FI81760B - Behaollare samt en anordning foer tillverkning av en stomme naemnda behaollare. - Google Patents

Behaollare samt en anordning foer tillverkning av en stomme naemnda behaollare. Download PDF

Info

Publication number
FI81760B
FI81760B FI854566A FI854566A FI81760B FI 81760 B FI81760 B FI 81760B FI 854566 A FI854566 A FI 854566A FI 854566 A FI854566 A FI 854566A FI 81760 B FI81760 B FI 81760B
Authority
FI
Finland
Prior art keywords
edge
jaw
locking ring
twisted
container
Prior art date
Application number
FI854566A
Other languages
English (en)
Swedish (sv)
Other versions
FI854566A (fi
FI854566A0 (fi
FI81760C (fi
Inventor
Martinus Boersma
Original Assignee
Thomassen & Drijver
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Priority claimed from NL8402078A external-priority patent/NL8402078A/nl
Application filed by Thomassen & Drijver filed Critical Thomassen & Drijver
Priority to FI854566A priority Critical patent/FI81760C/fi
Publication of FI854566A0 publication Critical patent/FI854566A0/fi
Publication of FI854566A publication Critical patent/FI854566A/fi
Publication of FI81760B publication Critical patent/FI81760B/fi
Application granted granted Critical
Publication of FI81760C publication Critical patent/FI81760C/fi

Links

Landscapes

  • Closures For Containers (AREA)

Description

.. . 81760
SÄILIÖ SEKA LAITE RUNGON VALMISTAMISEKSI MAINITTUA SÄILIÖTÄ VARTEN - BEHÄLLARE SAMT EN ANORDNING FÖR TILLVERKNING AV EN STOMME NÄMNDA BEHÄLLARE
Keksinnön kohteena on säiliö, joka käsittää: putkimaisen rungon, jossa on ainakin yksi avoin pää, ja jonka avoimen pään lähellä säiliöllä on runko-osa, joka on varustettu kierretyllä runkoreunalla; kannen, joka sulkee avoimen pään ja jossa on kansireuna, joka ulottuu kierretyn runkoreunan päälle; tiivistysvä1iaine on järjestetty kierretyn runkoreunan ja kansireunan väliin; lukituselimet, jotka lukitsevat kannen rungon suhteen tapahtuvaa siirtymistä vastaan.
GB-patentissa 396,388 on esitetty säiliö, jossa on putkimainen runko, jonka avoin pää on varustettu kierretyllä runkoreunalla. Avoin pää on suljettu kannella, joka on sijoitettu kierretyn runkoreunan päälle ja lukittu lukitusrenkaa11a siten, että se ei pääse liikkumaan runkoreunan suhteen.
US-patentissa 3,385,249 on esitetty samanlainen säiliö, jossa lukituselin koostuu sulkimen kehäreunaosan vapaasta reunaosasta, joka suljin on kiinnitetty tiukasti säiliön sivuseinän kierteen alapuoleen.
·. US-patentissa 2,148,468 ja 2,205,685 on esitetty sankoja, joissa lukituselin koostuu ulokkeista, jotka ulottuvat alaspäin .* kannen kehältä ja jotka on niitattu säiliön kierretyn reunan ' alapuolelle.
Tunnetuissa säiliöissä on se haitta, että jos aiheutetaan voimia kannen reunan alueelle, voimat, joita sattuu esimerkiksi jos säiliö putoaa, johtavat säiliön sellaiseen muodonmuutokseen, että säiliön sisustan ja ympäristön välille syntyy : yhteys, niin että säiliön sisältö voi karata vuotokohdan ; kautta. Tällaisen mahdollisen vuotoriskin johdosta tällaista säiliötä ei voida käyttää vaarallisten aineitten kuljettami-• seen.
;· Käsiteltävänä olevan keksinnön tarkoituksena on tällaisen · säiliötyypin parannus, siten, että rungon reunan, kannen reunan, kannen ja lukitusrenkaan muodostama kokonaisuus saa 2 81760 sellaisen taivutusjäykkyyden, että säiliöön suuntautuneet voimat, esimerkiksi pudotuksen seurauksena, johtavat säiliön muodonmuutokseen toisessa kohdassa, missä muodonmuutos johtaa hitaammin avoimen yhteyden syntymiseen säiliön sisustan ja ympäristön välillä.
Tämä tarkoitus on toteutettu keksinnöllä, jolle on tunnusomaista se, että kierretty runkoreuna on edelleen kierretty siten, että rungon päätyosa suuntautuu ylöspäin kierretyn runkoreunan sisällä ja on kosketuksessa runkoreunan sisäpinnan kanssa ainakin siinä kohdassa, jossa runkoreunakierteen radiaalinen ulospäin tai sisäänpäin taivutus alkaa.
Rungon reunan kiertäminen käsittää rungon pään taivuttamisen, kunnes taivutetun rungon reunan laita on suunnattu kohti runkoa (katso kuva 7B).
Rungon reunan 1 isäkiertäminen käsittää edelleen kierretyn rungon reunan pään taivuttamisen, siten että rungon päätyseinä-män reunat suuntautuvat ylöspäin pitkin taivutusta pitkin rungon pintaa ja ovat vasten tätä pintaa ja mahdollisesti kierretyn pinnan sisäpuolella. Lisätaivutuksen jälkeen päätyseinämän reuna on omaksunut asennon taivutuksessa, tämä 1 katsottuna leikkauksena, joka taivutus vastaa suunnilleen kellon lukemaa välillä 9-3 kellon numeroiden mukaan (katso I kuvat 2, 8, 12B ja 12C).
Keksinnön eräälle edulliselle sove1lutusmuodo11 e on tunnusomaista se, että runko on varustettu uralla, joka ulottuu ainakin osaksi rungon kehän yli, lukituselin käsittää 1ukitusrenkaan, joka ympäröi kansireunaa kierrettyä runkoreu-naa, jossa lukitusrenkaassa on osa, joka osoittaa poispäin . rungon avoimesta päästä, ja joka osa on tuettu uraan.
• Tavallisesti lukitusrengas on varustettu pinnelaittee1la, 1 kytkinmutterilla, jolla lukitusrengas, joka ympäröi kantta, kiristetään runkoon. Tämä kiinnitysmutteri on heikko kohta lukitusrenkaassa.
3 81760 i
Jos on järjestetty vielä yksi kierretty reuna reunaosilla, jotka tavallisesti kulkevat yhdensuuntaisena rungon kanssa, seurauksena on aiemmin kuvatun kokonaisuuden korkeuden lisääntyminen, joka johtaa tasaiseen, suurempaan taivutusjäykkyyteen yli kannen reunan.
Taivutusjäykkyyttä voidaan lisätä jopa enemmän, jos kannen reunan päätyosa ulottuu yli rungon reunaosien etäisyydellä C, joka on suurempi kuin puolet taivutetun osan korkeudesta.
Johtuen 1 isätaivutetun rungon reunan asennuksesta ja päälletai-vutuksesta sillä on suurempi jäykkyys ja edelleen merkittävä taivutusjäykkyyden lisääntyminen johtuu lukitusrenkaasta, jolla on suhteellisen suuri seinämän paksuus.
Jos putkimaisen kappaleen aksiaalipuolen ja uran tukipuolen väliin jäävä kulma on välillä -10° ja 30°, saadaan uraa tukeva puoli, joka on kalteva suhteessa 1ukitusrenkaaseen siten, että kun lukitusrengas tukeutuu uraan, yleensä niiden välillä ei esiinny suhteellista siirtymää.
’ Jos lukitusrengas on halkaistu ja irroituselin, joka kulkee " halkeaman yli, on lujasti kiinnitetty siihen, irroituselimellä j varustettu lukitusrengas voidaan valmistaa yksinkertaisesti • paikallaan olevan lukitusrenkaan ulkopuolelle. Jos irroituseli- : niellä on sellainen muoto, että rungon sisäpuolelle on suljettu välitila, lukitusrengas voidaan halkaista irroituselimen korkeudelta yksinkertaisella tavalla asettamalla sopiva työkalu tähän välitilaan ja seuraavaksi suorittamalla säteittäinen liike ulospäin sen kanssa.
Lisäksi keksintö koskee laitetta keksinnön mukaisen säiliön rungon valmistamiseksi, jolle on tunnusomaista se, että laite käsittää lisäkierteytysleuan, joka on varustettu koveralla leukaosalla, jossa on ylöspäin ulottuva kierteytyspinta, jotka tyssäysleuka ja 1isäkierteytys leuka toimivat keskenään siten, että tyssäysleuan ja lisäkierteytysleuan suhteellisella liikkeellä toisiaan kohti kierrettä, joka on muodostettu tyssäysleualla, kierretään edelleen siten, että rungon päätyosa 81760 suuntautuu ylöspäin kierretyn runkoreunan sisällä ja on kosketuksessa runkoreunan sisäpintaan ainakin siinä kohdassa, jossa runkoreunakierteen radiaalinen ulospäin taivutus alkaa.
Mainittuja ja muita tunnusomaisia piirteitä valaistaan keksinnön lukuisten ei rajoittavien suoritusmuotojen perusteella esitettynä vain esimerkkinä ja viittaamalla liitteenä oleviin piirustuksiin.
Piirustuksessa: kuva 1 esittää perspektiivikuvaa keksinnön mukaisesta sailiöstä; kuvat 2-6 kukin esittävät keksinnön mukaisen säiliön erilaisia suoritusmuotoja 1eikkaus1injaa pitkin kuvan 1 linjaa 2-2; kuvat 7A ja 7B esittävät kaaviollista kuvaa laitteesta kuvien 2 ja vastaavasti 5 esittämän runkokappa1een valmistamiseksi; kuva 8 esittää kuvaa 7 vastaavaa kaaviollista kuvaa laitteesta runkokappaleen valmistamiseksi, kuten on esitetty kuvissa 3 ja vastaavasti 6; kuva 9 esittää perspektiivikuvaa keksinnön mukaisen säiliön ; eräästä toisesta suoritusmuodosta; kuvat 10, 11, 13 ja 14 esittävät kukin leikkausta pitkin kuvan 9 linjaa 10-10; ja kuvat 12A-12C ovat leikkauksia vastaten kuvaa 3, jotka esittävät järjestelyä kannen runkokappaleessa, jossa on lukitusrengas varustettuna irroituse1 ime1lä.
Kuva 1 esittää keksinnön mukaista säiliötä 1, jossa on putkimainen runko 2 ja kansi 4, joka sulkee runkokappaleen 2 . avoimen pään ja joka käyttämällä lukitusrengasta 6 järjestetty nä pidinlaittee1la 5 on varmistuksena aksiaalista suhteellista siirtymää vastaava suhteessa runkokappaleeseen 2.
s. 81760
Kuva 2 esittää yksityiskohtaisemmin rakenteen tilanteessa, jossa runkokappaleella 2 on avoin pää 3. Upotetun kannen 4 kannen reuna 7 tarttuu runkokappaleen reunaan 8, joka on lisäksi kierretty. Lisäkiertäminen tarkoittaa sitä, että esimerkiksi vastakohtana kuvalle 4 runkokappaleen reunan 8 osa 9 on kierretty edelleen kohti kierretyn runkokappaleen reunan 8 sisäosaa 10. Lisätaivutetun rungon reunan 8 ja kannen reunan 7 välissä käytetään tiivistävää ainetta, esim. plastomeeria . Lisäksi on tärkeään havaita, että lukitusrengas 6 ympäröi 1isätaivutettua reunaa 8 ja kannen reunaa 7. Päätyseinämän reuna 7 on asennossa, joka vastaa noin kello 9 asentoa kellon numeroiden mukaan. Kuvan 3 suoritusmuodossa 1isätaivutettu rungon reuna 12 on varustettu kahdella reunaosalla 13 ja 14, jotka yleensä kulkevat yhdensuuntaisina runkokappaleeseen 2 nähden. Lisäämällä pituus h runkokappaleen reuna 12, joka tässä tapauksessa on pitkänomaisesti jatkettu taivutettu reuna, tulee huomattavasti vahvemmaksi ja saavuttaa suuremman taivutusjäykkyyden kannen reunan 7 suunnassa, joka tässä tapauksessa on myös pitkänomainen, jotta se voisi yleensäkään ympäröidä pitkänomaisesti jatkettua käyristettyä runkokappaleen reunaa 12 täydellisesti. Pitänomaisen lisätaivutetun runkokappaleen reuna : 12 pystyy sitä paitsi kestämään korkeampaa sisäistä painetta säiliön 1 sisäpuolella, koska lukitusrenkaan 6 saumaan 15 aiheutettu voima johtuen sisäisestä paineesta siirtyy lukitusrenkaan 6 nauhan 16 kautta pitkänomaiseen lisätaivutet-tuun runkokappaleen reunaan 12. Tällä Viimeksimainitulla on johtuen sen 1isätaivutetus ta muodosta enemmän jäykkyyttä. On huomattava, että sama soveltuu myös kuvissa 2 ja 5 esitettyihin suoritusmuotoihin.
Koska lukitusrenkaan, kannen reunan ja runkokappaleen reunan : kokoonpanolla on huomattavasti enemmän taivutusjäykkyyttä, : mitkä tahansa voimat, jotka vaikuttavat siihen pudottaessa, aiheuttavat muodonmuutoksen vain rungon aksiaalisessa osassa, joka on sijoitettu tämän kokoonpanon alapuolelle, missä muodonmuutos esimerkiksi painettaessa, taivutettaessa tai rypistettäessä johtaa huomattavasti hitaammin aukeamiseen : runkokappaleessa 2.
6 81 760
Kuvassa 4 esitetyssä suoritusmuodossa säiliössä 17 on tunnettu taivutettu runkokappaleen reuna 8. Tässä suoritusmuodossa sovitusrengas 18 on osa 19, käännettynä poispäin rungon 3 avoimesta päästä 3, joka voi tukeutua uraan 20, joka on järjestetty runkokappaleeseen 2 yli sen ympäryksen. Johtuen 1ukitusrenkaan 18 osasta 19 voimat esimerkiksi pudottaessa siirtyvät osan 19 kautta uraan 20 ja absorboituvat siellä runkokappaleen 2 muodonmuutoksen avulla. Koska osa 19 tukeutuu uraan 20, muodonmuutos avoimen pään 3 alueella on käytännössä estetty.
Kuva 5 esittää muunnelmaa, jossa rungon reuna 21 on lisätaivu-tettu samalla kun lukitusrengas 22 on varustettu osalla 23, joka,tukeutuu uraan 24.
Suhteessa kuvaan 5 1isätaivutettu rungon reuna 25 on kuvassa 6 lisäksi tehty pitkänomaiseksi ja varustettu osilla 26 ja 27, jotka yleensä kulkevat yhdensuuntaisesti runkoon 2 nähden. Tässä tapauksessa myös kulma alfa, joka sulkeutuu uran 30 aksiaalisen puolen 28 ja tukipuolen 29 välille, on O0, kun taas kuvassa 5 kulma on luonnostaan vain 30°.
Kuva 7 esittää laitetta 31 kuvissa 2 ja 5 esitetyn runkokappaleen valmistamiseksi.
I" Laite käsittää pöydän 32 valmistettavan runkokappaleen : kannattamiseksi. Käyttämällä uran muodostettavaa elintä 34 järjestetään ura 35 runkokappaleeseen 33 siirtämällä katkaistun kartion muotoista elintä 37 nuolen suuntaan, minkä seurauksena elintä 34 puristetaan säteittäisesti ulospäin vasten kappaletta 33. Elintä 34 ohjataan ohjauslelinten 38 ja 39 välissä. Uran 35 muodostamisen jälkeen tyssäysleukaa 40 liikutetaan aksiaalises-; sa suunnassa kohti pöytää, jolloin työkappaleen reuna saa taivutetun muodon, kuten on esitetty kuvassa 7B.
Lopuksi muodosttua käännettä 41 voidaan lisäksi kiertää käyttämällä kierteytysleukaa 42, koska lisäkierteytysleuan 42 kovera osa 43 taivuttaa käänteen 41 osan 9 kohti käänteen 41 sisäosaa. Muodostettu lisätaivutettu kappaleen reuna 44 esitetään kuvassa 7B. Koska elimen 34 ja lisäkierteytysleuan 42 81760 välinen etäisyys b on olennaisesti yhtä suuri kuin kappaleen 33 vahvuus, uran 35 muodonmuutosta ei yleensä voi tapahtua taittamisen ja 1isätaittamisen aikana.
Kuva 8 esittää vastaavaa laitetta 45 lisätaitetun ja myös pitkänomaiseksi tehdyn kappaleen reunan 46 muodostamiseksi. Taitetun kappaleen reunan 47 muodostaminen on esitetty käyttämällä katkoviivoja ja pitkänomaisen taivutetun kappaleen reunan 48 muodostaminen käyttämällä pistekatkoviivoja ja lopuksi pitkänomaisen lisätaivutetun kappaleen reunan 46 muodostaminen käyttämällä kokoviivoja. Käyttämällä kohtaa 49 uralle 50 voidaan antaa tukipinta 51 niin, että kulma alfa on yhtä kuin 0°.
Käyttämällä lisätaivutuksen aikana 1isäkierteytys 1eukaa 42 uran 35, 50 ja kappaleen reunan 46 välissä, ei-toivottava muodonmuutos voidaan välttää, jos lisätaivutuksen aikana 1isäkierteytys-leukaa 42 liikutetaan kohti tyssäysleukaa.
Kuva 9 esittää säiliötä 52, jossa on putkimainen runkokappale 2, ja kansi 4, joka sulkee putkimaisen kappaleen 2 avoimen .·. pään, joka lukitusrengasta 53 käyttämällä on vielä varmistettu olennaisesti aksiaalista siirtymistä vastaan suhteessa ” runkokappaleeseen 2. Lukitusrengas 53 on varustettu irrotuseli- mellä 54, joka on järjestetty sen sisään ja sen poikki. ·· Irrotuselin 54 on kannattimen muotoinen. Irrotuselimen 54 jalat ^ : ovat limittäin hitsatut lukitusrenkaan 53 raon reunoihin 57 ja *.* 58 käyttämällä pistehitsausta. Irrotuselin 54 ulottuu yli ja läpi raon 59 muodostaen tilan 60. Asettamalla työkalu, esimerkiksi ruuvitaltta, tähän olennaisesti putkimaiseen 1aipoitettuun tilaan 60 ja suorittamalla säteittäinen ulospäin ”. suuntautuva liike ruuvitaltan kahvan avulla, jolloin työkalun tilaan 60 asetettu osa tukeutuu sen alapuolella olevaan • · kappaleen s osaan, irrotuselin 54 voidaan halkaista avoimeksi • ‘ aksiaalisessa suunnassa kappaleesta 2. Tällä tavoin saavutetaan ..· kuviossa 11 esitetty tilanne, missä jousivoiman voittamisen tuloksena luki tusrengas 53 jää kiinni kannen 4 ympärille.
J
8 81760 Käytettäessä irrotuselintä 54 lukitusrengas tulee vähemmän haavoittuvaksi ja se voidaan kiinnittää ja yhdistää lujasti rungon 2 kannen ympäri, mutta on kohtuullisen yksinkertaisesti halkaistavissa uudelleen.
Eräs lisäetu on se, että kokoonpano, joka käsittää kannen 4 ja muoto-osan 61, josta lopullinen lukituselin on muodostettu, on halpa valmistaa etukäteen ja kiinnittää kappaleeseen 2. Kuva 12A esittää tätä kokoonpanoa 62. Muoto-osa 61 on leikkauksessa olennaisesti kulmamuodossa siten, että kansi 4 on suljettu sen sisään, samalla kun kokoonpano 62 voidaan kiinnittää puuttumatta runko-osaan 2 yli runko-osan reunan 63 (kuva 12B). Muoto-osan 61 osa 64 on jatkuvasti taivutettu, jolloin kannen reuna 65 ja runko-osan reuna 63 ovat kiristetyt keskenään (kuva 12C). Päätyseinämän reuna 71 on asennossa, joka vastaa asentoa kello 3 kellon numeroiden mukaan.
Kuva 13 esittää vielä yhtä irrotuselimen 65 suoritusmuotoa ja tässä tapauksessa materiaalinauhaa, joka on hitsattu raolla varustettuun lukitusrenkaaseen 53 käsittäen sauman 59. Tila 60 on myös tässä tapauksessa riittävä sallimaan halkaisutyökalun ’; s i sääpanon.
Kuvassa 14 irrotuse1ime 11ä 67 on lukitusrenkaan osan muoto, ; jolla on pienempi vahvuus kuin 1ukitusrenkaan jäljellä olevalla osalla, jolloin pienennetty vahvuus on edullisesti sijoitettu sen kovera 11e-kupera 11 e pinnalle 68 suunnattuna kanteen.
Keksinnön mukainen irrotuselementti voi ulottua yli koko 1ukitusrenkaan korkeuden ja sen välille. Voi olla riittävää irrotuse1ime 11 e olla järjestettynä vain yhdensuuntaisena osana 69 lukitusrenkaan kappaleen pinnalle.
: Vaikka piirustuksissa on esitetty vain kierretty muoto, jossa kappaleen pää on ensisijassa taivutettu sädettäisessä ulospäin suuntautuvassa suunnassa, kierrettyä muotoa voidaan myös käyttää keksinnön puitteissa sisäpuolella, jolloin kappaleen pää on taivutettu säteittäisessä sisääpäinsuuntautuvassa : suunnassa. Tässä viimeksimainitussa tapauksessa se on huonompi jättäen sisäänpäin suunnatun uran muodostamisen tämän kierretyn osan alapuolelle.

Claims (14)

  1. 9 81760
  2. 1. Säiliö (1, 52)# joka käsittää: putkimaisen rungon (2), 5 jossa on ainakin yksi avoin pää (3), ja jonka avoimen pään (3) lähellä säiliöllä on runko-osa, joka on varustettu kierretyllä runkoreunalla (8, 12, 21, 25); kannen (4), joka sulkee avoimen pään (3) ja jossa on kansireuna (7), joka ulottuu kierretyn runkoreunan (8, 12, 21, 25) päälle; tiivistys-10 väliaine (11) on järjestetty kierretyn runkoreunan (8, 12, 21, 25) ja kansireunan (7) väliin; lukituselimet (6, 22, 53), jotka lukitsevat kannen (4) rungon (2) suhteen tapahtuvaa siirtymistä vastaan, tunnettu siitä, että kierretty runkoreuna (8, 12, 21, 25) on edelleen kierretty si-15 ten, että rungon (2) päätyosa suuntautuu ylöspäin kierretyn runkoreunan (8, 12, 21, 25) sisällä ja on kosketuksessa runkoreunan (8, 12, 21, 25) sisäpinnan kanssa ainakin siinä kohdassa, jossa runkoreunakierteen radiaalinen ulospäin tai sisäänpäin taivutus alkaa. : Λ 20 : : : 2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen säiliö, tunnettu : :'· siitä, että edelleen kierretty runkoreuna (12, 21, 25) on varustettu runkoreunaosilla (13, 14; 26, 27), jotka yleensä : .·. ulottuvat yhdensuuntaisesti rungon (2) kanssa. 25
  3. 3. Patenttivaatimuksen 1 tai 2 mukainen säiliö, tunnettu siitä, että kansireunan päätyosa ulottuu runkoreunan (8) osan päällä matkan (c) verran, joka on yleensä suurempi kuin puolet kierrekorkeudesta (a). 30
  4. 4. Jonkin patenttivaatimuksista 1-3 mukainen säiliö, tunnettu siitä, että runko (2) on varustettu uralla (24, 30), joka ulottuu ainakin osaksi rungon (2) kehän yli, lukituselin (6, 22, 53) käsittää lukitusrenkaan (6, 22, 54, 35 joka ympäröi kansireunaa (7) kierrettyä runkoreunaa (8, 12, 21, 25), jossa lukitusrenkaassa on osa (23), joka osoittaa poispäin rungon (2) avoimesta päästä (13), ja joka osa (23) on tuettu uraan (24, 30). 10 81 760
  5. 5. Patenttivaatimuksen 4 mukainen säiliö, tunnettu 5 siitä, että putkimaisen rungon (2) aksiaalisen tason (28) ja lukitusrenkaan (22) osan (23) tukemiseksi tarkoitetun uran (24, 30) tason (29) väliinsä sulkema kulma on välillä -10· ja 30*.
  6. 6. Jonkin edellisistä patenttivaatimuksista mukainen säi liö, tunnettu siitä, että lukitusrengas (53) on varustettu irrotuselementillä (54, 66, 67), joka on järjestetty sen sisään poikittaissuunnassa.
  7. 7. Patenttivaatimuksen 6 mukainen säiliö, tunnettu siitä, että lukitusrengas (53) on halkaistu ja että irrotus-elementti (54, 66), joka ulottuu raon (59) yli, on kiinnitetty lukitusrenkaaseen (53).
  8. 8. Patenttivaatimuksen 7 mukainen säiliö, tunnettu siitä, että irrotuselementillä (54, 66) on sellainen muoto, että raon (59) sisään muodostuu tila (60).
  9. 9. Patenttivaatimuksen 8 mukainen säiliö, tunnettu 25 siitä, että irrotuselementin (54) poikkileikkaus on kannattimen muotoinen.
  10. 10. Patenttivaatimuksen 6 mukainen säiliö, tunnettu siitä, että irrotuselementti (67) on lukitusrengasosa, jonka 30 paksuus on pienempi kuin lukitusrenkaan (53) muun osan.
  11. 11. Laite (31, 45) rungon (2) valmistamiseksi jonkin patenttivaatimuksista 1-10 mukaiseen säiliöön (1, 52), joka laite käsittää pöydän (32) valmistettavan rungon (2) kannattami- 35 seksi; tyssäysleuan (40), joka on suhteellisesti liikutettavissa rungon (2) aksiaalisuunnassa kohti ja poispäin pöy- 11 81760 dästä (32) rungon (2) reunan (41) kiertämiseksi, tunnettu siitä, että laite käsittää lisäkierteytysleuan (42), joka on varustettu koveralla leukaosalla (43), jossa on ylöspäin ulottuva kierteytyspinta, jotka tyssäysleuka (40) ja lisäkierteytysleuka (42) toimivat keskenään siten, että tyssäysleuan (40) ja lisäkierteytysleuan (42) suhteellisella liikkeellä toisiaan kohti kierrettä (41, 48), joka on muodostettu tyssäysleualla (40), kierretään edelleen siten, että rungon (2) päätyosa suuntautuu ylöspäin kierretyn runkoreunan (8, 12, 21, 25) sisällä ja on kosketuksessa runkoreunan (8, 12, 21, 25) sisäpintaan ainakin siinä kohdassa, jossa runkoreunakierteen radiaalinen ulospäin taivutus alkaa.
  12. 12. Patenttivaatimuksen 11 mukainen laite, tunnettu siitä, että tyssäysleuan (40) ja lisäkierteytysleuan (42) liikeradan pituus on suurempi kuin yhden liikeradan pituus, joka tarvitaan runkoreunan (46) lisäkierteytysosan muodostamiseksi .
  13. 13. Patenttivaatimuksen 11 tai 12 mukainen laite, tunnettu siitä, että elementti (34) uran (35, 50) muodostamiseksi runkoon (33) ulottuu ainakin osittain rungon (33) kehän ympäri.
  14. 14. Patenttivaatimuksen 13 mukainen laite, tunnettu siitä, että etäisyys (b) esiintyönnetyssä asennossa olevan uran muodostavan elementin (34) ja lisäkierteytysleuan (42) välillä on yleensä yhtä suuri kuin runkoseinän (33) paksuus. 12 81 760
FI854566A 1984-06-29 1985-11-19 Behaollare samt en anordning foer tillverkning av en stomme naemnda behaollare. FI81760C (fi)

Priority Applications (1)

Application Number Priority Date Filing Date Title
FI854566A FI81760C (fi) 1984-06-29 1985-11-19 Behaollare samt en anordning foer tillverkning av en stomme naemnda behaollare.

Applications Claiming Priority (4)

Application Number Priority Date Filing Date Title
NL8402078 1984-06-29
NL8402078A NL8402078A (nl) 1984-06-29 1984-06-29 Houder, romp en klemring voor deze houder, en een inrichting voor het vervaardigen van de romp voor deze houder.
FI854566A FI81760C (fi) 1984-06-29 1985-11-19 Behaollare samt en anordning foer tillverkning av en stomme naemnda behaollare.
FI854566 1985-11-19

Publications (4)

Publication Number Publication Date
FI854566A0 FI854566A0 (fi) 1985-11-19
FI854566A FI854566A (fi) 1987-05-20
FI81760B true FI81760B (fi) 1990-08-31
FI81760C FI81760C (fi) 1990-12-10

Family

ID=26157838

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
FI854566A FI81760C (fi) 1984-06-29 1985-11-19 Behaollare samt en anordning foer tillverkning av en stomme naemnda behaollare.

Country Status (1)

Country Link
FI (1) FI81760C (fi)

Also Published As

Publication number Publication date
FI854566A (fi) 1987-05-20
FI854566A0 (fi) 1985-11-19
FI81760C (fi) 1990-12-10

Similar Documents

Publication Publication Date Title
EP0167183B2 (en) Container, body and locking ring for same, and an apparatus for manufacturing said body for said container
US4328905A (en) Metal can with membrane type closure
RU2391274C2 (ru) Укупорочное приспособление для консервной банки (варианты)
FI59966C (fi) Foerfarande foer inskjutning av en skaolformig botten av metall i en vaesentligen cylinderformig kropp hos en metallbehaollare
JP2011522751A (ja) 飲料用缶の蓋シール具
RU2327618C2 (ru) Бочка со съемной крышкой
RU2490185C2 (ru) Укупорочное устройство для контейнера из металлического листа
KR20010062337A (ko) 방사성 열방출 요소 수송 및/또는 저장 용기 및 그 제조방법
FI81760B (fi) Behaollare samt en anordning foer tillverkning av en stomme naemnda behaollare.
US4457465A (en) Gas and liquid tight corner structure for a fibre shipping container
US4254886A (en) Can body having a laterally projecting flange
JPH0737440U (ja) ばけつまたはドラム缶
US3386615A (en) End closure for cylindrical can
US20120103984A1 (en) Sheet Metal Lid With Guide Posts For A Container
KR101316396B1 (ko) 용기 및 덮개체와 용기의 시밍 방법
MX9703343A (es) Contenedor y cierre extremo adaptado para la evacuacion y la reintroduccion de gases durante el cierre.
RU2641944C2 (ru) Способ установки торцевой крышки
US359826A (en) Sheet-metal vessel
US3984045A (en) Canopener end
GB2164015A (en) Metal container with integral rim for receiving lid
FI75134B (fi) Lock foer hermetisk tillslutning av en behaollare.
RU2386574C2 (ru) Жестяная крышка с направляющими стержнями для емкости
US2071971A (en) Split-ring barrel closure construction
JPS6018393Y2 (ja) 巻締具
JPH055151Y2 (fi)

Legal Events

Date Code Title Description
MM Patent lapsed

Owner name: THOMASSEN & DRIJVER-VERBLIFA N.V.