TR202009138U5 - Buhar jeneratörü su seviye ölçüm haznesi. - Google Patents

Buhar jeneratörü su seviye ölçüm haznesi. Download PDF

Info

Publication number
TR202009138U5
TR202009138U5 TR2020/09138U TR202009138U TR202009138U5 TR 202009138 U5 TR202009138 U5 TR 202009138U5 TR 2020/09138 U TR2020/09138 U TR 2020/09138U TR 202009138 U TR202009138 U TR 202009138U TR 202009138 U5 TR202009138 U5 TR 202009138U5
Authority
TR
Turkey
Prior art keywords
water
level measurement
water level
level
water tank
Prior art date
Application number
TR2020/09138U
Other languages
English (en)
Inventor
Altay Onur
Burhan Mahmut
Efeler Ender
Original Assignee
Inoksan Mutfak Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Application filed by Inoksan Mutfak Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi filed Critical Inoksan Mutfak Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi
Priority to TR2020/09138U priority Critical patent/TR202009138U5/tr
Publication of TR202009138U5 publication Critical patent/TR202009138U5/tr

Links

Landscapes

  • Commercial Cooking Devices (AREA)

Abstract

Buluş, endüstriyel gıda fırınlarında pişirme haznesine taşınan su buharının (SB) elde edildiği buhar jeneratöründe, buharlaşma sonucu su tankının (10) içinde miktarı azalan suyun (S), su tankı (10) içinde kaynayan sudan (S) etkilenmeden maksimum ve minimum seviyesinin tespit edilmesi için su seviye ölçüm haznesi (20) olup, özelliği; kaynama ile oluşan kabarcıkların maksimum seviye ölçüm çubuğunun (21) ve minimum seviye ölçüm çubuğunun (22) bulunduğu iç bölgedeki su seviye ölçüm yüzeyine (SS) geçişini engellemek için birbirini karşılamayan iç içe geçirilmiş delikli silindirler içermesidir.

Description

TARIFNAME BUHAR JENERATÖRÜ SU SEVIYE ÖLÇÜM HAZNESI Teknik Alan Bulus, endüstriyel tip gida firinlarinda, suyun seviye/miktar tespitinin su tanki içerisinde yapilabilmesi için buharjeneratörü su tanki içerisinde konumlandirilmis su seviye ölçüm haznesi ile Bulus özellikle, endüstriyel gida firinlarinda pisirme haznesine tasinan su buharinin elde edildigi buhar jeneratöründe, buharlasma sonucu boyler su tankinin içinde miktari azalan suyun, su tanki içinde kaynayan sudan etkilenmeden maksimum ve minimum seviyesinin tespit edilmesi için gelistirilmis su seviye ölçüm haznesi ile ilgilidir.
Teknigin Bilinen Durumu Gidalarin pisirilmesinde kullanilan endüstriyel tip firinlarda, pisirme kabinini nemli tutmak için elektrikli veya gazli isitma fonksiyonuna sahip buhar jeneratörü kullanilmaktadir. Buhar jeneratöründeki su seviye tespiti, su tankinin disinda konumlandirilmis bir su seviyesi haznesi ile saglanmaktadir. Buhar jeneratörü çalistiginda, su tankina isi verilmeden önce içerisinde su olup olmadigi bilgisinin kontrol edilmektedir. Bu kontrol, su haznesinin içinde bulunan iletken çubuklarda elektrik olup olmadiginin kontrolü ile yapilmaktadir. Eger iletken çubuklarda kontrol kartina elektrik iletilmiyorsa, su tankinda istenilen miktarda su olmadigi anlasilmaktadir. Su tankinda yeterli miktarda su bulunmamasi durumunda kontrol karti, su girisine bagli olan boyler besleme su valfini açmakta ve Su tanki doldurulmaya baslamaktadir. iletken çubuklara su temas edene kadar valf tarafindan su doldurulmaya devam etmektedir. Su tankinda yükselen su, iletken çubuklarin hangisine temas ederse; 0 çubuk üzerinden akim geçmekte ve bu bilgi de kontrol kartina ulasmaktadir. Boyler su tanki doldurulmaya baslandiginda öncelikle, minimum seviye çubuguna su ulasmakta ve iletken çubuk üzerinden elektrik devresi tamamlanmaktadir. Elektrik devresinin tamamlanmasiyla birlikte akim geçisi olmakta ve boylerde minimum seviyede su oldugunun bilgisi kontrol kartina ulasmaktadir. Maksimum su seviye bilgisinin alindigi iletken çubugun bulundugu yükseklige, su gelip iletken çubuga temas edene kadar boylere su beslenmeye devam etmektedir.
Su tanki içinde maksimum su miktari oldugu bilgisi alindiginda tank içerisindeki su; elektrikli isitici veya gaz yanmasi sonucu isi elde edilen yanma odasi vasitasiyla isitilmakta ve böylece isinan sudan buhar elde edilmektedir. Elde edilen buhar tank içindeki basinç artisi ile pisirme hacmine geçmektedir. Su buharlastikça, boyler su tanki içerisindeki su azalmakta ve azalan su miktari minimum ve maksimum seviye iletken çubuklari vasitasiyla tespit edilerek tekrar su valfi açilmaktadir. Maksimum su seviyesini ölçen iletken çubuga, dolan su temas edene kadar tanka su beslemesi yapilmaya devam etmektedir.
Günümüzde kullanilmakta olan buhar jeneratörlerinde, su seviye ölçümü için kullanilan iletken çubuklar su tankinin disinda konumlandirilmistir. Çünkü iletken çubuklar dogrudan su tankinda konumlandirildiginda, durgun haldeki su (kaynama olmayan su) tespiti dogru ölçülmektedir. Fakat su tanki içindeki su kaynamaya basladiginda kaynayan su, iletken çubuklara siçramaktadir. Suyun iletken çubuga siçramasi sonucu, boylerdeki gerçek su miktari istenilen seviyede olmamasina ragmen, su seviyesinin dogru seviyedeymis gibi algilanmakta ve kontrol karti tarafina hatali bilgi ulasmaktadir. Bu yanlis çalisma sebebiyle boylerde az su varken Isiticilar devreye girmekte ve su seviyesi az oldugundan Isiticilar sogutulmayip ariza olusturmaktadir.
Mevcut sistemlerde yasanan bu sorun, boylerde isi elde edilen bölgenin altindaki bölümden su tankina delik açilip, açilan bu delige su haznesi tank disinda kalacak sekilde baglanarak çözülmeye çalisilmistir. Bu sayede tankin içinde kaynamadan dolayi olusan fokurdamadan su haznesi uzaklastirilmistir. Ancak tek basina bu çözüm yeterli olamamaktadir. Su haznesinin üstü kapali oldugundan; açilan delikten hazneye dogru dolmaya baslayan su, hazne içerisinde sikisan ve atilamayan hava sebebiyle dogru çalisamamaktadir. Mevcut sistemde kullanilan su seviye haznesinde, hava sikismasi durumunun olmamasi için sikisacak hava, boylerde açilan delikten tekrar buharjeneratörüne baglanarak bileske kaplardaki prensip ile hem seviye haznesindeki hem de su tankindaki suya etkiyen hava basincinin ayni olmasi saglanmaktadir. Böylece su tanki ile seviye haznesi içindeki su seviyesi ayni hizaya gelerek dogru bir ölçüm yapilmasi saglanmaya çalisilmaktadir.
Mevcut sistemlerin dezavantajlarinin ortadan kaldirilmasi amaciyla günümüzde birçok çalisma gerçeklestirilmis ve yeni yapilanmalar gelistirilmistir. Bu çalismalardan biri, CN numarali faydali model basvurusuna konu olan bulustur. Faydali model, dikey düzen buhar jeneratörü içeren bir buharli firini açiklamaktadir. Buhar jeneratörü dikey düzendir ve içinde tek parçaya entegre edilmis isitma cihazi, iç boslugunda konumlandirilmis dikey su depolama odasi bulunmaktadir. Buhar drenaj agzi, su giris ve su depolama odasi baglantisi ile desarj açikligi içermekte olup buhar drenaj agzi su giris ve desarj açikligindan daha yüksektir veya su girisinde esit seviyededir. Su deposu tabanindan beslenmektedir. Ancak bahsedilen faydali model mevcut sorunlarin giderilmesi noktasinda yetersiz kalmistir.
Günümüzde kullanilmakta olan bu sistemin dezavantajlarindan biri; haznenin su tanki disinda bulunmasi sonucu gida firini içerisinde boyutsal olarak fazla yer kaplamasidir. Ayrica çok kireçli su kullanilmasi durumda, boyler su tanki cidarindan kopan kireç parçalari boyler tabaninda birikip; su tankindaki deligi tikamakta ve dolayisiyla sistemin dogru çalismamasina neden olmaktadir. Sonuç olarak mevcut teknikte var olan dezavantajlari ortadan kaldiran olan gereksinimin varligi ve mevcut çözümlerin yetersizligi ilgili teknik alanda bir gelistirme yapmayi zorunlu kilmistir.
Bulusun Kisa Açiklamasi Mevcut bulus, yukarida bahsedilen gereksinimleri karsilayan, tüm dezavantajlari ortadan kaldiran ve ilave bazi avantajlar getiren endüstriyel tip gida firinlarinda, suyun seviye/miktar tespitinin su tanki içerisinde yapilabilmesi için buhar jeneratörü su tanki içerisinde konumlandirilmis su seviye ölçüm haznesi ile ilgilidir.
Teknigin bilinen durumundan yola çikarak bulusun amaci, gelistirilen su seviye ölçüm haznesinin tasarimi sayesinde kaynayan sudan etkilenmeden su seviye tespitine olanagin saglanmasidir.
Bulusun amaci, su seviye ölçüm haznesinin tasarimi sayesinde boyutsal ve operasyonel açidan avantaj sunulmasinin saglanmasidir.
Bulusun diger bir amaci, su seviye ölçüm haznesinin kaynayan sudan etkilenmeden su seviyesini tespit edebilmesi sayesinde su tanki içerisine monte edilebilmesinin saglanmasidir.
Bulusun diger bir amaci, su seviye ölçüm haznesinin kompakt yapisi sayesinde mevcut sistemlere göre daha az yer kaplamasinin saglanmasidir.
Bulusun diger bir amaci, su seviye ölçüm haznesinin yapisi sayesinde bagimsiz bir bilesen olmak yerine boylerin bir parçasi haline getirilmesinin saglanmasidir.
Bulusun diger bir amaci, su seviye ölçüm haznesinin kompakt ve boylere entegre tasarimi sayesinde üretim sürecinin kolaylastirilmasinin ve üretimde daha az hammadde kullanilarak kaynak verimliliginin yaninda çevreci bir üretim yapilmasina olanagin saglanmasidir.
Bulusun diger bir amaci, su seviye ölçüm haznesinin su girisinin oldugu bölümünün mevcut sistemlere göre daha yukarida konumlandirilmis olmasi sayesinde boylerden kopan ve su tankinin altinda kireç birikmesine bagli dezavantajlarin ortadan kaldirilmasinin saglanmasidir.
Bulusun diger bir amaci, su seviye ölçüm haznesinin iç içe geçirilmis iki adet delikli silindirden olusan yapisi sayesinde su tankinda meydana gelen kaynamaya bagli olusan hava kabarciklarindan etkilenmeden ölçüm yapilabilmesinin saglanmasidir.
Bulusun diger bir amaci, su seviye ölçüm haznesinin maksimum seviye ölçüm çubugu ve minimum seviye ölçüm çubugunun su buharinda veya boyler çalismadigi zamanlarda hava ile dolan su seviye ölçüm haznesi içinde su seviye ölçüm yüzeyinin yukarisinda kalan bölgede olusturulmus delikler sayesinde su tanki ve su seviye ölçüm haznesi içindeki suya etkiyen hava basincinin ayni degerde olmasi ve böylece su tanki ve su seviye ölçüm haznesindeki su seviyesinin ayni hizada okunmasinin saglanmasidir.
Bulusun yapisal ve karakteristik özellikleri ve tüm avantajlari asagida verilen sekiller ve bu sekillere atiflar yapilmak suretiyle yazilan detayli açiklama sayesinde daha net olarak anlasilacaktiri bu nedenle degerlendirmenin de bu sekilleri ve detayli açiklamalari göz önüne alinarak yapilmasi gerekmektedir.
Sekillerin Kisa Açiklamasi Mevcut bulusun yapilanmasi ve ek elemanlarla birlikte avantajlarinin en iyi sekilde anlasilabilmesi için asagida açiklamasi yapilan sekiller ile birlikte degerlendirilmesi gerekir.
Sekil-1; bulus konusu su seviye ölçüm haznesinin buhar jeneratörü içerisinde monte halinin sematik genel görünümüdür, Sekil-2; su seviye ölçüm haznesinin sematik genel görünümüdür.
Sekil-3; su seviye ölçüm haznesinin sematik detay görünümüdür.
Referans Numaralari . Su tanki . Su seviye ölçüm haznesi 21. Maksimum seviye ölçüm çubugu 22. Minimum seviye ölçüm çubugu . Buhar çikisi 40. Isitici grubu 50. Su girisi SB. Su buhari SS. Su seviye ölçüm yüzeyi KY. Kaynama yüzeyi Bulusun Detayli Açiklamasi Bu detayli açiklamada. bulus konusu endüstriyel tip gida firinlarinda, suyun (S) seviye/miktar tespitinin su tanki (10) içerisinde yapilabilmesi için buhar jeneratörü su tanki (10) içerisinde konumlandirilmis su seviye ölçüm haznesi (20) sadece konunun daha iyi anlasilmasina yönelik örnek olarak ve hiçbir sinirlayici etki olusturmayacak sekilde anlatilmaktadir.
Bulus konusu su seviye ölçüm haznesi (20), endüstriyel gida firinlarinda pisirme haznesine tasinan su buharinin (SB) elde edildigi buhar jeneratöründe, buharlasma sonucu sekil-1'de gösterilen su tankinin (10) içinde miktari azalan suyun (8), su tanki (10) içinde kaynayan sudan (S) etkilenmeden maksimum ve minimum seviyesinin tespit edilmesi için gelistirilmistir. Bahsedilen su tanki (10), buhar jeneratöründe su buharinin (SB) elde edildigi isitici grubunun (40) ve su buharinin (SB) elde edilecegi suyu (8) içermektedir. Buharjeneratörü çalistiginda su tankinin (10) su (8) seviyesinin üzerinde kalan üst kisminda su buhari (SB) bulunmaktadir. Bahsedilen su tankinda (10) olusan su buhari (SB) buhar çikisi (30) vasitasiyla buhar jeneratöründen çikarak pisirme kabinine giris yapmaktadir. Bahsedilen su tankinda (10) su buharinin (SB) elde edilmesi için ihtiyaç duyulan isi enerjisi isitici grup (40) vasitasiyla saglanmaktadir. Bahsedilen isitici grup (40) elektrik veya gazdan elde edilen enerji ile isi üretmektedir. Bahsedilen buhar jeneratöründe su buhari (SB) elde edilmesi için ihtiyaç duyulan su (S) su girisi (50) vasitasiyla su tankina (10) alinmaktadir. Sekil-2'de gösterilen su seviye ölçüm haznesi (20), su tankinda (10) bulunan su (8) miktarini tespit etmektedir. Bahsedilen su seviye ölçüm haznesi (20) sekil-3'te gösterilen iç içe geçmis delikli iki silindirden olusmaktadir. Bahsedilen su seviye ölçüm haznesinin (20) içerisinde ise maksimum su (8) seviyesinin ölçülmesi için, iletken özellikte, minimum seviye ölçüm çubuguna (22) göre daha uzun maksimum seviye ölçüm çubugu (21) ve minimum su (8) seviyesinin ölçülmesi için iletken özellikte, maksimum seviye ölçüm çubuguna (21) göre daha kisa minimum seviye ölçüm çubugu (22) konumlandirilmistir.
Bulus konusu su seviye ölçüm haznesi (20), endüstriyel tip firinlarda su tankinda (10) bulunan su (8) miktarinin, yine su tanki (10) içinde kaynamadan etkilenmeden dogru tespit edilmesi ve istenilen seviyelerde tutulabilmesi amaciyla kullanilmaktadir. Bahsedilen su seviye ölçüm haznesinin (20) iç içe geçirilmis iki adet delikli silindirden olusan yapisi sayesinde su tankinda (10) meydana gelen kaynamaya bagli olusan hava kabarciklarindan etkilenmeden ölçüm yapilabilmektedir. Iç içe delikli silindir yapidaki ve iç içe geçen silindir deliklerinin birbirini karsilamadigi su seviye ölçüm haznesi (20) ile kaynama ile olusan kabarciklar maksimum seviye ölçüm çubugunun (21) ve minimum seviye ölçüm çubugunun (22) bulundugu bölgeye geçisi engellenmistir. Hava kabarciklari iç içe silindir yapidaki su seviye ölçüm haznesinin (20) dis tarafta konumlandirilmis dis silindirinden (23) içteki iç silindire (23) dogru geçmeye çalisirken küçülmekte veya dis silindirin cidarindan kayarak geçmektedir. Bahsedilen su seviye ölçüm haznesinin (20) dis silindirini (23) geçebilen hava kabarciklari ise iç silindirde (24) çarpip, yukariya dogru yükselmektedir. Bu sebeple de kabarciklar maksimum seviye ölçüm çubugunun (21) ve minimum seviye ölçüm çubugunun (22) bulundugu iç bölgedeki su seviye ölçüm yüzeyine (SS) ulasamamaktadir. Bu yöntem sayesinde su tanki (10) içerisindeki kaynama yüzeyinde (KY) görülen çalkantilar su seviye ölçüm haznesinde görülmemektedir. Ayrica mevcut sistemlerde kullanilan su seviye haznesi içinde hava sikismasi problemi, iç içe geçmis delikli silindir yapi ile ortadan kaldirilmistir. Bahsedilen maksimum seviye ölçüm çubugu (21) ve minimum seviye ölçüm çubugunun (22) su buharinda (SB) veya boyler çalismadigi zamanlarda hava ile dolan su seviye Ölçüm haznesi (20) içinde su seviye ölçüm yüzeyinin (SS) yukarisinda kalan bölge de delikli haldedir. Bu deliklerle su tanki (10) ve su seviye ölçüm haznesi (20) içindeki suya (8) etkiyen hava basincinin ayni degerde olmasi saglanmistir. Bu sayede su tanki (10) ve su seviye ölçüm haznesindeki (20) su (8) seviyesinin ayni hizada okunmasi saglanmistir. Bahsedilen su seviye ölçüm haznesinin (20) su tankinin (10) içerisinde ve su tankinin (10) bir parçasi olarak konumlandirilmasi ile daha kompakt bir yapida boyler kazanilmistir. Ayrica, ayni isi yapabilen daha az malzeme ve isçilik gerektiren su seviye ölçüm haznesi (20) tasarimi ile zamandan, enerjiden ve hammaddeden tasarruf saglanmistir.
Bulusun tercih edilen bir uygulamasinda, su seviye ölçüm haznesinin (20) içerisinde maksimum seviye ölçüm çubugu (21) ve minimum seviye ölçüm çubugu (22) yerine samandira, miknatisli seviye ölçüm cihazlari veya benzeri yapilar kullanilmistir.
Bulusun tercih edilen bir diger uygulamasinda, su seviye ölçüm haznesi (20) endüstriyel firinlarin disinda sivi seviyesinin ölçülmesi gereken farkli amaçlara yönelik olarak gelistirilmis ve farkli sektörlerde kullanilan cihazlara entegre edilmistir.

Claims (1)

  1. ISTEMLER Endüstriyel gida firinlarinda pisirme haznesine tasinan su buharinin (SB) elde edildigi buhar jeneratöründe, buharlasma sonucu su tankinin (10) içinde miktari azalan suyun (8), su tanki (10) içinde kaynayan sudan (S) etkilenmeden maksimum ve minimum seviyesinin tespit edilmesi için su seviye ölçüm haznesi (20) olup, özelligi; kaynama ile olusan kabarciklarin maksimum seviye ölçüm çubugunun (21) ve minimum seviye ölçüm çubugunun (22) bulundugu iç bölgedeki su seviye ölçüm yüzeyine (SS) geçisini engellemek için birbirini karsilamayan Iç Içe geçirilmis delikli silindirler içermesidir. Istem 1'e uygun su seviye ölçüm haznesi (20) olup, özelligi; hava kabarciklarinin içteki silindire (24) dogru geçmeye çalisirken küçüldügü ve cidarina kayarak geçtigi, dis tarafta konumlandirilmis, delikli dis silindir (23) içermesidir. Istem 1”e uygun su seviye ölçüm haznesi (20) olup, özelligi; dis silindiri (23) geçebilen hava kabarciklarinin çarpip yukariya dogru yükseldigi iç silindir (24) içermesidir. Istem 1'e uygun su seviye ölçüm haznesi (20) olup, özelligi; içerisinde konumlandirilmis, maksimum su (S) seviyesinin ölçülmesi için, iletken özellikte ve minimum seviye ölçüm çubuguna (22) göre daha uzun maksimum seviye ölçüm çubugu (21) içermesidir. istem 1'e uygun su seviye ölçüm haznesi (20) olup, özelligi; içerisinde konumlandirilmis, minimum su (8) seviyesinin ölçülmesi için, iletken özellikte ve maksimum seviye ölçüm çubuguna (21) göre daha kisa minimum seviye ölçüm çubugu (22) içermesidir. Istem 1'e uygun su seviye ölçüm haznesi (20) olup, özelligi; su tanki (10) ve su seviye ölçüm haznesi (20) içindeki suya (8) etkiyen hava basincinin ayni degerde olmasi için maksimum seviye ölçüm çubugu (21) ve minimum seviye ölçüm çubugunun (22) su buharinda (SB) veya boyler çalismadigi zamanlarda hava ile dolan su seviye ölçüm haznesi (20) içindeki su seviye ölçüm yüzeyinin (SS) yukarisinda kalan bölgede delikler içermesidir. Istem 1'e uygun su seviye ölçüm haznesi (20) olup, özelligi; su tankinin (10) içerisinde ve su tankinin (10) parçasi olmasidir.
TR2020/09138U 2020-06-12 2020-06-12 Buhar jeneratörü su seviye ölçüm haznesi. TR202009138U5 (tr)

Priority Applications (1)

Application Number Priority Date Filing Date Title
TR2020/09138U TR202009138U5 (tr) 2020-06-12 2020-06-12 Buhar jeneratörü su seviye ölçüm haznesi.

Applications Claiming Priority (1)

Application Number Priority Date Filing Date Title
TR2020/09138U TR202009138U5 (tr) 2020-06-12 2020-06-12 Buhar jeneratörü su seviye ölçüm haznesi.

Publications (1)

Publication Number Publication Date
TR202009138U5 true TR202009138U5 (tr) 2020-10-21

Family

ID=75526717

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
TR2020/09138U TR202009138U5 (tr) 2020-06-12 2020-06-12 Buhar jeneratörü su seviye ölçüm haznesi.

Country Status (1)

Country Link
TR (1) TR202009138U5 (tr)

Similar Documents

Publication Publication Date Title
EP2132371B1 (en) Method for determining the liquid level in a boiler
JP4617386B2 (ja) 蒸気調理器
US10349775B2 (en) Operation of a vaporizer of a domestic appliance
CN111089282A (zh) 家用电器的蒸汽发生器及其控制方法、蒸烤箱
EP1166698B1 (de) Boiler und Dampfgargerät mit einem derartigen Boiler
US20120037145A1 (en) Steam generator
US11767993B2 (en) Modulating makeup fluid control systems and methods for same
CN106461205B (zh) 蒸发器
CN106164366B (zh) 包括蒸汽发生器的装置和控制该装置的方法
RU2502015C2 (ru) Бытовой прибор с наполняемым паровым резервуаром и паровой резервуар для бытового прибора
CN108836110B (zh) 一种基于温度测量装置的蒸汽发生器及其控制方法
CN210446670U (zh) 水汽检测分离装置、蒸汽系统及具有蒸汽功能的烹饪电器
TR202009138U5 (tr) Buhar jeneratörü su seviye ölçüm haznesi.
CN108387294A (zh) 用于水盒的水位测量设备及其方法、蒸汽炉
JP2006292205A (ja) 小型蒸気発生装置
CN206438320U (zh) 蒸汽发生器和挂烫机
CN206021118U (zh) 电热烹饪器具的新型测控装置
EP1774224A1 (en) Steaming device, particularly for electric household appliances
US11980919B2 (en) Cleaning chemical assembly, cleaning chemical modular system, and cooking appliance
CN116157627A (zh) 家用蒸汽处理设备的运行以及家用蒸汽处理设备
CN219556970U (zh) 一种具有测温功能的咖啡机蒸汽棒
CN206315814U (zh) 带有夹持装置的水浴锅
CN217013557U (zh) 蒸汽电器
CN116379606A (zh) 用于加热水的设备、用于辨识钙化的方法、电动器具
CN214745629U (zh) 一种蒸汽装置