FI87850B - Lagerstaellning foer kaernbraensleelement - Google Patents
Lagerstaellning foer kaernbraensleelement Download PDFInfo
- Publication number
- FI87850B FI87850B FI871284A FI871284A FI87850B FI 87850 B FI87850 B FI 87850B FI 871284 A FI871284 A FI 871284A FI 871284 A FI871284 A FI 871284A FI 87850 B FI87850 B FI 87850B
- Authority
- FI
- Finland
- Prior art keywords
- square tubes
- square
- tubes
- welded
- lid
- Prior art date
Links
Classifications
-
- G—PHYSICS
- G21—NUCLEAR PHYSICS; NUCLEAR ENGINEERING
- G21C—NUCLEAR REACTORS
- G21C19/00—Arrangements for treating, for handling, or for facilitating the handling of, fuel or other materials which are used within the reactor, e.g. within its pressure vessel
- G21C19/40—Arrangements for preventing occurrence of critical conditions, e.g. during storage
-
- Y—GENERAL TAGGING OF NEW TECHNOLOGICAL DEVELOPMENTS; GENERAL TAGGING OF CROSS-SECTIONAL TECHNOLOGIES SPANNING OVER SEVERAL SECTIONS OF THE IPC; TECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER USPC CROSS-REFERENCE ART COLLECTIONS [XRACs] AND DIGESTS
- Y02—TECHNOLOGIES OR APPLICATIONS FOR MITIGATION OR ADAPTATION AGAINST CLIMATE CHANGE
- Y02E—REDUCTION OF GREENHOUSE GAS [GHG] EMISSIONS, RELATED TO ENERGY GENERATION, TRANSMISSION OR DISTRIBUTION
- Y02E30/00—Energy generation of nuclear origin
- Y02E30/30—Nuclear fission reactors
Landscapes
- Physics & Mathematics (AREA)
- Engineering & Computer Science (AREA)
- Plasma & Fusion (AREA)
- General Engineering & Computer Science (AREA)
- High Energy & Nuclear Physics (AREA)
- Monitoring And Testing Of Nuclear Reactors (AREA)
- Assembled Shelves (AREA)
- Particle Accelerators (AREA)
- Warehouses Or Storage Devices (AREA)
Description
1 87850
Varastoteline ydinpolttoaine-elementtejä varten
Keksinnön kohteena on varastoteline ydinpolttoaine-elementtejä varten käsittäen päältäpäin katsoen suorakul-5 maisen pohjalaatan ja joukon siihen kiinnitettyjä polttoaine-elementit vastaanottavia nelikulmaisia putkia asetettuina riveihin, jotka ovat samansuuntaiset pohjalaatan suorakulmaisten sivujen kanssa, jolloin vierekkäisten nelikulmaisten putkien väliin muodostuvat vesitiiviit, neutroneja 10 absorboivalla materiaalilla täytetyt tilat. Ydinpolttoaine-elementtien varastointiin käytetyt varastotelineet on tavallisesti asetettu suuriin vedellä täytettyihin altaisiin, niin että sekä telineet että myös niihin asetetut polttoaine-elementit ovat täysin veteen upotettuina.
15 Tällainen varastoteline tunnetaan DE-hakemusjulkai- sun 2 730 850 kuvioista 6 ja 7. Tässä varastotelineessä kammioiden kannet on muodostettu neliömäisten putkien kahden vierekkäisten seinien väliin sovitetuista levysuika-leista. Samalla tavalla on neliömäisten putkien alapäihin 20 sovitettu levysuikaleet, jotka on hitsattu kiinni mainittuihin neliömäisiin putkiin, jolloin levysuikaleiden yläot-·:* sapinnat rajoittuvat kammion alapäähän. Nämä levysuikaleet on alapuoleltaan hitsattu kiinni vahvistuslistaan, joka vuorostaan on kiinnitetty pohjalaattaan ruuveilla. Nämä 25 ruuviliitokset sijaitsevat telineen suuresti kuormitetuissa kohdissa. Mainitut neliöputket ovat yksiosaisia rakenne-. osia, joiden valmistukseen liittyy suhteellisen suuret kus tannukset. Edelleen haittana on se, että neutroneita absorboivan materiaalin vaihto aiheuttaa huomattavia kustannuk-30 siä, mikä johtuu siitä, että ensin on lastuavalla työstöllä avattava neliöputkien yläreunojen ja kansien muodostavien levysuikaleiden väliset hitsausliitokset. Myös asentaminen on työlästä, koska neliöputket kiinnitetään pohjalaattaan ruuvaamalla, jolloin lisäksi ruuviliitoksien varmuus maan-35 järistyksen tapahtuessa ei ole riittävä.
2 87850
Esillä olevan keksinnön tarkoituksena on parantaa mainitunlaiset varastotelineet sellaisiksi, että neutronei-ta absorboivan materiaalin vaihto tulee helpoksi ja että telineen valmistukseen ja kokoonpanoon ei liity suurempia 5 kustannuksia.
Tämä tarkoitus saavutetaan keksinnön mukaisesti siten, että oheistetun patenttivaatimuksen 1 johdannossa määritellylle varastotelineelle annetaan patenttivaatimuksen 1 tunnusmerkkiosassa esitetyt piirteet. Jakamalla jokainen 10 neliöputki edelleen kahteen kulmassa olevaan kulmalevyyn, jotka on hitsattu pohjalaattaan ja jotka välilistoja muodostavien kulmaprofiililistojen välityksellä on liitetty toisiinsa, saadaan sekä raaka-aineen hyväksikäyttö edulliseksi että telineen valmistus- ja kokoonpanokustannukset 15 tunnettua olennaisesti alhaisemmiksi. Myös rakenteellisesti varastoteline on aikaisempaa yksinkertaisempi, koska jokainen kammio on alhaalta itse pohjalaatan rajoittama. Neliö-putkista irrotettavissa olevan kannen ansiosta neutroneita absorboivan materiaalin vaihto on myös helpompaa, koska 20 avattavia hitsiliitoksia ei ole. Sen ansiosta, että neliö-putket on hitsattu pohjalaattaan, varastotelineen turvalli-suus mahdollisen maanjäristyksen yhteydessä on merkittäväs-ti parantunut.
^ . Pohjalaattana voidaan käyttää sekä levymäisiä veden ‘25 läpikulkua varten rei'illä varustettuja elementtejä sekä myös arinamaisia elementtejä. Arinamaisia elementtejä käy tettäessä on huolehdittava siitä, että niiden tangot tulevat kammioiden linjaan.
"Neutroneja absorboivalla materiaalilla" ymmärretään 30 materiaalia, joka absorboi paremmin neutroneita kuin neli-kulmaisten putkien valmistukseen käytetty materiaali. Täl- i. laisena neutroneja absorboivana materiaalina käytetään esi- merkiksi boorialumiiniseoksia.
•; · Seuraavassa selostetaan keksinnön eräitä sovellutus- :* 35 muotoja yksityiskohtaisemmin oheisiin piirustuksiin viita- 3 87850 ten, joissa kuvio 1 esittää pystyleikkausta keksinnön mukaisen telineen eräästä osasta, kuvio 2 esittää suurennettuna vaakasuoraa leikkausta 5 pitkin kuvion 1 viivaa II-II, ja kuvio 3 esittää kuvion 1 yksityiskohtaa A linjaa III - III vastaavana leikkauksena.
Kuvioiden 1 ja 2 mukaisesti varastoteline käsittää pohjapiirrokseltaan suorakulmaisen pohjalaatan 20 sisältäen 10 peltilevyn 2 ja sen alasivulle hitsatut vahvistusrivat 3 (kuvio 3). Teline käsittää lisäksi useita nelikulmaisia putkia 1 asetettuina samansuuntaisiin riveihin pohjalaatan 20 suorakulmaisille sivuille ja kiinnitettyinä alareunoistaan hitsaussaumojen 4 avulla tasaiseen peltilevyyn 2. Ne-15 likulmaisten putkien 1 keskinäinen järjestys on sellainen, että niiden väliin jäävät välitilat, jotka siis nelikulmaisten putkien mainitun rivijärjestyksen johdosta kulkevat myös pohjalaatan 20 suorakulmaisten sivujen suuntaisesti.
Kuvion 2 mukaisesti kukin nelikulmainen putki on 20 muodostunut kahdesta 90° taivutetusta kulmalevystä 1', joiden haarapituus päältäpäin katsoen on hieman lyhyempi kuin nelikulmaisen putken sivupituus a. Siten nelikulmaisen putken molempiin vinosti toistensa suhteen sijaitseviin vas-• · takkaisiin reunoihin syntyy kaksi rakoa s, jotka kulmapro- .* 25 fiililista 51' peittää, niin että nelikulmainen putki tulee suljetuksi koko ympärysmitaltaan. Kulmaprofiilit 51 * hitsa-• ' taan kiinni viistolinjoja pitkin vierekkäisten kulmalevyjen asianomaisiin päihin.
Välitilat on jaettu useisiin kammioihin, kunkin kam--j 30 mion sijaitessa kahden kulmalevyjen 1' vierekkäisten samansuuntaisten seinien välissä. Jokaista kammiota rajoittaa alhaalta päin peltilevy 2 ja sivulta päin kaksi välilistaa 51’, joiden pystysuorien reunojen läheisyydessä kulkee kak-*;* si vierekkäistä nelikulmaista putkea 1. Välilistat 51' on 35 hitsattu tiiviisti molempien nelikulmaisten putkien rajoit- 4 87850 taviin samansuuntaisiin seiniin esimerkiksi esitetyn kahden rullaelektrodin avulla. Kutakin kammiota rajoittaa ylhäältä päin kansi 16, joka on tehty listamaiseksi. Kansi 16 sisältää olakkeen 6, jonka paksuus on sama kuin välilis-5 tan 51' paksuus ja jonka pituus vastaa molempien kammiota rajoittavien välilistojen sisäetäisyyttä. Tämän olakkeen 6 ansiosta kansi 16 ulottuu hieman kammion sisään, kannen muun poikkileikkauksen ulottuessa nelikulmaisten putkien 1 ylempiin etupintoihin. Kannen 16 tiivis kiinnitys saavutet-10 aan vaakasuorien, olakkeen 6 poikki kulkevien ruuvipulttien 17 avulla, näiden ruuvipulttien pään ollessa varustettuna nelikulmaisen putken seinään upotettavalla kuusiokololla, toisen seinän ottaessa taas vastaan ruuvin 17 kierreosan. Olakkeen 6 alueella on ilman kierteitä oleva sileä pultti 15 asetettu tiiviisti olakkeen vastaavaan porattuun reikään.
Nelikulmaisten putkien muodostamaa kokonaisuutta ympäröi ulkoa päin ympärysseinä 11, joka tukeutuu alemmassa reunassaan tasaiseen peltilevyyn 2 ollen myös tiiviisti hitsattuna siihen. Kuvioiden 1 ja 2 mukaisessa sovellutus-20 muodossa on ympärysseinä 11 asetettu nelikulmaisten putkien vierekkäisten samansuuntaisten seinien välisen etäisyyden päähän sen vieressä olevista nelikulmaisista putkista 1. Ympärysseinän ja nelikulmaisten putkien väliin tällä tavoin muodostunut välitila on myös jaettu kammioihin, ja lisäksi 25 ympärysseinän ja nelikulmaisen putken samansuuntaisen vierekkäisen seinän väliin on asetettu välilistat 51', jotka rajoittavat kammiota sivusuunnassa. Myös tätä kammiota ra joittaa ylhäältä päin kansi 16', joka on muodostettu edellä selostetun kannen 16 tavoin. Myös kannen 16' luja kiinnitys • : 30 on samanlainen, jolloin ruuvipulttien 17 kierreosat kiinni- tetään ympärysseinään 11.
Jokainen tällä tavoin muodostettu kammio on varus-tettu neutroneja absorboivasta materiaalista tehdyllä täy-televyllä 9, joka voi käsittää esimerkiksi sintratun boo- ·: 35 5 87850 rialumiinilevyn. Pohjalaatta 20 sisältää poratun reiän 12 samakeskisesti kunkin nelikulmaisen putken 1 kanssa.
Kuvatunlainen varastoteline asetetaan vedellä täytettyyn varastoaltaaseen, jonka pohja on ainoastaan esitet-5 ty kuvioissa 1 ja 3. Varastotelineen korkeudensäätöä varten on vahvistusripojen 3 alasivulle hitsattu uumalistat 7, . joihin on kiinnitetty alapäistään pohjaan 10 tukeutuvat asetusruuvit 8.
Normaalisti valitaan varastotelineen mitat siten, 10 että se voidaan helposti kuljettaa ja asentaa paikoilleen. Tavallisesti asetetaan yhteen varastoaltaaseen useampia kuvatunlaisia varastotelineitä vierekkäin.
Kuvatunlainen varastoteline valmistetaan siten, että pohjalaatta 20 hitsataan ensin kiinni osiinsa 2, 3 ja 7, 15 minkä jälkeen ympärysseinä hitsataan kiinni peltilevyn 2 reunaan. Tällä tavoin valmistettu teline asetetaan sitten vielä ilman vettä olevaan varastoaltaaseen ja vaaitaan asetusruuvien 8 avulla. Yksi taivutetuista kulmalevyistä 1’ hitsataan ensin sisäsivultaan pohjaisattaan 20, jolloin ne-20 likulmaisen putken pysyessä vielä avoimena syntyvät kuviossa 2 näkyvät molemmat hitsisaumat 4. Tämän jälkeen asete-·:· taan toinen kulmalevy 1’ pohjalaattaan 20 ja hitsataan sii- hen kiinni, tämän hitsauksen tapahtuessa kuitenkin ulkopuolelta käsin molempien kuviossa 2 näkyvien hitsisaumojen 4' 25 syntyessä. Samalla tavoin kiinnitetään sitten muutkin nelikulmaiset putket pohjalaattaan 20, minkä jälkeen kulmapro-*. * fiilillstat 51' työnnetään paikoilleen ja hitsataan kiinni levyihin 1'.
Kuvion 2 mukaisen sovellutusmuodon erikoisena etuna 30 on se, että nelikulmaiset putket voidaan valmistaa suhteellisen yksinkertaisista taivutetuista kulmalevyistä sekä kulmaprofmuistoista. Tällöin syntyy vain vähäinen määrä hitsisaumoja, jolloin niiden kustannukset jäävät suhteelli-;* sen vähäisiksi. Kulmalevyjen 1' hitsauksessa pohjalaattaan 35 20 voidaan käyttää yksinkertaisempia hitsauslaitteita kuin 6 87850 kuvioiden 1 ja 2 mukaisen suljetut nelikulmaiset putket sisältävän sovellutuksen yhteydessä.
Nelikulmaisten putkien mitat ovat: sivun pituus a 155 mm, korkeus 4000 mm ja seinäpaksuus 3,5 mm.
5 Levyjen 9 sijasta voi neutroneja absorboiva materi aali olla myös tankojen muodossa, joiden poikkileikkaus on ristin muotoinen, soikiomainen tai monikulmion muotoinen, tai myös jauheen tai rakeiden muodossa.
Claims (5)
1. Varastoteline ydinpolttoaine-elementtejä varten käsittäen päältäpäin katsoen suorakulmaisen pohjalaatan 5 (20) ja joukon siihen kiinnitettyjä polttoaine-elementit vastaanottavia nelikulmaisia putkia (1) asetettuina riveihin, jotka ovat samansuuntaiset pohjalaatan suorakulmaisten sivujen kanssa, jolloin vierekkäisten nelikulmaisten putkien väliin muodostuvat vesitiiviit, neutroneja absorboi-10 valla materiaalilla (9) täytetyt tilat, jotka on jaettu useisiin vesitiiviisiin, nelikulmaisten putkien kuhunkin kahteen vierekkäiseen seinään liittyviin kammioihin, joista jokaista rajoittaa sivulta päin kaksi nelikulmaisten putkien vierekkäisten seinien reunojen alueella kulkevaa nii-15 hin tiiviisti kiinnitettyä välilistaa (51') ja ylhäältä päin tiivistävä kansi (16), tunnettu siitä, että jokainen nelikulmainen putki (1) on hitsattu pohjalaattaan (20) ja käsittää kaksi kulmassa 90° toisiinsa nähden olevaa kulmalevyä (1'), joiden haarat päältäpäin katsoen ovat 20 hieman lyhyempiä kuin nelikulmaisen putken sivun pituus, niin että kahteen vinosti vastakkaiseen reunaan jää rako, ja että lisäksi nämä raot on peitetty välilistana (51') toimivan kulmaprofiililistan (51') avulla, että jokainen kammio on pohjastaan pohjalaatan (20) rajoittama ja että 25 kansi (16) on irrotettavasti kiinnitetty nelikulmaisiin putkiin.
2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen teline, tunnettu siitä, että toisiinsa koskettavat kulmaprofiili- . . listat on hitsattu toisiinsa.
3. Patenttivaatimuksen 1 tai 2 mukainen teline, tunnettu siitä, että kulmaprofiililistat (51') on tiivistyvästi liitetty nelikulmaisiin putkiin puristushit-sauksen avulla.
4. Jonkin patenttivaatimuksen 1-3 mukainen teline, 35 tunnettu siitä, että kansi (16) sisältää kammion 8 07850 sisään ulottuvan olakkeen (6), kannen ollessa liitettynä nelikulmaisiin putkiin vähintään yhden olakkeen läpi kulkevan ruuvipultin (17) välityksellä.
5. Jonkin patenttivaatimuksen 1-4 mukainen teline, 5 tunnettu siitä, että nelikulmaisten putkien muodos tamaa kokonaisuutta ympäröi etäisyyden päässä siitä oleva ympärysseinä (11), ja että tätä etäisyyttä vastaava välitila on myös jaettu vesitiiviisiin, uloimpana olevien nelikulmaisten putkien seinien ja ympärysseinän välissä oleviin 10 kammioihin. 9 87850
Applications Claiming Priority (2)
Application Number | Priority Date | Filing Date | Title |
---|---|---|---|
CH2229/86A CH671114A5 (fi) | 1986-06-02 | 1986-06-02 | |
CH222986 | 1986-06-02 |
Publications (4)
Publication Number | Publication Date |
---|---|
FI871284A0 FI871284A0 (fi) | 1987-03-24 |
FI871284A FI871284A (fi) | 1987-12-03 |
FI87850B true FI87850B (fi) | 1992-11-13 |
FI87850C FI87850C (fi) | 1993-02-25 |
Family
ID=4228884
Family Applications (1)
Application Number | Title | Priority Date | Filing Date |
---|---|---|---|
FI871284A FI87850C (fi) | 1986-06-02 | 1987-03-24 | Lagerstaellning foer kaernbraensleelement |
Country Status (8)
Country | Link |
---|---|
US (1) | US4788030A (fi) |
EP (1) | EP0248214B1 (fi) |
JP (1) | JPS62297788A (fi) |
CH (1) | CH671114A5 (fi) |
DE (1) | DE3770997D1 (fi) |
ES (1) | ES2024450B3 (fi) |
FI (1) | FI87850C (fi) |
ZA (1) | ZA873092B (fi) |
Families Citing this family (7)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
US4857263A (en) * | 1983-03-01 | 1989-08-15 | Westinghouse Electric Corp. | Storage of spent nuclear fuel |
US5198182A (en) * | 1992-04-17 | 1993-03-30 | Aar Corp. | Production of neutron-shielding tubes |
US5361281A (en) * | 1993-07-30 | 1994-11-01 | Aea O'donnell, Inc. | Storage rack for spent nuclear fuel assemblies |
FR2767220B1 (fr) * | 1997-08-07 | 1999-10-01 | Atea | Procede de renovation d'un ratelier de stockage d'assemblage de combustible nucleaire |
FR2813701B1 (fr) * | 2000-09-01 | 2002-11-29 | Transnucleaire | Panier de rangement pour matieres radioactives |
EP2209125B1 (de) * | 2009-01-09 | 2013-05-15 | Cci Ag | Lagergestellanordnung zur Lagerung nuklearer Brennelemente |
EP2474001A4 (en) * | 2009-08-31 | 2017-03-29 | AREVA Inc. | Back systems and assemblies for fuel storage |
Family Cites Families (13)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
SE369243B (fi) * | 1972-12-21 | 1974-08-12 | Asea Atom Ab | |
US4006362A (en) * | 1975-11-17 | 1977-02-01 | Brooks & Perkins, Incorporated | Shroud for storing radioactive spent nuclear fuel cells |
US4034227A (en) * | 1976-02-02 | 1977-07-05 | Olaf Soot | Nuclear fuel storage rack |
JPS5356497A (en) * | 1976-10-29 | 1978-05-22 | Hitachi Ltd | Fuel storage rack for nuclear reactor |
US4143276A (en) * | 1977-05-09 | 1979-03-06 | Brooks & Perkins, Incorporated | Spent nuclear fuel storage racks |
US4119859A (en) * | 1977-05-23 | 1978-10-10 | Brooks & Perkins, Incorporated | Fuel storage rack |
DE2730850A1 (de) * | 1977-07-08 | 1979-01-25 | Nis Nuklear Ingenieur Service | Lagergestell fuer abgebrannte brennelemente |
DE2742736A1 (de) * | 1977-09-22 | 1979-04-05 | Kraftwerk Union Ag | Lagergestell fuer brennelemente |
DE2753468A1 (de) * | 1977-11-30 | 1979-05-31 | Kraftwerk Union Ag | Lagergestell fuer laengliche brennelemente |
DE2834597C2 (de) * | 1978-08-07 | 1982-08-19 | Kraftwerk Union AG, 4330 Mülheim | Gestell für die vertikale Lagerung langgestreckter Brennelemente |
EP0082317B1 (en) * | 1981-12-22 | 1986-03-26 | Westinghouse Electric Corporation | Storage rack for spent bwr fuel assemblies |
DE3221810C2 (de) * | 1982-06-09 | 1986-04-30 | Kraftwerk Union AG, 4330 Mülheim | Gestell zum Lagern bestrahlter Kernreaktorbrennelemente |
CH663106A5 (de) * | 1982-11-17 | 1987-11-13 | Sulzer Ag | Gestell zum lagern von nuklearen brennelementen. |
-
1986
- 1986-06-02 CH CH2229/86A patent/CH671114A5/de not_active IP Right Cessation
-
1987
- 1987-03-24 FI FI871284A patent/FI87850C/fi not_active IP Right Cessation
- 1987-04-29 ZA ZA873092A patent/ZA873092B/xx unknown
- 1987-05-02 EP EP87106344A patent/EP0248214B1/de not_active Expired - Lifetime
- 1987-05-02 DE DE8787106344T patent/DE3770997D1/de not_active Expired - Fee Related
- 1987-05-02 ES ES87106344T patent/ES2024450B3/es not_active Expired - Lifetime
- 1987-05-27 JP JP62131073A patent/JPS62297788A/ja active Pending
- 1987-05-28 US US07/055,425 patent/US4788030A/en not_active Expired - Fee Related
Also Published As
Publication number | Publication date |
---|---|
JPS62297788A (ja) | 1987-12-24 |
ZA873092B (en) | 1987-11-18 |
EP0248214B1 (de) | 1991-06-26 |
FI871284A0 (fi) | 1987-03-24 |
FI87850C (fi) | 1993-02-25 |
FI871284A (fi) | 1987-12-03 |
EP0248214A1 (de) | 1987-12-09 |
US4788030A (en) | 1988-11-29 |
CH671114A5 (fi) | 1989-07-31 |
ES2024450B3 (es) | 1992-03-01 |
DE3770997D1 (de) | 1991-08-01 |
Similar Documents
Publication | Publication Date | Title |
---|---|---|
US3158171A (en) | Distributor | |
FI87850B (fi) | Lagerstaellning foer kaernbraensleelement | |
DE2446286A1 (de) | Zusammengesetzte anordnung | |
PT1818463E (pt) | Módulo de canal ou de tanque de drenagem de água | |
CN107709177A (zh) | 多功能盘 | |
US6389093B1 (en) | Storage/transport container for spent nuclear-fuel elements | |
FI67143C (fi) | Stativ foer mellanlagring av braensleelementknippen foer kaernreaktor | |
FI85196C (fi) | Kokvattenkaernreaktors braensleelement. | |
DE2430174C2 (de) | Wärmedämmende Abdeckung eines Verschlußdeckels eines Kernreaktorbehälters | |
KR101384146B1 (ko) | 액체저장탱크 | |
DE3133582A1 (de) | Kernkraftanlage | |
EP1056982B1 (de) | Vorrichtung zur speicherung von wärmeenergie | |
SE443471B (sv) | Lagringstank samt sett att framstella denna | |
US5984576A (en) | Mobile demountable liquid protective wall from horizontally s-shape indented profile elements, which can be stacked on top of each other | |
RU2014149805A (ru) | Резервуар | |
KR101298981B1 (ko) | 외부보강형 조립식 물탱크 | |
KR101134148B1 (ko) | 정수 및 폐수처리용 저류조의 스테인레스 벽체 패널 | |
KR101140762B1 (ko) | 순환 유도판이 내장된 물탱크 | |
DE10354598A1 (de) | Fermentierbehälter | |
WO2013127723A2 (de) | Bodengebundener wärmespeicher | |
KR101204897B1 (ko) | Sts 보온일체형 물탱크 | |
KR101789247B1 (ko) | Pdf 패널 도류벽의 사수방지시스템 | |
US4225389A (en) | Nuclear reactor constructions | |
DE102015011870A1 (de) | Fixierung von Flachbodentanks für Salzschmelzen auf Schüttungen | |
JP4473770B2 (ja) | 放射性物質貯蔵施設 |
Legal Events
Date | Code | Title | Description |
---|---|---|---|
MM | Patent lapsed |
Owner name: GEBRUEDER SULZER AG |