FI88002B - Foerfarande foer framstaellning av dubbelbotten - Google Patents

Foerfarande foer framstaellning av dubbelbotten Download PDF

Info

Publication number
FI88002B
FI88002B FI862699A FI862699A FI88002B FI 88002 B FI88002 B FI 88002B FI 862699 A FI862699 A FI 862699A FI 862699 A FI862699 A FI 862699A FI 88002 B FI88002 B FI 88002B
Authority
FI
Finland
Prior art keywords
plate
base
coating layer
main part
stainless steel
Prior art date
Application number
FI862699A
Other languages
English (en)
Swedish (sv)
Other versions
FI88002C (fi
FI862699A (fi
FI862699A0 (fi
Inventor
Ferdinando Cartossi
Original Assignee
Amc Int Alfa Metalcraft Corp
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Family has litigation
First worldwide family litigation filed litigation Critical https://patents.darts-ip.com/?family=11179676&utm_source=google_patent&utm_medium=platform_link&utm_campaign=public_patent_search&patent=FI88002(B) "Global patent litigation dataset” by Darts-ip is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Application filed by Amc Int Alfa Metalcraft Corp filed Critical Amc Int Alfa Metalcraft Corp
Publication of FI862699A0 publication Critical patent/FI862699A0/fi
Publication of FI862699A publication Critical patent/FI862699A/fi
Application granted granted Critical
Publication of FI88002B publication Critical patent/FI88002B/fi
Publication of FI88002C publication Critical patent/FI88002C/fi

Links

Classifications

    • AHUMAN NECESSITIES
    • A47FURNITURE; DOMESTIC ARTICLES OR APPLIANCES; COFFEE MILLS; SPICE MILLS; SUCTION CLEANERS IN GENERAL
    • A47JKITCHEN EQUIPMENT; COFFEE MILLS; SPICE MILLS; APPARATUS FOR MAKING BEVERAGES
    • A47J36/00Parts, details or accessories of cooking-vessels
    • A47J36/02Selection of specific materials, e.g. heavy bottoms with copper inlay or with insulating inlay
    • BPERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING
    • B23MACHINE TOOLS; METAL-WORKING NOT OTHERWISE PROVIDED FOR
    • B23KSOLDERING OR UNSOLDERING; WELDING; CLADDING OR PLATING BY SOLDERING OR WELDING; CUTTING BY APPLYING HEAT LOCALLY, e.g. FLAME CUTTING; WORKING BY LASER BEAM
    • B23K20/00Non-electric welding by applying impact or other pressure, with or without the application of heat, e.g. cladding or plating
    • B23K20/02Non-electric welding by applying impact or other pressure, with or without the application of heat, e.g. cladding or plating by means of a press ; Diffusion bonding
    • YGENERAL TAGGING OF NEW TECHNOLOGICAL DEVELOPMENTS; GENERAL TAGGING OF CROSS-SECTIONAL TECHNOLOGIES SPANNING OVER SEVERAL SECTIONS OF THE IPC; TECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER USPC CROSS-REFERENCE ART COLLECTIONS [XRACs] AND DIGESTS
    • Y10TECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER USPC
    • Y10TTECHNICAL SUBJECTS COVERED BY FORMER US CLASSIFICATION
    • Y10T29/00Metal working
    • Y10T29/49Method of mechanical manufacture
    • Y10T29/49826Assembling or joining
    • Y10T29/49861Sizing mating parts during final positional association

Landscapes

  • Engineering & Computer Science (AREA)
  • Food Science & Technology (AREA)
  • Mechanical Engineering (AREA)
  • Cookers (AREA)
  • Details Of Rigid Or Semi-Rigid Containers (AREA)
  • Thermally Insulated Containers For Foods (AREA)
  • Pressure Welding/Diffusion-Bonding (AREA)
  • Casting Or Compression Moulding Of Plastics Or The Like (AREA)
  • Laminated Bodies (AREA)

Description

i 38002
Menetelmä kaksoispohjän valmistamiseksi . - Förfarande för framställning av dubbelbotten.
Aikaisemmin tunnetaan menetelmiä kahden heterogeenisen materiaalin varmaksi yhteenliittämiseksi, jollaisia materiaaleja ovat esimerkiksi alumiini-ruostumaton teräs tai kupari-ruostumaton teräs.
Tiettyjä vaikeuksia seuraa kun mainittuja menetelmiä sovelletaan valmistettaessa säiliöitä ja erityisesti kattiloita tai pannuja, joissa on kaksikerroksinen pohja; tällöin ovat kyseessä ruostumatonta terästä olevat pannut, jotka on muodostettu ruostumatonta terästä olevasta pääosasta, joka käsittää pohjan ja sivuseinän, väliaine täytekerroksesta, joka on valmistettu hyvin lämpöä johtavista metalleista ja ulkopuolisesta ruostumatonta terästä olevasta päällyksestä sovitettuna mainittuun pääosaan.
Eräs erityisen edullinen tällainen menetelmä on esitetty italialaisessa patentissa numero 965 732. Ruostumatonta terästä olevan pannun kaksoispohjän valmistaminen mainitun patentin mukaisella menetelmällä käsittää seuraavat vaiheet: : : : - mainitun hyvin lämpöäjohtavan metallilevyn sijoittaminen : ulkopuolisesti pääosan pohjalle, levyn paksuuden ollessa : suurempi kuin mainitun täytekerroksen lopullinen paksuus, levyn : tilavuuden ollessa yhtäsuuri kuin mainitun täytekerroksen . .·. tilavuus; - ruostumatonta terästä olevan päällystekerroksen asettaminen levyn päälle, päällystekerroksessa olevan kehämäisen reunan . . ulottuessa kohti pääosan pohjaa ja ympäröidessä mainitun levyn • ‘ kehää; ‘ - pohjan kokoonpanon kuumentaminen lämpötilaan joka on lähellä mainitun levyn metallin sulamispistettä, mutta kuitenkin sen alapuolella; 2 O 8 C O 2 - iskupaineen kohdistaminen mainittuun pohjan kokoonpanoon, yhdistäen täten päällystekerroksen pääosan pohjaan.
Yllä mainitun menetelmän suurimmat vaikeudet johtuvat kaasuista, joita muodostuu pinnassa ja jotka jäävät suljetuiksi kahden kerroksen sisään ja estävät metallien turvallisen ja varman yhteenliittämisen.
Useita menetelmiä on kokeiltu näiden haittapuolten poistamiseksi, mutta toistaiseksi ilman menestystä; on esimerkiksi tehty reikiä päällyskerrokseen, jotka kuitenkin sulkeutuvat heti kun käytetään dynaamista tai iskupainetta; on myös työskennelty tyhjössä, joka on erittäin vaikeasti aikaansaatava ja yllä pidettävä toimintaolosuhde.
Esillä olevan keksinnön tarkoituksena on parantaa yllä mainittua menetelmää siten, että yllä mainitut ja myös muut epäkohdat saadaan poistetuiksi.
Tarkemmin sanoen patenttivaatimuksen 1 johdanto-osan mukaiselle menetelmälle on tunnusomaista, että - levyn (3') alkupaksuus on vähintään 20 % suurempi kuin täyte- : ·*: kerroksen (3) lopullinen paksuus; ja - levyn (3') deformoinnin ensimmäisessä vaiheessa mainittu . .·. iskupaine kohdistetaan jatkuvasti keskiosasta pohjan kehäosiin .·. : päin ja toisessa vaiheessa muotti (8) pidättää ulkopuoliselta . päällystekerroksen (2), jolloin mainittu iskupaine saadaan aikaan siten, että joko päällystekerroksen (2) pohjassa tai ainakin pääosan (1) pohjassa (4) tai niissä molemmissa on valmiissa tuotteessa kuperuus, joka on suunnattu täytekerrosta (3) kohti, jolloin päällystekerroksen (2) ja pääosan (1) pohjan (4) kuperuuden kokonaiskaarevuus on yhtäsuuri tai 0,25% suurempi kuin pannun pohjan keskimääräinen halkaisija lopullisessa muo-dossaan.
3 58002
Iskupaine muodostetaan meistin ja muotin väliin italialaisen patentin 965 732 mukaisesti, jolloin joko meisti tai muotti on vastakkaiseen suuntaan kupera, kokonaiskuperuuden ollessa suurempi kuin 0,0025 pannun pohjan keskimääräisestä halkaisijasta lopullisessa muodossaan.
Ensimmäinen vaihe on siis pääasiallisesti mainitun levyn muo-donmuutosvaihe ja tällöin levyä puristetaan ensiksi keskeltä ja sitten meistin ja muotin lähestyessä toista kehää; mainitun levyn metalliin kohdistuu keskipakopaine, joka poistaa vaiheittain kaasut ja käyttää koko tilan kahden ruostumatonta terästä olevan kerroksen välissä. Vasta tässä vaiheessa, eli kun muotti on lopullisessa asennossaan ja päällyskerros hyvin kiinni muotissa, alkaa toinen vaihe: koska meisti ja muotti eivät pääse tulemaan lähemmäksi, jäljellä oleva energia purkautuu iskuenergiana täyttömetallia vasten, joka puristuu kaikilta puolilta: erityisesti mainitun päällystekerroksen kehämäisessä reunassa tarttuen lujasti kumpaankin ruostumattomaan teräkseen.
Eräs edullinen lisätunnusmerkki on se, että mainitulle levyl-*·’ ’ le tai muotin ja meistin tai niiden molempien kuperuuksille * annetaan erityismuoto siten, että liikkuessaan keskustasta : kehälle mainitun levyn metalli saavuttaa päällystekerroksen kehäreunan yläosan samanaikaisesti joka puolella mainittua reunaa.
Keksintöä selvitetään seuraavaksi rajoittamattoman esimerkin • ; muodossa viittaamalla sylinterimäiseen pannuun, joka on esi-tetty oheisissa piirustuksissa, joissa: ; '·· Kuvio 1 on osittainen poikkileikkaus pannusta, jossa on kak-: : soispohja, joka on edelleen sijoitettu sen valmistus- --· laitteisiin.
4 S8C02
Kuvio 2 on osittainen poikkileikkaus pannun pääosasta päällys-kerroksen kiinnitysvaiheen alkaessa.
Kuvio 3 on samanlainen leikkaus kuin kuvio 2 pidemmälle edenneessä vaiheessa.
Kuvio 4 on leikkauskuva, jossa kuperuus on liioiteltu selvyyden vuoksi ja jossa ollaan keksinnön mukaisessa alkuvaiheessa.
Kuvio 5 on samanlainen leikkaus kuin kuvio 4 valmiista pannusta.
Näiden kuvioiden mukaisesti valmiiseen pannuun kuuluu ruostumatonta terästä oleva pääosa 1, ruostumatonta terästä oleva päällyskerros 2 ja hyvin lämpöäjohtavaa metallia oleva täyttö-kerros 3.
Keksinnön mukaisessa menetelmässä pääosalle 1 suoritetaan ensiksi tavanomainen esipuhdistus ja rasvan poisto; sama tehdään päällyskerrokselle 2.
Prosessin alussa täyttömateriaali on yhden tai useamman (pinottuna) sopivan muotoisen levyn muodossa, esim. kiekkomai-sena, kun pannulla on ympyrämäinen vaakasuora poikkileikkaus.
Näiden levyjen 3' kuvioissa 2 ja 4 koko ja erityisesti niiden korkeus H on laskettu halutun lopputuloksen perusteella, jolloin korkeus lisääntyy ainakin 20 % verrattuna siihen korkeuteen, joka levyllä tai levyillä pitää olla lopuksi ja edelleen niiden halkaisijaa pienennetään samassa suhteessa; tällä tavoin toimien on mahdollista muodostaa rako 5 (kuvio 2) päällyskerroksen 2 kehäreunan alemman osan 6 ja pääosan 1 ulkopinnan väliin.
f. n n n n
5 'j O U U Z
Helposti käsiteltävän laitteen aikaansaamiseksi menetelmä suoritetaan edullisesti italialaisen patentin n:o 965 732 mukaisesti liittämällä hitsaamalla yhteen kiekko 3', pääosan 1 pohja 4 ja päällyskerros 2 edullisesti siten, että hitsaus-piste on niiden keskiosassa ja edullisesti käytetään vastus-hitsausta.
Tällä tavoin saatu kokoonpano lämmitetään sitten uunissa levyn 3' muodostavalle metallille sopivassa lämpötilassa, se on, kuten edellä mainitussa italialaisessa patentissa on esitetty, lämpötila, joka on lähellä mainitun metallin sulamispistettä, mutta kuitenkin sen alapuolella. Esimerkiksi, kun kysymyksessä on alumiini tai sen seokset tämä lämpötila pidetään alueella 400 - 650°C ja kuparilla alueella 900 - 1000°C.
Kun ennalta määrätty lämpötila saavutetaan, tällä tavoin valmistunut kokoonpano sijoitetaan kiinteään meistiin 7, jonka yläosa on sopivan kupera ja joka kiinnitetään puristimen (ei esitetty) tasoon. Vastaava liikkuva muotti 8 on myös - tietyn verran kupera ja tämä osa on kiinnitetty mainitun puristimen iskumassaan. Kummankin kuperan osan kaarevuus on : : : ja F2 vastaavassa järjestyksessä (kuvio 5) ja niiden summa : F = Fi + F2 ri ippuu pannun 1 pohjan 4 halkaisijasta ja käytän nössä sen koko on ainakin 0,0025 mainitusta halkaisijasta.
! ! Käytännössä halkaisijan ollessa 200 mm tämä kuperuus on 0,5 mm. Tämä arvo voidaan jakaa kahden osan ja F2 välille tai antaa vain toiselle niistä riippuen halutuista tuloksista.
Vaappuvivun kiihtyvän iskumassan aikaansaama iskupaine kohdistetaan liikkuvaan muottiin 8.
Kiekon 3' muodonmuutosvaiheen alussa (kuvio 2) iskun vaikutuksen alaisena paine vaikuttaa ainoastaan levyn keskiosaan ja mainitusta kuperuudesta johtuen kiekon metalli leviää asteit- • - · * · ' Γ o o
6 '* O U U L
tain kehäänsä kohti. Tällä tavoin mainittu metalli tulee asteittain kosketukseen ruostumattoman teräskerrosten 2 ja 4 kanssa ja olemassa oleva kaasu pääsee virtaamaan ulos raon 5 läpi (kuvio 3).
Tässä yhteydessä on tärkeätä huomata, että iskupaineen käytön aikana yllä mainittu kuperuus aiheuttaa keskipakovaikutuksen kaasuihin tai muihin materiaaleihin, jotka ovat jääneet pannun pohjan muodostavien yhteenliitettävien metallikerrosten 2, 3, 4 väliin; edelleen tämä kuperuus kohdistaa deformoidun kiekon 3' metalliin keskipakoislaajenemisvaikutuksen, joka helpottaa kaasujen poistumista.
Menetelmä etenee kaasujen poistuessa asteettain (kuvio 3) kunnes deformoidun kiekon 3' metalli (sen tilavuus on sopivasti laskettu) täyttää koko ontelotilan ja päällyskerroksen kehä-reunan 6 alaosa tulee kosketukseen (tai melkein) pääosan 1 kanssa saavuttaen tällä tavoin kuviossa 1 esitetyn muodon.
Soveltamalla menetelmää oikealla tavalla on selvää, että reunan 6 alareuna tulee kosketukseen pääosan 1 pinnan kanssa samanaikaisesti tai hieman sen jälkeen kun deformoidun kiekon metalli on täysin täyttänyt käytettävissä olevan tilan.
Tällä hetkellä muodonmuutosvaihe on ohi ja iskumassan jäljellä oleva energia (joka on suurin osa alkuperäisestä energiasta) purkautuu iskuna kokoonpanoon aiheuttaen kolmen kerroksen 2, 3, 4 tiukan kiinnityksen ja molekyylipuristumisen, kuten yllä mainitussa italialaisessa patentissa 965 732 on esitetty.
Voidaan todeta, että yllä mainitun kuperuuden johdosta kiekon . .·. 3' metalli, paitsi että ne puristuvat ja liittyvät tiiviisti ruostumattomiin teräskerroksiin 2 ja 4, läpinäkyvät keskipako-liikkeen, joka puristaa ja työntää ne voimakkaasti päällys- 7 fi 8 O O 2 kerroksen 2 kehäreunaa 6 vasten, jolloin muotti 8 pitää pääl-lyskerroksen lopullisessa asennossaan; tästä syystä saadaan varmistetuksi tiukka kiinnitys ja molekyyliliittymä myös päällyskerroksen 2 kehäreunan 6 ja deformoidun kiekon 3' kehän välille.
Tämä menetelmä merkitsee huomattavaa parannusta muilla menetelmillä saavutettaviin tuloksiin kiinnitettäessä kaksoispohjia esimerkiksi tavallisella juottomenetelmällä.
Täyttökerroksen 3 ja kaksoiskerrosten 2, 4 tiukka kiinnittyminen koko kosketuspinnoiltaan reuna-alueet mukaan luettuna on erityisen sopiva valmistettaessa keittiöastioita, joissa pääasiallisena tarkoituksena on saada aikaan yhtenäiset tuotteet lämmönsiirron takia ja hygienisistä syistä.
Eräs lisäetu muihin kaksoispohjien kiinnitysmenetelmiin verrattuna on mahdollisuus antaa päällyskerrokselle haluttu muoto sen sisältämän muotin avulla iskupainetta käytettäessä.
. Eräs lisäetu on siinä, että kun yllä kuvattu kiinnitysvaihe on suoritettu, on lämpösäteilevässä pohjassa ulkopuolinen ontelo, joka kykenee kompensoimaan lämmityslähteiden kanssa -;·· tapahtuvien myöhempien kosketusten aiheuttaman dilataation: tämän ontelon koko voidaan sopivasti .laskea menetelmän rajojen mukaisesti siten, että heti kun pohja on lämmennyt saavutetaan sen ehdoton tasaisuus.
Yllä oleva menetelmä on kuvattu padan tai astian yhteydessä, jossa on pyöreä poikkileikkaus ja jonka levy 3' on normaalisti pyöreä sen kehän noudattaessa astian profiilia ja jonka halkaisija on selvästi pienempi kuin astian halkaisija. Samoin muotin 8 ja meistin 7 muoto on yleensä pallokupumainen.
8 v3C02 Käytettäessä poikkileikkaukseltaan muunlaisia kuin pyöreitä astioita on järkevää toimia siten, että keskipakolaajenemisensa aikana täyttömetalli saavuttaa reunan 6 samanaikaisesti koko kehältä.
Tätä tarkoitusta varten on mahdollista joko säilyttää meisti 7 ja/tai muotti 8 pallomaisen kuvun -muodossa ja muotoilla sopivasti täyttömetalli ja järjestää se eri akseleille astian pohjan kehän profiilin suhteen (tästä syystä sen reuna ei enää seuraa astian pohjan kehän profiilia) tai muuttaa muotin kaarevuutta ja säilyttää täyttömetallin reuna astian pohjan kehän profiilin mukaisena tai mahdollista on myös käyttää molempia.
Yllä oleva esimerkki valaisee kaksoispohjan erästä tiettyä muotoa, mutta keksintöä voidaan soveltaa kaikkiin mahdollisiin eri muotoihin onpa kysymyksessä sitten kaksoispohja tai itse säiliö, jolloin kaikki nämä jäävät keksinnön suojapiirin sisään.

Claims (2)

9. G G 2
1. Menetelmä ruostumattoman teräspannun kaksoispohjän valmistamiseksi, mainitun pannun muodostuessa ruostumatonta terästä olevasta pääosasta (1), joka käsittää pohjan ja sivuseinät, hyvin lämpöäjohtavasta metallista valmistetusta täyte-kerroksesta (3) ja ulkopuolinen ruostumatonta terästä oleva päällystekerroksesta (2) sovitettuna pääosan (1) pohjaan, jonka menetelmät käsittää seuraavat vaiheet: - mainitun hyvin lämpöäjohtavan metallilevyn (3') sijoittaminen ulkopuolisesti pääosan (1) pohjalle (4), levyn paksuuden ollessa suurempi kuin täytekerroksen (3) lopullinen paksuus, levyn (3') tilavuuden ollessa yhtäsuuri kuin täytekerroksen (3) tilavuus; - ruostumatonta terästä olevan päällystekerroksen (2) asettaminen levyn (3') päälle, päällystekerroksessa (2) olevan kehämäisen reunan (6) ulottuessa kohti pääosan (1) pohjaa ja ympäröidessä levyn (3') kehää; - pohjan kuumentaminen lämpötilaan joka on lähellä levyn (3') metallin sulamispistettä, mutta kuitenkin sen alapuolella; - iskupaineen kohdistaminen mainittuun pohjaan päällystekerroksen (2) pääosan (1) yhdistämiseksi pysyvästi pohjaan (4), levyn (31) deformoimiseksi täytekerroksen (3) muodostamiseksi, • tunnettu siitä, että: . - levyn (3') alkupaksuus on vähintään 20 % suurempi kuin täyte- ‘ : kerroksen (3) lopullinen paksuus; ja - levyn (3') deformoinnin ensimmäisessä vaiheessa mainittu iskupaine kohdistetaan jatkuvasti keskiosasta pohjan kehäosiin päin ja toisessa vaiheessa muotti (8) pidättää ulkopuoliselta päällystekerroksen (2), jolloin mainittu iskupaine saadaan aikaan siten, että joko päällystekerroksen (2) pohjassa tai ainakin pääosan (1) pohjassa (4) tai niissä molemmissa on valmiissa tuotteessa kuperuus, joka on suunnattu täytekerrosta (3) kohti, jolloin päällystekerroksen (2) ja pääosan (1) pohjan (4) kuperuuden kokonaiskaarevuus on yhtäsuuri tai 0,25% suurempi 10 '*.5CG2 kuin pannun pohjan keskimääräinen halkaisija lopullisessa muodossaan .
2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen mentelmä, tunnettu siitä, että iskupaine aikaansaadaan pääosaan (1) työntyvällä meistillä (7) ja muotilla (8), jolla on sama muoto kuin pääl-lystekerroksella (2) lopullisessa muodossaan, jolloin joko levylle (3') tai muotin (8) ja meistin (7) kuperuuksille, tai molemmille niistä, annetaan sellainen profiili, että levyn (31) täyttömetalli deformoituessaan jatkuvasti keskustasta kehälle saavuttaa päällystekerroksen (2) kehämäisen reunan (6) yläosan samanaikaisesti joka puolella reunaa. η ·ί 8 G C 2
FI862699A 1985-06-26 1986-06-25 Foerfarande foer framstaellning av dubbelbotten FI88002C (fi)

Applications Claiming Priority (2)

Application Number Priority Date Filing Date Title
IT8521295A IT1209648B (it) 1985-06-26 1985-06-26 Procedimento per la preparazione di fondi scatolati con riempimento della scatolatura.
IT2129585 1985-06-26

Publications (4)

Publication Number Publication Date
FI862699A0 FI862699A0 (fi) 1986-06-25
FI862699A FI862699A (fi) 1986-12-27
FI88002B true FI88002B (fi) 1992-12-15
FI88002C FI88002C (fi) 1993-03-25

Family

ID=11179676

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
FI862699A FI88002C (fi) 1985-06-26 1986-06-25 Foerfarande foer framstaellning av dubbelbotten

Country Status (25)

Country Link
US (1) US4782993A (fi)
EP (1) EP0209745B1 (fi)
JP (1) JPS6297514A (fi)
AR (1) AR242645A1 (fi)
AT (1) ATE47340T1 (fi)
AU (1) AU579936B2 (fi)
BR (1) BR8602963A (fi)
CA (1) CA1268304A (fi)
DD (1) DD247863A5 (fi)
DE (1) DE3666370D1 (fi)
DK (1) DK159760C (fi)
ES (1) ES8800627A1 (fi)
FI (1) FI88002C (fi)
GR (1) GR861658B (fi)
IE (1) IE57341B1 (fi)
IL (1) IL79243A0 (fi)
IN (1) IN165849B (fi)
IT (1) IT1209648B (fi)
MX (1) MX161456A (fi)
NO (1) NO164284C (fi)
NZ (1) NZ216660A (fi)
PT (1) PT82849B (fi)
TR (1) TR23595A (fi)
YU (1) YU44921B (fi)
ZA (1) ZA864738B (fi)

Families Citing this family (12)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
IT220274Z2 (it) * 1990-10-19 1993-09-15 Cartossi Recipiente di cottura a fondo capsulare con fascia laterale sagomata
DE4115173C1 (fi) * 1991-05-09 1992-04-16 Fissler Gmbh, 6580 Idar-Oberstein, De
DE4125115A1 (de) * 1991-07-30 1993-02-04 Amc Int Alfa Metalcraft Corp Arbeitsverfahren zur herstellung eines gar- oder kochgeraetes
DE4125114C1 (fi) * 1991-07-30 1992-07-16 Amc International Alfa Metalcraft Corporation Ag, Rotkreuz, Ch
EP0752295B1 (de) * 1995-07-03 2000-01-19 Heinrich Kuhn Metallwarenfabrik AG Verfahren, Gesenkwerkzeug und dessen Verwendung zur Herstellung von Kochtöpfen und Pfannen
WO1998053948A1 (en) * 1997-05-27 1998-12-03 Regal Ware, Inc. Producing a cooking vessel by impact bonding
KR19980081919A (ko) * 1998-08-03 1998-11-25 김명석 클래드메탈용기의 5층바닥 제조방법
FR2790411B1 (fr) * 1999-03-05 2001-05-04 Sitram Procede de fabrication d'un recipient de cuisson, son dispositif de mise en oeuvre et le recipient de cuisson ainsi obtenu
EP1086775A1 (de) * 1999-09-23 2001-03-28 Gräbener Pressensysteme GmbH & Co. KG Verfahren und Vorrichtung zum Herstellen eines Doppelschichtbodens eines Topfes
KR20050083191A (ko) * 2003-05-16 2005-08-26 김명석 조리용기의 삼중바닥 제조방법
US9545693B2 (en) * 2014-10-07 2017-01-17 Caterpillar Inc. Consumable insert for welding
DE102017202168A1 (de) * 2017-02-10 2018-08-16 Wmf Group Gmbh Kochgeschirr mit verbesserter Sandwichbauweise und verringerter Bodenbewegung sowie Herstellverfahren und Verwendung

Family Cites Families (8)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
GB340402A (en) * 1928-12-15 1931-01-01 Sfinx Spojene Smaltovny A Tova Improvements in cooking vessels made of rustless steel
US3173202A (en) * 1961-08-10 1965-03-16 S W Farber Inc Aluminum cladding
GB996219A (en) * 1961-11-08 1965-06-23 Elliott Machinery Ltd B Improvements relating to gearing
US4029253A (en) * 1972-04-22 1977-06-14 Walter Cartossi S.P.A. Method of heat and pressure bonding of plates of heat conductive metal onto stainless steel surfaces
BE794691A (fr) * 1972-04-22 1973-05-16 Cartossi Spa Walter Procede et outil correspondant pour fixer solidement et sans solution de continuite des matieres thermoconductrices sur des supports en acier inoxydable et des supports analogues
US4204607A (en) * 1978-11-02 1980-05-27 Tarcisio Zani Cooking utensil
US4552284A (en) * 1982-07-30 1985-11-12 Kidde Consumer Durables Corp. Cookware bottom wall structure
NO152483C (no) * 1982-12-14 1985-10-09 Ardal Og Sunndal Verk Kokekar av rustfritt staal for alle typer oppvarmingskilder

Also Published As

Publication number Publication date
IE57341B1 (en) 1992-07-29
BR8602963A (pt) 1987-02-17
NO862558L (no) 1986-12-29
AR242645A1 (es) 1993-04-30
IT8521295A0 (it) 1985-06-26
FI88002C (fi) 1993-03-25
NO164284C (no) 1990-09-19
FI862699A (fi) 1986-12-27
IL79243A0 (en) 1986-09-30
IN165849B (fi) 1990-01-27
IT1209648B (it) 1989-08-30
YU112386A (en) 1988-12-31
NO164284B (no) 1990-06-11
AU579936B2 (en) 1988-12-15
PT82849A (pt) 1986-12-29
EP0209745B1 (en) 1989-10-18
DE3666370D1 (en) 1989-11-23
ATE47340T1 (de) 1989-11-15
YU44921B (en) 1991-04-30
PT82849B (pt) 1994-08-31
JPH0433530B2 (fi) 1992-06-03
DD247863A5 (de) 1987-07-22
TR23595A (tr) 1990-04-20
US4782993A (en) 1988-11-08
ES8800627A1 (es) 1987-12-01
FI862699A0 (fi) 1986-06-25
NO862558D0 (no) 1986-06-25
ZA864738B (en) 1987-02-25
JPS6297514A (ja) 1987-05-07
DK299286A (da) 1986-12-27
EP0209745A1 (en) 1987-01-28
NZ216660A (en) 1988-03-30
DK159760B (da) 1990-12-03
DK299286D0 (da) 1986-06-25
DK159760C (da) 1991-07-22
ES556637A0 (es) 1987-12-01
GR861658B (en) 1986-10-16
AU5925786A (en) 1987-01-08
CA1268304A (en) 1990-05-01
IE861704L (en) 1986-12-26
MX161456A (es) 1990-09-28

Similar Documents

Publication Publication Date Title
FI88002B (fi) Foerfarande foer framstaellning av dubbelbotten
US7378623B2 (en) Double walled induction heated article of cookware
US3225954A (en) Insulated container
EP0172702B1 (en) Method of manufacturing at vacuum-heat-insulated cooking utensil
US4304038A (en) Method of manufacturing small-sized pressure vessel of sheet metal
US5257717A (en) Method of manufacturing a cooking utensil
JPH028364A (ja) スパッタ用ターゲット及びその製造方法
RU2458616C2 (ru) Кухонная посуда с улучшенной опорной поверхностью и способ ее изготовления
KR100218571B1 (ko) 조리기구의 제작방법
US4596628A (en) Method for manufacturing components of complex wall construction
JPH09206201A (ja) 蓄熱鍋の製造方法
KR100453548B1 (ko) 유도가열기용 조리용기의 제조 방법
JPS5855857Y2 (ja) 加熱容器
JPS5836346Y2 (ja) 加熱容器
JPS6316884A (ja) ハニカム構造体の製造方法
JPS5855858Y2 (ja) 加熱容器
JPS63206408A (ja) 拡散接合による複合部材の製造方法
JPS609594A (ja) 複合物品の製造方法
JPS5933086A (ja) 複合ロ−ルの製造方法
JPH03293101A (ja) 静水圧プレス機用成形型
TH15436A (th) วิธีการผลิตภาชนะประกอบอาหาร
HRP930001A2 (en) Method for manufacturing a cooking vessel

Legal Events

Date Code Title Description
MM Patent lapsed
MM Patent lapsed

Owner name: AMC INTERNATIONAL ALFA METALCRAFT