FI86012C - Saekerhetsanordning foer stroemavbrytare. - Google Patents
Saekerhetsanordning foer stroemavbrytare. Download PDFInfo
- Publication number
- FI86012C FI86012C FI865055A FI865055A FI86012C FI 86012 C FI86012 C FI 86012C FI 865055 A FI865055 A FI 865055A FI 865055 A FI865055 A FI 865055A FI 86012 C FI86012 C FI 86012C
- Authority
- FI
- Finland
- Prior art keywords
- fuse
- terminal
- switch
- contact
- och
- Prior art date
Links
Classifications
-
- H—ELECTRICITY
- H01—ELECTRIC ELEMENTS
- H01H—ELECTRIC SWITCHES; RELAYS; SELECTORS; EMERGENCY PROTECTIVE DEVICES
- H01H9/00—Details of switching devices, not covered by groups H01H1/00 - H01H7/00
- H01H9/10—Adaptation for built-in fuses
- H01H9/104—Adaptation for built-in fuses with interlocking mechanism between switch and fuse
-
- H—ELECTRICITY
- H01—ELECTRIC ELEMENTS
- H01H—ELECTRIC SWITCHES; RELAYS; SELECTORS; EMERGENCY PROTECTIVE DEVICES
- H01H85/00—Protective devices in which the current flows through a part of fusible material and this current is interrupted by displacement of the fusible material when this current becomes excessive
- H01H85/02—Details
- H01H85/0208—Tools for inserting and removing fuses
Landscapes
- Switch Cases, Indication, And Locking (AREA)
- Fuses (AREA)
- Push-Button Switches (AREA)
- Automotive Seat Belt Assembly (AREA)
- Driving Mechanisms And Operating Circuits Of Arc-Extinguishing High-Tension Switches (AREA)
- Keying Circuit Devices (AREA)
Description
1 86012
Virrankatkaisimen varmuuslaite
Tekninen kenttä
Keksinnön kohteena on varmuuslaite, joka on tarkoi-5 tettu käytettäväksi sinänsä tunnettujen vahvavirtakatkai-simien yhteydessä ja käsittää oleellisesti laatikonmuotoi-sen katkaisimen kotelon, jossa on joukko ulosvedettyjä kosketusosia, jotka on kaksittain määrätty pitämään kiinni yhtä varoketta, joka on muotoiltu varokekappaleeksi ja 10 kahdeksi tästä lähteväksi ja vastakkaisesti suuntautuvaksi terminaalijalaksi.
Tekninen tausta
Mainitun laatuiset tunnetut katkaisimet on usein suojattu ainoastaan varokkeiden ja näiden pidikkeiden kos-15 ketusosien välisillä asennetuilla muovisilla erotusseinil-lä, mikä on aiheuttanut tauluryhmän rakentamisen, jossa jokainen katkaisin on asennettu oman ovensa tai kantensa alle, joka voidaan avata ainoastaan, kun kyseinen katkaisin kytketään irti. Tästä ovat tuloksena jokseenkin kal-20 liit tauluryhmät, joita on vaikeata ja aikaa vievää käsitellä päivittäin.
Tunnetaan katkaisimia, joissa on sisään rakennetut varmuuslaitteistot, jotka estävät tahattoman pääsyn virtaa johtaviin osiin, kun varoke on paikalleen sovitettuna ja 25 katkaisin on liitettynä, mutta ei tunneta mitään varmuus-laitetta, joka voidaan haluttaessa asentaa erillisenä yksikkönä olemassa olevien, alussa mainittua tyyppiä olevien vahvavirtakatkaisimien päälle ja joka samalla antaa välttämättömän varmuuden.
30 Keksinnön selitys
Keksinnön mukainen varmuuslaite on tunnettu siitä, että se käsittää joukon ylhäältä ja alhaalta avoimia varo-kelaatikoita yksilölliseksi asentamiseksi katkaisimen kotelolle ja kunkin kosketusosasarjän erottamiseksi, että 35 jokaisella varokelaatikolla on salpatappi, joka on sovi- 2 86012 tettuna sen pituussuunnassa siirtyväksi jousen vaikutusta vastaan vapaa-asennon ja estoasennon välillä, sekä ohjaus-elimen salpatappien yhteiseksi ohjaamiseksi joko välittömästi tai välillisesti siten, että nämä katkaisimen sisä-5 asennossa ovat mainittuun estoasentoon ohjattuina ja katkaisimen ulkoasennossa mainittuun vapaa-asentoon ohjattuina ja jolloin jokaisessa yksittäisessä varokelaatikossa on sisäseiniä, jotka on järjestetty peittämään kyseessä olevaa kosketus-osasarjaa ja muodostamaan ylhäältä avoimen 10 mahdollisimman ahtaan tilan varoketta varten, jolloin sisäseinissä on rakoja, joiden läpi varokkeen terminaalija-lat voivat ulottua kontaktiin vastaavien kosketusosien kanssa, ja jolloin estoasennossa olevat salpatapit tekevät mahdottomaksi varokkeen ottamisen ulos kyseisistä koske-15 tusosista tai vaihtoehtoisesti varokkeen sijoittamisen niihin.
Täten saadaan aikaan varmuuslaite, joka erillisenä yksikkönä voidaan helposti asentaa olemassa olevien vah-vavirtakatkaisimien päälle ja täten saadaan aikaan varmis-20 tus sitä vastaan, että esim. malttamaton asentaja loukkaantuu yrittäessään käsillä olevan sopimattomalla työkalulla, esim. pihdeillä, poistaa varokkeen tai asettaa varokkeen kytkettyyn katkaisimeen. Keksinnön mukainen varmuuslaite estää ylipäänsä ketään pääsemästä kosketukseen 25 kytketyn katkaisimen jännitettä johtavien osien kanssa varokkeen terminaalijalkojen kautta epätarkoituksenmukaisen varokkeen käsittelyn yhteydessä, esim. pistämällä sen vinoon varokelaatikkoon. Tila ei salli sitä.
Varmuuslaite voi edelleen käsittää edelleen jokai-30 selle varokelaatikolle muotoillun kannen, jossa on käden-sijaosa, toiseen päähän sovitettu, lepoasennosta joustavasti ulospäin taipuva ja käsin käytettävä lukituselin, joka on tarkoitettu yhteistoimintaan yhden kanssa varoke-kappaleelle sovitetuista varokkeen ulokkeista ja alasivul-35 le sovitetuista kannatustapeista tartunnan aikaansaamisek- * · * • · 3 86012 si mainittujen varokkeen ulokkeiden kanssa mainitun varok-keen kannattamiseksi, jolloin mainittu lukituselin estää lepoasennossaan varokkeen ulokkeen tarkoituksettoman liukumisen pois kannatustapilta.
5 Lukituselin voi edelleen olla muotoiltu itsestään salpautuvaksi kannen ollessa varokelaatikon päälle asetettuna.
Täten saavutetaan maksimaalinen kosketusvarmuus, mikä merkitsee sitä, että tauluryhmän asentamiseen liitit) tyviä laitteistokustannuksia voidaan alentaa, koska tähän asti voimassa pidetyistä vaatimuksista sovittaa ainoastaan yksi katkaisin yhden oven taakse vaaratta voidaan luopua. Sovitettaessa useita katkaisimia saman oven taakse taulu-ryhmän huolto helpottuu huomattavasti.
15 Piirustuksen lvhvt selitys
Keksintöä selitetään alla lähemmin piirustukseen viitaten, jossa kuvio 1 esittää kaavamaisesti varmuuslaitetta ylhäältäpäin nähtynä katkaisimen ollessa ulkoasennossa ja 20 salpatappien vastaavasti vapaa-asennossaan, kuvio 2 esittää samaa kuin kuviossa 1, mutta katkaisimen ollessa sisäasennossa ja salpatappien vastaavasti estoasennossaan, kuvio 3 leikkausta kuvion 2 viivaa III-III pitkin, 25 jolloin kuvion vasen osa yhtenäisellä viivalla ilmaistuna esittää oikein kiinnitettyä varoketta katkaisimen ollessa kytkettynä ja jolloin oikea osa esittää pistekatkoviivalla kytketyn katkaisimen yhteyteen kokeeksi kiinnitettyä varoketta , 30 kuvio 4 esittää pitkittäisleikkauksena varokelaa- tikon kannen ja varokkeen välisen yhteenkytkennän neljää vaihetta ja kuvio 5 pitkittäisleikkauksena varokkeen kannesta irrottamisen kahta vaihetta.
35 Keksinnön edullisten suoritusmuotojen selitys 4 86012
Katkaisintyypit, joista normaalisti on puhe esillä olevassa yhteydessä, tunnetaan nimityksillä pikakatkaisin, kuormituksen katkaisin tai sen tapaisilla ja ne ovat alan ammattilaisille niin tunnettuja, että piirustuksen kaavio-5 maisesti esitetyt kuviot ovat täysin riittävät esillä olevan keksinnön selittämiseksi. Havainnollisuuden vuoksi itse katkaisin on sen vuoksi osoitettu ainoastaan ulkoääri-viiva11a 11 sekä katkaisimen käyttömekanismin kädensijan akselilla. Tätä tunnettua laatua olevan katkaisimen tar-10 kempi selitys on annettu DK-patenttihakemuksessa nro 5105/84 nimityksenä "Sähköinen virrankatkaisin" ja nro 0161/85 nimityksenä "Katkaisimen runko".
Edelleen piirustuksen kuviossa 1 on esitetty asennon ilmaisin 15 kädensijan akselilla sekä katkaisimen si-15 sä- ja ulkoasennon merkinnät "I" ja vast. "O".
Jokaisen kosketusosasarjän ympärille, joka on osoitettu vain piirustuksen kuviossa 3 kohdissa 16, on sovitettu laatikkomainen suojus, varokelaatikko, jota kuvioissa 1 ja 2 on merkitty vastaavasti numeroilla 17, 19 ja 21, 20 jolloin on olemassa varokelaatikko jokaista kolmea normaalisti esiintyvää vaihetta varten. Jokaiseen varokelaatik-koon on katkoviivoilla osoitettu kiinnitetyksi DIN-normi-tettu veitsivaroke, joka muodostuu varokekappaleesta 23 ja kummassakin päässä olevasta terminaalijalasta 25.
25 Varokelaatikkojen lähempi muotoilu on esitetty ku viossa 3. Ne muodostuvat erityisesti ylhäältä ja alhaalta avonaisesta laatikosta 27, joka sisäpuolella keskimmäisessä kolmasosassa kannattaa leikkaukseltaan pääasiassa U-muotoista kammiota varokekappaletta 23 varten. Kammio muo-30 dostuu kahdesta sisäpuolisesta päätyseinästä 29 ja pohja-seinästä 31. Kukin sisäpäätyseinä 29 on ylhäältä yhteydessä ulkopäätyseinään vaakasuuntaisen erotusseinän 33 . . välityksellä.
Sisäpäätyseinien 29 välinen keskinäinen etäisyys on 35 vain vähän suurempi kuin varokekappaleen 23 pituus, niin 5 86012 että jää vain pieni välitila d varokekappaleen 23 pääty-pintojen ja varokelaatikon sisäpäätyseinien 29 väliin.
Näissä päätyseinissä 29 ja vaakasuuntaisissa ero-tusseinissä 33 on samoin jokaisessa rako 35, joka sallii 5 varokkeen terminaalijalkojen 25 sisäänviennin tartuntaan kosketusosansa 16 kanssa.
Varokelaatikot 17, 19, 21 voidaan kiinnittää katkaisimen koteloon 11 ruuvien avulla tai sopivilla jousi-laitteilla, joita ei ole esitetty piirustuksessa.
10 Jokaisessa varokelaatikossa on salpatappi 41, 43 ja vast. 45, jotka sijaitsevat samassa vaakasuorassa ja pystysuorassa tasossa ja jotka lepäävät sopivissa lovissa va-rokelaatikoiden sivuseinässä vaakasuuntaisen erotusseinän 33 ja kosketusosan 16 yläpään välisessä tasossa. Salpatap-15 peja voidaan liikuttaa kahden ääriasennon välillä sopivan ohjauselimen avulla, esim. tarkoituksenmukaisesti muotoillulla, kädensijan akselille 13 sovitetulla hammaslevyllä 47. Kuviossa 1 esitetyssä tilanteessa kaikki salpatapit sijaitsevat vapaa-asennossa, jolloin ne eivät estä ter-20 minaalijalan pääsyä kosketusosalle, esim. rakoaukon 35 läpi. Tässä tilanteessa katkaisin on irti kytkettynä, se on ulkoasennossaan, ja varokkeet voidaan esteettömästi ottaa ulos ja asettaa sisään. Jos sitä vastoin katkaisin on kytkettynä, toisin sanoen se on sisäasennossaan, ham-25 maslevy 47 on ohjannut kaikki salpatapit niiden estoasen-toon siten kuin kuviossa 2 on esitetty. Tämä tapahtuu voittamalla jousien 51, 53 ja 55 vähäiset jousivoimat, jotka jouset varmistavat tappien paluun vapaa-asentoon, kun katkaisin kytketään irti. Huomataan, että niiden kah-30 den vierekkäisen varokelaatikon kohdalla, jotka piirustuksessa sijaitsevat kädensijan akselista 13 oikealla, ulompaan salpatappiin 45 vaikutetaan välillisesti sisemmän . . salpatapin 43 välityksellä.
Estoasennossa salpatapit työntyvät varokkeen toisen 35 terminaalijalan rakotilan yläpuolelle siten, ettei näitä 1 • * · * 6 86012 katkaisimen ollessa kytkettynä voida asettaa eikä ottaa ulos. Varokkeiden ahtaaksi tehtyjen väylien ja salpatappi-en avulla toteutetun eston yhdistelmä aikaansaa kohonneen henkilövarmuuden, koska katkaisimen ollessa kytkettynä 5 tämän jälkeen on mahdotonta tulla kosketukseen jännitettä johtavien osien kanssa. Käytettäessä keksinnön mukaisia varokelaatikoita ei myöskään varokkeiden kaatuminen ole mahdollista; tähän paikka on liian ahdas, vertaa kuvion 3 yläosassa piirrosesitystä. Tässä yhteydessä on yhdenteke-10 vää, ovatko salpatapit menosivulla vai poistosivulla.
Varokelaatikot peitetään vielä kukin erityisesti muotoillulla kannella keksinnön mukaisesti, joka on esitetty kuviossa 3, 4 ja 5. Kansi, jota yleisesti on merkitty numerolla 60, lepää reunalaipan 61 välityksellä laati-15 kon ulkoseinän 27 yläreunalla, vertaa kuvio 3.
Kannen keskilohko 63 on tehty avonaiseksi sivuseinistä kädensijan muodostamiseksi ja alasivulta se on muotoiltu erotusseinillä 65 erotetuiksi avonaisiksi soluiksi. Kansi on molemmista päistä varustettu kannatustapeilla 67, 20 jotka on määrätty tartuntaan silmukkamaisten varokkeen ulokkeiden 69 kanssa, jotka standardin mukaisesti sijaitsevat jokaisen varokkeen varokekappaleen 23 päissä. Kannen toiseen päätyseinään on muotoiltu kannatustappi 67 päätyseinässä olevien sopivien lovien avulla ja yläsivulle on 25 sovitettu lukituselin 71, joka peukalolla voidaan taivuttaa ulospäin, kädensijasta tai kannen keskustasta poispäin, kun kansi on valmistettu riittävän joustavasta materiaalista, niin että sellainen taivutus on mahdollinen. Lukituselin 71 on edelleen varustettu alaspäin työntyvällä 30 nokalla 73 yhteistoiminnan aikaan saamiseksi varokkeen ulokkeen 69 kanssa. Tämä on esitetty kuvioissa 4 ja 5, joissa kansi 60 on esitetty pitkittäisleikkauksena, kun . . taas varoke on esitetty sivulta nähtynä.
Eniten vasemmalla kuviossa 4 nähdään tilanne välit-35 tömästi ennen varokkeen ja kannen/kädensijän välistä yh- 7 86012 teen liittämistä. Seuraavassa tilanteessa varokkeen uloke 69 painaa nokkaa 73 ylöspäin, jolloin lukituselin 71 taipuu normaali- eli lepoasennostaan. Tämän jälkeen voidaan kannatustapit 67 saattaa tartuntaan varokkeen ulokkeiden 5 69 kanssa työntämällä varoketta oikealle, vertaa tilanne nro 3 kuviossa, ja kun varokkeen uloke on liukunut vapaasti nokasta 73, ponnahtaa lukituselin 71 takaisin lepoasentoonsa ja salpaa varokkeen ulokkeet, niin ettei varoke voi siirtyä kannatustapeilla vasemmalle, vertaa tilanne nro 4. 10 Yhteenkytketyt osat voidaan nyt asettaa varokelaatikkoon, ja kun varoke on terminaalijalkojensa 25 avulla sovitettu tartuntaan kosketusosien 16 kanssa, ja kansi lepää kannen laipan 61 välityksellä sivuseinien yläreunoilla, on lukituselin 71 estettynä siten, että kantta ei voida poistaa 15 poistamatta varoketta samanaikaisesti. Katkaisimen ollessa kytkettynä salpatapit 41, 43 ja 45 kuitenkin estävät tämän, ja siten selitetyn ratkaisun yhteydessä on luotu täydellinen varmuus, ettei jännitettä johtavia osia voida koskettaa.
20 Tämä saa aikaan, kuten johdannossa mainittiin, laitteistokustannusten alenemisen tauluryhmien asennusten yhteydessä, kun nyt ei enää ole välttämätöntä vaatia ovea jokaista katkaisijaa varten. Sitä vastoin voidaan sallia, että saman kannen alla on useita katkaisimia. Tämä saa 25 taas aikaan sen, että tauluryhmän huolto helpottuu.
Kannen muotoilu antaa samoin mahdollisuuden kuuman varokkeen poistamiseen tätä koskettamatta, koska lukitus-elin 71 voidaan kyseisestä varokelaatikosta poistamisen jälkeen taivuttaa ulospäin peukalolla työntämällä, minkä 30 jälkeen varoke voi liukua vapaasti pois, kun kädensijaa ... pidetään sopivassa kulmassa.
Keksintöä on edellä selitetty pitäen lähtökohtana . . DIN-normitettuja veitsivarokkeita, mutta mikään ei estä • käyttämästä esillä olevan keksinnön yhteydessä esitettyjä 35 periaatteita muiden samantapaisten muotoilun omaavien va-rokkeiden yhteydessä.
Claims (1)
- β 86012 Patenttivaatimus Varmuuslaite, joka on tarkoitettu käytettäväksi vahvavirtakatkaisimien yhteydessä ja käsittää oleellisesti 5 laatikonmuotoisen katkaisimen kotelon, jossa on joukko ulosvedettyjä kosketusosia (16), jotka on kaksittain määrätty pitämään kiinni yhtä varoketta <23, 25), joka on muotoiltu varokekappaleeksi ja kahdeksi tästä lähteväksi ja vastakkaisesti suuntautuvaksi terminaalijalaksi (25), 10 tunnettu siitä, että laite käsittää joukon ylhäältä ja alhaalta avoimia varokelaatikoita (17, 19, 21) yksilölliseksi asentamiseksi katkaisimen kotelolle (11) ja kunkin kosketusosasarjän (16) erottamiseksi, että jokaisella varokelaatikolla on salpatappi (41, 43, 45), joka on 15 sovitettuna sen pituussuunnassa siirtyväksi jousen (51, 53, 55) vaikutusta vastaan vapaa-asennon ja estoasennon välillä, sekä ohjauselimen (47) salpatappien yhteiseksi ohjaamiseksi joko välittömästi tai välillisesti siten, että nämä katkaisimen sisäasennossa ("I") ovat mainittuun 20 estoasentoon ohjattuina ja katkaisimen ulkoasennossa ("O”) mainittuun vapaa-asentoon ohjattuina ja jolloin jokaisessa yksittäisessä varokelaatikossa on sisäseiniä (29, 31, 33), jotka on järjestetty peittämään kyseessä olevaa kosketus-osasarjaa (16) ja muodostamaan ylhäältä avoimen mahdolli-25 simman ahtaan tilan varoketta (23, 25) varten, jolloin sisäseinissä on rakoja, joiden läpi varokkeen terminaali-jalat voivat ulottua kontaktiin vastaavien kosketusosien kanssa, ja jolloin estoasennossa olevat salpatapit (41, 43, 45) tekevät mahdottomaksi varokkeen ottamisen ulos 30 kyseisistä kosketusosista (16) tai vaihtoehtoisesti varokkeen sijoittamisen niihin. ♦ · · * · 9 86012 Säkerhetsanordning att användas i förbindelse med i och för sig kända starkströmsbrytare, omfattande ett vä-5 sentligen lädformigt brytarhus med ett antal utdragna kon-taktdelar, vilka tvä och tvä är avsedda att fasthälla en säkring (23, 25), som är utformad som en säkringskropp, och tvä härifrän utgäende och motsatt riktade terminalben (25), kännetecknad därav, att anordningen om-10 fattar ett antal nedtill och upptill öppna säkringslädor (17, 19, 21) för individuell fastmontering pä brytarhuset (11) och avskärmning av varsin grupp kontaktdelar (16), att varje säkringslAda har en spärrtappar (41, 43, 45) som är förskjutbart anordnad i dess längdriktning mot inverkan 15 av en fjäder (51, 53, 55) mellan ett friläge och ett spärrläge, samt ett manöverorgan (47) för kollektiv betjä-ning av spärrtapparna antingen direkt eller indirekt, sä att dessa i brytarens till-läge (I) är manövrerade tili nämnda spärrläge och i brytarens frän-läge (O) tili nämnda 20 friläge, och att varje enskild säkringsläda har innerväg-gar (29, 31, 33), som är anordnade att täcka ifrägavarande grupp av kontaktdelar (16) och bilda en upptill öppen kam-mare för upptagning av en säkring (23, 25) med snävast möjliga plats, varvid det i de inre väggarna finns spal-25 ter, genom vilka säkringens terminalben kan n& kontakt med motsvsarande kontaktdelar, och där spärrtapparna (41, 43, 45) i spärrläget omöjliggör uttagning av en säkring, al-ternativt insättning av en säkring i deras respektiva kontaktdelar (16).
Applications Claiming Priority (4)
Application Number | Priority Date | Filing Date | Title |
---|---|---|---|
DK174385A DK160115C (da) | 1985-04-17 | 1985-04-17 | Sikkerhedsindretning til stroemafbrydere |
DK174385 | 1985-04-17 | ||
PCT/DK1986/000041 WO1986006221A1 (en) | 1985-04-17 | 1986-04-16 | A safety device for switches |
DK8600041 | 1986-04-16 |
Publications (4)
Publication Number | Publication Date |
---|---|
FI865055A FI865055A (fi) | 1986-12-11 |
FI865055A0 FI865055A0 (fi) | 1986-12-11 |
FI86012B FI86012B (fi) | 1992-03-13 |
FI86012C true FI86012C (fi) | 1992-06-25 |
Family
ID=8107706
Family Applications (1)
Application Number | Title | Priority Date | Filing Date |
---|---|---|---|
FI865055A FI86012C (fi) | 1985-04-17 | 1986-12-11 | Saekerhetsanordning foer stroemavbrytare. |
Country Status (5)
Country | Link |
---|---|
EP (1) | EP0220249B1 (fi) |
AU (1) | AU588595B2 (fi) |
DK (1) | DK160115C (fi) |
FI (1) | FI86012C (fi) |
WO (1) | WO1986006221A1 (fi) |
Families Citing this family (4)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
DE4204238C2 (de) * | 1992-02-13 | 2000-06-21 | Moeller Gmbh | Einschub mit einer schaltbaren NH-Sicherungsleiste für Einschubverteiler |
DE9308495U1 (de) * | 1993-06-07 | 1994-10-20 | Weber AG, Emmenbrücke | Ein- oder mehrpolige NH-Sicherung |
US6833519B1 (en) | 1999-07-22 | 2004-12-21 | Klaus Bruchmann | Switching system with a combined switching and blocking device |
DE29913698U1 (de) * | 1999-08-05 | 1999-11-04 | Bruchmann, Klaus, 96450 Coburg | Mehrpolige Schaltersicherungsanordnung für Sammelschienensysteme |
Family Cites Families (6)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
DE361514C (de) * | 1922-10-16 | Voigt & Haeffner Akt Ges | Verriegelungsanordnung zwischen mehr als zwei Schalterantrieben | |
US2342852A (en) * | 1942-11-19 | 1944-02-29 | Bulldog Electric Prod Co | Switch |
DE1069270B (de) * | 1956-08-11 | 1959-11-19 | Siemens Ag | Sicherungsgriffzange zum einsetzen von nh-sicherungen |
GB859084A (en) * | 1956-09-07 | 1961-01-18 | English Electric Co Ltd | Improvements in and relating to electric fusegear |
DE1150434B (de) * | 1958-02-10 | 1963-06-20 | Bassani Spa | Verriegelnder elektrischer Kippschalter |
DE2618360C3 (de) * | 1976-04-27 | 1983-11-03 | Lindner Gmbh, Fabrik Elektrischer Lampen Und Apparate, 8600 Bamberg | Sicherungssockel mit eingebautem Schalter |
-
1985
- 1985-04-17 DK DK174385A patent/DK160115C/da not_active IP Right Cessation
-
1986
- 1986-04-16 AU AU58113/86A patent/AU588595B2/en not_active Ceased
- 1986-04-16 WO PCT/DK1986/000041 patent/WO1986006221A1/en active IP Right Grant
- 1986-04-16 EP EP19860902803 patent/EP0220249B1/en not_active Expired
- 1986-12-11 FI FI865055A patent/FI86012C/fi not_active IP Right Cessation
Also Published As
Publication number | Publication date |
---|---|
DK160115B (da) | 1991-01-28 |
DK174385D0 (da) | 1985-04-17 |
EP0220249A1 (en) | 1987-05-06 |
FI865055A (fi) | 1986-12-11 |
WO1986006221A1 (en) | 1986-10-23 |
DK174385A (da) | 1986-10-18 |
AU5811386A (en) | 1986-11-05 |
FI86012B (fi) | 1992-03-13 |
FI865055A0 (fi) | 1986-12-11 |
AU588595B2 (en) | 1989-09-21 |
EP0220249B1 (en) | 1991-07-10 |
DK160115C (da) | 1991-07-01 |
Similar Documents
Publication | Publication Date | Title |
---|---|---|
US4728914A (en) | Rating plug enclosure for molded case circuit breakers | |
MXPA01012554A (es) | Portafusibles modular. | |
KR102072130B1 (ko) | 스위칭 디바이스 | |
US3171908A (en) | Handle operating mechanism for enclosed electric devices | |
US5027091A (en) | Molded case circuit interrupter rating plug keying and interlock arrangement | |
FI86012C (fi) | Saekerhetsanordning foer stroemavbrytare. | |
US6423913B1 (en) | Locking device for handle operating mechanisms | |
US4496916A (en) | Switch fuse unit | |
US9373948B2 (en) | Electrical distribution boards | |
PL198343B1 (pl) | Płytka krzywkowa do wyciąganego mechanizmu, wyciągany mechanizm do poruszania wtyczkowego wyłącznika i wtyczkowy wyłącznik | |
US5936214A (en) | Apparatus for restricting operation of push buttons on electric switching apparatus | |
MXPA01011431A (es) | Configuracion para montaje de interruptor auxiliar para uso en un interruptor de circuito de caja moldeada. | |
US3864535A (en) | Control switch assembly | |
CA2600515C (en) | Electrical switchgear assembly and basic module for an electrical switchgear assembly | |
US6479770B2 (en) | Electrical switch | |
US4755909A (en) | Fused disconnect switch with non-metallic enclosure | |
US3402328A (en) | Selective mounting of different circuit breaker types within a single panelboard | |
ITMI951377A1 (it) | Unita' di interblocco di interruttore elettrico per impedire funzionamento monofase | |
US3141934A (en) | Enclosed electric switch with rotary type operating handle and interlocking mechanism | |
CN113711451B (zh) | 具有位置锁定装置的配电盘 | |
CA2256205C (en) | Circuit interrupter with covered accessory case with accessory having lock-in feature and pull tab | |
US3171007A (en) | Circuit breaker actuator box | |
US7470870B2 (en) | Low-voltage circuit breaker | |
RU2762006C1 (ru) | Низковольтное комплектное устройство | |
CN211858560U (zh) | 具有防误合闸机构的断路器和5g配电柜 |
Legal Events
Date | Code | Title | Description |
---|---|---|---|
PC | Transfer of assignment of patent |
Owner name: HOLEC HOLLAND N.V. |
|
MM | Patent lapsed |
Owner name: HOLEC HOLLAND N.V. |