BE871899A - KONTINU, DISKONTINU GERMINATION SYSTEM FOR MALT, KONTINU, DISKONTINU EEST OR DRYING SYSTEM FOR MALT, GRAIN AND OTHER GRANULAR OR FROSTY PRODUCTS. - Google Patents

KONTINU, DISKONTINU GERMINATION SYSTEM FOR MALT, KONTINU, DISKONTINU EEST OR DRYING SYSTEM FOR MALT, GRAIN AND OTHER GRANULAR OR FROSTY PRODUCTS.

Info

Publication number
BE871899A
BE871899A BE191639A BE191639A BE871899A BE 871899 A BE871899 A BE 871899A BE 191639 A BE191639 A BE 191639A BE 191639 A BE191639 A BE 191639A BE 871899 A BE871899 A BE 871899A
Authority
BE
Belgium
Prior art keywords
malt
floor
kontinu
diskontinu
germination
Prior art date
Application number
BE191639A
Other languages
Dutch (nl)
Original Assignee
Somer A De
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Application filed by Somer A De filed Critical Somer A De
Priority to BE191639A priority Critical patent/BE871899A/en
Publication of BE871899A publication Critical patent/BE871899A/en

Links

Landscapes

  • Drying Of Solid Materials (AREA)

Description

       

   <EMI ID=1.1> 

  
eest of droogsysteem voor mout,graan en andere korrelige of brokkelige producten.

  
De procedees dienen om mout te fabriceren voor mouterijen,stokerijen en alle andere industrien waar mout op een of ander manier in het eindproduct voorkomt.

  
Het eest of droogsysteem is ook geschikt om graan en elk ander korrelig of brokkelig product te drogen.

  
De moutfabricatie wordt gekar akteriseerd door drie verschillende bewerkingen namelijk het weken,het kiemen en het drogen of afeesten.

  
Het weken. gedurende dewelke men de gerst of andere graansoorten besproeit of onder water dompelt en tussendoor belucht. Naargelang de f abricatie kiest men de gepaste duur en temperatuur voor weken en beluchten. Door de combinatie weken en beluchten begint het graan te kiemen.

  
Men kan kontinu of diskontinu weken met een combinatie weekbak en nieuw kiemsysteem.We gaan er echter van uit dat de klassieke weekkuipen relatief goedkoop en gemakkel ijk te automatiseren zijn. Het is mogelijk met het nieuw systeem droog uit te weken wat water bespaart.

  
Kiemen. Bij het kiemen worden enzymen gevormd die bij het brouwen de inhoud van de graankorrel afbrokkelen en oplossen.Zo wordt het zetmeel bij het brouwen grotendeels omgezet in vergistbare suikers.

  
Met het nieuw procedée kan men stationair,kontinu of diskontinu mouten.Bovendien kan men gedurende het moutprocen van kontinu of diskontinu naar stationnair mouten overgaan en omgekeerd. 

  
Mechanismen: ( Zie bijgevoegde tekeningen.)
-Verdeelmolen(I),verdeelvijs of elk systeem waarmede het mogelijk wordt geweekte gerst of groenmout horizontaal in een ronde,vierkante of rechthoeki g e moutvloer gelijkmatig over gans de oppervlakte te verdelen. 
-Ronddraaiende kiemvloer(2) in een ronde of een beweegb are vloer in een vierkante of rechthoekige eest. <EMI ID=2.1>  <EMI ID=3.1> 

  
mout of kiemvloet te trekken. Sproiers worden op het einde van het systeem geplaatst om het mout te bevochtigen.

  
-Transportsysteem (4) om het mout in een gesloten kring te wenden bij stationnair of bij tussentijdse wendingen. <EMI ID=4.1>  tie met sproeiers onderaan de motvloer deze zuiver houdt gedurende het moutproces.
- Ventilatoren(6) die tussen twee boven elkaar liggende kiemvloeren kunnen geplaatst worden wat besparingen aan het gebouw toelaat.-.

  
Werkwijze met het kontinu,diskontinu of stationair kiemsysteem in een torenmouterij met vier kiemvloeren A.B.C.D met verdeelmolen,(1) draaiende kiemvloer(2) extractievijs(3) ,vijs om het mout te wenden

  
(4) bij statisch mouten en sproieres (5) om de kasten te kuisen. Het laden en het lossen van de kiemvloeren in het kontinu of diskontinu kiemsysteem is gekoppeld aan het kontinu of diskontinu eestsysteem dat verder beschreven wordt. Op de eest staat een voeler die aanduidt dat het droogproces zo verloopt dat er nieuw groenmout kan bijgeladen worden. Deze voeler doet de volgende mechanismen werken.

  
a) Het extracsysteem (3) waarmede onderaan de moutvloer op een uniforme wijze en met een vooraf bepaalde laagdikte het groenmout gelost wordt. b) De rondraaiende moutvloer(2) die het groenmout in de extractievijs (3) duwt.

  
Het groenmout dat uit de kiemvloer D komt wordt op de eest geladen tot op het ogenblik dat de voeler op de eest aanwijst dat er groenmout genoeg is.Ondertussen is er een voeler op kiemvloer D die aanduidt dat er groenmout van kiemvloer C mag komen. Deze voeler doet volgende mechanismen werken.

  
c) De verdeelmolen (1) van de kiemvloer D <EMI ID=5.1>  forme wijze en met een bepaalde laagdikte het groenmout gelost wordt. e)De ronddraaiende moutvloer (2' ) die het groenmout van de kiemvloer C in de vijs (3') duwt.

  
Dezelfde processus wordt hernomen op de kiemvloeren C, B er. A.

  
De kiemvloer A wordt aeladen met geweekte granen uit een weekkuip, een wachtbak of een kontinu weeksysteem.

  
Wenden van het groenmout.

  
Indien men er voordeel bij heeft het groenmcut te wenden tussen

  
 <EMI ID=6.1> 

  
men werken.

  
 <EMI ID=7.1>  <EMI ID=8.1>  <EMI ID=9.1>  paalde laagdikte mout weggehaald wordt. d)Vijs (4) die het mout wendet en dit mout terug op dezelfde kiemvloer brengt.

  
Het groehmout wordt om te wenden in een gesloten kring getransorteerd op dezelfde kiem of moutvloer. 

  
Het stationnair mouten. 

  
 <EMI ID=10.1> 

  
 <EMI ID=11.1> 

  
Gedurende het mouten kan men van kontinu naar het stationnair sys-  teem overgaan en omgekeerd. 

  
Resteeping 

  
Voor resteeping neemt men een deel of de totaliteit van het groenmout uit een kiemzaal.Het mout wordt in een weekbak of resteepingbak gebracht en een bepaalde tijd onder water gedompeld. Het resteepingmout wordt vervolgens terug op de kiemvloer gebracht.Men  mout verder continu,discontinu of stationnair.

  
Reinigen van de moutvloer.

  
Gedurende het wenden of gedurende het gedeeltelijk lossen van de mout of kiemvloeren laat men de sproeiers die gemonteerd zijn achteraan de extractievijs werken om de moutvloer(3) te reinigen. 

  
Het afeesten of drogen. (Zie bijgevoegde tekeningen) 

  
Wanneer enzymevorming en chemische afbraak voldoende zijn,wordt 

  
het groenmout op de eest gebracht om te drogen. De enzymewerking wordt daardoor stilgelegd.Het mout kan bewaard worden.Door de ho-  ge temperaturen bij het drogen krijgt men kleur en smaakstoffen.  Men het nieuwe systeem kan men kontinu,diskontinu of stationnair afeesten of drogen.Hetzelfde systeem kan ook gebruikt worden in

  
de chicoreedrogers de graandrogers en overal waar een korrelig of brokkerig product gedroogd wordt. 

  
Mechanismen. 

  
-Giracleur of verdeelmolen(8) of elk systeem waarmede het mogelijk is groenmout in een ronde ,vierkante of rechthoekige eest gelijk-  matig over de ganse oppervlakte te verdelen. 
-Ronddraaiende eestvloer(9) in een ronde,beweegbare vloer in een  vierkante of rechthoekige eest. 

  
 <EMI ID=12.1> 

  
 <EMI ID=13.1> 
-Archimedesvijs(11) of ander transportsysteem dat zich onder de droogvloer bevindt en die dient om de kiemen die door de moutvloer vallen op te vangen.

  
Werkwijze met het kontinu,diskontinu of stationair eestsysteem met verdeelmolen(8) draaiende eestvloer(9),extractievijs(10) en transportvijs (II) voor de kiemen.

  
Kontinu of discontinu.

  
Eenmaal voor de eerste maal geladen droogt men op de volgende manier met het kontinu of diskontinu eestsysteem.

  
 <EMI ID=14.1> 

  
tuur dan deze die normaal gebruikt wordt in 't begin van het afeesten op een gewone eest met dikke laag.Zoals we verder zien wordt' het groenmout kontinu of diskontinu geladen.Naar gelang het groenmout daalt naar de eestvloer toe,wordt het droger. Een thermostaat is voor het extractiesysteemCIO) geplaatst. Naargelang de temperatuur worden volgende mechanismen in beweging gebracht.

  
a) Het extractiesysteem(IO) waarmede onderaan de moutvloer op een uniforme wijze en met een bepaalde laagdikte het droge mout verwijderd wordt. b)De ronddraaiende eestvloer(9) die het groenmout in de extractievijs (10) duwt. c) De transportvijs voor de kiemen(11). 

  
Het droge mout komt uit de eest en gaat eventueel over een warmtewissel aar waar de warmte van het warme droge product gerecupereerd ; wordtoOndertussen is er op de eest een voeler die aanduidt dat er  opnieuw groenmout van de kiemvloer D(of van een andere) mag bijge-  laden worden.Deze voeler doet de volgende mechanismen werken.

  
d) Het extracsysteem(3) waar onderaan de kiemvloer op een uniforme wijze en met een bepaalde laagdikte het groenmout verwijderd wordt. e) De draaiende kiemvloer(2) die het groenmout in de vijs(3) duwt.

  
Stationaair eesten of drogen.

  
 <EMI ID=15.1> 

  
De eest wordt afgeruimd met de exstractievijs (10) en met de draaiende eestvloer(9)

  
Het eestsysteem biedt volgende voordelen.

  
- Het debiet en de druk van de ventilator mag vermindert worden wanneer men kontinu droogt.
-Het debiet en de druk van de ventil ator vermindert wanneer men aan hogere temperatuur droogt zonder dat er gevaar is dat het te drogen product er schade van ondervindt.
-Bij het nieuwe procédé is het afeesten of 'Coup de feu" geen apparte phase meer.Daardoor verminderdt de druk en het debiet van de ventilator.
-Aangezien men kontinu of diskontinu laadt en lost mag men verwachten dat de lucht, die de eest verlaat circa 100 % verzadigd worat. Daardoor mag de druk van de ventilator en het debiet van de ventilator verminderd worden . Men zal minder brandstof gebruiken.
-Mout dat droog is of aan het drogen is laat de lucht gemakkelijker door.De druk van de ventilator zal verminderen en men spaart electriciteit.
-Het droge mout loopt door een kleine warmtewisselaar.

   Daardoor gebruikt men minder brandstof.
-Hoe kleiner ventilator,hoe kleiner warmtewisselaar.Het wordt dus interessanter een warmtewissel aar te pl aatsen.Deze warmtewissel aar werkt 24 uur op 24 met verzadigde lucht en heeft een beter rendement.
-Wij schatten
25 % minder brandstofverbruik voor het kontinu systeem zonder warmtewisselaar.

  
40 a 50 % minder brandstofverbruik voor het kontinu systeem met warmtewisselaar.

  
50 % minder electriciteits verbruik. 

  
Nieuw aan het kiemsysteem.

  
-Het kontinu, diskontinu of stationnair kiemsysteem in ronde, <EMI ID=16.1> 

  
bepaalde laagdikte van het groenmout wegneemt.

  
 <EMI ID=17.1>  kunnen gekuist worden.
-De ventilatoren die tussen twee bovenelkaar geplaatste kiemvloeren kunnen geplaatst worden wat een besparing op de bouwkosten betekend.

  
Nieuw aan het nieuwe eest en droogsysteem.

  
Kontinu of diskontinu eest en droogsysteem voor groenmout,graan, en alle andere korrelige of brokkelige producten op ronde,vierkantige en rechthoekige droogvloeren ,gekarakteriseerd door een

  
 <EMI ID=18.1> 

  
met een bepaalde laagdikte droog mout of andere korrelige of brokkelige producten kunnen verwijderd worden. Met dit systeem kan men brandstof en electriciteit besparen.



   <EMI ID = 1.1>

  
kilning or drying system for malt, grain and other granular or crumbly products.

  
The processes serve to manufacture malt for malting, distilleries and any other industry where malt is present in the final product in some way.

  
The kilning or drying system is also suitable for drying grain and any other granular or crumbly product.

  
The malt production is characterized by three different operations, namely soaking, sprouting and drying or finishing.

  
Soaking. during which the barley or other cereals are sprayed or immersed in water and aerated in between. Depending on the manufacture, choose the appropriate duration and temperature for soaking and aeration. The combination of soaking and aeration will cause the grain to germinate.

  
It is possible to soak continuously or discontinuously with a combination soaking tub and new germination system, but we assume that the classic soaking tubs are relatively cheap and easy to automate. It is possible to soak dry with the new system, which saves water.

  
Germs. Germination produces enzymes that break down and dissolve the contents of the grain during brewing, thus converting most of the starch into fermentable sugars during brewing.

  
The new process allows for stationary, continuous or discontinuous malting, and during the malting process it is also possible to switch from continuous or discontinuous to stationary malting and vice versa.

  
Mechanisms: (See attached drawings.)
-Distributor (I), distribution screw or any system that makes it possible to distribute soaked barley or green malt horizontally evenly over the entire surface in a round, square or rectangular malt floor.
- Rotary germ floor (2) in a round or a moveable floor in a square or rectangular kiln. <EMI ID = 2.1> <EMI ID = 3.1>

  
to draw malt or sprout. Sprinklers are placed at the end of the system to moisten the malt.

  
-Transport system (4) to turn the malt in a closed circuit at stationary or intermediate turns. <EMI ID = 4.1> tie with nozzles at the bottom of the floor keeps it clean during the malting process.
- Fans (6) that can be placed between two superimposed germination floors, allowing savings to the building.

  
Method with the continuous, discontinuous or stationary germination system in a tower malt house with four germination floors A.B.C.D with distribution mill, (1) rotating germination floor (2) extraction screw (3), screw to turn the malt

  
(4) with static malting and sprinklers (5) to clean the cabinets. The loading and unloading of the seed floors in the continuous or discontinuous seeding system is coupled to the continuous or discontinuous kilning system described further. The kiln has a sensor that indicates that the drying process is proceeding in such a way that new green malt can be added. This sensor operates the following mechanisms.

  
a) The extraction system (3) with which the green malt is unloaded at the bottom of the malt floor in a uniform manner and with a predetermined layer thickness. b) The revolving malt floor (2) that pushes the green malt into the extraction screw (3).

  
The green malt that comes out of the sprout floor D is loaded on the kiln until the sensor on the kiln indicates that there is enough green malt. Meanwhile there is a sensor on sprout floor D that indicates that green malt is allowed to come from sprouting floor C. This sensor operates the following mechanisms.

  
c) The spreading mill (1) of the sprouting floor D <EMI ID = 5.1> formally and with a certain layer thickness the green malt is discharged. e) The revolving malt floor (2 ') that pushes the green malt from the sprout floor C into the screw (3').

  
The same process is repeated on the seed floors C, B er. A.

  
The sprouting floor A is loaded with soaked grains from a soaking tub, a holding tank or a continuous soaking system.

  
Turning from the green malt.

  
If it is advantageous to turn the green mcut between

  
 <EMI ID = 6.1>

  
people work.

  
 <EMI ID = 7.1> <EMI ID = 8.1> <EMI ID = 9.1> certain layer thickness of malt is being removed. d) Screw (4) that turns the malt and returns this malt to the same sprouting floor.

  
The grooved malt is transported in a closed circle on the same germ or malt floor for use.

  
The stationary malting.

  
 <EMI ID = 10.1>

  
 <EMI ID = 11.1>

  
During malting, it is possible to switch from continuous to the stationary system and vice versa.

  
Resteeping

  
For resteeping, part or all of the green malt is taken from a germination room. The malt is placed in a soak or resteeping tank and submerged for a certain period of time. The resteeping malt is then returned to the sprouting floor, continued continuously, discontinuously or stationary.

  
Cleaning the malt floor.

  
During turning or during partial discharge of the malt or germ floors, the nozzles mounted at the rear of the extraction screw are operated to clean the malt floor (3).

  
Finishing off or drying. (See attached drawings)

  
When enzyme formation and chemical breakdown are sufficient,

  
put the green malt on the kiln to dry. This stops the enzyme activity. The malt can be stored. The high temperatures during drying give color and flavorings. The new system can be cured or dried continuously, discontinuously or stationary. The same system can also be used in

  
the chicory dryers the grain dryers and wherever a granular or friable product is dried.

  
Mechanisms.

  
-Gira color or distribution mill (8) or any system with which it is possible to distribute green malt evenly over the entire surface in a round, square or rectangular kiln.
- Rotating kiln floor (9) in a round, movable floor in a square or rectangular kiln.

  
 <EMI ID = 12.1>

  
 <EMI ID = 13.1>
-Archimedesvijs (11) or other transport system located under the drying floor that serves to catch the germs that fall through the malt floor.

  
Method with the continuous, discontinuous or stationary kilning system with a distribution mill (8), rotating kiln floor (9), extraction screw (10) and transport screw (II) for the germs.

  
Continuous or discontinuous.

  
Once loaded for the first time, dry in the following manner with the continuous or discontinuous kilning system.

  
 <EMI ID = 14.1>

  
Then look at the one that is normally used at the beginning of the finishing on a normal kiln with a thick layer. As we see below, the green malt is charged continuously or discontinuously. As the green malt descends towards the kiln floor, it becomes drier. A thermostat is placed in front of the extraction system CIO). Depending on the temperature, the following mechanisms are set in motion.

  
a) The extraction system (IO) with which the dry malt is removed at the bottom of the malt floor in a uniform manner and with a certain layer thickness. b) The revolving kiln floor (9) that pushes the green malt into the extraction screw (10). c) The germ transport screw (11).

  
The dry malt comes from the kiln and possibly goes over a heat exchanger where the heat from the warm dry product is recuperated; In the meantime, there is a sensor on the first that indicates that green malt from the sprouting floor D (or from another) may be added again. This sensor operates the following mechanisms.

  
d) The extraction system (3) where the green malt is removed in a uniform manner and with a certain layer thickness at the bottom of the sprouting floor. e) The rotating sprouting floor (2) that pushes the green malt into the screw (3).

  
Stationary kilning or drying.

  
 <EMI ID = 15.1>

  
The kiln is cleared with the extractive ice (10) and with the rotating kiln floor (9)

  
The kilning system offers the following advantages.

  
- The flow rate and pressure of the fan may be reduced when drying continuously.
-The flow rate and pressure of the fan decreases when drying at a higher temperature without any risk of damage to the product to be dried.
-With the new process, the 'Coup de feu' is no longer a separate phase. This reduces the pressure and the flow rate of the fan.
-Since loading and unloading is continuous or discontinuous, it can be expected that the air leaving the kiln will be approximately 100% saturated. This allows the pressure of the fan and the flow rate of the fan to be reduced. Less fuel will be used.
-Malt that is dry or drying allows the air to pass through more easily, the pressure of the fan will be reduced and electricity is saved.
-The dry malt passes through a small heat exchanger.

   As a result, less fuel is used.
The smaller the fan, the smaller the heat exchanger. It is therefore more interesting to install a heat exchanger. This heat exchanger works 24 hours a day with saturated air and has a better efficiency.
-We estimate
25% less fuel consumption for the continuous system without heat exchanger.

  
40 to 50% less fuel consumption for the continuous system with heat exchanger.

  
50% less electricity consumption.

  
New to the germ system.

  
-The continuous, discontinuous or stationary germination system in round, <EMI ID = 16.1>

  
removes certain layer thickness of the green malt.

  
 <EMI ID = 17.1> can be cleaned.
-The fans that can be placed between two germination floors placed one above the other, which means savings on construction costs.

  
New to the new kilning and drying system.

  
Continuous or discontinuous kiln and drying system for green malt, grain, and all other granular or crumbly products on round, square and rectangular drying floors, characterized by a

  
 <EMI ID = 18.1>

  
with a certain layer thickness dry malt or other granular or crumbly products can be removed. With this system you can save fuel and electricity.


    
BE191639A 1978-11-10 1978-11-10 KONTINU, DISKONTINU GERMINATION SYSTEM FOR MALT, KONTINU, DISKONTINU EEST OR DRYING SYSTEM FOR MALT, GRAIN AND OTHER GRANULAR OR FROSTY PRODUCTS. BE871899A (en)

Priority Applications (1)

Application Number Priority Date Filing Date Title
BE191639A BE871899A (en) 1978-11-10 1978-11-10 KONTINU, DISKONTINU GERMINATION SYSTEM FOR MALT, KONTINU, DISKONTINU EEST OR DRYING SYSTEM FOR MALT, GRAIN AND OTHER GRANULAR OR FROSTY PRODUCTS.

Applications Claiming Priority (2)

Application Number Priority Date Filing Date Title
BE871899 1978-11-10
BE191639A BE871899A (en) 1978-11-10 1978-11-10 KONTINU, DISKONTINU GERMINATION SYSTEM FOR MALT, KONTINU, DISKONTINU EEST OR DRYING SYSTEM FOR MALT, GRAIN AND OTHER GRANULAR OR FROSTY PRODUCTS.

Publications (1)

Publication Number Publication Date
BE871899A true BE871899A (en) 1979-03-01

Family

ID=25651103

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
BE191639A BE871899A (en) 1978-11-10 1978-11-10 KONTINU, DISKONTINU GERMINATION SYSTEM FOR MALT, KONTINU, DISKONTINU EEST OR DRYING SYSTEM FOR MALT, GRAIN AND OTHER GRANULAR OR FROSTY PRODUCTS.

Country Status (1)

Country Link
BE (1) BE871899A (en)

Cited By (6)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
DE2904382A1 (en) * 1978-04-21 1979-10-31 Simpson & Co Alnwick J P METHOD OF MELTING GRAIN AND APPARATUS
DE3224471A1 (en) * 1982-06-30 1984-01-05 Air Fröhlich AG für Energierückgewinnung, 9320 Arbon METHOD AND DEVICE FOR CONTINUOUS MELLING OF CEREAL GRAIN
DE3346245C1 (en) * 1983-12-21 1985-04-04 Air Fröhlich AG für Energierückgewinnung, Arbon Device for the continuous malting of cereal grain
DE3407685C1 (en) * 1984-03-02 1985-08-14 Bühler-Miag GmbH, 3300 Braunschweig Process and plant for kilning green malt
FR2701038A1 (en) * 1993-02-01 1994-08-05 Nordon & Cie Sa Process of malting milling.
EP3971278A1 (en) * 2020-09-16 2022-03-23 Christian Plohberger Device for the continuous malting of cereal grains

Cited By (9)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
DE2904382A1 (en) * 1978-04-21 1979-10-31 Simpson & Co Alnwick J P METHOD OF MELTING GRAIN AND APPARATUS
DE3224471A1 (en) * 1982-06-30 1984-01-05 Air Fröhlich AG für Energierückgewinnung, 9320 Arbon METHOD AND DEVICE FOR CONTINUOUS MELLING OF CEREAL GRAIN
EP0097965A3 (en) * 1982-06-30 1986-08-13 Air Fröhlich AG für Energierückgewinnung Process and plant for the continuous malting of bulk cereals
DE3346245C1 (en) * 1983-12-21 1985-04-04 Air Fröhlich AG für Energierückgewinnung, Arbon Device for the continuous malting of cereal grain
EP0147672A3 (en) * 1983-12-21 1986-06-25 Air Fröhlich AG für Energierückgewinnung Apparatus for the continuous malting of cereal grains
DE3407685C1 (en) * 1984-03-02 1985-08-14 Bühler-Miag GmbH, 3300 Braunschweig Process and plant for kilning green malt
FR2701038A1 (en) * 1993-02-01 1994-08-05 Nordon & Cie Sa Process of malting milling.
EP0610121A1 (en) * 1993-02-01 1994-08-10 NORDON &amp; CIE Process for kilning malt
EP3971278A1 (en) * 2020-09-16 2022-03-23 Christian Plohberger Device for the continuous malting of cereal grains

Similar Documents

Publication Publication Date Title
US6438862B1 (en) Drying apparatus for coffee beans and similar crops
BE871899A (en) KONTINU, DISKONTINU GERMINATION SYSTEM FOR MALT, KONTINU, DISKONTINU EEST OR DRYING SYSTEM FOR MALT, GRAIN AND OTHER GRANULAR OR FROSTY PRODUCTS.
KR20150101491A (en) Production method and machine of Malt or Germinated brown rice
RU2445562C2 (en) Shaft drier with system of air duct levels
CN204259785U (en) A kind of walnut cleaning drying device
CN205747849U (en) A kind of Novel grain drying device
US5744184A (en) Method for efficient utilization of water in processing food products
US2998351A (en) Process for the continuous malting of grain
KR100503971B1 (en) A dried persimmon drying method for dehumidifing under the low temperature condition and its drying device
CN106579489B (en) Konjaku drying equipment and its technique
US3457084A (en) Bulgur process
EP1483364B1 (en) Method and appparatus for malting
CN112985035A (en) Grain is with high-efficient quick drying equipment based on humidity
Briggs et al. Malting
CA2401900A1 (en) Particle coating method
CN2904661Y (en) Tea leaf tedder
Schuster Malting technology
US1084943A (en) Process of manufacturing malt.
CN111406785B (en) Air-dried fish processing line and processing method
CN220350643U (en) Storage device is used in rice processing with function rolls
CN212299737U (en) Walnut quick drying room
JP4633602B2 (en) Raw material koji processing method in koji shochu production
CN212232945U (en) Black tea is withered device for preliminary working
Sokhansanj Through-flow dryers for agricultural crops
NL2023053B1 (en) Method for producing malt