FI64547B - Behaollare med en flexibel tillslutningsanordning och en paosdel - Google Patents

Behaollare med en flexibel tillslutningsanordning och en paosdel Download PDF

Info

Publication number
FI64547B
FI64547B FI793939A FI793939A FI64547B FI 64547 B FI64547 B FI 64547B FI 793939 A FI793939 A FI 793939A FI 793939 A FI793939 A FI 793939A FI 64547 B FI64547 B FI 64547B
Authority
FI
Finland
Prior art keywords
hooks
closure
container
bag part
interior
Prior art date
Application number
FI793939A
Other languages
English (en)
Swedish (sv)
Other versions
FI793939A (fi
FI64547C (fi
Inventor
Ewald Albert Kamp
Original Assignee
Union Carbide Corp
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Application filed by Union Carbide Corp filed Critical Union Carbide Corp
Publication of FI793939A publication Critical patent/FI793939A/fi
Publication of FI64547B publication Critical patent/FI64547B/fi
Application granted granted Critical
Publication of FI64547C publication Critical patent/FI64547C/fi

Links

Classifications

    • BPERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING
    • B65CONVEYING; PACKING; STORING; HANDLING THIN OR FILAMENTARY MATERIAL
    • B65DCONTAINERS FOR STORAGE OR TRANSPORT OF ARTICLES OR MATERIALS, e.g. BAGS, BARRELS, BOTTLES, BOXES, CANS, CARTONS, CRATES, DRUMS, JARS, TANKS, HOPPERS, FORWARDING CONTAINERS; ACCESSORIES, CLOSURES, OR FITTINGS THEREFOR; PACKAGING ELEMENTS; PACKAGES
    • B65D33/00Details of, or accessories for, sacks or bags
    • B65D33/16End- or aperture-closing arrangements or devices
    • B65D33/25Riveting; Dovetailing; Screwing; using press buttons or slide fasteners
    • B65D33/2508Riveting; Dovetailing; Screwing; using press buttons or slide fasteners using slide fasteners with interlocking members having a substantially uniform section throughout the length of the fastener; Sliders therefor
    • B65D33/2541Riveting; Dovetailing; Screwing; using press buttons or slide fasteners using slide fasteners with interlocking members having a substantially uniform section throughout the length of the fastener; Sliders therefor characterised by the slide fastener, e.g. adapted to interlock with a sheet between the interlocking members having sections of particular shape
    • AHUMAN NECESSITIES
    • A44HABERDASHERY; JEWELLERY
    • A44BBUTTONS, PINS, BUCKLES, SLIDE FASTENERS, OR THE LIKE
    • A44B19/00Slide fasteners
    • A44B19/10Slide fasteners with a one-piece interlocking member on each stringer tape
    • A44B19/16Interlocking member having uniform section throughout the length of the stringer

Landscapes

  • Engineering & Computer Science (AREA)
  • Mechanical Engineering (AREA)
  • Bag Frames (AREA)
  • Food-Manufacturing Devices (AREA)
  • Orthopedics, Nursing, And Contraception (AREA)
  • Refuse Collection And Transfer (AREA)

Description

kfta*»·! γβι mi\ulutusjulkaisu ^4547
JgflA W (11) UTLÄGGNINGSSKRIFT ° H ^ C /451 Patentti oycr.netty 12 12 1933 Patent aeddelat (51) K*.ik.3fc*.a.3 b 65 D 33/24 SUOMI —FINLAND (21) P»t«n«IK«k««T*« —P«*nt*»»efcnln| 793939 (22) Hakamlspthr· — AmtMcnlnfsdag 17-12-79 (Fl)' (23) Alkuptlvt—Glfcifhrädai 17-12-79 (41) Tullut JulkMal — Blhrtt ofTantllg 23· 06.80 _ ' (44) Nlhtivikilpunoo ja kuuLJulluiiun pvm. — q-i nfl flo
Patent· och reglsterstyrelsen Ana6lun utltgd och utl-skrlfMfl publk*r*d * J
(32)(33)(31) Pyy·1·»/ utueikuu.-8«|W prtorfe«t 22.12-78 usa(us) 972U28 (71) Union Carbide Corporation, 270 Park Avenue, New. York, New York 10017 USA(US) " (72) Ewald Albert Kamp, Chicago, Illinois, USA(US) (7*0 Qy Borenius & Co Ab (5*0 Säiliö, jossa on taipuisa suljinlaite ja pussiosa -
Behällare med en flexibel tillslutningsanordning och en päsdel
Keksinnön kohteena on säiliö, ja varsinkin sellainen säiliö, jossa on toisiinsa lukittuvat ja lomistuvat taipuisat suljinliuskat.
Tämän alan tekniikassa tunnetaan ennestään säiliöitä, joissa on toistamiseen käytettävät suljinlaitteet ja pussit, ja tunnetaan myös tällaisten säiliöiden valmistusmenetelmiä. Säiliöt tehdään tavallisesti muovista, ja niiden suljinlaitteet ja pussit voidaan tehdä samana kappaleena ruiskupuristamalla yksikkönä, tai voidaan valmistaa erillisinä komponentteina, jotka myöhemmin liitetään pysyvästi yhteen.
Tämäntyyppisillä säiliöillä on laajaa käyttöä kuluttajien keskuudessa. Säiliössä on tavallisesti taipuisa pussi ja suljinlaite, joka yleensä kykenee kestämään useimpia niitä voimia, jotka pyrkivät vahingossa avaamaan säiliön. Esiintyy kuitenkin yhä suurempaa tarvetta säiliöstä, jossa on toistamiseen suljettava suljinlaite, joka erikoisen hyvin kestä vahingossa tapahtuvaa avautumista pussin sisäpuolelta vaikuttavien suurien voimien takia.
Keksinnön mukaan saadaan säiliö, jossa on taipuisa suljinlaite, joka voidaan helposti avata kohdistamalla siihen voimia pitkin tätä varten tarkoitettua ulkopuolista aluetta, kun taas suljinlaite lujasti vastustaa avautumista säiliön pussiosassa vaikuttavan paineen aiheuttamien voimien takia.
} 2 64547 Säiliön edellä esitetyt ehdot? täyttää keksinnön eräs suoritusmuoto, jossa on taipuisa suljinlait^ ja pussiosa, jossa on kaksi sivuseinämää ja kaksi sivureunaa, jolloin’suljinlaitteessa on ensimmäinen ja toinen taipuisa suljinliuska, jotka on sovitettu toisiaan vastapäätä ja pysyvästi yhdistetty toisiinsa molempien sivureunojen luona; ensimmäisessä suljinliuskassa on kaksi vastakkaista sivua, joista toinen sivu yleensä on litteä ja yhdistetty pussiosan toiseen sivuseinämään, ja toisessa sivussa on pari ensimmäisiä koukkuja, jotka ensimmäiset koukut ulottuvat pussiosan sisätilaa kohti, ja toisessa suljinliuskassa on kaksi vastakkain sijaitsevaa sivua, joista toinen on yleensä litteä ja on yhdistetty pussiosan sivuseinämään, ja toinen sivu muodostaa harjan ja parin toisia koukkuja, jotka toiset koukut ulottuvat suunnassa poispäin pussiosan sisustasta, jolloin ensimmäiset ja toiset koukkuparit voidaan saattaa joustavasti sitoutumaan toisiinsa ja irroittumaan toisistaan, ja harja sijaitsee toisen koukkuparin sivulla poispäin pussiosan sisätilasta ja voidaan saattaa toimimaan siten, että se ohjaa ensimmäisen ja toisen suljinliuskan sulkeutumaan ja pitää nämä suljettuina.
Keksinnön eräänä toisena suoritusmuotona on edellä mainittu säiliö, jossa suljinlaitteen lähellä pussiosan sisätilaa olevilla koukuilla on suhteellisen suuri negatiivinen sitoutumiskulma.
Keksinnön vielä eräänä toisena suoritusmuotona on edellä mainittu säiliö, jossa pussiosan sisätilan lähellä olevilla koukuilla on suuri negatiivinen sitoutumiskulma, ja muilla etäämmällä pussin sisätilasta olevilla koukuilla on positiivinen sitoutumiskulma.
Keksinnön vielä eräänä toisena suoritusmuotona on edellä mainittu säiliö, jonka kummassakin suljinliuskassa on laippaosa, joka ulkonee poispäin pussiosan sisätilasta.
Keksinnön vielä eräänä toisena suoritusmuotona on edellä mainittu säiliö, jossa on suljinlaite, jonka toiseen suljinliuskaan sisältyy laippaosa, joka ulkonee alueelta, joka sijaitsee yleisesti vastapäätä ensimmäistä koukkua, joka sijaitsee etäämmällä pussiosan sisätilasta niin, että voimat, jotka kohdistetaan laippaosaan suljetun suljinlaitteen avaamiseksi, siirtyvät yleisesti poispäin suljinliuskojen vaikutuskohdan keskustasta.
Keksinnön piiriin kuuluvat näin ollen ne rakenteelliset tunnusmerkit, elementtien yhdistelmät ja osien sovitukset, jotka esimerkkeinä esite- 3 64547 tään seuraavassa selitettävän rakenteen yhteydessä.
Keksinnön mukainen säiliö ja varsinkin suljinlaite voidaan yleensä tehdä polyetyleenistä, polypropyleenistä, nylonista tai muusta kesto-muovista tai senkaltaisesta, tai näiden yhdistelmästä. Suljinlaitteen mitat voivat vaihdella valmistustekniikasta ja käytetyistä materiaaleista riippuen, joiden materiaalien fysikaaliset ominaisuudet,kuten modulit, voivat vaihdella.
Keksinnön mukainen säiliö voidaan valmistaa soveltamalla tunnettuja menetelmiä, joihin sisältyvät ruiskupuristaminen ja muottien käyttäminen. Säiliö voidaan valmistaa ruiskupuristamalla säiliön kelmu ja suljinliuskat samana kappaleena. Toisten menetelmien mukaan voidaan suljinliuskat ruiskupuristaa ennalta muotoilluille kelmuille tai kelmu ruiskupuristaa ennalta muotoilluille suljinliuskoille. Näitä menetelmiä sovellettaessa saadaan kelmu ja suljinliuskat sulamaan yhteen sen ansiosta, että kuumapuriste tarttuu kiinni siihen sopeutuvaan p^l^-meraattiin.
Tunnetuista menetelmistä suljinliuskojen liittämiseksi muovikelmuun siten, että muodostuu säiliö, mainittakoon lämpösähkölaitteiden, kuten lämmitettyjen pyörivien kiekkojen tai vastuslämmitettyjen liukulankojen tai liikkuvien kuumennusnauhojen tai senkaltaisten käyttäminen.
Muovikelmun ja suljinliuskojen yhteenliittäminen voidaan myös aikaansaada käyttämällä välipinnoissa kuumassa sulavia liimoja tai kuumia ilmasuihkuja tai ultraäänikuumennusta tai muita tunnettuja menetelmiä.
Keksinnön eräs toinen etu on, että säiliö voidaan puhdistaa ja käyttää uudelleen helpommin kuin tyypilliset, ennestään tunnetun tekniikan mukaiset säiliöt, jotka on tarkoitettu samoja käyttöjä varten, kuten esim. on selitetty US-patentissa no 3.054.431^ Ausnit ja kumpp. Tämän patentin mukaan on toinen suljinelementti liitettävä saranoidusti pussiin, jotta se kestäisi pussin sisäpuolelta vaikuttavat suuret voimat. Tämä sarana voisi aiheuttaa vaikeuksia säiliön puhdistamisessa.
Keksinnön mukainen säiliö antaa kuluttajille useita etuja, varsinkin koska suljinlaite on toistamiseen käytettävä ja silti yllätyksellisen hyvin vastustaa avautumista pussiosan sisätilassa vaikuttavien suhteellisen suurien paineiden seurauksena.
64547
Keksintö selitetään seuraavassa yksityiskohtaisesti oheisten piirustusten perusteella.
Kuvio 1 näyttää perspektiiviesityksenä keksinnön mukaista säiliötä.
Kuviot 2A ja 2B esittävät kaaviollisina leikkauksina keksinnön erään suoritusmuodon osia sekä sulkemattomina että suljettuina.
Kuviot 3A, 3B ja 3C esittävät kaaviollisina leikkauksina keksinnön kolmea eri suoritusmuotoa.
Kuvio 4 esittää kaaviollisena leikkauksena keksinnön erästä toista suoritusmuotoa.
Kuvio 5 esittää kaaviollisena leikkauksena keksinnön vielä erästä toista suoritusmuotoa.
Kuvio 6 näyttää perspektiiviesityksenä keksinnön mukaista suljinlaitetta nauhoina tai liuskoina.
/
Keksinnön toteuttaminen havainnollistetaan seuraavassa eräiden valittujen suoritusesimerkkien perusteella.
Kuvio 1 esittää tyypillistä taipuisaa säiliötä 10, joka on muodostettu ohuesta muovikelmusta, joka on taitettu pohjaosan 11 kohdalla ja on kuumasaumattu pitkin pystysivureunoja 12 pussiosan 13 muodostamiseksi.
Sivuseinämät 1·+ ulottuvat suljinlaitteen 16 ohitse suuosien 17 ja 18 muodostamiseksi, ja täten suljinlaitteen 16 avaamisen helpottamiseksi.
Kuviot 2A ja 2B esittävät keksinnön erästä suoritusmuotoa avattuna ja suljettuna. Ensimmäisessä taipuisassa suljinliuskassa 1 9 on toiseen sivuun muodostetut ensimmäiset koukut 20 ja 21, jotka ulottuvat pussi-osan 22 sisätilan suunnassa. Suljinliuskan 19 yleisesti laakea vasta-puolinen sivupinta on yhdistetty sivuseinämään 23.
Toisen taipuisan suljinliuskan 24 toisessa sivussa on pari toisia koukkuja 26 ja 27 samoin kuin harja 28. Nämä toiset koukut 26 ja 27 ulottuvat suunnassa poispäin pussiosan 22 sisätilasta, ja ne voidaan saattaa joustavasti sitoutumaan ensimmäisiin koukkuihin 20 ja 21 ja c 64547 irroittumaan näistä koukuista, kuten kuvioissa 2A ja 2B on näytetty. Harja 28 sijaitsee toisien koukkujen 26 ja 27 sillä puolella, joka on poispäin pussiosan 22 sisätilasta. Tämä harja voidaan saattaa ohjaamaan suljinliuskat 19 ja 24 sulkeutumaan ja pysymään suljettuina, mutta samalla siten, että ne ovat irroitettavissa. Kun toisin sanoen levittäviä voimia kohdistetaan laippoihin 29 ja 31 taipuvat tyvet 32 ja 33 suljinliuskojen 19 ja 24 irroittumisen helpottamiseksi.
Suljinliuskat 19 ja 24 on sopivin keinoin esim. liimaamalla kiinnitetty sivuseinämiin 23.
Tässä käytetyllä sanonnalla "sitoutumiskulma" tarkoitetaan kulmaa, joka likimain muodostaa ensimmäisen suljinliuskan laakasivun määräämin suoran viivan ja kahden sitoutuneen koukun kosketuspintojen likimain määräämän suoran viivan väliin. Tässä yhteydessä viitataan kuvioihin 3A, 3B ja 3C, jotka esittävät sitoutumiskulmien eri yhdistimiä eri suoritusmuotoja varten.
Tässä käytetyllä sanonnalla "negatiivinen sitoutumiskulma" tarkoitetaan kulmaa, joka muodostuu siinä tapauksessa, että kahden koukun kosketuspintojen määräämä viiva leikkaa viivan, joka määräytyy ensimmäisen suljinliuskan laakasivusta, kosketuspintaparin sillä puolella, joka on suunnattu kohti pussiosan sisätilaa. Kuviossa 3A sitoutumiskulma A^ määräytyy viivoista 34 ja 36, ja tämä kuvio on negatiivisen sitoutu-miskulman eräs esimerkki.
Tässä käytetyllä sanonnalla "positiivinen sitoutumiskulma" tarkoitetaan kulmaa, joka muodostuu, kun koukkuparin kosketuspintojen määräämä viiva leikkaa ensimmäisen suljinliuskan laakasivun määräämän viivan kosketuspintaparin sillä sivulla, joka on poispäin pussiosan sisätilasta. Kuviossa 3A viivat 34 ja 37 määräävät sitoutumiskulman B1, joka on positiivinen sitoutumiskulma.
Tässä käytetyllä sanonnalla "nollan suuruinen sitoutumiskulma" tarkoitetaan kulmaa, joka muodostuu siinä tapauksessa, että koukkuparin kosketuspintojen määräämä viiva leikkaa ensimmäisen suljinliuskan laakasivun määräämän linjan kaukana, ja ihannetapauksessa, jos molemmat nämä viivat ovat yhdensuuntaiset. Kuviossa 3B viivat 38 ja 39 muodostavat nollan suuruisen sitoutumiskulman, kun taas viivat 38 ja 41 muodostavat negatiivisen sitoutumiskulman Aj.
6 \ V.
Kuvion 3C sitoutumiskulmat ja B3 ovat molemmat negatiivisia sitoutu-miskulmia.
On helposti ymmärrettävissä, että voima, joka tarvitaan negatiivisen sitoutumiskulman muodostavien koukkujen irroittamiseksi on yleensä suurempi kuin voima, joka tarvitaan nollan suuruisen tai positiivisen sitoutumiskulman muodostavien koukkujen irroittamiseksi.
Nyt on todettu voitavan käyttää suhteellisen suurta negatiivista sitou-tumiskulmaa lähellä pussiosan sisätilaa olevien koukkujen yhteydessä siten, että saadaan sulkeutunut suljinlaite, joka varsin lujasti vastustaa irroittumista pussiosassa syntyvien voimien vaikutuksesta. Positiivisen tai negatiivisen sitoutumiskulman käyttäminen pussin sisätilasta poispäin olevien koukkujen yhteydessä yhdessä edellä mainitun suhteellisen suuren negatiivisen sitoutumiskulman kanssa antaa yllätyksellisesti tulokseksi säiliön, joka sekä vastustaa avautumista pussi-osan sisätilassa syntyvien voimien vaikutuksesta, että myös on suhteellisen helposti avattavissa kohdistamalla voimia suljinlaitteen ulkolaip-poihin.
Kuvion 2B näyttämän keksinnön mukaisen sulkeutuneen suljinlaitteen avautumista voidaan analysoida seuraavasti. Pussiosan 22 sisätilassa syntyvien voimien vaikutuksesta koukku 20 pyrkii kiertymään koukussa 26 ja täten pysymään sulkeutuneena. Käyttäjän halutessa irroittaa suljin-liuskat 19 ja 24 toisistaan kohdistaa hän levittäviä voimia laippoihin 29 ja 31. Nämä voimat taivuttavat tyviä 32 ja 33 siten, että harja 28 kiertyy poispäin koukusta 21, minkä seurauksena koukku 21 pääsee irroittumaan koukusta 27 ja tämän jälkeen koukku 20 kiertymään pois koukusta 26.
Kuvio 4 esittää keksinnön erästä toista suoritusmuotoa, jossa suljin-liuskat 42 ja 43 on tehty erillisissä vaiheissa ja yhdistetty pussi-osan 48 sivuseinämien 47 laippoihin 44 ja 46, jonkin sopivan kiinnitys-keinon avulla, esim. liimaamalla.
Kuvio 5 esittää yhdysrakenteisena ruiskupuristettua keksinnön mukaista suoritusmuotoa, joka on samankaltainen kuin kuvioiden 2A ja 2B näyttämä suoritusmuoto, mutta jonka lisätunnusmerkkinä laippa 49 on yhdistetty suljinliuskan 52 tyveen 51 siten, että tähän laippaan 49 kohdistetut voimat suljinliuskojen 52 ja 53 irroittamiseksi tulevat kohdistumaan näiden suljinliuskojen 52 ja 53 vaikutuslinjan 50 alapuolelle.
7 64547 Tämä suoritusmuoto kompensoi pussiosasta 54 etäällä olevien koukkujen 54 ja 56 suhteellisen suuren sitoutumiskulman ja antaa lisäetuna suljinliuskojen 52 ja 53 entistä paremman kyvyn vastustaa vahingossa tapahtuvaa avautumista, joka voisi aiheutua kitkasta tai puristuksesta, joka kohdistuu suhteellisesti paljon täytettyyn pussiosaan 57.
Kuvio 6 näyttää perspektiiviesityksenä keksinnön mukaisia nauhoja eli liuskoja, joissa on laipat, jotka on tarkoitettu käytettäviksi kuvion 4 näyttämän suoritusmuodon yhteydessä. Suljinliuskassa 58 on laippaosa 59, kun taas suljinliuskassa 61 on laippaosa 62.
Keksintö ei tietenkään rajoitu tässä esimerkkeinä esitettyihin suoritusmuotoihin, koska ammattimies tietenkin voi vaihdella erilaisia yksityiskohtia.

Claims (9)

1. Säiliö (10), jossa on taipuisa suljinlaite (16) ja pussiosa (22,48,57), jossa on kaksi sivuseinämää (14,23,47) ja kaksi sivu-reunaa (12), sekä missä on ensimmäinen (19,43,53) ja toinen (24,42, 52) taipuisa suljinliuska, jotka on sovitettu toisiaan vastapäätä ja molempien sivureunojen (12) luota pysyvästi yhdistetty toisiinsa, tunnettu siitä, että - ensimmäisessä suljinliuskassa (19,43,53) on kaksi vastakkaista V sivua, joista toinen sivu on pää-asiassa litteä ja yhdistetty \ pussiosan (22,48,57) toiseen sivuseinämään (31), ja toinen sivu Nagodostaa parin ensimmäisiä koukkuja (20,21), joiden ulottuvuus suuntautuu pussiosan sisätilaa (22,48,57) kohti, sekä että - toisessa suljinliuskassa (24,42,52) on kaksi vastakkaista sivua, joista toinen on oää-asiassa litteä ja on yhdistetty pussiosan (22,48,57) toiseen sivuseinämään (29) ja toinen sivu muodostaa harjan (28) ja parin toisia koukkuja (26,27), joiden ulottuvuus suuntautuu poispäin pussiosan sisustasta (22,48,57), ja että - ensimmäiset (20,21) ja toiset (26,27) koukkuparit voidaan saattaa joustavasti sitoutumaan toisiinsa ja irroittumaan toisistaan, ja harja (28) sijaitsee toisen koukkuparin (26,27) sivulla poispäin pussiosan sisätilasta (22,48,57) ja voidaan saattaa toimimaan siten, että se ohjaa ensimmäisen (19,43,53) ja toisen (24,42,52) suljinliuskan sulkeutumaan ja pitää nämä suljettuina.
2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen säiliö (10), tunnettu siitä, että lähellä pussiosan sisätilaa (22,48,57) olevilla koukuilla (20,26) on negatiivinen sitoutumiskulma (A^, h.2t A3).
3. Patenttivaatimuksen 2 mukainen säiliö (10)»tunnettu siitä, että etäällä pussiosasta (22,48,57) olevilla koukuilla (21, 28) on positiivinen sitoutumiskulma (Bj).
4. Patenttivaatimuksen 2 mukainen säiliö (10),tunnettu siitä, että etäällä pussiosasta (22,48,57) olevilla koukuilla (21, 28) on negatiivinen sitoutumiskulma (B3). 9 64547
5. Jonkin edellisen patenttivaatimuksen mukainen säiliö (10) tunnettu siitä, että toisessa suljinliuskassa (52) on pussi-osasta (57) poispäin ulottuva laippaosa (49), joka on yhdistetty sulkeutuneiden ensimmäisen (53) ja toisen (52) suljinliuskan vaiku-tuslinjan (50) alapuolelta.
6. Jonkin edellisen patenttivaatimuksen mukainen säiliö (10) tunnettu siitä, että kummassakin suljinliuskassa (42,43) on laippaosa (44,46).
7. Jonkin edellisen patenttivaatimuksen 1...5 mukainen säiliö (10).-,' tunnettu siitä, että sivuseinämät on yhdistetty suljinliiis-koihin vhdysrakenteisesti ruiskupuristamalla.
8. Jonkin edellisen patenttivaatimuksen 1...6 mukainen säiliö (10), tunnettu siitä, että siinä on liitosvälineet sivuseinämien yhdistämiseksi suljinliuskoihin.
8 64547
9. Patenttivaatimuksen 8 mukainen säiliö (10), tunnettu siitä, että liitosvälineenä on liima.
FI793939A 1978-12-22 1979-12-17 Behaollare med en flexibel tillslutningsanordning och en paosdel FI64547C (fi)

Applications Claiming Priority (2)

Application Number Priority Date Filing Date Title
US97242878A 1978-12-22 1978-12-22
US97242878 1978-12-22

Publications (3)

Publication Number Publication Date
FI793939A FI793939A (fi) 1980-06-23
FI64547B true FI64547B (fi) 1983-08-31
FI64547C FI64547C (fi) 1983-12-12

Family

ID=25519652

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
FI793939A FI64547C (fi) 1978-12-22 1979-12-17 Behaollare med en flexibel tillslutningsanordning och en paosdel

Country Status (17)

Country Link
JP (1) JPS5589068A (fi)
AU (1) AU539225B2 (fi)
BE (1) BE880742A (fi)
CA (1) CA1149344A (fi)
CH (1) CH634265A5 (fi)
DE (1) DE2948914A1 (fi)
DK (1) DK553579A (fi)
FI (1) FI64547C (fi)
FR (1) FR2444620B1 (fi)
GB (1) GB2037704B (fi)
IE (1) IE49977B1 (fi)
IT (1) IT1120233B (fi)
MX (1) MX150370A (fi)
NL (1) NL7909264A (fi)
NO (1) NO152038C (fi)
NZ (1) NZ192489A (fi)
SE (1) SE7910476L (fi)

Families Citing this family (23)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
DE3138510A1 (de) * 1981-09-28 1983-04-21 Robert 6000 Frankfurt Pete Taschenfoermiger behaelter aus plastfolie
US4601694A (en) * 1982-04-16 1986-07-22 Minigrip, Inc. Thin wall reclosable bag material and method of making same
US4479244A (en) * 1982-09-30 1984-10-23 Steven Ausnit Easy opening bag
US4561109A (en) * 1982-10-12 1985-12-24 Mobil Oil Corporation Plastic bags with releasable closure which resists opening from inside
WO1985003055A1 (en) * 1983-12-30 1985-07-18 Union Carbide Corporation Single hinge interlocking closure profile configuration
US4922588A (en) * 1983-12-30 1990-05-08 First Brands Corporation Single hinge interlocking closure profile configuration
US4561108A (en) * 1983-12-30 1985-12-24 Union Carbide Corporation Interlocking closure bag for use in high temperature environment
US4767220A (en) * 1983-12-30 1988-08-30 First Brands Corporation Interlocking closure bar for use in high temperature environment
US4578813A (en) * 1984-06-11 1986-03-25 Minigrip Incorporated Bag and reclosable separable fastener assembly providing both closing alignment facility and differential separation resistance
US4710968A (en) * 1985-09-11 1987-12-01 First Brands Corporation Trident interlocking closure profile configuration
JPS6280837U (fi) * 1985-11-08 1987-05-23
US4736450A (en) * 1985-11-20 1988-04-05 Minigrip, Inc. Gusseted bags with reclosure features
US4840611A (en) * 1985-11-20 1989-06-20 Minigrip, Inc. Gusseted bags with reclosure features
CA1268743C (en) * 1985-12-23 1990-05-08 Steven Ausnit EXTRUDED CLOSURE STRIP WITH CONCURRENT SLOT AND RIB
US4854017A (en) * 1986-07-22 1989-08-08 First Brands Corporation Multiposition interlocking closure fastening device
JPH0633095B2 (ja) * 1988-09-16 1994-05-02 株式会社生産日本社 チャック付袋体用の合成樹脂製フイルム
JPH0632335U (ja) * 1992-05-27 1994-04-26 日本海包装工業株式会社 チャック式手提げ紐
GB9213296D0 (en) * 1992-06-23 1992-08-05 Hanlex Ltd Strip closures
US5403094A (en) * 1993-10-06 1995-04-04 Reynolds Consumer Products, Inc. Reclosable zipper
US6138329A (en) * 1997-01-18 2000-10-31 Illinois Tool Works Inc. Fastener assembly, fastener tape material, bag utilizing fastener tape material, and method of manufacture thereof
FR2817842B1 (fr) * 2000-12-07 2003-05-30 Flexico France Sarl Sachet a profiles de fermeture, a fermeture facile
US7850368B2 (en) * 2004-06-04 2010-12-14 S.C. Johnson & Son, Inc. Closure device for a reclosable pouch
CN110641823B (zh) * 2019-09-12 2022-03-29 常州美昇进出口有限责任公司 一种防儿童开启的随身袋及其开袋方式

Family Cites Families (9)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
GB800169A (en) * 1956-10-19 1958-08-20 Flexigrip Inc Improvements in or relating to container closures
US3054434A (en) * 1960-05-02 1962-09-18 Ausnit Bag closure
GB994307A (en) * 1961-11-27 1965-06-02 Seisan Nipponsha Kk Material for forming plastics bags and bags made therefrom
US3172443A (en) * 1962-02-19 1965-03-09 Ausnit Steven Plastic fastener
US3226787A (en) * 1962-05-17 1966-01-04 Ausnit Steven Double extruded fastener strips
GB960295A (en) * 1962-07-05 1964-06-10 Colibri Lighters Improvements relating to tobacco pouches
DE1231882B (de) * 1964-06-16 1967-01-05 Dr Karlheinz Siegel Verfahren zum Herstellen flexibler Kunststoffverpackungen
DE1970647U (de) * 1967-05-05 1967-10-19 C Robert Knecht Fa Behaeltnis aus flexiblem werkstoff.
DE2319690A1 (de) * 1973-04-18 1974-11-14 Siegel Karl Heinz Dr Verfahren zur herstellung einer aufhaengeverpackung

Also Published As

Publication number Publication date
IT1120233B (it) 1986-03-19
CH634265A5 (fr) 1983-01-31
IE792509L (en) 1980-06-22
NO794203L (no) 1980-06-24
JPS5589068A (en) 1980-07-05
NZ192489A (en) 1982-05-25
NO152038B (no) 1985-04-15
GB2037704A (en) 1980-07-16
NL7909264A (nl) 1980-06-24
FI793939A (fi) 1980-06-23
AU539225B2 (en) 1984-09-20
AU5400279A (en) 1980-06-26
DK553579A (da) 1980-06-23
GB2037704B (en) 1983-05-11
DE2948914A1 (de) 1980-06-26
CA1149344A (en) 1983-07-05
FR2444620B1 (fr) 1985-12-06
BE880742A (fr) 1980-06-19
NO152038C (no) 1985-07-24
MX150370A (es) 1984-04-25
IT7951139A0 (it) 1979-12-19
IE49977B1 (en) 1986-01-22
FI64547C (fi) 1983-12-12
SE7910476L (sv) 1980-06-23
FR2444620A1 (fr) 1980-07-18

Similar Documents

Publication Publication Date Title
FI64547B (fi) Behaollare med en flexibel tillslutningsanordning och en paosdel
FI63718C (fi) Foerslutningsanordning som laempar sig foer anvaendning i samband med en behaollare
US4516268A (en) Pentabar closure device
US7137942B2 (en) Apparatus and process for assembling a slider
US7340807B2 (en) Pouch and resealable closure mechanism therefor including a plurality of interlocking closure elements
US6595689B1 (en) Closure device
JP4044153B2 (ja) 再密封可能なファスナ組立体
JP4377250B2 (ja) マチ付きバッグ
US7017240B2 (en) Closure device
US20090214142A1 (en) Packing bag
US20060168779A1 (en) Child proof re-closable bag
WO1986006046A1 (en) Bag mouth opener
KR920017594A (ko) 개폐식 플래스틱 패스너용 단부 클램프 스톱
JP3825808B2 (ja) 流体の為の潰し得る容器
JP2007500660A (ja) 複数結合密閉装置ならびにこのような複数結合密閉装置を含む複数連結装置
JP2009542366A (ja) 布帛又はその他材料間の封印を作るための装置
US6874937B2 (en) Reclosable packaging having slider-operated zipper with tamper-evident membrane
JPH0436942B2 (fi)
CA2383071A1 (en) A collecting bag having an accommodating means for a closure device
JP4327090B2 (ja) 多部品の閉鎖装置
US4381192A (en) Filter bag for vacuum cleaner
US4362198A (en) Closure device
US20170015471A1 (en) Sealable bag
US5948249A (en) Pipe seal capable of use with a filter bag and the like
US6611997B1 (en) Closure device

Legal Events

Date Code Title Description
MM Patent lapsed

Owner name: FIRST BRANDS CORPORATION