FI70668C - Med handtag foersedd baerare foer behaollare och dylika - Google Patents
Med handtag foersedd baerare foer behaollare och dylika Download PDFInfo
- Publication number
- FI70668C FI70668C FI830085A FI830085A FI70668C FI 70668 C FI70668 C FI 70668C FI 830085 A FI830085 A FI 830085A FI 830085 A FI830085 A FI 830085A FI 70668 C FI70668 C FI 70668C
- Authority
- FI
- Finland
- Prior art keywords
- handle
- edge
- container
- handle elements
- elements
- Prior art date
Links
Classifications
-
- B—PERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING
- B65—CONVEYING; PACKING; STORING; HANDLING THIN OR FILAMENTARY MATERIAL
- B65D—CONTAINERS FOR STORAGE OR TRANSPORT OF ARTICLES OR MATERIALS, e.g. BAGS, BARRELS, BOTTLES, BOXES, CANS, CARTONS, CRATES, DRUMS, JARS, TANKS, HOPPERS, FORWARDING CONTAINERS; ACCESSORIES, CLOSURES, OR FITTINGS THEREFOR; PACKAGING ELEMENTS; PACKAGES
- B65D25/00—Details of other kinds or types of rigid or semi-rigid containers
- B65D25/28—Handles
-
- A—HUMAN NECESSITIES
- A45—HAND OR TRAVELLING ARTICLES
- A45F—TRAVELLING OR CAMP EQUIPMENT: SACKS OR PACKS CARRIED ON THE BODY
- A45F5/00—Holders or carriers for hand articles; Holders or carriers for use while travelling or camping
- A45F5/10—Handles for carrying purposes
-
- B—PERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING
- B65—CONVEYING; PACKING; STORING; HANDLING THIN OR FILAMENTARY MATERIAL
- B65D—CONTAINERS FOR STORAGE OR TRANSPORT OF ARTICLES OR MATERIALS, e.g. BAGS, BARRELS, BOTTLES, BOXES, CANS, CARTONS, CRATES, DRUMS, JARS, TANKS, HOPPERS, FORWARDING CONTAINERS; ACCESSORIES, CLOSURES, OR FITTINGS THEREFOR; PACKAGING ELEMENTS; PACKAGES
- B65D25/00—Details of other kinds or types of rigid or semi-rigid containers
- B65D25/28—Handles
- B65D25/2867—Handles with respective ends fixed to local areas of two opposite sides or wall-part
Landscapes
- Engineering & Computer Science (AREA)
- Mechanical Engineering (AREA)
- Details Of Rigid Or Semi-Rigid Containers (AREA)
- Purses, Travelling Bags, Baskets, Or Suitcases (AREA)
- Package Frames And Binding Bands (AREA)
- Auxiliary Devices For And Details Of Packaging Control (AREA)
- Supplying Of Containers To The Packaging Station (AREA)
Description
70668
KÄDENSIJALLINEN KÄNNIN SÄILIÖITÄ JA VASTAAVIA VARTEN
Keksintö kohdistuu säiliötä varten tarkoitettuun kantimeen, Jossa on säiliön seinämiä koskettava kehys, Jonka vastakkaisille sivuille on kiinnitetty hihnavälineet, Joiden päissä on niihin nähden poikittaiset kädensiJaelemetit, Jotka on varustettu pitkänomaisella kaistaleella sekä vastaanottavan osan muodostavalla, siitä sivuttain ulkonevalla pitkänomaisella reunalla, kauempana muutamalla kaistaleeseen nähden poikittaisella Jäykistysrivalla, Ja Jotka voidaan liittää lrroitettavastl toisiinsa kädensijan muodostamiseksi.
Tämäntapainen kännin on esitetty saksalaisessa hakemus-julkaisussa 28 34 212. Sen edut ovat siinä, että se voidaan helposti liittää säiliöön, Jolloin kädensiJaelementeillä varustetut hihnavälineet sallivat vapaan pääsyn säiliöön kun säiliötä ei kanneta. Säiliötä kannettaessa liitetään vain kädensijaelementit yhteen kädensiJaksi.
Tämä tunnettu laite on siis osoittautunut luotettavaksi. Asennuksen liikesuunta seuraa tässä kuitenkin olennaisesti kuormituksen suunnan kanssa yhdensuuntaista komponenttia. Tässä on olemassa vaara, että kädensijaelementtien pidätys-liitos sattumalta aukeaa kantamisen aikana. Tällöin täytyy huomioida, että kantamisen aikana voimat vaikuttavat tämäntapaiseen kädensijaan eri suuntiin.
Keksinnön tarkoituksena on saada aikaan yllä esitetyn-lainen kännin, Jonka muotoilulla saadaan aikaan se etu, että molempien tartuntapuoliskojen tarkoitukseton Irtoaminen suljetussa asennossa on estynyt.
Keksinnön mukaisesti edellä esitetty tarkoitus saavutetaan siten, että kumpikin kädensijaelementti käsittää Jäykistys-ripoja kaistaleen molemmin puolin ja vähintäin yhden viereisten JäykistyeripoJen väliin muodostetun pidäkkeen, Joka on yhteistoiminnassa toisessa kädensiJaelementissä sijaitsevan reunan ulko-osan vastaavan ulkoneman.kanssa Ja että 2 70668 asennuksen liikesuunta on kohtisuorassa kuormituksen suuntaan nähden.
Molempien kädensijaosien keskinäinen salpaus on täten merkittävästi varmempi kuin tekniikan tason mukaisten ratkaisujen Ja erityisesti kuormittamattomassa tilassa.
Edullisesti molemmat kädensiJaelementit on varustettu ulko-nemalla, joka toimii toisen kädensijaelementin reunan kosketuspintana, jonka ulkopinta olennaisesti kulkee kyseessä olevan reunan ulkopinnan määrittämän tason läpi. Näin saavutetaan se, että molemmat kädensijaelementit saavuttavat määritellyn loppupalkan, Jolloin yhteenliitetyissä kädensijoissa ei ole sen ulkoreunan ulkopuolelle ulottuvia osia.
Molempien kädensiJaelementtien salpaus paranee entisestään, Jos molemmissa kädensiJaelementelssä on useita pidäkkeitä Ja ulkonemia.
KädensiJaelementtien valmistus helpottuu, Jos kädensijaelementit ovat identtisiä, mikä myös käytön kannalta on edullista.
Reunan edullinen Jäykistys saavutetaan, kun reunan sisäseinälle muotoiltuihin tankoihin on muodostettu ulkonemia.
Lisäksi on edullista, Jos reunalla varustettu kaistale on muodostettu hihnaparin sisempien sivulaippojen väliin. Tällöin tälle alueelle saadaan aikaan elastiset kantohihnat, Joilla on tiettyä Jäykkyyttä.
Vielä on edullista, Jos kädensiJaelementtien ulkosivuihin on muodostettu tarttumlsuria.
3 70668
Seuraavassa keksintöä ja sillä saavutettavia etuja kuvataan tarkemmin viittaamalla oheisten piirustusten kuvioihin, joissa
Kuvio 1 on perspektiivikuva^ kantimesta, joka on rakennettu esilläolevan keksinnön mukaisesti, kädensija-elementit liitettyinä toisiinsa, kuten ne olisivat Säiliöön kiinnittyneinä;
Kuvio 2 on pystykuva1 sivultapäin kuvion 1 mukaisesta kantimesta;
Kuvio 3 on pystykuva) kuvion 1 mukaista kanninta päädystä päin katsottaessa;
Kuvio k on tasokuva) kantimesta kädensijaelemen-tit avattuina ja kädensijojen asennushihnat jännityksettö-minä;
Kuvio 5 onpystykuva· sivultapäin kuvion k mukaisesta jännityksettömästä kantimesta;
Kuvio 6 on päätykuva: kuvion k mukaisesta kanti mesta;
Kuvio 7 on sivulta päin pystykuva kantimesta juuri ennen kädensijaelementtien kiinnittämistä toisiinsa;
Kuvio 8 on perspektiivinen yksityiskohta kahdesta kädensijaelementistä niiden sijaitessa hieman erillään;
Kuvio 9 on suurennettu poikkileikkausyksityiskohta yhteenliittyneistä kädensijoista, otettuna tasossa, joka kulkee viivaa 8-8 pitkin kuviossa 2;
Kuvio 10 on edelleen perspektiivinen yksityiskohta kädensijaelementeistä;
Kuvio 11 on perspektiivinen yksityiskohta kantimen kehyksen yhdestä nurkasta; ja
Kuvio 12 on perspektiivinen yksityiskohta kantimesta käytössä.
70668 1|
Suositun suoritusmuodon kuvaus
Viitaten nyt yksityiskohtaisemmin kuvioihin, viitenumerolla 20 on merkitty känninta, joka käsittää esilläolevan keksinnön. Kännin, kuten kuvioista 7 ja 12 erityisesti huomataan,on erikoisesti tarkoitettu irroitetta-vasti kiinnittymään säiliöön 22 sen valinnaiseksi nostamiseksi ja kantamiseksi. Kuvatussa suoritusmuodossa säiliön muoto on yleisesti ottaen suorakulmainen ja siinä on pystysuorat tai jonkin verran ylöspäin ja ulospäin levenevät sivuseinät 24» avoin yläosa, jota ympäröi ym-päryslaippa 26, ja, jos niin halutaan, suljin tai kansi 28.
Kännin 20 käsittää päättymättömän kehyksen 30, joka on mieluummin jatkuva sylinterimäinen tangonmuotoinen osa, joka yhdistää sisäänpäin laajennetut sisäiset nurkkaosat 32, jotka tuovat lisäjäykkyyttä kehyksen nurkkiin yhteydessä pystysuoriin säiliön ohjauspintoihin. Kuten huomataan, kehyksen 30 muoto täydentää siihen vastaanotetun säiliön seiniä. Kun kehys, kanninta käytettäessä, normaalisti kiinnittyy säiliön laipan 26 alapinnalle, niin kapenevaseinäisillä säiliöillä kehys sen sijaan että se kiinnittyisi laipan 26 alapintaan, ennemminkin kiinnittyy itse säiliön seiniin säiliön 22 sekä sulkemiseksi että kannattamiseksi. Samoin huomataan, että vaikkakin kännin 20 on kuvattu neliskulmaisen säiliön vastaanottokehyksen 30 yhteydessä, niin keksintö koskee myös kantimia, joiden kehyksillä on muu muoto, jonka määrää siihen kiinnitettävä erityinen . säiliö.
. 70668 5
Ensimmäinen pari sivuttaisesti asetettuja hihnoja 34 on yhtenäisinä muodostettu kehyksen yhden sivun keskiosaa pitkin. Samanlainen pari sivuttaisesti asetettuja 5 hihnoja 36 on suunnattu ensimmäisen hihnaparin 34 mukaisesti ja yhtenäisinä muodostettu kehyksen 30 vastakkaiselle sivulle. Hihnat 34 ja 36 ovat taipuisia ja joustavasti kimmoisia ja niiden on tarkoitus taipua täysin avatun kantimen asennon, kuten kuvioissa 4-6, joissa hihnat ovat 10 olennaisesti samassa tasossa kehyksen 30 kanssa, ja kanto-asennon välillä, jossa kantoasennossa hihnat on taivutettu ylöspäin ja yli kehyksen, joka on vastaanottanut kon-r teinerin, ylemmän osan, kuten kuvioissa 1 ja 12.
Kukin hihna 34, 36 on yleisesti H-muotoinen poik-15 kileikkaukseltaan ja siinä on tasainen keskeinen uumaosa 38 ja vastakkaiset sivulaipat 40, jotka ulottuvat sekä uuman 38 ala- että yläpuolelle ja muodostavat siihen huomattavan vahvistuksen. Tarkasteltaessa kuvioita 2 ja 4 huomataan, että hihnat tasokuvannossa kapenevat yhdistyskoh-20 dan maksimileveydestä minimileveyteen kaukana kehykseen-yhdistymiskohdasta. Samoin tarkasteltaessa sivukuvantoja pystysuunnassa kuvioista 3 ja 5 huomataan, että kukin hihna, ja tarkemmin ottaen sen sivulaipat 40, kapenevat kehyksen viereisestä minimikorkeudesta maksimikorkeuteen hihnan 25 kauemmassa kapeassa päässä. Hihnojen ollessa täten muotoillut niiden taipumiskyky, erityisesti kehyksen 30 välittömässä läheisyydessä, lisääntyy, kun taas niiden vahvuus varmistuu sekä suhteellisesti suuremmalla leveydellä suurimman taipuisuuden pisteen läheisyydessä että suhteelli-30 sesti suuremmalla paksuudella hihnojen kauemmissa päissä, joihin varsinainen nostovoima kohdistuu.
Kantimen varsinainen käsinkiinnitys tapahtuu kahden täydentävän kädensijaelementin 42, 44 avulla, jotka ovat kiinnitetyt, siinä järjestyksessä, ensimmäisen hihnaparin 35 34 ja toisen hihnaparin 36 vapaisiin tai kauempiin päihin.
6 70668 Kädensijaelementit ovat rakenteellisesti identtisiä yhden elementin ollessa käänteinen suhteessa toiseen keskinäistä napsautuslukitusta varten niiden siten muodostaessa yhtenäisen tarttumiskädensijän tai tangon, jolla on 5 hiukan pyöristetty poikkileikkausmuoto.
Kuvailua varten huomio kiinnitetään alempaan kädensi jaelementtiin 42,‘ joka elementti on muodostettu yhtenäiseksi ja kiinnitetty hihnojen 34 kauempien päiden väliin. Tämä kädensijaelementti käsittää pitkän rungon 46, jossa 10 on tasainen alapinta 48, joka liittyy kaarimaisen alemman, sisemmän päätyosan 50 avulla pystysuoraan sisäpintaan 52, joka päättyy vaakasuoraan ulkonemaan 54. Jos halutaan helpottaa irroitusta, nurkkapääty pystysuoran sisäpinnan 52 ja vaakasuoran ulkoneman 54 välillä, kuten viitenumerol-15 la 56 merkitään, voidaan loveta tai muuten varustaa pienellä syvennyksellä.
Ulkonemasta 54 ulkonee, sen pituuden pituisesti ja sijaiten päädyn 56 sisällä, pystysuoraan suuntautunut osa tai kaistale 58. Tämä kaistale 58 käsittää pystysuoria 20 sivuttain ulkonevia jäykistysripoja 60, jotka on järjestetty välin päähän pareittain kaistaleen pituudelle, jolloin rivat 60 kussakin parissa ulkonevat kaistaleiden 58 vastakkaisista pystysuorista pinnoista. Rivoissa 60 on pystysuorat ulkopinnat ja kaareutuvat yläpäät jotka, kuten 25 huomataan poikkileikkauskuvannoista kuviosta 9» on muotoiltu yhdistämään kaistaleiden 58 hieman pyöristetyt yläpäät jatkuvan pyöristetyn poikkileikkausmuodon muodostamiseksi. Ripojen 60 pystysuorat ulkopinnat kaistaleen 58 ulkopinnalla, se on pinnalla kaukana ulkonemasta 54, ovat samassa 30 tasossa rungon 46 ulkoseinäpinnan 62 kanssa välittömästi sen alapuolella.
Täysipitkä reuna 64 ulkonee ulospäin, ja kaartuu kaarimaisena ylöspäin rungon 46 ulommasta pystyseinäpin-nasta 62 sen alemman päädyn vieressä. Reuna 64 päättyy 35 ylempään päätyyn 66, joka on olennaisesti samassa tasossa 7 70668 ulkoneman 54 kanssa ja sijaitsee ulospäin suunnattuna suhteessa seinäpintaan 62, määrittääkseen täysipitkän syvennyksen, joka kooltaan ja muodoltaan täydentää rivoitettua kaistaletta 58, kuten parhaiten huomataan- sisäkkäinmene-5 vistä kädensijaelementeistä 42 ja kbt jotka parhaiten nähdään kuviosta 9· Reunan 6b ulkopinta käsittää kaarenmuo-toisen alapäädyn 68 ja pystysuoran seinäpinnan 70, joka määrittää ääriviivamuodon, joka on olennaisesti yhdenmuo-toinen runkopintojen 48, 50 ja 52 määrittämän muodon kansio sa. Reunan 64 paksuus on sama kuin olakkeen 54 syvyys sen ulkopäädyn ja kaistaleen ripojen 60, jotka kohoavat siitä pystysuoraan, pystypintojen välillä. Edelleen pitkä nurk-kasauma reunan 64 yläpäädyn 66 ja pystysuoran pinnan välillä voidaan tehdä viistoksi tai varustaa syvennyksillä 15 kuten viitenumerolla 72 on merkitty, samoin kuin nurkka-syvennykset 56 ulkonemassa, yhteistoiminnassa sen kanssa määrittämään välineet avuksi käsin tapahtuvassa kädensija-elementtien irroittamisessa haluttaessa.
Runko 46 on varustettu useilla tartuntaa lisäävil-20 lä urituksilla 74, jotka ovat jakautuneina sen pituudelle yhtä suurin välein. Nämä urat määrittyvät pystysuorasti rungon 46 sisäpinnan 52 avulla, yhdistäen kaarimaisen päädyn 50 ja rungon alapinnan 48 viereiset osat.
Ylläkuvatulla tavalla muodostettuina elementit 42 25 ja 44, jotka on sovitettu yhteen asettamalla kunkin elementin kaistale toisen elementin täydentävään pitkään syvennykseen ja kiinnittämällä reunat ulkonemiin, kuten parhaiten huomataan kuvioista 9 ja 10, määrittävät pitkän tanko-maisen kädensijan. Tämä kädensija on yleisesti ottaen 30 poikkileikkaukseltaan neliskulmainen ja siinä on pyöristetyt pääty- ja nurkkaosat, ja vastakkaisissa pareissa on suhteellisen syvät pystysuorat tarttumista lisäävät uritukset.
Jotta saataisiin aikaan varma, mutta irroitettavis-35 sa oleva keskinäinen liitos elementtien 42 ja 4*f välille 8 70668 kunkin kaistaleen 58 sisäpinta, joka pinta ulottuu pystysuoraan ulkonemasta 54, käsittää likiraäärin neljässä kohdassa sen pituudella ja viereisten pystysuorien ripojen 60 välissä poikittaisen pidäkkeen 76. Kukin pidäke 76 on 5 hiukan kaistaleen 58 keskikorkeuden alapuolella ja sen määrittää poikittainen painauma, jonka yläpuolella on välittömästi sileästi kohoava kohouma tai ulkonema. Reunan 64 sisäpinta, joka on suorassa linjassa muodostettujen pidäkkeiden kanssa, on muodostettu siten, että siinä on yhtäläi-10 nen määrä tankoja tai ripoja 78, joiden sisäpäätyjen tai pintojen on tarkoitus määrittää pidäkkeisiin sopivat ulko-nemat. 80, tankojen syvyyden vastatessa ripojen 60 syvyyttä, jolloin, kiinnitettäessä kädensijaelementit 42 ja 44 toisiinsa, saadaan aikaan vastaavien elementtien ulkonemien 15 ja pidäkkeiden 80, 76 varma yhteenliittyminen. Tankojen kiinnittyminen viereisiin ripoihin auttaa myös kädensija-elementtien toistensa suhteen pitkittäisesti siirtymisen ehkäisemisessä.
Tarkasteltaessa erityisesti kuviota 8 huomataan, 20 että kädensijaelementtien 42 yhteydessä hihnat 34 liittyvät, ja ovat mielellään muodostettu yhtenäisiksi, loh-komaiseen rakenteeseen 82, jonka kädensijaelementin vastakkaiset päädyt rajoittavat. Kukin lohkomainen rakenne 82 käsittää alemman muotoillun pinnan 84, joka seuraa run-25 gon 46 pintojen 50 ja 52 ääriviivoja ja määrää niiden laajuuden. Kunkin rakenteen 82 yläosassa on pari sektorin-muotoisia laippoja 86, jotka on sivuttain sijoitettu vastaamaan tilaa yhdistävien hihnalaippojen 40 välillä. Kunkin lohkomaisen rakenteen 82 ulkoseinä 88 muodostaa käden-30 sijaelementin 42 päätyseinän ja määrittää tasaisen pinnan. Sektorinmuotoisten laippojen 86 kaareva muoto seuraa toisen kädensijaelementin reunan ääriviivoja, sen ollessa välittömästi viereen kiinnitettynä, ja näin saadaan aikaan, että kun kädensijaelementit 42 ja 44 ovat yhteensovitetut, 55 rakenne on jatkuva ja kukin reuna 64 pidäkkeessä 9 70668 vastakkaisten kädensijaelementtien päätyrakenteiden 82 välissä. Tämä järjestely nähdään parhaiten kuvioista 1 ja 12. Huomataan myös, että kukin päätyrakenteista käsittää tasaisen pystysuoran pinnan 90* joka muodostaa jatkeen 5 viereisen kaistaleen 58 ulkoseinäpinnalle 62 samassa tasossa ripojen 60 ulkopintojen kanssa, jotka ovat niiden yhteydessä pystysuoraan suorassa rivissä.
Kun ylläoleva kuvaus on pääasiassa suunnattu käden-si jaelementtiin 42, on huomattava, että kädensi jaelement-10 ti if^ on sen tarkka käänteinen kaksoiskappale. Niinpä samoja viitenumerolta samoille osille on myös käytetty kädensi jaelementin ifif yhteydessä, ja edelläollut kuvaus voidaan lukea samoin kädensi jaelementin ifif kuin kädensi jaelementin if2 yhteydessä. On mahdollista, että kännin 20 muodostetaan 15 mieluimmin yhtenäisenä muovaamalla tai muodostamalla luontaisesti joustavasta, taipuisasta ja taipuvasta muovimateriaalista. Sellaiset voivat käsittää useita polymeerejä ja kopolyraeerejä, kuten muovituotteiden valmistusta tunteville helposti ilmenee.
20 Vaikkakin kädensijaelementit 42 ja 44 ovat muodoste tut taipuisasta materiaalista ja kädensija itse on tuloksena elementtien kokoonpanosta, niissä on yhdistyneinä o-lennainen jäykkyys. Tämä jäykkyys saavutetaan kädensijaelementtien rakenteellisen muodon avulla, johon kuuluu kes-25 keiset rivoitetut osat, olennaisesti paksunnettu runko ja yhtäläisin välein sijoitetut reunaosat. Hihnat 34 ja 36 ovat samoin valinnaisesti jäykistettyjä sivulaippojen vaih-televan paksuuden avulla ja hihnojen vaihtelevan leveyden avulla, jolloin olennainen jäykkyys säilytetään hihnoja 30 yhteenliittävien kädensijaelementtien vieressä, kun taas suuri taipuisuusaste säilyy konteinerin vastaanottavan kehyksen 30 vieressä, missä pisteessä hihnojen leveys on maksimissaan ja sivulaippojen korkeus minimissään.
Tarkasteltaessa kuvioita 4» 5 ja 6 huomataan, että 35 kännin 20, jännityksettömässä asemassaan, on olennaisesti 10 70668 samassa tasossa hihnojen kanssa, jotka ulkonevat sivuttain kehyksen 30 vastakkaisilta puolilta, ja kädensijaele-mentit ovat olennaisesti kääntyneinä päinvastoin kuin lopullisessa lukitussa asemassaan. Kantimen 20 kiinnittymi-5 nen säiliöön 22 saadaan aikaan normaalisti viemällä säiliö . 22 alaspäin kehyksen 30 läpi ja nostamalla kehystä 30 kunnes kiinteä kiinnittyminen tapahtuu joko säiliön kapeneviin seiniin 24 tai sopivan säiliön laipan alapuolelle.
10 Kehyksen ollessa siten kiinnitetty säiliöön on pääsy säiliöön . sisälle yhä helposti mahdollista. Samoin säiliön suljin, kuten viitenumero 28 esittää, on helposti poistettavissa ja taas asetettavissa paikoilleen hihnojen ollessa ulospäin suuntautuneessa jännityk-15 settömässä asemassaan.
Kun säiliötä on tarkoitus kantaa, ulospäin kääntyneet kädensijaelementit käännetään ylöspäin ja sisäänpäin, hihnat yleisesti kaarenmuotoisesti taipuneina, olennaisen keskeiseen asemaan vastaanotetun konteinerin pääl-20 le, jossa kohdassa kädensijaelementit napsautuslukitaan keskenään. Tämä saadaan aikaan piirustuksista ilmenevällä tavalla siten, että kunkin elementin rivo}tettujen kaistaleiden keskinäinen kiinnitys suoritetaan toisen elementin täydentäviin syvennyksiin kunkin elementin reunan liik-25 kuessa rajakkaiseen kiinnitykseen toisen elementin ulkone-man kanssa* Tämä liike saa aikaan halutun keskinäisen kiinnittymisen reunaan muodostettujen ulkonemien ja kaistaleiden pidäkkeiden välillä.
Kun kädensijaelementit 42, 44 ovat kiinnittyneet toi- i 30 siinsa, huomataan, että ne ‘^määrittävät pitkän, jäykän kädensi jän tai kahvan, jonka avulla kännin ja siihen vastaanotettu säiliö ' voidaan helposti kantaa.
Erityinen sisäkkäinpidättävä suhde lukittujen kädensi jaelementtien välillä ja pidäkkeiden ja ulkonemien yhteen-35 liittymistä luontaisesti lisäävä vaikutus , kun kädensi- 70668 1 1 jaan tartutaan ja siitä nostetaan, saa aikaan varman käden-sijaelementtien keskinäisen liitoksen, ehkäisten kokonaan vahingossa tapahtuvan kiinnityksen irtoamisen mahdollisuuden. Kun kädensijaelementit halutaan irrottaa, joko 5 säiliöön sisäänpääsyn helpottamiseksi tai kantimen irrottamiseksi, tämä voidaan helposti saada aikaan painamalla sopivasti sormella ja peukalolla pitkin rajakkaisten reunojen ja olakkeiden syvennyksillä varustettuja päätyjä 56 ja 72. Irrotettaessa elementit hihnojen joustavuus pyrkii 10 siirtämään hihnoja ja niiden kädensijaelementtejä ulospäin jännityksettöraään asemaan.
Edelläolevaa kuvausta on pidettävä keksinnön periaatteellisena kuvauksena. Koska alaan perehtyneet voivat huomata muunnelmia ja variaatioita, ei ole toivottavaa 15 rajoittaa keksintöä esitettyyn ja kuvattuun tarkkaan rakenteeseen. Ennemminkin kaikkien sopivien muunnelmien ja vastaavuuksien on katsottava kuuluvan patenttivaatimuksien määrittelemän keksinnön suojapiiriin.
20
Claims (7)
1. Kännin säiliötä varten, jossa on säiliön seinämiä koskettava kehys, Jonka vastakkaisille sivuille on kiinnitetty hihnavälineet, Joiden päissä on hihnavälineisiin nähden poikittaiset kädensijaelementit, Jotka on varustettu pitkänomaisella kaistaleella sekä vastaanottavan osan muodostavalla, siitä sivuttain ulkonevalla pitkänomaisella reunalla, kauempana muutamalla kaistaleeseen nähden poikittaisella Jäy-kistysrivalla, ja jotka voidaan liittää irroitettavasti toisiinsa kädensijan muodostamiseksi, tunnettu siitä, että kumpikin kädensiJaelementti (42, 44) käsittää Jäykistys-ripoja (60) kaistaleen (58) molemmin puolin Ja vähintään yhden viereisten Jäykistysripojen väliin muodostetun pidäkkeen (76), Joka on yhteistoiminnassa toisessa kädensija-elementissä sijaitsevan reunan (64) ulko-osan vastaavan ulkoneman (80) kanssa ja että asennuksen liikesuunta on kohtisuorassa kuormituksen suuntaan nähden.
2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen kännin, tunnettu siitä, että molemmat kädensijaelementit (42, 44) on varustettu ulkonemalla (54), joka toimii toisen kädensijaelemen-tln reunan (64) kosketuspintana, Jonka ulkopinta olennaisesti kulkee kyseessä olevan reunan ulkopinnan määrittämän tason läpi.
3· Patenttivaatimuksen 1 tai 2 mukainen kännin, tunnet-t u siitä, että molemmat kädensiJaelementit (42, 44) on varustettu muutamalla pidäkkellä (76) Ja ulkonemalla (80).
4. Jonkin patenttivaatimuksista 1-3 mukainen kännin, tunnettu siitä, että kädensiJaelementit (42, 44) ovat identtiset. 13 7 0 6 6 8
5. Jonkin patenttivaatimuksista 1-4 mukainen kännin, tunnettu siitä, että ulkonemat (80) on muodostettu reunan (64) sisäseinämälle muotoiltuihin tankoihin (78).
6. Jonkin patenttivaatimuksista 3-5 mukainen kännin, tunnettu siitä, että reunalla (64) varustettu kaistale (58) on muodostettu hihnaparin (34, 36) sisempien sivulaippojen (40) väliin.
7. Jonkin patenttivaatimuksista 3-6 mukainen kännin, tunnettu siltä, että kädensijaelementtien (42, 44) ulkosi-vuihin on muodostettu tarttumisuria (74).
Applications Claiming Priority (2)
Application Number | Priority Date | Filing Date | Title |
---|---|---|---|
US39516582 | 1982-07-06 | ||
US06/395,165 US4478450A (en) | 1982-07-06 | 1982-07-06 | Carrier with handle for containers or the like |
Publications (4)
Publication Number | Publication Date |
---|---|
FI830085A0 FI830085A0 (fi) | 1983-01-10 |
FI830085L FI830085L (fi) | 1984-01-07 |
FI70668B FI70668B (fi) | 1986-06-26 |
FI70668C true FI70668C (fi) | 1986-10-06 |
Family
ID=23561954
Family Applications (1)
Application Number | Title | Priority Date | Filing Date |
---|---|---|---|
FI830085A FI70668C (fi) | 1982-07-06 | 1983-01-10 | Med handtag foersedd baerare foer behaollare och dylika |
Country Status (31)
Country | Link |
---|---|
US (1) | US4478450A (fi) |
JP (1) | JPS5915054A (fi) |
KR (1) | KR870000438B1 (fi) |
AT (1) | AT389036B (fi) |
AU (1) | AU537891B2 (fi) |
BE (1) | BE895556A (fi) |
BR (1) | BR8302220A (fi) |
CA (1) | CA1203519A (fi) |
CH (1) | CH658439A5 (fi) |
DE (1) | DE3302983C2 (fi) |
DK (1) | DK151682C (fi) |
ES (1) | ES271364Y (fi) |
FI (1) | FI70668C (fi) |
FR (1) | FR2529869B1 (fi) |
GB (1) | GB2122884B (fi) |
GR (1) | GR77810B (fi) |
HK (1) | HK39586A (fi) |
IE (1) | IE53927B1 (fi) |
IT (1) | IT1171676B (fi) |
KE (1) | KE3621A (fi) |
LU (1) | LU84582A1 (fi) |
MA (1) | MA19693A1 (fi) |
MX (1) | MX159469A (fi) |
MY (1) | MY8600574A (fi) |
NL (1) | NL8300710A (fi) |
NO (1) | NO163995C (fi) |
PH (1) | PH19207A (fi) |
PL (1) | PL135718B1 (fi) |
PT (1) | PT76308B (fi) |
SE (1) | SE462966B (fi) |
ZA (1) | ZA831022B (fi) |
Families Citing this family (19)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
AU7493181A (en) * | 1980-09-03 | 1982-03-11 | Marjorie Ann Bridge | Fish de-hooking tool |
JPH024047Y2 (fi) * | 1985-09-30 | 1990-01-30 | ||
US4923082A (en) * | 1989-04-20 | 1990-05-08 | Bird Stanford W | Carrier for beverage cartons |
AU593514B3 (en) * | 1989-06-13 | 1990-01-10 | Leonard Colin Andrews | Packed product carton carrier |
US6237766B1 (en) * | 2000-01-28 | 2001-05-29 | Targus Group International | Carrying case for portable computer |
NL1029661C2 (nl) * | 2005-06-21 | 2006-12-22 | Handelsonderneming Van Krimpen | Kunststof pothanger en matrijs voor het vervaardigen daarvan. |
US8567578B2 (en) | 2008-03-13 | 2013-10-29 | Targus Group International, Inc. | Portable computer case |
US9687062B2 (en) | 2009-05-06 | 2017-06-27 | Tumi, Inc. | Checkpoint-friendly backpack |
DE202011003568U1 (de) * | 2011-03-04 | 2011-06-01 | Speiko - Dr. Speier GmbH, 48155 | Behälter zum Aufbewahren und Transportieren von zahnärztlichen Abformungen, Modellen u. dgl. |
US9172325B2 (en) * | 2011-07-12 | 2015-10-27 | Lumos Lsx, Llc | Photovoltaic panel carrier device |
US8602243B2 (en) * | 2011-08-16 | 2013-12-10 | Composite Containers Llc | Collapsible semi-bulk container |
US8763795B1 (en) | 2013-01-23 | 2014-07-01 | Targus Group International, Inc. | Dual support flap case |
US9515599B2 (en) | 2013-09-17 | 2016-12-06 | Lumos Lsx, Llc | Photovoltaic panel mounting rail with integrated electronics |
US20160087253A1 (en) * | 2014-09-19 | 2016-03-24 | Gerald J. Lorino | Battery basket |
US20160087254A1 (en) * | 2014-09-19 | 2016-03-24 | Gerald J. Lorino | Battery cuff |
AU2016201721B2 (en) | 2015-03-18 | 2017-05-18 | Targus International Llc | Extendable, universal case for portable electronic devices |
USD936969S1 (en) | 2020-01-31 | 2021-11-30 | Targus International Llc | Pocket for portable electronic device |
US20210347399A1 (en) * | 2020-05-06 | 2021-11-11 | Paul L. Williamson | Detachable Shopping Cart Handle Device |
US12116179B2 (en) * | 2021-03-29 | 2024-10-15 | Swimc Llc | Storage container |
Family Cites Families (12)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
US1327680A (en) * | 1918-05-18 | 1920-01-13 | Leahy Bernard | Trunk-harness |
US2371639A (en) * | 1943-08-02 | 1945-03-20 | Ernest J Mason | Locking sectional handle |
US2654115A (en) * | 1951-04-10 | 1953-10-06 | Revce Inc | Snap-on basket handle |
US2800940A (en) * | 1951-09-11 | 1957-07-30 | Riesebeck Curt Carl Johannes | Device for carrying receptacles |
US3140038A (en) * | 1962-04-19 | 1964-07-07 | Laguerre Leon | Handle and closure device for thermoplastic bags |
DE1979749U (de) * | 1967-12-09 | 1968-02-29 | Neoplastik Braunschweiger Kuns | Tragetasche mit verschlusseinrichtungen. |
US3654049A (en) * | 1970-04-30 | 1972-04-04 | Steven Ausnit | Self-retaining extruded plastic wrap member |
US3886633A (en) * | 1973-08-30 | 1975-06-03 | Steven Ausnit | Interlocking fastener with increased resistance to separation |
US3918131A (en) * | 1974-01-07 | 1975-11-11 | Steven Ausnit | Fluid-tight fastener |
US3960289A (en) * | 1975-04-09 | 1976-06-01 | Kiddie Products, Inc. | Latching receptacle lid |
GB1523911A (en) * | 1975-10-09 | 1978-09-06 | Franges H M | Carrying handle attachment for packages or the like |
US4207997A (en) * | 1977-08-25 | 1980-06-17 | Dart Industries Inc. | Handled carrier for containers |
-
1982
- 1982-07-06 US US06/395,165 patent/US4478450A/en not_active Expired - Fee Related
-
1983
- 1983-01-06 AU AU10074/83A patent/AU537891B2/en not_active Ceased
- 1983-01-07 BE BE0/209862A patent/BE895556A/fr not_active IP Right Cessation
- 1983-01-10 FI FI830085A patent/FI70668C/fi not_active IP Right Cessation
- 1983-01-10 AT AT0006583A patent/AT389036B/de not_active IP Right Cessation
- 1983-01-10 IE IE45/83A patent/IE53927B1/en unknown
- 1983-01-14 LU LU84582A patent/LU84582A1/fr unknown
- 1983-01-24 CA CA000420057A patent/CA1203519A/en not_active Expired
- 1983-01-24 MA MA19910A patent/MA19693A1/fr unknown
- 1983-01-29 DE DE3302983A patent/DE3302983C2/de not_active Expired
- 1983-02-08 MX MX196198A patent/MX159469A/es unknown
- 1983-02-08 GR GR70448A patent/GR77810B/el unknown
- 1983-02-10 PH PH28502A patent/PH19207A/en unknown
- 1983-02-15 ZA ZA831022A patent/ZA831022B/xx unknown
- 1983-02-21 DK DK073283A patent/DK151682C/da active
- 1983-02-25 NL NL8300710A patent/NL8300710A/nl not_active Application Discontinuation
- 1983-02-28 KR KR1019830000816A patent/KR870000438B1/ko not_active IP Right Cessation
- 1983-02-28 PT PT76308A patent/PT76308B/pt not_active IP Right Cessation
- 1983-03-07 FR FR8303709A patent/FR2529869B1/fr not_active Expired
- 1983-03-09 JP JP58038898A patent/JPS5915054A/ja active Granted
- 1983-03-14 NO NO830879A patent/NO163995C/no unknown
- 1983-03-21 CH CH1530/83A patent/CH658439A5/de not_active IP Right Cessation
- 1983-03-28 PL PL1983241238A patent/PL135718B1/pl unknown
- 1983-04-08 ES ES1983271364U patent/ES271364Y/es not_active Expired
- 1983-04-29 BR BR8302220A patent/BR8302220A/pt unknown
- 1983-05-13 GB GB08313202A patent/GB2122884B/en not_active Expired
- 1983-05-19 IT IT21187/83A patent/IT1171676B/it active
- 1983-07-04 SE SE8303826A patent/SE462966B/sv not_active IP Right Cessation
-
1986
- 1986-04-14 KE KE3621A patent/KE3621A/xx unknown
- 1986-05-29 HK HK395/86A patent/HK39586A/xx unknown
- 1986-12-30 MY MY574/86A patent/MY8600574A/xx unknown
Also Published As
Similar Documents
Publication | Publication Date | Title |
---|---|---|
FI70668C (fi) | Med handtag foersedd baerare foer behaollare och dylika | |
US5054629A (en) | Adjustable tray riser | |
US4848578A (en) | Storage and/or transport container of plastics material | |
CA1267691A (en) | Battery carrying handle | |
GB1571190A (en) | Pallets | |
KR20030020872A (ko) | 라운드 쇼울더를 갖는 플라스틱 용기 | |
EP1526077A2 (en) | A product container, in particular for fruit or vegetables | |
KR20010105292A (ko) | 복수 개의 판들로 구성된 컨테이너 | |
US4207997A (en) | Handled carrier for containers | |
KR910700181A (ko) | 스탠드 백 | |
US4387846A (en) | Bag handle | |
US4944399A (en) | Container with integral foldable handle | |
US5570764A (en) | Roller wheel assembly | |
US3421649A (en) | Bottle carrying case | |
EP0486107B1 (en) | Plastic crate with partially hollow handle | |
JPH0343411U (fi) | ||
US4984691A (en) | Container | |
RU11517U1 (ru) | Напольный коврик транспортного средства | |
EP0999143A3 (en) | Triangular composite container | |
CA1126671A (en) | Container handle | |
JPS6119079Y2 (fi) | ||
JPH0231382Y2 (fi) | ||
EP3295845A1 (en) | Bucket | |
AU2004278047B2 (en) | Improved closure for refuse container | |
JPS5940281Y2 (ja) | 運搬用容器 |
Legal Events
Date | Code | Title | Description |
---|---|---|---|
MM | Patent lapsed |
Owner name: DART INDUSTRIES INC. |