FI110933B - Säiliö - Google Patents

Säiliö Download PDF

Info

Publication number
FI110933B
FI110933B FI973408A FI973408A FI110933B FI 110933 B FI110933 B FI 110933B FI 973408 A FI973408 A FI 973408A FI 973408 A FI973408 A FI 973408A FI 110933 B FI110933 B FI 110933B
Authority
FI
Finland
Prior art keywords
container
locking
locking member
bottom part
container according
Prior art date
Application number
FI973408A
Other languages
English (en)
Swedish (sv)
Other versions
FI973408A0 (fi
FI973408A (fi
Inventor
Per-Arne Froederberg
Original Assignee
Per-Arne Froederberg
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Priority claimed from PCT/SE1995/000175 external-priority patent/WO1996026138A1/en
Application filed by Per-Arne Froederberg filed Critical Per-Arne Froederberg
Priority to FI973408A priority Critical patent/FI110933B/fi
Publication of FI973408A0 publication Critical patent/FI973408A0/fi
Publication of FI973408A publication Critical patent/FI973408A/fi
Application granted granted Critical
Publication of FI110933B publication Critical patent/FI110933B/fi

Links

Landscapes

  • Refuse Receptacles (AREA)

Description

, 110963 SÄILIÖ
ALA. JOTA KEKSINTÖ KOSKEE JA AIKAISEMMIN TUNNETTU TEKNIIKKA
5 Esillä oleva keksintö koskee patenttivaatimuksen 1 johdanto-osan mukaista säiliötä. Säiliö voi olla tarkoitettu kaikenlaiselle materiaalille, mutta seuraavassa tekstissä tullaan käsittelemään esimerkinomaisesti, muttei suinkaan rajoittavassa mielessä, tapausta, jossa siinä säilytettävä materiaali on jätettä.
io Julkaisussa DE-A-2 715 992 on esitetty säiliö lasimateriaalin keräämiseksi, joka säiliö käsittää pohjaosan joka on avattavissa alaspäin. Tätä pohjaosaa pidetään suljetussa asennossa lukituselimen avulla jonka tunnusmerkkinä on uloke, joka työntyy pohjaosan syvennykseen. Lukituselintä pidetään lukitusasennossa jousen avulla, ja se voidaan saattaa pois tästä luki-tusasennosta vetämällä tankoa poispäin säiliön säinämästä. Tämän säiliön kohdalla on siis is välttämätöntä ett henkilö käsittelee tankoa käsin säiliön avaamiseksi. Tangon käsitteleminen voi olla suora tai epäsuora, vetämällä köyttä. Tämä on aikaa vievä ja työläs tapa avata säiliön pohja. Hoitohenkilön on poistuttava nostimelta käsitelläkseen tankoa ja tällä tavalla avata säiliön, ellei siinä ole joku toinen avustamassa häntä.
20 LYHYT KEKSINNÖN KUVAUS
; . Esillä olevan keksinnön tavoitteena on aikaansaada säiliö, jossa on lukitusjärjestely joka toimii rationaalisella ja turvallisella tavalla.
25 Keksinnön mukaan tämä tavoite saavutetaan pääasiallisesti patenttivaatimuksen 1 tunnus-merkkiosari mukaisilla piirteillä.
Näiden piirteiden ansiosta, säiliön tyhjentäminen voi tapahtua helpolla tavalla, sillä riittää, että säiliötä nostetaan ja sitten siirretään niin, että säiliön sanottu ensimmäinen sivuseinämä so tulee esimerkiksi lähemmäksi seinää tai muuta esinettä joka ulottuu pääasiassa pystysuunnassa, jolloin lukituselin iskeytyy tähän esineeseen ja tulee työnnetyksi kohti säiliön ensimmäistä sivuseinämää, jolloin pohjaosa vapautuu ja kääntyy alaspäin.
2 110933
Keksinnön eräs edullinen sovellutusmuoto on määritetty patenttivaatimuksessa 2. Tässä sovellutusmuodossa pohjaosa asettuu täysin avointa asentoa vähemmän kaltevaan asentoon, kun se on vapaasti riippuvassa tasapainotilassaan kun säiliö nostetaan. Tämän kaltevuuden ansiosta pohjaosan riippuessa alaspäin säiliön sulkeminen helpottuu huomattavasti, koska s pohjaosan alemman reunaan saavuttaessa maapinta säiliön laskemisen yhteydessä pohjaosa työntyy luotettavasti sulkemissuuntaan. Tämä merkitsee, ettei pohjaosan ulompiin reuna-alueisiin eikä koko pohjaosaan kiinnikkeineen säiliöön kohdistu vahingollisia hajottavia voimia eikä siinä ole vaara että pohjaosa kääntyisi väärällä tavalla.
jo Keksinnön muita etuja ja edullisia erityispiirteitä tulee käymään ilmi seuraavasta kuvauksesta ja muista epäitsenäisistä patenttivaatimuksista.
LYHYT PIIRUSTUSTEN KUVAUS
is Alapuolella kuvataan keksinnön erään esimerkkinä esitetyn edullisen sovellutusmuodon mukainen säiliö viittaamalla mukaan liitettyihin piirustuksiin, joissa: kuva 1 on yksinkertaistettu yläviistosta tehty perspektiivikuva keksinnön erään edullisen sovellutusmuodon mukaisesta säiliöstä, 20 kuva 2 on perspektiivikuva kuvan 1 säiliöstä vastakkaisesta suunnasta, kuva 3 on läpileikkaus kuvan 1 säiliöstä suljetussa tilassa, 25 kuva 4 on suurennettu yksityiskohtakuva, joka esittää lukitustilassa olevan, säiliön lukitus-jäijestelyyn kuuluvan lukituselimen, kuva 5 on kuvaa 4 vastaava kuva, mutta tässä kuvassa lukituselin on auki-tilassa, so kuva 6 on sivukuva kuvan 1 säiliöstä tilassa, jossa se on nostettu ylös ja avattu, ja kuva 7 on suurennettu yksityiskohtakuva, joka esittää kuvan 1 mukaisen säiliön lukituslait-teistoa.
3 110933
KEKSINNÖN ERÄÄN EDULLISEN SOVELLUTUSMUODON YKSITYISKOHTAINEN KUVAUS
5 Kuvassa 1 esitetään keksinnönmukainen säiliö 1, joka on muodoltaan olennaisesti suuntais-särmiönmuotoinen ja tarkoitettu lähinnä vastaanottamaan jätettä kahden yläosassa ja säiliön vastakkaisissa pitkien sivujen seinissä 2,3 olevan pitkänomaisen sisäänheittoaukon 4 kautta. Säiliössä on pohjaosa 5, joka on muodostettu olennaisesti litteästä ja suorakaiteenmuotoisesta pohjan muodostavasta pohjakappaleesta 6, sekä sen vastakkaisilla lyhyillä sivuilla ίο olennaisesti kohtisuoraan mainitusta kappaleesta ylöspäin työntyviä ja edullisesti samaa kappaletta sen kanssa olevia laippamaisia osia 7, jotka on tarkoitettu sijaitsemaan säiliön vastaavien lyhyiden sivujen 8 ulkopuolella säiliön ollessa suljettu. Pohjaosaa 5 on kääntö-tappien tai vastaavien avulla kiinnitetty kääntyväksi lyhyisiin seiniin 8 nähden olennaisesti kohtisuoran akselin ympäri kohdassa 9. Laippamaiset osat kapenevat säiliön kulmasta 10, is johon kääntymispiste 9 on järjestetty, kohti vastakkaista säiliön kulmaa 11. Syy tähän kapenemiseen tullaan selittämään myöhemmin tekstissä.
Kuvassa 3 esitetään vielä pohjaosan muotoilu ja se, kuinka se lukitaan suhteessa muuhun !. ’ säiliöön. Huomautettakoon, että säiliön seinät tulisi muodostaa käytännössä aaltolevystä, 20 mutta yksinkertaisuuden vuoksi ne on piirustuksissa valmistettu sellaisina, että niissä on kaksi välin päähän toisistaan asetettua levyä. Piirustuksesta käy ilmi, että itse pohjapinta 12 : ’ pohjaosan lähinnä kääntymispistettä 9 olevassa päässä on ympyränkaarenmuotoinen kään- tymispisteen 9 ollessa keskipisteenä ja sivuaa säiliön pitkän sivun seinän 3 alareunaa 13. Syy tähän muotoiluun on se, että pohjakappale 6 tällä tavoin koko ajan pohjaosaa 5 suhteessa 25 muuhun säiliöön käännettäessä sulkeutuu tiiviisti kiinni mainittuun alareunaan niin, ettei siihen voi tarttua yhtään jätettä.
Pohjaosassa on vastakkaisessa päässään toinen syvennyksen muotoinen lukituselementti 14, johon ensimmäinen urosmainen lukituselementti 15 on tarkoitettu tarttumaan estämään poh-j , 30 jaosan alaskääntymisen kääntymispisteen 9 ympäri. Ensimmäinen lukituselementti 15 on muodostettu v:n muotoisesta taivutuksesta sankamaisen, mainitun lukituksen aikaansaamiseksi tarkoitettuun laitteistoon sisältyvän lukituselimen 17 varressa 16. Tämän lulituslaitteis-ton rakenne on esitetty tarkemmin kuvassa 7. Lukkoelimiä 17 on kaksi ja ne muodostuvat, 4 110933 kuten kuvasta näkyy, taivutetuista lattateräksistä, ja kunkin lukituselimen ensimmäinen varsi 18 on tarkoitettu työntymään ulos säiliön pitkän sivun seinän 2 alaosassa olevan aukon 19 läpi, kun taas toinen varsi 16 työntyy säiliön seinän läpi tämän aukon kohdalla ja säiliön sisään. Lukituselin 17 on molempien varsiensa alkupäästä liitetty tankoon 20, joka geometri-5 sen akselinsa ympäri kääntymällä menee säiliön vastakkaisissa lyhyissä sivuissa oleviin holk-keihin 21. Tällä tavoin lukituselimet voivat kääntyä säiliön pohjatason kanssa olennaisesti yhdensuuntaisen akselin 22 ympäri ja tangon 20 aikaansaaman kiinnityslaitteiston ansiosta niiden asennot tulevat riippuvaisiksi toisistaan niin, että ne kääntyvät yhteisesti, jolloin riittää, että toista lukituselintä käsitellään, jotta toinenkin lukituselin suorittaisi saman liikkeen.
10
Lukituselinten painojakauma on tehty sellaiseksi, että painovoima koettaa säiliön olennaisesti pystysuuntaan suunnatuissa seinissä kääntää v:n muotoista lukituselementtiä 15 kohti seinää 2 kuvissa 3 ja 4 kuvattuun lukitusasentoon niin, että pohjaosa pysyy kiinnilukittuna suhteessa muuhun säiliöön painovoiman lukituselimeen 17 kohdistaman vaikutuksen takia.
15
Haluttaessa tyhjentää säiliö menetellään seuraavasti. Säiliötä nostetaan sopivalla tavalla, esimerkiksi viemällä haarukkatrukin haarukat toiseen sisäänheittoaukkoon 4, kuten kuvassa 6 esitetään. Kun säiliö on nostettu ylös, toiseen lukituselimen varteen tai molempiin lukituselimen varsiin 18 tuodaan säiliön seinää 2 kohti suuntautuvaa työntövoimaa, jolloin tämä 20 voidaan aikaansaada esimerkiksi ajamalla säiliö seinää tai tolppaa vasten tai aivan yksinkertaisesti siten, että joku työntää kädellä toisen lukitusvarren 18 säiliön seinää vasten. Näin aikaansaatu lukituselinten 17 kääntyminen, joka nähdään myötäpäivään kuvissa 3-5, johtaa siihen, että ensimmäinen lukituselementti 15 poistuu lukitsevasta otteestaan syvennykseen 14, mikä kuvataan kuvassa 5. Tästä puolestaan seuraa, että pohjaosa 5 voi kääntyä vapaasti 25 kääntymispisteen 9 ympärillä ja siksipä se kääntyykin alas kuvassa 6 esitettyyn asentoon säiliössä olevan jätteen työntyessä ulos nopeasti. Sen ansiosta, että kääntymispiste 9 on järjestetty etäälle säiliön pohjatason yläpuolelle, säiliön pohjakappale 6 voidessaan kääntyä vapaasti ja asettua vapaaseen tasapainoasentoon kallistuu suhteessa pystylinjaan sulkemis-suunnassa. Laippamaisten osien kohti pohjaosan alaspäin riippuvaa päätä kohti kapeneva so muoto edesauttaa tämän kulman lisäämistä. Tätä kulmaa voidaan lisätä lisäksi pohjaosan sopivalla painojakaumalla, mikä selittää sen, että kuvassa 6 näyttää siltä, ettei olisi saavutettu tasapainoasentoa, vaikka se tosiasiassa onkin saavutettu. Olisi kuitenkin mahdollista aikaansaada mainittu kallistus myös ottamalla käyttöön yksi tai useampi pidäkekappale, joka 5 110933 estäisi pohjaosan kääntymisen kauemmaksi kuin tiettyyn asentoon saakka suhteessa muuhun säiliöön. Mainitulla kallistuksella suhteessa pystylinjaan saatava etu muodostuu siitä, että itse säiliön alaslaskeminen maahan tai lattialle helpottuu huomattavasti ja pohjaosan vaurioi-tumisriskit mimimoituvat, sillä pohjaosan äärireunaan 23 kohdistuvat voimat muodostuvat 5 pieniksi eikä sitä paitsi ole olemassa minkäänlaista vaaraa siitä, että pohjaosaan 5 vaikutettaisiin niin, että se alaslaskun yhteydessä kääntyisi väärään suuntaan eli kuvan 6 mukaan katsottuna myötäpäivään. Pohjakappale 6 muodostaa näin ollen pystylinjan kanssa kulman, joka edullisesti on suurempi kuin 20° ja edullisimmin suurempi kuin 30°.
ίο Itse sulkemisen loppuvaiheessa lukituselimet 17 menevät automaattisesti lukitusotteeseen pohjaosassa olevien syvennysten kanssa ja lukitsevat pohjaosan suhteessa muuhun säiliöön sen ansiosta, että ensimmäisellä lukituselementillä 15 on alaspäin käännetyn V-sankansa 24 takia vino pinta, joka syvennystä 14 ympäröivän pohjaosan osien 25 osuessa siihen kulkee niitä pitkin lukituselimen 17 kääntyessä akselin 22 ympäri avaussuuntaan, kunnes lukituselin is 15 on saavuttanut sellaisen asennon, että se putoaa syvennykseen 14, minkä jälkeen lukituselimen 17 painojakauma aiheuttaa sen, että se kääntyy automaattisesti sisään ja pysyy lukitusasennossaan.
! Keksintö ei tietenkään rajoitu millään tavalla yllä kuvattuun edulliseen sovellutusmuotoon 20 vaan alan ammattimiehelle lienee selvää, että on mahdollista aikaansaada monia muunnelmia ilman, että siten hän siten poikkeaisi keksinnön perusajatuksesta.
Kuten jo aikaisemmin on mainittu, keksintöön kuuluvat aivan toisenlaisillekin materiaaleille kuin jätteelle tarkoitetut säiliöt.
25
Jotta lukituselin saataisiin pysymään lukitusasennossa, voidaan käyttää myös jousielintä niin, että täytyy voittaa jousen voima lukituselimen saamiseksi pois lukitusotteesta. Lisäksi olisi mahdollista yhdistää tällaiset jousielimet tiettyyn lukituselinten painojakaumaan niiden pitämiseksi lukitusasennossa.
Vaikka yllä on kuvattu kahdella lukituselimellä varustettu säiliö, lukumäärä voisi luonnolli-; . sesti olla muukin. Voitaisiin esimerkiksi käyttää yhtä ainoaa lukituselintä ja siinä tapauksessa edullisesti säiliön keskellä, tai sitten voitaisiin käyttää useampaa kuin kahta lukituselintä.
6 110933
Lukituselinten jäljestäminen kääntyviksi voisi luonnollisestikin tapahtua useilla, mutta kuvatun tapauksella kanssa yhdenmukaisilla tavoilla.
f

Claims (14)

1. Säiliö, esimerkiksi jätteelle, jossa säiliössä on sivuseinämät ja avattava pohja ja joka on sovitettu tyhjennettäväksi ylösnostetussa tilassa, joka pohja on avattavissa säiliön pohjaosan j (5) avulla, joka pohjaosa (5) on käännettävästi jäljestetty niin, että se avautuu alaspäin suljetusta asennosta, joka säiliö käsittää järjestelyn sanotun pohjaosan (5) lukitsemiseksi muuhun säiliöön nähden suljetussa asennossa, jolloin lukitusjäijestely käsittää ainakin yhden luki-tuselimen (17) johon päästään käsiksi säiliön ulkopuolelta lukitusjäijestelyn mekaaniseksi säätämiseksi lukitun asennon ja pohjaosan kääntymisen sallivan ei-lukitun asennon välillä, jo jolloin lukituselin (17) työntyy säiliön ensimmäisen sivuseinämän (2) toiselle puolelle, tunnettu siitä, että puristusvoimaa käytettäessä lukituselin (17) on jäljestetty liikuteltavaksi lukitusjäijestelyn lukitustilaa vastaavasta asennosta, joka liike mainittuun ensimmäiseen si-vuseinämään (2) nähden on suunnattu säiliön sisätilaa kohti, ja joka tällöin vapauttaa lukitusjäijestelyn, joka säiliö siten on sovitettu vaikuttamaan lukitusjäijestelyyn siirrettäessä is säiliö ylösnostetussa tilassa suuntaan joka on pääasiassa kohtisuorassa mainitun ensimmäi sen sivuseinämän (2) tasoa kohti, lukitusjärjestelyn lukituselimen (17) puristamiseksi seinämää tai muuta esinettä vasten sanotun pohjaosan (5) vapauttamiseksi mahdollistaen siten sanotun pohjaosan (5) kääntyminen alaspäin.
2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen säiliö, tunnettu siitä, että pohjaosa (5) on jäljestetty vapaasti kääntyväksi kääntymiskeskipisteen (9) ympäri vapaasti riippuvan avatun pohjaosan (5) painojakaumalla, jolloin kääntymiskeskipiste (9) on jäljestetty etäisyydellä säiliön (1) ; ‘': pohjatasosta niin, että pohjaosa vapaasti riippuvassa tasapainotilassaan asettuu täysin avoin ta asentoa vähemmän kaltevaan asentoon. 25
3. Patenttivaatimuksen 2 mukainen säiliö, tunnettu siitä, että mainittu kaltevuus on sopivasti vähintään 10°, edullisesti vähintään 20° ja edullisimmin vähintään 30°.
4. Patenttivaatimuksen 2 tai 3 mukainen säiliö, tunnettu siitä, että pohjaosa (5) on jäijestet-30 ty vapaasti kääntyväksi säiliön kahden vastakkaisen toisen sivuseinämän (8) varassa ja että pohjaosa käsittää ylöspäin ulottuvat laippaosat (7) pohjaosan liittämiseksi kääntyvästä sanottuihin toisiin sivuseinämiin etäisyyden päässä säiliön pohjatason yläpuolella. 110933
5. Patenttivaatimuksen 4 mukainen säiliö, tunnettu siitä, että säiliö on pääasiassa suuntais-särmiönmuotoinen ja pohjaosa muodostuu litteästä pohjan määrittävästä pohjakappaleesta (5), ja että laippaosat (7) sijaitsevat sanotun pohjakappaleen kahdessa vastakkaisessa reunassa ja ulottuvat pääasiassa kohtisuoraan pohjakappaleen tasosta, jotka laippaosat pohja- 5 osan suljetussa asennossa on sovitettu sijoittumaan vastakkaisten toisten sivuseinämien (8) osien ulkopuolelle.
6. Jonkin edellisen patenttivaatimuksen mukainen säiliö, tunnettu siitä, että lukituselin (17) työntyy säiliön sisään sanotussa ensimmäisessä sivuseinämässä (2) olevan aukon kautta. 10
7. Jonkin edellisen patenttivaatimuksen mukainen säiliö, tunnettu siitä, että lukituselin (17) on käännettävästi liitetty mainittuun ensimmäiseen sivuseinämään (2) ja että se muodostuu varresta (18), joka ulottuu tämän seinämän toiselle puolelle, ja ensimmäisestä lukituselemen-tistä (15) liitettynä sanottuun varteen ja jäljestetty saatettavaksi lukituskytkentään pohjaosan is (5) toisen lukituselementin (14) kanssa, että ensimmäinen lukituselementti on järjestetty niin, että se vartta vääntämällä siirtyy pois mainitusta lukituskytkennästä toisen lukituselementin kanssa ja sisään siihen, että lukituselin (17) on tyypiltään kaksivartinen sanka, joka ensimmäisen varren lisäksi käsittää toisen varren (16), joka käsittää ensimmäisen lukituselementin (15). 20
7 110963
8. Patenttivaatimuksen 7 mukainen säiliö, tunnettu siitä, että mainittua vartta (18) kohti ensimmäistä sivuseinämää (2) käännettäessä mainittu sanka on sovitettu kääntämään toista vartta (16), joka käsittää toisen lukituselementin (15), joka työntyy säiliön sisään.
9. Jonkin edellisen patenttivaatimuksen mukainen säiliö, tunnettu siitä, että lukitusjäijestely käsittää välineet lukituselimen (17) pitämiseksi lukitusasennossa.
10. Patenttivaatimuksen 9 mukainen säiliö, tunnettu siitä, että mainitut välineet on tarkoitettu kohdistamaan lukituselimeen voimaa, joka pakottaa sen lukitusasentoon ja siitä, että 30 lukituselin (17) on liikutettavissa pois lukitusasennosta voittamalla mainittu voima. 9 110933
11. Patenttivaatimuksen 10 mukainen säiliö, tunnettu siitä, että mainittuihin pidäkevälinei-siin kuuluu lukituselimen (17) painon jakautuminen, joka sallii jälkimmäisen kääntymisen kohti lukitusasentoa painovoiman avulla.
12. Patenttivaatimuksen 10 tai 11 mukainen säiliö, tunnettu siitä, että pidäkevälineisiin kuuluu elin, joka jousivoiman avulla vaikuttaa lukituselimeen (17) kohti lukitusasentoa.
13. Jonkin edellisen patenttivaatimuksen mukainen säiliö, tunnettu siitä, että lukitusjäijeste-ly käsittää useita Iukituselimiä (17) ja järjestelyn (20) niiden yhdistämiseksi ja niiden asentoko jen tekemiseksi toisistaan riippuvaisiksi kaikkien lukituselinten (17) yhteiseksi aukaisemiseksi ja vastaavasti lukitsemiseksi.
14. Patenttivaatimuksien 7 ja 10 mukainen säiliö, tunnettu siitä, että lukituselimessä (17) on pintoja (24) jäljestettyinä niin, että pohjaosan pinnat (25) osuvat niihin automaattisesti poh- i5 jaosan (5) sulkeutumisen aikana ja niin, että ne liikkuvat jälkimmäistä myöten lukituselimen lukituselementin (15) saattamiseksi automaattisesti lukituskytkentään pohjaosan lukitusele-mentin (14) kanssa. .'.Patentkrav 20
FI973408A 1995-02-21 1997-08-20 Säiliö FI110933B (fi)

Priority Applications (1)

Application Number Priority Date Filing Date Title
FI973408A FI110933B (fi) 1995-02-21 1997-08-20 Säiliö

Applications Claiming Priority (4)

Application Number Priority Date Filing Date Title
SE9500175 1995-01-19
PCT/SE1995/000175 WO1996026138A1 (en) 1995-02-21 1995-02-21 Container with a movable bottom
FI973408 1997-08-20
FI973408A FI110933B (fi) 1995-02-21 1997-08-20 Säiliö

Publications (3)

Publication Number Publication Date
FI973408A0 FI973408A0 (fi) 1997-08-20
FI973408A FI973408A (fi) 1997-10-20
FI110933B true FI110933B (fi) 2003-04-30

Family

ID=34796745

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
FI973408A FI110933B (fi) 1995-02-21 1997-08-20 Säiliö

Country Status (1)

Country Link
FI (1) FI110933B (fi)

Also Published As

Publication number Publication date
FI973408A0 (fi) 1997-08-20
FI973408A (fi) 1997-10-20

Similar Documents

Publication Publication Date Title
EP0464083B1 (en) A container for liquids
CA1328416C (en) Refuse container with two-position lid
US4821902A (en) Waste container
AU622536B2 (en) Waste container
JPH11513004A (ja) コンテナの排出手段
US4014458A (en) Three-function container
EP0257925B1 (en) Self-emptying container
US6357590B1 (en) Container base with a floor panel tilting means
US4742933A (en) Container of plastics material
FI110933B (fi) Säiliö
RU92650U1 (ru) Контейнер
US4343586A (en) Dumping apparatus and method
CA1282717C (en) Edge attachment means for beverage cases
EP1930260B1 (en) Transporting Vehicles
US20060006188A1 (en) Removable cover assembly with pivoting covers and hoisting pins
EP0810961B1 (en) Container with a movable bottom
RU2450964C2 (ru) Устройство для погрузки контейнеров, способ погрузки контейнеров с помощью такого устройства и контейнер, содержащий такое устройство
FR3074113B1 (fr) Benne a paroi laterale basculante
SE504407C2 (sv) Behållare med öppningsbar botten
JPH07215655A (ja) パレット装置
SE504406C2 (sv) Behållare med öppningsbar botten
GB2321451A (en) Self-emptying container
JP6762517B2 (ja) 搬送用架台
KR20230030844A (ko) 누액 배출이 용이한 음식물 쓰레기 수거 차량
JPH057153Y2 (fi)

Legal Events

Date Code Title Description
MA Patent expired