NL8105211A - Serveertablet. - Google Patents

Serveertablet. Download PDF

Info

Publication number
NL8105211A
NL8105211A NL8105211A NL8105211A NL8105211A NL 8105211 A NL8105211 A NL 8105211A NL 8105211 A NL8105211 A NL 8105211A NL 8105211 A NL8105211 A NL 8105211A NL 8105211 A NL8105211 A NL 8105211A
Authority
NL
Netherlands
Prior art keywords
tablet
serving
floors
food
floor
Prior art date
Application number
NL8105211A
Other languages
English (en)
Original Assignee
Pfeiffer Ohler Eisen Theob
Priority date (The priority date is an assumption and is not a legal conclusion. Google has not performed a legal analysis and makes no representation as to the accuracy of the date listed.)
Filing date
Publication date
Application filed by Pfeiffer Ohler Eisen Theob filed Critical Pfeiffer Ohler Eisen Theob
Publication of NL8105211A publication Critical patent/NL8105211A/nl

Links

Classifications

    • BPERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING
    • B65CONVEYING; PACKING; STORING; HANDLING THIN OR FILAMENTARY MATERIAL
    • B65DCONTAINERS FOR STORAGE OR TRANSPORT OF ARTICLES OR MATERIALS, e.g. BAGS, BARRELS, BOTTLES, BOXES, CANS, CARTONS, CRATES, DRUMS, JARS, TANKS, HOPPERS, FORWARDING CONTAINERS; ACCESSORIES, CLOSURES, OR FITTINGS THEREFOR; PACKAGING ELEMENTS; PACKAGES
    • B65D81/00Containers, packaging elements, or packages, for contents presenting particular transport or storage problems, or adapted to be used for non-packaging purposes after removal of contents
    • B65D81/38Containers, packaging elements, or packages, for contents presenting particular transport or storage problems, or adapted to be used for non-packaging purposes after removal of contents with thermal insulation
    • B65D81/3825Containers, packaging elements, or packages, for contents presenting particular transport or storage problems, or adapted to be used for non-packaging purposes after removal of contents with thermal insulation rigid container being in the form of a box, tray or like container with one or more containers located inside the external container
    • B65D81/3834Containers, packaging elements, or packages, for contents presenting particular transport or storage problems, or adapted to be used for non-packaging purposes after removal of contents with thermal insulation rigid container being in the form of a box, tray or like container with one or more containers located inside the external container the external tray being formed of different materials, e.g. laminated or foam filling between walls
    • AHUMAN NECESSITIES
    • A47FURNITURE; DOMESTIC ARTICLES OR APPLIANCES; COFFEE MILLS; SPICE MILLS; SUCTION CLEANERS IN GENERAL
    • A47GHOUSEHOLD OR TABLE EQUIPMENT
    • A47G19/00Table service
    • A47G19/12Vessels or pots for table use
    • A47G19/14Coffee or tea pots

Landscapes

  • Engineering & Computer Science (AREA)
  • Mechanical Engineering (AREA)
  • Table Devices Or Equipment (AREA)
  • Table Equipment (AREA)
  • Packages (AREA)
  • Stackable Containers (AREA)

Description

N.0. 30608 1
Serveertablet
De uitvinding heeft betrekking op een serveertablet met bakvormige verdiepingen voor de opname van spijzen resp. spijzen bevattende reservoirs, waarbij ten minste een verdieping in het voorste middendeel van het tablet voor de hoofdspijs aanwezig is, terwijl andere verdiepingen 5 voor toespijzen, voor- resp. naspijzen aanwezig zijn en met een ten minste de hoofdspijsverdieping bedekkend deksel.
Uit het Franse octrooischrift 1.219.352 is een serveertablet van het bovengenoemde soort bekend. De hoofdspijsverdieping strekt zich over het totale langsmidden van het tablet uit en wordt naar de zijde 10 toe door verdiepingen geflankeerd, die voor koude toespijzen, toebehoren en dergelijke bestemd zijn. De relatief grote hoofdspijsverdieping wordt door een deksel bedekt, terwijl de overige verdiepingen door deze niet omvat worden.
Het eigenlijke serveertablet is tweedelig uitgevoerd, waarbij de 15 voor de koude spijzen aanwezige verdiepingen in een tabletfreem geplaatst zijn waarin een inzetsel met de hoofdspijsverdieping gezet kan worden. Bij een geserveerd tablet bevinden zich het tabletfreem en het inzetsel in hoofdzaak in een vlak. Het stapelen van het servêerblad vindt in een stapelwagen plaats, waarbij het inzetsel voor de hoofd-20 spijsverdieping iets uit het tabletfreem geheven is. Het hoofdspijsvak wordt namelijk van onderen verwarmd en men wil door de lichamelijke scheiding de warmteoverdracht op de koude spijzen vermijden.
Het bekende serveertablet is nadelig omdat bij het eten de hoofdspijsverdieping niet goed toegankelijk is. Plaatst de etende persoon 25 het serveertablet zo voor zich dat de hoofdspijsverdieping direkt voor hem ligt, dan moet hij voor het consumeren van de hoofdmaaltijd met de armen over de aangrenzende verdiepingen voor de koude spijzen heenrei-ken. Daarbij bestaat het gevaar dat met de arm resp. met de mouw de koude spijzen aangeraakt worden en dat de etende persoon zich vuil 30 maakt. Het hoofdspijsvak is daarom slecht toegankelijk.
De tweedelige vorming van het serveertablet verhindert het direkt op elkaar stapelen van uit serveertablet en deksel bestaande, met spijzen gevulde eenheden. Er zijn speciale stapelinrichtingen, bijvoorbeeld stapelwagens, nodig om het inzetsel voor de hoofdspijs en het tablet-35 freem vast te houden. Als men een volledig gevuld, bekend, serveerblad op elkaar wil stapelen dan worden wegens de tweedeligheid, de in de verdiepingen van het tabletfreem aanwezige spijzen door de onderzijde van het daarbovenliggende tablet aangeroerd. Dit is uit hygiënische 8105211 i 2 gronden ongewenst en maakt het noodzakelijk de serveertabletten voor hun uitgifte aan de onderzijde te reinigen.
Het is het doel van de onderhavige uitvinding de hanteerbaarheid van de bekende serveertabletten zowel voor de lading daarvan, alsook 5 voor de consumptie van aangeboden spijzen te verhogen.
Dit doel wordt volgens de uitvinding bereikt doordat het serveer-tablet tezamen met het deksel een met zich zelf te stapelen eenheid vormt waarbij aan beide zijden naast de hoofdspijsverdieping opname-ruimten voor na stapeling eventueel na te vullen voorwerpen bestaan, 10 waaraan op het serveertablet ongeveer overeenkomende verwisseldelen toegevoegd zijn voor de opname van de voorwerpen bij het beginnen van het eten.
De serveertabletten volgens de uitvinding zijn zo gunstig mogelijk uitgevoerd. De uit serveertablet en deksel bestaande eenheden zijn 15 onderling te stapelen. Vervaardigt men de eenheid uit isolerend materiaal dan is het voor het personeel mogelijk in tijden met gering werkaanbod het eten toe te bereiden en het serveertablet reeds daarmee te vullen. Warme spijzen zijn vanwege de isolering een voorafbepaalde tijd op temperatuur houdbaar.
20 De opnamedelen geven de mogelijkheid spijzen of dranken!''die pas voor het begin van het eten bereid kunnen worden later in de tabletten in te brengen. Een voorbeeld hiervoor is de koffie waarvan de smaak onder lange wachttijd lijden kan. Maar ook warme soepen enz. komen hiervoor in aanmerking.
25 De opnamedelen hebben een dubbele functie. Deze waarborgen niet slechts de mogelijkheid een al gevulde stapel uit serveertabletten en deksels bestaande eenheden met spijzen of dranken na te laden, deze verschaffen ook voor de etende persoon het voordeel van de betere toegankelijkheid van het serveertablet. Aan de opnamedelen zijn namelijk 30 op het serveertablet verwisseldelen toegevoegd waarin de op de opnamedelen geplaatste voorwerpen voor het beginnen van het eten verplaatst kunnen worden. De etende persoon wordt zo een vrijheid van de arm gewaarborgd, die het consumeren van de spijzen vergemakkelijkt. Omdat de opnamedelen de hoofdspijsverdieping flankeren wordt in het bijzonder de 35 toegang tot de hoofdspijs vrijer.
De toegankelijkheid wordt nog verbeterd doordat de opnamedelen uit verdiepingen bestaan waarvan de randen ten minste naar de tabletvoor-zijde toe lager gevormd zijn dan de randen van de overige verdiepingen. Daarbij is het ook gunstig wanneer de randen naar de langszijden van 40 het tablet toe, verlaagd uitgevoerd zijn.
8105211 » * Λ 3
De nalading van de opnamedelen wordt dan op gunstige wijze verlicht omdat deze niet door het deksel bedekt zijn.
Om bij het verwisselen eventueel gemorste spijzen of dranken niet tot probleem te laten worden is het van voordeel als de verdiepingen 5 een trapsgewijze bakbodem hebben.
Onderstaand wordt een uitvoeringsvoorbeeld van de uitvinding aan de hand van een tekening beschreven.
Daarbij tonen:
Fig. 1 een bovenaanzicht op het serveertablet volgens de uitvin- 10 ding;
Fig. 2 een doorsnede door het tablet uit fig. 1 volgens de lijn II—II;
Fig. 3 een doorsnede door het tablet volgens fig. 1 volgens de lijn III-III; 15 Fig. 4 het bovenaanzicht op een op het serveertablet passend dek sel;
Fig. 5 een doorsnede door het deksel volgens de lijn V-V;
Fig. 6 een voor een deel doorgesneden zijaanzicht van twee boven elkaar gestapelde serveertablet-deksel-eenheden; 20 Fig. 7 een bovenaanzicht op een bijvoegblad; -
Fig. 8 een doorsnede door het bijvoegblad volgens de lijn VIII-VIII in fig. 7;
Fig, 9 een doorsnede door het in fig. 1 getoonde serveertablet volgens de lijn IX-IX; 25 Fig. 10 een doorsnede door een koffiepot.
In fig. 1 is een serveertablet 1 getoond, dat bakvormige verdiepingen 1 t/m 11 toont. Elk van deze verdiepingen is voor de opname van spijzen of dranken resp. spijzen of drank bevattende reservoirs geschikt. De verdieping 1 is voor de opname van een hoofdspijs bestemd.
30 De verdieping is in hoofdzaak rechthoekig gevormd zoals dit ook met de verdiepingen 2, 3, 4, 5 en 9, als met het grondvlak van het serveertablet het geval is. In alle gevallen lopen de lange rechthoekzijden evenwijdig met de voorkant 12 van het serveertablet.
De verdieping 1 heeft naar de voorkant toe een verhoudingsgewijs 35 vlakke zijde 13, terwijl de hieraan evenwijdig lopende zich dichterbij de achterkant 14 van het serveertablet bevindende zijde 15 steil gevormd Is. Deze vorm van de verdieping vereenvoudigt het eten van de hoofdspijs omdat de verdieping van voren met het bestek goed toegankelijk is en met de achterzijde een steunplaats vormt voor het opschuiven 40 van de spijs. Dit fig. 2 is te zien, dat de voorste zijde 13 een hoek 8 1 0 5 2 1 1 ♦ ^ 4 van 25° en de achterste zijde 15 een hoek van 10° ten opzichte van verticaal, insluit. De overige zijden van de verdieping 1 en alle zijden van de verdiepingen 2, 3, 4, 5 en 9 zijn met ongeveer een hoek van 15° ten opzichte van loodrecht geplaatst.
5 De verdieping voor de hoofdspijs 1 is wat oppervlak betreft groter gevormd dan de andere zojuist genoemde verdiepingen en is binnen het grondvlak van het serveertablet as-symmetrisch ten opzichte van het midden van de lange zijde L-L geplaatst.
De verdiepingen 2, 3, 4, 5 en 9 zijn identiek gevormd wat betreft 10 hun grootte en vorm, zodat deze voor de opname van gelijksoortige reservoirs geschikt zijn. De verdiepingen 1, 2 en 3 vormen het zogenaamde warme deel van het serveertablet. In dit tablet is bij het in fig. 4 t/m 6 getoonde deksel 16 een gemeenschappelijke contraverdieping 17 geplaatst, die wat betreft het vlak iets groter is dan de som van de 15 grondvlakken van de verdiepingen 1, 2 en 3. Bij opgezet deksel 16 bedekt de contraverdieping 17 alle drie de verdiepingen 1, 2 en 3 en vormt samen met deze een gemeenschappelijke holle ruimte, die op grond van het aangrenzend opliggen van het deksel op het serveertablet naar buiten toe afgesloten is. Het oppervlak van de contraverdieping is eeh-20 ter, aangepast aan de vorm en plaats.van de verdiepingen 1, -2 en 3. Zoals uit de fig. 5 en 6 blijkt is op elk van deze verdiepingen ongeveer in het midden van de contraverdieping een eigen druppelneus 18 geplaatst. Het oppervlak loopt via de verdiepingen 1, 2 en 3 licht ko-nisch dalend tot de vermelde druppelneus 18, toe. Dit heeft tot doel 25 het uit de betreffende verdieping van het serveertablet afkomstige condens weer in de betreffende verdieping terug te leiden. Hierdoor wordt een reuk en smaakscheiding tussen de verschillende spijzen van de verdiepingen bereikt.
De verdiepingen 2 en 3 dienen voor de opname van toespijzen, bij-30 voorbeeld van warme toebehoren, zoals aardappels, macaroni (noedels), rijst, groente enz. Voorzover êinpansmaaltijden gevuld moeten worden, kan al naar behoefte de hoofdspijsverdieping en ten minste één van de beide verdiepingen 2 en 3 mede gevuld worden.
Boven de verdiepingen 1, 2 en 3 kan een bijvoegblad 19 geplaatst 35 worden dat in fig. 7 en 8 getoond is. Dit bezit in grote lijnen een T-vormig grondvlak waarbij de verticale T-balk naar de voorkant 12 van het serveertablet wijst en met deze een rechte hoek insluit. Dezelfde basisvorm bezit ook de contraverdieping 17. Deze ontstaat uit de plaatsing van de vlakken 1, 2 en 3 op het serveertablet la. De totale breed-40 te van de naast elkaar geplaatste verdiepingen 2 en 3 is groter dan de 8105211 *· a 5 overeenkomstige breedte van de verdieping voor de hoofdspijsverdieping 1. Dit beeft een lichte insnoering bij de hoofdspijsverdieping tot gevolg. Het bijvoegblad 19 is in hoofdzaak vlak gevormd. Het wordt echter omgrensd door een rondlopende naar boven weggebogen rand 20. Aan de on-5 derzijde heeft deze drie afstandvoeten 21 met geringe voethoogte.
Het bijvoegblad is van boven af op de genoemde verdiepingen te zetten zoals onder andere uit fig. 6 blijkt. Het ligt op een neerzet-vlak E, dat in hoofdzaak identiek met het vlak van het oppervlak is en een afstand a tot de bodem van de bak 22 van de overdekte verdiepingen 10 heeft. Het neerzetvlak E wordt door een rondlopende opnamesleuf 23 begrensd. Het bijvoegblad grijpt met zijn weggebogen rand 20 over de opnamesleuf heen en verankert zo het bijvoegblad door overeenkomstige vorm tegen zijdelings verschuiven. Uit fig. 6 blijkt dat het bijvoegblad ook bij opgezet deksel op de bedoelde plaats geplaatst kan zijn.
15 Het bijvoegblad dient bijvoorbeeld voor de opname van koude spij zen als brood, worst, kaas, broodsmeersel en dergelijke. Het kan voor het eten of voor het vullen uitgenomen en voor of naast het serveerblad geplaatst worden. Door de vlakke vorm is het smeren van brood mogelijk.
Door de gewelfde plaatsing kan het echter ook bij het eten op de neer-20 gezette plaats blijven. Het is desondanks voor de etende persoon goed toegankelijk.
De verdiepingen 4 en 5 kunnen naar keuze met koude of warme spijzen gevuld worden. Het serveertablet en het deksel zijn zowel in dat deel als ook in het reeds genoemde warme deel voldoende geïsoleerd. De 25 beide vakken zijn echter hoofdzakelijk als koud deel gedacht voor de opname van salades, toespijs enz. Bij de verstrekking van een ontbijt met opgelegd bijvoegblad kunnen deze vakken ook kwarkspijzen, brood-smeersels en dergelijke bevatten. De verdieping 6 is voor het bestek aanwezig. Daarin kan ook een fles geplaatst worden. De verdieping 7 is 30 als eierdop gedacht. Zijn deel is volledig geïsoleerd.
Het serveerblad la vormt tezamen met het deksel 16 een met zichzelf te stapelen eenheid 24. In fig. 6 is een uit twee eenheden bestaande stapel getoond. Door messing- en groef-aangrijpingen tussen de bovenzijde van het deksel en de onderzijde van het serveertablet worden 35 de eenheden door overeenkomstige vorm op elkaar verankerd. Bovendien is op grond van de positionering zowel het serveertablet als ook het deksel zo gevormd, dat deze delen steeds met zichzelf gestapeld kunnen worden, dus deksael met deksel en tablet met tablet.
Om bij het tablet na het vullen en stapelen daarvan samen met de 40 deksels nog de mogelijkheid te hebben dit na te vullen, bijvoorbeeld 8105211 * 6 met koffie of ook hete soep zijn de verdiepingen 8 en 9 dienovereenkomstig gevormd. Deze zijn beide naast de hoofdspijsverdieping 1 geplaatst en zijn door hun vorm en gedaante zo gevormd dat deze ook bij een uit eenheden 24 bestaande stapel nagevuld kunnen worden. Hiertoe zijn de 5 verdiepingen in hoofdzaak naar voren naar de voorkant 12 en naar de overeenkomstige zijde toe vrij toegankelijk gevormd. Uit fig. 9 kan gezien worden dat de zijdelingse rand 25 ten opzichte van het oppervlak van het serveertablet neergelaten is. Hetzelfde geldt ongeveer voor de de verdieping 9 omgevende rand langs de tabletkanten. De vorm van de 10 rand is ook goed uit de doorgesneden eenheid 24 van fig. 6 te zien.
Het deksel heeft in de buurt van de hoofdspijsverdieping 1 een vooruitstekend deel en laat de verdiepingen 8 en 9 vrij.
Op de hierboven genoemde gronden kunnen daarom de verdiepingen 8 en 9 ook bij een bestaande stapel nagevuld worden. Voor de verdieping 8 15 is bijvoorbeeld voor een uit fig. 10 zichtbare koffiekan 26 aanwezig die in een bestaande stapel zonder de noodzaak van het opheffen van de zich daarboven bevindende tablet, ingevoegd kan worden. De verdieping 9 kan bijvoorbeeld met een reservoir met warme soep nagevuld worden. Het naladen heeft het voordeel dat de vulling van het serveertablet in tij-20 den met weinig werkaanbod geschieden kan. De isolering van dé eenheid 24 geeft de garantie dat de spijzen vanaf die tijd tot hun genot warm blijven. Die spijzen of dranken, bijvoorbeeld koffie, waarvan de kwaliteit echter onder te lange wachttijd lijdt, kunnen kort voor het eigenlijke serveren nagevuld worden, zonder dat het serveertablet voor het 25 opnemen van de nieuwe spijzen of dranken weer geopend moet worden.
Aan de verdiepingen 8 en 9 zijn overeenkomstige verwisseldelen toegevoegd, die de in deze verdiepingen nagevulde voorwerpen kunnen opnemen. Door de identieke vorm kan bijvoorbeeld het in fig. 9 ingevoegde reservoir in een van de vakken 2, 3, 4 of 5 verzet worden. Voor de in 30 verdieping 8 aanwezige koffiekan is als wisseldeel de verdieping 11 aanwezig. Het verwisselen geschiedt bij afgenomen deksel door de etende persoon zelf. Deze wint daarmee aan de noodzakelijke hanteringsvrijheid voor het innemen van de hoofdspijs. De neergelaten randen in de buurt van de verdiepingen 8 en 9 dienen daarom niet alleen voor de navulling 35 maar ook voor de betere hantering voor de etende persoon zelf.
Omdat het verwisselen van de voorwerpen bijvoorbeeld de koffiekan 8 in de verdieping 11 door de etende persoon geschiedt, kan het voorkomen dat daarbij iets gemorst wordt. Om de gemorste vloeistofhoeveelheid af te voeren hebben de verdiepingen 10 en 11 steeds een trapsgewijze 40 bakbodem 27 zoals uit fig. 1 en 3 blijkt. Deze trapsgewijze bodem dient 8105211 7 voor de verankering door overeenkomstige vorm van de ingezette voorwerpen en voor de opname van de gemorste vloeistof. De verdieping 10 is voor een kopje aanwezig.
Het serveerblad beeft zowel aan alle zijden aangrijpnappen 28 als 5 raster 29 voor het inklemmen van de patiëntomloopkaart.
8105211

Claims (6)

  1. 2. Serveertablet volgens conclusie 1, met het kenmerk, dat de opnamedelen uit verdiepingen bestaan waarvan de randen ten minste naar de 15 voorzijde van het tablet (12) toe lager gevormd zijn dan de randen van de overige verdiepingen (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 11).
  2. 3. Serveertablet volgens conclusie 1 of 2, met het kenmerk, dat de opnamedelen uit verdiepingen (8, 9) bestaan waarvan de randen (25) ten minste naar een langszijde van het tablet toe lager gevormd zijn dan de 20 randen van de overige verdiepingen,
  3. 4. Serveertablet volgens ten minste êén van de conclusies 1-3, met het kenmerk, dat de opnamedelen niet door het deksel (16) bedekt zijn.
  4. 5. Serveertablet volgens conclusie 4, met het kenmerk, dat de verdiepingen (10, 11) een trapsgewijze bodem heeft. 25 6, Serveertablet ten minste volgens één der conclusies 1-5, met het kenmerk, dat op afstand (a) boden de bodem (22) van ten minste de hoofdspijsverdieping (1) een neerzetvlak (E) voor een bijvoegblad (19) voorhanden is.
  5. 7. Serveertablet volgens ten minste één van de conclusies 1 t/m 6, 30 met het kenmerk, dat het neerzetvlak (E) door een in hoofdzaak volledig rondlopende opnamesleuf (23) voor het bijvoegblad begrensd is.
  6. 8. Serveertablet volgens ten minste één van de conclusies 1-7, met het kenmerk, dat de hoofdspijsverdieping (1) aan de voorkant (12) van het serveertablet een vlakke zijde (13) heeft, terwijl de hieraan even- 35 wijdige lopende zich dichterbij de achterkant (14) bevindende zijde (15) steil uitgevoerd is. 8105211
NL8105211A 1980-11-17 1981-11-17 Serveertablet. NL8105211A (nl)

Applications Claiming Priority (2)

Application Number Priority Date Filing Date Title
DE3043305 1980-11-17
DE19803043305 DE3043305C2 (de) 1980-11-17 1980-11-17 Serviertablett

Publications (1)

Publication Number Publication Date
NL8105211A true NL8105211A (nl) 1982-06-16

Family

ID=6116976

Family Applications (1)

Application Number Title Priority Date Filing Date
NL8105211A NL8105211A (nl) 1980-11-17 1981-11-17 Serveertablet.

Country Status (8)

Country Link
BE (1) BE891155A (nl)
DE (1) DE3043305C2 (nl)
DK (1) DK508281A (nl)
FR (1) FR2494101A1 (nl)
GB (1) GB2088700A (nl)
LU (1) LU83757A1 (nl)
NL (1) NL8105211A (nl)
SE (1) SE8106774L (nl)

Families Citing this family (5)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
AT384355B (de) * 1985-04-01 1987-11-10 Avanti Mineraloelhandels Ges M Speisegarnitur, insbesondere zur verwendung in flugzeugen
US7718924B2 (en) 2006-06-12 2010-05-18 Joseph Claffy Multiple-compartment insulated food tray
US7748560B2 (en) 2006-07-11 2010-07-06 Taylor Fresh Vegetables, Inc. Atmosphere controlled packaging for fresh foodstuffs
US7748561B2 (en) 2006-07-11 2010-07-06 Taylor Fresh Vegetables, Inc. Atmosphere controlled packaging for fresh foodstuffs
USD773884S1 (en) 2014-03-14 2016-12-13 Thomas James Waller, Jr. Cooking platter

Family Cites Families (6)

* Cited by examiner, † Cited by third party
Publication number Priority date Publication date Assignee Title
DE7212099U (de) * 1972-08-10 Meinig K Tischgedeck
FR1219352A (fr) * 1958-12-24 1960-05-17 Dispositif pour le stockage et le transport d'aliments chauds et d'aliments froids
DE1778001B1 (de) * 1967-03-30 1971-12-30 Aladdin Ind Inc Stapelbares Servierbrett
US3754640A (en) * 1970-07-09 1973-08-28 Aladdin Ind Inc Insulated tray and cover therefor
GB1488278A (en) * 1974-01-24 1977-10-12 Aladdin Ind Inc Stackable food tray assembly
GB1536151A (en) * 1975-04-02 1978-12-20 Drg Ltd Stackable trays

Also Published As

Publication number Publication date
DK508281A (da) 1982-05-18
SE8106774L (sv) 1982-05-18
FR2494101A1 (fr) 1982-05-21
DE3043305C2 (de) 1986-03-20
GB2088700A (en) 1982-06-16
DE3043305A1 (de) 1982-06-03
LU83757A1 (fr) 1982-04-14
BE891155A (fr) 1982-03-16

Similar Documents

Publication Publication Date Title
US4328254A (en) Purveying cooked food
US6541739B2 (en) Holding or cooking oven
US6296488B1 (en) Diet method and apparatus
US3663239A (en) Toaster packages having four spouts
US5421459A (en) Multicompartment tray
US5368183A (en) Meal tray system
US20110253482A1 (en) Device, system and method for assembling food orders
NL8105211A (nl) Serveertablet.
DK169173B1 (da) Emballagebakke til væskeholdige fødevarer, såsom kød
NL8105210A (nl) Serveertablet.
JP2011136749A (ja) 蓋付き食品容器
EP1659074A1 (en) Container for foods to be preserved with a preserving liquid
US20040031796A1 (en) Hanging condiment holder
US6686563B1 (en) Combination food preparation and self-serve delivery system
WO2001038176A2 (en) Food container
CN209455258U (zh) 一种可替代一次性餐盒的外卖运输装置
GB2272829A (en) A serving tray
US3263840A (en) Method of dispensing embossed butter patties
NL1042310B1 (nl) Energiebesparende inrichting ten behoeve van een bain-marie
US20030146222A1 (en) Fast food tray
US8087535B1 (en) Serving dish with dispensing ramps
GB2317553A (en) Cutlery incorporating packaged comestible
CA2566819C (en) Heating device comprising a tray with a cover
KR20230052640A (ko) 식음료 운반용 조립식 가방
US20090107875A1 (en) Tray device

Legal Events

Date Code Title Description
CNR Transfer of rights (patent application after its laying open for public inspection)

Free format text: ALCAN OHLER GMBH

A85 Still pending on 85-01-01
BV The patent application has lapsed