FI90601B - Sähköinen lattaliitin - Google Patents
Sähköinen lattaliitin Download PDFInfo
- Publication number
- FI90601B FI90601B FI893430A FI893430A FI90601B FI 90601 B FI90601 B FI 90601B FI 893430 A FI893430 A FI 893430A FI 893430 A FI893430 A FI 893430A FI 90601 B FI90601 B FI 90601B
- Authority
- FI
- Finland
- Prior art keywords
- connector
- base
- side walls
- edges
- flat
- Prior art date
Links
Classifications
-
- H—ELECTRICITY
- H01—ELECTRIC ELEMENTS
- H01R—ELECTRICALLY-CONDUCTIVE CONNECTIONS; STRUCTURAL ASSOCIATIONS OF A PLURALITY OF MUTUALLY-INSULATED ELECTRICAL CONNECTING ELEMENTS; COUPLING DEVICES; CURRENT COLLECTORS
- H01R13/00—Details of coupling devices of the kinds covered by groups H01R12/70 or H01R24/00 - H01R33/00
- H01R13/02—Contact members
- H01R13/20—Pins, blades, or sockets shaped, or provided with separate member, to retain co-operating parts together
-
- H—ELECTRICITY
- H01—ELECTRIC ELEMENTS
- H01R—ELECTRICALLY-CONDUCTIVE CONNECTIONS; STRUCTURAL ASSOCIATIONS OF A PLURALITY OF MUTUALLY-INSULATED ELECTRICAL CONNECTING ELEMENTS; COUPLING DEVICES; CURRENT COLLECTORS
- H01R13/00—Details of coupling devices of the kinds covered by groups H01R12/70 or H01R24/00 - H01R33/00
- H01R13/02—Contact members
- H01R13/10—Sockets for co-operation with pins or blades
- H01R13/11—Resilient sockets
- H01R13/115—U-shaped sockets having inwardly bent legs, e.g. spade type
Landscapes
- Details Of Connecting Devices For Male And Female Coupling (AREA)
- Connector Housings Or Holding Contact Members (AREA)
- Package Frames And Binding Bands (AREA)
- Organic Insulating Materials (AREA)
Description
1 90601 Sähköinen lattaliitin
Keksintö kuuluu sähköisten lattaliittimien piiriin, erityisesti liittimien, joissa on avattavissa oleva luki-5 tusmekanismi reiällisen latan kanssa.
Tämän tyyppiset liittimet on patentoitu Brittiläisessä Patentissa No. 1463751 ja ovat tulleet laajalti käyttöön viimeisten kymmenen vuoden aikana erityisesti autoteollisuudessa. Niillä saadaan sekä luotettava mekaa-10 ninen lukitus että luotettava sähköinen kontakti liitettävään lattaan.
Yhdessä versiossa liitin on painettu ja muotoiltu metallilevystä ja käsittää tavanomaisesti kanavamuotoisen liitinosan, jossa on pohja ja ylösnousevat sivuseinämät, 15 näiden sivuseinämien vapaiden reunojen ollessa taivutettuina pohjan ylle vastaanottamaan täydennyslatan sivuseinämien sisääntaivutettujen reunaosien väliin, ja lukitus-kielen joka ulottuu pohjasta, tavallisesti edestä, liitin-osan latan vastaanottopuolen päästä ja tavallisesti taak-20 sepäin liitinosan sisällä, kielen vapaan pään pistäessä esiin liitinosasta, tavallisesti takana, poispäin pohjasta muodostaen vapautusosan, liitinosan sisällä olevan kielen osan sisältäessä piikin lukittautumaan liitettävän latan onkaloon tai reikään, kielen ollessa joustavasti taivutet-25 tavissa pois latasta vapautusosan toiminnan ansiosta, vapauttaen piikin ja irroittaen latan.
Jotta erotettaisiin mekaaniset ja sähköiset ominaisuudet on muodostettu kiskopari nousemaan pohjasta tavallisesti työntämällä ylös pohjan ja sivuseinämien yhtymä-30 kohtaan lyötyjen pitkittäissuuntaisten lovien reunat, jolloin saadaan aikaan reunat vastakkaisille puolille vastaavia sivuseinämien sisäänkäännettyjä reunoja, jolloin liuska tarttuu vastakkaisten reunojen väliin.
Samalla kun tämä konstruktio yleisesti ottaen antaa 35 erittäin luotettavan mekaanisen ja sähköisen kytkennän.
2 90601 lisää raiteiden laittaminen kanavan kokonaiskorkeutta kun taas lovien laittaminen myös jossain määrin heikentää si-vuseinämiä. Joissain sovellutuksissa, varsinkin niissä, joissa liitin ja liitettävä latta roikkuvat vapaina, ei-5 yhteensuunnatut latta ja liitin, esimerkiksi liittämisen aikana, jolloin latta on kääntynyt tasonsa sisällä, aiheuttavat sen, että vastakkaiset latan reunat edessä ja takana vastaavasti, joutuvat kosketuksiin vastaavien si-vuseinämien kanssa kyseisillä alueilla kiskojen yläpuolelle) la, aiheuttaen sivuseinämiin huomattavan väännön, muuttaen niiden muotoa ulospäin aiheuttaen seuraamuksena sisään-käännettyjen kontaktien nousemisen ylöspäin, poispäin kiskoista, vähentäen sähköistä kontaktia liuskaan.
Etsiessään ratkaisua tähän ongelmaan on tärkeää, 15 että ei mainittavasti lisää tarvittavaa voimaa joka tarvitaan latan kytkemiseen eikä liittimen hintaa ja kokoa.
Keksinnön mukaisesti, liittimen etupäässä, sisäänpäin suunnatut sivuseinämien ulokkeet, kaukana pohjasta, ulottuvat toistensa ohi ja ovat yhdistetty toisiinsa tar-20 tuntaosilla, jotka on järjestetty niin, että ne joutuvat kosketuksiin toistensa kanssa, kun sivuseinämät ovat liikkuneet poispäin toisistaan edeltämäärätyssä määrin.
Tämä sallii pienessä määrin sivuseinämien liikkumisen poispäin toisistaan, joka vaaditaan latan asettami-25 sessa liittimeen, täten välttäen ei-toivotun liittämisvoi-man lisääntymisen, mutta rajoittaa sellaisen liikkeen estääkseen ylirasituksen ja siitä seuraavan luotettavan sähköisen kontaktin häviämisen ja mahdollisen mekaanisen säilyvyyden vähenemisen, mikä muutoin tapahtuisi.
30 Tarkemmin tällaiset sisäänpäin suunnatut sivusei nämien osat ovat mekaanisesti eristetyt sisäänkäännetyistä reunaosista lovilla, jotka ulottuvat liittimessä poikit-taisesti.
Suositussa suoritusmuodossa tartuntaosat käsittävät 35 poikittaiset varret tai kynnykset, jotka ovat sisäänpäin 3 90601 suunnattujen ulokkeiden vapaassa päässä, ja jotka sijoittuvat toisiinsa nähden päällekkäisesti, siten, että toisen ulokkeen varret ympäröivät tai salpaavat toisen ulokkeen yhdensuuntaisena ja erillään toisen ulokkeen varsista tai • 5 kynnyksistä.
Tämä takaa sen, että tartuntaosat pysyvät sidoksissa toisiinsa tehtävässään antaa helpotusta rasitukselle epäedullisissa olosuhteissa niitä käsiteltäessä ja käytettäessä .
10 Tämän järjestelyn tärkeä kohta on siinä, että se mahdollistaa rasituksen helpotuksen, joka saadaan aikaan yksinkertaisella muutoksella muottirakenteeseen, joka on alunperin suunniteltu kahden liittimen samanaikaiseen painamiseen ja muotoilemiseen, täten säästäen erittäin huo-15 mättävät työstökoneiden asetuskulut ja minimoiden asetus-viiveet.
Keksintö tullaan nyt kuvaamaan esimerkin avulla samalla viitaten piirroksiin, joissa:
Kuvio 1 on perspektiivinen kuva perinteisestä säh-20 köisestä lattaliittimestä ja liitettävästä latasta;
Kuvio 2 on kaaviomainen poikkileikkauskuva, jossa katkoviivoilla kuvataan perinteisen liitinosan vääntymistä, joka voi aiheutua, kun latta liitetään vinosti;
Kuvio 3 on kaaviomainen osittaistasokuva perintei-25 sestä liittimestä, jossa katkoviivalla kuvataan väärin-suunnatun latan mahdollista asentoa;
Kuvio 4 on perspektiivinen kuva keksinnön mukaisesta lattaliittimestä;
Kuvio 5 on kaaviomainen poikkileikkauskuva liitin- 30 osasta;
Kuvio 6 on kaaviomainen osittaistasokuva liitin-osasta; ja
Kuvio 7 on kaaviomainen osittaisetukuva liitinosas-ta huomattavasti suurennettuna.
35 Kuten näytetty kuvioissa 1 - 3 on perinteisen liit- 4 90601 timen liitinosa painettu ja muotoiltu metallilevystä ja on tavallisesti kanavamuotoinen, jossa on pohja 1 ja ylösnousevat sivuseinät 2. Sivuseinien 2 vapaat reunaosat 3 ovat käännetyt sisään, yli ja pohjaa 1 kohti.
5 Kieli 4, joka kokonaisuutena kuuluu pohjan 1 etu päähän, on käännetty taaksepäin sivuseinien 2 väliin jatkuen taaksepäin kaltevasti kohti sivuseinien 2 sisäänkään-nettyjä reunaosia 3. Kieli 4 ulottuu sisäänkäännettyjen reunaosien 3 takapäiden ulkopuolelle, ja on sitten kään-10 netty ulospäin tavallisesti kohtisuoraan pohjaa 1 kohti pistääkseen esiin liitososasta muodostaakseen vapautusosan 5. Kieli 4 on muotoiltu keskiosastaan ylöstyönnetyllä piikillä 6 joka on taivutettu taaksepäin kohti sisäänkään-nettyjä reunaosia 3 ollakseen salpana avattavissa olevana 15 kiinnityksenä liitettävän latan 11 reikään 12.
Pohjan 1 ja sivuseinien 2 vierekkäiset osat on rajattu pitkittäisillä raoilla 8, yksi molemmin puolin kieltä 4, ja metalli, josta raot on työnnetty ylös pohjasta 1 muodostavat ylösnousevat raiteet 9, joiden reunat 10 ovat 20 vastapäätä sisäänkäännettyjä reunaosia 3.
Käytössä, kuten näytetty kuviossa 3, liitettyä lat-taa 11 puristaa sisäänkäännettyjen osien 3 joustava taivutus reunaosien 3 ja reunojen 10 välissä. Salpapiikki 5 ohjataan latan reikään 12 vastustamaan latan 11 mekaanista 25 poisvetämistä. Vapautusosan 5 painaminen pohjaa 1 kohti irroittaa piikin 6 reiästä 12 salliakseen latan 11 poisvetämisen liittimestä.
Kuitenkin jos liitettävä latta ja liitin ovat toisiinsa nähden ei yhdensuuntaisia tai vinossa, kuten on 30 osoitettu nuolilla, vastakkaiset latan reunat edessä ja takana nojautuvat vastaaviin sivuseiniin kohtiin, jotka ovat kaukana pohjasta, vääntäen sivuseiniä ulospäin, seurauksena aiheutuneesta kääntömomentista, kuviossa 2 näytettyyn asentoon seurauksena elastisuuden menetyksestä ja 35 epätäydellisestä palautumisesta. Huomataan että tästä seu- 5 9 G 6 01 raa pienempi kontaktivoima joka kohdistuu lattaan sisään-käännettyjen reunaosien 3 osalta koska ne jäävät vääntyneiksi poispäin pohjaraiteista, josta seuraa merkittävä häviö sähköisessä luotettavuudessa.
, 5 Keksinnön mukaisessa lattaliittimessä, joka on näy tetty kuvioissa 4-7, joissa vastaavat osat on merkitty pilkullisina viitenumeroina ymmärtämisen helpottamiseksi, sisäänpäin suunnatut sankamaiset ulokkeet 13, 14 on laitettu vastaaville sivuseinille 2' kauaksi pohjasta liit-10 timen etupäähän, ulokkeet, jotka ulottuvat limittäin toistensa yli ja ovat yhdistetty toisiinsa vastaavilla tartun-taosilla 15, 16, jotka koostuvat pituussuuntaan kohtisuorista kynnyksistä 17 osan 15 vapaassa päässä ja pituussuuntaan kohtisuorista varsista 18 toisen osan 16 vapaassa 15 päässä, varsista, jotka on taivutettu pohjaa kohti siten että ne liukuvat kiinni vastaavissa vastakkaisissa toisen osan reunoissa ja edeltämäärätyn etäisyyden 19 päässä kynnyksistä 17, silloin kun latta ei ole liitettynä. Varret tarttuvat ja lukitsevat osan 15 pitäen kynnykset ja varret 20 17 ja 18 vastaavasti yhdensuuntaisina ja varret 18 voivat olla koukunmuotoisia lukitsemaan kynnykset 17 varmemmin. Ulokkeet 13 ja 14 ovat mekaanisesti erotetut sisäänkään-netyistä reunoista 3' raoilla 20 ja 21 vastavasti, raon 21 ollessa pitempi, jotta saataisiin riittävä joustavuus 25 ulokkeessa 14 väännetyille varsille 18 menemään ja salpau-tumaan kynnyksien 17 taakse liittimen muotoilun aikana. Varsien ja kynnysten edeltämäärätty etäisyys mahdollistaa rajatusti sivuseinien 2' liikkeen poispäin toisistaan, joka johtuu siitä, että latta taivuttaa sisäänkäännettyjä 30 reunaosia pohjaa kohti latan liittämisen aikana, mutta sen jälkeen tartuntaosat kiinnittyvät estääkseen sivuseinien 2' suuremman eroamisen toisistaan.
Tällä tavalla liittimeen kohdistuva rasitus, joka muutoin aiheutuisi suhteellisesti väärinsuuntautumisesta 35 liitettävien lettojen kanssa, on poistettu ilman, että on 6 90601 lisätty koko liittämisvoimaa. Lisäksi sisäänkäännettyjen reunaosien 3' perinteisen pituuden pienellä vähennyksellä liitin voidaan valmistaa muuttamalla muottia, jota aiemmin käytettiin kahden perinteisen liittimen samanaikaisessa 5 valmistuksessa.
Claims (5)
1. Sähköinen lattaliitin, käsittäen yleisesti kana- . vamuotoisen liitinosan, jossa on pohja (1) ja ylösnousevat 5 sivuseinämät (2), näiden sivuseinämien vapaiden reunojen (3) ollessa taivutettuina pohjan ylle vastaanottamaan täy-dennyslatan (11), jossa on piikin vastaanottava syvennys tai reikä (12), sivuseinämien (2) sisääntaivutettujen reunaosien (3) väliin, ja lukituskielen (4), joka ulottuu 10 pohjasta, edestä, liitinosan latan vastaanottopuolen päästä ja tavallisesti taaksepäin liitinosan sisällä, kielen (4) vapaan pään pistäessä esiin liitinosasta, takana, poispäin pohjasta (1) muodostaen vapautusosan (5), liitinosan sisällä olevan kielen osan sisältäessä piikin (6) lukittau-15 tumaan liitettävän latan syvennykseen tai reikään (12) täydennyslatassa (11), kielen (4) ollessa joustavasti taivutettavissa pois latasta (11) vapautusosan (5) toiminnan ansiosta, vapauttaen piikin (6) ja irroittaen latan (11), tunnettu siitä, että liittimen etupäässä, sivusei-20 nillä (2) kaukana pohjasta (1) on sisäänpäin suunnatut ulokkeet (13, 14), jotka ulottuvat toistensa yli limittäin, jolloin ne tarttuvat toisiinsa tartuntaosilla (17, 18), jotka on järjestetty siten, että ne kiinnittyvät toisiinsa sen jälkeen kun sivuseinät ovat liukuneet poispäin toisis-25 taan edeltämäärätyn määrän.
2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen sähköinen lattaliitin, tunnettu siitä, että kiskopari (9) on muotoiltu nousemaan ylös pohjasta (1) antamaan reunat vastapäätä sivuseinien vastaavia sisäänkäännettyjä reunoja, 30 latan (11) ollessa tarrautuneena vastakkaisten reunojen välissä.
3. Patenttivaatimuksen 2 mukainen sähköinen lattaliitin, tunnettu siitä, että kiskopari (9) on muotoiltu pohjasta(1) työntämällä ylös pituussuuntaisesti β 90601 ulottuvien rakojen (8), jotka on lyöty pohjan ja sivuseinien (2) yhtymäkohtaan, reunat.
4. Patenttivaatimuksen 3 mukainen sähköinen latta-liitin, tunnettu siitä, että sisäänpäin suunnatut 5 sivuseinien (2) osat ovat mekaanisesti eristetyt sisään-käännetyistä reunaosista raoilla (8), jotka ulottuvat liittimessä poikittaisuuntaisesti.
5. Patenttivaatimuksen 1 mukainen sähköinen latta-liitin, tunnettu siitä, että tartuntaosat (17, 10 18) käsittävät poikittaiset varret tai kynnykset sisäänpäin suunnattujen ulokkeiden vapaassa päässä, jotka ovat limittäin sijoittuneet, toisen ulokkeen varret (18) ympäröiden tai tarrautuen toiseen ulokkeeseen yhdensuuntaisena ja pienellä etäisyydellä toisen ulokkeen toisista varsista 15 tai kynnyksistä. 9 90601
Applications Claiming Priority (4)
Application Number | Priority Date | Filing Date | Title |
---|---|---|---|
GB8700870 | 1987-01-15 | ||
GB878700870A GB8700870D0 (en) | 1987-01-15 | 1987-01-15 | Electrical tabreceptacle |
PCT/US1987/003215 WO1988005611A1 (en) | 1987-01-15 | 1987-12-07 | Electrical tab-receptacle |
US8703215 | 1987-12-07 |
Publications (4)
Publication Number | Publication Date |
---|---|
FI893430A FI893430A (fi) | 1989-07-14 |
FI893430A0 FI893430A0 (fi) | 1989-07-14 |
FI90601B true FI90601B (fi) | 1993-11-15 |
FI90601C FI90601C (fi) | 1994-02-25 |
Family
ID=10610722
Family Applications (1)
Application Number | Title | Priority Date | Filing Date |
---|---|---|---|
FI893430A FI90601C (fi) | 1987-01-15 | 1989-07-14 | Sähköinen lattaliitin |
Country Status (12)
Country | Link |
---|---|
US (1) | US4934966A (fi) |
EP (1) | EP0342194B1 (fi) |
JP (1) | JP2544197B2 (fi) |
KR (1) | KR950010180B1 (fi) |
BR (1) | BR8707961A (fi) |
DE (1) | DE3785587T2 (fi) |
DK (1) | DK168466B1 (fi) |
ES (1) | ES1005998Y (fi) |
FI (1) | FI90601C (fi) |
GB (1) | GB8700870D0 (fi) |
NO (1) | NO172158C (fi) |
WO (1) | WO1988005611A1 (fi) |
Families Citing this family (23)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
US5269699A (en) * | 1992-06-09 | 1993-12-14 | Molex Incorporated | Lockable electrical connector assembly |
DE4236426C2 (de) * | 1992-10-28 | 1995-01-26 | Grote & Hartmann | Flachsteckbuchse mit Außenüberfeder und Verriegelungseinrichtung für einen Flachsteckstift |
US5525070A (en) * | 1994-04-15 | 1996-06-11 | Panduit Corp. | Positive lock insulated disconnect |
DE9416056U1 (de) * | 1994-10-06 | 1994-11-24 | Stocko Metallwarenfabriken Henkels Und Sohn Gmbh & Co, 42327 Wuppertal | Verriegelbare Flachsteckhülse für eine elektrische Verbindung |
DE9416055U1 (de) * | 1994-10-06 | 1996-02-01 | Stocko Metallwarenfabriken Henkels Und Sohn Gmbh & Co, 42327 Wuppertal | Flachsteckhülse mit Schneidkontakt |
JPH0917487A (ja) * | 1995-06-28 | 1997-01-17 | Yazaki Corp | ロック機構を有する雌端子 |
JPH09134751A (ja) * | 1995-11-08 | 1997-05-20 | Yazaki Corp | 端子金具における箱状部の接合構造 |
US6039615A (en) * | 1996-03-15 | 2000-03-21 | The Whitaker Corporation | Female electrical terminal having overstress members |
DE19835020C2 (de) * | 1998-08-03 | 2001-02-08 | Tyco Electronics Logistics Ag | Buchsenkontakt |
JP3998376B2 (ja) | 1999-09-10 | 2007-10-24 | 富士通株式会社 | 入力処理方法及びそれを実施する入力処理装置 |
JP3601773B2 (ja) * | 1999-12-08 | 2004-12-15 | 矢崎総業株式会社 | 端子 |
SE0000779D0 (sv) * | 2000-03-08 | 2000-03-08 | Pacesetter Ab | Process in connection with pacers |
US6629865B2 (en) * | 2001-12-07 | 2003-10-07 | Delphi Technologies, Inc. | Zero terminal insertion force electrical connection assembly |
US6685514B2 (en) * | 2002-04-05 | 2004-02-03 | Larry J. Costa | Folding blade electrical terminal |
US7628631B2 (en) * | 2007-07-09 | 2009-12-08 | Ideal Industries, Inc. | In-line electrical disconnect with terminal holders |
US8647160B2 (en) * | 2009-05-20 | 2014-02-11 | Yukita Electric Wire Co., Ltd. | Connection terminal, terminal connection structure, and terminal box |
ES2418779B1 (es) * | 2012-02-09 | 2014-09-15 | Orkli, S.Coop. | Conector de un termopar adaptado a una válvula electromagnética de gas y termopar que comprende el conector |
US20140174823A1 (en) * | 2012-12-21 | 2014-06-26 | Chief Land Electronic Co., Ltd. | Method for sleeve retaining a solder material onto a terminal unit |
EP3096409B1 (en) * | 2015-05-22 | 2020-02-19 | Yazaki Europe Ltd | A contact for electrical connectors |
US10027037B2 (en) * | 2016-07-06 | 2018-07-17 | Te Connectivity Corporation | Terminal with reduced normal force |
DE102016221351A1 (de) * | 2016-10-28 | 2018-05-03 | Te Connectivity Germany Gmbh | Flachkontaktbuchse mit Ausleger |
CN208111733U (zh) * | 2018-03-13 | 2018-11-16 | 泰科电子(上海)有限公司 | 连接端子 |
US11742606B2 (en) * | 2021-06-18 | 2023-08-29 | Lear Corporation | Electrical terminal and electrical connector assembly for electrically conductive structures |
Family Cites Families (8)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
US3573709A (en) * | 1969-01-31 | 1971-04-06 | Essex International Inc | Spark plug terminal with elliptical cross section barrel |
US3546665A (en) * | 1969-02-24 | 1970-12-08 | Alfred M Zak | Ignition cable connector |
GB1463751A (en) * | 1974-05-03 | 1977-02-09 | Amp Inc | Electrical tab receptacle |
FR2478383A1 (fr) * | 1980-03-11 | 1981-09-18 | Amp France | Organe de contact electrique destine a s'accoupler avec un organe de contact male, et connecteur electrique comportant un tel organe de contact |
DE8010133U1 (de) * | 1980-04-14 | 1980-07-10 | Grote & Hartmann Gmbh & Co Kg, 5600 Wuppertal | Flachsteckhuelse |
ES258227U (es) * | 1981-04-22 | 1981-12-01 | Mecanismos Auxiliares Industriales,S.A. | Elemento retensor perfeccionado para conectores de seguridad |
NL8202668A (nl) * | 1982-07-02 | 1984-02-01 | Philips Nv | Elektrisch kontaktorgaan. |
US4713026A (en) * | 1986-10-08 | 1987-12-15 | Interlock Corporation | Tab receptacle terminal having improved electrical and mechanical features |
-
1987
- 1987-01-15 GB GB878700870A patent/GB8700870D0/en active Pending
- 1987-12-07 EP EP88900908A patent/EP0342194B1/en not_active Expired - Lifetime
- 1987-12-07 DE DE88900908T patent/DE3785587T2/de not_active Expired - Lifetime
- 1987-12-07 WO PCT/US1987/003215 patent/WO1988005611A1/en active IP Right Grant
- 1987-12-07 BR BR8707961A patent/BR8707961A/pt not_active IP Right Cessation
- 1987-12-07 JP JP63501071A patent/JP2544197B2/ja not_active Expired - Fee Related
- 1987-12-07 KR KR1019880701106A patent/KR950010180B1/ko not_active IP Right Cessation
-
1988
- 1988-01-11 ES ES19888800037U patent/ES1005998Y/es not_active Expired
- 1988-09-14 DK DK510688A patent/DK168466B1/da not_active IP Right Cessation
- 1988-09-14 NO NO884077A patent/NO172158C/no unknown
-
1989
- 1989-06-23 US US07/370,553 patent/US4934966A/en not_active Expired - Lifetime
- 1989-07-14 FI FI893430A patent/FI90601C/fi not_active IP Right Cessation
Also Published As
Publication number | Publication date |
---|---|
DK168466B1 (da) | 1994-03-28 |
GB8700870D0 (en) | 1987-02-18 |
NO884077D0 (no) | 1988-09-14 |
JPH02502050A (ja) | 1990-07-05 |
FI893430A (fi) | 1989-07-14 |
ES1005998Y (es) | 1989-05-16 |
JP2544197B2 (ja) | 1996-10-16 |
NO172158C (no) | 1993-06-09 |
KR890700940A (ko) | 1989-04-28 |
DE3785587D1 (de) | 1993-05-27 |
EP0342194B1 (en) | 1993-04-21 |
DE3785587T2 (de) | 1993-11-04 |
WO1988005611A1 (en) | 1988-07-28 |
DK510688D0 (da) | 1988-09-14 |
FI893430A0 (fi) | 1989-07-14 |
KR950010180B1 (ko) | 1995-09-11 |
NO172158B (no) | 1993-03-01 |
US4934966A (en) | 1990-06-19 |
BR8707961A (pt) | 1990-02-13 |
NO884077L (no) | 1988-11-14 |
ES1005998U (es) | 1988-12-01 |
FI90601C (fi) | 1994-02-25 |
EP0342194A1 (en) | 1989-11-23 |
DK510688A (da) | 1988-09-14 |
Similar Documents
Publication | Publication Date | Title |
---|---|---|
FI90601B (fi) | Sähköinen lattaliitin | |
EP0600602B1 (en) | Electrical connector for a card reader | |
KR100973020B1 (ko) | 단자 피팅, 커넥터 및 단자 피팅 형성 방법 | |
US4469387A (en) | Printed circuit board connector | |
US6790088B2 (en) | Electric connector provided with a shield plate equipped with thrust shoulders | |
JPH0418226Y2 (fi) | ||
DE10161514B4 (de) | Anschlussbuchse | |
US4007977A (en) | Electrical connector | |
IL40823A (en) | Square pin receptacles employing channel contacts | |
DE60012126T2 (de) | Weiblicher Kontakt für einen elektrischen Steckverbinder | |
CN107978887B (zh) | 线对板连接器总成及其板端连接器与线端连接器 | |
US6997756B2 (en) | Connector terminal, a connector and a mounting method | |
EP0191539B1 (en) | Electrical connecting terminal for a connector | |
US6699069B2 (en) | On-board type connector | |
US5921808A (en) | Ribbon cable plug-in connector | |
JP2001052786A (ja) | フラットケーブル用コネクタ及びその製造方法 | |
JP2001052785A (ja) | スライダ及びこれを含むコネクタ | |
EP1204177B1 (en) | Board mount type connector and connector board mounting structure | |
US5807142A (en) | Electrical connector having terminals with improved retention means | |
KR100517170B1 (ko) | 카드 커넥터 | |
EP0877446B1 (en) | Connector for a printed circuit board or an electric or electronic device | |
EP0929133B1 (en) | A terminal fitting for a wedge-base bulb and a bulb socket comprising such a terminal fitting | |
JPS6038840B2 (ja) | 雌型電気接続子の製造方法 | |
JP2548757Y2 (ja) | 回路基板用電気コネクタ | |
EP0702425B1 (en) | Improved solder tail and electric connector incorporating same |
Legal Events
Date | Code | Title | Description |
---|---|---|---|
BB | Publication of examined application | ||
MM | Patent lapsed | ||
MM | Patent lapsed |
Owner name: AMP INCORPORATED |