FI78194C - Anordning foer urkoppling av foerbrukare. - Google Patents
Anordning foer urkoppling av foerbrukare. Download PDFInfo
- Publication number
- FI78194C FI78194C FI844776A FI844776A FI78194C FI 78194 C FI78194 C FI 78194C FI 844776 A FI844776 A FI 844776A FI 844776 A FI844776 A FI 844776A FI 78194 C FI78194 C FI 78194C
- Authority
- FI
- Finland
- Prior art keywords
- contact
- spring
- carriers
- interlocking
- drive device
- Prior art date
Links
Classifications
-
- H—ELECTRICITY
- H01—ELECTRIC ELEMENTS
- H01H—ELECTRIC SWITCHES; RELAYS; SELECTORS; EMERGENCY PROTECTIVE DEVICES
- H01H3/00—Mechanisms for operating contacts
- H01H3/001—Means for preventing or breaking contact-welding
-
- H—ELECTRICITY
- H01—ELECTRIC ELEMENTS
- H01H—ELECTRIC SWITCHES; RELAYS; SELECTORS; EMERGENCY PROTECTIVE DEVICES
- H01H3/00—Mechanisms for operating contacts
- H01H3/001—Means for preventing or breaking contact-welding
- H01H2003/002—Means for preventing or breaking contact-welding with lockout, e.g. two contact pairs in series
Landscapes
- Push-Button Switches (AREA)
- Containers And Packaging Bodies Having A Special Means To Remove Contents (AREA)
- Sink And Installation For Waste Water (AREA)
- Refuse Collection And Transfer (AREA)
- Breakers (AREA)
- Tumbler Switches (AREA)
Description
1 78194
Laite kuluttajien poiskytkemiseksi
Keksintö kohdistuu laitteeseen kuluttajien, etupäässä talouskojeiden päälle- ja poiskytkemiseksi käyttölaitteen toi-5 mesta vääntiöiden kautta ohjattavien, kahden erotetun kosketin- järjestelmän jousivoimakuormitteisten kosketinosien välityksellä, jotka ovat saatettavissa kiinteiden kosketinosien kanssa kosketuksiin.
Edellä mainittua lajia olevissa tunnetuissa järjestelyis-10 sä (julkaisu DE-PS 29 05 243) kaksi erotettua kosketinjärjestel- mää muodostuvat kulloinkin erikseen palautusjousivoimakuormit-teisista, liikkuvasti laakeroiduista liukukoskettimista, joista toinen on saatettavissa kulloinkin eri vääntiöiden kautta vaikutusyhteyteen molempien kosketinosien kanssa. Tämän joh-15 dosta on mahdollista hitsattujen kosketinosien yhteydessä vielä avata virtapiiri ja siten kytkeä pois esim. häiriölli-nen kuumennuspiiri. Jos kuitenkin toinen koskettimista jää hit-saantuneeksi, niin seuraavat virhetapaukset eivät tule käsitetyiksi: Oikosulkua runkoon, mihin liittyy palovaara, ei huo-20 mata, niin että vielä jäljellä olevan vahingoittumattoman koskettimen hitsaantuminen johtaa vaaralliseen virhetapaukseen, nimittäin että kuumennusta ei kytketä pois. Lisäksi koskettimen hitsaantumista edeltävän oikosulun yhteydessä johtaisi 25 yksinapaisesti kaukokäytetyn kytkinlaitteen jälleen päälle- kytkeminen uuteen oikosulkuun, mistä on seurauksena vaurioita.
Keksintö perustuu sen vuoksi tehtävään edellä mainittua lajia olevassa laitteessa huolehtia yksinkertaisella tavalla siitä, että häiriöllisen suojan uudelleen päällekytke-30 minen estetään. Tämä saavutetaan yksinkertaisella tavalla si ten, että riippuen suhteellisesta liikkeestä hitsaantuneen kosketinosan ja koskettimien avautumissuunnassa liikkuvan käyttölaitteen välillä on muodostettu käyttölaitteen lukitus päällekytkemissuunnassa. Muuntajasäätövaihtokytkimien yhtey-35 dessä, joissa on erotettu vaihevalitsin ja kuormakytkin, on sinänsä tunnettua (julkaisu AT-B- 171 618) kalliiden välis- 2 78194 sä olevien telkimekanismien välityksellä osoittaa häiriö joko seuraavalla yrityksellä kytkimen käyttämiseksi tai kuitenkin, jos häiriö syntyy vasta kytkimen toiminnan aikana, vielä tämän aikana viimeistään samanaikaisella kytkimen estolla.
5 Lisäksi on tunnettua osoittaa koskettimien hitsaantu- minen päällekytkentänapin välityksellä (julkaisu DE-A- 2 705 330).
Käytännössä ilman lisäkustannuksia tämä lukitseminen on saavutettavissa, jos lukitus muodostuu liikkuvassa kosketinosas-sa olevasta hakamaisesti taivutetusta kielestä, joka lukittuu 10 jousikuormitteisesti käyttölaitteen muodostavassa koskettimen pitimessä olevaan onteloon. Toinen yksinkertainen sovellutus saadaan, jos hakamaisesti taivutettu kieli on muodostettu leh-tijousesta poisleikatusta kaistaleesta.
Jos esim. käytetään kuten julkaisun DE-PS 29 05 243 15 mukaisessa laitteessa kahta erillistä vääntiötä kosketinsilta- kannattimien tai liukukoskettimien muodossa, joissa on erilliset käyttölaitteet magneettijärjestelmän erillisten ankkureiden muodossa, niin on edullista riippuen suhteellisesta liikkeestä muodostaa vääntiöiden lukitus keskenään, jotta täten estettäisiin 20 samoin häiriöllisen suojan uudelleen päällekytkeytyminen. Tällöin on edullista, jos toiseen vääntiöön on sovitettu lukitus-luisti. Jos on olemassa pituussuunnassa siirrettävästi johdettujen vääntiöiden siirtymismahdollisuus poikittain pituussuuntaisen siirtymissuunnan suhteen, niin on edullista, jos vääntiöi-25 hin on sovitettu vastakkain toimiviksi tulevat pidätysolakkeet.
Kytkinlaitteen symmetrinen rakentaminen kiinteiden kyt-kinkappaleiden suhteen tulee mahdolliseksi, jos vääntiö, jossa on levymäisesti toiset kapeat sivuseinät sovitettu toisiinsa päin, toisella levysivulla kulloinkin on varustettu häkki-30 mäisellä, kosketinsiltoja ohjaavalla muodostumalla, jonka toinen puolikas kohoaa toisen levyn yli, jolloin toisen levyn muodostuma vääntiöiden liikesuunnassa on toisen levyn takana.
Kiinteät kosketinosat voidaan yksinkertaisella tavalla kiinnittää levyä vastapäätä olevaan suojalaitteen peiteosaan symmet-35 risesti keskiakselin suhteen, jos kosketinsiltojen pituussuun- 3 78194 ta on toisen levysivun pinnan suuntainen. Ahtautettu rakenne laitetta varten on saavutettavissa vääntiön ratojen sellaisella säädöllä, että häiriötapauksessa vääntiö tukeutuu välittömästi sulkimen läpipainamisen jälkeen luistipään yli vai-5 pan sisäseinään ja siten rajoittaa toisen, häiriöttömän vään tiön päällekytkentätien niin ahtaaksi, että ei voi syntyä kosketusta.
Piirustuksen avulla kuvataan pääpatentin ja esillä olevan keksinnön kohteen mukaisia sovellutusesimerkkejä ja seit) lostetaan niiden toimintatapaa lähemmin.
Piirustuksissa esittää kuvio 1 kaksinapaisen poiskytkennän periaatteellista rakennetta, kuvio 2 mahdollisen sovellutuksen rakenteellista muo-15 dostamista periaatekuvauksena sivukuvana, kuvio 3 toista sovellutusmuotoa, kun käytetään lehti-jousia, joissa on poisleikatut kaistaleet, kuvio 4 poisleikatulla ja taivutetulla kaistaleella varustettujen lehtijousien perspektiivikuvausta, 20 kuvio 5 sovellutusmuotoa, kun käytetään kahta erillistä ankkuria, joissa on erillinen lukitusluisti toisessa kahdesta liukukoskettimesta, kuvio 6 kuvion 5 mukaista sovellutusmuotoa, jossa liu-kukoskettimet on varustettu vastakkaisesti toimiviksi tulevil-25 la lukitusulokkeilla, kuvio 7 sivukuvaa osittain leikkauksessa levymäisillä vääntiöillä varustetusta keksinnön mukaisesta suojasta, kuvio 8 päältä katsottua kuvaa kuvion 7 mukaisesta suojasta, samoin osittain leikkauksessa, 30 kuvio 9 periaatekuvausta suojan irti-asennosta, kuvio 10 kiinni-asentoa, kuvio 11 järjestelyä hitsaantuneen alemman kosketin-kappaleen yhteydessä liittyvän irti-käskyn jälkeen irti-kyt-kentätapahtuman aikana, , 78194 4 kuvio 12 kiinni-asentoa alemman hitsaantuneen koskettimen yhteydessä ja kuvio 13 kiinni-asentoa alemman hitsaantuneen koskettimen yhteydessä# ylempi suljinkosketin on avoin.
5 Piirustuksessa kuvattu laite kaksi- tai useampinapaisek- si kuluttajien 1, nyt kysymyksessä olevassa tapauksessa pesukoneen kuumennuksen poiskytkemiseksi muodostuu lehtijousista 2, 3, joiden toinen kiinteä sivu 4 tai 5 on yhteydessä tulo-johtojen R ja MP kanssa ja joiden toinen liikkuva sivu 6, 7 10 on varustettu kosketintuilla 8, 9, jotka kiinteiden kosketin-osien 10, 11 kanssa yhteydessä muodostavat koskettimen. Kos-kettimien sulkemiseksi, ts. kosketintukien 8, 9 saattamiseksi kosketukseen kiinteiden kosketinosien 10, 11 kanssa liikutetaan luistimaista käyttölaitetta 12 jousta 13 vastaan nuolen 15 14 suunnassa esimerkiksi magneettikäyttölaitteella, joka muodostuu ankkurista 15, rungosta 16 ja käämistä 17. Tällöin tulevat lehtijousien 2, 3 keskiosat 18, 19 painautumaan luis-timuotoisessa käyttölaitteessa 12 olevien lovien 22, 23 reunoihin 20, 21 . Lehtijousiin on muodostettu hakamaisesti tai-20 vutettuja kieliä 24, jotka normaalitapauksessa ovat jousta vasti luistin muotoisen käyttölaitteen liukupinnalla 25.
Jos nyt käämi 17 saatetaan jännitteiseksi, niin ankkuri 15 vetää ja aiheuttaa luistin muotoisen käyttölaitteen 12 siirtymisen nuolen 14 suunnassa; koskettimet suljetaan.
25 Jos nyt esimerkiksi tapahtuu hitsaantuminen kosketintuen 9 ja kiinteän kosketinosan 11 välillä, niin lehtijousi 3 jää taivutettuun, ts. koskettimen sulkevaan asemaan. Käämin 17 jännitteettömäksi tekemisen yhteydessä palautuspuristusjousi 13 työntää luistin muotoista käyttölaitetta 12 nuolen 14 30 suuntaan vasten, erottaa kosketustuen 8 kiinteästä kosketin- osasta 10, niin että virtapiiri avataan yksinapaisesti. Luistin muotoisen käyttölaitteen 12 ja lehtijousen 3 välisen suhteellisen liikkeen johdosta lehtijousen 3 kieli 26 menee luistin muotoisen käyttölaitteen 12 onteloon 27. Jos nyt tähän 35 liittyen käämi 17 saatetaan jälleen jännitteiseksi, niin luis- 5 78194 tin muotoisen käyttölaitteen 12 liike nuolen 14 suunnassa on poissuljettu, koska lehtijousi 3 nojautuu kosketintuen 9 välityksellä kiinteään kosketinosaan 11 ja siten estää luistin muotoisen käyttölaitteen 12 liikkeen kielen 26 painautumisen 5 johdosta ontelon 27 reunoihin. Siten on yksinkertaisella tavalla saavutettu käyttölaitteen lukitseminen päällekytkentä-suunnassa.
Jos kosketintuki 8 ja kiinteä kosketinosa 10 hitsaan-tuisivat toisiinsa, niin kieli 28 vaikuttaa lukittumisella 10 luistin muotoisessa käyttölaitteessa 12 olevaan onteloon 29 lukitsemisen vastaavalla tavalla, mitä vastoin sähköinen erottaminen aikaansaadaan poistamalla kosketintuki 9 kiinteästä kos-ketinosasta 11. Laitteen päällekytkentä tulee käytännössä vasta sen jälkeen mahdolliseksi, kun hitsaantuminen on poistettu 15 ammattimiehen toimesta esimerkiksi vaihtamalla kosketinosat.
Kuviossa 3 on esitetty edelleen eräs keksinnön mukaisen laitteen sovellutusmuoto. Kuten kuvio 4 esittää, tässä on lehtijousista 2, 3 muodostettu kieliä 26, 28 kaistaleen pois-leikkaamisella. Lehtijouset 2, 3 ovat ohjatut ikkunan muotoi-20 sissa onteloissa 30, 31, jotka vastaavat kuvien 1 ja 2 mukaisen käyttölaitteen ontelolta 22, 23. Lukitusontelot kieliä varten on merkitty kuvion 4 mukaiseen sovellutusesimerkkiin viitenumeroilla 32, 33. Kuvio 3 esittää lukittua laitteen asentoa; kieli 26 on lukitusonteloon 32 hakautuneena. Käyttölaite 12 ei 25 voi liikkua huolimatta siitä, että käämi 17 on jännitteinen, millä pyritään vetämään ankkuri 15, koska lehtijousi 2 on kiinteällä kosketinosalla 10 kosketintuen 8 välityksellä. Myöskään tässä oikosulussa olevan laitteen päällekytkentä ei ole enää käytännössä mahdollista.
30 Kuvion 5 mukaisessa sovellutusesimerkissä on kaksi erillistä liukukosketinta 34, 35 saatettu kosketinsiltojen 36, 37 kanssa vaikutusyhteyteen. Liukukoskettimia 34, 35 työnnetään erillisillä vetoankkuriosilla 38, 39, jotka vaikuttavat yhdessä lähemmin esittämättä jätetyn magneetin kanssa, 35 pituussuunnassa, minkä johdosta kosketussillat 36, 37 paneutuvat tuillaan kiinteille kosketinosille 40. Molemmat liuku- 6 78194 koskettimet 34, 35 ovat palautusjousen 41 palautusjousikuor-mittamat. Kosketinpuristusjouset kosketinsiltoja 36, 37 varten on varustettu viitenumerolla 42. Liukukosketin 35 on varustettu lukitusluistilla 43, joka on häkissä 44 jousen 45 vä-5 lityksellä toiseen liukukoskettimeen 35 päin olevassa suunnassa jousivoimakuormitettu. Lukitusluisti 43 voi tarttua vapaalla päällään liukukoskettimen 35 onteloihin 46, 47 sikäli kuin esiintyy suhteellista liikettä kahden liukukoskettimen 34 ja 35 välillä vastaava määrä.
10 Jos ehjässä kytkinlaitteessa magneetti saatetaan jännit teiseksi, niin vedetään vetoankkuriosia 38, 39, niin että liu-kukoskettimet 34, 35 siirtyvät palautuspuristusjousien 41 yh-teenpuristumisen mielessä molemminpuolisesti, kunnes kosketin-siltojen 36, 37 tuet tulevat kosketuksen antavaan yhteyteen 15 kiinteiden kosketinosien 40 kanssa. Tällöin jännitetään koske-tuspuristusjousia 42; tällöin kulloinkin kosketinsillat 36, 37 kohoavat läpi ikkunamaisista aukoista 48 vastaavia kosketinsiltoja varten olevaan kosketuspuristusjousta ei-kannattavassa liukukoskettimessa, niin että suhteellinen liike kummankin liu-20 kukoskettimen 34, 35 välillä on mahdollinen. Jos nyt esimerkik si kosketinsilta 36 hitsaantuu tuellaan kiinteiden kosketinosien 40 kanssa, niin liikutetaan liukukosketinta 34 ainoastaan niin pitkälle, kunnes kosketinsilta 36 painautuu luistin reunaan. Liukukosketin 35 voi kuitenkin liikkua vapaasti takaisin, kos-25 ka vetoankkuriosa 39 on riippumaton vetoankkuriosasta 38. Kos-ketinsiltojen 37 kiinteiden kosketinosien 40 kanssa muodostamat kosketinkohdat avataan ja tämän jälkeen lukittuu lukitus-luisti onteloon 46. On nähtävissä, että pantaessa jälleen magneetit jännitteisiksi vetoankkuriosa 39 on liukukoskettimen 30 35 kautta suljettu päälle-kytkentäasentoonsa. Virtapiirin jäl- leenkytkeminen on mahdollista vasta sitten, kun hitsaantunut kosketinsilta jälleen on saatettu kuntoon. Ontelo 47 huolehtii lukituksesta, sikäli kuin kosketinsilta 37 on hitsaantunut kiinteään kosketinosaan 40. Vaikutus on periaatteessa sama.
7 78194
Kuvioiden 6-13 mukaisessa sovellutusesimerkissä saadaan luistien 34, 35 lukitus hitsaantuneiden koskettimien yhteydessä lukitusulokkeilla 49. Lukitusulokkeet on tässä muodostettu kiilamaisten muodostelmien muotoon ja vielä siten, että luis-5 tin leveyttä vastaavasti jokaisella luistilla on kaksi vierekkäistä, vastakkaisesti vaikuttavaa kiilamaista pintaa, niin että luistin 34 liikkeen yhteydessä liukukoskettimen 35 suhteen tai päinvastoin saadaan liukukoskettimen liike toisen suhteen poikittain sen pituuslrikkeeseen verrattuna. Sikäli 10 kuin toisen liukukoskettimen reuna 50 lukittuu toisen liuku koskettimen reunaan 51, on kuvion 5 mukaista lukitusluistia vastaava molempien liukukoskettimien 34, 35 vastaava lukitus keskenään saavutettu. Jotta mahdollistettaisiin liukukoskettimien poikittaisliike niiden pituussuunnan suhteen, on palau-15 tuspuristusjouset 41 sovitettu kuvioiden 6-13 mukaisessa esi merkissä tiettyyn kulmaan liukukoskettimien pituussuunnan suhteen. Normaalitapauksessa molempien luistien kiilamaisten muodostumien vinot tasot ovat päällekkäin, ja molemmat luistit liikkuvat samanaikaisesti samat määrät, niin että ei syn-20 ny poikittaisiirtymistä.
Vääntiöt tai luistit 34, 35 on muodostettu levymäisiksi. Luistiin 34 on sovitettu häkkimäinen muodostuma 52 ja luis-tiin 35 häkkimäinen muodostuma 53. Kuten kuvio 8 esittää, kohoaa häkkimäisten muodostumien toinen puolikas toisen luistin 25 pinnan 54 yli. Muodostumien 52, 53 ikkunamaiseen aukkoon 55 on viety kosketinsiltoja 36, 37, jotka ovat kosketuspuristus-jousien 56, 57 välityksellä jousivoimakuormitteisia. Koske-tinpuristusjouset voidaan viedä aukkojen 58 kautta häkkimäisten muodostumien sisään. Kosketinsillat 36, 37 kulkevat luis-30 tien 34, 35 pintojen 54 suuntaisesti ja toimivat yhdessä kiinteiden kosketinosien 40 kanssa, jotka kulkevat ulos esim. pistoliitäntöihin 64 ja joita pidetään magneettijärjestelmän 60 vastaanottavan suojan alaosaa 61 varten olevassa peiteosas-sa 59. Väliseinien 62 johdosta syntyvät jaetut kytkinkammiot.
35 Luisteja 34, 35 liikutetaan vetoankkuriosien 38, 39 toimesta koskettimien sulkusuunnassa normaalitapauksessa samanai- s 78194 kaisesti. Keksinnön mukaisen varmuussuojan toiminta on nähtävissä kuvioista 9-13. Kuvio 9 esittää irti-asentoa, ts. kumpaakaan vetoankkuriosaa 38, 39 ei vedetä magneettijärjestelmällä 60. Kosketinsillat 36, 37 eivät ole yhteydessä kiintei-5 siin kosketinosiin 40. Kuvio 10 esittää kiinni-asentoa. Veto-ankkuriosat 38, 39 on vedetty magneettijärjestelmän sydämeen kiinni. Kosketinsillat ovat kosketinpuristusjousien 58 jousii-jännityksen alaisena kiinteisiin kosketinosiin 40 nojautuneina. Kuvio 11 esittää hitsaantuneiden kosketinsiltojen 37 10 tilannetta kiinteiden kosketinosien 40 kanssa. Luisti 35 liikkuu pois-kytkentäsuunnassa, kunnes kosketinsilta painautuu ikkunan 55 etuseinään, niin että liike on pysäytetty. Se aiheuttaa kosketinsillan 36 erottamisen kiinteistä kosketinosis-ta 40. Luistien vastaavan muodostamisen johdosta on sivuttai-15 nen kääntyminen mahdollista. Lukitusulokkket 49 aiheuttavat tämän kääntymisen ja vielä niin kauan, kuin toisen liukukosket-timen reuna 50 lukittuu toisen liukukoskettimen reunaan 51. Palautuspuristusjousien 41 vaikutussuunnan johdosta edeltä käsin määrätyssä kulmassa saadaan lukitus. Luisti 34 kään---'20 netään kuviossa 12 näkyvään asentoon. Jos nyt magneetti järjestelmä 60 saatetaan jälleen jännitteiseksi, niin vedetään vetoankkuriosia 38, 39. Vetoankkuriosa 39 voi kuitenkin palata takaisin ainoastaan vähäisen matkan ja niin pitkälle, kunnes luistin 35 jatke 63 painautuu vaipan seinämää vasten, - 2 5 ja vetoankkuriosa 38 voi liikuttaa luistia 34 ainoastaan toisen liukukoskettimen reunan 50 toisen liukukoskettimen reunaan 51 painautumiseen saakka. On ilmeistä, että hitsaan-tumattomien koskettimien jälleensulkeutuminen on varmuudella estetty.
Claims (9)
1. Laite kuluttajien (1), etupäässä talouskojeiden kaksi- tai moninapaiseksi päälle- ja poiskytkemiseksi käyt- 5 tölaitteen (12,34,35) toimesta vääntiöiden (38,39) kautta kahden erillisen kosketinjärjestelmän ohjattavien, jousi-voimakuormitteisten liikkuvien kosketinosien (8,9) välityksellä, jotka ovat saatettavissa kosketuksiin kiinteiden kosketinosien (10,11) kanssa, tunnettu siitä, että 10 riippuen suhteellisesta liikkeestä hitsaantuneen kosketin-osan (8,9) ja koskettimien (8,10,9,11) avautumissuunnassa liikkuvan käyttölaitteen (12,34,35) välillä on muodostettu käyttölaitteen lukitus päällekytkentäsuunnassa.
2. Patenttivaatimuksen 1 mukanen laite, tunnet-15 t u siitä, että lukitus muodostuu liikkuvassa kosketin- osassa (2,3) olevasta hakamaisesti taivutetusta kielestä (26,28), joka lukittuu jousikuormitettuna käyttölaitteen muodostavassa kosketinkannattimessa (12) olevaan onteloon (22,23) .
3. Patenttivaatimuksen 2 mukainen laite, tunnet- t u siitä, että hakamaisesti taivutettu kieli (26,28) on muodostettu lehtijousesta (2,3) poisleikatusta kaistaleesta.
4. Patenttivatimuksen 1 mukainen laite, tunnettu siitä, että käyttämällä ainakin kahta erillistä vään- 25 tiötä (38,39) ja käyttölaitetta (34,35) riippuen suhteellisesta liikkeestä on muodostettu vääntiöiden (34,35,38,39) lukitus keskenään.
5. Patenttivaatimuksen 4 mukainen laite, tunnet-t u siitä, että toiseen vääntiöön (34,38) on sovitettu lu- 30 kitusluisti (43).
6. Patenttivaatimuksen 4 mukainen laite, tunnet- I . t u siitä, että vääntiöihin (34,35,38,39) on sovitettu vastakkaisesti toimintaan tulevia lukitusulokkeita (49).
7. Jonkin edellä olevan patenttivaatimuksen mukainen 35 laite, tunnettu siitä, että vääntiÖ (34,35), jossa on sovitettu levymäisestä toiset kapeat sivuseinät toisiin- 10 781 9 4 sa päin, toisella levysivulla kulloinkin on varustettu häk-kimäisellä, kosketinsiltoja (36,37) ohjaavalla muodostumalla (52), jonka toinen puolikas kohoaa toisen levyn (35,34) yli, jolloin toisen levyn (34) muodostama (52) on vääntiön 5 (34,35) liikesuunnassa tarkalleen toisen levyn (35) muodos tuman (52) takana.
8. Patenttivaatimuksen 7 mukainen laite, tunnet-t u siitä, että kosketinsiltojen (36,37) pituussuunnat kulkevat toisen levysivun suuntaisesti.
9. Patenttivaatimuksen 7 mukainen laite, tunnet- t u vääntiön ratojen sellaisesta säätämisestä, että häiriötapauksessa vääntiö (35) tukeutuu välittömästi sulkimen läpipainamisen tapahtumisen jälkeen luistin pään (63) yli vaipan sisäseinään ja siten rajoittaa toisen, häiriöttömän 15 vääntiön (34) sisäänkytkentätien niin ahtaaksi, että ei voi syntyä kosketusta. 11 78194
Applications Claiming Priority (4)
Application Number | Priority Date | Filing Date | Title |
---|---|---|---|
DE3343906 | 1983-12-05 | ||
DE19833343906 DE3343906A1 (de) | 1983-12-05 | 1983-12-05 | Anordnung zum abschalten von verbrauchern |
DE19843414758 DE3414758A1 (de) | 1984-04-18 | 1984-04-18 | Anordnung zum abschalten von verbrauchern |
DE3414758 | 1984-04-18 |
Publications (4)
Publication Number | Publication Date |
---|---|
FI844776A0 FI844776A0 (fi) | 1984-12-04 |
FI844776L FI844776L (fi) | 1985-06-06 |
FI78194B FI78194B (fi) | 1989-02-28 |
FI78194C true FI78194C (fi) | 1989-06-12 |
Family
ID=25816165
Family Applications (1)
Application Number | Title | Priority Date | Filing Date |
---|---|---|---|
FI844776A FI78194C (fi) | 1983-12-05 | 1984-12-04 | Anordning foer urkoppling av foerbrukare. |
Country Status (6)
Country | Link |
---|---|
EP (1) | EP0146034B1 (fi) |
DE (1) | DE3466316D1 (fi) |
DK (1) | DK573884A (fi) |
ES (1) | ES538298A0 (fi) |
FI (1) | FI78194C (fi) |
NO (1) | NO844818L (fi) |
Families Citing this family (2)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
DE3617832A1 (de) * | 1985-08-22 | 1987-02-26 | Paul & Siedler Gmbh & Co Kg | Elektromagnetisches relais |
EP0921543A1 (en) * | 1997-11-21 | 1999-06-09 | Signal Lux Italia S.p.A. | Electric safety switch |
Family Cites Families (6)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
AT171618B (de) * | 1950-09-15 | 1952-06-25 | Elin Ag Elek Ind Wien | Einrichtung an Transformatorregelschaltern mit getrenntem Stufenwähler und Lastschalter sowie dazwischenliegendem Sprungwerk zur Sperrung bei Störung der Bewegung des Lastschalters |
DE1055102B (de) * | 1956-06-21 | 1959-04-16 | Wickmann Werke Ag | UEberstromschalter |
GB896401A (en) * | 1957-05-21 | 1962-05-16 | Dowty Electrics Ltd | Improvements in electromagnetic multi-contact relays |
DE2705330C2 (de) * | 1977-02-09 | 1983-10-27 | Brown, Boveri & Cie Ag, 6800 Mannheim | Elektrischer Schalter, insbesondere Motorschutzschalter |
DE2905243C2 (de) * | 1979-02-12 | 1982-10-21 | Siemens AG, 1000 Berlin und 8000 München | Anordnung zum Öffnen von Stromkreisen |
DE3213493A1 (de) * | 1982-04-10 | 1983-10-13 | Klöckner-Moeller Elektrizitäts GmbH, 5300 Bonn | Elektrischer schalter fuer niederspannungsschaltgeraete, insbesondere motorschutzschalter |
-
1984
- 1984-11-28 EP EP84114393A patent/EP0146034B1/de not_active Expired
- 1984-11-28 DE DE8484114393T patent/DE3466316D1/de not_active Expired
- 1984-12-03 NO NO844818A patent/NO844818L/no unknown
- 1984-12-04 FI FI844776A patent/FI78194C/fi not_active IP Right Cessation
- 1984-12-04 DK DK573884A patent/DK573884A/da not_active Application Discontinuation
- 1984-12-05 ES ES538298A patent/ES538298A0/es active Granted
Also Published As
Publication number | Publication date |
---|---|
DE3466316D1 (en) | 1987-10-22 |
FI844776A0 (fi) | 1984-12-04 |
EP0146034B1 (de) | 1987-09-16 |
EP0146034A2 (de) | 1985-06-26 |
ES8604002A1 (es) | 1986-01-01 |
EP0146034A3 (en) | 1985-07-24 |
FI844776L (fi) | 1985-06-06 |
DK573884D0 (da) | 1984-12-04 |
NO844818L (no) | 1985-06-06 |
FI78194B (fi) | 1989-02-28 |
DK573884A (da) | 1985-06-06 |
ES538298A0 (es) | 1986-01-01 |
Similar Documents
Publication | Publication Date | Title |
---|---|---|
JP4105719B2 (ja) | 配線用遮断器のプレッシャートリップ装置 | |
CA2781263C (en) | Disconnect switch including fusible switching disconnect modules | |
CN1988096B (zh) | 电路断路器 | |
JP3573359B2 (ja) | 多極遮断器 | |
JP5074605B2 (ja) | 限流型配線用遮断器の可動接触子アセンブリ | |
RU2231159C2 (ru) | Устройство электромагнитного контактора | |
US10332714B2 (en) | Trip mechanism for direct current molded case circuit breaker | |
JPS6336097B2 (fi) | ||
EP3312865B1 (en) | Overcurrent tripping device and circuit breaker employing same | |
CN101154539B (zh) | 电路断开器 | |
US4616117A (en) | Double pole circuit breaker | |
JP2000340093A (ja) | 回路遮断器の過電流引外し装置 | |
DE19741173A1 (de) | Selbstschalter | |
NL8503162A (nl) | Uitschakelinrichting voor op afstand bediende opening en sluiting van zijn circuits. | |
FI78194C (fi) | Anordning foer urkoppling av foerbrukare. | |
US2071149A (en) | Electric switch | |
KR930001955B1 (ko) | 확인스위치를 제어하는 다기능 전달장치를 사용한 보호형 역전접촉기 | |
AU628364B2 (en) | Electrical switching device with cover interlock | |
JP3859053B2 (ja) | 回路遮断器 | |
JP2003016902A (ja) | 回路遮断器 | |
EP0165998B1 (en) | Power switch | |
KR101216272B1 (ko) | 회로 차단기 | |
US6150908A (en) | Circuit breaker with metal melt isolation device | |
JPH0430126B2 (fi) | ||
SU1700632A1 (ru) | Автоматический выключатель |
Legal Events
Date | Code | Title | Description |
---|---|---|---|
MM | Patent lapsed |
Owner name: SIEMENS AKTIENGESELLSCHAFT |