NO851337L - Termosbeholder, saerlig termoskanne. - Google Patents

Termosbeholder, saerlig termoskanne.

Info

Publication number
NO851337L
NO851337L NO851337A NO851337A NO851337L NO 851337 L NO851337 L NO 851337L NO 851337 A NO851337 A NO 851337A NO 851337 A NO851337 A NO 851337A NO 851337 L NO851337 L NO 851337L
Authority
NO
Norway
Prior art keywords
lid
lever
thermos
jug
jug according
Prior art date
Application number
NO851337A
Other languages
English (en)
Inventor
Anso Zimmermann
Original Assignee
Zimmermann Anso Dr Rotpunkt
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Priority claimed from DE3412208A external-priority patent/DE3412208C2/de
Application filed by Zimmermann Anso Dr Rotpunkt filed Critical Zimmermann Anso Dr Rotpunkt
Publication of NO851337L publication Critical patent/NO851337L/no

Links

Landscapes

  • Packages (AREA)
  • Cookers (AREA)
  • Thermally Insulated Containers For Foods (AREA)

Description

Foreliggende oppfinnelse vedrører en termoskanne som definert i den innledende del av krav 1.
En termoskanne av denne type er beskrevet og vist i DE-GM 83 33 674. Denne kjente konstruksjon omfatter et skrulokk som er forbundet med en vertikalt stillbar lukkeskyver for termos-kannens fylleåpning. For omstilling av lukkeskyveren er det anordnet en reguleringsmekanisme med et håndtak som utgår fra lokket .
Denne kjente konstruksjon fungerer tilfredsstillende. Det kan ansees som en ulempe at lokket må skrues for å løsgjøres,
da dette krever en viss tid og oppmerksomhet. Særlig ved inn-skruing av lokket må det utvises oppmerksomhet, for å påse at gjengene bringes i inngrep. Håndteringen av den kjente utførel-sesform kan forsåvidt ansees vanskeliggjort.
Hensikten med oppfinnelsen er å frembringe en termoskanne hvor lokket kan fastgjøres til kannen ved enkel og lettvint håndtering.
Dette er oppnådd ved en konstruksjon med et kjennetegn som fremgår av krav 1.
Den vesentligste fordel ved utførelsesformen ifølge oppfinnelsen er at det, for å lukke termoskannen ved hjelp av lokket, ikke kreves skruing, slik at den vanskeliggjorte ansetting av lokkgjenger, selv ved tilstedeværelsen av skruegjenger, bort-faller. Ved utformingen ifølge oppfinnelsen behøver lokket bare å påsettes og låses i inngrep. Ved en foretrukket ut-førelsesform er det derved ingen risiko for utett lukking, da lukketrykket ikke fremkalles av gjenger på lokket på hittil kjent måte, men ved hjelp av en spesiell lukkeskyver. Det bør i denne forbindelse bemerkes at de fordeler som frembys av oppfinnelsen, også kan oppnås ved anvendelse av slike lokk som er uten lukkeskyver. Ved termoskanner er det f.eks. tilstrekkelig med en lukkeanordning som ikke ubetinget må trykkes fast.
Utformingene ifølge krav 2-6 har også som formål å lette håndteringen. Ifølge krav 2 er den andre hendel som er nødven-dig for fastlåsing av lokket, anordnet på den side av lokket som er vendt mot kannetuten og nær ved lokkperiferien. Denne konstruksjon gjør det mulig, også med henblikk på utformingen ifølge krav 3, å betjene denne andre hendel på lettvint måte, eksempelvis med betjeningshåndens pekefinger, idet lokket derved kan holdes mellom tommelen og andre fingre. En lettvint håndtering muliggjøres også av utformingen ifølge krav 4, hvor lokket kan omgripes diametralt i en stilling hvori termos-kannens håndtak er gunstig plassert i forhold til betjeningshånden. De muligheter som er angitt i krav 6, er fordelaktige av ergonomiske grunner. Da det for manuell fastholding av håndtaket i alle fall kreves et radialt innadrettet trykk mot lokket, er det selvsagt fordelaktig at dette trykk også kan utnyttes for betjening av hendelen.
Utformingen ifølge krav 7 og 8 er basert på enkle konstruk-sjonsdeler som kan fremstilles til rimelig pris, og som fungerer sikkert og dessuten er lett å betjene.
Når den bevegelige rigelknast ifølge krav 9 og 10 er forspent eller utformet, vil det, for lukking av termoskannen ved hjelp av lokket bare kreves et trykk mot lokket, hvorved rigelknasten eller -knastene automatisk tvinges i inngrep.
Hvis det bare er anordnet én bevegelig rigelknast, må det ved påsetting av lokket sørges for at en ikke-bevegelig rigelknast bringes i inngrepsstilling. Hvis det bare er anordnet bevegelige rigelknaster, er en slik aktpågivenhet unødvendig.
Ved utførelsesformen ifølge krav 11 kan det i sonen ved kannetuten på fordelaktig måte anordnes en inngrepsflate som er vendt mot kannehylsteret.
Utførelsesformen ifølge krav 12 er basert på en anerkjent konstruksjon som er enkel og funksjonssikker og som dessuten vil lette håndteringen. Utførelsesformen ifølge oppfinnelsen muliggjør en sentrering av lokket i utsparingen mot kannehylsteret hvis den første hendel er anordnet eksentrisk på lokket, vil utførelsesformen ifølge krav 13 - 15 vise seg fordelaktige, da disse vil gi den første hendel på lokket en uforanderlig funksjonsstilling og samtidig muliggjøre en enkel og lettvint håndtering.
Ved utførelsesformen ifølge krav 16 lukkes fylleåpningen automatisk under påvirkning av en fjærkraft hvis størrelse kan forutbestemmes og som deretter er uforanderlig. Ved forut-bestemmelsen kan det tas hensyn til materialegenskapene, det ønskede flatetrykk ved lokket samt det forventede damptrykk, slik at den lukkekraft hvormed lukkeskyveren stenger fylleåpningen, kan bestemmes optimalt. En uriktig behandling ved lukking av fylleåpningen er ikke sannsynlig, da det i denne bevegelsesretning for lukkeskyveren i alle tilfeller behøves utløsing av den automatiske lukkebevegelse.
Reguleringsmekanismen kan med fordel være anordnet i overensstemmelse med krav 17, slik at den ikke behøver å til-bakeføres manuelt til sin utgangsstilling.
Utførelsesformen ifølge krav 18 muliggjør ytterligere forenklet håndtering, for det første fordi det ikke er nødven-dig at kannen omgripes med den andre betjeningshånd. Derved muliggjøres såkalt enhåndsbetjening, hvorved reguleringsmekanismens hendel kan betjenes med én finger på den hånd som holder i kannens håndtak. For det andre forenkles håndteringen ved at hendelen bekvemt og lettvint kan nedtrykkes i retning mot håndtaket med tommelen på denne betjeningshånd.
Oppfinnelsen er nærmere beskrevet i det etterfølgende under henvisning til de medfølgende tegninger, hvori: Fig. 1 viser et vertikal-delsnitt av den første utførel-sesform av en termoskanne ifølge oppfinnelsen med et lokk be-stående av en lokkoverdel og en lokkunderdel. Fig. 2 viser et planriss av termoskannen, hvor lokkover-delen er utelatt. Fig. 3 viser et undre planriss av lokket ifølge fig. 1. Fig. 4 viser et sideriss av en andre utførelsesform av lokket. Fig. 5 viser et undre planriss av lokket ifølge fig. 4.
Fig. 6 viser et delsnitt langs linjen VI-VI i fig. 4.
Det er i fig. 1 vist en termoskanne 1 som omfatter et beskyttelseshylster 2 som går over i en kannetut 3 og et håndtak 4, og en fylleåpning 6 som kan lukkes med et lokk 5, samt en termoglassinnsats 7 som på kjent måte er tettende innspent mot undersiden av en stuss 8 i beskyttelseshylsteret 2.
I det viste tilfellet er fylleåpningen 6 stengt ved hjelp av en lukkeskyver 9 som styres vertikalt i lokket 5 og som ved hjelp av en reguleringsmekanisme 11 kan forskyves mellom den viste, lukkede stilling og en åpen stilling. Lukkeskyveren 9 består av en ventilplate 12 som er forbundet med en planpakning 14 som samvirker med åpningsranden 13, samt et skaft 15 som indirekte, gjennom en omgivende føringsring 16, er vertikalt forskyvbart innført i en ytre føringssylinder 17 som er vendt mot lokket. Lukkeskyveren 9 er forspent i retning mot åpningsranden 13 ved hjelp av en trykkfjær 18 som er anordnet i et hul-rom 19 mellom skaftet 15 og føringsringen 16 og som i retning mot lukkeskyveren befinner seg i anlegg mot et bunnparti 21 av skaftet 15 og, i retning mot lokket, mot et vederlag 22. Lukkeskyverens 9 utskyvingsbevegelse begrenses av et anslag 24 som dannes av lokkbunnen og som samvirker med et skulderparti 25 på føringsringen 16.
Reguleringsmekanismen 11 omfatter en enarmet hevstang 2 6
og en toarmet hevstang 27. Midtpartiet av den enarmete hevstang 26 er forbundet med skaftet 15, og den ende av hevstangen som i lokkets 5 lukkestilling er vendt mot kannetuten 3, er svingbart opplagret om en svingtapp 29 som er beliggende på tvers av lokkaksen 28 i et lager 31 i lokket 5. Den frie ende av den enarmete hevstang 26 ligger an mot den indre hev-arm 3 2 på den toarmete hevstang 2 7 som ved hjelp av en svingtapp 33 er opplagret i et lager 34 for svingebevegelse i samme plan. Den toarmete hevstang 27 strekker seg gjennom sideveggen av det hule lokk 5, og danner derved med sin ytre hev-arm 35 hvormed lukkeskyveren 9 kan løftes, under motvirkning av kraften fra trykkfjæren 18, ved nedtrykking av hendelen 36
i vertikalretning. Straks hendelen 36 slippes, vil trykkfjæren 18 tilbakeføre lukkeskyveren 9 til den viste lukkestilling.
Lokket 5 består av en lokkoverdel 37 og en lokkunderdel 38 som på ikke vist måte er løsgjørbart forbundet med hverandre. Derved muliggjøres montering eller demontering av reguleringsmekanismen 11 i det hule lokk 5.
Det fremgår tydelig av det ovenstående at lokket 5 bare medvirker indirekte, gjennom lukkeskyveren 9, til lukking av fylleåpningen 6. Lokket er utelukkende bærer av det egentlige lukkeelement, nemlig lukkeskyveren 9.
Lokket 5 er på undersiden forsynt med en prismatisk ansats 39 som nesten lukkende er innført i en utsparing 41 ved overkanten av beskyttelseshylsteret 2. I horisontaltverrsnitt er ansatsen 39 og utsparingen 41 dråpeformet, som vist med brutte linjer i fig. 2 og med heltrukne linjer i fig. 3. Grunnet denne utforming er lokket 5 sikret i sin viste funksjonsstilling, dvs. at det ikke kan forskyves i periferiretningen. Ansatsens 39 urunde tverrsnittsform skyldes et siderettet fremspring 42 som er anordnet på ansatsen 39 og som avgrenses mot sidene av radialt utad konvergerende flatepartier 43 som forløper tangen-sialt mot ansatsen 39. Utsparingen 41 er av motsvarende form og opptar derved ansatsen 39 tilnærmelsesvis lukkende.
Ved hjelp av en ubevegelig rigelknast 44 og en bevegelig rigelknast 45 er lokket 5 fastgjort i utsparingen 41. Begge rigelknastene 44 og 45 rager utad fra ansatsens 39 omkretsflate. Den ubevegelige rigelknast 44 står i inngrep med en låseflate 46 som dannes av et spor i sideveggen 47 av utsparingen 41. Rigelknasten 44 er anordnet på fremspringet 42 og på den side av lokket 5 som er vendt mot håndtaket 4, når lokket befinner seg på termoskannen.
Den bevegelige rigelknast 45 er fastgjort til en skyver 48 som er anordnet horisontalt og radialt forskyvbar i lokket 5
og som er forspent radialt utad mot sideveggen 51 av lokkunder-delen 38 ved hjelp av en trykkfjær 49. Når skyveren 48 ligger an mot sideveggen 51, vil følgelig rigelknasten 45 befinne seg i den viste låsestilling, hvorved rigelknasten 45 i funksjons-stillingen griper inn under en låseflate 52 ved hylstersiden. Låseflaten 52 er undersiden av en dekkvegg 53 som dannes av en lukket kannetut 3. Skyveren 48 er forsynt med en hendel 54
i form av en trykktast som rager radialt utad fra skyveren 48, strekker seg gjennom en åpning i sideveggen 51 av lokkunder-delen 38 og videre utad fra lokket 5 i en bestemt lengde. Ved manuelt trykk mot hendelen 54 og derav følgende forskyvning av skyveren 48, kan hele rigelforbindelsen 55 løsgjøres. I til-knytning kan den utformede del av lokket 5 løftes og lokket 5 deretter føres oppad, slik at den ubevegelige rigelknast 44 trekkes ut av den utsparing som danner låseflaten 46. En månesigdformet avfasning 56 eller avrunding på den side av ansatsen 39 som er vendt fra den ubevegelige rigelknast, mulig-gjør kantstilling av lokket 5 i utsparingen 41.
For stenging av lokket 5 benyttes en omvendt fremgangs-måte. Den del av lokket som er vendt fra kannetuten 3, inn-føres først i utsparingen 41 slik at den ubevegelige rigelknast 44 bringes i inngrep med låseflaten 46. Lokkpartiet som er vendt mot kannetuten, kan deretter nedføres hvorved den bevegelige rigelknast 45, under innvirkning av det vertikale trykk mot lokket 5, automatisk innskyves idet den treffer dekkveggen 53, pga. en avfasning 57 på undersiden, og automatisk bringes i inngrep under låseflaten 52.
Ved hjelp av én finger, eksempelvis pekefingeren, på betjeningshånden kan hendelen 54 betjenes lettvint og enkelt. Tommelen og de øvrige fingre kan derved omgripe motsatte sider av lokket 5.
I motsetning til det første utførelseseksempel er i det andre tilfellet ifølge fig. 4-6 den ubevegelige rigelknast 61 anordnet ved fremspringet 42 på den side av lokket 5 som er vendt mot kannetuten 3. Det anvendes dessuten to andre hendler 62 for bevegelige rigelknaster 63 som er anbragt ved lokkets 5 periferi mellom håndtaket 4 og kannetuten 3. Hver av de andre hendler 62 dannes av en enarmet hevstang 64 som er dreibar om en nedre, tangensial svingtapp 66, for å innføres i en utsparing 65 i lokket 5. De andre hendler 62 eller de bevegelige rigelknaster 63 tvinges likeledes mot sin låsestilling ved hjelp av en trykkfjær 67. Hver av de bevegelige rigelknaster 63 vil i denne stilling befinne seg i inngrep med en låseflate 68 i beskyttelseshylsteret 2.
Hendlene 62 avgrenser en mellomliggende vinkel w av ca. 160° med åpning mot håndtaket 4.
I det andre utførelseseksempel er den side av ansatsen 39 som er vendt fra rigelknasten 61, av urund form, grunnet en avflatning 60. Utsparingen 61 er av motsvarende form.
Håndteringen av lokket 5 ifølge den andre utførelsesform er i og for seg enklere fordi lokket 5 bare behøver å gripes på to (tilnærmelsesvis motsatt beliggende) steder, mens det i det første tilfellet må omgripes på tre steder. For å lukkes innsettes lokket så vidt skrått at den ubevegelige rigelknast 61 kan bringes i inngrep under dekkveggen 53 på et vertikalt trykk ovenfra, automatisk bringes i inngrep pga. avfasninger
69 på undersiden og trykkfjæren 67.
Det foreliggende lokk 5 er et såkalt trinnlokk som innbe-fatter en flens 71 som ligger an mot overkanten av beskyttelse-hylsteret 2. De andre hendler 62 er tilpasset den derved frem-komne ytterkontur av lokket 5 og har dessuten form av en vinkel hvis ene ben skjæres av svingtappen 66 og strekker seg gjennom den bevegelige rigelknast 63, og hvis annet ben strekker seg til periferien av flensen 71. Trykkfjærene 67 virker mot
innersidene av hendlene 62. I stillingen ifølge fig. 6, dvs.
i låsestillingen, rager hendlene 62 utover perifierien av lokket 5. Det er selvsagt også mulig å sørge for at hendlene 62 ligger i flukt med periferien av lokket 5 i låsestillingen. Utsparingene 65 som opptar hendlene 62 må i et slikt tilfelle være av tilstrekkelig størrelse, slik at den finger som betjener hendelen 62, vil kunne innføres i utsparingen 65.

Claims (18)

1. Termosbeholder, særlig termoskanne, omfattende et hylster med et håndtak, en fylleåpning og et lokk som kan fastgjøres formbestemt til hylsteret og fortrinnsvis er forbundet med en lukkeskyver som samvirker med fylleåpningen og som kan forskyves vertikalt mellom en lukkestilling og en åpnestilling ved hjelp av en reguleringsmekanisme som er innført gjennom lokket, karakterisert ved at den formbestemte forbindelse er opprettet ved hjelp av minst to rigelknaster (44,
45, 61, 63) som er anordnet diametralt motsatt eller i stjerneform ved lokket, og som i sin låsestilling ligger an mot inngrepsflater (46, 52, 68) ved hylsteret (2) og hvorav i hvert fall den ene (45, 63) kan bringes ut av inngrep ved betjening av en andre hendel (54, 62).
2. Termoskanne ifølge krav 1, karakterisert ved at den andre hendel (54) er anordnet på den side av lokket (5) som er vendt mot kannetuten (3), og nær lokkperiferien.
3. Termoskanne ifølge krav 1 eller 2, karakterisert ved at den andre hendel (54, 62) er bevegelig i vertikal-eller horisontalretning.
4. Termoskanne ifølge krav 1, karakterisert ved at det i hvert fall på én side av lokket (5), omtrent midt mellom kannetuten (3) og håndtaket (4) og nær lokkperiferien, er anordnet en andre hendel (62), og at den ubevegelige rigelknast (61) fortrinnsvis befinner seg på den side av lokket (5) som er vendt mot kannetuten (3).
5. Termoskanne ifølge krav 4, karakterisert ved at den andre hendel (62) er tilnærmelsesvis horisontalt bevegelig.
6. Termoskanne ifølge ett av kravene 1-5, karakterisert ved at den radiale innadbevegelse eller den vertikale utadbevegelse av den andre hendel (54, 62) fremkaller en bevegelse av rigelknasten (45, 63) ut fra låsestillingen .
7. Termoskanne ifølge ett av kravene 1-6, karakterisert ved at den bevegelige rigelknast (45) og den andre hendel (54) er fastgjort på en radialt forskyvbar skyver (48), og særlig utformet i ett med denne.
8. Termoskanne ifølge ett av kravene 1-6, karakterisert ved at den bevegelige rigelknast (63) og den andre hendel (62) er anordnet på en enarmet hevstang (64) .
9. Termoskanne ifølge ett av kravene 1-8, karakterisert ved at den bevegelige rigelknast (45, 63) tvinges av en fjærkraft i retning mot sin låsestilling.
10. Termoskanne ifølge krav 9, karakterisert ved at den side av den bevegelige rigelknast (45, 63) som er vendt fra inngrepsflaten (52, 68) ved hylsteret, er avfaset.
11. Termoskanne ifølge ett av kravene 1-10, karakterisert ved at én av rigelknastene (44, 45, 61, 63) er anordnet på den side av lokket (5) som er vendt mot kannetuten (3), at tuten (3) er av en i hvert fall delvis lukket konstruksjon, og at inngrepsflaten (52) ved hylsteret er utformet på dekkveggen (53) av den lukkede kannetut (3).
12. Termoskanne ifølge ett av kravene 1-11, karakterisert ved at en ansats (39) på lokket (5) er innført i en utsparing (41) ved overkanten av hylsteret (2), at rigelknasten (44, 45, 61, 63) er anordnet ved ansatsens (39) omkretsflate, og at inngrepsflåtene (46, 52, 68) ved hylsteret dannes av innsnitt i sideveggen (47) av utsparingen (41).
13. Termoskanne ifølge ett av kravene 1-12, karakterisert ved at en ansats (39) på undersiden av lokket (5) er innført i en utsparing (41) i hylsteret (2) hvorved lokket låses i periferiretning i sin funksjons stilling på grunn av ansatsens (39) og utsparingens (41) urunde form i horisontaltverrsnitt.
14. Termoskanne ifølge krav 13, karakterisert ved at den urunde form er dannet av minst én avflatning (60) av ansatsens (39) og utsparingens (41) runde tverrsnitt.
15. Termoskanne ifølge krav 13, karakterisert ved at ansatsens (39) urunde form er dannet av et fremspring (42) som er anordnet på den side av ansatsen (39) som er vendt mot kannetuten (3), og som avgrenses av to sideflater (43) som konvergerer i retning mot tuten (3) og som er utstyrt med bevegelig eller ubevegelig rigelknast (45, 61).
16. Termoskanne ifølge ett av kravene 1-15, karakterisert ved at lukkeskyveren (9) tvinges i retning mot sin lukkestilling under påvirkning av kraften fra en fjær (18) og kan fastholdes i sin åpnestilling ved hjelp av reguleringsmekanismen (11) under motvirkning av kraften fra fjæren (18).
17. Termoskanne ifølge krav 16, karakterisert ved at reguleringsmekanismens (11) hendel (36) kan tilbake-føres automatisk til sin lukkestilling (utgangsstilling) ved hjelp av fjæren (18).
18. Termoskanne ifølge ett av kravene 1-15, karakterisert ved at reguleringsmekanismens (11) hendel (36) rager i sideretning ut fra lokket (5), at hendelen (36) er anordnet ovenfor håndtaket (4) og strekker seg inn i fingeravstandssonen ved håndtaket (4), og at hendelen (36) åpner lukkeskyveren (9) under sin tilnærmelsesvis vertikale nedadbevegelse.
NO851337A 1984-04-02 1985-04-01 Termosbeholder, saerlig termoskanne. NO851337L (no)

Applications Claiming Priority (1)

Application Number Priority Date Filing Date Title
DE3412208A DE3412208C2 (de) 1984-04-02 1984-04-02 Isoliergefäß, insbesondere Isolierkanne

Publications (1)

Publication Number Publication Date
NO851337L true NO851337L (no) 1985-10-03

Family

ID=6232348

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
NO851337A NO851337L (no) 1984-04-02 1985-04-01 Termosbeholder, saerlig termoskanne.

Country Status (8)

Country Link
AT (1) ATE30106T1 (no)
DE (1) DE3560738D1 (no)
ES (1) ES8606786A1 (no)
GR (1) GR850814B (no)
IL (1) IL74757A (no)
NO (1) NO851337L (no)
PT (1) PT80208A (no)
ZA (1) ZA852305B (no)

Also Published As

Publication number Publication date
ES541741A0 (es) 1986-05-16
IL74757A (en) 1987-11-30
ATE30106T1 (de) 1987-10-15
ZA852305B (en) 1985-11-27
ES8606786A1 (es) 1986-05-16
DE3560738D1 (en) 1987-11-12
IL74757A0 (en) 1985-06-30
GR850814B (no) 1985-05-28
PT80208A (en) 1985-05-01

Similar Documents

Publication Publication Date Title
US7011227B2 (en) Container cap with finger-openable, reclosable closure
US7569797B2 (en) Electric liquid-heating
EP3009053B1 (en) Lid assembly and drinking container comprising the same
US4735190A (en) Steam-pressure cooking utensil
US7615724B2 (en) Electric water heater
JPS61501248A (ja) 危険なしに圧力料理器を開放及び閉鎖するための安全装置
US1935680A (en) Can opener
KR20030096845A (ko) 분리 가능한 가압 냄비 손잡이
NO851337L (no) Termosbeholder, saerlig termoskanne.
US1967960A (en) Jar top remover
NO852195L (no) Isolerkanne eller -flaske.
US4957632A (en) Valve closing device for a filter vessel in a beverage maker
US20220390816A1 (en) Support head for video/photographic equipment
US11806883B2 (en) Folding knife
US9422145B2 (en) Child safety faucet
US4299331A (en) Automatic locking device for the lid-opening lever of a pressure-cooker
US4574663A (en) Cork extractor
US2753627A (en) Safety razor
US1058049A (en) Combination-tool.
US6851195B2 (en) Can opener
US2176714A (en) Container opener
NO149157B (no) Gruppebryter med sikringsholder.
JP4143383B2 (ja) 飲料用容器
JP4697675B2 (ja) 飲料容器の栓体
US2762121A (en) Safety razor construction