samoissa koeolosuhteissa, joita kaytettiin vertailunHytteelle. Paperiarkki tutkittiin ja havaittiin, etta sen markkeerautuminen kosteana oli vMhaisempaa ja etta kuivana se oli vapaa markkeerauksista.
Esimerkki 2
Poyhea jatkuva filamenttilanka, jota kåytettiin esimerkissM 1, esipaallystettiin matalassa ISmpotilassa sulavalla, 16 %:sesta 50/50 metanoli/metyleenikloridiliuoksesta tehdyllå Bostik-polyamidiliimalla. Sulaliiman måSrS oli 15 %. Paallystetty lanka pantiin saumatun OMS-2000 huopanaytteen sauma-alueelle, lappS suljettiin langan paSlle ja h6y-rysilitysrautaa kSytettiin liiman sulattamiseen. Taytetyn nSytteen ei havaittu jSttavMn paperiarkkiin markkeerausta esimerkin 1 olosuhteissa DPSN-testauksessa.
Esimerkki 3
Esimerkissa 1 kaytettya poyheaS jatkuvaa polyamidifilamenttilankaa pantiin OMS-2000 huopanaytteen sauma-alueelle. Lappa suljettiin langan påSlle ja ommeltiin matalassa lampotilassa sulavalla, hitsautuvalla polyamidilangalla. Hdyrysilitysrautaa kSytettiin liiman sulattamiseen. HuopanSytteen DPNS-testaus esimerkin l koeolosuhteita kMyttSen ei tuottanut paperiarkin markkeerausta.
Esimerkki 4 0,16 cm:n (1/16 tuuman) nelikulmainen kaistale sulatettua vanua (10 % Grilon K-140 matalassa lampotilassa sulavia polyamidikuituja, 90 % Dupontin T100 polyamidikuituja) pantiin yhdistetyn OMS-2000 puristinhuopanaytteen ISpan ja 6 92340 lenkkisauman våliin. Låppa suljettiin sulatetun huopakais-taleen påSlle ja silitysrauta painettiin huovan pinnalle sen pitåmiseksi paikoillaan. NSyte testattiin DPNS:llå ja havaittiin, ettei se saanut aikaan saumamarkkeerautumista.
II
Claims (8)
1. Puristinhuovan sauma, joka kMsittaS ensimmSisen huovan-paSn ja toisen huovanpaan, jotka on yhdistetty keskenaan saranalla, jolloin ensimmaisen huovanpaan pehmea paaliker-ros on muotoiltu mainitun saranan peittavåksi lappåelemen-tiksi, ja toisen huovanpå3n pehmeå paailikerros on muotoiltu tukemaan mainittua 13ppaa ja jossa lappaelementti on muodostettu pehmeasta paailikerroksesta leikkaamalla paailikerros alia olevan kudottuun pohjakerrokseen asti ja irroittamalla pehmea paailikerros saranaelinten molemmille puolille ulottuvalta alueelta, tunnettu siita, etta lapan saranan laheisyydessa oleva pinta on varustettu kimmoisalla tukimateriaalilla, jotta sauma-alueelle saataisiin puristuksestapalautumispaksuus, joka on olennai-sesti yhta suuri tai hieman suurempi kuin huovan muun osan.
2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen puristinhuovan sauma, tunnettu siita, etta sarana on sinansa tunnetun tyyppinen lenkkisauma.
3. Patenttivaatimuksen 1 tai 2 mukainen puristinhuovan sauma, tunnettu siita, etta lappa kulkusuuntaan katsottuna ulottuu ensimmaisen paan etupaasta taaksepain.
4. Patenttivaatimuksen 3 mukainen puristinhuovan sauma, tunnettu siita, etta lapan paksuus pienenee taaksepain mentaessa ja saumaliitoksen toinen paa on viistottu, jotta lappa mahtuu paikoilleen.
5. Minkå tahansa edellisen patenttivaatimuksen mukainen puristinhuovan sauma, tunnettu siita, etta kim-moisan materiaalin maara on riippuvainen materiaalin ominaisuuksista ja on valittu sellaiseksi, etta se on riittava kohdistamaan lappaan puristuksen, joka on yhta suuri tai hieman suurempi kuin huovan perusosan puristus kokonaisuudessaan.
6. Minkå tahansa edellisen patenttivaatimuksen mukainen puristinhuovan sauma, tunnettu siitå, etta kimmoisa materiaali on motiofilamentteja, multifilamentteja (jatkuvia tai kehråttyjå lankoja), kudottuja kankaita ja kuitukankai- ta, joko yksinåån tai yhdesså. 9 2 ό 4 Ο
7. Minkå tahansa edellisen patenttivaatimuksen mukainen puristinhuovan sauma, tunnettu siita, ettå materiaali pidetSSn paikoillaan polyuretaaniliimalla tai matalas-sa låmpotilassa sulavalla polyamidiliimalla.
7 92340
8. Minkå tahansa edellisen patenttivaatimuksen mukainen puristinhuovan sauma, tunnettu siitå, ettå kimmoisa materiaali kåsittåå matalassa låmpotilassa sulavan polyami-dikankaan. II 9 7Z04G
Applications Claiming Priority (2)
Application Number | Priority Date | Filing Date | Title |
---|---|---|---|
GB8826008 | 1988-11-07 | ||
GB888826008A GB8826008D0 (en) | 1988-11-07 | 1988-11-07 | Modified seam felt |
Publications (3)
Publication Number | Publication Date |
---|---|
FI895274A0 FI895274A0 (fi) | 1989-11-06 |
FI92340B FI92340B (fi) | 1994-07-15 |
FI92340C true FI92340C (fi) | 1994-10-25 |
Family
ID=10646426
Family Applications (1)
Application Number | Title | Priority Date | Filing Date |
---|---|---|---|
FI895274A FI92340C (fi) | 1988-11-07 | 1989-11-06 | Muunnettu saumahuopa |
Country Status (10)
Country | Link |
---|---|
US (1) | US4948646A (fi) |
EP (1) | EP0368538B1 (fi) |
AT (1) | ATE123829T1 (fi) |
CA (1) | CA2002328C (fi) |
DE (1) | DE68923058T2 (fi) |
DK (1) | DK555689A (fi) |
ES (1) | ES2074082T3 (fi) |
FI (1) | FI92340C (fi) |
GB (1) | GB8826008D0 (fi) |
NO (1) | NO894407L (fi) |
Families Citing this family (3)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
US20080092980A1 (en) * | 2005-08-26 | 2008-04-24 | Bryan Wilson | Seam for papermachine clothing |
US20070044931A1 (en) * | 2005-08-26 | 2007-03-01 | Voith Patent Gmbh | Process belt with improved on-machine seam |
US7789998B2 (en) * | 2007-02-09 | 2010-09-07 | Voith Patent Gmbh | Press fabric seam area |
Family Cites Families (4)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
DE1958737A1 (de) * | 1969-11-22 | 1971-05-27 | Karl Dr Med Marx | Verbindung fuer Nass- oder Trockenfilze von Papiermaschinen |
SE429982C (sv) * | 1982-11-02 | 1985-11-18 | Nordiskafilt Ab | Filt med oglesom for presspartiet i en pappersmaskin samt forfarande for dess framstellning |
FR2577581B1 (fr) * | 1985-02-19 | 1987-03-06 | Feutres Papeteries Tissus Indl | Procede de raccordement de deux troncons de bande d'essorage composite, notamment de feutre de partie humide de papeterie. |
AT388574B (de) * | 1986-09-01 | 1989-07-25 | Huyck Austria | Verfahren zur herstellung eines papiermaschinenfilzes und verfahren zum einziehen desselben in eine papiermaschine |
-
1988
- 1988-11-07 GB GB888826008A patent/GB8826008D0/en active Pending
-
1989
- 1989-10-31 DE DE68923058T patent/DE68923058T2/de not_active Expired - Fee Related
- 1989-10-31 ES ES89311247T patent/ES2074082T3/es not_active Expired - Lifetime
- 1989-10-31 EP EP89311247A patent/EP0368538B1/en not_active Expired - Lifetime
- 1989-10-31 AT AT89311247T patent/ATE123829T1/de not_active IP Right Cessation
- 1989-11-06 FI FI895274A patent/FI92340C/fi not_active IP Right Cessation
- 1989-11-06 NO NO89894407A patent/NO894407L/no unknown
- 1989-11-06 CA CA002002328A patent/CA2002328C/en not_active Expired - Fee Related
- 1989-11-07 US US07/432,799 patent/US4948646A/en not_active Expired - Lifetime
- 1989-11-07 DK DK555689A patent/DK555689A/da not_active Application Discontinuation
Also Published As
Publication number | Publication date |
---|---|
FI92340B (fi) | 1994-07-15 |
FI895274A0 (fi) | 1989-11-06 |
EP0368538A2 (en) | 1990-05-16 |
CA2002328A1 (en) | 1990-05-07 |
DK555689D0 (da) | 1989-11-07 |
CA2002328C (en) | 1994-11-22 |
EP0368538A3 (en) | 1991-10-23 |
GB8826008D0 (en) | 1988-12-14 |
NO894407L (no) | 1990-05-08 |
ES2074082T3 (es) | 1995-09-01 |
DK555689A (da) | 1990-05-08 |
DE68923058T2 (de) | 1996-01-04 |
EP0368538B1 (en) | 1995-06-14 |
ATE123829T1 (de) | 1995-06-15 |
DE68923058D1 (de) | 1995-07-20 |
NO894407D0 (no) | 1989-11-06 |
US4948646A (en) | 1990-08-14 |
Similar Documents
Publication | Publication Date | Title |
---|---|---|
US4382987A (en) | Papermaker's grooved back felt | |
US4271222A (en) | Papermakers felt and method of manufacture | |
US4119753A (en) | Papermaker's felt with grooved surface | |
FI70738C (fi) | Filt foer presspartiet i en pappersmaskin samt foerfarande foer dess framstaellning. | |
KR101184893B1 (ko) | 이송 벨트 및 프레스 직물용 반투과성 직물 | |
US4259394A (en) | Papermaking fabrics with enhanced dimensional stability | |
KR100405084B1 (ko) | 제지기의 프레스부용 프레스 패브릭 및 그 제조방법 | |
FI72767B (fi) | Foerfarande foer tillverkning av en pressfilt och en pressfilt. | |
FI92740C (fi) | Menetelmä huovan valmistamiseksi paperin valmistusta varten | |
JPS6338467B2 (fi) | ||
FI83248C (fi) | Foerfarande foer hopfogning av tvao sektioner av en torkfilt, speciellt av en filt vaotpartiet i en pappersmaskin. | |
NO984770L (no) | Laminert, integrert vevd vire for papirmaskin | |
JP4782976B2 (ja) | 継ぎ合わせ抄紙機の布の改良 | |
TWI406759B (zh) | 用於多軸造紙織物之改良式接縫 | |
JP3615413B2 (ja) | 機械上で継ぎ合せ出来る布の二重継目への流れ抵抗材料付加 | |
US11261566B2 (en) | Clothing for a machine for producing a fibrous material web | |
US4892781A (en) | Base fabric structures for seamed wet press felts | |
FI92340C (fi) | Muunnettu saumahuopa | |
US6503602B1 (en) | Dryer fabric with reinforced edges | |
US5820959A (en) | Corrugator fabric | |
JP6192945B2 (ja) | 抄紙用プレスフェルト | |
US4940630A (en) | Base fabric structures for seamed wet press felts | |
CN110662867B (zh) | 针缝压榨毛毯及其制造方法 | |
CA1137387A (en) | Papermachine dryer fabric | |
JPH027920Y2 (fi) |
Legal Events
Date | Code | Title | Description |
---|---|---|---|
BB | Publication of examined application | ||
MM | Patent lapsed |
Owner name: ALBANY INTERNATIONAL CORP. |