FI76641C - Tryck- eller tryckdifferensmaetare. - Google Patents
Tryck- eller tryckdifferensmaetare. Download PDFInfo
- Publication number
- FI76641C FI76641C FI850927A FI850927A FI76641C FI 76641 C FI76641 C FI 76641C FI 850927 A FI850927 A FI 850927A FI 850927 A FI850927 A FI 850927A FI 76641 C FI76641 C FI 76641C
- Authority
- FI
- Finland
- Prior art keywords
- chamber
- pressure
- central body
- structure group
- meter according
- Prior art date
Links
Classifications
-
- G—PHYSICS
- G01—MEASURING; TESTING
- G01L—MEASURING FORCE, STRESS, TORQUE, WORK, MECHANICAL POWER, MECHANICAL EFFICIENCY, OR FLUID PRESSURE
- G01L19/00—Details of, or accessories for, apparatus for measuring steady or quasi-steady pressure of a fluent medium insofar as such details or accessories are not special to particular types of pressure gauges
- G01L19/14—Housings
Landscapes
- Physics & Mathematics (AREA)
- General Physics & Mathematics (AREA)
- Measuring Fluid Pressure (AREA)
- Supply Devices, Intensifiers, Converters, And Telemotors (AREA)
Description
1 76641
Paine- tai paine-eromittari
Keksinnön kohteena on paine- tai paine-eromittari, jossa on patamainen kammio, johon on sijoitettu vähintään yksi elektroninen kytkentäosa ja jonka pohjassa on aukko paineen tai paine-eron mittaavan mittalaitteen kiinnittämistä varten.
Tunnetussa tämäntyyppisessä mittarissa (Fuji Electric-Druckschrift EJPW 52-6-1 "Whole Aspect of Fuji FC-series Transmitter", sivut 5 ja 6) on patamaiseen kammioon ruuvattu kiinni elektroninen kytkentäosa, jossa on sylinterimäinen muoto ja johon on yhdistetty mittalaitteen sähköliitännät juottamalla. Tämän ensimmäisen elektronisen kytkentäosan päälle voidaan pistää toinen elektroninen samankaltaisen muodon omaava kytkentäosa ja kiinnittää kiinteästi ruuvaamalla. Tämän toisen elektronisen kytkentäosan päälle voidaan pistää osoitininstrument-ti. Patamainen kammio on suljettavissa ruuvisuojuksella. Tunnetun mittarin patamainen kammio on lisäksi varustettu sivulla olevalla lisäkkeellä vastaanottotilan muodostamiseksi, joka on rajoitettu patamaisen kammion sisätilan suhteen painetiiviillä seinämällä, jossa on sähköläpiviennit. Painetiivis seinämä on tällöin muodostettu painetiiviillä levyllä, joka peittää tiivis-tävästi patamaisen kammion sisätilaan johtavan aukon ja sisältää sähköläpiviennit. Vastaanottotilaan on sijoitettu mittarin ulkoiset 1iitospinteet.
Keksinnön tehtävänä on ehdottaa paine- tai paine-eromittari, jossa patamaisen kammion rakenteellisesti yksinkertaisen, asennus-ja huoltoystävällisen rakenteen aikaansaamiseksi kammio voidaan järjestää eri asemaan paineen tai paine-eron mittaavan mittauslaitteen suhteen.
Tämän tehtävän ratkaisemiseksi on alussa mainitun tyyppisessä paine- tai paine-eromittarissa keksinnön mukaisesti muodostettu vähintään yksi kytkentäosa tasorakenneryhmänä ja työnnetty patamaiseen kammioon akselinsuuntaisten ohjausten avulla kammion 2 76641 sisäseinämässä kulkien akselinsuuntaisessa tasossa, ja patamai-sessa kammiossa on sen seinämässä tasorakenneryhmän alapuolella olevalla alueella vähintään yksi toinen aukko mittauslaitteen kiinnittämiseksi. Tällöin tarkoitetaan tasorakenneryhmällä elektronista kytkentäyksikköä, jossa yksittäiset elektroniset komponentit on järjestetty painetulle johdinlevylle.
Keksinnön mukaisen mittauslaitteen eräs etu on siinä, että akselin-suuntaisesti patamaiseen kanmioon järjestetyn tasorakenneryhmän käytön johdosta tämän tasorakenneryhmän molemmille sivuille muodostetaan kammion seinämään alueita, jotka eivät sovellu ainoastaan toisen aukon vastaanottamiseksi mittauslaitteen kiinnittämiseksi, vaan joissa voidaan ohjata myös yhdysjohdot mittauslaitteeseen. Keksinnön mukainen mittari voidaan tästä syystä kytkeä sinänsä tunnetulla tavalla sen patamaisen kammion kanssa aksiaalisessa suunnassa paineen tai paine-eron mittaavan mittauslaitteen kanssa, mutta se voidaan yhdistää myös säteittäisessä suunnassa toisen aukon kautta tähän mittauslaitteeseen. Tästä syystä voidaan keksinnön mukaisella mittarilla vastata kulloinkin olemassa olevista asennusmahdollisuuksista edullisella tavalla.
Tosin US-patenttijulkaisusta 4 085 620 tunnetaan painemittari, jossa paineen mittaava mittauslaite on yhdistetty patamaisessa kammiossa olevan aukon kautta säteittäisesti tähän kammioon ja jossa elektroniset kytkentäosat on muodostettu tasorakenneryhmik-si, mutta tässä mittarissa paineen mittaava mittauslaite voidaan sijoittaa vain säteittäisesti patamaiseen kammioon; tämän lisäksi on tunnetussa painemittarissa tasorakenneryhmiksi muodostetut elektroniset kytkentäosat järjestetty poikittain patamaisen kammion suhteen. Paineen mittaavan mittauslaitteen aksiaalinen liitäntä ei ole mahdollista tunnetussa painemittarissa, koska siinä ulkoisten liitäntäpinteiden vastaanottotila on järjestetty aksiaalisessa suunnassa kammion elektroniset kytkentäosat vastaanottavan tilan taakse.
Mitä tulee patamaisen kammion erittäin edulliseen hyväksikäyttöön ottamalla huomioon erilaisille patamaisen kammion mittauslait-
II
3 76641 teeseen tapahtuville asennusmahdollisuuksille asetettu vaatimus pidetään edullisena keksinnön mukaisessa mittarissa sitä,kun painetiivis seinämä on tasorakenneryhmän yläpuolella. Tämä on siitä syystä edullista, koska painetiiviin seinämän alueella kulkevat läpiviennit, joita varten kammiossa on asetettava käyttöön riittävä tila; tämä tila on olemassa patamaisen kammion seinämän tasorakenneryhmää vastapäätä olevalla alueella.
Ennen kaikkea valmistusteknisistä syistä on edullista muodostaa keksinnön mukaisessa mittarissa painetiivis seinämä yksinään patamaisen kammion seinämän tasorakenneryhmän yläpuolella olevasta osasta. Nimittäin tällöin ei ole tarpeen kiinnittää painelevyä tiivistävästi aukon alueelle patamaisen kammion vastaanottotilan ja kammion sisätilan väliin.
Edulliseksi on edelleen osoittautunut, kun keksinnön mukaisessa mittarissa sähköläpiviennit on varustettu niiden kammion sisätilaan ulottuvissa päissä kontakteilla; tasorakenneryhmä sisältää vastakontaktit, jotka ovat tasorakenneryhmän sisääntyönnetyssä tilassa kosketuksissa kontaktien kanssa. Näin muodostetun keksinnön mukaisen mittarin olennaisena etuna on se, että sähköläpi-vientien ja tasorakenneryhmän väliset juotosliitokset voidaan jättää pois, niin että sähköläpivientien ja tasorakenneryhmän välinen sähköliitäntä saadaan aikaan työnnettäessä tasorakenneryhmä patamaiseen kammioon määrätyssä mielessä automaattisesti.
Valmistusteknisistä syistä ja erityisen huoltoystävällisyyden aikaansaamiseksi on edelleen edullista sijoittaa keksinnön mukaisen mittarin patamaisen kammion pohjaan kontaktilistat, joihin on liitetty mittauslaitteeseen johtavat johdot; tasorakenneryhmä sisältää päätysivullaan pistokelistan sen viemiseksi kontaktilistaan. Siten näin muodostetussa mittarissa ei myöskään tarvita mitään juotosliitoksia paineen tai paine-eron mittaavan mittauslaitteen ja patamaisessa kammiossa olevan elektronisen kytkennän välillä; yksinään työntämällä tasorakenneryhmä patamaiseen kammioon saadaan aikaan asianmukainen sähköliitäntä.
4 76641
Keksinnön mukaisen paine- tai paine-eromittarin eräässä erittäin edullisessa sovellutusmuodossa on tasorakenneryhmä sijoitettu keskeiseen runkokappaleeseen, jossa on sen patamaisen kammion pohjasta poispäin olevalla sivulla suunnilleen ympyränmuotoinen päätyalue ja joka sisältää suunnilleen suorassa kulmassa tähän nähden kulkevat, akselinsuuntaiset ohjausosat patamaisen kammion sisäseinämässä olevien akselinsuuntaisten ohjausten kanssa tapahtuvaa kytkentää varten. Tällainen runkokappale on muunmuassa silloin edullinen, kun - kuten yleensä on laita keksinnön mukaisessa paine- tai paine-eromittarissa - on kiinnitettävä ei ainoastaan yksi ainoa tasorakenneryhmä patamaiseen kammioon, vaan kaksi tasorakenneryhmää.
Keskeistä runkokappaletta voidaan tämän lisäksi käyttää edullisesti osoitininstrumentin kiinnittämiseksi sen päätyalueella säppi-liitäntöjen avulla.
Myös voidaan edullisella tavalla kiinnittää keskeisen runkokappa-leen päätyalueelle käännettävä vetosanka, jolla keskeinen runko-kappale voidaan vetää ulos patamaisesta kammiosta.
Käytettäessä näin muodostettua keskeistä runkokappaletta voidaan sitten koko paine- tai paine-eromittarin elektroninen kytkentä viedä yhdessä osoitininstrumentin kanssa määrätyssä mielessä yhdellä käden vedolla patamaiseen kammioon tai ottaa pois kammiosta.
Keskeisessä runkokappaleessa on edullisesti sen ohjausosien toisiinsa päin olevilla sivuilla pitkittäisurat, joihin tasorakenneryhmä on viety. Käytettäessä useita tasorakenneryhmiä on olemassa vastaavan paljon pitkittäisuria päällekkäin.
Edullisena pidetään tällöin sitä, kun tasorakenneryhmä sisältää sen keskeisen runkokappaleen päätyalueeseen päin olevalla sivulla kontaktijouset, jotka ulottuvat päätyalueella oleviin läpikulkureikiin ja on lukittu niihin irrotettavasti. Tällöin voi kontaktijouset olla järjestetty tasorakenneryhmän päälle 11 5 76641 sähköisesti siten, että ne johtavat tarkastusliitäntöihin, niin että läpikulkureikiin järjestetyt kontaktijouset voidaan alistaa tarkastukseen poistamatta keskeistä runkokappaletta ja tasorakenneryhmää patamaisesta kammiosta.
Keksinnön selittämiseksi on kuviossa 1 esitetty olennaisesti pitkittäisleikkaus, kuviossa 2 on esitetty osittain kuva vastaanottotilasta ja osittain poikittaisleikkaus ja kuviossa 3 on esitetty osittain kuva edestä ruuvisuojuksen ollessa poistettuna ja osittain leikkauskuva keksinnön mukaisen paine-tai paine-eromittarin eräästä sovellutusmuodosta.
Kuten etenkin kuviosta 1 nähdään, on paine- tai paine-eromittarin patamaisen kammion 2 pohjassa 1 aukko 3, joka voi toimia kuvioissa ei-esitetyn, paineen tai paine-eron mittaavan mittauslaitteen kiinnittämiseksi; esitetyssä sovellutusesimerkissä aukko 3 on suljettu tiivistysmutterilla 4. Toinen aukko 5 patamaisen kammion 2 seinämässä 6 toimii samoin paineen tai paine-eron mittaavan mittauslaitteen kiinnittämiseksi. Esitetyssä sovellutusesimerkissä on tämän toisen aukon 5 kautta liitetty mittauslaite kierreistukan 7 avulla.
Kammiossa 2 on keskeinen runkokappale 8, joka on työnnetty patamaisen kammion 2 pitkittäisakselin 9 suhteen yhdensuuntaisessa suunnassa, jolloin keskeisen runkokappaleen 8 ohjaamiseksi on patamaisen kammion 2 sisäseinämään järjestetty toisiaan vastapäätä olevat ohjaukset 10; näin ohjauksiin kytkeytyvät keskeisen runko-kappaleen 8 ohjausosat 11 ja 12 {vrt. kuvio 2).
Keskeisessä runkokappaleessa 8 on lisäke 13, johon on sijoitettu osoitininstrumentin 15 mittauslaite, jonka instrumentin asteikko-osa 16 on sijoitettu keskeisen runkokappaleen 8 suunnilleen ympyränmuotoiselle päätyalueelle 17 (vrt. kuvio 3).
Keskeisessä runkokappaleessa 8 on edelleen tasorakenneryhmä 18 ja toinen tasorakenneryhmä 19. Molemmat tasorakenneryhmät on 6 76641 työnnetty (kootussa tilassa) takaa käsin keskeisen runkokappa-leen 8 päätyalueen suunnassa sivulla olevissa ohjausosissa 11 tai vast. 12 oleviin uriin 20. Kontaktijousilla 22 ja 23 (vrt. kuvio 2) tasorakenneryhmät 18 ja 19 on lukittu, koska kontakti-jouset 22 ja 23 joustavat tasorakenneryhraien sisääntyöntämisen jälkeen nuolen 24 suunnassa kulloinkin vapaista päistään 25 ja asettuvat siten lisäkkeen 26 taakse, jotka ovat kontakti-jouset 22 ja 23 vastaanottavissa läpikulkurei'issä 27 ja 28 keskeisen runkokappaleen 8 päätyalueella. Tasorakenneryhmien 18 ja 19 vapautus voidaan suorittaa yksinkertaisesti viemällä pistokkeet tai ruuvitaltat nuolen 24 suuntaa vastaan läpikulkureikiin 27 ja 28.
Kontaktijouset 22 ja 23 on yhdistetty tasorakenneryhmän 18 tai vast. 19 päällä ei-esitetyllä tavalla tarkastusliitäntäpisteisiin, niin että liittämällä tarkastuslaite keskeisen runkokappaleen 8 päätyalueelta käsin voidaan suorittaa tarkastus poistamatta keskeistä runkokappaletta 8. Kontaktijouset 22 ja 23 toimivat tästä syystä sekä tarkastuslaitteen liittämistä varten että tasorakenneryhmien 18 tai vast. 19 lukitsemiseksi keskeiseen runko-kappaleeseen 8.
Kuten etenkin kuviosta 1 nähdään, on tasorakenneryhmään 19 sijoitettu pistokelaite 29 keskeisen runkokappaleen 8 päätyalueesta 17 poispäin olevalle sivulle. Pistokelaitteessa 29 on joukko pistokkeita 30 (ks. myös kuvio 2), jotka kulkevat akselinsuuntai-sessa suunnassa. Keskeisen runkokappaleen 8 sisääntyönnetyssä tilassa pistokkeet 30 kytkeytyvät pistokelistaan 31, joka on tuki-kappaleessa 32. Yhdessä tämän tukikappaleen 32 kanssa on johdin-levynauhan 34 pää 33 yhdistetty ruuvaamalla patamaisen kammion 2 pohjaan 1. Johdinlevynauhalle 34 järjestetyt virtaradat on yhdistetty ei-esitetyllä tavalla kontaktilistan 31 kautta pistokkeisiin 30 sähköisesti. Johdinlevynauha 34 on ohjattu kammiossa 2 olevan toisen aukon 5 läpi ei-esitettyyn paineen tai paine-eron mittaavaan laitteeseen, joka voi olla esimerkiksi muodostettu niin, kuten on esitetty yllä mainitussa firmanjulkaisussa. Etu-
II
7 76641 sijalla on kuitenkin mittauslaite, jossa puolijohdesensorin avulla saadaan mitatusta paineesta tai mitatusta paine-erosta sähkö-signaali .
Kuten etenkin kuvio 1 esittää, on tasorakenneryhmä 18 varustettu kontakteilla 35 ja 36, jotka kulkevat kuviossa ylöspäin. Nämä kontaktit 35 ja 36 ovat keskeisen runkokappaleen 8 sisääntyönne-tyssä tilassa kosketuksissa kahden sähköläpiviennin 40 ja 41 kontaktiosien 38 ja 39 kiinteiden, valettujen kontaktielementtien 37 kanssa. Nämä sähköläpiviennit 40 ja 41 yhdistävät liitospin-teet 42 ja 43 vastaanottotilassa 44, joka on muodostettu kammion 2 sivulisäkkeestä 45. Tämä lisäke 45 on kammiossa olevaa toista aukkoa 5 vastapäätä ja siten tasorakenneryhmien 18 ja 19 yläpuolella, kun taas toinen aukko 5 on kuviossa 1 näiden tasorakenneryhmien alapuolella. Vastaanottotila 44, joka on suljettavissa tiiviisti ruuvisuojuksella 46, on yhteydessä läpikulkuaukon 47 kautta mittarin ulkotilan kanssa; tämän läpikulkuaukon 47 kautta voidaan ohjata kuvioissa ei-esitetyt liitosjohdot kammioon 2 ja ohjata ne liitospinteisiin 42 ja 43.
Vastaanottotilaan 44 on järjestetty tämän lisäksi vielä maadoitus-pinne 48.
Keskeiseen runkokappaleeseen 8 on järjestetty edelleen (vrt. etenkin kuviot 1 ja 3) potentiometrit 50, jotka on varustettu kulloinkin hammaspyörällä 51 ja 52. Jokainen hammaspyörä 51 tai vast. 52 on kytkennässä ruuvipyörän 53 tai vast. 54 kanssa, joka on liikutettavissa ulkoa käsiteltävän raon 55 tai vast.
56 kautta. Ruuvipyörät 53 ja 54 on järjestetty kammion 2 reikiin 57 ja 58 reunaläheisyyteen. Käyttämällä ruuvipyöriä 53 ja 54 voidaan siten säätää potentiometrit, jolloin toinen potentiometri toimii nollapisteen ja toinen potentiometrivälin asennusta varten.
Edelleen - ks. kuviot 2 ja 3 - keskeisen runkokappaleen 8 pääty-sivun alueelle 17 on järjestetty vetosanka 60 kääntyvästi.
® 76641
Vetosankaa 60 voidaan kääntää toisaalta keskeisen runkokappa-leen Θ päätyalueen 17 tasoon, toisaalta se voidaan kääntää myös eteenpäin, niin että sen avulla voidaan vetää runkokap-pale 6 patamaisesta kammiosta 2. Tämän lisäksi vetoeanka 60 on laakeroitu niin, että runkokappaleen 8 sisääntyönnetyssä tilassa kansi 61 puristuu vetosankaa 60 vasten ja lukitsee siten runkokappaleen 8 kammioon 2 tukevasti.
Etenkin kuvioista 1 ja 2 voidaan nähdä, että patamainen kammio 2 on suljettavissa kannella 61, joka on varustettu läpinäkyvällä levyllä 62, jonka läpi voidaan lukea osoitininstru-mentt i.
Toinen kammiossa 2 oleva aukko 63 mittauslaitteen vastaanottamiseksi on esitetty kuviossa 1 vain kaaviomaisesti.
Il
Claims (11)
- 9 76641
- 1. Paine- tai paine—eromittari, jossa on patamainen kammio (2), johon on sijoitettu vähintään yksi elektroninen kyt-kentäosa (18, 19) ja jonka pohjassa (1) on aukko (3) paineen tai paine-eron mittaavan mittauslaitteen kiinnittämiseksi, tunnettu siitä, että mainittu elektroninen kytkentäosa on muodostettu tasorakenneryhmäksi (18) ja työnnetty kammioon (2) kammion (2) sisäseinässä olevien akselinsuuntaisten ohjausten (10) avulla kulkien akselinsuuntaisessa tasossa ja että kammiossa (2) on sen seinämässä (6) tasorakenneryhmän (18) alapuolella olevalla alueella ainakin yksi toinen aukko (5) mittauslaitteen kiinnittämiseksi.
- 2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen mittari, jossa on si-vulieäke (45) kammiossa (2) vastaanottotilan (44) muodostamiseksi, joka on erotettu kammion (2) sisätilasta painetiiviillä seinämällä, jossa on sähköläpiviennit (40, 41), ja johon tilaan on sijoitettu ulkoiset liitospinteet (42, 43), tunnettu siitä, että painetiivis seinämä on tasorakenneryhmän (18) yläpuolella.
- 3. Patenttivaatimuksen 2 mukainen mittari, tunnettu siitä, että painetiivis seinämä on muodostettu yksinomaan kammion (2) seinämän (6) tasorakenneryhmän (18) yläpuolella olevasta osasta.
- 4. Patenttivaatimuksen 2 tai 3 mukainen mittari, tunnettu siitä, että sähköläpiviennit (40, 41) on varustettu kammion (2) sisätilaan ulottuvissa päissään kontakteilla (37) ja että tasorakenneryhmässä (18) on vaetakontaktit (35, 36), jotka ovat tasorakenneryhmän (18) ollessa sisääntyönnettyinä kosketuksissa kontaktien (37) kanssa.
- 5. Jonkin edellä olevan patenttivaatimuksen mukainen mittari, tunnettu siitä, että kammion (2) pohjaan (1) on sijoitettu kontaktilista (31), johon on liitetty mittauelait- 10 76641 teeseen johtavat johdot <33> ja että taeorakenneryhmäeeä <18) on päätysivulla pistokelista (29) sen viemiseksi kontaktilis-taan < 31>.
- 6. Jonkin edellä olevan patenttivaatimuksen mukainen mittari, tunnettu siitä, että tasorakenneryhmä <18, 19) on sijoitettu keskeiseen runkokappaleeseen <8) ja että runkokap-paleessa <8) on sen kammion <2> pohjassa <1) poispäin olevalla sivulla suunnilleen ympyränmuotoinen päätyalue <17) ja se sisältää suunnilleen suorassa kulmassa tähän nähden kulkevat, akselinsuuntaiset ohjausosat <11, 12) kammion <2) sisäseinä-* mässä olevien akselinsuuntaisten ohjausten <10) kanssa tapahtuvaa kytkentää varten.
- 7. Patenttivaatimuksen 6 mukainen mittari, tunnettu siitä, että keskeisen runkokappaleen <8> ohjausosissa <11, 12) on niiden toisiinsa päin olevilla sivuilla pitkittäisurat <20), joihin tasorakenneryhmä <18, 19) on viety.
- 8. Patenttivaatimuksen 6 tai 7 mukainen mittari, tunnettu siitä, että taeorakenneryhmäeeä <18, 19) on sen kes keisen runkokappaleen <8> päätyalueeseen <17> päin olevalla sivulla kontaktijouset <22, 23), jotka ulottuvat päätyalueel-la <17) oleviin läpikulkureikiin <27, 28) ja on lukittu sinne irrotettavasta. g. Jonkin patenttivaatimuksista 6-8 mukainen mittari, tunnuttu siitä, että keskeisen runkokappaleen <8) pääty-alueelle <17) on kiinnitetty osoitininstrumentti <16> säppi-liitoksella.
- 10. Jonkin patenttivaatimuksista 6-9 mukainen mittari, tunnettu siitä, että keskeisen runkokappaleen <8) pääty-alueelle <17) on kiinnitetty käännettävä vetosanka <60). Il 1* 76641
- 11. Patenttivaatimuksen 10 mukainen mittari, tunnettu siitä, että vetosanka (60) on laakeroitu siten joustavasti, että tasorakenneryhmän (16) tai vast, keskeisen runkokappa-leen <8) ollessa sisääntyönnettynä kammion (2) sulkeva kansi (61) puristuu vetosankaa (60) vasten. PatenlKray
Applications Claiming Priority (2)
Application Number | Priority Date | Filing Date | Title |
---|---|---|---|
DE8407656 | 1984-03-09 | ||
DE19848407656U DE8407656U1 (de) | 1984-03-09 | 1984-03-09 | Druck- oder druckdifferenzmessgeraet |
Publications (4)
Publication Number | Publication Date |
---|---|
FI850927A0 FI850927A0 (fi) | 1985-03-08 |
FI850927L FI850927L (fi) | 1985-09-10 |
FI76641B FI76641B (fi) | 1988-07-29 |
FI76641C true FI76641C (fi) | 1988-11-10 |
Family
ID=6764666
Family Applications (1)
Application Number | Title | Priority Date | Filing Date |
---|---|---|---|
FI850927A FI76641C (fi) | 1984-03-09 | 1985-03-08 | Tryck- eller tryckdifferensmaetare. |
Country Status (7)
Country | Link |
---|---|
US (1) | US4627286A (fi) |
EP (1) | EP0158586B1 (fi) |
JP (1) | JPS60207030A (fi) |
DE (2) | DE8407656U1 (fi) |
ES (1) | ES8606636A1 (fi) |
FI (1) | FI76641C (fi) |
NO (1) | NO850717L (fi) |
Families Citing this family (5)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
IT206726Z2 (it) * | 1985-09-17 | 1987-10-01 | Marelli Autronica | Dispositivo misuratore di pressione |
US4850228A (en) * | 1987-05-27 | 1989-07-25 | Smc Corporation | Pressure meter |
JPH05288627A (ja) * | 1992-04-06 | 1993-11-02 | Yamatake Honeywell Co Ltd | 電気機器構造 |
US5439021A (en) * | 1992-09-09 | 1995-08-08 | Fisher Controls International, Inc. | Electro-pneumatic converter |
US10385879B2 (en) * | 2016-06-27 | 2019-08-20 | Tescom Corporation | Explosion resistant electro-pneumatic controller |
Family Cites Families (13)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
NL7212942A (fi) * | 1971-10-08 | 1973-04-10 | ||
DE2234690A1 (de) * | 1972-07-14 | 1974-01-24 | Siemens Ag | Manometer mit digitalanzeige |
US3869920A (en) * | 1973-04-13 | 1975-03-11 | Yokogawa Electric Works Ltd | Symmetrically arranged, deflection type differential pressure transmitters for controlling industrial systems and processes |
US4023000A (en) * | 1975-09-02 | 1977-05-10 | Sparton Corporation | Direct drive sliding contact transducer |
JPS5268273U (fi) * | 1975-11-17 | 1977-05-20 | ||
US4085620A (en) * | 1975-09-30 | 1978-04-25 | Tokyo Shibaura Electric Co., Ltd. | Pressure-electric transducers |
US4135400A (en) * | 1976-12-02 | 1979-01-23 | Time & Temperature Company | Electronic thermograph |
US4250759A (en) * | 1979-11-21 | 1981-02-17 | Scovill Manufacturing Company | Digital readout gauge |
DD155707A3 (de) * | 1979-12-19 | 1982-06-30 | Rolf Goetze | Anordnung eines kompensationsmesswerkes |
JPS5766328A (en) * | 1980-10-13 | 1982-04-22 | Hitachi Ltd | Semiconductor pressure sensor |
JPS57160038A (en) * | 1981-03-30 | 1982-10-02 | Hitachi Ltd | Semiconductor pressure sensor |
JPS57186137A (en) * | 1981-05-12 | 1982-11-16 | Fuji Electric Corp Res & Dev Ltd | Pressure sensor |
JPS57197435A (en) * | 1981-05-29 | 1982-12-03 | Hitachi Ltd | Semiconductor pressure converter |
-
1984
- 1984-03-09 DE DE19848407656U patent/DE8407656U1/de not_active Expired
-
1985
- 1985-02-22 NO NO850717A patent/NO850717L/no unknown
- 1985-03-01 DE DE8585730032T patent/DE3561030D1/de not_active Expired
- 1985-03-01 US US06/707,229 patent/US4627286A/en not_active Expired - Lifetime
- 1985-03-01 EP EP85730032A patent/EP0158586B1/de not_active Expired
- 1985-03-07 JP JP60045708A patent/JPS60207030A/ja active Granted
- 1985-03-08 ES ES541107A patent/ES8606636A1/es not_active Expired
- 1985-03-08 FI FI850927A patent/FI76641C/fi not_active IP Right Cessation
Also Published As
Publication number | Publication date |
---|---|
NO850717L (no) | 1985-09-10 |
EP0158586B1 (de) | 1987-11-19 |
DE3561030D1 (en) | 1987-12-23 |
FI850927L (fi) | 1985-09-10 |
JPH0580610B2 (fi) | 1993-11-09 |
EP0158586A1 (de) | 1985-10-16 |
ES8606636A1 (es) | 1986-04-16 |
US4627286A (en) | 1986-12-09 |
DE8407656U1 (de) | 1985-03-14 |
FI76641B (fi) | 1988-07-29 |
JPS60207030A (ja) | 1985-10-18 |
FI850927A0 (fi) | 1985-03-08 |
ES541107A0 (es) | 1986-04-16 |
Similar Documents
Publication | Publication Date | Title |
---|---|---|
US4775122A (en) | Cable clamp | |
US4820201A (en) | Cable shield termination for an electrical connector | |
US4761145A (en) | Housing for electrical connectors | |
CA1151252A (en) | Electrical connector having filter contacts mounted in a removable filter module | |
US20110287659A1 (en) | Electric multiple distributor | |
FI76641C (fi) | Tryck- eller tryckdifferensmaetare. | |
US20060223357A1 (en) | Electric connector plug with lock screws | |
JP4180736B2 (ja) | 共同受信用機器 | |
GB2213273A (en) | Pressure transducer | |
JPH08510356A (ja) | 小型バックシェル/ワイヤリングインテグレーション及びインターフェイスシステム | |
RU2708903C1 (ru) | Устройство измерения тока с вертикальным зажатием на клемме аккумуляторной батареи | |
US5771151A (en) | Central electrical assembly | |
CN109546426A (zh) | 具有后壳的电缆连接器组件 | |
US6657852B2 (en) | Junction box and distributor assembly | |
JP3290387B2 (ja) | 電気接続箱 | |
NL8802500A (nl) | Huissamenstel voor een seismische detector. | |
GB2037495A (en) | Electrical Plug Pins | |
GB2131631A (en) | Terminal blockscrew-contact adaptors | |
US3930703A (en) | Central plug connection | |
WO2009086985A2 (de) | Sensorvorrichtung | |
FI82159B (fi) | Anslutningsmodul foer processmaetningssystem. | |
GB2308511A (en) | Screening enclosure for coaxial cable | |
GB2412506A (en) | Electrical apparatus slidable into connection unit | |
DE29716304U1 (de) | Elektrisches Gerät mit Steckerabgang | |
GB2059190A (en) | An electrically conductive plug pin |
Legal Events
Date | Code | Title | Description |
---|---|---|---|
MM | Patent lapsed | ||
MM | Patent lapsed |
Owner name: SIEMENS AG |