FI88225C - Anordning foer justering av det relativa laeget foer tvao delar i samma stycke genom deformation med en konisk skruv av en oevergaongszon som foerenar dessa tvao delar - Google Patents

Anordning foer justering av det relativa laeget foer tvao delar i samma stycke genom deformation med en konisk skruv av en oevergaongszon som foerenar dessa tvao delar Download PDF

Info

Publication number
FI88225C
FI88225C FI873203A FI873203A FI88225C FI 88225 C FI88225 C FI 88225C FI 873203 A FI873203 A FI 873203A FI 873203 A FI873203 A FI 873203A FI 88225 C FI88225 C FI 88225C
Authority
FI
Finland
Prior art keywords
zone
screw
piece
borehole
tvao
Prior art date
Application number
FI873203A
Other languages
English (en)
Swedish (sv)
Other versions
FI873203A0 (fi
FI88225B (fi
FI873203A (fi
Inventor
Bruno Jacquet
Jean-Pierre Tellier
Pierre Boudet
Original Assignee
Telemecanique Electrique
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Family has litigation
First worldwide family litigation filed litigation Critical https://patents.darts-ip.com/?family=9337610&utm_source=google_patent&utm_medium=platform_link&utm_campaign=public_patent_search&patent=FI88225(C) "Global patent litigation dataset” by Darts-ip is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Application filed by Telemecanique Electrique filed Critical Telemecanique Electrique
Publication of FI873203A0 publication Critical patent/FI873203A0/fi
Publication of FI873203A publication Critical patent/FI873203A/fi
Publication of FI88225B publication Critical patent/FI88225B/fi
Application granted granted Critical
Publication of FI88225C publication Critical patent/FI88225C/fi

Links

Classifications

    • GPHYSICS
    • G12INSTRUMENT DETAILS
    • G12BCONSTRUCTIONAL DETAILS OF INSTRUMENTS, OR COMPARABLE DETAILS OF OTHER APPARATUS, NOT OTHERWISE PROVIDED FOR
    • G12B1/00Sensitive elements capable of producing movement or displacement for purposes not limited to measurement; Associated transmission mechanisms therefor
    • G12B1/02Compound strips or plates, e.g. bimetallic
    • HELECTRICITY
    • H01ELECTRIC ELEMENTS
    • H01HELECTRIC SWITCHES; RELAYS; SELECTORS; EMERGENCY PROTECTIVE DEVICES
    • H01H37/00Thermally-actuated switches
    • H01H37/02Details
    • H01H37/12Means for adjustment of "on" or "off" operating temperature
    • H01H37/20Means for adjustment of "on" or "off" operating temperature by varying the position of the thermal element in relation to switch base or casing

Landscapes

  • Connection Of Plates (AREA)
  • Vehicle Body Suspensions (AREA)
  • Transmission Devices (AREA)
  • Hinges (AREA)
  • Crystals, And After-Treatments Of Crystals (AREA)
  • Bolts, Nuts, And Washers (AREA)
  • Paper (AREA)
  • Details Of Measuring And Other Instruments (AREA)
  • Body Structure For Vehicles (AREA)
  • Heterocyclic Carbon Compounds Containing A Hetero Ring Having Oxygen Or Sulfur (AREA)
  • Clamps And Clips (AREA)
  • Extrusion Moulding Of Plastics Or The Like (AREA)
  • Control Of Motors That Do Not Use Commutators (AREA)

Description

Laite kahden samaa kappaletta olevan osan keskinäisen asennon säätämiseksi deformoimalla kartioruuvin avulla näitä kahta osaa yhdistävää välivyöhykettä i 38225 5 Esillä oleva keksintö koskee laitetta kahden samaa kappaletta olevan osan keskinäisen asennon säätämiseksi deformoimalla näitä kahta osaa yhdistävää välivyöhykettä kartioruuvin avulla.
Se koskee tarkemmin sanoen, mutta ei yksinomaan, 10 meistämällä ja mahdollisesti levymateriaalia taivuttamalla saatujen kappaleiden, kuten metalliliuskan tämän tapaista säätöä.
Tarkemmin sanoen se koskee sellaisten bimetalli-liuskojen asennusta, joita käytetään lämpölaukaisimissa, 15 kuten esimerkiksi lämpöreleissä.
Itse asiassa tiedetään, että tämän tapaisessa sovellutuksessa tällaisen laitteen laukaisukynnys määräytyy mm. bimetalliliuskojen keskinäisestä paikasta ja niihin liittyvistä laukaisuelimistä.
20 Kun tarkastellaan valmistustoleransseja, on osoit tautunut mahdottomaksi saavuttaa asennuksen aikana riittävää tarkkuutta, jolla saataisiin saman sarjan laitteisiin tarkasti samanlaiset laukaisukynnykset. Tämän vuoksi on : .* siis tarpeen asennuksen lopuksi säätää bimetalliliuskojen 25 paikka. Nykytekniikalla tämä säätö on herkkä tehtävä, : usein ammattimiesten käsin tekemä. Se on silloin aikaa vievä eikä sovellu tällaisten laitteiden suurinopeuksiseen tuotantoon.
Kun on yritetty voittaa näitä haittapuolia, on jo 30 tehty yrityksiä (esimerkiksi US-patentti 2,642,509) kiin-. . nittää bimetalliliuskat metallilevykappaleille, joissa on tukialue, joka voidaan kiinnittää laitteen kiinteään osaan, esimerkiksi koteloon, ja kiinnitysalue, jolle bi-metalliliuska asennetaan, ja tämä kiinnitysalue ulottuu 35 tavallisesti tukialueelle, jolloin tukialueen liitoksen 2 88225 kiinnitysalueeseen muodostaa deformoituva vyöhyke, johon kuuluu kierteitetty poraus ja avoin, aina mainittuun poraukseen asti ulottuva leikkaus kappaleen ensimmäisen reunan tasolla.
5 Säätö tapahtui sitten ruuvaamalla kartiomainen ruu vi kierteitettyyn reikään, jotta aikaansaatiin vääntövai-kutuksen avulla porauksen ja ensimmäistä reunaa vastapäätä olevan toisen reunan välisen deformoituvan vyöhykkeen vääntyminen, ja siitä johtuva kiinnitysvyöhykkeen kier-10 tyminen. Mainitun vääntymisen aikaansaamiseen tarvittavan väännön vähentämiseksi on myös ehdotettu deformoituvan vyöhykkeen pienentämistä järjestämällä toinen leikkaus toiseen reunaan ensimmäistä leikkausta vastapäätä.
Tälläkin ratkaisulla on kuitenkin joukko haittoja. 15 Itse asiassa toisen leikkauksen läsnäolosta huoli matta kartiomaisen ruuvin sisäänkiertämiseen vaadittava vääntömomentti pysyy suurena ja edelleen on havaittu metallin kuoriutumista, joka johtuu siitä, että kartioruuvin aikaansaama voima kohdistuu vain hyvin pieneen kierremää-20 rään porauksessa, ja deformoinnista johtuen vain hyvin pieneen osaan niiden kehästä.
Toinen tämän ratkaisun haitta on siinä, että myöhemmin selitettävistä syistä, muodonmuutokset, joiden kohteeksi deformoituva vyöhyke ruuvauksen johdosta joutuu, 25 eivät salli tämän vyöhykkeen pysyä luontaisen tasaisena, vaan päinvastoin aikaansaavat sen käyristymisen. Siitä johtuen sen sijaan, että saataisiin kiinnitysvyöhyke kiertymään kohtisuoraan tukivyöhykettä päin olevan akselin ympäri, saadaan vino siirtymä, joka ei sovellu yhteen ha-30 lutun säätötapahtuman kanssa.
Keksinnön tavoite on siksi varsinkin näiden haittojen voittaminen.
Tähän tavoitteeseen päästäkseen se esittää mainitun kaltaista laitetta, joka on sovitettu säätämään kahden sa-• 35 maa kappaletta olevan osan keskinäistä asentoa deformoi- 3 38225 maila näitä kahta osaa yhdistävää välivyöhykettä kartio-ruuvin avulla, jolloin tässä välivyöhykkeessä on kiertei-tetty poraus, jonne mainittu ruuvi voidaan kiertää, ja leikkaus, joka ulottuu kappaleen ensimmäisestä reunasta 5 aina mainittuun poraukseen asti. Tällainen laite tunnetaan US-patentista 2,642,509.
Keksinnön mukainen laite on tunnettu siitä, että - välivyöhyke lisäksi käsittää ainakin toisen leikkauksen, joka avautuu poraukseen ensimmäistä leikkausta 10 vastapäätä ja joka rajaa kappaleen toisen reunan kanssa deformoituvan alueen, joka muodostaa saranan ja on välin päässä porauksesta - mainittu kappale käsittää pakotetun alueen, jonka keskelle kierteitetty poraus on tehty, jolloin tämän alu- 15 een syvyys on sellainen, että sen yläosa on olennaisesti pakotettua aluetta ympäröivän alueen neutraaliakselin tasossa, ja - neutraaliakseli kulkee porauksessa olevan ruuvin varsinaisen tukipinnan keskiosan kautta.
20 Tällaisella järjestelyllä vipuvoima, jolla sisään- kiertämisestä syntyvä voima kohdistetaan deformoituvalle alueelle, kasvaa huomattavasti, ja sitä voidaan säätää, jotta haluttu muodonmuutos saadaan hyväksyttävällä kartio-ruuvin kiertovoimalla.
25 Edelleen porauksen deformoituminen kiertämisen ai kana on tarkoituksenmukaisempaa ja sillä päästään parem-: - : paan yhteistoimintaan kierteiden kanssa.
Näin ollen näistä eri syistä johtuen vähenee kier-teitetyn porauksen kierteille aiheutettu vahinko ja leik- 30 kuujätteiden muodostuminen.
. . Yllä mainittujen sovellutusten puitteissa mainittu kappale voidaan muodostaa levymateriaalista (esimerkiksi metalliliuskasta), ja käsittää tukivyöhykkeen, jonka ainakin tasomainen osa on yhdessä tasossa, kiinnitysvyöhyk- 35 keen, jonka ainakin toinen osa on mainitussa tasossa, ja deformoituvan vyöhykkeen, joka yhdistää tukivyöhykkeen kiinnitysvyöhykkeeseen.
t 88225 Tässä tapauksessa, jotta mainittu toinen tasomainen osa pysyisi mainitussa tasossa kiertämisen ajan, kuuluu deformoituvaan vyöhykkeeseen pakotettu (tai meistetty) alue, jonka keskelle kierteitetty poraus on tehty, ja tä-5 män alueen syvyys on sellainen, että sen yläosa on defor-moituvan vyöhykkeen sen alueen neutraaliakselin tasossa, joka ympäröi mainittua pakotusta.
Tässä tapauksessa kiertämällä syntyvät muodonmuu-tosvoimat kohdistetaan tätä neutraaliakselia pitkin ja 10 muodonmuutos tapahtuu deformoituvan vyöhykkeen tasossa. Tulisi huomata, että deformoituvan vyöhykkeen läpikäymät muodonmuutokset ovat olennaisesti pysyviä. Tämä ei kuitenkaan ole haitta, koska useimmissa sovellutuksissa säätö voidaan tehdä tehtaalla eikä sitä tarvitse sen jälkeen 15 muuttaa. Usein on jopa tarpeen estää kaikki mahdollisuudet säätöön käsiksipääsyyn.
Tämän ongelman voittamiseksi ehdottaa keksintö sellaisen kartioruuvin käyttämistä, jonka pää on muotoiltu sellaiseksi, että se voi toimia yhteistyössä osan auto-20 maattista säätölaitetta muodostavan erikoistyökalun kanssa, mutta johon eivät sovi kaupallisesti saatavilla olevat standardityökalut, eivätkä varsinkaan tavanomaiset ruuvi-avaimet tai ruuvimeisselit.
Täsmällisemmin sanoen sen pää on muodoltaan lieriö-25 mäinen, ulottuen samankeskisesti ruuviin nähden ja sen lieriöpinnalla on kolme 120* välein toisiinsa nähden olevaa uraa, joiden aukkojen leveys on pienempi, kuin sen kuusikulmion sivun pituus, josta lieriömuoto on tehty.
Muutamia keksinnön toteutusmuotoja kuvataan alla 30 ei-rajoittavien esimerkkien avulla, viitaten liitteenä oleviin piirustuksiin, joissa kuviot 1 ja 2 esittävät etukuvan (kuvio 1) ja sivu-kuvan (kuvio 2) keksinnön mukaisesta säätölaitteesta, kuvio 3 on suurennettu kaaviokuva kuvioissa 1 ja 2 35 esitetyn laitteen deformoituvasta vyöhykkeestä siinä ta- 5 88225 pauksessa, jolloin ei ole käytetty mitään järjestelyjä poikittaisten muodonmuutosten välttämiseksi, kuvio 4 on kaaviomainen leikkaus tästä samasta de-formoituvasta vyöhykkeestä, joka on muotoiltu sellaiseksi, 5 että mainitut poikittaiset muodonmuutokset voidaan välttää, kuvio 5 on etukuva kuviossa 4 esitetystä deformoi-tuvasta vyöhykkeestä, kuviot 6 ja 7 esittävät kaaviomaisesti, perspektii-10 vikuvana ja päälikuvana, kartiomaisen, väärinkäytön estävän ruuvin, joka on käyttökelpoinen keksinnön mukaisessa laitteessa, ja kuvio 8 kuvaa vaihtoehtoisen muodon.
Kuvioissa 1 ja 2 esitetty säätölaite on täsmälli-15 semmin sanottuna tarkoitettu lämpöreleen bimetalliliusko-jen tai releen kontaktien tai kontaktorin suunnan säätöön. Se käsittää metalliliuskasta meistämällä tai deformoimalla (taivuttamalla) muodostetun kappaleen, joka täsmällisemmin sanoen käsittää 20 suorakaiteen muotoisen tukivyöhykkeen 1, joka on ensimmäisessä tasossa P^, ja tällä vyöhykkeellä 1 on mahdollisesti ei-esitetyt välineet sen kiinnittämiseksi kiinteään osaan, esimerkiksi laitteen, kuten lämpöreleen, koteloon la, 25 deformoi tuvan vyöhykkeen 2, joka on tuki vyöhykkeen jatke mainitussa tasossa ja tämän vyöhykkeen, jonka ominaisuudet täsmennetään myöhemmin, tukivyöhykettä vasta-päätä olevassa päässä on poikittainen liuska 3, joka on mainitun vyöhykkeen 1 jatke työntyen siitä ulospäin, ja 30 kiinnitysvyöhykkeen 5, johon voidaan kiinnittää bimetalliliuska 4 tai kontakti, joka sijaitsee ensimmäistä tasoa P^ vastaan kohtisuorassa olevassa tasossa P2.
Deformoituvassa vyöhykkeessä 2 on sen tukivyöhyk-keen 1 viereisessä osassa kierteitetty poraus 7, johon 35 voidaan kiertää kartioruuvi 8, ja poraukseen 7 ja ulos 6 88225 sivureunaan 10 päin avautuva ensimmäinen poikittaisrako 9, suoraan vastapäätä rakoa 9 oleva toinen poikittaisrako 11, joka avautuu poraukseen 7 ja joka peittää osan porauksen 7 ja sivureunan 12 välisestä matkasta, ja mahdollisesti kol-5 mas sivureunaan 12 muodostettu rako 9', joka on olennaisesti rakojen 9 ja 11 suuntainen. Raot 9 ja 11 ra jaavat alueeseen 2 kapean deformoituvan vyöhykkeen 13, ja tämä vyöhyke 13 muodostaa saranan, jonka akseli on kohtisuorassa tukivyöhykkeen 1 tasoon nähden.
10 Alkuasennossa kartioruuvi 8 voidaan asentaa käsin ja se tuskin ulkonee porauksesta 7 ruuvin 8 kierteiden alkaessa hammastua porauksen 7 kierteisiin lähellä sitä otsapintaa, joka sijaitsee tartuntapuolella. Säätö tapahtuu sitten kiertämällä sisään tätä ruuvia 8, mikä kiila-15 vaikutuksella aiheuttaa vyöhykkeen 13 deformoitumisen johtaen rakojen 9 ja 11 avautumiseen ja kiinnitysvyöhykkeen 5 sekä lisäksi viereisen deformoituvan alueen 2 vyöhykkeen kiertymisen nuolen f suuntaan.
Voidaan havaita varsinkin se, että yllä kuvatusta 20 rakenteesta johtuen, tämä kiinnitysvyöhykkeen 5 liike tapahtuu kohtisuoraan ruuvin 8 akseliin nähden. Edelleen säädön pysyvyys on varmistettu, koska ruuvi 8 on itseluk-kiutuva ja koska saatu pysyvä muodonmuutos ei estä jäljellä olevaa joustovoimaa toimimasta yhteistyössä kiristävän 25 väännön aikaansaamisessa.
On kuitenkin osoittautunut, että yllä kuvatun tyyppinen laite kärsii haitasta, joka on kuvattu kuviossa 3.
Itse asiassa ruuvi 8 on kartiomainen ja koska reikä 7 on lieriömäinen, on ruuvi 8 kosketuksissa ainoastaan 30 deformoituvaan vyöhykkeeseen porauksen 7 sillä reunalla 15, joka sijaitsee tartuntapuolella. Näin ollen, kun ruuvia 8 kiristetään, se kohdistaa kappaleeseen voimat F reiän 7 reunaan 15, mikä synnyttää muodonmuutosmomentin neut-raaliakseliin nähden, mikä aiheuttaa deformoitumisvyö-35 hykkeen 2 alueiden ja keskinäisen siirtymisen, ei 7 38225 tasossa P1 vaan katkoviivoin esitettyihin suuntiin 16 ja 17.
On selvää, että näiden muodonmuutosten välttämiseksi olisi suotavampaa saada voimat F kohdistumaan neutraa-5 liakselin suuntaisesti.
Kuviossa 4 kuvatulla ratkaisulla päästään tähän tulokseen.
Se muodostuu siitä, että porauksen 7 tasoon tehdään pakotettu tai puristettu alue 16, joka on sovitettu sello laiseksi, että sen sisäpinta 17 on neutraaliakselin N2 jatkeella siten, että muodonmuutosvoimat kohdistuvat pitkin neutraaliakselia N2 ja että vyöhykkeen 2 muodonmuutokset tapahtuvat sen tasossa. Siitä seuraa, että sellaisen tuloksen saavuttamiseksi täytyy pakotettujen alueiden 16 15 olla teoreettisesti syvyydeltään puolet metallin paksuudesta e.
itse asiassa ruuvi 8 pakottaa pois hieman metallia ja se osa, johon varsinaisesti hammastutaan, ei rajoitu teoreettiseen reunaan 18, vaan kokemuksen mukaan pakotetun 20 alueen 16 syvyyttä voidaan säätää siten, että neutraali-akselin N2 taso kulkee läpi todellisen tukipinnan keskiosan. Edelleen pakotettu alue 16 ei saa estää deformoituvan vyöhykkeen muodonmuutosta. Tämän vuoksi raon 11 täytyy ulottua tämän alueen yli, kuten kuviosta 5 nähdään.
25 Tietenkin kappaleiden ja deformoi tuvan vyöhykkeen mitta, kartioruuvin 8 välittämä voima, ruuvin viistous ja vipuvarsi 1 sovitetaan sellaisiksi, että haluttu muodon-: muutos saadaan hyväksyttävällä ruuviin 8 kohdistettavalla kiertovoimalla.
30 Tietenkään keksintö ei rajoitu yllä kuvattuun to teutusmuotoon. Niinpä esimerkiksi olisi mahdollista käyttää raon 11 sijasta useita muita sopivasti järjestettyjä rakoja.
Viitaten kuvioihin 6 ja 7, yllä kuvatussa laittees-35 sa käytettäväksi soveltuva väärinkäytön estävä kartioruuvi β 38225 käsittää olennaisesti lieriömäisen pään 19, joka on samankeskinen kierteitetyn osansa 20 kanssa. Tämän pään 19 lie-riöpinta 19 käsittää kolme pituussuuntaista uraa 21, 22 ja 23, jotka ovat 120° välein toisiinsa nähden, ja vastaan-5 ottavat kolme niihin sopivaa kiertotyökalun kiertoleukaa, josta työkalusta on esitetty vain pää 27.
Jotta näihin uriin 21, 22 ja 23 ei voisi tarttua tavanomaisella kiertävällä työkalulla, kuten jakoavaimella tai rengasavaimella, on niiden leveys lieriöpinnan ta-10 sossa pienempi kuin sen kuusikulmion 28 sivu c, josta lieriömäinen pää 19 on tehty.
On selvä, että sellaisella järjestelyllä ruuvin si-säänkiertäminen tai uloskiertäminen on mahdotonta ilman siihen tarkoitukseen suunniteltua työkalua.
15 Kuten kuviosta 8 voi nähdä, ei keksinnön mukainen laite rajoitu siihen, että siinä on kaksi samansuuntaista rakoa säätöruuvin vastaanottavaan aukkoon 7a avautuvana; tässä kuviossa on kaksi lisärakoa 11a ja 11b sijoitettu olennaisesti siten, että ne suuntautuvat yhteen kohti 20 ulosvievää rakoa 9a, joka itse on mahdollisesti vastapäisen raon 9" jatkeella. Tässä vaihtoehdossa on olemassa kaksi deformoituvaa vyöhykettä 13a ja 13b.

Claims (6)

1. Laite kahden samaa kappaletta olevan osan (1,3, 5. keskinäisen asennon säätämiseen näitä kahta osaa yh- 5 distävää välivyöhykettä kartioruuvin (8) avulla deformoimalla, jossa välivyöhykkeessä on kierteitetty poraus (7), johon ruuvi (8) voidaan kiertää, ja leikkaus (9), joka ulottuu kappaleen ensimmäisestä reunasta (10) poraukseen (7), tunnettu siitä, että 10 - välivyöhyke lisäksi käsittää ainakin toisen leik kauksen (11), joka avautuu poraukseen (7) ensimmäistä leikkausta (9) vastapäätä ja joka rajaa kappaleen toisen reunan (12) kanssa deformoituvan alueen, joka muodostaa saranan (13) ja on välin päässä porauksesta (7), 15. mainittu kappale käsittää pakotetun alueen (16), jonka keskelle kierteitetty poraus (7) on tehty, jolloin tämän alueen syvyys on sellainen, että sen yläosa (17) on olennaisesti pakotettua aluetta ympäröivän alueen neutraa-liakselin (^) tasossa, ja 20. neutraaliakseli (Nj) kulkee porauksessa (7) ole van ruuvin (8) varsinaisen tukipinnan keskiosan kautta.
2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen laite, tunnettu siitä, että mainittu kappale on tehty meistä-mällä ja mahdollisesti metallilevystä taivuttamalla. ' : 25
3. Patenttivaatimuksen 1 tai 2 mukainen laite, tunnettu siitä, että mainittu kappale käsittää ‘tukivyöhykkeen (1), jonka ainakin ensimmäinen tasomainen osa on ensimmäisessä tasossa (P^), kiinnitysvyöhykkeen (5), jolle voidaan kiinnittää osa, jonka asentoa halutaan 30 säätää, ja deformoituvan vyöhykkeen (2), joka yhdistää . . tukivyöhykkeen (1) kiinnitysvyöhykkeeseen (5) ja joka kä sittää tasomaisen osan, joka on mainitussa tasossa () ja johon poraus (7) on tehty.
4. Patenttivaatimuksen 1 mukainen laite, t u n -35 n e t t u siitä, että toinen rako tai toiset raot (11, 11a,11b) työntyvät ulos pakotetulta alueelta (16). 10 88225
5. Jonkin edellisen patenttivaatimuksen mukainen laite, tunnettu siitä, että mainittu kappale käsittää: - suorakaiteen muotoisen, tasomaisen tukivyöhykkeen 5 (1), joka on ensimmäisessä tasossa (P^), - deformoituvan vyöhykkeen (2), joka on tukivyöhykkeen jatke mainitussa tasossa (P^), ja jonka tukivyöhykkeen (1) viereisessä osassa on kierteitetty poraus (7), johon voidaan kiertää kartioruuvi (8), ensimmäinen porauk- 10 seen (7) ja kappaleen ensimmäisen sivureunan (10) tasossa ulospäin avautuva poikittaisrako (9), ensimmäistä rakoa (9) vastapäätä oleva ainakin toinen rako (11), joka avautuu poraukseen (7) ja joka ulottuu osalle sitä väliä, joka erottaa porauksen (7) kappaleen toisesta reunasta (12), 15 jolloin tässä deformoituvassa vyöhykkeessä on edelleen tukivyöhykettä vastapäätä olevassa päässä poikittainen liuska (3), joka työntyy ulospäin vyöhykkeen suhteen, ja - kiinnitysvyöhykkeen, joka sijaitsee ensimmäistä tasoa (P^) vastaan kohtisuorassa olevassa tasossa (P£).
6. Jonkin edellisen patenttivaatimuksen mukainen laite, tunnettu siitä, että kartioruuvi (8) käsittää olennaisesti lieriömäisen pään (19), joka on samankeskinen kierteitetyn osan (20) kanssa, jolloin tämän pään (19) lieriömäisessä pinnassa on kolme pituussuuntaista 25 uraa (21,22,23), jotka ovat 120° välein toisiinsa nähden, ja niiden leveys (l^Jon pienempi kuin sen kuusikulmion (28) sivu (c), josta mainittu lieriöpinta on tehty. 11 88225
FI873203A 1986-07-22 1987-07-21 Anordning foer justering av det relativa laeget foer tvao delar i samma stycke genom deformation med en konisk skruv av en oevergaongszon som foerenar dessa tvao delar FI88225C (fi)

Applications Claiming Priority (2)

Application Number Priority Date Filing Date Title
FR8610602 1986-07-22
FR8610602A FR2602085B1 (fr) 1986-07-22 1986-07-22 Dispositif de reglage de la position relative de deux parties d'une meme piece, par deformation, a l'aide d'une vis conique, d'une zone intermediaire reliant ces deux parties

Publications (4)

Publication Number Publication Date
FI873203A0 FI873203A0 (fi) 1987-07-21
FI873203A FI873203A (fi) 1988-01-23
FI88225B FI88225B (fi) 1992-12-31
FI88225C true FI88225C (fi) 1993-04-13

Family

ID=9337610

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
FI873203A FI88225C (fi) 1986-07-22 1987-07-21 Anordning foer justering av det relativa laeget foer tvao delar i samma stycke genom deformation med en konisk skruv av en oevergaongszon som foerenar dessa tvao delar

Country Status (20)

Country Link
US (1) US4815312A (fi)
EP (1) EP0254608B1 (fi)
JP (1) JPH07107554B2 (fi)
KR (1) KR900008789B1 (fi)
AT (1) ATE69667T1 (fi)
AU (1) AU594168B2 (fi)
BE (1) BE1004433A3 (fi)
BR (1) BR8703768A (fi)
CA (1) CA1273040A (fi)
CH (1) CH672204A5 (fi)
DE (1) DE3774632D1 (fi)
DK (1) DK169801B1 (fi)
ES (1) ES2006204A6 (fi)
FI (1) FI88225C (fi)
FR (1) FR2602085B1 (fi)
GB (1) GB2195052B (fi)
IN (1) IN170967B (fi)
IT (1) IT1228268B (fi)
MY (1) MY101087A (fi)
ZA (1) ZA875308B (fi)

Families Citing this family (6)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
US4941254A (en) * 1988-12-14 1990-07-17 Davis Allen V C Method for producing a motion transmitting and amplifying device
US6030114A (en) * 1997-09-30 2000-02-29 Siemens Energy & Automation, Inc. Method for thermally calibrating circuit breaker trip mechanism and associated trip mechanism
CN1249764C (zh) * 2001-07-02 2006-04-05 西门子公司 用于热脱扣器的调整装置
FR2891480B1 (fr) * 2005-10-04 2008-04-04 Auto Chassis Internat Snc Snc Outillage de fabrication d'une traverse a section fermee comprenant une matrice et/ou un poincon de longueur adaptable, et procede de fabrication correspondant.
US8747044B2 (en) 2008-07-31 2014-06-10 Mathread Inc. Assembly improving, low mass, fastener head
JP5674599B2 (ja) * 2011-08-31 2015-02-25 株式会社ブリヂストン 管継手

Family Cites Families (9)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
US2222062A (en) * 1938-03-14 1940-11-19 Cook Electric Co Thermostat
BE433317A (fi) * 1938-03-17
US2647187A (en) * 1951-03-02 1953-07-28 Fed Electric Prod Co Calibration of automatic circuit breakers
US2642509A (en) * 1951-03-23 1953-06-16 Fed Electric Prod Co Automatic circuit breaker with calibration provision
US3349206A (en) * 1965-04-23 1967-10-24 Kim Young Won Thermostat switch and variable adjusting means therefor
US4231010A (en) * 1978-11-30 1980-10-28 Texas Instruments Incorporated Thermostatic switch employing a stud member for calibration of the switch
US4224593A (en) * 1978-12-21 1980-09-23 Eaton Corporation Double-motion thermostat
US4301438A (en) * 1979-11-13 1981-11-17 Emerson Electric Co. Adjustable force producing means for manually movable control levers in a space thermostat
DD222478A1 (de) * 1984-04-05 1985-05-22 Medizin Labortechnik Veb K Betaetigungsorgan fuer belueftungsklappen, -hauben und -schieber an fruehbeeten und gewaechshaeusern

Also Published As

Publication number Publication date
GB2195052A (en) 1988-03-23
ES2006204A6 (es) 1989-04-16
FI873203A0 (fi) 1987-07-21
FI88225B (fi) 1992-12-31
ZA875308B (en) 1988-03-30
KR880002185A (ko) 1988-04-29
AU7523087A (en) 1988-01-28
GB2195052B (en) 1990-04-25
AU594168B2 (en) 1990-03-01
BE1004433A3 (fr) 1992-11-24
GB8715553D0 (en) 1987-08-12
JPS6345588A (ja) 1988-02-26
BR8703768A (pt) 1988-03-29
CA1273040A (fr) 1990-08-21
ATE69667T1 (de) 1991-12-15
JPH07107554B2 (ja) 1995-11-15
EP0254608A1 (fr) 1988-01-27
KR900008789B1 (ko) 1990-11-29
IT8721279A0 (it) 1987-07-14
FI873203A (fi) 1988-01-23
DE3774632D1 (de) 1992-01-02
MY101087A (en) 1991-07-16
CH672204A5 (fi) 1989-10-31
EP0254608B1 (fr) 1991-11-21
DK364487D0 (da) 1987-07-13
US4815312A (en) 1989-03-28
DK364487A (da) 1988-01-23
FR2602085B1 (fr) 1990-04-13
FR2602085A1 (fr) 1988-01-29
IN170967B (fi) 1992-06-20
DK169801B1 (da) 1995-02-27
IT1228268B (it) 1991-06-05

Similar Documents

Publication Publication Date Title
JPH0825089B2 (ja) カッター・ヘッド
EP1753577B1 (de) Fräswerkzeug
KR910009398B1 (ko) 커터기의 커터헤드
FI88225C (fi) Anordning foer justering av det relativa laeget foer tvao delar i samma stycke genom deformation med en konisk skruv av en oevergaongszon som foerenar dessa tvao delar
PL84317B1 (fi)
EP2378138A1 (de) Befestigungsvorrichtung für Anbauteile an Montageschienen
BRPI0620750A2 (pt) limpador de pára-brisa
EP0782898B1 (de) Verfahren zum Befestigen eines Spannaufsatzes auf einem Werkstück und Vorrichtung zu seiner Durchführung
EP0710520A2 (de) Bohrfutter
DE3133029A1 (de) Haltevorrichtung fuer einen schneidwerkzeugeinsatz
KR20010080310A (ko) 밀링 툴
EP0381924B1 (de) Reibahle
EP0631835A1 (de) Zerspanungswerkzeug
EP2570779B1 (de) Montagevorrichtung eines Längenmesssystems
EP0033086B1 (de) Bohrwerkzeug mit einem Wendebohrmesser
DE4430197C2 (de) Rundlaufendes Werkzeug
US5125773A (en) Boring bar
WO2008017383A1 (de) Werkzeug zur spanenden bearbeitung von werkstücken
US4296552A (en) Cutting and splitting tool
DE3611672C2 (fi)
EP0938941B1 (de) Spanabhebendes Werkzeug
DE10042779A1 (de) Schneidplattenhalter mit Sicherungseinrichtung sowie Stechplatte hierfür
JPH08229712A (ja) チャック装置における爪シャフトへのチャック爪取付構造
SU1673315A1 (ru) Торцова регулируема фреза
DE19631941C2 (de) Befestigung für eine Abdeckung

Legal Events

Date Code Title Description
FG Patent granted

Owner name: LA TELEMECANIQUE ELECTRIQUE

MA Patent expired