FI120749B - Monipistelukkojärjestely - Google Patents
Monipistelukkojärjestely Download PDFInfo
- Publication number
- FI120749B FI120749B FI20065143A FI20065143A FI120749B FI 120749 B FI120749 B FI 120749B FI 20065143 A FI20065143 A FI 20065143A FI 20065143 A FI20065143 A FI 20065143A FI 120749 B FI120749 B FI 120749B
- Authority
- FI
- Finland
- Prior art keywords
- reading
- housing
- locking
- power transmission
- arrangement according
- Prior art date
Links
Classifications
-
- E—FIXED CONSTRUCTIONS
- E05—LOCKS; KEYS; WINDOW OR DOOR FITTINGS; SAFES
- E05B—LOCKS; ACCESSORIES THEREFOR; HANDCUFFS
- E05B63/00—Locks or fastenings with special structural characteristics
- E05B63/14—Arrangement of several locks or locks with several bolts, e.g. arranged one behind the other
-
- E—FIXED CONSTRUCTIONS
- E05—LOCKS; KEYS; WINDOW OR DOOR FITTINGS; SAFES
- E05B—LOCKS; ACCESSORIES THEREFOR; HANDCUFFS
- E05B63/00—Locks or fastenings with special structural characteristics
- E05B63/14—Arrangement of several locks or locks with several bolts, e.g. arranged one behind the other
- E05B63/143—Arrangement of several locks, e.g. in parallel or series, on one or more wings
-
- E—FIXED CONSTRUCTIONS
- E05—LOCKS; KEYS; WINDOW OR DOOR FITTINGS; SAFES
- E05B—LOCKS; ACCESSORIES THEREFOR; HANDCUFFS
- E05B63/00—Locks or fastenings with special structural characteristics
- E05B63/0056—Locks with adjustable or exchangeable lock parts
-
- E—FIXED CONSTRUCTIONS
- E05—LOCKS; KEYS; WINDOW OR DOOR FITTINGS; SAFES
- E05B—LOCKS; ACCESSORIES THEREFOR; HANDCUFFS
- E05B63/00—Locks or fastenings with special structural characteristics
- E05B63/0004—Additional locks added to existing lock arrangements
-
- E—FIXED CONSTRUCTIONS
- E05—LOCKS; KEYS; WINDOW OR DOOR FITTINGS; SAFES
- E05B—LOCKS; ACCESSORIES THEREFOR; HANDCUFFS
- E05B65/00—Locks or fastenings for special use
- E05B65/10—Locks or fastenings for special use for panic or emergency doors
Landscapes
- Engineering & Computer Science (AREA)
- Structural Engineering (AREA)
- Lock And Its Accessories (AREA)
- Underground Structures, Protecting, Testing And Restoring Foundations (AREA)
Description
MONIPISTELUKKOJÄRJESTELY - MULTIPUNKTLÄSANORDNING
Keksinnön kohteena on patenttivaatimuksen 1 johdanto-osan mukainen mo-nipistelukkojärjestely oveen, luukkuun tai vastaavaan, johon kuuluu lukko-runko, joka on varustettu rintalevyllä ja ainakin yhdellä rintalevyn läpi siirrettävällä teljellä, sekä ainakin yksi lukituselementti oven, luukun tai vastaavan lukitsemiseksi karmiin rintalevyyn nähden lukkorungon vastakkaiselta puolelta.
Käyttökohteesta riippuen ovissa, luukuissa tai vastaavissa voi olla tarvetta niiden lukitsemiseksi karmiinsa myös muusta kohdasta kuin lukkorungon rintalevyn kohdalta. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi turvaovet ja palo-ovet, joissa on lujuuden kannalta edullista sitoa ovi karmiin useammasta pisteestä. Uusissa kohteissa voidaan tällöin valita käyttöön sellainen lukkorunko, johon on suoraan kytketty esimerkiksi yläkarmiin ja alakarmiin kytkettävät lukitus-tangot, jotka lukitsevat oven tai luukun yhdessä lukkorungon varsinaisen tel-jen välityksellä karmiin. Nämä lukot ovat yleensä erikoislukkoja. Kohteissa, joiden käyttötarkoitusta tai turvallisuutta halutaan jälkikäteen parantaa, jou-dutaan tällöin koko oven lukitusjärjestely lukkorungosta lähtien uusimaan, · • · mikä aiheuttaa huomattavat kustannukset.
• · : Lähintä tunnettua tekniikkaa edustavat julkaisut EP 0666394 A1 ja EP 1473424 A1, joista tunnetut monipistelukkojärjestelyt ovat monimutkaisia eivätkä ··· mahdollista erilaisten telkiratkaisujen muuntelemista joustavasti kulloisenkin tarpeen mukaisesti lähtien tietynlaisesta peruslukkorungosta.
*·· · * • « t ··· • · ’*;** Keksinnön tarkoituksena on aikaansaada uudenlainen monipistelukkojärjes- ··· : tely, joka minimoi tunnetun tekniikan ongelmia. Erityisesti keksinnön tarkoi- ·«· • * *·;·* tuksena on aikaansaada järjestely, jonka avulla samaa peruslukkorunkoa voi- *"" daan käyttää hyväksi sekä uusissa kohteissa että uusittavissa vanhoissa koh- *·* teissä erilaisiin lukitustarpeisiin. Tarkoituksena on myös, että ratkaisua voi- 2 daan soveltaa erilaisille peruslukkorungoille riippumatta siitä, ovatko ne esimerkiksi sylinterilukkotoimisia vai käsittääkö itse lukkorunko myös haittale-vyelementit. Keksinnön tarkoituksena on aikaansaada kustannuksiltaan edullinen ja rakenteeltaan yksinkertainen lukitusjärjestely erilaisiin käyttökohteiden tarpeisiin.
Keksinnön tavoitteet saavutetaan pääasiassa patenttivaatimuksessa 1 sekä muissa vaatimuksissa tarkemmin esitetyllä tavalla. Lukituselementti on järjestetty erilliseen lukkorunkoon kiinnitettävään lukitusyksikköön. Järjestelyyn kuuluu mainitun teljen liikkeiden mukaan siirrettävä ja lukkorungon takaseinän läpi ulottuva voimansiirtoelementti mainitun lukituselementin siirtämiseksi lukitsevan ja vapaan asennon välillä. Lukitusyksikön kiinnittäminen lukkorunkoon tapahtuu siten, että lukkorungon kotelon takaseinään järjestetään aukot kiinnityselimiä varten.
Keksinnön mukaisesti siis oveen tai luukkuun tarvittava lujuuden parantaminen monipistelukituksen avulla on yksinkertaisesti aikaansaatavissa yhdellä peruslukkorungolla vain vähäisin muunteluin kytkettämällä siihen yksinkertaisella tavalla erillinen lukitusyksikkö, jonka avulla varsinainen monipistelu-kinta on järjestettävissä.
• · • · ♦ «» «♦·· ·;··· Käytännössä mainittu voimansiirtoelementti voi olla erillinen telkeen voi- : mansiirtoyhteydessä oleva elementti tai se voi olla osa lukkorungon sisällä siirrettävää telkirunkoa.
··· • · • · ·»·
Voimansiirtoelementissä on edullisesti ohjaustappi, joka on järjestetty yhteis- ··· • · · *;['* toimintaan lukituselementin ohjausuran kanssa lukituselementin liikkeiden • · *·;** ohjaamiseksi. Tällöin edelleen ohjausura on järjestetty vinosti voimansiir- • · · : toelementin voimansiirtoliikkeisiin nähden. Ratkaisu sopii järjestelyihin, jois- *· * · *···* sa lisälukitus koskee oven ylä- ja/tai alapuolista karmia.
··· • · ··· 3
Vastaavasti siinä tapauksessa, että halutaan lukitusta myös lukkorungon rin-talevyyn nähden vastakkaiseen oven karmiin, lukitusyksikössä on edullisesti voimansiirtoelementillä käännettävä ohjauselin, joka on järjestetty ohjaamaan lukituselementin liikkeitä. Näitä kumpaakin ratkaisua voidaan haluttaessa soveltaa samanaikaisesti, jolloin lukitusyksikkö voidaan edullisesti varustaa ainakin kahdella toisiinsa nähden poikittaisiin toimintasuuntiin liikuteltavalla lukituselementillä.
Erillinen lukitusyksikkö mahdollistaa sen, että kuhunkin lukituselementtiin on kytkettävissä lukitustanko lukituselementin lukitsemiseksi kulloiseenkin kar-minosaan samalla kun lukkorungon telki on lukitussa asennossaan.
Keksintöä selostetaan seuraavassa esimerkinomaisesti viitaten oheisiin piirustuksiin, joissa - kuvio 1 esittää erästä keksinnön mukaisen järjestelyn sovellusmuotoa osittain leikattuna lukituselementit lukitussa asennossa, - kuvio 2 esittää kuvion 1 järjestelyä lukituselementit vapaassa asennossa, - kuvio 3 esittää erästä keksinnön mukaisen järjestelyn vaihtoehtoista sovellusmuotoa osittain leikattuna lukituselementit lukitussa asennossa, - kuvio 4 esittää kuvion 3 järjestelyä lukituselementit vapaassa asennossa, ja • · ··· - kuvio 5 esittää eräitä vaihtoehtoisia tapoja järjestää lukituselementit kek- ···· *:·*: sinnön mukaisessa järjestelyssä.
• · • · · • · ·
· · I
*
Piirustuksissa viitenumero 1 tarkoittaa lukkorunkoa, jossa on kotelo 1a sekä • * · rinta levy 2. Lukkorunko 1 on varustettu teljellä 3 sekä välineillä teljen siirtämiseksi ulostyöntyvään lukitsevaan asentoonsa (kuviot 1 ja 2) ja lukkorun- * · · *;,*/ koon 1 sisään vedettyyn vapaaseen asentoonsa (kuviot 3 ja 4). Keksintö on • · *" sovellettavissa erilaisiin lukkorunkoihin, joten teljen lukitus- ja siirtovälineet ·»· • · · ovat sinänsä tunnettuja ja riippuvat kulloisestakin lukkorungosta. Koska ne • · **;’* eivät myöskään liity varsinaisesti itse keksintöön, niitä ei tässä ole kuvattu φ tarkemmin. Kuvioissa on vain esimerkin vuoksi näytetty hieman lukkorungon • * * * ’·*·' sisään sijoitettuja haittalevyjä 4, jotka on ei-näytetyllä avaimella avaimenrei- 4 än 5 kautta järjestettävissä niin, että ne sallivat teljen siirtämisen. Yksinkertaisuuden vuoksi kuvioissa ei ole myöskään näytetty itse ovea tai vastaavaa luukkua, johon lukkorunko on asennettu, eikä ovenkarmia.
Keksinnön mukaisesti lukkorunko 1 on varustettu erillisellä lukitusyksiköllä 7, joka on sopivilla kiinnitysvälineillä kiinnitetty lukkorunkoon. Kuvioiden mukaisissa sovellusmuodoissa kiinnitykseen on käytetty yksinkertaisia sidenas-toja 8. Tätä varten lukkorungon kotelon 1a takaseinään 1b on tehty aukot 1b'.
Keksinnön mukainen ratkaisu perustuu johonkin lukkorungossa 1 olevaan edestakaisin siirrettävään voimansiirtoelementtiin. Kuvioiden ratkaisussa tämä voimansiirtoelementti 3a on teljen 3 lukkorungon sisällä oleva telkirunko, joka on mitoitettu ulottumaan ulos lukkorungosta 1 kotelon takaseinän 1b aukon 1b" kautta. Voimansiirtoelementin 3a päässä on ohjaustappi 6, joka on järjestetty ohjaamaan yhtä tai useampaa lukituselementtiä 9, 10, 11 tai 12. Näihin tuetaan ja näillä ohjataan ovenkarmin kanssa yhteistoiminnassa olevia varsinaisia lukitustankoja sinänsä tunnetulla tavalla, joten lukitustankoja-kaan ei ole tässä yhteydessä näytetty. Voimansiirto lukitustankoihin tapahtuu käyttämällä hyväksi lukituselementtien aukkoja 9a, 10a, 1 la ja 12a. Lukitusyk-sikössä 7 on ohjausura 7a ohjaustappia 6 varten voimansiirtoelementin 3a • » • « liikkeiden ohjaamiseksi.
*··· • · : :*) Kuvioissa 1 ja 2 esitetyssä sovellusmuodossa lukitusyksikkö 7 on varustettu i.j*: alakarmiin (ei näytetty) yhteydessä olevalla lukituselementillä 9 ja yläkarmiin • · · (ei näytetty) yhteydessä olevalla lukituselementillä 10. Nämä on varustettu ohjausurilla 9a ja 10a, jotka ovat voimansiirtoyhteydessä ohjaustapin 6 kans- ·*·* *·['* sa ja jotka on järjestetty vinosti teljen 3 ja siten voimansiirtoelementin 3a lii- • · ***** kesuuntaan nähden. Siten voimansiirtoelementin 3a liike aikaansaa siihen ·♦· : nähden kohtisuoran lukituselementtien 9 ja 10 liikkeen niiden siirtämiseksi ··· *·*·* kuviossa 1 näytetyn lukitun asennon ja kuviossa 2 näytetyn vapaan asennon *:**: välillä. Lukituselementtien 9 ja 10 liikkeiden ohjaamiseksi niihin kuuluu ohja- ·«» usurat 9b ja 10b ja vastaavasti lukitusyksikkö 7 on varustettu ohjaustapeilla 5 7b, jotka voivat käytännössä edullisesti olla lukitusyksikön 7 kotelon kiinnity selimiä.
Kuvioiden 3 ja 4 sovellusmuodossa lukituselementti 9 on korvattu luki-tuselementillä 11, joka on ei-näytetyn lukitustangon välityksellä yhteydessä rintalevyyn 2 nähden oven vastakkaisella puolella olevaan oven vertikaaliseen karmiin (ei näytetty). Lukituselementin 11 siirtoliikkeiden aikaansaamiseksi lukitusyksikössä 7 on tappiin 7d kääntyvästi tuettu ohjauselin 13, jonka ohjausuraan 13a ohjaustappi 6 vaikuttaa ja jonka ohjausura 13b ohjaa vastaavasti lukituselementtiä 11 siinä olevan tapin 11b välityksellä. Lukituselementin 11 liikkeiden ohjaamiseksi tappi 11b saa ohjausta lukitusyksikön oh-jausurasta 7c ja lisäksi lukitusyksikön tappi 7e on yhteistoiminnassa lukituselementin ohjausuran 11d kanssa. Tämän järjestelyn seurauksena voi-mansiirtoelementin 3a liike aikaansaa lukituselementin 11 liikkeen vastakkaissuuntaiseen suuntaan, niin että sekä telki 3 että lukituselementti 11 ovat samanaikaisesti joko lukitussa asennossaan tai vapaassa asennossaan.
Kuviot 5a-5e esittävät eräitä vaihtoehtoisia tapoja järjestää lukituselementit 9, 10, 11 ja/tai 12. Käytännössä lukitusyksikköön 7 järjestetään kerrallaan edulli-sesti korkein kaksi lukituselementtiä. Näin varmistetaan, ettei siitä tule liian • · • · paksua oveen upotettavaksi ja mahdollisesti liian raskaskäyttöistä esimerkiksi • · · · avaimella sylinterilukon välityksellä käytettäväksi. Mikäli yksi lukituselementti • riittää, voidaan ylimääräiset lukituselementit vastaavasti jättää pois luki-tusyksiköstä. Koska lukitusyksikkö 7 sinänsä on voimansiirtoelementin 3a • · t suhteen symmetrinen, se voidaan tarpeen mukaan kääntää, niin että samaa lukitusyksikköä voidaan käyttää aikaansaamaan jompi kumpi kuvioiden 5a tai • · · '·' * 5b versioista tai vastaavasti kuvioiden 5d tai 5e versioista.
# · · · • ·
»M
IM
v : Kuten edellä esitetystä käy ilmi, tavanomaisen lukkorungon muuttaminen
Ml keksinnön mukaista järjestelyä varten edellyttää vain, että lukitusyksikkö *:**: kiinnitetään tavalla tai toisella lukkorunkoon ja että lukkorunko varustetaan
IM
jollakin edestakaisin teljen liikkeiden mukaisesti liikuteltavalla elementillä, 6 josta saadaan voimansiirto lukitusyksikköön siinä olevien lukituselementtien ohjaamiseksi. Kuvioiden sovellusmuodoissa lukkorungon kotelon takaosaan tehdään aukot 1b' lukitusyksikön kiinnityselimiä varten sekä aukko Ib" voi-mansiirtoelementtiä 3a varten. Ratkaisu on siten yksinkertainen ja helppo toteuttaa myös jälkiasennuksena.
Keksinnön kannalta ei ole merkitystä sillä, onko teljen 3 lukitseminen järjestetty lukkorunkoon sijoitetuilla haittalevyillä, kuten kuvioissa, vai esimerkiksi jollakin sinänsä tunnetulla lukkorungon toiminta-akselille asennetulla sylinte-rilukkomekanismilla, josta voimansiirto telkeen tapahtuu painonokkameka-nismilla ja/tai siihen liitetyillä voimansiirtokappaleilla. Tällaisen siirtoliikkeen aikaansaavia elimiä voidaan käyttää sinänsä hyväksi keksinnön mukaisessa ratkaisussa aikaansaamaan myös lukitusyksikön lukituselementtien siirtoliikkeet.
Keksintö ei ole rajoitettu esitettyihin sovellusmuotoihin, vaan useita muunnelmia on ajateltavissa oheisten patenttivaatimusten puitteissa.
·· · • · · • · • · ·«· ···· ···** • · • * * · · • · t ··♦ · • · · • · · ·*· ··· • · • « ··· ·»· • · # • * · ··♦ • ♦ * ♦ ··· ··· • · · • * · ··· • · * ♦ »·♦ ··· • t • · ···
Claims (8)
1. Monipistelukkojärjestely oveen, luukkuun tai vastaavaan, johon kuuluu lukkorunko (1), joka on varustettu rintalevyllä (2) ja ainakin yhdellä rinta-levyn läpi siirrettävällä teljellä (3), sekä ainakin yksi lukituselementti (9,10,11,12) oven, luukun tai vastaavan lukitsemiseksi karmiin rintalevyyn (2) nähden lukkorungon (1) vastakkaiselta puolelta, jolloin mainittu lukituselementti (9,10,11,12) on järjestetty erilliseen lukkorunkoon kiinnitettävään lukitusyksikköön (7), ja järjestelyyn kuuluu lisäksi mainitun teljen (3) liikkeiden mukaan siirrettävä ja lukkorungon takaseinän (1b) läpi ulottuva voimansiirtoelementti (3a) mainitun lukituselementin (9,10,11,12) siirtämiseksi lukitsevan ja vapaan asennon välillä, tunnettu siitä, että lukkorungon (1) kotelon (1a) takaseinässä (1b) on aukot (1b') kiinnityselimiä (8) varten lukitusyksikön (7) kiinnittämiseksi lukkorunkoon (1).
2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen monipistelukkojärjestely, tunnettu siitä, että mainittu voimansiirtoelementti (3a) on erillinen telkeen (3) voiman-siirtoyhteydessä oleva elementti.
3. Patenttivaatimuksen 1 mukainen monipistelukkojärjestely, tunnettu siitä, • ·* ··. että voimansiirtoelementti (3a) on osa lukkorungon (1) sisällä siirrettävää e··· ·:··: telkirunkoa. • · • · · « « · ··· · \:.J
4. Jonkin yllä olevan patenttivaatimuksen mukainen monipistelukkojärjeste- • ·· ly, tunnettu siitä, että voimansiirtoelementissä (3a) on ohjaustappi (6), joka on järjestetty yhteistoimintaan lukituselementin (9,10) ohjausuran «•e • · e (9a,10a) kanssa lukituselementin (9,10) liikkeiden ohjaamiseksi. • * e · ··· f ··· v
: 5. Patenttivaatimuksen 4 mukainen monipistelukkojärjestely, tunnettu siitä, e·· • » *···* että ohjausura (9a,10a) on järjestetty vinosti voimansiirtoelementin (3a) voimansiirtoliikkeisiin nähden. ··· • » • · • e#
6. Jonkin yllä olevan patenttivaatimuksen mukainen monipistelukkojärjeste-ly, tunnettu siitä, että lukitusyksikössä (7) on voimansiirtoelementillä (3a) käännettävä ohjauselin (13), joka on järjestetty ohjaamaan lukituselemen-tin (11,12) liikkeitä.
7. Jonkin yllä olevan patenttivaatimuksen mukainen monipistelukkojärjeste-ly, tunnettu siitä, että lukitusyksikössä (7) on ainakin kaksi eri toimintasuuntiin liikuteltavaa lukituselementtiä (9,10,11,12).
8. Jonkin yllä olevan patenttivaatimuksen mukainen monipistelukkojärjeste-ly, tunnettu siitä, että kuhunkin lukituselementtiin (9,10,11,12) on kytkettävissä lukitustenko lukituselementin (9,10,11,12) lukitsemiseksi kulloiseenkin karminosaan samalla kun lukkorungon (1) telki (3) on lukitussa asennossaan. ·· · • · « • · • · « « 1 2 3 · • · ♦ · t • · • · « φ » • 1 · ♦ ·· · • · · • · · #·· ··1 ♦ · • · ·«1 ··# * · ♦ * · ♦ ··· • · • « ··« ·♦· • 1 i I « I * »M • 1 • · ·«· • · 2 ·«« • · • 1 3
Priority Applications (3)
Application Number | Priority Date | Filing Date | Title |
---|---|---|---|
FI20065143A FI120749B (fi) | 2006-02-28 | 2006-02-28 | Monipistelukkojärjestely |
EP07101131A EP1826341A1 (en) | 2006-02-28 | 2007-01-25 | Multipoint lock assembly |
EA200700183A EA011133B1 (ru) | 2006-02-28 | 2007-01-29 | Замок с многоточечным запиранием |
Applications Claiming Priority (2)
Application Number | Priority Date | Filing Date | Title |
---|---|---|---|
FI20065143 | 2006-02-28 | ||
FI20065143A FI120749B (fi) | 2006-02-28 | 2006-02-28 | Monipistelukkojärjestely |
Publications (3)
Publication Number | Publication Date |
---|---|
FI20065143A0 FI20065143A0 (fi) | 2006-02-28 |
FI20065143A FI20065143A (fi) | 2007-08-29 |
FI120749B true FI120749B (fi) | 2010-02-15 |
Family
ID=35953741
Family Applications (1)
Application Number | Title | Priority Date | Filing Date |
---|---|---|---|
FI20065143A FI120749B (fi) | 2006-02-28 | 2006-02-28 | Monipistelukkojärjestely |
Country Status (3)
Country | Link |
---|---|
EP (1) | EP1826341A1 (fi) |
EA (1) | EA011133B1 (fi) |
FI (1) | FI120749B (fi) |
Families Citing this family (4)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
CN101967917B (zh) * | 2010-09-29 | 2013-04-03 | 衢州学院 | 火灾逃生门锁装置 |
EP2562333A1 (en) * | 2011-08-23 | 2013-02-27 | KALE Kilit Dis ticaret A.S. | Automotive and Transportation Control Systems |
DE102015000606A1 (de) * | 2015-01-16 | 2016-07-21 | Assa Abloy Sicherheitstechnik Gmbh | Verriegelungsvorrichtung für einen schwenkbar gelagerten Flügel |
DE102016118110A1 (de) * | 2016-09-26 | 2018-03-29 | Assa Abloy (Schweiz) Ag | Verriegelungsvorrichtung für einen schwenkbar gelagerten Flügel |
Family Cites Families (11)
Publication number | Priority date | Publication date | Assignee | Title |
---|---|---|---|---|
US4237710A (en) * | 1977-09-13 | 1980-12-09 | Cardozo David Lopes | Locking device |
DE2839760A1 (de) * | 1977-09-13 | 1979-03-22 | Cardozo David Lopes | Verriegelungsvorrichtung, insbesondere fuer tueren oder fenster |
RU2057879C1 (ru) * | 1993-04-27 | 1996-04-10 | Купервассер Борис Моисеевич | Запирающее устройство |
EP0666394A1 (en) * | 1994-02-07 | 1995-08-09 | PRATI & NEGRI S.n.c. | Safety antiburglar lock device for building fixtures |
GB2289084B (en) * | 1994-05-06 | 1998-09-02 | Surelock Mcgill Limited | Lock mechanism |
FR2753225B1 (fr) * | 1996-09-06 | 2000-03-10 | Segonne Marc | Serrure pour porte, notamment de type a mortaise |
FR2809442B1 (fr) * | 2000-05-29 | 2002-08-16 | Tordo Belgrano Sa | Serrure apparente pour vantail |
FR2824354B1 (fr) * | 2001-05-04 | 2004-04-02 | Reelax France Sa | Serrure comprenant un coffre et un mecanisme de deplacement d'au moins un pene exterieur au coffre |
RU2207434C1 (ru) * | 2001-12-06 | 2003-06-27 | Закрытое акционерное общество "Храпуновский экспериментальный завод" | Замок с цилиндровым механизмом |
IL153763A0 (en) * | 2002-12-31 | 2003-07-06 | Rav Bariach Security Products | Safety catch for mortise lock |
ITTO20030325A1 (it) * | 2003-05-02 | 2004-11-03 | Prati Negri S N C | Deviatore per catenacci di sicurezza con uscita perni |
-
2006
- 2006-02-28 FI FI20065143A patent/FI120749B/fi not_active IP Right Cessation
-
2007
- 2007-01-25 EP EP07101131A patent/EP1826341A1/en not_active Withdrawn
- 2007-01-29 EA EA200700183A patent/EA011133B1/ru not_active IP Right Cessation
Also Published As
Publication number | Publication date |
---|---|
FI20065143A (fi) | 2007-08-29 |
EA200700183A1 (ru) | 2007-08-31 |
EA011133B1 (ru) | 2008-12-30 |
FI20065143A0 (fi) | 2006-02-28 |
EP1826341A1 (en) | 2007-08-29 |
Similar Documents
Publication | Publication Date | Title |
---|---|---|
FI120749B (fi) | Monipistelukkojärjestely | |
EP1689958B2 (en) | Door lock with controllable handle operation | |
US7648180B2 (en) | Securing bolt door lock | |
FI87681B (fi) | Elektromekaniskt doerrlaos | |
FI122214B (fi) | Parioven passiiviovilehden ylälukkojärjestelmä | |
DE10311073B4 (de) | Struktur einer Heckklappe | |
US20050241781A1 (en) | Bi-fold door system | |
CN105246771B (zh) | 具直接安装的安装支架的第五轮牵引组件 | |
FI120415B (fi) | Ovenlukko | |
CN100424334C (zh) | 具有锁定装置的反推装置锁 | |
DE69914128T2 (de) | Einbauposition für eine Dämpfungsvorrichtung in ein Nutzfahrzeug | |
JP2007522005A (ja) | ドアの施錠装置 | |
ES2669023T3 (es) | Herraje de barra de accionamiento para una hoja que puede pivotar contra un marco | |
US20010032486A1 (en) | Pneumatic lock operator for roll-up doors for truck trailers | |
CN107700981B (zh) | 一种解锁装置及其通道门 | |
CN103912179A (zh) | 一种保险柜前后门互锁机构 | |
US1272915A (en) | Lock. | |
US6729675B2 (en) | Commercial vehicle, rail or bus vehicle entry door | |
CN211776649U (zh) | 工程车辆用模块化闩锁 | |
FI109224B (fi) | Haittalevylukko | |
CN214463821U (zh) | 一种防疫用具有防撞结构的闸机 | |
EP3315696B1 (en) | Closing system for semi-trailer box doors with lock bolts | |
CN1756883A (zh) | 双圆筒锁 | |
ITBO960133A1 (it) | Serrablocco a chiusura automatica con catenaccio a traslazione e rotazione, piu' camme in testa in particolare per porte blindate. | |
TH43782A (th) | แม่กุญแจสำหรับใช้กับลูกกรงเหล็กกล้า |
Legal Events
Date | Code | Title | Description |
---|---|---|---|
FG | Patent granted |
Ref document number: 120749 Country of ref document: FI |
|
MM | Patent lapsed |