GR20190100165A - Ηλεκτρονικος μηχανισμος ασφαλισης θυρων - Google Patents

Ηλεκτρονικος μηχανισμος ασφαλισης θυρων Download PDF

Info

Publication number
GR20190100165A
GR20190100165A GR20190100165A GR20190100165A GR20190100165A GR 20190100165 A GR20190100165 A GR 20190100165A GR 20190100165 A GR20190100165 A GR 20190100165A GR 20190100165 A GR20190100165 A GR 20190100165A GR 20190100165 A GR20190100165 A GR 20190100165A
Authority
GR
Greece
Prior art keywords
pins
door
movement
motor
event
Prior art date
Application number
GR20190100165A
Other languages
English (en)
Other versions
GR1010005B (el
Inventor
Μιχαηλ Πετρου Καλουδης
Original Assignee
Μιχαηλ Πετρου Καλουδης
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Application filed by Μιχαηλ Πετρου Καλουδης filed Critical Μιχαηλ Πετρου Καλουδης
Priority to GR20190100165A priority Critical patent/GR1010005B/el
Publication of GR20190100165A publication Critical patent/GR20190100165A/el
Publication of GR1010005B publication Critical patent/GR1010005B/el

Links

Classifications

    • EFIXED CONSTRUCTIONS
    • E05LOCKS; KEYS; WINDOW OR DOOR FITTINGS; SAFES
    • E05BLOCKS; ACCESSORIES THEREFOR; HANDCUFFS
    • E05B47/00Operating or controlling locks or other fastening devices by electric or magnetic means
    • EFIXED CONSTRUCTIONS
    • E05LOCKS; KEYS; WINDOW OR DOOR FITTINGS; SAFES
    • E05BLOCKS; ACCESSORIES THEREFOR; HANDCUFFS
    • E05B63/00Locks or fastenings with special structural characteristics

Landscapes

  • Engineering & Computer Science (AREA)
  • Structural Engineering (AREA)
  • Burglar Alarm Systems (AREA)

Abstract

Περιγράφεται ηλεκτρονικός μηχανισμός ασφάλισης θυρών με πείρους εισαγωγής σε οπές στο δάπεδο ή και σε πακτωμένες στον τοίχο μεταλλικές υποδοχές, ο οποίος σε περίπτωση βλάβης μπορεί να απασφαλίζεται και ο οποίος διαθέτει επίσης λειτουργία ειδοποίησης.

Description

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΥΡΩΝ
ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ
Η παρούσα εφεύρεση αναφέρεται σε ηλεκτρομηχανικό μηχανισμό ασφάλισης θυρών και ειδικότερα σε ηλεκτρομηχανικό μηχανισμό ασφάλισης θυρών που τοποθετείται επικουρικώς προς την ήδη υφιστάμενη κλειδαριά στην εσωτερική επιφάνεια της θύρας αντιμετωπίζοντας τα κατωτέρω αναφερόμενα μειονεκτήματα ασφάλειας.
ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Η αύξηση των διαρρήξεων σε ιδιωτικούς χώρους κατά τα τελευταία χρόνια έχουν οδηγήσει στην επινόηση διαφόρων τρόπων βελτίωσης της ασφάλειας των ενοίκων. Έτσι από τις απλές ξύλινες θύρες του παρελθόντος έχουμε οδηγηθεί στις σύγχρονες θωρακισμένες πόρτες και από τις απλές κλειδαριές με τα απλά οδοντωτά κλειδιά έχουμε οδηγηθεί πλέον στην τοποθέτηση ακόμη και ρομποτικών κλειδαριών ασφαλείας που συνδυαστικά προσφέρουν σαφώς υψηλότερου βαθμού ασφάλεια σε σχέση με το παρελθόν.
Ωστόσο, είναι γνωστό ότι σε κάθε περίπτωση οι διαρρήκτες, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, περισσότερο ή λιγότερο δύσκολα, εφευρίσκουν τρόπους να διαρρηγνύουν κλειδαριές. Είναι γνωστές οι περιπτώσεις παραβίασης κλειδαριών με χρήση σπρέι ή διαρρηκτικών εργαλείων, του «ανοίγματος τύπου κονσέρβας» - όπως λέγεται στην κωδικοποιημένη γλώσσα των διαρρηκτών - όπου με ένα ψαλίδι κοπής μετάλλων παραβιάζουν μία κλειδαριά με ελαφριά θωράκιση κόβοντας περιμετρικά το πλαίσιό της και βγάζοντάς τη από τη θέση της, η χρήση «αντικλειδιού», ειδικά το παραδοσιακό μεγάλο κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίων, κλπ. Ακόμη και στην περίπτωση που η πόρτα ασφαλίζεται με πολλαπλούς πείρους, εφόσον αυτοί λειτουργούν συνδυασμένα, η διάρρηξη της κλειδαριάς οδηγεί στη συνδυασμένη απόσυρση αυτών και επομένως στο άνοιγμα της θύρας.
Επομένως, η γνώση από της πλευράς του διαρρήκτη της θέσης της κλειδαριάς του προσφέρει τη δυνατότητα επικέντρωσης των προσπαθειών του είτε σε αυτή ταύτη την κλειδαριά είτε στο σημείο όπου είναι η κλειδαριά και ενδεχόμενης επιτυχίας, άσχετα με το αν πρόκειται για θωρακισμένη πόρτα ή οποιαδήποτε κλειδαριά υψίστης ασφαλείας.
Με βάση τα ανωτέρω, ευκόλως συνάγεται ότι ένας ουσιαστικός παράγοντας ασφαλείας μπορεί να είναι η ύπαρξη ενός πρόσθετου μηχανισμού ασφάλισης της πόρτας σε μη ορατό σημείο ώστε ακόμη και σε περίπτωση ανοίγματος της οποιασδήποτε κλειδαριάς, ο επίδοξος διαρρήκτης να ευρεθεί μπροστά σε ένα αόρατο γι’ αυτόν εμπόδιο που θα τον αποτρέψει στη συνέχιση των προσπαθειών του.
Υφιστάμενοι πρόσθετοι μηχανισμοί ασφαλείας όπως χειροκίνητες μπάρες ή σύρτες έχουν το μειονέκτημα της δυνατότητας χρήσης μόνον εφόσον ο χρήστης βρίσκεται στο εσωτερικό του οικήματος ενώ διάφοροι υφιστάμενοι τηλεχειριζόμενοι μηχανισμοί ασφαλείας με δυνατότητα χρήσης και από το εξωτερικό του οικήματος παρουσιάζουν το μειονέκτημα αδύναμου μηχανισμού μοτέρ, μικρού μήκους πείρων και αδυναμίας απασφάλισης σε περίπτωση ενδεχόμενης βλάβης.
Αντικείμενο της παρούσας λοιπόν επινόησης είναι να αντιμετωπίσει τα ανωτέρω μειονεκτήματα και ελλείψεις ασφαλείας και να προσφέρει πλήρη ουσιαστικώς ασφάλεια στους ενοίκους οποιουδήποτε στεγασμένου χώρου, έχοντας και το πλεονέκτημα έναντι των μέχρι τώρα υφιστάμενων μηχανισμών της δυνατότητας συνδυαστικής λειτουργίας του και ως μηχανισμού συναγερμού μέσω ενεργοποίησης π.χ. ηχητικών μέσων ή και αποστολής ειδοποίησης στον ένοικο με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή sms. ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ
Ο μηχανισμός που αποκαλύπτεται τοποθετείται στο εσωτερικό κάτω μέρος της πόρτας και περιλαμβάνει δύο μοτέρ των 12V εκ των οποίων το ένα προορίζεται να προσδίδει περιστροφική κίνηση σε ατέρμονα κοχλία, η οποία μετατρέπεται σε μεταφορική κίνηση δύο πείρων διαμέτρου 16-20 mm και κατάλληλου μήκους που κατά την κίνησή τους εισέρχονται στο δάπεδο πίσω από την πόρτα εντός δύο οπών σε μέγιστο βάθος 6 cm ενώ το δεύτερο μοτέρ χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση ενός μηχανισμού απασφάλισης στην περίπτωση εμφάνισης οιουδήποτε τύπου βλάβης (ηλεκτρονικής, μηχανικής κλπ) ενόσω ο μηχανισμός είναι κλειδωμένος, και η οποία βλάβη αναστέλλει την κανονική λειτουργία του μηχανισμού. Η μεταφορική κίνηση των δύο πείρων επιτυγχάνεται όπως αναφέρεται παραπάνω μέσω ενός ατέρμονος κοχλία που περιστρέφεται από το μοτέρ κίνησης, (παρεμβαλλομένου μεταξύ μοτέρ και κοχλία ενός εύκαμπτου συνδέσμου για απορρόφηση δονήσεων) και ο οποίος κοχλίας συνδέεται με τους δύο πείρους μέσω διάταξης που αποτελείται από έναν εσωτερικός ελικοτομημένο δακτύλιο, που εν είδει περικοχλίου, περιβάλλει τον κοχλία, και ένα έλασμα συνδεόμενο στη μία άκρη με τον εν λόγω δακτύλιο ενώ το άλλο άκρο του είναι εισηγμένο σε εγκοπή ενός συνδέσμου των δύο πείρων και το οποίο αναγκάζει τους δύο πείρους να κινούνται μεταφορικός προς τα έξω. Σε περίπτωση βλάβης που αποκλείει την κανονική λειτουργία π.χ. στην ηλεκτρονική πλακέτα, στο μοτέρ ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία, ενεργοποιείται ο μηχανισμός απασφάλισης (backup) που αναγκάζει το έλασμα να αποσπαστεί από τον σύνδεσμο με αποτέλεσμα οι δύο πείροι να επιστρέφουν στην αρχική τους θέση (ξεκλείδωμα) υπό την επίδραση τεταμένου ελατηρίου συνδεόμενου με το συγκρότημα των δύο πείρων. Παρακάτω, δίδεται μια λεπτομερέστερη περιγραφή του μηχανισμού με τη βοήθεια των συνημμένων σχεδίων
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ
Στο σχέδιο 1 παρέχεται μια άνωθεν όψη του μηχανισμού σε ξεκλείδωτη θέση ενώ τα σχέδια 2 και 3 αποτελούν προοπτικές όψεις, έμπροσθεν και όπισθεν, του μηχανισμού επίσης σε ξεκλείδωτη θέση
Στο σχέδιο 4 παρέχεται μια άνωθεν όψη του μηχανισμού σε κλειδωμένη θέση ενώ τα σχέδια 5 και 6 αποτελούν προοπτικές όψεις, έμπροσθεν και όπισθεν, του μηχανισμού επίσης σε κλειδωμένη θέση
Στο σχέδιο 7 παρέχεται μια προοπτική έμπροσθεν όψη του μηχανισμού σε απασφαλισμένη θέση ενώ τα σχέδια 8 και 9 αποτελούν όψεις του μηχανισμού, όπισθεν και έμπροσθεν, επίσης σε απασφαλισμένη θέση.
Κατωτέρω δίδεται μία λεπτομερέστερη περιγραφή της εφεύρεσης με αναφορά στα σχέδια.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Στο σχ. 1 εικονίζεται άνωθεν ο μηχανισμός της εφευρέσεως σε ξεκλειδωμένη θέση. Εμφαίνεται το μοτέρ κινήσεως (1) το οποίο συνδέεται και κινεί περιστροφικώς τον ατέρμονα κοχλία (2). Με τον αριθμό (3) υποδεικνύεται ο εν είδει περικοχλίου δακτύλιος ο οποίος συνδέεται με το έλασμα απασφάλισης (4). Όταν το μοτέρ (1) τεθεί σε λειτουργία, ο κοχλίας αρχίζει να περιστρέφεται αναγκάζοντας τον δακτύλιο (3) να κινείται γραμμικώς παρασύροντας στην κίνησή του και το έλασμα (4) το οποίο με τη σειρά του, όντας εισηγμένο στην εγκοπή 6 (βλ. σχ. 2) του συνδέσμου (7) των δύο πείρων σύρει τους δύο πείρους (5) και (8) οι οποίοι προβάλλουν από τα κουζινέτα της βάσης (9) των πείρων και εισέρχονται στις αναμονές (οπές) που είναι διανοιγμένες στο δάπεδο. Ταυτοχρόνως, κατά την κίνηση των δύο πείρων, το αρχικώς συμπτυγμένο ελατήριο (10), που είναι συνδεδεμένο μεταξύ της βάσης (9α) του κουζινέτου του πείρου (8) και του συγκροτήματος των δύο πείρων, τεντώνεται.
Στα σχήματα 2, 3 ο μηχανισμός εμφαίνεται και πάλι ξεκλείδωτος αλλά σε δύο προοπτικές απόψεις. Στα δύο αυτά σχήματα εμφαίνεται με σαφήνεια η αναφερθείσα εγκοπή (6) του συνδέσμου (7) των πείρων με το έλασμα (4) εισηγμένο στην εγκοπή. Σημειώνεται ότι για απόλυτη σταθερότητα ο κοχλίας στηρίζεται σε ένα πρόσθετο έδρανο (13).
Στο σχ. 4 εικονίζεται ως προηγουμένως ο μηχανισμός αλλά με τα προηγουμένως αναφερθέντα μέρη του μηχανισμού σε κλειδωμένη θέση, δηλ. με τους πείρους (5, 8) εκτεταμένους ως να έχουν εισέλθει στο δάπεδο, το έλασμα (4) στην προς το δάπεδο άκρη του κοχλία και το ελατήριο (10) σε τεταμένη κατάσταση. Στη θέση αυτή οι πείροι (5) και (8) θεωρείται ότι έχουν εισέλθει στο δάπεδο σε βάθος 6 cm.
Με Α1 και Α2 υποδεικνύονται αισθητήρες υπερύθρου που ανακόπτουν την προς τα εμπρός ή πίσω κίνηση των πείρων ενώ, για την περίπτωση που κάποιος αισθητήρας δεν δουλέψει, ο μηχανισμός σταματάει με χρονοκαθυστέρηση για την αποφυγή συνέχισης της λειτουργίας του μοτέρ. Νοείται ότι η ανακοπή της κίνησης μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε άλλο κατάλληλο τρόπο, π.χ. με τη χρήση καταλλήλως τοποθετημένων στον κοχλία διακοπτών. Για απόλυτη ασφάλεια και αποφυγή καταπόνησης του μοτέρ και στην απίθανη ακόμη περίπτωση ταυτόχρονης αστοχίας αισθητήρων και χρονοκαθυστέρησης, προβλέπεται η ύπαρξη στο μοτέρ ηλεκτρικής ασφάλειας και αισθητήρα amperes στην ηλεκτρονική πλακέτα.
Με το A3 υποδεικνύεται αισθητήρας μαγνητικού πεδίου σε κατάλληλη απόσταση από τους πείρους, ο οποίος χρησιμεύει στην αποφυγή κατά λάθος ενεργοποίησης του μηχανισμού ενόσω η πόρτα είναι ανοικτή προκαλώντας ενδεχομένως ζημιά στην πόρτα ή τον μηχανισμό. Προς τούτο, στο σημείο του δαπέδου που είναι κάτω ακριβώς από το σημείο όπου βρίσκεται ο αισθητήρας όταν κλείνει η πόρτα ανοίγεται οπή βάθους 2 cm στην οποία τοποθετείται μαγνήτης και ο αισθητήρας επιτρέπει την ενεργοποίηση του μηχανισμού μόνον εφόσον αισθανθεί την ύπαρξη μαγνητικού πεδίου.
Επίσης, με το Α4 υποδεικνύεται καταλλήλως ρυθμιζόμενος αισθητήρας δόνησης για την περίπτωση κακόβουλης προσπάθειας ανοίγματος της θύρας.
Σημειώνεται ότι η πλακέτα του μηχανισμού περιλαμβάνει διάταξη GSM την οποία μπορεί να ενεργοποιεί ο ένοικος κατά την αναχώρηση και η οποία, συνεργαζόμενη με τις λειτουργίες του αισθητήρα μαγνητικού πεδίου αλλά και του αισθητήρα δόνησης μπορεί να στέλνει κλήση ή sms στον ένοικο ή ακόμη και να θέτει παράλληλα σε λειτουργία σειρήνα ή ηχείο από το οποίο θα μπορεί να ακούει και να μιλάει (προφανώς για εκφοβισμό) ο ένοικος. Στην ηλεκτρονική πλακέτα μπορεί να συνδεθεί ακόμη και διάταξη ανίχνευσης κίνησης εντός της οικίας που να ενεργοποιεί επίσης το GSM.
Όπως προαναφέρθηκε, τα σχ. 5 και 6 εμφαίνουν τον μηχανισμό κλειδωμένο σε προοπτικές απόψεις.
Στο σχ. 7 ο μηχανισμός εικονίζεται προοπτικώς έμπροσθεν σε απασφαλισμένη θέση. Στη θέση αυτή, το έλασμα (4) έχει αποσπαστεί από την εγκοπή (6) του συνδέσμου (7) που αναφέρθηκε παραπάνω με αποτέλεσμα, υπό την επίδραση της σύμπτυξης του ελατηρίου (10), οι πείροι έχουν επανέλθει στην αρχική τους θέση, ενώ το έλασμα έχει παραμείνει στην κάτω θέση του κοχλία. Η απόσπαση του ελάσματος από την εγκοπή (6) επιτυγχάνεται μέσω της θέσεως σε λειτουργία του μοτέρ (11) ως προέκταση του οποίου φέρεται το εικονιζόμενο, μορφής «Γ», στέλεχος (12), το οποίο μέσω του μοτέρ (11) ανυψώνεται, και όντας συνδεδεμένο κατά κάποιο τρόπο, π.χ. όπως εμφαίνεται στο σχέδιο, με το έλασμα (4), το αποσπά από την εγκοπή (6) επιτρέποντας έτσι, υπό την επίδραση του ελατηρίου (10), την επάνοδο των πείρων στην αρχική τους θέση.
Όπως φαίνεται στο συγκεκριμένο υπόδειγμα, η σύνδεση του στελέχους «Γ» με το έλασμα επιτυγχάνεται με έναν απλό, αλλά μη αποκλειστικό, τρόπο.
Σημειώνεται ότι ο τηλεχειρισμός του μηχανισμού μπορεί να γίνεται με διάφορες μεθόδους όπως με Bluetooth mobile, β) Rfid card, γ) Wireless remote control, δ) Internet WiFi Mobile ή ε) Fingerprint sensor, μεμονωμένα ή συνδυαστικά, εφόσον υπάρχει η σχετική πρόβλεψη στο ηλεκτρονικό σύστημα του μηχανισμού και ο κάτοχος διαθέτει το κατάλληλο μέσο όπως κοντρόλ, κινητό τηλέφωνο, πινακάκι έξω από την πόρτα, κλπ.
Για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης (σεισμός, πυρκαγιά, κλπ) ο μηχανισμός προβλέπεται να μπορεί να απασφαλίζει με το πάτημα ενός κουμπιού τοποθετημένου δίπλα στην πόρτα.
Σημειώνεται ότι για πλήρη διασφάλιση του χώρου ακόμη και για περιπτώσεις όπου η πόρτα υποβάλλεται σε εξαιρετικά βίαιες ωθήσεις μπορεί πέραν του δαπέδου, να τοποθετηθεί παρόμοιος σχετικός μηχανισμός και στο άνω μέρος της πόρτας με τους πείρους να εισέρχονται εντός καταλλήλως σχεδιασμένης σιδηράς κατασκευής πακτωμένης στον τοίχο άνωθεν της πόρτας με οπές υποδοχής των πείρων.
Στο σημείο αυτό σημειώνεται ότι η περιγραφή της εφευρέσεως έγινε με αναφορά σε ένα ενδεικτικό παράδειγμα κατασκευής, στο οποίο δεν περιορίζεται. Συνεπώς οποιαδήποτε μεταβολή ή τροποποίηση στο σχήμα, τις διαστάσεις, τη μορφολογία, τα χρησιμοποιούμενα υλικά, εξαρτήματα κατασκευής και τις χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες για την επίτευξη της λειτουργίας της επινόησης, εφόσον δεν αποτελούν νέο εφευρετικό βήμα και δεν συντελούν στην τεχνική εξέλιξη του ήδη γνωστού θεωρούνται εμπεριεχόμενα στους σκοπούς και στις βλέψεις της παρούσης επινοήσεως σύμφωνα με τις αξιώσεις.

Claims (5)

ΑΞΙΩΣΕΙΣ
1. Τηλεχειριζόμενος μηχανισμός ασφάλειας θυρών που ασφαλίζει μέσω της εισόδου δύο πείρων (5, 8) σε αντίστοιχες σταθερές υποδοχές (οπές) στο δάπεδο ή και στον τοίχο άνωθεν της θύρας και που περιλαμβάνει δύο μοτέρ (1, Π), περιστρεφόμενο ατέρμονα κοχλία (2) καθώς και διάταξη μέσω της οποίας η περιστροφική του κίνηση μετατρέπεται σε μεταφορική των δύο πείρων και που χαρακτηρίζεται από το ότι η διάταξη αυτή εξυπηρετεί καταλλήλως και την απασφάλιση του μηχανισμού σε περίπτωση βλάβης ενόσω ο μηχανισμός είναι σε κλειδωμένη θέση.
2. Ο μηχανισμός της αξίωσης 1, που χαρακτηρίζεται από το ότι το ένα μοτέρ (1) χρησιμεύει για την κίνηση των πείρων (5, 8) και το δεύτερο μοτέρ (11) για την λειτουργία της αναφερθείσας διάταξης μετατροπής κινήσεως ως διάταξης απασφάλισης.
3. Ο μηχανισμός των αξιώσεων 1 και 2, που χαρακτηρίζεται από το ότι διαθέτει δυνατότητα αυτόματης ειδοποίησης μέσω GSM του ενδιαφερομένου στην περίπτωση ενεργοποίησης ενσωματωμένων αισθητήρων.
4. Ο μηχανισμός σύμφωνα με τις αξιώσεις 1 & 2, που χαρακτηρίζεται από το ότι ο τηλεχειρισμός του μπορεί να γίνεται με διάφορες μεθόδους, μεμονωμένα ή συνδυαστικώς.
5. Χρήση του μηχανισμού αυτού εις διπλούν για αντιμετώπιση βίαιων ωθήσεων
GR20190100165A 2019-04-09 2019-04-09 Ηλεκτρονικος μηχανισμος ασφαλισης θυρων GR1010005B (el)

Priority Applications (1)

Application Number Priority Date Filing Date Title
GR20190100165A GR1010005B (el) 2019-04-09 2019-04-09 Ηλεκτρονικος μηχανισμος ασφαλισης θυρων

Applications Claiming Priority (1)

Application Number Priority Date Filing Date Title
GR20190100165A GR1010005B (el) 2019-04-09 2019-04-09 Ηλεκτρονικος μηχανισμος ασφαλισης θυρων

Publications (2)

Publication Number Publication Date
GR20190100165A true GR20190100165A (el) 2020-11-16
GR1010005B GR1010005B (el) 2021-05-12

Family

ID=73792843

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
GR20190100165A GR1010005B (el) 2019-04-09 2019-04-09 Ηλεκτρονικος μηχανισμος ασφαλισης θυρων

Country Status (1)

Country Link
GR (1) GR1010005B (el)

Citations (1)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
GR1009322B (el) * 2017-04-20 2018-06-29 Διονυσης Ευθυμιου Παυλατος Ασυρματος ηλεκτρικος συρτης πολλαπλων λειτουργιων

Patent Citations (1)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
GR1009322B (el) * 2017-04-20 2018-06-29 Διονυσης Ευθυμιου Παυλατος Ασυρματος ηλεκτρικος συρτης πολλαπλων λειτουργιων

Also Published As

Publication number Publication date
GR1010005B (el) 2021-05-12

Similar Documents

Publication Publication Date Title
US7339473B2 (en) Enclosure security device
US4279137A (en) Security device
US7696858B2 (en) Remotely operable door lock interface system
US5987818A (en) Remotely controlled door locking and opening system
US10443267B2 (en) Lockset with cylinder integrity sensor
US4349223A (en) Burglar proof bolt
WO2007095686A1 (en) Door locking/unlocking unit
GB2494229A (en) A fastening device with remote monitoring
US20060186673A1 (en) Latch assembly
KR100953706B1 (ko) 캠 방식의 자동 잠금장치를 갖춘 전자식 금고
GR20190100165A (el) Ηλεκτρονικος μηχανισμος ασφαλισης θυρων
GB2215387A (en) Central locking system for buildings
EP1340868A2 (de) Türschlossüberwachungseinheit
US20190043297A1 (en) Door Barricade Lock
ES2266290T3 (es) Modulo de seguridad.
US3968483A (en) Burglar and fire alarm system
KR100378314B1 (ko) 출입문의 잠금 장치
KR200380748Y1 (ko) 도어 천공 감지 센서를 이용한 무단 해정 방지용 디지털도어락
KR101087277B1 (ko) 창문 잠금 장치
KR100996111B1 (ko) 도어록 장치의 제어시스템
JP2005163361A (ja) 外部開口部施錠構造
DE102011008239A1 (de) Blockiereinrichtung bzw. Vorrichtung zur Scharf-/Unscharfschaltung einer Alarm- bzw. Einbruchmeldeanlage mit Blockierung einer Verschluss-, Sperr-, Entsperr-, Betätigungs- oder Bedieneinrichtung unter Einhaltung der sogenannten Zwangsläufigkeit
TWM422576U (en) Burglarproof door
JP3081857U (ja) ドア開錠警報装置
WO2021049017A1 (ja) 引き戸の施錠装置

Legal Events

Date Code Title Description
PG Patent granted

Effective date: 20210614