FI74616C - Motioneringsanordning. - Google Patents

Motioneringsanordning. Download PDF

Info

Publication number
FI74616C
FI74616C FI840828A FI840828A FI74616C FI 74616 C FI74616 C FI 74616C FI 840828 A FI840828 A FI 840828A FI 840828 A FI840828 A FI 840828A FI 74616 C FI74616 C FI 74616C
Authority
FI
Finland
Prior art keywords
support
vertical
bar
arms
rod
Prior art date
Application number
FI840828A
Other languages
English (en)
Swedish (sv)
Other versions
FI74616B (fi
FI840828A0 (fi
FI840828A (fi
Inventor
Gary L Rockwell
Original Assignee
Diversified Prod
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Application filed by Diversified Prod filed Critical Diversified Prod
Publication of FI840828A0 publication Critical patent/FI840828A0/fi
Publication of FI840828A publication Critical patent/FI840828A/fi
Publication of FI74616B publication Critical patent/FI74616B/fi
Application granted granted Critical
Publication of FI74616C publication Critical patent/FI74616C/fi

Links

Classifications

    • AHUMAN NECESSITIES
    • A63SPORTS; GAMES; AMUSEMENTS
    • A63BAPPARATUS FOR PHYSICAL TRAINING, GYMNASTICS, SWIMMING, CLIMBING, OR FENCING; BALL GAMES; TRAINING EQUIPMENT
    • A63B21/00Exercising apparatus for developing or strengthening the muscles or joints of the body by working against a counterforce, with or without measuring devices
    • A63B21/06User-manipulated weights
    • A63B21/078Devices for bench press exercises, e.g. supports, guiding means
    • AHUMAN NECESSITIES
    • A63SPORTS; GAMES; AMUSEMENTS
    • A63BAPPARATUS FOR PHYSICAL TRAINING, GYMNASTICS, SWIMMING, CLIMBING, OR FENCING; BALL GAMES; TRAINING EQUIPMENT
    • A63B21/00Exercising apparatus for developing or strengthening the muscles or joints of the body by working against a counterforce, with or without measuring devices
    • A63B21/06User-manipulated weights
    • A63B21/072Dumb-bells, bar-bells or the like, e.g. weight discs having an integral peripheral handle
    • A63B21/0724Bar-bells; Hand bars

Landscapes

  • Health & Medical Sciences (AREA)
  • Life Sciences & Earth Sciences (AREA)
  • Biophysics (AREA)
  • Orthopedic Medicine & Surgery (AREA)
  • General Health & Medical Sciences (AREA)
  • Physical Education & Sports Medicine (AREA)
  • Rehabilitation Tools (AREA)
  • Forklifts And Lifting Vehicles (AREA)
  • Handcart (AREA)
  • Mushroom Cultivation (AREA)
  • Springs (AREA)

Description

1 7461 6
Kuntoiluväline Tämä keksintö kohdistuu painonnostotankotyyppisiin kuntoiluvä-lineisiin ja tarkemmin sanottuna lepokannattimiin, jotka estävät tällaisen kuntoiluvälineen väsyneen käyttäjän vahingoittumisen .
Painonnostotanko on ehkä tyypillisin ja tunnetuin kaikista painokuntoiluvälineistä. Painonnostotankoa käyttämällä voidaan suorittaa monenlaisia harjoituksia. Näitä ovat mm. penkkipunnerrukset (käyttäjä makaa selällään), seisontapunnerrukset (käyttäjä seisoo pystyssä) ja kyykkypunnerrukset (painonnosto-tanko pidetään paikallaan olkapäiden tasolla). Nämä harjoitukset suoritetaan usein kiinteiden kuntoilutelineiden yhteydessä, joissa on pitimet tai sentapaiset painonnostotangon pitämiseksi alkuasennossa. Esimerkiksi painonnostotangon pystytan-got, joiden yläpäissä on pitimet, on usein tehty kuntoilupenk-kien kanssa yhdeksi osaksi, jolloin käyttäjä makaa selällään pystytankojen välissä, poistaa painonnostotangon pitimistä ja ryhtyy nostamaan ja laskemaan sitä. Muita esimerkkejä ovat korkeammat pystytankotelineet, joissa painonnostotangon pitimet sijaitsevat ylemmässä kohdassa, josta käyttäjä poistaa painonnostotangon suorittaakseen seisontapunnerruksia tai kyykkyjä.
Jokaisessa tällaisessa kuntoiluvälineessä, jossa on pystytangot, joiden lähellä painonnostotankoa nostetaan ja lasketaan alas, on olemassa mahdollisuus, ettei väsyneellä kuntoilijalla ole riittävästi voimaa palauttaa painonnostotankoapitimiin alku-asentoon liikematkan ylimmän rajan läheisyydessä. Käyttäjän vahingoittumisen estämiseksi avustajat usein auttavat käyttäjää. Silloin kun lisähenkilökuntaa ei kuitenkaan ole tähän käytettävissä, pystytankoihin voidaan sijoittaa painonnostotangon apukannattimet tai -pitimet pienen välimatkan päähän painonnostotangon alimman aseman yläpuolelle harjoituksen aikana.
Jos siis väsyneellä käyttäjällä ei ole voimaa nostaa painonnostotankoa sen alkukorkeudelle, hänen tulisi ainakin pystyä 2 74616 nostamaan se apupitimien korkeudelle ja sijoittamaan se niihin, niin ettei painava tanko pääse vahingoittamaan häntä.
Apukannattimien tai -pitimien ongelmana on, että ne ulkonevat niin kauaksi pystytangoista, että ne usein häiritsevät painon-nostotangon liikettä. Tämä on ainakin kiusallista ja mahdollisesti vaarallista, koska se voi häiritä käyttäjän tasapainoa ja aiheuttaa hänelle huomattavaa rasitusta tai pahimmassa tapauksessa painonnostotanko putoaa hänen päälleen. Tämäntyyppisissä kuntoiluvälineissä tarvitaan sen tähden todella painonnostotangon lepokannatin- tai -pidinjärjestelyä, joka ei häiritse painonnostotangon normaalia harjoitusliikettä, vaan joka haluttaessa luotettavasti sieppaa ja tukee tankoa.
Esillä olevan keksinnön eräänä tarkoituksena on sen tähden saada aikaan kuntoiluväline, jossa on yksinkertaiset ja tehokkaat painonnostotangon lepokannattimet tai -pitimet, jotka eivät häiritse painonnostotangon normaalia harjoitusliikettä.
Keksinnön toisena tarkoituksena on saada aikaan kuntoiluväline, jossa on painonnostotangon lepokannattimet, jotka pysyvät oleellisesti kuntoiluvälineen pystytankojen vieressä, mutta jotka siirretään painonnostotankoa tukevaan asentoon, kun itse painonnostotanko koskettaa niitä kevyesti.
Nämä ja muut keksinnön tarkoitukset saavutetaan kuntoiluväli-neellä, joka on tarkoitettu käytettäväksi alaspäin käännettävän vapaan tangon kanssa. Välineessä on kaksi erillään olevaa pystytankoa, joiden lähellä painonnostotankoa nostetaan ja lasketaan alas. Kumpaankin pystytankoon kuuluu sisään vedettävä painonnostotangon tukiyksikkö, joka käsittää painonnostotangon tukikannattimen, joka on laakeroitu kääntyvästä liikkumaan pystysuoran, sisään vedetyn pystytankoa lähellä olevan asennon ja ulos vedetyn, painonnostotankoa tukevan, pystytankoon nähden poikittaisen asennon välillä. Kannattimen poispuolisessa päässä on ulkoneva reuna, joka ulkonee pvstytangosta kannattimen ollessa 7461 6 3 sisään vedetyssä asennossaan. Yksikkö käsittää lisäksi pysäy-tysosan kannattimen alaspäin tapahtuvan kääntöliikkeen rajoittamiseksi sen ulos vedettyyn asentoon, ja kääntöosan, joka on yhdistetty kannattimeen kannattimen kääntämiseksi sen sisään vedettyyn asentoon. Kannatin pysyy siis normaalisti sisään vedetyssä asennossaan käyttäjän kuntoillessa tankoa nostamalla ja alas laskemalla. Kannatin siirretään kuitenkin ulos vedettyyn asentoon painonnostotangon tukemiseksi, kun käyttäjä haluaa levätä, saattamalla reuna kosketukseen tangon kanssa tangon alaspäin tapahtuvan liikkeen aikana.
Keksinnön uudet tunnusmerkit on esitetty yksityiskohtaisesti oheisissa patenttivaatimuksissa, mutta keksintöä voidaan ymmärtää täydellisemmin ja selvemmin seuraavan yksityiskohtaisen selityksen perusteella, jolloin viitataan oheisiin piirustuksiin, joissa kuvio 1 on perspektiivikuva kuntoilupenkistä, johon kuuluu keksinnön mukaiset painonostotangon tukiyksiköt, jotka on kiinnitetty poikkileikkaukseltaan pyöreisiin pystytankoihin, kuvio 2 on sivupystykuva eräästä näistä yksiköistä sen sisään vedetyssä asennossa, kuvio 3 on sivupystykuva samasta sen ulos vedetyssä asennossa, kuvio 4 on etupystykuva kuvioiden 2 ja 3 yksiköstä, kuvio 5 on osiin hajotettu kuva kuvioiden 2, 3 ja 4 tukiyksiköstä, kuvio 6 on sivupystykuva tukiyksikön toisesta suoritusmuodosta sisään vedetyssä asennossa, kuvio 7 on sivupystykuva kuvion 8 yksiköstä sen ulos vedetyssä asennossa, kuvio 8 on etupystykuva kuvioiden 6 ja 7 yksiköstä, kuvio 9 on kuvion 6 kaltainen sivupystykuva, joka esittää yksikköä kiinnitettynä poikkileikkaukseltaan neliömäiseen pysty-tankoon, ja kuvio 10 on etupystykuva kuvion 9 yksiköstä.
4 74616
Kuvio 1 esittää keksinnön mukaisilla painonnostotangon tuki-osilla varustetun kuntoiluvälineen yleistä järjestelyä. Laite muodostuu penkistä 10, jossa on levy 12, joka on toisesta päästä jalkojen 14 tukema ja toisesta päästä pystytankojen 16 tukema. Pystytangot 16 päättyvät yläpäistään painonpiti-miin 18, jotka on tarkoitettu tukemaan tukevasti painoa 20, joka tyypillisesti käsittää jäykän tangon 22, johon on sen vastakkaisten päiden läheisyyteen kiinnitetty irrotettavat painot 24.
Tukiosat 100 on kiinnitetty pystytankoihin 16 hieman ylempänä kuin painonnostotangon alin odotettu asema harjoittelun aikana. Esimerkiksi tässä suoritusmuodossa, joka käsittää penkin, jota käytetään rintapunnerruksiin, tukiosat 100 sijoitettaisiin hieman painonnostotangon sen sijainnin yläpuolelle, jossa tanko on lähellä tai juuri koskettamaisillaan käyttäjän rintaa. Tarkoituksena on saada aikaan painonnostotangon tuki tämän alinta sijaintia hyvin lähellä olevalla korkeudella, niin että kuntoilija voi helposti tukea painonnostotankoa tarvitsematta nostaa sitä kovinkaan korkealle.
On selvää, että kuviossa 1 esitetty penkkilaite on vain eräs esimerkki kuntoiluvälinetyypistä, johon painonnostotangon tukiyksiköt voidaan asentaa. Pystytangot 16 voisivat olla paljon suuremman kuntoiluvälineen kehyksen osia, josta ulkonee penkki 12. Pystytangot 16 voisivat olla paljon korkeammat kuin kuviossa 1 esitetyt, niin että pitimet 18 antavat painonnosto-tangolle 20 ylemmän lähtösijainnin, jollaista esim. käytetään seisonta- tai kyykkypunnerruksissa. Kuntoiluvälineen kulloisestakin toteutuksesta riippumatta keksinnön perusajatuksena on yhteistoiminta painonnostotangon ja sen tukiyksiköiden välillä, jotka on kiinnitetty pystytankoihin, joiden lähellä tankoa liikutetaan harjoittelun aikana. Tangon itsensä ei välttämättä tarvitse olla painonnostotankoyksikön osa, vaan se voi olla minkä tahansa tyyppinen alaspäin käännettävä vapaa tanko, toisin sanoen tanko, joka on (1) vapaasti liikuteltavissa 5 74616 ylöspäin ja alaspäin ja pystytankoja kohti ja niistä poispäin, niin että tangon tukiyksiköt voidaan haluttaessa kytkeä kiinni, ja (2) jollakin tavoin sellaisen alaspäin suunnatun voiman vaikutuksen alaisena, jota vastaan kuntoilijan täytyy kohdistaa lihasvoimansa tankoa ylös nostettaessa. Tähän kuuluisi painojen, tankoihin köysillä tai sentapaisilla kiinnitettyjen jousien tai jonkin muun sopivan välineen käyttö.
Kuviot 2, 3, 4 ja 5 esittävät tangon tukiyksikön 100 yksityiskohtia. Tähän yksikköön kuuluu tangon tukikannatin 102, jossa on keskiosa 104, yleisesti yhdensuuntaiset varret 106 ja ulkoneva reuna 108 sen poispuolisessa päässä. Yhteinen jäykistys-ripa HO ulottuu keskiosan 104 ja reunan 108 väliin parantaen kannattimen 102 jäykkyyttä. Koko kannatin voi olla tehty metallilevystä tai jostakin muusta riittävän vahvasta ja jäykästä aineesta ja valmistettu jollakin sopivalla valmistusmenetelmällä.
Varsiin 106 on muodostettu kannattimen 102 poispuolisessa päässä linjassa olevat reiät 112. Pystytankoon 16 on myös muodostettu linjassa olevat reiät (eivät ole näkyvissä), niin että kannatin kääntyy pystytankoa 16 kohti kääntöpultin 114 ympäri, joka menee kaikkien linjassa olevien reikien läpi ja on kiinnitetty vastakkaisella puolella mutterilla 116. Kannatin 102 käännetään sisään vedettyyn asentoonsa vääntöjousen 120 avulla, jossa on kaksi sama-akselista kierukkaa 122, jotka ympäröivät kääntö-pulttia 114 ja on sijoitettu pystytangon 16 ja varsien 106 väliin. Kierukoita 122 yhdistää liitososa 124, joka kytkeytyy pystytangon 16 taakse. Vääntöjousen 120 päät 126 on kiinnitetty varsissa 106 oleviin jousireikiin 128. Keskiosan 104 sisäpää-hän on sovitettu joustava puskuri 130 suojaamaan pystytangon 16 pintaa, kun painonnostotanko 22 pakottaa kannattimen 102 sen ulos vedettyyn asentoon (katso kuviota 3).
Painonnostotangon tukiyksikön toimintaa selitetään nyt viitaten kuvioihin 2 ja 3. Sisään vedetyssä asennossaan (kuvio 2) 6 7461 6 kannatin 102 on melko lähellä pystytankoa 16 eikä häiritse tangon 22 pystyliikettä normaalin harjoittelun aikana, koska tanko sijaitsee yleensä useita senttimetrejä pystytangon edessä. Ulkonevan reunan 108 suuntaus on sellainen, että tangon alaspäin tapahtuva liike hyvin lähellä pystytankoa 16 saa kannattimen 102 kääntymään pultin 114 ympäri kuviossa 3 esitettyyn asentoon, jolloin puskuri 130 koskettaa pystytankoa 16. Varsien 106 kaltevat yläpinnat suuntaavat tangon 22 pysty-tankoa 16 vasten, niin että painonnostotanko on tukevasti tuettu kannattimissa 102. Tangon 22 pelkkä nosto mahdollistaa automaattisesti kannattimien paluun kuviossa 2 esitettyyn asentoon.
Keksinnön vaihtoehtoinen muoto on esitetty kuvioissa 6, 7 ja 8. Tässä suoritusmuodossa on edellisen suoritusmuodon osien kanssa samanlaisia osia merkitty samoilla 200-sarjan viitenumeroilla. Tärkeimpänä erona on osa, joka kääntää kannattimen sen sisään vedettyyn asentoon. Tässä suoritusmuodossa kääntöosa käsittää kantileverlattajousen 240, joka on kiinnitetty kannattimen 202 keskiosaan niitillä 242 tai muulla sopivalla kiinnittimellä. Lattajousen 240 toinen pää tukeutuu pystytangon 16 etusivua vasten kääntöpultin 214 alapuolella sellaisen voiman kohdistamiseksi, joka palauttaa kannattimen sen sisään vedettyyn asentoon. Keskiosan 204 sisäpää on lovettu kohdassa 205 myötäilemään pyöreän pystytangon 16 kaarevaa muotoa ja jakamaan kuorman tehokkaammin kannattimen 202 ollessa ulos vedetyssä asennossaan.
Kolmas suoritusmuoto on esitetty kuvioissa 9 ja 10, joissa samoja osia on merkitty samoilla 300-sarjan viitenumeroilla.
Tämä suoritusmuoto on samanlainen kuin kuvioiden 6, 7 ja 8 suoritusmuoto (jossa käytetään lattajousta), mutta se on erityisesti tarkoitettu asennettavaksi poikkileikkaukseltaan neliömäiseen pystytankoon 316, jossa on tasainen etupinta 317, jota vasten keskiosan 304 sisäpää tukeutuu kannattimen 302 ollessa ulos vedetyssä asennossaan. Sisäpäässä on niin ollen suorat reunat 305, jotka sopivat pystytangon 316 tasaiseen pintaan 317.
7 74616
Alan ammattimiehelle on itsestään selvää, että lukuisat muunnokset ovat mahdollisia poikkeamatta keksinnön varsinaisesta ajatuksesta ja piiristä, jota rajoittavat ainoastaan seuraa-vat patenttivaatimukset.

Claims (11)

1. Kuntoi1uväline, joka on tarkoitettu käytettäväksi alaspäin liikkuvan vapaan tangon (22) kanssa ja jossa on kaksi erillään olevaa pystytolppaa (16), joiden lähellä käyttäjä nostaa ja laskee tankoa (22), jolloin kummassakin pystytol-passa (16) on sisään painuva tangon (22) kannatinyksikkö, tunnettu siitä, että kannatinyksikkö (100, 200, 300) käsittää tangon (22) kannatinulokkeen (102, 202, 302), joka on laakeroitu kääntyväksi pystytoippaan (16) liikkumaan pystysuuntaisen sisäänpainetun , pystytolppaa lähellä olevan asennon ja ulosvedetyn, tankoa (22) tukevan, pystytoippaan nähden poikittaisen asennon välillä, jolloin kannatinu1okkeen pois-puolisessa päässä on ulkoneva reuna (108, 208, 308), joka ul-konee pystytoi pasta kannatinul okkeen ollessa sisään vedetyssä asennossaan, pysäytysosan (130, 305) kannatinulokkeen alaspäin tapahtuvan kääntöliikkeen rajoittamiseksi uiosvedettyyn asentoonsa, kääntöosan (120, 240, 340), joka on yhdistetty kannatinulokkeeseen sen kääntämiseksi sisäänvedettyyn asentoon, jolloin kannatinuloke normaalisti pysyy sisäänvedetyssä asennossaaan käyttäjän kuntoillessa tankoa (22) nostamalla ja laskemalla ja kannatinuloke siirtyy uiosvedettyyn asentoonsa tangon tukemiseksi, kun käyttäjä haluaa levätä, saattamalla mainittu reuna (108, 208, 308) kosketukseen tangon (22) kanssa tangon alaspäin tapahtuvan liikkeen aikana.
2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen kuntoi1uväline, tunnettu siitä, että tangon kannatinuloke (102, 202, 302) käsittää kaksi erillistä vartta (106. 206, 306), jotka reunustavat pystytukea, johon ne on laakeroitu kääntyvästi, jolloin reuna (108, 208, 308) uikonee varsien (106 , 206 , 306 ) poi s-puolisista päistä ja yhdistää ne toisiinsa.
3. Patenttivaatimuksen 2 mukainen kuntoi1uväline, tunnettu siitä, että tangon kannatinulokkeeseen (102, 202, 302) kuuluu lisäksi keskiosa (104, 204, 304), joka yhdistää varret (106, 206, 306) ja reunan (108, 208, 308) toisiinsa ja pysäy- 9 7461 6 tysosa (130, 305) käsittää tämän keskiosan sisäpään, joka tukeutuu pysty toippaan (16) kannatinulokkeen ollessa ulosvede-tyssä asennossaan.
4. Patenttivaatimuksen 3 mukainen kuntoi1uväline, tunnettu siitä, että varret (106, 206, 306), reuna (108, 208, 308. ja keskiosa (104, 204, 304) on tehty yksiosaiseksi kan-nattimeksi ja että varret ovat oleellisen yhdensuuntaiset.
5. Patenttivaatimuksen 4 mukainen kuntoi1uväline, tunnettu siitä, että pysäytysosa (130, 305) lisäksi käsittää keskiosan (104, 204, 304) sisäpäässä olevan joustavan puskurin, joka koskettaa pystytolppaa (16) sen pinnan suojaamiseksi .
6. Patenttivaatimuksen 4 tai 5 mukainen kuntoi1uväline, tunnettu siitä, että kannatinuloke (102, 202, 302) on tehty jäykästä 1evyaineesta, että keskiosassa (104, 204, 304) ja reunassa (108, 208, 308) on niiden yli kulkeva, yhteinen jäy-kistysripa (110, 210, 310) ja että varsissa (106, 206 306) ja pystytoipassa (16) on linjassa olevat reiät (112), joiden läpi menee akselipultti (114, 214, 314) kannatinulokkeen kiinnittämiseksi kääntyvästi pystytoippaan.
7. Patenttivaatimuksen 6 mukainen kuntoi1uväline , tunnettu siitä, että mainittu kääntöosa käsittää akselipuittiin (114) kiinnitetyn vääntöjousen (120), jossa on kaksi erillistä sama-akselista kierukkaa (122), jotka ympäröivät akseli-pulttia varsien (106) välissä ja reunustavat pystytolppaa (16), jolloin kierukoiden välissä on pysty toippaan tukeutuva keskiosa (104), ja jonka kaksi päätä (126) on kiinnitetty varsiin (106).
8. Patenttivaatimuksen 6 mukainen kuntoi1uväline, tunnettu siitä, että kääntöosa käsittää ui okeiattajousen (240, 340), joka on toisesta päästään kiinnitetty keskiosaan (204, 10 7461 6 304. ja jonka poispuolinen pää koskettaa pystytolppaa (16) akseli puitin (214, 314) alapuolella.
8 74616 Patentti vaati muk set
9. Patenttivaatimuksen 2 mukainen kuntoi1uväline, tunnettu siitä, että kääntöosa käsittää vääntöjousen (120), joka koskettaa pystytolppaa ja ainakin yhtä varsista (106) ja vaikuttaa varsien akseliosien ympärillä.
10. Patenttivaatimuksen 2 mukainen kuntoi 1 uväl ine, tunnettu siitä, että kääntöosa käsittää ui okeiattajousen (240, 340), joka on toisesta päästä kiinnitetty kannatinulokkeeseen (202, 302) ja jonka poispuolinen pää koskettaa pystytolppaa (16).
11. Patenttivaatimuksen 1 mukainen kuntoi1uväline , tunnettu siitä, että tangon (22) Kannatinyksiköt (100, 200, 300) sijaitsevat pystytoipissa (16) hieman ylempänä kuin tangon alin sijainti kuntoilun aikana, niin että käyttäjä voi tukea tangon mainittujen kannatinyksiköiden varaan ollessaan väsynyt.
FI840828A 1984-01-04 1984-03-01 Motioneringsanordning. FI74616C (fi)

Applications Claiming Priority (2)

Application Number Priority Date Filing Date Title
US06/568,128 US4602785A (en) 1984-01-04 1984-01-04 Barbell exerciser with rest brackets
US56812884 1984-01-04

Publications (4)

Publication Number Publication Date
FI840828A0 FI840828A0 (fi) 1984-03-01
FI840828A FI840828A (fi) 1985-07-05
FI74616B FI74616B (fi) 1987-11-30
FI74616C true FI74616C (fi) 1988-03-10

Family

ID=24270023

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
FI840828A FI74616C (fi) 1984-01-04 1984-03-01 Motioneringsanordning.

Country Status (14)

Country Link
US (1) US4602785A (fi)
EP (1) EP0147908B1 (fi)
JP (1) JPS60148570A (fi)
KR (1) KR890000001B1 (fi)
AU (1) AU559600B2 (fi)
CA (1) CA1219293A (fi)
DE (1) DE3472628D1 (fi)
ES (1) ES530449A0 (fi)
FI (1) FI74616C (fi)
IE (1) IE55001B1 (fi)
IN (1) IN160500B (fi)
MX (1) MX160217A (fi)
NO (1) NO160564C (fi)
ZA (1) ZA841761B (fi)

Families Citing this family (19)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
US4757998A (en) * 1987-05-21 1988-07-19 Landin Michael G Safety device for a weight-training bench
DE3744449C2 (de) * 1987-12-29 1996-02-01 Josef Schnell Ablage für Hanteln
US4974835A (en) * 1989-11-16 1990-12-04 Michael Klink Weight training device
US5011141A (en) * 1990-02-28 1991-04-30 Lumex, Inc. Bench press with adjustable safety/range limiting bars
DE9211460U1 (de) * 1992-08-26 1992-11-05 Hammer Sport Vertriebs-GmbH, 7910 Neu-Ulm Trainingsgerät für körperliche Ertüchtigungsübungen
US5509876A (en) * 1994-12-02 1996-04-23 Reyes; Gilbert Weight-bar support structure with retractable arms
US5669859A (en) * 1995-11-21 1997-09-23 Rack Max Inc Weightlifting apparatus
US6447433B1 (en) 1995-12-04 2002-09-10 Gilbert Reyes Weight-bar support structure with retractable arms
US6450927B1 (en) 2000-11-03 2002-09-17 Northland Industries, Inc. Pivoting weight rack
US7131937B2 (en) * 2001-11-30 2006-11-07 Max Rack, Inc. Standing weightlifting apparatus
US20070051691A1 (en) * 2005-09-08 2007-03-08 Hidding Douglas J Cap with visible tamper-indicating seal
US8337370B2 (en) * 2006-01-05 2012-12-25 Rogers Athletic Company Weightlifting support assembly
US8328698B1 (en) 2006-02-28 2012-12-11 Hoist Fitness Systems, Inc. Exercise bar assembly for dual action weightlifting machine
US7393309B2 (en) 2006-02-28 2008-07-01 Webber Randall T Dual action weightlifting machine
US20070254784A1 (en) * 2006-04-24 2007-11-01 Martin James C Muscle excercise devices and associated methods
US9248335B2 (en) * 2011-03-04 2016-02-02 Graa Innovations, Llc Rotating barbell support structure
CN103599623B (zh) * 2013-10-30 2016-02-24 浙江工业大学 仰卧推举安全装置
SE540021C2 (en) * 2015-12-07 2018-02-27 Connector for weight lifting apparatus and weight lifting apparatus comprising the same
US11406862B2 (en) * 2019-02-14 2022-08-09 Downing Family, LLC Systems for supporting dumbbell and barbell

Family Cites Families (26)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
US218404A (en) * 1879-08-12 Improvement in gymnastic apparatus
US1881755A (en) * 1928-05-24 1932-10-11 Philpott Collapsible horse
US2071257A (en) * 1934-08-08 1937-02-16 Hansen Fred Folding clothes hook
US2602622A (en) * 1950-02-06 1952-07-08 Smith Marie Parker Retracting hanger
US3118668A (en) * 1961-01-25 1964-01-21 Callahan George Barbell exercising device
US3235255A (en) * 1963-02-14 1966-02-15 Lewis D Leflar Bar bell exercising device with slidable carriage
US3552748A (en) * 1968-12-30 1971-01-05 Thomas Thomas Apparatus for holding a pole vaulting bar
JPS4736559U (fi) * 1971-05-11 1972-12-22
CH554686A (de) * 1973-01-26 1974-10-15 Markus Taras Koerperuebungsgeraet.
US3874658A (en) * 1974-02-22 1975-04-01 Arthur M Flowers One-man adjustable bench press rack
US4098502A (en) * 1977-05-17 1978-07-04 Faust Reginald O Multi purpose exercise bench
US4257590A (en) * 1977-08-26 1981-03-24 Javier R. Ruiz Portable home gymnasium
US4201380A (en) * 1978-03-16 1980-05-06 Birch Arthur D Portable disassemblable stand for weight lifting equipment
US4205838A (en) * 1978-05-18 1980-06-03 Mcintosh Thomas J Adjustable safety stands for barbell plates
US4231570A (en) * 1978-05-25 1980-11-04 Reis Robert V Safetied exercising board apparatus, and method of safetying exercising board apparatus
US4286782A (en) * 1978-10-26 1981-09-01 Fuhrhop Marious P Multi-purpose exercise enhancing device
AU537298B2 (en) * 1979-02-15 1984-06-14 Diversified Products Corporation Exercising apparatus
US4249726A (en) * 1979-05-22 1981-02-10 Faust Reginald O Exercise bench safety device
US4319747A (en) * 1979-08-27 1982-03-16 Rogers J Frank Convertible exercise bench and accessory apparatus
US4256301A (en) * 1979-08-27 1981-03-17 Goyette Richard G Solo-operable bench press device
US4262901A (en) * 1979-09-21 1981-04-21 Faust Reginald O Safety device for use in bar bell exercises and the like
US4411425A (en) * 1979-11-28 1983-10-25 Milnar James B Bench press safety rest
US4252314A (en) * 1979-12-31 1981-02-24 Louis Ceppo Device for performing weight-lifting exercises
US4306715A (en) * 1980-03-06 1981-12-22 Sutherland James W Barbell storage and exercise rack
US4302009A (en) * 1980-05-08 1981-11-24 Johnson Samuel O Automatic lift off weight rack for barbells
US4353585A (en) * 1980-10-02 1982-10-12 Carver Herman C Fishing tool to retrieve cables from wells

Also Published As

Publication number Publication date
JPH0150425B2 (fi) 1989-10-30
DE3472628D1 (en) 1988-08-18
EP0147908B1 (en) 1988-07-13
FI74616B (fi) 1987-11-30
CA1219293A (en) 1987-03-17
FI840828A0 (fi) 1984-03-01
NO160564C (no) 1989-05-03
IE840456L (en) 1985-07-04
AU2557184A (en) 1985-07-11
ES8500754A1 (es) 1984-11-01
ES530449A0 (es) 1984-11-01
AU559600B2 (en) 1987-03-12
ZA841761B (en) 1984-10-31
NO160564B (no) 1989-01-23
IN160500B (fi) 1987-07-18
US4602785A (en) 1986-07-29
FI840828A (fi) 1985-07-05
KR890000001B1 (ko) 1989-03-02
EP0147908A1 (en) 1985-07-10
MX160217A (es) 1990-01-04
JPS60148570A (ja) 1985-08-05
NO840801L (no) 1985-07-05
IE55001B1 (en) 1990-04-11
KR850005275A (ko) 1985-08-24

Similar Documents

Publication Publication Date Title
FI74616C (fi) Motioneringsanordning.
US7226400B1 (en) Weight bench apparatus
US7070546B1 (en) Exercise apparatus including multiple function aspects and small footprint
CA1135295A (en) Exercising device
US4252314A (en) Device for performing weight-lifting exercises
US6755770B2 (en) Weight lifting exercise machine for use with dumbbell weights
US3734495A (en) A seat and leg operated load lifting device
EP1774993A2 (en) Exercise apparatus
US6312365B1 (en) Exercise apparatus for leg muscles
US6220993B1 (en) Leg press machine
US7018325B2 (en) Weightlifting system
US4951939A (en) Exercise machine
US20050192167A1 (en) Weightlifting system for doing leg presses
US20110190104A1 (en) Exercise Machine
US9132313B2 (en) Bench halo
US5788615A (en) Body extension exercise machine
CN211724550U (zh) 一种蹲举训练器
US20180099173A1 (en) Non-Retractable Dumbbell Support
CN214260493U (zh) 一种杠铃平板卧推用辅助装置
US6361481B1 (en) Weight lifting simulator
US4302005A (en) Laterally pivoted weight training device
KR102373632B1 (ko) 바벨랙
US20050148446A1 (en) Weight stack
CN211327996U (zh) 一种仰卧起坐器
CN211885197U (zh) 一种用于训练腿部力量的体育锻炼器

Legal Events

Date Code Title Description
MM Patent lapsed

Owner name: DIVERSIFIED PRODUCTS CORPORATION