TR201610210A2 - Pişirme cihazlarında esnek geçme mekanizması - Google Patents

Pişirme cihazlarında esnek geçme mekanizması Download PDF

Info

Publication number
TR201610210A2
TR201610210A2 TR2016/10210A TR201610210A TR201610210A2 TR 201610210 A2 TR201610210 A2 TR 201610210A2 TR 2016/10210 A TR2016/10210 A TR 2016/10210A TR 201610210 A TR201610210 A TR 201610210A TR 201610210 A2 TR201610210 A2 TR 201610210A2
Authority
TR
Turkey
Prior art keywords
flexible
feature
fixing element
insert
burner plate
Prior art date
Application number
TR2016/10210A
Other languages
English (en)
Inventor
Erkan Mamur Ali̇
Original Assignee
Femas Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Application filed by Femas Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi filed Critical Femas Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi
Priority to TR2016/10210A priority Critical patent/TR201610210A2/tr
Publication of TR201610210A2 publication Critical patent/TR201610210A2/tr
Priority to PCT/TR2017/050309 priority patent/WO2018063115A2/en

Links

Classifications

    • FMECHANICAL ENGINEERING; LIGHTING; HEATING; WEAPONS; BLASTING
    • F16ENGINEERING ELEMENTS AND UNITS; GENERAL MEASURES FOR PRODUCING AND MAINTAINING EFFECTIVE FUNCTIONING OF MACHINES OR INSTALLATIONS; THERMAL INSULATION IN GENERAL
    • F16BDEVICES FOR FASTENING OR SECURING CONSTRUCTIONAL ELEMENTS OR MACHINE PARTS TOGETHER, e.g. NAILS, BOLTS, CIRCLIPS, CLAMPS, CLIPS OR WEDGES; JOINTS OR JOINTING
    • F16B5/00Joining sheets or plates, e.g. panels, to one another or to strips or bars parallel to them
    • F16B5/02Joining sheets or plates, e.g. panels, to one another or to strips or bars parallel to them by means of fastening members using screw-thread
    • F16B5/0266Joining sheets or plates, e.g. panels, to one another or to strips or bars parallel to them by means of fastening members using screw-thread using springs
    • FMECHANICAL ENGINEERING; LIGHTING; HEATING; WEAPONS; BLASTING
    • F24HEATING; RANGES; VENTILATING
    • F24CDOMESTIC STOVES OR RANGES ; DETAILS OF DOMESTIC STOVES OR RANGES, OF GENERAL APPLICATION
    • F24C15/00Details
    • F24C15/08Foundations or supports plates; Legs or pillars; Casings; Wheels
    • FMECHANICAL ENGINEERING; LIGHTING; HEATING; WEAPONS; BLASTING
    • F24HEATING; RANGES; VENTILATING
    • F24CDOMESTIC STOVES OR RANGES ; DETAILS OF DOMESTIC STOVES OR RANGES, OF GENERAL APPLICATION
    • F24C3/00Stoves or ranges for gaseous fuels
    • F24C3/12Arrangement or mounting of control or safety devices
    • FMECHANICAL ENGINEERING; LIGHTING; HEATING; WEAPONS; BLASTING
    • F16ENGINEERING ELEMENTS AND UNITS; GENERAL MEASURES FOR PRODUCING AND MAINTAINING EFFECTIVE FUNCTIONING OF MACHINES OR INSTALLATIONS; THERMAL INSULATION IN GENERAL
    • F16BDEVICES FOR FASTENING OR SECURING CONSTRUCTIONAL ELEMENTS OR MACHINE PARTS TOGETHER, e.g. NAILS, BOLTS, CIRCLIPS, CLAMPS, CLIPS OR WEDGES; JOINTS OR JOINTING
    • F16B37/00Nuts or like thread-engaging members
    • F16B37/08Quickly-detachable or mountable nuts, e.g. consisting of two or more parts; Nuts movable along the bolt after tilting the nut
    • F16B37/0807Nuts engaged from the end of the bolt, e.g. axially slidable nuts
    • F16B37/0842Nuts engaged from the end of the bolt, e.g. axially slidable nuts fastened to the threaded bolt with snap-on-action, e.g. push-on nuts for stud bolts

Landscapes

  • Engineering & Computer Science (AREA)
  • General Engineering & Computer Science (AREA)
  • Mechanical Engineering (AREA)
  • Chemical & Material Sciences (AREA)
  • Combustion & Propulsion (AREA)
  • Combinations Of Kitchen Furniture (AREA)
  • Baking, Grill, Roasting (AREA)

Abstract

Buluş, pişirme cihazlarında (1), yan duvarlar (5) üzerine sabitlenerek pişirici kısımların kontrolünü sağlayan kontrol panelinin (2) ve üzerinde pişirici kısımların konumlandığı bek tablasının (3) birbirine esnek bir şekilde sabitlenmesini sağlayan esnek geçme mekanizması ile ilgilidir.

Description

TEKNIK ALAN Bulus, pisirme cihazlarinin montaji asamasinda, bek tablasi ile kontrol panosu parçalarinin birbirine esnek geçerek sabitlenmesini saglayan mekanizma ile ilgilidir.
TEKNIGIN BILINEN DURUMU Günümüzde, basta evlerde olmak üzere isyerleri veya çesitli yasam alanlarinda pisirme amaçli olarak firinlar kullanilmaktadir. Bahsedilen firinlarin 'Ust kisimlarinda ise üzerinde beklerin bulundugu ocaklar konumlandirilmaktadir. Ocaklar, firin 'Uzerindeki panoya bir bek tablasi vasitasi ile irtibatlandirilmaktadir.
Teknigin var olan uygulamalarina bakildiginda pisirme cihazlarinda, özellikle ocakli firinlarda bek tablasi monte edildikten sonra saga sola istenmeyen kaymalar meydana gelmektedir. Üretilen ürünün müsteriye bu sekilde gitmesi sonucu müsterinin kalite algisinda olumsuzluklara yol açmaktadir. Mevcut teknigin tasariminda bek tablasi ile pano arsinda 'özellikle köse noktalarda açikliklar meydana gelmektedir. Alternatif olarak seçilen emaye uygulamasinda meydana gelen kalinlik artisi veya emaye kullanilmasini gerektirmeyen inox malzeme uygulamasinda bek tablasinda kalinlik azalmasi veya sac hammadde kalinliklarinin degismesi sebebi ortaya çikan degiskenler mevcut tasarim ihtiyaçlarini karsilayamamaktadir.
Teknigin bilinen durumuna ilave olarak bek tablasinin montaji yapildiktan sonra baglanti mekanizmasi kendisini birakarak firindan ayrilmaktadir.
Mevcut tasarim geometrisinde bek tablasinin montaji sirasinda montaj zorluklari meydana gelmekte, montaj edilse dahi baglantinin kendiliginden çözülmesi riski ile karsilasilmaktadir. Mevcut tasarimin yapisindan dolayi üretimde kalifiye eleman ihtiyaci dogmakta, ayrica üretim esnekligi azalmakta ve isgücü artisina neden olmaktadir. Bu durum ayni zamanda servis hizmetlerinde parçalarin sökülüp takilirken zorluk yasanmasina ve parçanin hasar görmesine neden olmaktadir.
Mevcut tasarimin üretimi, nakliyesi ve müsteri evi kurulumu sirasinda baglayicilik özelligi ortadan kalktiginda tekrar ikinci bir düzeltme islemi gerektirmektedir. Bu durum müsteri sikayetlerine neden olmaktadir. Ayrica kullanilan sarf malzeme agirlik olarak fazladir.
Literatürde konu ile ilgili yapilan arastirmada 14.10.2007 basvuru tarihli ve EP209768081 numarali patent içerisinde, bir ön panel içeren bir bek tablasi ve ön paneli birbiri ile baglamak için bir baglanti yayi ifade edilmis olup; bek tablasinin montaji sirasinda, baglanti yayinin burun kismi, bek tablasinin kenar iç kivrimina çarpmasi sonucu montaj zorlugu olusmakta, montaj edilse dahi baglantinin kendiliginden çözülmesi problemi ortaya çikmaktadir. incelendiginde, patentin içeriginde; gövdenin ve üst tablanin, önceden belirlenen ara bosluga yerlestirilirken yay elemani kullanildigi görülmektedir.
Kuvvet uygulandiginda ise üst tablanin disariya çikartilarak serbest kaldigi vurgulanmistir. Ancak bu tasarim üst tablanin saga sola istenmeyen hareketini kisitlamamaktadir.
Teknigin bilinen durumu ile ilgili son olarak BSH ELECTRODOMESTICOS firmasina ait 01.02.2012 yayin tarihli ve ES numarali patent; ocagin, alt destek elemani ile üst destek elemani tespiti için elastik bir malzemeden olusan tutma elemani ve bunun üzerinde bulunan tutma bölgesi ile cep yapisinin birbiriyle iç içe geçmesi suretiyle meydana gelmektedir.
Ancak yukarida anlatilana benzer sekilde üst tablanin sag sola istenmeyen hareketi kisitlanamamaktadir.
Sonuç olarak pisirici cihazlarin baglantilarinda gelistirmelere gidilmekte, bu nedenle yukaridaki deginilen dezavantajlari ortadan kaldiracak ve mevcut sistemlere çözüm getirecek yeni yapilanmalara ihtiyaç duyulmaktadir.
BULUSUN AMACI Mevcut bulus, yukarida bahsedilen gereksinimleri karsilayan, tüm dezavantajlari ortadan kaldiran ve ilave bazi avantajlar getiren, pisirme cihazlarinda bek tablasi ve kontrol panosu arasindaki esnek geçme mekanizmasi ile ilgilidir.
Bulusumuza konu olan esnek geçme mekanizmasi, özellikle bek tablasi monte edildikten sonra saga sola herhangi bir kayma problemini tamamen ortadan kaldirdigi için ürünün kalite algisinda olumlu katki saglamaktadir.
Bek tablasi ile pano arasinda estetik açidan önemli olan araligin azaltilmasi ve olasi emaye kirilmalarinin minimize edilmesi müsteri sikayetlerini azaltmaktadir. Montaj sirasinda genis kalinliklarda sac ve malzeme kullanim esnekligi saglayarak tasarim ve üretim süreçlerini kolaylastirmakta, iyilestirmekte ve hizlandirmaktadir.
Urünün imalat asamasindan müsteri kullanimina kadar geçen tüm süreçte bek tablasinin montaj kaliciliginda artis meydana gelmektedir. Ayrica tasarimin getirdigi montaj kolayligi sayesinde kalifiye eleman ihtiyaci olmadan esnek ve etkin üretim gerçeklesebilmektedir. Buna bagli olarak satis sonrasi servis hizmeti kalitesi yükselmektedir. Malzeme kullaniminda saglanan esneklik sayesinde agirligin ve stok çesitliliginin azalmasi saglanmaktadir.
Yukarida bahsedilen ve asagidaki detayli anlatimdan anlasilacak tüm avantajlari gerçeklestirmek `üzere mevcut bulus; pisirme cihazlarinda, yan duvarlar `üzerine sabitlenerek pisirici kisimlarin kontrolünü saglayan kontrol panelinin ve 'üzerinde pisirici kisimlarin konumlandigi bek tablasinin birbirine esnek bir sekilde sabitlenmesini saglayan mekanizma olup; 0 kontrol paneli üzerinde bir geçme elemaninin konumlandirildigi delik, 0 bahsedilen delige irtibatlandirilan bir geçme elemani, 0 geçme elemani ile irtibatlanmak üzere bek tablasi kenarinda formlandirilan en az iki geçme çikintisi ve geçme çikintilari arasinda olusturulan geçme yuvasi, - geçme elemaninin alt kismina irtibatlandirilan bir esnek sabitleme elemani içeren bir yapilanma elde edilmistir.
Bulusun yapisal ve karakteristik özellikleri ve tüm avantajlari asagida verilen sekiller ve bu sekillere atiflar yapilmak suretiyle yazilan detayli açiklama sayesinde daha net olarak anlasilacaktir. Bu nedenle degerlendirmenin de bu sekiller ve detayli açiklama göz 'önüne alinarak yapilmasi gerekmektedir.
SEKILLERIN KISA AçiKLAMAsi Mevcut bulusun yapilanmasi ve ek elemanlarla birlikte avantajlarinin en iyi sekilde anlasilabilmesi için asagida açiklamasi yapilan sekiller ile birlikte degerlendirilmesi gerekir.
Sekil 1-a Firinin monte halde genel görünümüdur.
Sekil 1-b Firinin demonte halde ve detay bir görünümüdür.
Sekil 1-0 Bek tablasinin alttan ve detay bir görünümüdür.
Sekil 1-d Kontrol panosu ve bek tablasinin birbirine irtibatlanmis halde 'üstten ve yandan görünümleridir.
Sekil 2-a Klipsli esnek geçme mekanizmasinin alttan bir görünümüdür.
Sekil 2-b Klipsli esnek geçme mekanizmasinin kesit bir görünümüdür.
Sekil 3-a Yayli esnek geçme mekanizmasinin alttan bir görünümüdür.
Sekil 3-b Yayli esnek geçme mekanizmasinin kesit bir görünümüdür.
Sekil 4-a Tirnak contali esnek geçme mekanizmasinin alttan bir görünümüdür.
Sekil 4-b Tirnak contali esnek geçme mekanizmasinin kesit bir görünümüdür.
Sekil 5-a Somunlu esnek geçme mekanizmasinin alttan bir görünümüdür.
Sekil 5-b Somunlu esnek geçme mekanizmasinin kesit bir görünümüdür.
REFERANS NUMARALARI 1. Pisirme cihazi 2. Kontrol paneli 2.1. Delik 3. Bek tablasi 3.1. Geçme çikintisi 3.2. Geçme yuvasi Geçme elemani Yan duvar Ikinci sabitleme elemani Esnek sabitleme elemani BULUSUN DETAYLI AÇIKLAN MASI Bu detayli açiklamada, bulus konusu esnek geçme mekanizmasinin tercih edilen yapilanmalari, sadece konunun daha iyi anlasilmasina yönelik olarak ve hiçbir sinirlayici etki olusturmayacak sekilde açiklanmaktadir.
Bulus, pisirme cihazlarinda (1), yan duvarlar (5) üzerine sabitlenerek pisirici kisimlarin kontrolünü saglayan kontrol panelinin (2) ve üzerinde pisirici kisimlarin konumlandigi bek tablasinin (3) birbirine esnek bir sekilde sabitlenmesini saglayan mekanizma olup; 0 kontrol paneli (2) üzerinde bir geçme elemaninin (4) konumlandirildigi 0 bahsedilen delige (2.1) irtibatlandirilan bir geçme elemani (4), o geçme elemani (4) ile irtibatlanmak üzere bek tablasi (3) kenarinda formlandirilan en az iki geçme çikintisi (3.1) ve geçme çikintilari (3.1) arasinda olusturulan geçme yuvasi (3.2), - geçme elemaninin (4) alt kismina irtibatlandirilan bir esnek sabitleme elemani (7) içermektedir.
Sekil 1-aida bulus konusu esnek geçme mekanizmasina sahip pisirme cihazi (1) genel hali ile görülmektedir. Pisirme cihazi (1) üzerinde pisirici kisimlarin kontrolünü saglayan kontrol paneli (2), yan duvarlar (5) üzerine sabitlenmektedir. Uzerinde pisiricilerin bulundugu bek tablasi (3) da kontrol paneline (2) irtibatlandirilmaktadir. Bek tablasinin (3), kontrol paneli (2) ile irtibatini saglamak üzere kontrol panelinin (2) üst yüzeyinde formlandirilan bir delige (2.1) bir geçme elemani (4) konumlandirilmaktadir(Sekil 1-b). Bek tablasinin (3), geçme elemani (4) ile irtibatlanmasi için bek tablasi (3) kenarinda formlandirilan geçme çikintilari (3.1) ve geçme çikintilari (3.1) arasinda olusturulan geçme yuvasi (3.2) bulunmaktadir (Sekil 1-c). Geçme elemaninin (4), geçme yuvasina (4) girmesi ile sabitlenme saglanmaktadir.
Sekil 1-d'de kontrol paneli (2) ve bek tablasinin (3) birbirine irtibatli halde üstten ve yandan görünümleri yer almaktadir.
Kontrol paneli (2) ve bek tablasi (3) arasinda irtibati saglayan geçme elemani (4) tercihen Civata olarak kullanilmaktadir. Baglanti esnasinda esnekligin saglanmasi amaci ile de geçme elemaninin (4) kontrol paneli altinda kalan kisminda bir esnek sabitleme elemani (7) konumlandirilmaktadir. Geçme elemani (4) olarak kullanilan Civata, esnek sabitleme elemaninin (7) türüne göre saftli (kismen düz gövdeli) veya saftsiz (tamamen disli gövdeli) olabilmektedir. Ayni sekilde, esnek sabitleme elemaninin (7) türüne göre geçme elemaninin (4) uç kisminda bir ikinci sabitleme elemani (6) kullanilabilmektedir. Bahsedilen ikinci sabitleme elemani (6) tercihen civataya sabitlenen somun olarak seçilmektedir.
Birinci yöntem olarak; Sekil 2-a ve Sekil 2-b'de esnek sabitleme elemani (7) olarak bir klipsin kullanildigi mekanizmanin detay ve kesit görünümleri yer almaktadir. Bu yapilanmada geçme elemani (4) olarak saftsiz Civata kullanilmistir. Kontrol paneli (2) üzerindeki delige (2.1) irtibatlandirilan geçme elemaninin (4) alt kismina esnek geçme elemani (7) konumlandirilmaktadir.
Esnek geçme elemani (7) olarak kullanilan klipsin, bu sekilde konumlanmasi amaci ile gövdesinde bir irtibat boslugu bulunmaktadir. Klipsin düsmemesi amaci ile geçme elemaninin (4) ucuna bir ikinci sabitleme elemani (6) irtibatlanmistir. Ikinci sabitleme elemaninin (6) geçme elemani (4) üzerinde sikilmasi veya gevsetilmesi ile esnek sabitleme elemaninin (7) sikiligi ayarlanmaktadir.
Ikinci yöntemde; Sekil 3-a ve Sekil 3-bide esnek sabitleme elemani (7) olarak bir dairesel yayin kullanildigi mekanizmanin detay ve kesit görünümleri yer almaktadir. Bu yapilanmada geçme elemani (4) olarak saftli Civata kullanilmaktadir. Geçme elemaninin (4), kontrol paneli (2) üzerindeki delige (2.1) geçirilmesinin ardindan geçme elemaninin (4) saftli bölümüne esnek sabitleme elemani (7) olan dairesel yay orta kismindaki bosluk vasitasi ile konumlandirilmaktadir. Esnek sabitleme elemaninin (7) alt kismina, yani geçme elemaninin (4) yivli olan uç kismina ikinci sabitleme elemani (6) irtibatlandirilmaktadir. Ikinci sabitleme elemaninin (6) geçme elemani (4) üzerinde sikilmasi veya gevsetilmesi ile esnek sabitleme elemani (7) olan yayin sertligi ayarlanmaktadir.
Uçünü alternatif yöntemde; Sekil 4-a ve Sekil 4-bide görüldügü üzere esnek sabitleme elemani (7) olarak tirnakli conta kullanilmaktadir. Bu yapilanmada tirnakli contanin tirnaklarinin irtibatlanmasi amaci ile geçme elemani (4) saftsiz Civata kullanilmaktadir. Bu yapilanmada, kontrol paneli (2) üzerindeki delige (2.1) irtibatlandirilan geçme elemaninin (4) alt kismindan esnek sabitleme elemani (7) olan tirnakli conta ortasindaki bosluktan irtibatlandirilmaktadir. Tirnakli contanin tirnaklari, geçme elemanina (4) geçirilmesi sirasinda geçme elemani (4) üzerindeki disler ile irtibatlanmaktadir. Esnek sabitleme elemaninin (7), kontrol paneli yüzeyine dayanacak kadar itilmesi ile sabitlenme saglanmis olmaktadir. Geçme elemani (4) ve esnek sabitleme elemani (7) arasindaki irtibatin tirnaklarla saglanmasi nedeni ile esnek bir baglanti söz konusu olmustur.
Bir diger yöntemde ise; Sekil 5-a ve Sekil 5-b*de görüldügü sekli ile esnek sabitleme elemani (7) olarak somun kullanilmistir. Somunun sabitlenmesi için geçme elemani (4) saftsiz Civata olarak seçilmistir. Bu yapilanmada, kontrol paneli (2) üzerindeki delige (2.1) irtibatlandirilan geçme elemaninin (4) alt kismindan esnek sabitleme elemani (7) olan somun takilmaktadir. Esnek baglanti elemani (7) olarak somunun kullanildigi mekanizmada geçme elemani (4) tamamen sabit hale gelmektedir. Bu durumda bek tablasinin (3), kontrol paneli (2) üzerine irtibatlanmasi sirasinda, bek tablasi (3) üzerinde formlandirilan geçme çikintilarinin (3.1) dogal esnekligi ile geçme elemani (4) kafasinin geçme yuvasina (3.2) irtibati saglanir.

Claims (1)

  1. ISTEMLER . Pisirme cihazlarinda (1), yan duvarlar (5) üzerine sabitlenerek pisirici kisimlarin kontrolünü saglayan kontrol panelinin (2) ve üzerinde pisirici kisimlarin konumlandigi bek tablasinin (3) birbirine esnek bir sekilde sabitlenmesini saglayan mekanizma olup, özelligi; kontrol paneli (2) 'üzerinde bir geçme elemaninin (4) bahsedilen delige (2.1) irtibatlandirilan bir geçme elemani (4), geçme elemani (4) ile irtibatlanmak üzere bek tablasi (3) kenarinda formlandirilan en az iki geçme çikintisi (3.1) ve geçme çikintilari (3.1) arasinda olusturulan geçme yuvasi (3.2), geçme elemaninin (4) alt kismina irtibatlandirilan bir esnek sabitleme elemani (7) içermesidir. . Istem 1'e uygun mekanizma olup, özelligi; geçme elemaninin (4) Civata olmasidir. . Istem 1'e uygun mekanizma olup, özelligi; esnek sabitleme elemani (7) olarak klips kullanilmasidir. . Istem 1'e uygun mekanizma olup, özelligi; esnek sabitleme elemani (7) olarak yay kullanilmasidir. . Istem 1'e uygun mekanizma olup, özelligi; esnek sabitleme elemani (7) olarak tirnakli conta kullanilmasidir. . Istem 1'e uygun mekanizma olup, özelligi; esnek sabitleme elemani (7) olarak somun kullanilmasidir. 7. Istem 3 ve 4ie uygun mekanizma olup, özelligi; esnek sabitleme elemaninin (7) altinda irtibatlandirilan ikinci sabitleme elemani (6) içermesidir. 8. Istem ?iye uygun mekanizma olup, özelligi; ikinci sabitleme elemaninin (6) somun olmasidir. 9. Istem 3, 5 ve &ya uygun mekanizma olup, özelligi; bahsedilen geçme elemaninin (4) saftsiz Civata olmasidir. 10.Istem 4,e uygun mekanizma olup, özelligi; bahsedilen geçme elemaninin (4) saftli Civata olmasidir.
TR2016/10210A 2016-07-22 2016-07-22 Pişirme cihazlarında esnek geçme mekanizması TR201610210A2 (tr)

Priority Applications (2)

Application Number Priority Date Filing Date Title
TR2016/10210A TR201610210A2 (tr) 2016-07-22 2016-07-22 Pişirme cihazlarında esnek geçme mekanizması
PCT/TR2017/050309 WO2018063115A2 (en) 2016-07-22 2017-07-06 Flexible fitting mechanism in cooking devices

Applications Claiming Priority (1)

Application Number Priority Date Filing Date Title
TR2016/10210A TR201610210A2 (tr) 2016-07-22 2016-07-22 Pişirme cihazlarında esnek geçme mekanizması

Publications (1)

Publication Number Publication Date
TR201610210A2 true TR201610210A2 (tr) 2017-03-21

Family

ID=61763169

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
TR2016/10210A TR201610210A2 (tr) 2016-07-22 2016-07-22 Pişirme cihazlarında esnek geçme mekanizması

Country Status (2)

Country Link
TR (1) TR201610210A2 (tr)
WO (1) WO2018063115A2 (tr)

Family Cites Families (7)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
US2140408A (en) * 1931-08-31 1938-12-13 Borg Warner Cabinet stove and method of constructing and assembling
US2041226A (en) * 1934-06-13 1936-05-19 Perfection Stove Co Heating stove
US3877457A (en) * 1974-01-02 1975-04-15 Whirlpool Co Heating appliance control panel structure
DE102006018360B4 (de) * 2006-04-19 2008-01-31 Faurecia Kunststoffe Automobilsysteme Gmbh Kraftfahrzeug-Fronteinheit mit einem Bauteil zur Befestigung an einem Träger
EP2097680B1 (en) 2006-12-28 2016-02-10 Arçelik Anonim Sirketi A cooking device
ES2373152B1 (es) 2008-11-26 2012-12-10 Bsh Electrodomésticos España, S.A. Campo de cocción y procedimiento para la fabricación de un campo de cocción.
RU2615537C2 (ru) 2011-12-20 2017-04-05 Бсх Хаусгерете Гмбх Кухонный прибор с пружинным элементом

Also Published As

Publication number Publication date
WO2018063115A3 (en) 2018-07-26
WO2018063115A2 (en) 2018-04-05

Similar Documents

Publication Publication Date Title
CA2776059C (en) Home appliance with improved griddle insulation retainer
US11029032B2 (en) Stove
US9103553B2 (en) Domestic cooking appliance with adjustable gas switch mounting system
AU2006331388A1 (en) Quick-fixing element
US9127846B2 (en) Coupling assembly for use with a valve assembly
US20170191674A1 (en) Appliance Hood Mounting System
EP3037732B1 (en) Cooking appliance
US20140263276A1 (en) Spring clip attachment for a surface cooking module of a household cooking appliance
US20150022068A1 (en) Front frame for a cooking device
TR201610210A2 (tr) Pişirme cihazlarında esnek geçme mekanizması
US9476594B2 (en) Domestic cooking appliance having a gas switch mounting system
CN109196282A (zh) 烹饪炉盘框架
US20190184506A1 (en) Service Panel for a Cooking Appliance
CA2850815C (en) Domestic cooking appliance with embossed locking system for a gas flue
JP4930192B2 (ja) 組み込み式加熱調理器
US20240151405A1 (en) Locating features for a front panel of a domestic appliance door
JP2014020710A (ja) ガスコンロ
EP2466210B1 (en) Household appliance with a front panel having means for fixing knob holders
EP3465012A1 (en) A connection ring for gas taps
RU2585295C2 (ru) Устройство для приготовления пищи
TR2022017483A2 (tr) Geçmeli̇ montaj yapisina sahi̇p tabla i̇çeren bi̇r firin
JP2018025231A (ja) キッチン用スクリーンの固定構造及びキッチン用スクリーンの固定方法
US20130192584A1 (en) Heating element mounting features for a cook top appliance
JP7016670B2 (ja) 調理装置
JPS5816682Y2 (ja) ネンシヨウキグ