FI81481B - Blomkruka. - Google Patents
Blomkruka. Download PDFInfo
- Publication number
- FI81481B FI81481B FI860286A FI860286A FI81481B FI 81481 B FI81481 B FI 81481B FI 860286 A FI860286 A FI 860286A FI 860286 A FI860286 A FI 860286A FI 81481 B FI81481 B FI 81481B
- Authority
- FI
- Finland
- Prior art keywords
- pot
- openings
- channels
- edge
- channel
- Prior art date
Links
Classifications
-
- A—HUMAN NECESSITIES
- A01—AGRICULTURE; FORESTRY; ANIMAL HUSBANDRY; HUNTING; TRAPPING; FISHING
- A01G—HORTICULTURE; CULTIVATION OF VEGETABLES, FLOWERS, RICE, FRUIT, VINES, HOPS OR SEAWEED; FORESTRY; WATERING
- A01G27/00—Self-acting watering devices, e.g. for flower-pots
Landscapes
- Engineering & Computer Science (AREA)
- Water Supply & Treatment (AREA)
- Life Sciences & Earth Sciences (AREA)
- Environmental Sciences (AREA)
- Cultivation Receptacles Or Flower-Pots, Or Pots For Seedlings (AREA)
Description
1 81481
Kukkaruukku
Keksintö kohdistuu kukkaruukkuun erityisesti kasvien hyötämiseksi käytettäessä automaattista kastelua, 5 jonka kukkaruukun pohjassa on ensimmäiset aukot ja jonka pohjan alapuolella, lähellä pohjan reunaa, on reunansuun-taisesti, välimatkan päähän toisistaan sovitettuja jalkoja·
Kukkaruukkuviljelmien kastelemisen automatisoimi-10 seksi suurimittakaavaisissa kauppapuutarhoissa on tunnettu niinsanottu pohjakastelu ja kastelu vuoksi/luode-periaat-teen mukaisesti käyttämällä niinsanottuja nosto-lasku-pöytlä.
Pohjakastelun yhteydessä kukkaruukkujen rei'itetyt 15 pohjat ovat vettä johtavan huokoisen aineen päällä, jota pidetään kosteana, jotta kosteus pääsisi nousemaan ruukkuun.
Tällä menetelmällä voi olla se epäkohta, että ruukun pohja ja huokoisen aineen pinta tulevat läheiseen kos-20 ketukseen siten, että aiheutuu ongelmia ruukun alimman osan ilmanvaihdossa, mikä aiheuttaa ruukun täytteen happamoitumisen tai kasvien juurien mätänemisen.
Käytettäessä nosto-lasku-pöytiä, kukkaruukku sijoitetaan tasapohjaisiin säiliöihin, jotka ajoittain täyte-25 tään vedellä ja joista sen jälkeen poistetaan vesi. Tämä tunnetaan vuoksi/luode-periaatteena. Verrattaessa pohja-kas telumenetelmään vuoksi/luode-periaatteella saadaan parantunut annosteluohjaus ja kasteluprosessin parannettu ehdollinen ohjaus, joka riippuu vallitsevista erityisolo-30 suhteista.
Mutta vaikka tämä menetelmä merkitsee sitä, että vesi poistetaan säiliöstä melko nopeasti, se ei ole sama asia kuin liiallisen veden poistaminen erityisesti ruukun täytteestä riittävän nopeasti. Liikaveden poistaminen on 35 kuitenkin edellytyksenä hyvälle ilmanvaihdolle, varsinkin 2 81481 ruukun täytteen alimman alueen ilmanvaihdolle. Toisaalta vuoksi/luode-periaate tarjoaa hyvän mahdollisuuden ilman pääsylle ruukun alimpaan osaan, kun vesi poistetaan nopeasti ruukun ympärillä olevalta alueelta, kuten edellä 5 kuvattiin.
Erästä parannusta ilmanvaihto-olosuhteisiin on jo ehdotettu, kuten edellä mainittiin, muodostamalla poikit-taisaukko kukkaruukkujen vaipan alimpaan osaan ruukun pohjan välittömään läheisyyteen, jolloin mainittujen aukko-10 jen tarkoituksena on päästää sisään vettä ja poistaa kaikki liikavesi ruukun täytteestä ja sen ohella päästää sisään tuuletusilmaa ruukun alimpaan osaan. Kokemukset ovat kuitenkin osoittaneet, että liikaveden poistamista ja haluttuja parannuksia ilmanvaihto-olosuhteissa on yhä usein 15 pidettävä epätyydyttävinä.
Keksinnön tehtävänä on todeta, kuinka vedenpoiston ja ilmanvaihdon ongelmia voidaan olennaisesti parantaa, samalla kun sen lisäksi, että säilytetään erityisesti vuoksi/luode-periaatteeseen sisältyvät edut, niitä myös 20 voidaan todella käyttää hyväksi yhä paremmin. Keksinnön mukaan tämä on saavutettu kukkaruukulla, jolle on tunnusomaista, että pohjassa, jalkojen välissä, on reunasta alkavia ylöspäin suunnattuja osia, jotka muodostavat kanavien, joissa on säteittäisesti sovitetut toiset aukot, 25 rajoitusseinämät, ja että näiden kanavien rajoitusseinä- missä on kolmannet aukot.
Jos tällaista kukkaruukkua käytetään vuoksi/luode-periaatteen yhteydessä, se tarkoittaa, että ruukun vaipassa oleva säteittäinen aukko, joka on tarkoitettu suoraa 30 yhteyttä varten "nosto/lasku"-pöydän kanssa, säilytetään, samalla aikaa kun yhteys ruukun täytteen kanssa kanavan välityksellä, johon tämä säteittäinen aukko johtaa, voidaan siirtää suoraan ruukun vaipan vieressä olevalta alueelta yhdelle tai usealle alueelle, jotka on valittu 35 satunnaisesti ruukun alimmasta osasta riippuen siitä, 3 81 481 kuinka kauaksi kanava ulottuu sisustaa kohti mainitusta aukosta ja kuinka suurilla tai kuinka monilla kolmansilla aukoilla, eli läpimenoaukoilla kanavaseinä tai -seinät on varustettu. Tämä mahdollistaa - ruukun standardityypin 5 pohjalta - erilaiset rakenteet riippuen ruukun koosta ja/ tai kasvatettavien kasvien luonteesta, jotka rakenteet mahdollistavat optimaalisen kastelemisen ja veden poistamisen lisäksi myös asiaankuuluvan Ilmanvaihdon kosteuden optimaalisen määrän tuottamiseksi ruukun alimpaan osaan ja samalla alkaa optimaalisen Ilmanvaihdon varmistamisen myös ruukun täytteen sisimmäisille osille.
Sama ruukku on kuitenkin myös hyvin sopiva käytettäväksi pohjakastelumenetelmän kanssa, koska mainitut aukot vettä ja ilmaa varten on sijoitettu tarkkaan rajoitettujen kanavien yläosaan. Tämä merkitsee sitä, että ruukun varsinaisen pohjan osat kanavien ulkopuolella ovat yhä käytettävissä lisäaukkojen tai -rel'itysten järjestämiseksi, joiden läpi ruukun täytteellä voi olla suora yhteys vettä johtavan huokoisen aineen kanssa. Kanavissa olevat läpimenoaukot toimivat täten samalla ruukun täytteen ilmanvaihtoa varten.
Keksinnön mukaan säteittäiset aukot voidaan sijoittaa ruukun tukijalkojen väliin, jotka on sovitettu ruukun pohjan reunaa pitkin. Tämä tarkoittaa, että ruukku ei todennäköisesti kaadu sen helpommin kuin tavanomainen kukkaruukku, jossa el ole pääsyaukkoja kastelu- ja ilmanvaihto-kanavia varten.
Keksinnön mukaan on edullista, että kanavat avautuvat alaspäin, toisaalta yhteyden helpottamiseksi, toisaalta ruukkujen tuotannon yksinkertaistamiseksi.
Keksinnön mukaisen kukkaruukun eräs rakenne käsittää joukon kanavia, jotka on sovitettu ruukun kehää pitkin, jolloin mainitut kanavat ulottuvat ruukun sivusta jonkin matkaa säteittäisesti ruukun sisäpuolta kohti ja ovat päästään suljetut päätyseinämisen avulla. Tämä mah- 4 81481 elollistaa läpimenoaukkojen edullisen jakautumisen ruukun kehää pitkin, jolloin samalla voidaan määrätä, kuinka pitkälle nesteen tai ilman tulee kulkea ruukun keskikohtaa päin ennen ruukun täytteeseen siirtymistä.
Toisessa keksinnön mukaisess ruukussa on kanava tai kanavia, jotka ovat poikittain ruukun pohjan alla, jolloin mainitulla kanavalla tai mainituilla kanavalla on säteit-täinen pääsyaukko kummassakin päässä. Tällä tavalla nestettä Ja ilmaa voidaan syöttää suoraan ruukun pohjan keskiosaan.
Kukkaruukun vielä eräässä rakenteessa ruukun tukijalat voivat muodostaa ulkoiset rajoitusolakkeet rengas-kanavalle tai rengaskanavan osalle, joka on ruukun kehän läheisyydessä ja jossa on rajoitusseinämä ruukun pohjan keskiosaan päin. Tämä tekee mahdolliseksi muodostaa melko suuri alue, joka on rajoitettu ruukun pohjan keskiosaan päin, läpimenoaukkojen sijoittamiseksi ruukun pohjan ulommalle alueelle.
Keksinnön mukaan tukijalat voivat muodostaa rajat kanavalle tai kanaville ja ulottua poikittain ruukun reunan suhteen. Eräänä etuna on, että erityisiä kanavan sivu-seinämiä ei tarvita ja että tukijalat voivat myös yksinkertaisella tavalla toimia välike-elementteinä, mikä useiden tyhjien ruukkujen ollessa pinottuna sisäkkäin estää mainittujen ruukkujen asettamisen liian tiukasti yhteen, jolloin ruukut myös ovat helposti irrotettavissa toisistaan. Rivat voivat täten tehdä tarpeettomiksi erityiset välike-elementit, kuten ulkonemat.
Keksintö ei kohdistu mihinkään erityiseen kanavan poikkileikkausmuotoon. Yleensä poikkileikkaus kuitenkin on muodoltaan epäsuunnikas, jolloin läpimenoaukot on sijoitettu kanavan yläpäähän, mikä on valmistuksen kannalta edullista.
Kaikissa rakenteissa veden ja ilman läplmenoa varten olevien aukkojen järjestely on piilotettu katselijal- 5 81 481 ta, jolloin ruukun ulkonäkö säilyy miellyttävänä. Tämä on totta varsinkin, kun verrataan keksinnön mukaan suunniteltua kukkaruukkua edellä mainittuun tunnettuun ruukkuun, jossa veden ja ilman läpimenoaukot on sovitettu ruukun vaippaan, jolloin ruukun täyte ja juuret helposti tunkeutuvat aukoista ulos. Tämä voi nopeasti aiheuttaa ruukun kehittymisen melko epämiellyttäväksi ulkonäöltään, ja sen ohella sivusuunnassa läpi tunkeutuvat juuret tekevät kasvin poistamisen ruukusta vaikeaksi. Lisäksi tällaiset sivulla olevat aukot ovat vaikeasti valettavissa. Kaikki nämä epäkohdat on torjuttu keksinnön mukaisen ruukun avulla.
Keksintöä kuvataan seuraavassa viittaamalla piirustuksiin, joissa kuvio 1 esittää keksinnön mukaisen kukkaruukun rakennetta pohjasta katsottuna, kuvio 2 leikkausta kuvion 1 linjan 1I-II mukaan, kuvio 3 leikkausta kuvion 2 linjan III-II1 mukaan, kuvio 4 toista kukkaruukun rakennetta pohjasta katsottuna , kuvio 5 leikkausta kuvion 4 linjan V-V mukaan, kuvio 6 kukkaruukun kolmatta rakennetta pohjasta katsottuna,
kuvio 7 leikkausta kuvion 6 linjan VII-VII mukaan, kuvio 8 leikkausta kuvion 7 linjan VIII-VI1I
mukaan, kuvio 9 kukkaruukun neljättä rakennetta pohjasta katsottuna,
kuvio 10 leikkausta kuvion 9 linjan X-X mukaan, ja kuvio 11 esittää leikkausta kuvion 10 linjan XI-XI
mukaan.
Kalkki kuvatut keksinnön mukaiset kukkaruukun rakenteet on erityisesti kehitetty kasvien hyötämisen kannalta käyttäen automaattista kastelua. Ruukut muodostuvat valpasta 10, jossa on reunaolake 12 yläosassa ja pohja 14 6 81 481 alaosassa. Ruukun alapuoli on varustettu tukijaloilla 16.
Kuviossa 1 esitetyn rakenteen pohjassa on useita kanavia 18, jotka ovat avoimia alaspäin ja jotka avautuvat säteittäisistä aukoista 20, jotka on sijoitettu ruukun vaipan 10 alaosaan, jolloin kanavat sijoittuvat tietylle etäisyydelle poikittain ruukun alapuolelle ja ovat suljetut sisäpuolelta päätyseinämällä 22. Kanavilla on epäsuun-nikkaan muotoinen poikkileikkaus ja niiden ylemmässä ra-joitusseinässä 24, joka on ruukun täytteeseen päin, on läpimenoaukot 26 veden läpimenoa varten välimatkan päässä ruukun pohjan 14 yläpuolella.
Esillä olevassa rakenteessa läpimenoaukot 26 ovat ympyrämäisiä, jolloin yksi aukko on sovitettu kuhunkin kanavaan 18. Läpimenoaukot voivat kuitenkin olla muodoltaan erilaisia, esimerkiksi soikiomaisia, jolloin läpime-noaukkoja voi olla useampiakin kutakin kanavaa varten.
Varsinainen ruukun pohja on varustettu ensimmäisillä aukoilla 28, ja kuviosta 2 ilmenee, että nämä aukot 28 on suljettu suoralta yhteydeltä läpimenoaukkojen 26 kanssa kanavan 18 seinien avulla. Tämä tarkoittaa, että ruukku on välittömästi käyttökelpoinen pohjakastelua varten, kun sen pohja 14 on sijoitettu kastelevalle huokoiselle aineelle; jolloin nestettä voidaan syöttää ruukun täytteeseen ensimmäisten aukkojen 28 kautta. Nämä aukot 28 toimivat samalla ilmanvaihtoreikinä.
Jos ruukkua käytetään vuoksi/luode-periaatteen yhteydessä, läpimenoaukot 26 toimivat vuoksi-vaiheessa nesteen syöttämiseksi ruukun täytteeseen ja luode-vaiheessa veden poistamiseksi ruukun täytteestä, mitä seuraa ruukun alimman osan ilmanvaihto. Tätä vaikutusta voidaan jossakin määrin täydentää pohjaan 14 sijoitetuilla ensimmäisillä aukoilla 28.
Tukijalat 16 on muodostettu rivoiksi, jotka ovat ympyräsegmenttien muotoisia, ja kanavat 18 säteittäisine pääsyaukkoineen 20 on sijoitettu kahden vierekkäisen rivan 7 81 481 vastakkaisten päitten väliin (kuvio 1).
Reunaolakkeen 12 sisäpuoli on varustettu välike-ulkonemilla 30, jotka estävät useiden ruukkujen sovittamisen liian tiukasti yhteen, kun ruukut on pinottu, koska päällä olevan ylemmän ruukun olake 12 on sisemmän ruukun ulkonemalla 30.
Kuviossa 4 esitetty rakenne poikkeaa kuviossa 1 esitetystä siinä, että rajoitetun säteittäisen pituuden omaavien kanavien 18 sijasta esillä olevan rakenteen kanavat ovat diametraalisia ja läpi meneviä kanavia 18a, jotka kulkevat poikittain ruukun pohjan alla, jolloin mainituissa kanavissa on säteittäinen pääsyaukko 20 molemmissa päissä. Kaikissa muissa suhteissa rakenne vastaa kuvioissa 1-3 esitettyä ja tämän kuvausta.
Kuviossa 6 esitetty rakenne poikkeaa kuvioissa 1-4 esitetystä siinä, että poikittaisten kanavien 18 tai 18a sijasta käytetään rengaskanavaa 18b, jonka sisäpuolta rajaa ympärikulkeva rengasseinämä 22b, joka rajaa kanavan vastaanottopohjan 14 suhteen, jolloin mainittu pohja on varustettu mainituilla ensimmäisillä aukoilla 28, ja jonka ulkopuolella kulkevat kaarevat rivat 16b, jotka ovat muodoltaan kulman segmenttejä, toimivat ruukun tukijalkoina. Kahden vierekkäisen rivan 16b vastakkaiset päät muodostavat sivurajan säteittäisllle aukoille 20, jotka muodostavat sisäänpääsyaukot kanavaan 18b. Kuten kuviossa 7 on esitetty, tällä kanavalla on myös epäsuunnikkaan muotoinen poikkileikkaus, jossa läpimenoaukot 26 on sijoitettu kanavan yläseinään. Kaikissa muissa suhteissa tähän rakenteeseen pätevät samat huomiot kuin on todettu kuvioiden 1-3 yhteydessä.
Kuvion 9 mukainen rakenne poikkeaa edellä esitetyistä kolmesta rakenteesta siinä, että varsinaiset tukijalat muodostavat molemmat kaksi sivurajaa kanaville, jolloin mainitut tukijalat on muodostettu useista polkkirl-voista 16c, jotka on sovitettu ruukun kehälle, jolloin β 81481 mainitut rivat on sovitettu säteittäisrivoiksi esitettyyn rakenteeseen. Kaksi tällaista ripaa rajaavat välilleen kanavan 18c, ja kuvion mukaan ainakin muutaman kanavan ylä-seinä on varustettu läplmenoaukolla 26. Kanavat 18c samoin kuin kanavat 18 on suljettu päätyseinämällä 22c sisäpuoleltaan. Tässä rakenteessa reunaolake 12 ei ole varustettu välikeulkonemilla 30, koska tukijalat 18c voivat myös muodostaa välike-elementit jokaisen ruukkuparin välille, joka on pinottu sisäkkäin päällä olevan ruukun tukijalkojen ollessa alla olevan ruukun kanavaosan 18c ylä-seinällä. Kaikissa muissa suhteissa tähän rakenteeseen pätevät samat huomiot kuin on todettu kuvioissa 1-3.
Claims (5)
1. Kukkaruukku, jonka pohjassa (14) on ensimmäiset aukot (28) ja jonka pohjan (14) alapuolella, lähellä pohjan (14) reunaa, on reunansuuntaisesti, välimatkan päähän toisistaan sovitettuja jalkoja (16;16b;16c), t u n n e t -t u siitä, että pohjassa (14), jalkojen (16;16b; 16c) välissä, on reunasta alkavia ylöspäin suunnattuja osia, jotka muodostavat kanavien (18;18a;18b;18c), joissa on sä-teittäisesti sovitetut toiset aukot (20), rajoitusseinämät (24), ja että näiden kanavien (18;18a;18b;18c) rajoitus-seinämissä (24) on kolmannet aukot (26).
2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen kukkaruukku, tunnettu siitä, että kanavat (18;18c) on suljettu säteittäisesti sisäänpäin päätyseinämien (22;22c) avulla.
3. Patenttivaatimuksen 1 mukainen kukkaruukku, tunnettu siitä, että kanavat (18a) on sovitettu diametraallsesti toisiinsa nähden sovitettujen toisien aukkojen (20) väliin.
4. Patenttivaatimuksen 1 mukainen kukkaruukku, tunnettu siitä, että kanavat (18b) muodostavat ren-gaskanavan, joka on säteissuunnassa ulospäin reunansuun-taisten jalkojen (16b) rajoittama ja säteissuunnassa sisäänpäin rengasseinämän (22b) rajoittama.
5. Patenttivaatimuksen 1 mukainen kukkaruukku, tunnettu siitä, että kanavat (18c) ovat sivusuunnassa säteittäisten jalkojen (16c) rajoittamia. ίο 81481
Applications Claiming Priority (2)
Application Number | Priority Date | Filing Date | Title |
---|---|---|---|
DK8400043 | 1984-05-23 | ||
PCT/DK1984/000043 WO1985005247A1 (en) | 1984-05-23 | 1984-05-23 | Flowerpot |
Publications (4)
Publication Number | Publication Date |
---|---|
FI860286A FI860286A (fi) | 1986-01-21 |
FI860286A0 FI860286A0 (fi) | 1986-01-21 |
FI81481B true FI81481B (fi) | 1990-07-31 |
FI81481C FI81481C (fi) | 1990-11-12 |
Family
ID=8153214
Family Applications (1)
Application Number | Title | Priority Date | Filing Date |
---|---|---|---|
FI860286A FI81481C (fi) | 1984-05-23 | 1986-01-21 | Blomkruka. |
Country Status (10)
Country | Link |
---|---|
EP (1) | EP0181328B1 (fi) |
CH (1) | CH665748A5 (fi) |
DE (3) | DE3448290C2 (fi) |
ES (1) | ES295680Y (fi) |
FI (1) | FI81481C (fi) |
GB (1) | GB2161358B (fi) |
NL (1) | NL8420138A (fi) |
NO (1) | NO161592C (fi) |
SE (1) | SE500240C2 (fi) |
WO (1) | WO1985005247A1 (fi) |
Families Citing this family (8)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
DE3490714C3 (de) * | 1984-05-23 | 1995-01-26 | Os Plastic As | Blumentopf |
DE4000950A1 (de) * | 1989-01-16 | 1990-07-19 | Heinrich Ostkotte Gmbh | Blumentopf aus kunststoff |
US5419080A (en) * | 1991-02-01 | 1995-05-30 | Gardener's Supply | Multi-celled tray for growing plants |
DE9105154U1 (de) * | 1991-04-26 | 1991-08-01 | Hartmann Verpackung GmbH, 6236 Eschborn | Pflanztopf |
ES2042406B1 (es) * | 1992-03-26 | 1994-08-01 | Poliexmur S A | Contenedor hidroponico perfeccionado. |
DE19801141A1 (de) | 1998-01-14 | 1999-07-15 | Erich Lehmann | Vorrichtung, insbesondere zum Anzüchten von Pflanzen |
US10076085B2 (en) * | 2015-01-26 | 2018-09-18 | Plantlogic LLC | Stackable pots for plants |
US10687479B2 (en) | 2016-01-27 | 2020-06-23 | Plantlogic, LLC | Drainage collection pots for plants |
Family Cites Families (19)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
DE7220959U (de) * | 1972-09-14 | Gebr Poeppelmann Korkenfabrik | Pflanztopf aus Kunststoff | |
GB191200300A (en) * | 1912-01-04 | 1913-01-06 | William Oram Trivett | Improvements in or relating to Flower Pots and the like. |
GB101027A (fi) * | 1915-07-24 | Societe Anonyme Des Automobiles & Cycles Peugeot | ||
US1775731A (en) * | 1922-11-20 | 1930-09-16 | Fairchild Aerial Camera Corp | Warning signal |
NL69576C (fi) * | 1946-10-31 | 1949-07-15 | ||
CH277547A (de) * | 1949-11-23 | 1951-09-15 | Mohler Heinrich | Pflanzengefäss. |
DE1712687U (de) * | 1955-08-04 | 1955-12-08 | Plachy & Materne O H G | Blumentopf, pflanzentopf, od. dgl. mit passendem untersatz. |
DE1836786U (de) * | 1959-12-17 | 1961-08-31 | Herbert Ender | Zuchtgefaess fuer den gartenbaubetrieb. |
US3271900A (en) * | 1963-03-12 | 1966-09-13 | Mori Sakae | Automatic pure cultivator |
FR1423596A (fr) * | 1965-01-15 | 1966-01-03 | Pot de culture | |
DE1582683B1 (de) * | 1966-12-02 | 1970-09-03 | Erich Blattert | Pflanzbehaelter,wie Blumentopf,Anzuchttopf od.dgl. |
DE1932110A1 (de) * | 1969-06-25 | 1971-01-07 | Herbert Ullrich | Blumentoepfe u.dgl. mit Feuchtigkeitsregulierung und Luftzufuhr |
US3800469A (en) * | 1972-07-17 | 1974-04-02 | Plastics T Inc | Flower pot |
DE2441372C3 (de) * | 1974-08-29 | 1978-03-30 | Bayer Ag, 5090 Leverkusen | Vorrichtung zum Einstecken von Düngemittelbehältern in Hydrokultur-Behälter |
US4173097A (en) * | 1977-09-14 | 1979-11-06 | Staby George L | Container with raised indentations for aeration and drainage |
GB1586781A (en) * | 1977-12-22 | 1981-03-25 | Howe G | Containers for plants or bulbs |
US4171593A (en) * | 1978-02-10 | 1979-10-23 | Canaird Sales Ltd. | Pot including water level indicator |
GB2018115A (en) * | 1978-04-05 | 1979-10-17 | Corrie F | Plant Holder |
DE3119778A1 (de) * | 1981-05-19 | 1982-12-09 | Bellaplast Gmbh, 6200 Wiesbaden | Duennwandiges pflanzgefaess |
-
1984
- 1984-05-23 DE DE3448290A patent/DE3448290C2/de not_active Expired - Fee Related
- 1984-05-23 DE DE19843490714 patent/DE3490714T/de active Pending
- 1984-05-23 CH CH344/86A patent/CH665748A5/de not_active IP Right Cessation
- 1984-05-23 NL NL8420138A patent/NL8420138A/nl active Search and Examination
- 1984-05-23 WO PCT/DK1984/000043 patent/WO1985005247A1/en active IP Right Grant
- 1984-05-23 EP EP84901985A patent/EP0181328B1/en not_active Expired - Lifetime
-
1985
- 1985-03-22 DE DE8508654U patent/DE8508654U1/de not_active Expired
- 1985-05-10 GB GB08511937A patent/GB2161358B/en not_active Expired
- 1985-05-23 ES ES1985295680U patent/ES295680Y/es not_active Expired
- 1985-12-27 NO NO85855325A patent/NO161592C/no not_active IP Right Cessation
-
1986
- 1986-01-21 FI FI860286A patent/FI81481C/fi not_active IP Right Cessation
- 1986-01-23 SE SE8600294A patent/SE500240C2/sv unknown
Also Published As
Publication number | Publication date |
---|---|
ES295680U (es) | 1988-06-16 |
FI81481C (fi) | 1990-11-12 |
NO855325L (no) | 1985-12-27 |
SE500240C2 (sv) | 1994-05-24 |
EP0181328A1 (en) | 1986-05-21 |
SE8600294D0 (sv) | 1986-01-23 |
GB8511937D0 (en) | 1985-06-19 |
DE3448290C2 (fi) | 1992-11-19 |
SE8600294L (sv) | 1986-01-23 |
GB2161358B (en) | 1987-11-25 |
DE3490714T (de) | 1986-07-17 |
FI860286A (fi) | 1986-01-21 |
WO1985005247A1 (en) | 1985-12-05 |
EP0181328B1 (en) | 1993-03-17 |
DE8508654U1 (de) | 1985-07-18 |
CH665748A5 (de) | 1988-06-15 |
NL8420138A (nl) | 1986-04-01 |
ES295680Y (es) | 1989-02-01 |
NO161592B (no) | 1989-05-29 |
NO161592C (no) | 1989-09-06 |
GB2161358A (en) | 1986-01-15 |
FI860286A0 (fi) | 1986-01-21 |
Similar Documents
Publication | Publication Date | Title |
---|---|---|
US3063196A (en) | Plant receptacle having improved irrigating means | |
US3315410A (en) | Molded pulp container | |
US8434261B2 (en) | Planting pot | |
FI81481B (fi) | Blomkruka. | |
US5870855A (en) | Flowerpot, especially for forcing plants while using automatic watering | |
US5010687A (en) | Flowerpot | |
US4667439A (en) | Foam plastic flower pot | |
US5044119A (en) | Flowerpot bowl | |
US20190177046A1 (en) | Plate-shaped structure, a reservoir and method | |
US20050166455A1 (en) | Plant pot | |
US1533342A (en) | Flowerpot | |
US4435918A (en) | Decorative flower pot | |
EP1493327B1 (en) | Floral display system | |
GB2139465A (en) | Plant pots | |
US11363762B2 (en) | Fabric pot | |
GB2163335A (en) | Plant pot | |
KR200459222Y1 (ko) | 화분 | |
KR200368043Y1 (ko) | 하부 급수식 화분받침용 연결상자 | |
GB2118415A (en) | Decorative flower pot | |
CA1264553A (en) | Flower pot | |
CN221409873U (zh) | 一种多功能花盆 | |
KR200496880Y1 (ko) | 내부가 분할되는 화분 | |
GB1573754A (en) | Plant pot holders | |
US20160235016A1 (en) | Soft plant pot | |
KR200440736Y1 (ko) | 분리형 화분 |
Legal Events
Date | Code | Title | Description |
---|---|---|---|
MM | Patent lapsed |
Owner name: OS PLASTIC A/S |