DK200000174U3 - forbindelsesanker til sandwichelement - Google Patents
forbindelsesanker til sandwichelement Download PDFInfo
- Publication number
- DK200000174U3 DK200000174U3 DK200000174U DKBA200000174U DK200000174U3 DK 200000174 U3 DK200000174 U3 DK 200000174U3 DK 200000174 U DK200000174 U DK 200000174U DK BA200000174 U DKBA200000174 U DK BA200000174U DK 200000174 U3 DK200000174 U3 DK 200000174U3
- Authority
- DK
- Denmark
- Prior art keywords
- reinforcing
- anchor
- pieces
- bend
- connection
- Prior art date
Links
Classifications
-
- E—FIXED CONSTRUCTIONS
- E04—BUILDING
- E04C—STRUCTURAL ELEMENTS; BUILDING MATERIALS
- E04C5/00—Reinforcing elements, e.g. for concrete; Auxiliary elements therefor
- E04C5/01—Reinforcing elements of metal, e.g. with non-structural coatings
- E04C5/06—Reinforcing elements of metal, e.g. with non-structural coatings of high bending resistance, i.e. of essentially three-dimensional extent, e.g. lattice girders
- E04C5/0636—Three-dimensional reinforcing mats composed of reinforcing elements laying in two or more parallel planes and connected by separate reinforcing parts
- E04C5/064—Three-dimensional reinforcing mats composed of reinforcing elements laying in two or more parallel planes and connected by separate reinforcing parts the reinforcing elements in each plane being formed by, or forming a, mat of longitunal and transverse bars
-
- E—FIXED CONSTRUCTIONS
- E04—BUILDING
- E04C—STRUCTURAL ELEMENTS; BUILDING MATERIALS
- E04C5/00—Reinforcing elements, e.g. for concrete; Auxiliary elements therefor
- E04C5/16—Auxiliary parts for reinforcements, e.g. connectors, spacers, stirrups
- E04C5/162—Connectors or means for connecting parts for reinforcements
- E04C5/166—Connectors or means for connecting parts for reinforcements the reinforcements running in different directions
- E04C5/167—Connection by means of clips or other resilient elements
Landscapes
- Engineering & Computer Science (AREA)
- Architecture (AREA)
- Civil Engineering (AREA)
- Structural Engineering (AREA)
- Reinforcement Elements For Buildings (AREA)
- Joining Of Building Structures In Genera (AREA)
Description
DK 2000 00174 U3 FQRBINDELSESANKER TIL SANDWICHELEMENT Frembringelsens anvendelsesområde
Denne frembringelse angår et forbindelsesanker til et sandwichelement, som omfatter to støbte vægplader, der er armerede ved hjælp af på langs og på tværs forløbende armeringsstænger, hvor der mellem vægpladerne eventuelt er et varmeisolerende lag og hvor forbindelsesankeret tjener til at holde de armerede vægplader i indbyrdes afstand og stilling under monteringen.
Armeringen i hver af de to vægplader udgøres af et net af på langs og på tværs gående armeringsstænger, som for eksempel består af jern, hvor stængerne i krydsningspunkterne er forbundet ved svejsning eller ved ombinding med bindetråd.
Sandwichelementet tildannes derefter ved udstøbning af støbematerialet omkring armeringsnettene i en støbeform for hver af de to vægplader, idet der mellem støbeformene anbringes et varmeisolerende lag, for eksempel af stenuld.
Kendt teknik
For at sikre en korrekt indbyrdes afstand mellem armeringsnettene og dermed også en korrekt afstand mellem de to vægplader anbringes et antal forbindelsesankre, der forbindes til armeringsnettene.
Et kendt forbindelsesanker består af en bøjle, der i hver ende er ombøjet til dannelse af en krog, som kan gribe om en armerings- eller låsestang, idet bøjlen mellem krogene har en længde, der er omtrent dobbelt så stor, som afstanden mellem armeringsnettene. Normalt anvendes der hvert sted, hvor der skal skabes forbindelse mellem armeringsnettene, to bøjler, der for eksempel griber om en armeringsstang i det ene armeringsnet, hvorefter bøjlerne bringes til at skræve under en indbyrdes vinkel på omkring 90° og med deres anden krog gribe om en armeringsstang eller -stænger i det andet armeringsnet.
Et andet kendt forbindelsesanker består af en stang, der fra en midterdel strækker sig i to i det væsentlige ens dele i planer, som står tilnærmelsesvis vinkelret 2 DK 2000 00174 U3 på midterdelen, hvilke dele i hovedsagen forløber et første stykke i et første plan, der står tilnærmelsesvis vinkelret på de nævnte planer, fortsætter gennem en første bøjning i et andet stykke, derefter strækker sig mod det første plan i et tredie stykke via en anden bøjning for til sidst over en tredie bøjning at danne en krog.
Midterdelen ved det således kendte forbindelsesanker danner sammen med de nævnte første stykker en bøjle, som kan stikkes ind mellem to armeringsstænger, der for eksempel forløber på langs i armeringsnettet på den ene vægplade. Midterdelen kan enten ligge under en armeringsstang, der forløber på tværs, hvor resten af bøjlen så ligger uden på den næste på tværs og i afstand liggende armeringsstang, eller midterdelen kan ligge over en armeringsstang, der forløber på tværs, i hvilket tilfælde resten af bøjlen ligger under den næste på tværs og i afstand liggende armeringsstang. Krogene bringes til at gribe omkring en på tværs og i afstand liggende armeringsstang, hvorved forbindelsesankeret bringes i spænd i forhold til armeringsnettet på denne vægplade, medens den nævnte anden bøjning kan forbindes med armeringsnettet i den anden vægplade.
Denne forbindelse mellem forbindelsesankeret og armeringsnettet i den anden vægplade frembringes fordelagtigt ved, at der i den anden bøjning indstikkes en iåsestang, for eksempel i form af en armeringsstang, så låsestangen strækker sig langs den side af armeringsnettet i den anden vægplade, som vender bort fra den første vægplade.
Det tekniske problem, der skal løses
Det førstnævnte kendte forbindelsesanker er noget uhensigtsmæssig i brug, idet bøjlerne skal fastgøres ved hjælp af låsestænger på kendt måde for at holde dem på plads under monteringen af sandwichelementet. Bøjlerne kan uanset fastgørelsen dog ikke yde modstand mod forskydning hverken i det plan, der dannes af bøjlerne, eller på tværs af dette plan.
Endvidere er det tidsrøvende at etablere de mange enkelte bøjlers fastgørelse med låsestænger.
3 DK 2000 00174 U3
Det sidstnævnte kendte forbindelsesanker har den ulempe, at den ene af de to vægplader kun er lejret i et enkelt punkt ved hvert forbindelsesanker, og at der i mellem de to vægplader kun strækker sig to par støtte- eller armeringsstænger.
Formålet for frembringelsen
Det er derfor formålet med frembringelsen at angive et forbindelsesanker til et sandwichelement, som uanset retningen af eventuelle forskydningskræfter ikke skifter stilling i forhold til armeringsnettene, som er hurtigt at fastgøre, så der spares tid og arbejdskraft ved opbygningen af et sandwichelement. Specielt i forhold til det sidstnævnte kendte forbindelsesanker er det et formål at forstærke bæreevnen og stabiliteten af forbindelsesankeret uden en væsentlig forringelse af monteringsvenligheden, det vil sige ved en bibeholdelse af monteringsfordelene. Specielt er det et formål at sikre den enkle fremstilling af forbindelsesankrene ved bøjning.
Den nye teknik
Dette formål opnås ifølge frembringelsen med et forbindelsesanker, som er nyt ved, at de nævnte to i det væsentlige ens dele af forbindelsesankeret fra den tredje bøjning hver strækker sig i et Ijerde stykke bort fra det første plan, idet de nævnte fjerde stykker ved deres ender er forbundet med hinanden ved en forbindelsesdel.
Den tekniske virkning
Ved frembringelsen opnås, at forbindelsesankeret kan forbindes til armeringsnettet i den anden vægplade, det vil sige den vægplade, der befinder sig parallelt med og i afstand til det nævnte første plan, i endnu et forbindelsespunkt, idet de fjerde stykker sammen med deres forbindelsesdel danner en bøjle, der når op til armeringsnettet i den anden vægplade. Her kan denne bøjle forbindes til armeringsnettet ved hjælp af en armeringsstav, der anvendes som låsestang, idet den skydes ind mellem forbindelsesdelen af bøjlen og de tværgående armeringsstænger. Hermed dannes tillige en bedre afstivning af de to armeringsnet mod hinanden, idet de to fjerde stykker danner yderligere støtteforbindelser.
4 DK 2000 00174 U3
De uselvstændige krav omhandler fordelagtige udførelsesformer for det omhandlede forbindelsesanker.
Figurfortegnelse
Forbindelsesankeret ifølge frembringelsen vil blive forklaret nærmere i det følgende under henvisning til tegningen, hvor: fig. 1 i perspektiv viser to kendte forbindelsesankre i indgreb mellem to armeringsnet, fig. 2 er et snit parallelt med planet for de i fig. 1 viste forbindelsesankre, som er anbragt i et sandwichelement, fig. 3 er et snit gennem et sandwichelement med en yderligere kendt udførelsesform for et forbindelsesanker i indgreb med armeringsnettene, fig. 4 i perspektiv viser det i fig. 3 afbildede forbindelsesanker i indgreb med et armeringsnet, fig. 5 er et snit gennem et sandwichelement med endnu en kendt udførelsesform for et forbindelsesanker i indgreb med armeringsnettene, fig. 6 er en afbildning af en sidste kendt udførelsesform for et forbindelsesanker i indgreb med et armeringsnet, set fra siden, fig. 7 viser det i fig. 6 afbildede forbindelsesanker, set fra oven, fig. 8 viser en udførelsesform for et forbindelsesanker ifølge frembringelsen i indgreb med et armeringsnet, set fra siden, fig. 9 viser det i fig. 8 viste forbindelsesanker i indgreb med et armeringsnet, set fra højre side, og 5 DK 2000 00174 U3 fig. 10 er et snit gennem et sandwichelement med udførelsesform for forbindelsesankeret ifølge frembringelsen i indgreb med armeringsnettene.
Udførelseseksempler På fig. 1 ses to kendte forbindelsesankre 1, der hver består af en stang, som i enderne er ombøjet til dannelse af en krog. Den ene krog på forbindelsesankrene 1 er i indgreb med et armeringsnet 2, som omfatter langsgående armeringsstænger 3 og tværgående armeringsstænger 4. De to forbindelsesankre 1 er placeret omkring et krydsningspunkt mellem armeringsstængerne 3 og 4 med deres ene krog, og deres modstående kroge er i indbyrdes afstand i indgreb med en enkelt låsestang 5.
Fig. 2 er et snit parallelt med planet gennem de i fig. 1 viste forbindelsesankre 1, som er anbragt i et sandwichelement 9. Sandwichelementet 9 består af to vægplader 6 og 7 samt et mellemliggende varmeisolerende lag 8.
Det vil indses, at de to forbindelsesankre 1 ikke yder nogen modstand mod alle retninger for forskydningskræfter, der kunne opstå under monteringen af vægpladerne 6 og 7 i et sandwichelement 9. Forskydningskræfterne kan således forløbe såvel parallelt med eller på tværs af armeringsnettenes plan.
Det på fig. 3 og 4 viste kendte forbindelsesanker 10 kan i modsætning til det kendte forbindelsesanker 1 modstå forskydningskræfter uanset deres retning, hvilket skyldes at forbindelsesankeret 10 er udformet rumligt.
Det er hurtigt at montere forbindelsesankeret 10, da det som følge af en indbygget klemmeeffekt spænder sig selv fast i et armeringsnet.
Forbindelsesankeret 10 består af en stang 11, hvis midterdel 12 tilpasses efter afstanden mellem to langsgående armeringsstænger 3, så bøjlen, der dannes af midterdelen 12 og de to første stykker 13, 13b, kan skydes ind mellem to langsgående armeringsstænger 3 med omkring halvdelen 13a af de første stykker inde bag ved en tværgående armeringsstang 4 og den resterende del 13b af de første foran den næste tværgående armeringsstang 4, hvorefter krogene 19 6 DK 2000 00174 U3 bringes til at gribe om en følgende på tværs og i endnu støre afstand liggende armeringsstang 4, hvorved forbindelsesankeret 10 bringes i spænd i forhold til armeringsstængerne 4, som vist på fig. 4.
Til et sædvanligt sandwichelement 9 bruges der normalt fire forbindelsesankre 10, hvilke fire forbindelsesankre 10 fordeles parvist og jævnt over fladen af sandwichelementet 9.
De nødvendige forskallinger for udstøbningen af et vægelement, for eksempel 7 på fig. 3, kan nu bringes på plads i forhold til armeringsnettet ved hjælp af i og for sig kendte og på tegningen ikke viste afstandsholdere.
Det varmeisolerende lag 8 og den indre forskalling for det næste vægelement 6 kan nu anbringes, idet der ud for hvert forbindelsesanker 10 skæres slidser for delene 15, 16 og 17.
Endelig monteres armeringsnettet for det næste vægelement 6, idet der mellem de langsgående armeringsstænger 3 og den nævnte anden bøjning 16 indstik-kes en låsestang 21, der fortrinsvis strækker sig gennem de i samme højde parvist anbragte forbindelsesankre 10.
Indtil støbningen udføres, afstøttes armeringsnettet for det næste vægelement 6 i forhold til den indre forskalling ved hjælp af ikke viste afstandsholdere.
Ved en på fig. 5 afbildet anden kendt udførelsesform for forbindelsesankeret opnås en endnu mere solid indbyrdes låsning af de to vægelementer 6, 7.
Den del af den resterende del 13b af de første stykker 13a, 13b, som er nærmest ved den første bøjning 14, strækker sig bort fra den anden bøjning 16 og gennem det nævnte første plan i en afstand, som er omkring to gange tykkelsen af stangen 11.
Der fremkommer derved en sløjfe 22, der kan optage en yderligere låsestang 23, der forløber gennem sløjfen 22 på den side af de langsgående armeringsstænger 3, der vender bort fra de tværgående armeringsstænger 4.
7 DK 2000 00174 U3 På fig. 6 og 7 er vist en tredje kendt udførelsesform 30 for forbindelsesankeret. Dette forbindelsesanker består ligeledes af en stang 11, hvis midterdel 32 er tilpasset efter afstanden mellem to langsgående armeringsstænger 3, således at bøjlen, der dannes af midterdelen 32 og de første stykker 33a, 33b, kan skydes ind mellem de to langsgående armeringsstænger 3.
Bøjningen 34 mellem de første stykker 33a, 33b og de andre stykker 35 er her større end 90°, således at de andre stykker 35 går op over de første stykker 33a, 33b. De tredje stykker 37 strækker sig efter den anden bøjning 36 ned mod planet for de første stykker og går her via en bøjning 38 over i kroge 39, hvis ender strækker sig skråt opad og væk fra midterdelen 32. Som det er vist på fig. 7, kan enderne af krogene være forbundet med et stykke 40, men krogene kan også afsluttes i frie ender, således som det er vist i forbindelse med de øvrige kendte udførelsesformer.
Til forskel fra de to tidligere omtalte kendte udførelsesformer skal ved denne udførelsesform den første del 33a af de første stykker placeres foran en tværgående armeringsstang 4, mens den resterende del 33b af de første stykker skal placeres bag en tværgående armeringsstang 4, idet bøjlen først føres ind bag en tværgående armeringsstang og derefter foran den næstfølgende tværgående armeringsstang. Herefter bringes krogene 39 til at gribe bag om en følgende tværgående armeringsstang 4, hvorved forbindelsesankeret 30 bringes i spænd i forhold til armeringsstængerne 4, således som det er vist på fig. 6.
Armeringsnettet for det næste vægelement kan nu monteres ligesom ved de to tidligere omtalte kendte udførelsesformer, idet der mellem de langsgående armeringsstænger 3 (ikke vist på fig. 6 og 7) i armeringsnettet for det andet vægelement og den nævnte anden bøjning 36 indstikkes en låsestang 21 (ikke vist på fig.6 og 7), der fortrinsvis strækker sig gennem de i samme højde parvist anbragte forbindelsesankre 30.
Forbindelsesankeret 30 kan eksempelvis udformes således, at den første bøjning 34 har en vinkelåbning på omkring 60° (dvs., at der ved den første bøjning er foretaget en bøjning på omkring 120°), og således, at forbindelsesankeret i det væsentlige har form som en ligebenet trekant. Endvidere kan forbindelsesankerets anden bøjning udformes med en vinkelåbning på omkring 60°. Det 8 DK 2000 00174 U3 væsentlige er dog, at den første bøjning er større end omkring 90°, og at vinkler og afstande er afstemt således, at der opstår en klemmeeffekt i forbindelsesankeret, når dette monteres på armeringsnettet.
Forbindelsesankeret 10 eller 30 kan monteres i én operation og fastgøres uden brug af bindetråd. Efter anbringelsen skabes forbindelsen mellem armeringsnettene i de to vægelementer 6, 7 ved blot at stikke en låsestang 21 og eventuelt også en yderligere låsestang 23 i forbindelsesankerets bøjninger, så disse låsestænger er i anlæg mod den side af armeringsnettene, der vender bort fra hinanden.
Ved at de forskellige bøjninger udføres med vinkler, som ikke er 45°, 60° og/eller 90°, eller med andre ord således, at vinklerne ikke svarer nøjagtigt til de geometriske forhold, når forbindelsesankeret er placeret, opnås en skævhed i forbindelsesankeret 10 i forhold til det nævnte første plan, hvilken skævhed medfører en klemmeeffekt i forbindelsesankeret.
Ved den udførelsesform for frembringelsen, der er vist i fig. 8, 9 og 10, er der taget udgangspunkt i et forbindelsesanker svarende til det, der er vist i fig. 6 og 7. Forbindelsesankeret 50 består altså af en stang, der fra en midterdel 52 dan-X ner en bøjle sammen med de første stykker 53a, 53b, der kan skydes ind mellem to langsgående armeringsstænger 3, og anbringes således, at de to halvdele 53a og 53b af de første stykker befinder sig på hver sin side af to tværgående armeringsstænger 4.
Ved den første bøjning 54, der er større end 90°, strækker forbindelsesankeret 50 sig over i de andre stykker 55, hvorfra forbindelsesankeret over den anden bøjning 56 igen strækker sig ned mod det første plan via de tredje stykker 57. Ved det første plan går forbindelsesankeret via den tredje bøjning 58 over i fjerde stykker 59, der strækker sig skråt op til niveauet for armeringsnettet i den anden vægplade, det vil i praksis sige op i tilnærmelsesvis samme højde som den anden bøjning 56. Ved enden af de fjerde stykker 59 er disse, således som det ses på fig. 9, forbundet ved hjælp af en forbindelsesdel 60, 61, idet denne består af femte stykker 61 af stangmaterialet, der er bøjet skråt ind mod midterplanet for forbindelsesankeret 50. Her går disse femte stykker sammen i en vinkel i forhold til hinanden, således at der dannes et højeste punkt eller spids 60.
9 DK 2000 00174 U3
De fjerde stykker 59 med forbindelsesdelen 60, 61 forbindes til armeringsnettet i den anden vægplade ved, således som det kan ses af fig. 10, at en låsestang 62, der eventuelt også fungerer som langsgående armeringsstang 5, skydes ind i bøjlen dannet af stykkerne 59 og 61, således at låsestangen hviler mod de tværgående amneringsstænger 4. For at udføre dette, må enden af bøjlen dannet af stykkerne 59 og 61 være en vis afstand oven over armeringsnettet, således at spidsen 60 kommer op over niveauet for de tværgående armeringsstænger i en afstand svarende til tykkelsen af låsestangen 62. Ved at spidsen 60 er udformet som vist med en vinkelbøjning opnås, at låsestangen 62 naturligt vil fastholdes her og foretage en sideværts positionering af forbindelsesankeret 50.
I den viste udførelsesform er den tredje bøjning 58 udformet med en vinkelbøjning på ca. 60°, mens de femte stykker 61 er udformet således, at de mødes i en stump vinkel på eksempelvis 120°. Det er klart, at andre vinkelstørrelser kan vælges, eksempelvis kan der vælges andre vinkelstørrelser for den tredje bøjning 58, idet længden af de fjerde stykker 59 så samtidig må ændres tilsvarende, således at spidsen 60 kommer op i det rigtige niveau.
På samme måde kan frembringelsen anvendes i forbindelse med de øvrige tidligere omtalte kendte forbindelsesankre med de nødvendige modifikationer af disse, således at også disse kan forsynes med en bøjle bestående af fjerde stykker 59 afsluttet i en forbindelsesdel 60, således at der etableres endnu et par stænger, der fra et yderligere bøjningssted forløber, eventuelt skråt, op til armeringsnettet i den anden vægplade, hvor der sker en forankring ved hjælp af en lodret indstukket armeringsstang 5 eller en låsestang 62.
Da der ved frembringelsen er tale om, at forbindelsesankeret er af en sammenhængende form, må der mindst ét sted foretages en befæstigelse af to ender af stangmaterialet til hinanden, f. eks. ved svejsning eller lignende. Dette kan f. eks. ske på midterdelen 52 eller på et andet passende sted.
Forbindelsesankeret 10, 30 eller 50 tilpasses efter armeringsnet af alle dimensioner og fremstilles normalt i rustfast armeringsstål AISI 316 eller i en ønsket stålkvalitet med en diameter mellem 6 og 10 mm.
10 DK 2000 00174 U3
BRUGSMODELKRAV
1. Forbindelsesanker til et sandwichelement (9), som omfatter to støbte vægplader (6, 7), der er armerede ved hjælp af på langs og på tværs forløbende armeringsstænger (3, 4), hvor der mellem vægplademe (6, 7) eventuelt er et varmeisolerende lag (8), hvor forbindelsesankeret (10) tjener til at holde de armerede vægplader (6, 7) i indbyrdes afstand og stilling under monteringen, idet forbindelsesankeret (10) består af en stang (11), der fra en midterdel (12, 32, 52) strækker sig i to i det væsentlige ens dele i planer, som står tilnærmelsesvis vinkelret på midterdelen (12, 32, 52), hvilke dele i hovedsagen forløber et første stykke (13a, 13b, 33a, 33b, 53a, 53b) i et første plan, der står tilnærmelsesvis vinkelret på de nævnte planer, fortsætter gennem en første bøjning (14, 34, 54) i et andet stykke (15, 35, 35), derefter strækker sig mod det første plan i et tredie stykke (17, 37, 57) via en anden bøjning (16, 36, 56) og mod en tredie bøjning (18, 38, 58) som er nyt ved, at de nævnte to i det væsentlige ens dele fra den tredje bøjning (18, 38, 58) hver strækker sig i et fjerde stykke (59) bort fra det første plan, idet de nævnte fjerde stykker (59) ved deres ender er forbundet med hinanden ved en forbindelsesdel (60, 61).
2. Forbindelsesanker ifølge krav 1, som er nyt ved, at en del, fortrinsvis omkring halvdelen (13a, 33a, 53a), af de første stykker strækker sig i det første plan, og at den resterende del (13b, 33b, 53b) af de første stykker forløber nogenlunde parallelt med det første plan i en afstand, som er lidt mindre end en forud fastsat tykkelse af armeringsstængerne (3,4) i armeringsnettet.
3. Forbindelsesanker ifølge krav 1 eller 2, som er nyt ved, at forbindelsesdelen (60, 61) mellem de nævnte fjerde stykker (59) af forbindelsesankeret er dannet af i det væsentlige to ens retlinet forløbende femte stykker (61), der er forbundet til hinanden i et punkt (60) under en indbyrdes vinkel på mellem 90° og 180°.
4. Forbindelsesanker ifølge et eller flere af kravene 1-3, som er nyt ved, at forbindelsesdelen (60, 61) mellem de nævnte fjerde stykker (59) kan forbindes til armeringsnettet (3, 4) ved hjælp af en låsestang (62).
5. Forbindelsesanker ifølge et eller flere af kravene 1 - 4, som er nyt ved, at den første bøjning (34, 54) er større end omkring 90° og fortrinsvis omkring 120°.
11 DK 2000 00174 U3 6. Forbindelsesanker ifølge krav 5, som er nyt ved, at den anden bøjning (36, 56) har en vinkelåbning på omkring 60°.
5 7. Forbindelsesanker ifølge et eller flere af kravene 1-6, som er nyt ved, at længden af de enkelte stykker (13a, 13b, 13c; 15; 17, 33a, 33b, 35, 37; 53a, 53b, 55,57,59) af stangen (11) tilpasses efter afstandene mellem langsgående og tværgående armeringsstænger (3, 4) i forud fastsatte armeringsnet til sandwichelementet (9).
10 8. Forbindelsesanker ifølge et eller flere af kravene 1-7, som er nyt ved, at stangen (11) har samme tykkelse som en forud fastsat tykkelse af armerings-stængeme (3,4) i armeringsnettet.
15 9. Forbindelsesanker ifølge et eller flere af kravene 1-8, som er nyt ved, at stangen (11) er tildannet afen armeringsstang.
DK 2000 00174 U3 5
F'd 1‘
DK 2000 00174 U3
F/'g. 3« 9 DK 2000 00174 U3
/“ i<j. 4.
DK 2000 00174 U3
DK 2000 00174 U3
37
rr
y 7, 3 DK 2000 00174 U3
<f DK 2000 00174 U3
/V;. ? DK 2000 00174 U3
S~lb A/. /0
Applications Claiming Priority (1)
Application Number | Priority Date | Filing Date | Title |
---|---|---|---|
DE29908786U DE29908786U1 (de) | 1999-05-19 | 1999-05-19 | Verbindungsanker für Sandwichelement |
Publications (1)
Publication Number | Publication Date |
---|---|
DK200000174U3 true DK200000174U3 (da) | 2000-12-08 |
Family
ID=8073699
Family Applications (1)
Application Number | Title | Priority Date | Filing Date |
---|---|---|---|
DK200000174U DK200000174U3 (da) | 1999-05-19 | 2000-05-17 | forbindelsesanker til sandwichelement |
Country Status (2)
Country | Link |
---|---|
DE (1) | DE29908786U1 (da) |
DK (1) | DK200000174U3 (da) |
-
1999
- 1999-05-19 DE DE29908786U patent/DE29908786U1/de not_active Expired - Lifetime
-
2000
- 2000-05-17 DK DK200000174U patent/DK200000174U3/da not_active IP Right Cessation
Also Published As
Publication number | Publication date |
---|---|
DE29908786U1 (de) | 1999-09-23 |
Similar Documents
Publication | Publication Date | Title |
---|---|---|
US20090285639A1 (en) | Soil reinforcing retaining wall anchor | |
US4998397A (en) | Alignment and lateral support member for use in laying common concrete blocks | |
US3694988A (en) | Spacer clip for joining and supporting crosswisely extending reinforcement bars | |
KR101349297B1 (ko) | 보강철근에 의한 부분 보강 구조의 콘크리트 합성 강관말뚝 및 그 제작방법 | |
DK200000174U3 (da) | forbindelsesanker til sandwichelement | |
JP5526231B2 (ja) | 補強された地盤構造物のための連結装置、関連する構造物および方法 | |
KR101052732B1 (ko) | 전단연결재가 미리 형성된 연결판을 이용한 합성파일 및 그 제작방법 | |
US1561323A (en) | Bar spacer | |
US8197159B2 (en) | Wire facing unit for retaining walls with strut attachment locator | |
US8562259B2 (en) | Combined strut and connector retaining wall system and method therefor | |
US20160333570A1 (en) | Joist hanger/bracket | |
JP6018170B2 (ja) | 土壌中の補強された構造物 | |
JPWO2019064404A1 (ja) | 鉄筋用スペーサ | |
US2103894A (en) | Joint for concrete building units | |
DK2385189T3 (da) | Forskallingselement | |
KR102065623B1 (ko) | 개량형 멍에트러스 유닛 및 이를 이용한 벽체거푸집 구조 | |
US20090252561A1 (en) | Connection mechanism for large scale retaining wall blocks | |
DK173376B1 (da) | Fremgangsmåde til armering af jernbeton og armering til brug dertil | |
KR20220101353A (ko) | 압착슬리브를 이용한 프리캐스트 중공기둥구조물 및 그 시공방법 | |
KR102231966B1 (ko) | 콘크리트 타설막이 | |
KR20220089102A (ko) | 프리캐스트 중공기둥구조물 및 그 시공방법 | |
KR101425152B1 (ko) | 보강토 옹벽 및 그 시공방법 | |
US824595A (en) | Supporting device for reinforcing-bars of concrete-steel construction. | |
KR101171287B1 (ko) | 상호 결합형 이형철근 | |
JP7370784B2 (ja) | 型枠構造およびかぶり確保スペーサ |
Legal Events
Date | Code | Title | Description |
---|---|---|---|
UUP | Utility model expired |