FI102260B - Menetelmä sidosnauhan, erityisesti puutavarapaketin sidosnauhan, kiris tämiseksi ja lukitsemiseksi paketin ympäri sekä laite, jolla tällainen sidosnauha lukitaan ja kiristetään puutavarapaketin ympäri - Google Patents

Menetelmä sidosnauhan, erityisesti puutavarapaketin sidosnauhan, kiris tämiseksi ja lukitsemiseksi paketin ympäri sekä laite, jolla tällainen sidosnauha lukitaan ja kiristetään puutavarapaketin ympäri Download PDF

Info

Publication number
FI102260B
FI102260B FI962615A FI962615A FI102260B FI 102260 B FI102260 B FI 102260B FI 962615 A FI962615 A FI 962615A FI 962615 A FI962615 A FI 962615A FI 102260 B FI102260 B FI 102260B
Authority
FI
Finland
Prior art keywords
tightening
body part
package
eating
flanges
Prior art date
Application number
FI962615A
Other languages
English (en)
Swedish (sv)
Other versions
FI962615A (fi
FI962615A0 (fi
FI102260B1 (fi
Inventor
Patrick Hackman
Original Assignee
Patrick Hackman
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Application filed by Patrick Hackman filed Critical Patrick Hackman
Priority to FI962615A priority Critical patent/FI102260B1/fi
Publication of FI962615A0 publication Critical patent/FI962615A0/fi
Priority to EP97660074A priority patent/EP0816250B1/en
Priority to AT97660074T priority patent/ATE198456T1/de
Priority to DE69703812T priority patent/DE69703812T2/de
Publication of FI962615A publication Critical patent/FI962615A/fi
Application granted granted Critical
Publication of FI102260B publication Critical patent/FI102260B/fi
Publication of FI102260B1 publication Critical patent/FI102260B1/fi

Links

Classifications

    • BPERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING
    • B60VEHICLES IN GENERAL
    • B60PVEHICLES ADAPTED FOR LOAD TRANSPORTATION OR TO TRANSPORT, TO CARRY, OR TO COMPRISE SPECIAL LOADS OR OBJECTS
    • B60P7/00Securing or covering of load on vehicles
    • B60P7/06Securing of load
    • B60P7/08Securing to the vehicle floor or sides
    • B60P7/0823Straps; Tighteners
    • B60P7/083Tensioning by repetetive movement of an actuating member
    • BPERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING
    • B65CONVEYING; PACKING; STORING; HANDLING THIN OR FILAMENTARY MATERIAL
    • B65DCONTAINERS FOR STORAGE OR TRANSPORT OF ARTICLES OR MATERIALS, e.g. BAGS, BARRELS, BOTTLES, BOXES, CANS, CARTONS, CRATES, DRUMS, JARS, TANKS, HOPPERS, FORWARDING CONTAINERS; ACCESSORIES, CLOSURES, OR FITTINGS THEREFOR; PACKAGING ELEMENTS; PACKAGES
    • B65D63/00Flexible elongated elements, e.g. straps, for bundling or supporting articles
    • B65D63/02Metallic straps, tapes, or bands; Joints between ends thereof
    • B65D63/06Joints produced by application of separate securing members, e.g. by deformation thereof
    • BPERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING
    • B65CONVEYING; PACKING; STORING; HANDLING THIN OR FILAMENTARY MATERIAL
    • B65DCONTAINERS FOR STORAGE OR TRANSPORT OF ARTICLES OR MATERIALS, e.g. BAGS, BARRELS, BOTTLES, BOXES, CANS, CARTONS, CRATES, DRUMS, JARS, TANKS, HOPPERS, FORWARDING CONTAINERS; ACCESSORIES, CLOSURES, OR FITTINGS THEREFOR; PACKAGING ELEMENTS; PACKAGES
    • B65D63/00Flexible elongated elements, e.g. straps, for bundling or supporting articles
    • B65D63/10Non-metallic straps, tapes, or bands; Filamentary elements, e.g. strings, threads or wires; Joints between ends thereof
    • B65D63/14Joints produced by application of separate securing members

Landscapes

  • Engineering & Computer Science (AREA)
  • Mechanical Engineering (AREA)
  • Transportation (AREA)
  • Package Frames And Binding Bands (AREA)
  • Basic Packing Technique (AREA)
  • Decoration Of Textiles (AREA)
  • Adhesive Tapes (AREA)
  • Packaging Of Annular Or Rod-Shaped Articles, Wearing Apparel, Cassettes, Or The Like (AREA)
  • Storage Of Web-Like Or Filamentary Materials (AREA)
  • Unwinding Of Filamentary Materials (AREA)

Description

102260
Menetelmä sidosnauhan, erityisesti puutavarapaketin sidosnauhan, kiristämiseksi ja lukitsemiseksi paketin ympäri sekä laite, jolla tällainen sidos-nauha lukitaan ja kiristetään puutavarapaketin ympäri.
5
Keksinnön kohteena on patenttivaatimuksen 1 lajimääritelmän mukainen menetelmä sekä patenttivaatimuksen 2 lajimääritelmän mukainen laite.
Keksinnön tarkoituksena on aikaansaada menetelmä, jolla kätevästi aikaansaadaan 10 etenkin puutavarapaketin sopivan kireä, luja sidos. Lisäksi keksinnön tarkoituksena on aikaansaada halpa väline, jonka avulla sitominen ja lukitseminen voidaan helposti suorittaa ja joka ei vahingoita pakettia ja joka seuraa paketin mukana häiritsemättä sen käsittelyä mutta joka paketin purkauksen jälkeen on uudelleen käytettävissä samaan tarkoitukseen.
15
Aikaisemmin on jouduttu käyttämään kiristystyökaluja ja vulkanointia tai erityyppisiä metallisolkia. Pakattavan tavaran koon tai pakkausmäärän muuttuessa pakkaus-nauha ja liitos menevät hukkaan, koska niitä ei voida muuttuneissa olosuhteissa käyttää uudelleen. Nämä tunnetut ratkaisut aiheuttavat herkästi hapettumisongelmia.
20 :.· j On myös käytetty viputaljoja, joihin punottu nauha on kiinnitetty kiinteäksi. Talja- ·: laitteet ovat liian kalliita kulkemaan paketin mukana. Lisäksi ne hankaloittaisivat : .· 1 2 3; pakettien käsittelyä ja kuljettamista.
« I • · < . 25 Esillä olevan keksinnön avulla on eliminoitu kaikki tunnetut epäkohdat ja aikaan- saatu erittäin halpa, helppokäyttöinen laite, jolla sitominen on helposti ja nopeasti * · · suoritettavissa, joka ei vahingoita pakettia mekaanisesti eikä aiheuta hapettumison- .. gelmia ja joka kaiken lisäksi on uudelleen käytettävissä.
• · • · · · · 2 ···«..
3 1 30 Keksinnön mukaisen menetelmän ja keksinnön mukaisen laitteen pääasiallisimmat ·1·.. tunnusmerkit on esitetty patenttivaatimuksen 1 ja patenttivaatimuksen 2 tunnus- ,1··. merkkiosissa.
• ; Keksinnön mukaiselle menetelmälle on siten olennaista, että sidosnauha pujotetaan ‘ ·1 35 vastakkaisilta suunnilta kiristyslaitteessa olevaan rakoon, jolloin nauha sitoutuu 2 102260 kitkan vaikutuksesta kiristyslaitteeseen ja kiristyy, kun kiristyslaitetta kierretään paketin pintaa vasten. Laitteen kiertäminen suoritetaan ainakin kiristämisen loppuvaiheessa irrallisten kiristyselimien avulla, esimerkiksi kuuden tuuman nauloilla, jotka vuoron perään sovitetaan kiristyslaitteen säteensuuntaisiin läpiporauksiin.
5 Läpiporauksia on edullisesti kaksi ja ne sijaitsevat edullisesti suorassa kulmassa toisiinsa nähden. Hyvin pienellä voimankäytöllä aikaansaadaan täten sidosnauhan kiristys. Lukitseminen tapahtuu kiristyselimen avulla, joka työnnetään toiseen läpi-poraukseen, jonka asento on lähes yhdensuuntainen paketin pinnan kanssa. Kiristys-elin työnnetään pitkälle läpiporauksen läpi niin, että sen kärki tukee paketin pintaan 10 ja estää kiristyslaitetta kiertymästä auki.
Keksinnön mukainen laite sidosnauhan kiristämiseksi ja lukitsemiseksi käsittää siis pääasiallisesti lankarullan tapaisen runko-osan, jossa on runko-osan pyörimisakselin suuntainen, runko-osan läpäisevä rako sidosnauhaa varten, ja ainakin kaksi sä-15 teensuuntaista runko-osan läpiporausta, jotka muodostavat kulman, edullisesti suoran kulman, keskenään ja sijaitsevat akselin suunnassa välimatkan päässä toisistaan. Erilliset kiristys- ja lukituselimet sovitetaan vuorotellen näihin läpiporauksiin, jolloin elimiä kiertämällä aikaansaadaan kiristyslaitteen kierto. Kiristyslaitteen lukitseminen haluttuun kiertoasentoon aikaansaadaan kiristyselimen avulla, joka sovitetaan läpi-20 poraukseen ja kierretään eteenpäin asentoon, jossa kiristyselin on suunnilleen saman-(·_ suuntainen paketin pinnan kanssa. Kiristyselin työnnetään tässä asennossa läpipo- a · * " ‘ ! rauksen läpi niin, että sen kärki tukee paketin pintaan mahdollisimman etäällä lait teesta. Tässä asennossa kiristyslaite on lukittuna ei-kiertyvään asentoon.
'i 25 Raon akselinsuuntainen pituus on edullisesti vain hieman suurempi kuin sidosnau-hän leveys, ja sen akselinsuuntaan nähden kohtisuora syvyys on vain runsaasti kaksi * * * L: : kertaa nauhan paksuus. Täten sidosnauhan päät on helppo pujottaa rakoon samalla, kun ne pysyvät tarkasti päällekkäisessä asennossa. Jälkimmäisellä seikalla on merki-tystä kitkan kannalta.
30 • · ·
Kiristyslaitteen runko-osassa on edullisesti ainakin neljä, halkaisijaltaan yhtä suurta • · · ! ·’ laippaa, jotka on symmetrisesti sovitettu runko-osan päihin ja raon molemmin puo-
Iin. Laippojen ansiosta kiristyslaite kiertyy verraten kitkattomasti paketin pinnalla.
: Sidosnauha pysyy täten etäisyyden päässä paketin pinnasta, ja laitteen kitkapinta pa- . \ : 35 ketin pintaan nähden jää verraten pieneksi.
• ·
Kiristyslaitteen rako voidaan muodostaa ulottumaan toiseen päätyyn saakka. Tämä vaatii kuitenkin suurta lujuutta laitteen valmistusaineelta sekä laitteen tarkoituksen 3 102260 mukaista mitoitusta. Avorakoista kiristyslaitetta voidaan käyttää lenkiksi muodostetun sidosnauhan kanssa, koska kiristyslaite voidaan yksinkertaisesti pujottaa sidos-nauhan päälle. Muutoin avorakoinen kiristyslaite toimii samalla tavalla kuin suljetulla raolla varustettu kiristyslaite.
5
Kiristyslaitteen runko-osassa voi olla enemmän kuin kaksi, esimerkiksi kolme tai neljä, läpiporausta kiristyselimien vastaanottamista varten. Poraukset on jaettu tasaisesti kehän suunnassa runko-osan kehäpinnalle sekä edullisesti symmetrisesti laitteen pituudelle. Porauslukumäärän ollessa kolme reikien väli on 60°, ja porauslu-10 kumäärän ollessa neljä reikien väli on 45°. Lisättäessä porausten lukumäärää kahdesta kolmeen tai neljään tulee huomioida rakenteen lujuus.
Kiristyslaitteen poraukset kulkevat runko-osan pituussuuntaisen keskiviivan kautta. Myös rako kulkee edullisimmin runko-osan keskiviivan kautta. Muut ratkaisut rasit-15 tavat laitteen lujuutta erittäin paljon, eikä raon siirtämisestä ole vastaavaa hyötyä.
Kiristyslaite valmistetaan edullisesti kovamuovista. Valmistus voi tapahtua esimerkiksi valamalla tai sorvaamalla.
20 Seuraavassa esitetään keksinnön mukaisen kiristyslaitteen edullista suoritusmuotoa oheisiin kuvioihin viitaten, joissa ; kuvio 1 esittää sorvatun, kovamuovisen kiristyslaitteen edestä nähtynä, mittakaavassa 1:1, :: kuvio 2 esittää kiristyslaitteen poikkileikkausta, raon kohdalta leikattuna (ku- :: 25 vio ei ole kuvion 1 sivukuva poikkileikkauksena, koska rakoja poraus L:.: ovat kuvioissa 1 ja 2 eri asennoissa), :T: kuviot 3a-3c esittävät kiristyslaitetta toiminnassa, sivusta ja poikkileikkauskuviona raon läpi, ja kuvio 4 esittää kiristyselintä 7 hieman pienennetyssä mittakaavassa.
·- 30 • · · • · · ^ Kuvion 1 mukainen kiristyslaite käsittää runko-osan 1, jonka kehäpinta on merkitty : V numerolla 5. Runko-osan pyörimisakselin suuntainen rako on merkitty numerolla 2 ♦ · · ja neljä pyörimislaippaa numerolla 3. Rako 2 kulkee kiristyslaitteen pyörimisakselin . .·. kautta. Pyörimislaipat sijaitsevat raon 2 molemmin puolin sekä kiristyslaitteen päis- : 35 sä. Pyörimislaippojen ja runko-osan halkaisijoiden välinen ero ei ole suuri. Pyöri- mislaippojen muodostama tyhjä väli runko-osan ja paketin pinnan välillä on kuitenkin riittävän suuri antamaan sidosnauhalle vapaata tilaa. Pyörimislaippojen väliin muodostuu keskimmäinen rakoilla ja kaksi ulkorakotilaa.
4 102260 Läpiporauksia 4 on kaksi, toinen toisessa ulkotilassa ja toinen toisessa ulkorakotilas-sa. Poraukset muodostavat säteittäistasossa 90°:n kulman keskenään. Näin ollen po-rausaukot runko-osan vaippapinnassa 5 ovat 90°:n etäisyydellä toisistaan. Raon ja läpiporausten väliset kulmat säteittäistasossa eivät ole kriittiset. Kuvion 2 mukaan 5 raon ja toisen läpiporauksen välinen kulma on noin 50°.
Skissimäisissä kuvioissa 3a-3c, joissa paketin leveys on normaalia pakettia pienempi, esitetään sidosnauhan pujonta rakoon 2 sekä sen lukittuminen runko-osaan kitkan avulla ja sidosnauhan kiristyminen paketin ympärille runko-osan kiertymisestä.
10 Puutavarapakettien sidosnauhan kiristäminen ja lukitseminen keksinnön mukaisen kiristyslaitteen avulla tapahtuu seuraavasti, katso kuvia 3a-3c.
Sidosnauhan päät Sv ja S0 pujotetaan vastakkaisilta suunnilta rakoon 2. Esiin pistävät päät jätetään edullisesti hieman pitemmiksi, kuin mitä kuvioissa on esitetty, kit-15 kalukituksen varmistamiseksi. Sitten laite kierretään kuvion esittämässä tapauksessa myötäpäivään, ensin käsin ja lopuksi kiristyselimien 7 avulla. Kiristyselimet asetetaan vuorotellen johonkin läpiporaukseen 4; kuvion 3 a tilanteessa ei-esitettyyn poraukseen, jonka kaltevuuskulma on edullisempi kiertovoiman aikaansaamiseksi ki-ristyselimen 7 avulla. Seuraavan läpiporauksen 4 saavutettua edullisen asennon ase-20 tetaan toinen kiristyselin siihen, ja edellinen elin poistetaan läpiporauksesta. Näin :.i i jatketaan, kunnes haluttu kireys on saavutettu. Normaalisti varataan sidosnauhaa ; noin 1 -2 kierroksen aikaansaamiseksi, mikä on riittävä nauhanpäiden kiinnittämisek- :,: : si kitkan avulla runko-osaan. Sidosnauhan lukitsemiseksi tähän kireyteen työnnetään toinen kiristyselin 7 porauksen läpi siten, että elimen pää ulottuu mahdollisimman : 25 pitkälle paketin pinnalle, johon se tuetaan. Tämän läpiporauksen tulee olla lähes • · · .·:% yhdensuuntainen paketin pinnan kanssa, jotta elin pääsee ulottumaan pitkälle pake tin pintaa pitkin laitteen aukikiertämisen estävän momentin aikaansaamiseksi. Täten kiristyselin estää kiristyslaitetta löystymästä eli pyörimästä vastapäivään.
• · · • · · • · · \ 30 Puutavarapaketti on nyt valmis edelleenkäsittelyä varten. Kiristyslaite kiristyselimi- neen jää pakettiin kiinni. Kun paketti puretaan, tapahtuu lukituksen avaus vastakkai-sessa järjestyksessä, eli toinen kiristyselin asetetaan tyhjään poraukseen ja kiriste-\ tään kiristyslaitetta sen verran, että lukitseva kiristyselin hellittää otteensa paketin ; pinnasta ja voidaan irrottaa laitteesta. Tämän jälkeen avaus tapahtuu hetkessä käsi- ’ · 35 voimilla.
5 102260
Kuten edellä on mainittu, kiristyslaite voi olla myös avorakoinen, jolloin laite pujotetaan sidosnauhalenkin päälle ja kiertäminen suoritetaan sen jälkeen samalla tavalla, kuin edellä on esitetty.
• t • · · • · · • · · • · · • · · • · · • · · • · · • · • · · • · · • · · • # · • · · • · • · • « · • · • · • t · 1 « ·

Claims (8)

102260
1. Menetelmä sidosnauhan (Sv, S0), erityisesti puutavarapaketin sidosnauhan, kiristämiseksi ja lukitsemiseksi paketin (6) ympäri, tunnettu siitä, että sidosnauha 5 pujotetaan kiristyslaitteessa olevaan rakoon (2), joka kiristyslaite on sovitettu pyörimään paketin pintaa vasten, että kiristyslaitetta kierretään irrallisten kiristyseli-mien (7) avulla sidosnauhan kiristämiseksi paketin ympäri, jotka kiristyselimet vuoron perään sovitetaan kiristyslaitteeseen muodostettuihin, kiristyslaitteen säteen-suuntaisesti lävistäviin porauksiin (4), joiden aukot kiristyslaitteen kehäpinnassa 10 sijaitsevat kehäviivan suunnassa sekä akselin suunnassa välin päässä toisistaan, ja että kiristyslaite lukitaan kiristävään asentoonsa kiristyselimellä (7), joka jätetään poraukseen paketin (6) pintaan tukevaan, laitteen aukikiertämisen estävään asentoon.
2. Laite, jolla erityisesti puutavaranipun sidosnauha (Sv, S0) kiristetään ja luki taan paketin ympäri, joka laite käsittää pääasiallisesti lankarullan tapaisen runko-osan (1) ja yhtä kappaletta sen kanssa olevat laipat (3), tunnettu siitä, että runko-osassa (1) on akselinsuuntainen, runko-osan läpäisevä rako (2) sidosnauhan (Sv, So) pujottamiseksi sen läpi, ja ainakin kaksi säteensuuntaista, runko-osan läpäisevää 20 ja kulman, edullisesti 90°:n kulman, keskenään muodostavaa, akselin suunnassa :.; · välimatkan päässä toisistaan sijaitsevaa porausta (4) erillisten kiristys- ja lukituseli- : : mien (7) vastaanottamiseksi. - · · : \: 3. Patenttivaatimuksen 2 mukainen laite, tunnettu siitä, että raon (2) akselinsuun- , 25 täinen pituus on suunnilleen sama kuin sidosnauhan leveys ja sen akselinsuuntaan *·1, nähden poikkisuuntainen syvyys on runsaasti kaksi kertaa sidosnauhan (Sv, S0) pak- » « ♦ suus. 2 3 4 2 · 3 • 1··
4. Patenttivaatimuksen 2 tai 3 mukainen laite, tunnettu siitä, että runko-osassa • · · 4 1 30 (1) on neljä samanmittaista, symmetrisesti sovitettua laippaa (3), joista kaksi kes- kimmäistä laippaa reunustavat rakoa (2) ja kaksi ulommaista muodostavat runko- i1'1; osan päädyt. « « « • « · • 5. Patenttivaatimuksen 4 mukainen laite, tunnettu siitä, että runko-osassa on ' ·1 35 kaksi porausta (4), jotka on sovitettu laitteen päihin, toinen toiseen päähän, tämän kahden ulomman laipan (3) väliin ja toinen toiseen päähän, tämän kahden ulomman laipan väliin. 102260
6. Patenttivaatimuksen 2 mukainen laite, tunnettu siitä, että rako (2) on sovitettu runko-osan (1) toiseen päätyyn.
7. Jonkin tai joidenkin patenttivaatimuksista 2-6 mukainen laite, tunnettu siitä, 5 että rako (2) sijaitsee runko-osan (1) keskitasossa.
8. Jonkin patenttivaatimuksista 2-7 mukainen laite, tunnettu siitä, että laite on kovamuovia.
10 Patentkrav
FI962615A 1996-06-25 1996-06-25 Menetelmä sidosnauhan, erityisesti puutavarapaketin sidosnauhan, kiristämiseksi ja lukitsemiseksi paketin ympäri sekä laite, jolla tällainen sidosnauha lukitaan ja kiristetään puutavarapaketin ympäri FI102260B1 (fi)

Priority Applications (4)

Application Number Priority Date Filing Date Title
FI962615A FI102260B1 (fi) 1996-06-25 1996-06-25 Menetelmä sidosnauhan, erityisesti puutavarapaketin sidosnauhan, kiristämiseksi ja lukitsemiseksi paketin ympäri sekä laite, jolla tällainen sidosnauha lukitaan ja kiristetään puutavarapaketin ympäri
EP97660074A EP0816250B1 (en) 1996-06-25 1997-06-24 Connection device for two superposed strap ends
AT97660074T ATE198456T1 (de) 1996-06-25 1997-06-24 Verbindungsvorrichtung für zwei übereinanderliegende bandenden
DE69703812T DE69703812T2 (de) 1996-06-25 1997-06-24 Verbindungsvorrichtung für zwei übereinanderliegende Bandenden

Applications Claiming Priority (2)

Application Number Priority Date Filing Date Title
FI962615A FI102260B1 (fi) 1996-06-25 1996-06-25 Menetelmä sidosnauhan, erityisesti puutavarapaketin sidosnauhan, kiristämiseksi ja lukitsemiseksi paketin ympäri sekä laite, jolla tällainen sidosnauha lukitaan ja kiristetään puutavarapaketin ympäri
FI962615 1996-06-25

Publications (4)

Publication Number Publication Date
FI962615A0 FI962615A0 (fi) 1996-06-25
FI962615A FI962615A (fi) 1997-12-26
FI102260B true FI102260B (fi) 1998-11-13
FI102260B1 FI102260B1 (fi) 1998-11-13

Family

ID=8546276

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
FI962615A FI102260B1 (fi) 1996-06-25 1996-06-25 Menetelmä sidosnauhan, erityisesti puutavarapaketin sidosnauhan, kiristämiseksi ja lukitsemiseksi paketin ympäri sekä laite, jolla tällainen sidosnauha lukitaan ja kiristetään puutavarapaketin ympäri

Country Status (4)

Country Link
EP (1) EP0816250B1 (fi)
AT (1) ATE198456T1 (fi)
DE (1) DE69703812T2 (fi)
FI (1) FI102260B1 (fi)

Families Citing this family (1)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
US8397348B2 (en) 2011-03-30 2013-03-19 Nicholas J. Zinni Binding strap device for securing cargo

Family Cites Families (4)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
DE814351C (de) * 1948-10-02 1951-09-20 Anton Loebbert Vorrichtung zum Verbinden der Enden von Bandeisen oder staerkeren Draehten miteinander
US2611164A (en) * 1950-06-06 1952-09-23 William A Meighan Tensioning and joining device for strap ends
US2642639A (en) * 1950-09-15 1953-06-23 William A Meighan Flange tensioning and joining device for strap ends
US5217208A (en) * 1991-02-15 1993-06-08 Union Camp Corporation Constant tension winch having an anti-theft mechanism

Also Published As

Publication number Publication date
EP0816250B1 (en) 2001-01-03
FI962615A (fi) 1997-12-26
DE69703812D1 (de) 2001-02-08
EP0816250A1 (en) 1998-01-07
DE69703812T2 (de) 2001-08-09
ATE198456T1 (de) 2001-01-15
FI962615A0 (fi) 1996-06-25
FI102260B1 (fi) 1998-11-13

Similar Documents

Publication Publication Date Title
US6216607B1 (en) Reusable pallet
EP3747697B1 (en) Manual belt-winding safety tensioning device for automobile
US6139233A (en) Rapid spooling/tightening binding device
US20100051887A1 (en) Wire strainer
US7377484B1 (en) Multi-functional ratchet and associated method
FI102260B (fi) Menetelmä sidosnauhan, erityisesti puutavarapaketin sidosnauhan, kiris tämiseksi ja lukitsemiseksi paketin ympäri sekä laite, jolla tällainen sidosnauha lukitaan ja kiristetään puutavarapaketin ympäri
US6070823A (en) Line slack removing device
FI123234B (fi) Kuorman sidontaliinan kiristinlaite
US5615844A (en) Construction and sport line reel
FI82222B (fi) Anordning vid bandstraeckare.
CN106428993A (zh) 一种捆扎包装装置
GB2152003A (en) Ratchet
US5775175A (en) Device for winding a crank and associated method
FI74787C (fi) Anordning foer hoplaosning och spaenning av repaendar eller rep.
FI76717B (fi) Spaennanordning.
US6637689B1 (en) Thread restraining device for bobbins
HU186230B (en) Repeatedly usable banding device
JPH0637694Y2 (ja) ひも等の引留め具
KR200416283Y1 (ko) 농작물용 결박구
RU13793U1 (ru) Ленточный строп для пакетов грузов
SU977294A1 (ru) Устройство дл обв зки пакета изделий
JPS6132941Y2 (fi)
CA2369780C (en) Rope tensioner
JPH0412531Y2 (fi)
CN109625381A (zh) 一种捆扎装置